Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most jöttem a dokimtól. Megvizsgált és azt mondta, hogy nem érzi nagyobbnak a méhemet, de puha ami terhességre utal. Elküldött uh-re, de sajnos nem tudták megcsinálni, mert a doki elment császározni. Kicsit le vagyok törve, de nincs baj, majd máskor elmegyek uh-ra. Tudom, hogy itt van a picurkám és minden rendben van, csak még kicsi. Jó lenne, ha hétfőn el tudnék menni, csak az a baj, hogy 12-ig van uh és Olivért 9-re kell a bölcsibe vinnem beszoktatásra. Ami eltart kb.: 1 órát és nem hiszem, hogy odaérek. Mi újpesten lakunk és én a kútvölgyibe járok ami innen 1 óra. Na mindegy. Csak jó volna már egy uh amin biztosan látszik, hogy ott van és szépen fejlődik.

Krisztinka79.: Hova tüntél? Olyan rég nem láttalak itt. Szeretném mégegyszer megköszönni a dokit. Nagyon szupi. Ért a homeopátiás szerekhez és előnyben részesíti aminek én nagyon örülök. Nagyon hálás vagyok érte.
Te merre laksz egyépként? Én a Nyár utcában a Károlyi kórház mellett.

csucsu: Jobban vagy már?

Márti80: Minden renben lesz! Csak pozitívan! :D
Olvastam valahol, hogy más országokban már nem is csinálnak AFP vizsgálatot, mert nem megbízható. Sak tapasztalatom volt ismerőseim által, hogy beparáztatták őket az eredménnyel aztán nem is volt semmi baj. Nálad is minden renden lesz! :D :D :D

Nem tud valaki kezdődő hüvelygombára valami krémet amit terhesen is lehet használni? A doki fel akart írni nekem de a végén elfelejtette és nekem is későn jutott eszembe. Bocsi a kérdésért. :?

Szép napot mindenkinek. :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Juca
Nagyon sajnálom, hogy elmész tolunk. :cry: Az élet minden terén nagyon sok szerencsét és minden jót kívánok neked. Azért majd nyomon kovetlek a másik topicban. Puszi!

Titanilla
Biztosan renben a kicsikéd, és szépen fejlodik, ahogy kell. Te csak vigyázz rá és magadra nagyon.
Vendég

Sziasztok!

vagyok ám, de sokszor csak bekukkantok és olvasok, mert sok a dolgom itthon.

Titanilla! Nagyon örülök, hogy tudtam segíteni! Mi az Újpest városkapu megállótól lakunk nem messze, egy utcában a Babyplanet bababolttal.

Nálam még semmi izgi, de bőszen gyakorolunk a pé-s napokra!

Juca! Sajnálom, hogy ide nem írsz! De van egy csomó hely, ahol szemmel tarthatlak! :lol:

Jim-ről tudtok valamit????

Pusszantó Mindenkinek és nagyon szép hosszú hétvégét!
Vendég

ERA: Sajnálom, hogy kiscsucsu már nincs meg :cry: , de remélhetőleg nem kell eü. műtétet csinálni. Ilyenkor rögtön lehet próbálkozni a következő hónapban? Nem kell szünetet hagyni?
JUCA: Sajnálom, ha nem írsz ide többet. Azért én majd figyelgetlek a másik topikban, és várom a jó híreket :wink:
KINGA: Sajna nem tudom, mi lehet az a „rule of thumb” (a hüvelykujj szabálya), nem lehet, hogy a péd-et jelölte akkor?
MÁRTI: Mikor lesz meg az AFP eredménye?
TITANILLA: Kár, hogy elmaradt az UH. Mikorra rendelt vissza a doki? Pár hét múlva már a pulzáló szívecskéjét is fogod látni! :lol:
SZILVI: Mi újság, hogy vagytok? Nincs őszi szünet az oviban?
KRISZTINKA: Nektek is kellemes hosszú hétvégét! Lassan 2 éves lesz Gergő. Decemberben jól el lesz halmozva ajándékokkal ;) Jimm a 2008.márciusi babák topikba szokott írni..

Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Juca: Én is sajnálom, hogy itt hagysz minket. :( Sok szépet és jót kívánok nektek! :D :D :D

fix.b: Azt mondta a doki, ha ma nem sikerül az uhg valamilyen okból kifolyólag akkor 2 hét múlva menjek újra uh-ra. Nem tudom hogy kibírom e addig. Azt hiszem Olivér megoldja a kérdést, mert hétfőn kezdődik a bölcsödei beszoktatás, így nincs nagyon időm elmenni.
Már nagyon várom, hogy lássam az uh-n és halljam a szivecskéjének a dobogását. :D :D :D
Addig is vigyázzok magamra és nem eszem sokat, viszont sokat fogok inni és szedem az elevitet. :D

Szép napot és jó hossszúhétvégét mindenkinek! :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!
Fix.b: nem, azt tojással jelölte... Na mindegy, csak kíváncsi lettem volna rá. Hol találtad Mátéról ezt a képet?
Syrynx: köszi, hogy megkérdezted, tudom, hogy tök bunkó vagyok, de mindig elfelejtettem írni neked. Bocsi.
Puszi mindenkinek
Kinga

Kép
németh

KINGA: Egy másik topikban találtam, de rakhatok fel másikat is, de hirtelen csak ezt találtam.
Vendég

Fix.b!
Ma pozitív a lh tesztem már tegnap is gyanús volt de ma erősebb még a kontrollcsíknál is!
A múlt hóbn írtad hogy segítesz fiú lány terén bár ma reggel és tegnap reggel összebújtunk :oops:
így lehet hogy már mindegy de akkor ha holnap lesz talán nem!
Köszi és bocsi ha bonyolúlt voltam!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Fix.b: jó ez, csak nem emlékszem egyáltalán arra, hogy készült ilyen kép a Mátéról... :oops:
Kinga

Kép
németh

BETTI: Az iwiw-en válaszoltam Neked, mert amikor itt akartam, le volt lassulva a rendszer..
Vendég

KINGA: Itt találtam a képet:

Babanet Társalgó - Gyermekek / magzatok kor szerint - 2006 áprilisi babák - 6. oldal - Elküldve: 2007 Február 05 Hétfő - 16:17
Vendég

fix.b

köszi itt is!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!
Fix.b: köszi, de nem baj ám meg ilyenek, nehogy megharagudj, hogy rákérdeztem, csak tényleg nem volt ismerős.
Kinga

Kép
németh

Sziasztok!
Ma megint megjött... Azt hiszem egy időre nem jövök, kicsit (igazából nagyon) el vagyok kenődve... Tudom, türelem, meg a következő hónap, meg ilyenek... Egy ideig megpróbálok nem foglalkozni a dologgal. Nem tudom, fog-e sikerülni, de megpróbálom.
Sziasztok
Kinga

Kép
németh

KINGA: Megértem, ha el vagy kenődve. Te a Jónást kiszámoltad már magadnak? Amúgy mikor akcióztatok, mindig csak középidő környékén? Szerintem az egész hónapot próbáljátok ki úgy, hogy az első naptól kezdve az utolsó napig, 2-3 napos szünetekkel. Nekünk így jött össze elsőre..
Vendég

Sziasztok!

