Sziasztok!
Vali!
Aztaaaa! Alíz egyre szebb!
Micsoda copfok!!! Kész kis hölgy!
Era!
Martinnak jobbulást! Biztos, hogy csak az oltás? Keve a 15 hóstól lázasodott be, de nekünk oltás után mindig mondja a doktornénink, hogy ha belázasodik, azért ránézne, hátha mástól van.
Ha a Pocaklakótok kislány, rögtön külön szobája lesz? Ti kislányra gyúrtatok, vagy lesz, ami lesz?
Edit!
De szép nálatok a hó! Levi nagyon jó fej a fülhallgatóval!
Keve semmi ilyesmit nem tűr meg magán.
Csema!
Én is nagyon sajnálom, ami történt, biztos nagyon nehéz lehet egy ekkora döntést meghozni.
Remélem, most már rendeződnek a dolgaitok! Bölcsi-ügyben esetleg a jegyzőt kéne a kerületben megkeresni, hiszen három gyereket egyedül nevelő anya vagy, szinte kötelező ilyen helyzetben segítenie! A kerületi Családsegítő Szolgálatnál már bejelentkeztél? Melyik kerületben laktok?
Angi!
Ez a MűPa-s gyerekes dolog minket is érdekel! Nincs is messze tőlünk! Jövő héten Anyuméknál leszünk, de utána lehet, hogy összefutunk!
Mi ma voltunk az Auchanban. Tavaly decemberben a C&A-ban vettünk egy overált Kevének (egy számmal nagyobbat, hátha jó lesz még az idén is egy darabig, de persze már kicsi) 9 ezer forintért, amit most az Auchanban 3500 volt!
Ezentúl ilyen helyeken fogok gyerekruhát venni.
Anita!
Hogy van Boti? Írj! Aggódunk ám érte!
Meli!
Gratula a fütyihez!
Boscó!
Egy lányos apa még vágyik egy fiúra?
Tünde!
Köszi az infót a seprűvénáról! Azóta voltam védőnőnél, ő azt mondja, hogy ez is visszér lehet, Venoruton+szorítóharisnya. Patikában közölték, hogy terhesen ne hordjak szorítóharisnyát, mert nem tesz jót, úgyhogy marad a krém. Egyébként már alig látszik, fájni sem fáj már, remélem, elmúlik.
Mamacka!
Képek fantasztikusak! Fotópályázatra is kéne jelentkezned!
Rólunk:
Voltunk pénteken zenebölcsiben. Ide nem megyünk többet. Keve egyáltalán nem élvezte, sőt! Körbenjárásnál egyik kezével fogta az én kezemet, a másikkal meg zavarában megfogta a maci kezét, amivel a csaj aki tartja a foglalkozást énekelt mögöttünk. Erre a nő kirántotta a kezéből.
Gondoltam, nem baj, még egyszer-kétszer eljövünk, hátha akkor jobban feloldódik a gyerek, de aztán míg mi öltöztünk, addig a nő elkezdte felcsavarni a szőnyeget, amin volt a foglalkozás. Keve ezt meglátta, és odaugrott segíteni. Nem zavaróan, nem lépett a szőnyegre, egyszerűen odaguggolt a nő mellé, és ő is tolta a már feltekert részt. Erre a nő rászolt, hogy ő most nagyon siet, és neki erre nincs ideje!!!
Már körülnéztem, van közelebb is hozzánk zenés foglalkozás kicsiknek, megnézzük azt is, hátha jobban bejön! Ja! És az 750 Ft alkalmanként, ez meg 2000! Az sem mindegy!
Én a héten voltam terheléses vércukor-vizsgálaton, minden rendben volt.
Pocakom mérete már kezdi utolérni a velem egyidős terhesekét, Attilának mondtam is, hogy majd most is lekörözöm őket!
Eddig 4,5 kilót híztam, Kevével ilyenkor már 7,5-nél jártam. Persze most többel is indultam.
(Csak kicsi betűkkel merem írni, de vettem egy tüneményes kis kötött kardigánt - kislánynak. Ha lány, abban jön haza a kórházból.)