Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Csema: De jó, hogy jöttél :) Én is csak azt tudom mondani, amit a többiek, sajnálom, hogy így alakult. De most már biztos minden jó lesz, csak mindenkinek meg kell szoknia a változást, és ehhez idő kell. Drukkolok, hogy sikerüljön bölcsit találni Szófinak, mert ez így nagyon megterhelő neked :(

Gyerkőcök egytől-egyig csodaszépek :)

Babetta: Holnap reggel nem vagyok hajlandó vezetni, ugyanis nincs még téli gumi a kocsin :( Apának már ki is adtam holnapi programnak, hogy vigye el lecseréltetni. Ráadásul itt fent a hegyen most baromi nagy szél is van, reggelre tuti lefagy minden :(

Havas kép tuti, most már nálunk is ilyen nagy hó van. Kár, hogy nem tegnap jött a havazás, ma olyan jó lett volna nekünk is szánkózni :?

Elveszett báránykák (pl: Annácska, Évi, Eszti, VokEszter, Livi, ... ) merre vagytok???

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Mamacka!
Őszinte részvétem!

Anita!
Botinak jobbulást, és sok gyógymanót!!!

Csema!
Sajnálom, a történteket! Kitartást és sok erőt kívánok!

Meli!
Gratula a kispasihoz :wink:
Remélem, hamarosan mi is megtudjuk a pocaklakónk nemét.

Köszönjük a dühöngő dicséreteket. Egyenlőre, apa és Martin szoba lesz, aztán a kistesó nemétől függően:
ha fiú egy légtér marad,
ha kislány 2 részre osztjuk.

Ildi!
Lakás eladás egyenlőre Off. Mivel, anyám haszonévezete, rajta van a lakás negyedén, így nincs kedvem, hülyíteni a vevőket, ha esetleg nem írja alá az eladást. Anyám, van olyan édes, hogy szívasson, még ezzel is.

OLTÁS!
Martin, megkapta a 18 hós oltást, kedden. Azóta, szinte folyamatosan lázas. Ma, 39,4 volt neki. Lázon kívűl, egyébb baja nincs - egyenlőre -.

Nálunk is havazott, de nem voltunk kint.

Jó éjt, holnapra szép napot!

Era

KépKép

KépKép
lingelera

Boscó: Csak nem vérszemet kapott apa egy fiú-tesóbabára? :wink:

Era: Aliz sose volt lázas, csak ettől a 18 hós oltástól. Úgyanígy jártunk mint ti, semmi egyéb nem volt, csak a láz :( Eltartott pár napig mire rendbejött, de nálunk nem volt vészes szerencsére.

Jobbulást Martinnak!

Mikor mentek kukucskálásra?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Régen dobtam képet a csajsziról :wink: Ez 2 hete készült.

Még mindig favorit a kölesgolyó :)

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Csema, jó látni Téged. Nagyon sajnálom a történteket, én sem gondoltam volna, h ilyen megtörténhet ennyi idő és ennyi csodaszép gyermek ellenére. Nagyon sok erőt kívánok Neked, és ha kevéske időd engedi, gyere, mesélj, h vagytok! Régen nem beszéltünk, de sokat gondoltam rátok. Semmit sem sejtettem az egészből :( Drukk a bölcsihez!

Era, Boti is csak a 18 hós után volt lázas. Elég magasra felszökött kb 3 napig. Semmi más tünet nem volt. Remélem, Martinnak sem lesz. Drukk!

Hó: ide nagyon ígérték, havazik is késő délután óta, de semmi nem marad meg. Ezek szerint nincs olyan hideg erre. Botinak meg kellett fogni, de így,h a földön nem maradt meg, annyira nem vágta,h mi minek ujjongunk neki annyira :D Esőnek hívta :D

Vali, ez a Aliz mekkora csaj lett! Tényleg jó rég láttunk képet róla! Dögös kiscsaj! :)

Edit, Levi még mindig zabálnivaló. Motorozás a hóban :shock: De szép a táj felétek!

Kérdéseket köszi, szerencsére sokkal jobban van Boti, mondhatni teljesen jól. Infúzió nem kellett. 2 napja tkp egész nap eszik vmit, nem győzi pótolni a 4 nap nem evést :D, már szépen kikerekedett. Pedig akartam mutizni képet, amin sztem jól látszik, h fogyott (bár lehet csak azoknak, akik gyakrabban látják), de itt férj gépén nincs meg. Tegnap azért voltunk a kórházban az ismerős fülészünknél, mert nyugtalan, rosszul alszik, üti a fejét, fülét :shock: , mind a 4 nagyörlő nekilendült, óriási gyökerekkel....:roll:

Na, szép estét!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Vali!
Aztaaaa! Alíz egyre szebb! :D Micsoda copfok!!! Kész kis hölgy! :D

Era!
Martinnak jobbulást! Biztos, hogy csak az oltás? Keve a 15 hóstól lázasodott be, de nekünk oltás után mindig mondja a doktornénink, hogy ha belázasodik, azért ránézne, hátha mástól van.
Ha a Pocaklakótok kislány, rögtön külön szobája lesz? Ti kislányra gyúrtatok, vagy lesz, ami lesz?

Edit!
De szép nálatok a hó! Levi nagyon jó fej a fülhallgatóval! :D Keve semmi ilyesmit nem tűr meg magán. :?

Csema!
Én is nagyon sajnálom, ami történt, biztos nagyon nehéz lehet egy ekkora döntést meghozni. :cry: Remélem, most már rendeződnek a dolgaitok! Bölcsi-ügyben esetleg a jegyzőt kéne a kerületben megkeresni, hiszen három gyereket egyedül nevelő anya vagy, szinte kötelező ilyen helyzetben segítenie! A kerületi Családsegítő Szolgálatnál már bejelentkeztél? Melyik kerületben laktok?