Úgy látom mindenki eltünt ebben a rossz időben. Én nagyon fáradt, feszült és lehangolt vagyok. Ráadásul a fejem is fáj már 3 napja. Gyógyszert nem merek bevenni. Olivér is nagyon nyügi.
Tegnap kezdtük a bölcsit és nem vagyunk megelégedve egyáltalán. Ez egy magánbölcsi havi 27000 ft-ért. A beszoktatás 2 hét, ami + 20000 ft-ba kerül. A mi csoportunk most indult 2 hete, így mindenki beszokos, mind a 12 gyerek. A csoport fele bömből így a másik fele is rövid idő után csatlakozik. 2 gondozó néni van akikhez vészhelyzet esetén csatlakozik 1-2 "konyhás néni". A gyerekek vígasztalása miatt nem tudnak a többi gyerekkel fioglakozni akik igényelnék a felnőtt társaságot és a foglalkozásokat. Alig van játék. ( Nem tudom miért nem telik befizetésekből játékokra :twisted: ) "Kicsit " aggaszt a dolog és nem csak engem. A többi anyukának is hasonló az aggodalma az enyémhez. Nem értem miért nem lehet a régi csoportokhoz beszoktatni a gyerekeket és később összerakni őket amikor már megszokták a helyzetett.
A másik ami aggaszt, hogy egyszerűen nem találok munkát. Nem tudom, ghogy fogok e és érdemes ezért Olivért nyaggatni a bölcsivel.

Bocsi, hogy hosszú voltam és negatív! :oops: :?

Írjátok meg, hogy kinek hogy telnek a napjai ezekben a szürke napokban. Ki hogyan éli túl. Szeretnék ötleteket gyűjteni.
Köszi, hogy szántok rám egy kis időt.

Szép napot mindenkinek!

Titi :)

Kép
Kép
Kép
titanilla78

TITI: Írtam privit, remélem, tudtam segíteni..
Vendég

Sziasztok lányok! Remélem mindenki jól van és elnézést az eltűnésért, ígérem próbálok jönni. A 2008. márciusi babákba szoktam írni gyakrabban. Gondolom sok mindenről lemaradtam :cry: Betsy, hihetetlen hogy hamarosan szülni fogsz, hogy megy az idő!!!! Most nézem a vonalzódat és csak ámulok-bámulok! Én tegnap voltam genetikain, szerencsére minden OK. És jó nagy a kukija :lol: Csinálok mostanában egy babaprojectes blogot, szeretnék segíteni minden babára vágyóknak. Nem mintha időm engedné, de olyan nagy élvezettel írom, és egyre többen látogatják az oldalt! Ha van kedvetek, majd kukkantsatok be és osszátok meg egymásnak a tapasztalataitokat. És Betsy, ha van kedved, írj a Jónásról, majd akarok annak is egy külön oldalt. Mármint ha van kedved, szerkeszd meg te, asszem ahhoz meghívót kell küldenem, kicsit még gyerekcipőben jár a dolog. Én most már 100%-ig hiszek benne, nekem tuti akkor fogant, mert pont annyival idősebb a babám és fiú is lett, ahogy Jónás ígérte. Ja, az oldal címe: www.babaproject.freeblog.hu
Vendég

HÉDI: Örülök, hogy benéztél. Átfutottam a blogodat, nagyon jó ötletnek tartom, igazán hasznos dolgok vannak benne. Szívesen írok a Jónásról, majd ha ott taratsz szólj, és küldök róla anyagot. Szalad az idő rendesen, hétvégén rakjuk össze a kiságyat, és pakolom be a kórházi csomagot, remélem, már kevesebb mint 1 hónap múlva kibújik a kis Bence :) Ti döntöttetek már a kistesó nevét illetően? Lassan félidőnél tartasz Te is. UH-n mekkorák voltak a picikétek adatai?
Vendég

Betsy: örülök hogy tetszik a blog és remélem, majd adod a sok klassz tanácsot a babatervezőknek. :D Szorítok neked nagyon, nincs már sok hátra, azért próbálj meg pihenni is 8) Gondolom, Peti már nagyon várja!
Ezek voltak az uh-án tegnap:

BPD:51,8 mm
TAD: 50 mm
FL: 34 mm

Legközelebb nov 20-án megyek dokihoz. Amúgy az AFP-ém 1,1 lett. Neve még nincs a kistesónak, majd csak lesz. sajna nem tetszik úgy igazán 1 fiúnév sem, az Ivánt meg ugye lehurrogta mindenki. meg nem is jó a Királyhoz.
Vendég

HÉDI: A leírt méretek alapján tényleg nagyobb a pocaklakótok, mint amennyinek lennie kellene. Egy táblázat szerint 21 hetesnek felel meg.
Fiú nevek közül nekem sem tetszik egyik se, a Bencét a férjem választotta (Roland, Patrik, Bence közül).
Szerintem a Királyhoz ezek illenek: Áron, Balázs, Benedek, Dániel, Dávid, Gergő, Levente, Marcell, Patrik. De még tényleg van időtök dönteni.
Vendég

Sziasztok!