Angi!
Ez a MűPa-s gyerekes dolog minket is érdekel! Nincs is messze tőlünk! Jövő héten Anyuméknál leszünk, de utána lehet, hogy összefutunk! :D
Mi ma voltunk az Auchanban. Tavaly decemberben a C&A-ban vettünk egy overált Kevének (egy számmal nagyobbat, hátha jó lesz még az idén is egy darabig, de persze már kicsi) 9 ezer forintért, amit most az Auchanban 3500 volt! :evil: Ezentúl ilyen helyeken fogok gyerekruhát venni.

Anita!
:?: Hogy van Boti? Írj! Aggódunk ám érte! :?:

Meli!
Gratula a fütyihez! :D :D :D

Boscó!
Egy lányos apa még vágyik egy fiúra? :shock: :D

Tünde!
Köszi az infót a seprűvénáról! Azóta voltam védőnőnél, ő azt mondja, hogy ez is visszér lehet, Venoruton+szorítóharisnya. Patikában közölték, hogy terhesen ne hordjak szorítóharisnyát, mert nem tesz jót, úgyhogy marad a krém. Egyébként már alig látszik, fájni sem fáj már, remélem, elmúlik.

Mamacka!
Képek fantasztikusak! Fotópályázatra is kéne jelentkezned!

Rólunk:
Voltunk pénteken zenebölcsiben. Ide nem megyünk többet. Keve egyáltalán nem élvezte, sőt! Körbenjárásnál egyik kezével fogta az én kezemet, a másikkal meg zavarában megfogta a maci kezét, amivel a csaj aki tartja a foglalkozást énekelt mögöttünk. Erre a nő kirántotta a kezéből. :roll: Gondoltam, nem baj, még egyszer-kétszer eljövünk, hátha akkor jobban feloldódik a gyerek, de aztán míg mi öltöztünk, addig a nő elkezdte felcsavarni a szőnyeget, amin volt a foglalkozás. Keve ezt meglátta, és odaugrott segíteni. Nem zavaróan, nem lépett a szőnyegre, egyszerűen odaguggolt a nő mellé, és ő is tolta a már feltekert részt. Erre a nő rászolt, hogy ő most nagyon siet, és neki erre nincs ideje!!! :evil:
Már körülnéztem, van közelebb is hozzánk zenés foglalkozás kicsiknek, megnézzük azt is, hátha jobban bejön! Ja! És az 750 Ft alkalmanként, ez meg 2000! Az sem mindegy!
Én a héten voltam terheléses vércukor-vizsgálaton, minden rendben volt. :D Pocakom mérete már kezdi utolérni a velem egyidős terhesekét, Attilának mondtam is, hogy majd most is lekörözöm őket! :lol: Eddig 4,5 kilót híztam, Kevével ilyenkor már 7,5-nél jártam. Persze most többel is indultam.

(Csak kicsi betűkkel merem írni, de vettem egy tüneményes kis kötött kardigánt - kislánynak. Ha lány, abban jön haza a kórházból.)

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Anita!
Közben írtál! Örülök, hogy minden oké! :D

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Lidke
Auchanban én nem találtam akkorát amekkora kellene csak bébi méretet... pedig nekünk sem ártana... meg egy vízhatlan gatyót is szeretnék a télikabátjához.

Indultam amatőr fotópályázaton pár éve! Nyertem egy rekesz Gösser sört, meg N G albumot... meg még pár apróságot! :)

Babetta
Nagyon jó a havas kép... ja olyan jó lenne ha idén fehér lenne a karácsony.

Mi ma megyünk babalesre keresztfiunk Ábel pénteken megszületett 3400 g 52 centivel.

Anita
Pedig felétek mindig több esik és jobban megmarad...
Örülök, hogy jobban van a kisfiad.

Era
Nagyon vacak lehet, hogy anyukáddal ilyen rossz a viszony... azért ő mégis közelebbi rokon mint egy anyós... az ember többet remélne tőle... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ildi: Tudom, te megszállott vagy a témában :wink: Ezt ismered:

www.taskaplaza.hu

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Vali!
Köszi a hiányoltás! :D:D Olvasok, csak nincsen időm írni. :( MOst épp lakástfelújítunk.... :D Nem pihenünk, hamár vetünk fel hitelt. :D
Édes a kiscsajod!! :D:D KOmoly nagy nő lett belőle. :D

Anita!
Örülök, hogy nagyobb bajok nélkül átvészeltétek a vírust!!!!

Babetta!
Naaaagyon édes Levi! :D

Era!
Hogy ment a válogatás? Martin bekerült?

CSema!
Ha éjjel vagy, akkor nem megyek be hozzád látogatni... :( De lehet, hogy az egyik 7végén megleplek :D

Lidke!
Szóval te lányt szeretnél?? :D Milyen neveket válaszottatok, ha választottatok? :D:D
Overál :evil: :evil:

Angi!
Örülök, hogy Lidi meggyógyult! :D
Mit csináltok, hogy bejött a hideg? Helen Doron még mindig tetszik?