JImm
De jó, hogy újra elokerultél, és orulok, hogy minden rendbe veletek. Mindjárt megnézem a blogot is.

Betsy
Alig hiszem el én is, hogy hamarosan babázol.

Titi
Sajnálom Olivért, de majd csak megszokja. Mondom ezt én, akinek még szeptembertol sír a fiacskája reggelente oviba menéskor. De nyugtat az a tudat, hogy aztán egész nap szépen elvan, játszik a tobbiekkel, bekapcsolódik a foglalkozásokba, alszik, eszik. Csak ez a reggeli elválás megy nehezen.

Velem a helyzet a kov.
Bálint szerencsére jól van, már amennyire ezt letudom szurni a mozgásokból.
1 hete felfedeztem egy csomót a császárvágás alatt egyik oldalt. Hívtam a dokit, szerinte sérv /én is arra gyanakodtam/, de azt mondta, addig amíg nem fáj nagyon, nem kell bemennem. 19-én úgyis megyek, akkor majd megnézi. De ha tényleg sérv, pocakosan nem lehet vele semmit kezdeni, csak ha eros fájdalamaim lennének. Szerencsére csak néha fájogat ill. érzékeny egy picit, foleg ha sokat állok.
De ha sérv, akkor csak a mutét segíthet. Semmi kedvem szulés után visszamenni a kórházba mutétre. Mi lenne a gyerekekkel.
Mivel a férjem a sebészeten dolgozott /ápolóként/, ezért van még protekciója ott, ill. az egész kórházban. Ha sérv, akkor megpróbáljuk elintézni, hogy császár legyen, és akkor egy kalap alatt megcsinálnák. Bár én nem szívesen mennék megint császárra, de ez tunik a legjobb megoldásnak.
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett, de azért aggaszt a dolog. :oops: :cry:

Bálint szerintem most bukfencezik, mert nagyon eroseket ut, rúg. :P
Vendég

Sziasztok!

Kismamik azta hogy rohan az idő veletek!

Jim! Tök jó, hogy írtál és minden oké veletek! Már Te is majdnem félidős vagy el sem hiszem!

Titanella! Ne aggódj a bölcsi miatt, majd csak megszokja! Milyen munkát keresel? Az tuti, hogy nem egyszerű!

Kinga! Sajnálom, de ne hogy feladd! Mi már 14 hónap akciózunk és semmi! De minden hónapban új erőre kapok! Azért ha úgy gondolod inkább gyere, mert itt kibeszélheted minden bajodat!

Bettsy! Neked ígértem görbét, még talán csak ma van/lesz a pé-m, de már fogalmam sincs, hogy mi van!

Kép

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!
Na, csak nem bírtam ki! :oops:
Fix.b: nem számoltam ki a Jónás napokat, igazából nem is tudok róla túl sok mindent. Felteszem az előző hőgörbémet, megnéznétek, hogy mit szóltok hozzá?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8 ... 93600_.png

Krisztinka: igazad van, úgy látszik csak le kellett higgadnom kicsit. Voltatok már dokinál? (A múltkor mintha azt írtad volna, hogy mentek, de ha nem így van, bocs.)
Jim: tok jó amit csináltál!
Carpe: ha úgy lehet egyszerűbben megoldani, hogy császár közben, akkor szerintem mindenki azt választaná. Inkább, mint, hogy egy újszülöttet, kisgyereket, plusz férjet otthonhagyj. Úgyhogy emiatt nehogy lelkiismeretfurdalásod legyen!
Kinga