Megyek, mert épp van egy lyukasórám és sajna van még egy adag dogám, amit ki kéne javítanom. :D

Jaaaa, magunkról alig írtam:
Szóval mi jól egyébként! :D Szerintem Hanna még egy daravig nem kapja meg a 18 hós oltást, mivel még mindig kicsit szörcsizik, de egyáltalán nem vészes. De erre nem akarnám ráoltatni!!! Alakul a lakás. Kicseréltük a bejárati ajtót, kivertek egy falat (így nagyobb lett Ádi szánítógépszobája), eltűntették az átadót a konyha meg a nappali között. Iszonyat por lett, pedig mindent letakartak... És ami ránk vall: készen vagyunk mindennel, csilli-villi a lakás és erre: Ádám kezében maradt az új ACÉLAJTÓNK KILICSE! Ma próbálja majd kicseréltetni. Kíváncsi leszek... :twisted:

Eszter
Kép
Kép
vok

Szevasztok!!!

Csema, nagyon sajnálom, hogy így alakult a családod élete.
kitarást, és sok sikert a gyerekeiddel, hiszen, olyan szépek.
Krisz meg szerintem egy idő múlva majd kiheveri, de lehet, hogy könynebb lenne neki ha pszichológussal beszélne.Te meg pihengess ,amikor tudsz.
Hol laktok tényleg??

Edit, ma kétszer ültem már kocsiba :wink:
(reggel még elég latyakos , csúszós volt, de az uram előrelátó volt, és szombaton gumit cseréltetett az enyémen(az övén még nincs :lol: ), és simán vettem az akadályokat)
Az előbb vittem ki anyut a buszra, most már nem is csúszik sehol, szépen olvad.
Nálunk is tök nagy hó volt, mi tök jókat szánkóztunk tegnap.
Kinnt voltunk a szakadó hóesésben vagy két ótát.
Egyszer be kellett jönnöm, gatyát cserélni, mert szétázott(aki ugye nejlonzacsiba csúszkál a dombon 8) 8) 8) )
Baromi jó volt, úgy csináltam, mint aki nem volt gyerek :wink: :wink: :wink:

Egyébként Nasinak sincs még overálja :wink:
Meg téli cipője sem, csak egy kis nike bakancsa, de az nem felel meg hóban :roll:

Lidke, én se mennék mégegyszer abba a zenebölcsibe :roll:

Naggyon édi Alizka a coffjaival :D
Tényleg régen láttuk.

Anita, örülök, hogy Botika rendbe jött :D
vas

[quote="vanillka"]I írta:vanillkaldi: Tudom, te megszállott vagy a témában :wink: Ezt ismered:

www.taskaplaza.hu

Vali

Ha-ha-ha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Méghogy megszállott :?: :?: :?:
Csak annyira, hogy minden cipőhöz kell külön tatyó :wink: :wink: :wink:
Vagy ez már megszállottság??????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aha, ismerem különben, már megnézegettem, vannak benne jópofák,csak
vas

folytatom:
csak nem tudom mennyire eredtiek ezek a tatyók.Mert szerintem eredeti roccobarocco, cavalli, valentino........ táska nem hinném, hogy ennyibe kerülne.................... :roll: :roll: :roll: :roll:
Szóval passz............... :roll: :roll: :roll:
vas

jólvan, jólvan, jobban belefolytam az oldalba, és vannak ott húzós áru táskák is, húúú.... meg cipők. :lol:
akkor lehet mégse kötekedek :wink: :wink: :wink: :wink:
vas

Vas,
ennyire vagyok "csak" én is táskamániás. :D Jót szánkózhatattok tegnap. :lol: Végül mi vettünk Lidinek overált, 2 részest, vízállót. Hétvégén majd jól fel is avatjuk.
Vali,
naaaaagyon sokat csajosodott Alíz. Tök jók a copfjai.
Vok,
nem semmi, hogy a kilincs a kezében maradt. Biztos klassz lett az átalakítás. Munka milyen? Köszi, mi jól vagyunk. HD tetszik, bár így nyelvtanáros szemmel nézve van, amit én másként csinálnék... Amúgy változatos és a zenéket imádja Lidi.
Lidke,
ez a Zenebölcsis nő nagyon gáz. :evil: Ringató? Van a MűPa-ban is. Ok, akkor majd összefutunk egyszer vasárnap ott. :)
Anita,
szegény Boti, sajnálom, hogy kínozzák a fogak. De szupi, hogy vége a vírusnak! Hajrá kajálás! :)
angi79

Sziasztok!

Angi!
Ez a telepátia! Pont most néztem meg a Ringató honlapját, és kiderült, hogy itt a Fonóban is van csütörtökönként! Ez itt van a mi utcánkban, ha kihajolok az erkélyről, még rá is látok! :D 700 Ft/ család/ alkalom, ami azt jelenti, hogy a babával is ugyanennyiért megyünk, nem kell duplán fizetni!

Ildi!
[quote]B írta:aromi jó volt, úgy csináltam, mint aki nem volt gyerek

Ez jó lehetett! Rám a játszótéren csúnyán néztek még tavasszal a szülők, mert csúszdáztam. Pedig rajtam kívül csak a Keve volt ott.

Eszter!
SZIA! :D Hannáról is rég láttam képet, meg alig írtál róla! Felújítás jó lehet! Anyukád odaköltözött már?
Nevek: lány: Alena, fiú: nincs még, de egyedül kell választanom, mert Attila azt mondja, hogy ő lányt csinált, úgyhogy nem kell fiúnevet választani! :lol:

Mamacka!
Azt hittem, komolyabb díjak is vannak ezeken a pályázatokon! :cry: :roll:

Attila mondja Kevének, hogy egy csipa van a szemében. Erre Keve is elkezdi mondogatni, hogy csipa-csipa, csak ő a "cs" és "p" betűket fölcserélte! :lol: :lol: :lol:

Lidke
KépKép
kövecske

Csema! Pedig úgy örültem amikor láttam, hogy írtál! Sajnálom ami a családodat illeti. Talán a gyerekek már elég nagyok Szonja meg még elég kicsi ahhoz, hogy túlélje sérülés nélkül. Én is elmennék Krisszel pszichológushoz.

Vok! De jó, hogy Te is írtál! Húú, azért nem semmi ilyen hidegben lakásfelújítani... Jó nagy fába vágtátok a fejszét.

Anita! Boti remélem most már túlvan a nehezén!!! Csak számít valamit, hogy olyan kis vasgyúró!!! :lol:

Nekünk olyan mázlink van a téli ruhákkal, mert pont a napokban gondolkodtam, basszus milyen drága egy overall,meg a téli bundás cipők is 6000-nél kezdődnek... erre beállított a barátosném, akinek 3 évvel idősebb lánya van éppen és ellátott mindennel. Ma már így mentünk mi is mozicni:

Kép

Vali! Nem csengetett még a postás nálatok???? :wink:

Na most csak ennyire futotta, megyünk tornára.
Puszi:

Bartiék

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Lidke,
mi is Ringatóra járunk 1 itteni művházba és tetszik. Remélem Nektek is fog.
Barti,
jó az overál. Szerencséd van az tuti. Nálunk inkább a barátnőimnek lesz/van szerencséje velem. Milyen a torna? Ma is mi is voltunk baba-mamán és nagyon klassz volt.
Edit,
nagyon jó ez a kép Leviről!!! :D
angi79

Ildi: Már azt hittem, hogy keveselsz egy táskáért/cipőért 80-90 ezret :shock: Én nem igazán vagyok tisztában az árakkal, de majdnem elájultam, mikor megláttam :oops: Ezen a téren igénytelennek mondanám magam, már jó ideje elvagyok 2-3 táskával :oops: :oops: :oops:

Eszter: De jó, hogy sikerült előcsalogatni téged :D
Lakásfelújításért baromira nem irigyellek. Nagggggyon fárasztó. Mi szerintem még hónapokig nem fogjuk tudni kijelenteni, hogy na készen vagyunk :roll:

Hannáról én is hiányolom a képeket :wink:

Lidke: Apa csak tudja mit "gyártott" :wink: Nem is tudom, hogy bírjátok ki, hogy nem kérdeztek rá :roll:
Keve beszólása csúcs :lol:

Bartika: Képzeld, még nem jött a postás a cuccal :evil: Mikor adtad fel??? Félek, hogy elkeveredett, mert hozzánk is bedobta az egyik szomszéd elmü-s levelét. Ezek szerint nem igazán ismeri ki magát eközött a sok egyforma ház között :roll:

Pötyinek tök jó a szerelése :) Jó sokat spóroltatok most a barátnődön, mázlisták vagytok!

Kistesó ügyben mizu? Most vártok valami vizsgálatra?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Jah ... és Alizka meg a büszke anyukája köszöni a dicsiket :D :D :D

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok :)
Lidke :)
Nem semmi, amin keresztül mentetek, de legalább most már túl vagytok rajta :)
Örülök, hogy a pocid már szépen alakul :)
A zenebölcsis csaj, nagyon nem alkalmas erre a pályára. Ahelyett, hogy a gyerekeket bevonta volna... Gondolom csak a pénzért csinálja.
Attila szövegen nagyon tetszik :D

Mamacka :)
Nagyon sajnálom apukádat :( Részvétem :(

Barti :)
Sajnálom, hogy ilyen rossz volt a Kolping. Valószínűleg én sem tudtam volna tolerálni a ricsajt. Azt meg végképp nem értem, hogy egy 8-9 éves hogy nem lehet megmagyarázni, hogy mások aludnának. A lányomnak egyszer kellett elmondani...

Tünde :)
Hát ha valaki sokat sportolt az én vagyok, mégis tele a lábam seprűvénával, de ha lehetőségem lesz rá azonnal eltüntetem :wink:

Cory :)
Mi 4 éve voltunk a Kolpingban Annamarival 3 napot, de az ára már akkor is az eget súrolta :?

Meli :)
Gratula a kis trónörököshöz :)

Nancsi :)
A teszveszen vettem Petkának bélelt nacit 500-1500 Ft körül :)
Jobbulást Alának :)

Ildi :)
Debrecent én is ajánlom, igaz mi nem ott laktunk, hanem a Nagyerdőben, de így is szupi volt :)

Anita :)
Szegény Boti :( Jobbulást neki :)

Csema :)
Örülök, hogy jelentkeztél :)
Sajnálom a helyzetet :( Nem lehetett könnyű ennyi év után ilyen döntést hozni. Nagyon sok erőt és kitartást! A gyerkőceid nagyon szépek :)
Nem tudom melyik kerületben kerestél bölcsit, de a VI. valószínűleg kerületben tudok segíteni. Ha gondolod írj privit, vagy egy emailt.