Kép
németh

SZILVI: Én is azt mondom, hogy úgy tényleg egyszerűbb lenne, ha műteni kell, hogy császár, és akkor egyúttal letudni. Én már előre izgulok, mi lesz Petivel, míg én a kórházban leszek pár napig. Az apukájával lesz, de biztos fura lesz neki, hogy én nem leszek ott, és nekem is nagyon fog hiányozni.
KRISZTINKA: Köszi a görbét, épp már írni akartam, hogy hol vagy?! Nem lehet, hogy a 15.napon volt pé?
KINGA: Jó a görbéd, lehet, a pé körüli túl sok akció a hibás mindenért. Megint csak a saját példámat tudom előhozni, mert Petinél mi is minden nap akcióztunk, és úgy csak 3 hónap alatt jött össze, most meg 2-3 napos szünetekkel (egész hónapban, nem csak pé környékén) elsőre. Ha megadod a születési idődet (év, hó, nap, óra, perc, hely), akkor kiszámolom a Jónás napjaidat. Végülis így csak +1 napot bele kellene vennetek az akciós napokba ;) Hátha így sikerül..
Vendég

Szilvi! Szerintem is a császár közbeni sérvműtét lenne a legjobb megoldás! Próbálj meg sokat pihenni!

Kinga! örülök, hogy nem bírtad sokáig nélkülünk!

Betty! Valószínű inkább, hogy ma van, mert ma volt tojcsim. DE nekem mindig ilyen későn van a pé-m. A múltkor is a 19. napon volt.
Tegnap pihi nap volt, így ma megint akciózunk este, remélem szép kis sereget gyűjtött össze apa! :lol:
Vendég

Betsy: írtam neked privit. Közben utánanéztem kicsit a Jónás naptárnak, úgyhogy már jobban képben vagyok, hogy mi is az.
Kinga

Kép
németh

Betsy: megkaptam a táblázatot, nagyon köszönöm!!!! (Elképzelhető, hogy fogok egy-két kérdés erejéig még értetlenkedni ezzel kapcsolatban, ha nem baj.) Kinga

Kép
németh

Sziasztok!

Koszonom szépen a hozzászólásokat. Megnyugtat, hogy mind egy véleményen vagytok / vagyunk.

Krisztinka, Németh
Nagyon drukkolok nektek, hogy végre a kiskatonák bevegyék a várat. :wink: Sok sikert!
Vendég

Sziasztok!
Én is élek ám!
fix.b
Hamarosan szülsz hát elrohant az idő!
Nem adsz meg egy mobil számot ha gondolod priviben hogy tudosítsunk ha elindul a nagy esemény!
Sajna a megérzésem szerint nem járt sikerrel ez a hónap :cry:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

BETTI: Lesz, aki értesít majd Titeket ;)
KRISZTINKA: Hőjelentés? Mikor volt péd?
ERA: Merre vagy? Hogy alakult végül kis csucsu sorsa?

Kép Kép
Vendég

fix.b!
Nem akartam tolakodó lenni :oops:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

BETTI: Egyáltalán nem voltál tolakodó :) Judy tudja a számom, neki fogok üzenni..
Vendég

Fix.b!
Valami megérzés? Joslófájások?stb.?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

BETTI: Megérzésem csak annyi, hogy előbb fog jönni Bence, mint december 9. Keményedés van, de lehet, ez még nem az, aminek lennie kellene. Már nagyon nehéz a pocakom, jó lenne már újra pocak nélkül ;) Miért gondolod, hogy nem volt sikeres ez a hónap Nektek?
Vendég

Fix.b!
Olyan női megérzés! :cry:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

BETTI: Még nem biztos..
CARPEDIEM: Boldog névnapot!!!!!!!
Vendég

Fix.b: Köszönöm jól vagyok. Valóban most ritkábban netezek de ez inkább más miatt van. Áruljuk a házat és mindig jön vevő. szóval most ez leköt. Hál istennek nem kellet tisztitó műtét és igy próbálkozhatunk tovább. Érdekes, hogy mikor a baba elment utána rögtön elmúlt az orrfolyásom és a fullasztó köhögésem. Szóval rögtön a 4hétig tartó betegség megszűnt. Valószinű a szervezetem a babával és a náthával nem tudott egyszerre mit kezdeni. Most egy kicsit lazábban veszem a babás kérdést szeretjük egymást a párommal de nem a babára gondolok. Ha igy össze jön akkor örülünk.