Edit :)
Piszok irígy vagyok ám a havatokra :D Mi is-mi is :D

Vali :)
Aszta, de kikupálódott a kiscsajszi :) Hihetetlen nagyot nőtt, olyan régen láttam :)

Irgum-burgum, engem nem is hívtál szánkózni :D Azt hiszem a hegyekbe költözöm :D

Eszter :)
De jó rólad is hallani :) Néha azért nézz be hozzánk és adj hírt magatokról. no meg ne felejts el képet feltenni :D

Kicsit rólunk:
Reggel voltunk 12 hetes ultrahangon. Sajnos megint nem jó eredményt kaptunk, a tarkóredő a megengedett határérték fölött volt :( Mondhatnám, hogy már rutinosan, de a hír sokkolt :cry:
Holnap reggel megyünk az Istenhegyi klinikára egy kombinált tesztre egy vagyonért. Néha tényleg nem értem miért a másik ember nyomorából kell egyeseknek meggazdagodnia :cry:
A lényeg, hogy ezzel a tesztel elvileg már holnap meg lesz a genetikai eredmény 95 %-os biztonsággal. Persze utána még a biztonság kedvéért beszéljünk egy genetikussal is, gondolom újabb súlyos tízezrekért :(
Reméljük, hogy minden rendben lesz, este majd jelentkezem a hírekkel :)

Puszi Mindenkinek :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska:
biztos minden rendben lesz!!! emlékszem Petinél is sok eredményetek nem stimmelt elsőre, de aztán a "végeredmény" tökéletes lett :)

Én a netről másoltam be a seprűvénás szöveget, biztos hajlam is kell hozzá, nekem is van egy helyen a combomon, az egyik bartnőm vékony, sportol és neki is van...

Dorina elkapta a streptococcust, 10 napig kell antibio-t szedni :(
Szegénynek nagyon fáj a torka (ami be van vérezve), sokszor felsír, szinte semmit nem eszik, mert fáj a nyelés, remélem a többiek nem kapják el, doki szerint tipikus ovis betegség, a skarlát egyik fajtája
úgyhogy most szobafogságon vagyunk

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Annácska
én is csak azt tudom írni mint Tünde!
A tarkóredő csak egy eredmény.. (amúgy barátnőmnek se jó ez se meg az afp-se...) ugyanis a baba valószínűleg idősebb mint aminek nyilvántartják... nem lehet, hogy ez van nálatok is?
Az orrcsontot nézték? Mert az is számít!
Lehet, hogy ez is csak azt mutatja, hogy ő is kisfiú! :wink:

Gondolok rád, hogy minden rendben legyen...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Bartika: Ma megkaptam a levelet :) Juhéééé :D Köszi mégegyszer! :)

Annácska: Örülök, hogy jöttél, annak kevésbé, hogy rossz híreket hoztál :( Nem lehet igaz, hogy megint aggódással telik ez az első trimeszter :( Nagyon drukkolok, hogy végül megint mindent rendben találjanak!
A Praxisban én Dr.Hajdu Krisztinánál voltam anno, mert nekem meg az AFP-m lett sz@r, ő úgy tudom elismert genetikus. Direkt hozzá mentem, nagyon alaposan megnézett mindent a manón.

Tünde: Nálatok is zajlik élet :( Szegény Dorina :( Drukk, hogy a többiek megússzák!

Én megyek eldőlök, tegnap este alig aludtam, azt is csak több részletben :( Nem tudom mi baja volt Aliznak, de sehogy és sehol nem volt jó neki :( Egyszer le is esett mellőlem a franciaágyról :( :( :( Eddig megúsztuk, de most felavattam a csajt :(
Holnap meg egy angol nyelvű workshopon leszek egész nap, már előre kiráz a hideg tőle :( Muszáj erőt gyűjtenem hozzá.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Annácska!
Drukkolunk! Ne aggódj, nem lesz semmi gáz!

Tünde!
Beteg csajodnak jobbulást! Nagyon gáz lehet ez a betegség. :(

Mi már majdnem meggyógyultunk, erre Alex hazahozott egy jó kis hányós fosós vírus. :( Szombaton fosi+róka, vasárnap csak fosi, tegnap félfosi, ma már huligán. Holnap bölcsi. :) Cserébe most az apja is fosik. Vagyis ma már nem volt fosi, mert "már kakilt akkorát, mint egy macska". :). De vasárnap estétől reggelig a budin gubbasztott szegénykém, én meg csak hajnal 4-kor vettem észre, h nincs jól.... Most úgy fest megmaradunk, és megy tovább az élet! :)

Pusza!

Kép

Kép
nancsika

Cory: Lizának boldog névnapot! :D

(Sajna idebentről nem tudok képet, vagy .gif-et feltenni :( )

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali: köszi :)
Aliznak Boldog névnapot :D

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Alíznak és Lizának boldog névnapot!
Kép

Annácska,
nagyon drukkolok Nektek!!!
angi79

Aliznak és Lizának nagyon boldog névnapot kívánok!!
Sőt! Martinnak is, akinek vasárnap volt a névnapja neki is ugyanolyan boldogságos névnapot!!
Ja, meg AlaMartinnak is!!! :wink: :wink:
Meg Zsomának múlt hétre :wink:
Remélem nem hagytam ki senkit!!

Kép

Annácska, basztikuli, hát ez nem lehet igaz!!!
Nagyon drukkolok, hogy minden okés legyen(dehát okés is minden), csak mindig ijesztegetnek téged ezek a kis kölkök!! Megvan már az eredmény??

Vali, úgy beizgattál a táskás lappal, hogy ki néztem egy-két pénztárcát, erre bementünk tegnap a Fóti Corába, mert elvileg van ott bótjuk, de nem találtam, és aztán az uramtól nem sokkal később kaptam egy mandarina duck pénztárcit karácsonyra.
De annyira szuper, hogy ki se bírom addig, hogy ne hordjam.
Délelőtt már bele is pakoltam, aztán ki is pakoltam belőle :roll:

Közben Nasika befejezte az ebédet, tehét vihetem aludni.

6500 sok pénz egy kantáros bélelt naciért+kabát???
Használtat akartam turiból, de csak új van nekik, és nem angol, hanem magyar.
Gondolkodom nagyon.

na, pusszancs
vas

Nancsi, jobbulást az egész családnak :wink:

Vali, ó, szegény kis Alizka legurult az ágyról??
Na, mi volt az angol nyelvű workshopon?
mi történik ott ilyenkor??

Tünde, jobbulást Dorinának!
Mikor tavasszal tüszös mandigyuszim volt, én meg skarlátos kisfiútól kaptam el, pedig nem is találokoztam vele személyesen, ő fennt aludt a tetőtérben, én meg lennt voltam kb. 5 percet, de a rohadt baci megtalált.
Már vártam a skarlát tüneteit is, de szerencsére azok nem jöttek.

Közben lefektettem Pippit, de még úgy hallom rinyál :roll: :lol:

Nem tudjátok hol lehet kapni olcsón HelloKitty plüss figurát??
Natasa mániákus, és tegnap láttam a WestEndben 4500-ért egy tök kicsi(max.15 centis) cicust.
hát annyiért nem veszek :roll:
Tipp????
Már keresgettem itt a neten is, egyet találtam is, de enm tudom milyen lehet élőben

vas

Annácska: szorítunk hogy minden rendben legyen!

Ildi:az én Babucim is "rinyál" még! :lol: :lol: Tegnap este lázas lett, piros a torka(ez a diagnózisa a dokinéninek!) :lol: Ma már jókedvű, és mostanra láztalan! :lol:

Tünde: nálatok is mindig van valami....! Suli?

Vali: Te is mesélj milyen volt a fejtágítás! Alízka gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!

Boldog névnapot a kis Alíz babáinknak!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Vas,
nem sok szerintem ez az ár a naciért, kabátért. Lidié drágább volt, de nem bántam meg, hogy megvettem, mert jó meleg. Ilyen Kittys cucc tuti van az Ázsia Centerben, szerintem.
Tünde,
jobbulást Dorinának!!!
Vali,
szegény kis Alíz. :(

Tegnap voltam turizni, a Keleti mellett Olgoval és annyira jókat vettem Lidinek. :) Ja és neki is tetszenek. :wink:
angi79

Szegény Alíz! :(

Hoztam egy két képet...
egy 15 hetes poci
Kép

Ábelbábel bőbélű barátom il. keresztfiunk. :) Három napos! :)
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Annácska!
Miattad néztem be.
Angival tegnap taliztunk és mesélte,hogy a nucha érték magas lett.
Ne felejtsd,hogy Petinél is ez volt a helyzet és mégis született egy egészséges,szép kisfiad.
Gondolok rád és szorítok nagyon,hogy minden rendben legyen!!

Mamacka
Nagyon sajnálom.Részvétem édesapád miatt.

Csema
Nehéz lehet most nektek nagyon. Sok erőt kívánok Neked.

Én mostanában nem olvasgattalak titeket,nem akarom tudni hányadik héten járnék,már pedig a kistesós vonalzók miatt mindig képben lennék.
Amúgy jól vagyunk,januárban újra reményt kapunk,hogy legyen kistestvérkénk.. Henci 3 napja bölcsis,eddig úgy tűnik nagyon tetszik neki.
Minden nap mond 3 új szót,nem tudunk betellni vele milyen édes.

Olgo

Kép
olgo

Köszönjük szépen a névnapi köszöntéseket! :)

Nancsika: Jobbulást a fiúknak!

Ildi: Táskás oldal :lol: :lol: :lol: Tudtam, hogy neked nem hiába mutatom :wink: :D
Pénztárcák nekem is nagyon tetszenek. Te miért nem innen rendeltél?
Muti mutiiiii az új szerzeményt! :D

6500 nem drága a szerkóért, kb mi is ennyiért vettünk most a csajnak, csak az egybe overál.

Hello Kitty nekem nagyon nem tetszik, ezért messze elkerüljük, nem is tudom mitől olyan nagy sláger, mikor olyan kis bénácska (szerintem) :roll:

Workshop végül tök jó volt, totál fellelkesültem, hogy ennyi év kihagyás után kb a 80%-át értettem, amit karattyoltak. Azért a végén már nagyon bekómáltam, nagyon kevés elég lett volna a bealváshoz :oops: Egyébként egy nemzetközi szoftvert mutattak be.

Boscó: Nektek is jobbulást! Fannika volt már beteg?? Nem emlékszem ... :roll:
Nyelvvizsga készülődéssel hogy állsz?

Angi: De jó, hogy ti mindig olyan jókat tudtok turizni!
Lidi hanyas szerkóban nyomul már? Aliz most nőtt bele a 86-osokba :roll:

Mamacka: Csini a pocid :) Ruhában sokkal nagyobbnak tűnik :shock:
A kis keresztfiatok nagyon cukiiiiii :)

Olgo: Hajrá január! :) Az már nincs is olyan messze :D
Bölcsihez gratula! Úgy látszik nektek is gyorsan megy majd a beilleszkedés :)

Annácska: Na mi volt? Vannak új hírek?