Kép
csucsu05

Nekem megjött! :cry:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Bocsi, de most csak kérdezek. Amúgy írtam nektek egy hosszú hozzászólást ami kétszer el is ment és most meg eltünt. :twisted: :evil: :evil:

Hogyan tudok képet feltenni az aláíráshoz? Egyszerűen nem sikerül.

Csucsu: Jó, hogy itt vagy!!! Jó, hogy jól vagy!!! :D :D :D

Köszi előre is a segítséget!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Én is itt vagyok nem tüntem el. csak sok volt a dolgom! Ma teloztam a dokimnak az Afp eredmény miatt és elkeserített mert magas az érték ezért azt mondta hogy 20-án ha megyek uh-ra akkor utána egyből már beíratoptt genetikára is remélem minden rendben a picinkkel nagyon félek és ideges vagyok miatta.
nA SZIASZTOK MAJD MÉG ÍROK!!
PUSZI MINDENMKINEK

Kép
Kép
Kép
márti80

Sziasztok,

Betsy (Fixb) írt ma egy sms-t.

ÖRÖMMEL TUDATJUK,HOGY 2007 NOVEMBER 14.-ÉN 14:45-KOR 3000 GRAMMALÉS 46 CENTIVEL MEGSZÜLETETT PETI KISTESTVÉÉRE ,EGY TÜNDÉRI KISFIÚ BENCE:)

SOK BOLDOGSÁGOT ÉS MÉG TÖBB TEJCIT KÍVÁNOK.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Bettsy! Nagyon nagy gratula! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK BENCE BABÁHOZ!!!
És bizony sok tejcsit!!!!

Millió puszi Nektek!!!
Vendég

Fix.b!
Gratulálok!Jó egészséget!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Bettsy: Gratulálunk a babához. Kivánom, hogy sok boldogságot hozzon az életetekbe a kicsi fiú :)

Kép
csucsu05

Fixb
SZÍVBŐL GRATULÁLOK A KISFIADHOZ! MIELŐBBI FELÉPÜLÉST ÉS SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK! :lol:

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok,

Betsy megint írt sms-t.

Azért indult meg a szülés, mert szivárgott a magzatvíz, 100%-os fájásokat mutatott a gép,végül kiderült, hogy Bence belekakilt a magzatvízbe, így azonnali császár lett.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Betsy: Nagyon gratulálok és nagyon jó egészséget kívánok nektek! Persze sok tejcit, hogy soha ne legyen ébes Bence!

Nekem ma megint rozsdaszívű valami jelent meg reggel. Nagyon aggódom. Nem fáj a hasam, de nem örülök. Bizom benne, hogy csak azért jelentkezett, mert holnap lenne az ehhavi mensim. Kérlek szorítsatok nekem!
Bocsi, hogy ilyet írtam. Csak muszály volt valakivel megosztanom.

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titanilla! Ne aggódj! De azértha tudsz beszélj a dokiddal!!!

Kinga! Többiek hol vagytok? Hogy vagytok???
Vendég

Sziasztok

Betsy

Gratulálok!Jó egészséget, sok tejcsit, aok boldogságot és mielőbbi felépülést kívánok!

Krisztinka

Ez a görbe CSÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚCS!!Nagyon jól nézki!!Több mint bíztató!!

Márti

Próbálj megnyugodni, nem lesz semmi baj!! Az AFP csak arra jó(minden más mellett), hogy a kismamát riogassák!!

Titanilla

Szerintem is beszélj az orvosoddal, de valszeg tényleg csak a szervezeted emlékezik(rosszuul, hiszen most nem kell megjönnie :wink: )

málna2162

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?