Holnap fotózás lesz a bölcsiben. Úúúúúúgy izgulok. Remélem cuki képeket csinálnak majd a csajsziról! Mindenesetre a csini ruci már kikészítve, azon ne múljék :wink:

Na húzok is aludni, Vince kijelentette, hogy 6-kor feltétlenül keltsem fel, mert be akar érni a suliba 7-re, akkor kezdődik ugyanis a fociedzés :shock:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Tünde :)
Sajnálom, hogy Dorina beteg :( Jobbulást neki! Néhány hete Petkának is rák vörös volt a torka és nem akart enni, de az antibiotikum után 2 nappal már kutya baja sem volt :)

Nagyon kis helyes a keresztfiad :) A pocakod is kezd alakulni :wink:

Cory :)
Lizának boldog névnapot :)
Kép

Aliznak nagyon boldog névnapot :)
Kép
Anno Petkával mi is Hajdú doktornőnél voltunk cvs-en, most ő is fenn dolgozik az Istenhegyi klinikán. Holnap hívjuk, hogy megbeszéljünk egy konzultációt.
Milyen suliba írattad te a fiadat, ahol hajnalba van fociedzés??? Ki is hullana az összes hajam, ha ilyen korán kellene elindulnom. Nálunk már az is ritkaságszámba megy, ha sikerül negyed órával becsöngő előtt beérni :D

A gyerekeim szívatnak :D
A hétvégén a C&A-ban 5490-ért vettem Petkának kabátot és nadrágot. Vagy is csak a feléért, mert megvolt még a DM-es kuponom :D

Olgo :)
Nagyon édes vagy, hogy benéztél :) A héten hívlak, ha nem zavar egy kis konzultáció miatt :)
Bölcsis kiscsajszihoz gratula :) Ilyenkor tényleg rohamosan fejlődnek a sok inger miatt :)
A január pedig tényleg mindjárt itt van :) Drukkolok nagyon :)

Köszi a drukkokat, nagyon aranyosak vagytok :)
A kis történet ott kezdődött, hogy vérvétel alatt közölte a nővérke, hogy sajnos rossz a gép, így nem tudnak eredményt mondani, majd telefonálnak. Hát köszi!
Az ultrahangon mindent megnéztek alaposan. A redőt már nem mérték annyira soknak, de még így is a határérték fölött volt. Az orrcsontja látszódik, ami jó hír, mert a down-os gyereknél ez általában hiányzik. A szivecskéjének mind a 4 kamrája megvan :) Hihetetlen, hogy mennyivel többet tud az a gép, mint az amivel a klinikán néznek. A Manócskát pont korának megfelelő méretűnek látták, így azt mondta a doki, hogy ezzel az eredménnyel megnyugodhatunk, de azért várjuk a hívást.
Délután hívtak is, hogy a kromoszóma rendellenességre a szűrés egyértelműen negatív, de a down-kórra mérsékelten negatív eredményt kaptak. Lényegesen kevesebb az esély mint a pozitív eredménynél, de azért ismételjük meg a tesztet 16 hetes (további súlyos tízezrekért) Dehát a gyerek egészsége mindenek előtt :)
Kaptunk szép képet is a Manóról, holnap igyekszem feltenni :)
A családnak amúgy elmondtuk, Annamari nagyon örült neki,el is sírta magát, azt mondta örömében :)

Puszi

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!!

Ne haragudjatok, hogy betolakodok, a 2006. nyáriaktól vagyok.
Szombaton babatalink lesz Budán.
Vonattal megyünk. Aki volt már talin és vonattal ment, tudna nekem arra válaszolni, hogy viszonylag nagy babakocsi (PegPerego) felfér-e a vonatra, illetve az ülések között a folyosón kinyitott állapotban elfér-e és az új Combino villamosra felfér?

Szeretném, ha gyorsan válaszolnátok, mert akkor valamit ki kell találnom.

Köszike.

Erika

Kép
viera

Viera: a combinora tuti felfér, de a vonat szerintem necces. NEkem chicco ponee-m van, és az az ic-n első osztályon fért csak el az ülések előtt.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Anna, továbbra is izgulunk, de ez már azért félig-meddig jó hír, nem?
és a mérsékelten negatív az mit jelent?????
Anyukád mit szólt?(írhatod privibe is :wink: )
Annamari édes lehetett :D
Dm-es kuponon én harisnyát vettem :lol: :lol: :lol: (gondolhattam volna erre is :wink: )

Vali, azért nem netről rendletem, mert az ilyen dolgokat én szeretem kézbe venni, elbíbelődni velük, fosztorgatni...stb :roll: :roll:
Kicsit problémás vásárló vagyok. :roll:
Meg látni belülről, hogy milyen, fontos volt a sok kártyatartó hely(na, nem annyi a bankkártyám, de 3 gyerekem összes kártyáját, lakcím, diákigazolvány, taj.... )cipelem magammal, kell a hely.... :wink: :wink:
Képet nem találtam róla a neten, majd egyszer megmutizom igaziból :wink:
Szerintem cuki Hellokitty :roll: (nekem is van egy zoknim, Nasika mindig azt lesegeti, ha rajtam van)
tegnap már találtam olcsóbban is :wink:

Olgo, drukkok mennek a januárra, meg grtau a bölcsihez!!! :D

mamacka, nagyon édi a kisbébi :D
Pocak meg szépen alakul :D

Angi, az a helyzet, hogy az Ázsiában életemben egyszer voltam, de valahogy nem vágyom vissza :roll: :roll: :roll:

Virea, vonatot passzolom, Combinoba elfér :)
vas

itt regegl óta esik a hó, de eddig még mind elolvadt, ahogy a földre ért :D :D
Ma nem vágynék nagy havat.
inkább essen hétvégén, aztám hétfőig olvadjon el :D :D :D

Asszem ma megveszem a kabátot a nacival (ja, még 10% kedvezményt is kapok rá, így 6 ropi lesz :D )

pusszancs :D :D :D
vas

regegl=reggel :D :D :D :D :D
vas

[color=green]Ildi,
de jó, hogy nálatok esik. :) Á.C-ben én amúgy nem voltam soha. :oops: Csak azért javasoltam azt, mert másoktól hallottam, hogy van ott minden. De akkor örülök, hogy találtál. :)
Vali,
Lidi 92-es ruhákat hord, illetve azokat, amiket 2 éveseknek árulnak. Jelenleg 90cm magas. Ugye beszkenneled majd Alíz ma készült fényképét?!
Annácska,
azért ezek jó hírek. És tényleg milyen ez a mérsékelten negatív? Gondolom majd a 16. hét utáni vizsgálattól fogtok "megnyugodni" kicsit. Szorítok Nektek! Annamari pedig nagyon édes, hogy elsírta magát.

Lidi tegnap este, mikor belépett az apja az ajtón, odaszaladt a hűtőhöz, kivette 1 tányéron a husit és tette az asztalra ezzel a mondattal: "apa, apa, enni, enni, husika". :D
angi79

A zöld lemaradt. :oops:
Mamacka,
nagyon ari a baba. Szépen növöget a pocakod is.
angi79

[quote="angi79"]& írta:angi79quot;apa, apa, enni, enni, husika". :D

Hú, igazi csaj, apa hazajön, aztán már eteti is :wink: :wink: :wink:
Édes lehetett. :D :D

Ja, hogy nem is voltál még ott???
nem vesztettél semmit. :wink:
Éppen olyan, mint a piac, max. nem kiabál a kínai a hátad mögött, hogy " vigyázz, koci-koci" :lol: :lol: :lol: :lol:
(kocsi-kocsi) :lol: :lol: :lol: :lol:
még csak a neten találtam, de majd meglátom mi lesz.Itt már vannak 2 ezerért is :wink:
[/b]
vas

Ildi: Esik a hó???? :shock: :shock: :shock: Jajj-jajj ne má', legalább estig bírja ki, még mindig nyári gumival nyomulok, azzal tuti nem érek fel a hegyre :roll: Apa hétfőn a télivel is visszacsúszott, pedig neki aztán van gyakorlata, én nem szívesen bénáznék ott egy sort :oops: :oops: :oops:

Cory: Viszont tegnap először sikerült elindulnom kézifék nélkül az emelkedőn :D Gondoltam rád, marha büszke voltam magamra :wink: :lol:

Ázsia Center szerintem is gáz, én is csak egyszer voltam, aztán megbeszéltük apával, hogy ide többet talán mégse.

Viszont ma nyílt az Aréna Pláza (vagy mi), na arra kíváncsi lennék, lehet, hogy vannak nyitási akciók is. De az is tuti, hogy egy jó darabig oda sem jutok el.

Annácska: Örülök, hogy hoztál jó híreket, kár, hoyg nem tudtak teljes mértékben megnyugtatni :( Nagyon drukkolok, hogy a következő vizsgálat után végre fellélegezhess!

Annamari annyira aranyos :) Most hugit vagy öcsit szeretne?

Angi: Hát Lidinek behalok! :lol: :lol: :lol: Biztos tőled leste, hoyg így kell hazavárni a pasikat :wink: :lol:

Nem tudom képet mikor kapunk, de tuti jövök dicsekedni vele :wink:

Na húzok vissza gályázni ...

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Annácska
Nagyon öülök!
Ezekszerint megnyugodhattok!
A rosszabb eredményt csaka tarkóredő produkálta nem? Hát ilyen kis vastag nyakú a drága! :) ha az orrcsont látszik akkor nem kell szerintem agódnod..

Akabáthoz gratula...én sajnos megvettem hamarabb de akkor még nemvolt hozzá gatya.. és drágább is volt... most kereshetek valahol vízhatlan nadrágot.

A pocak és Ábelbábel köszöni a dicsiket! :)

Vanilka
Már Áronnál is azt vettem észre, hogy a ruhás teljes alakos fotókon egészen mások az arányok!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Bocs olyan gyorsan gépelek.. azért remélem ki lehet bogarászni a lényeget..

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vali:
http://www.origo.hu/itthon/20071115-csu ... plaza.html

Nyugi, a hóból még mindig nem maradt meg semmi :wink: :wink:
Bölcsis fotót várjuk :D :D
vas

kicsit kivagyok.....
mert rendletem könyveket az alexandra.hu-ról, és ma kell hozniuk, de eddig sehol senki :roll:
(és ezért nem mentem délelőtt bevásáni :roll: )

tavaly is akkor hozták, mikor a suliba voltam....
fuck...... :roll: :roll: :roll: :roll:

Jönnek anyósék hétvégén!!!
háromszoros hipp-hipp hurrá!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
vas

Ez már félig meddig jó hír :)
Éjjel még egy kicst utána olvastam és azt sikerült kiagyalnom, hogy kb egy 32 éves várandós esélyeivel indulok. Jó mi? Hogy megöregedtem :D
A kuponunkat direkt erre tartogattam :D
Anyám meglepetésemre örült, vagy jól álcázza :D Apám viszont hozta a formáját, még mindig sopánkodik :D

Angi :)
Lidi aztán nagy csajszi :) Petka is 92-es anorákot kapott, de csak azért mert a 86-os épp most volt jó rá :)

Gyorsan cserélj téli gumira, mert ha beüt a hó ott ragadsz az emelkedő alján :D
Annamari kislányt szeretne, de érzésem szerint ez is fiú lesz, pedig jobb lenne most egy kiscsajszi :wink:

Sajnos én hülye vagyok az elemzéshez, pláne úgy hogy csak telefonon mondták meg a számokat, még nincs is a kezemben a lelet :?

A képről nem feledkeztem el, majd hozom, csak Petka már 10 perce anyázik :D Megyek ebédelünk, aztán rohanok a fősuliba leadni a házidogámat, majd felszedjük Annamarit :)

Pusszancs

annácska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?