Sziasztok!
Látom, mindenkinél zajlik az élet
Gorsi
Petinek további gyógy
-ok... Bár már biztos sokkal jobban van ... Remélem...
Az intenzív fogzáskor könnyen elkapnak valami nyavalyát ... főleg az ilyen egyszer 40 fok, aztán 15 fok időben....
Zsuzsi
Szerintem egyrészt bele kell törődnünk, hogy a gyerekeink alvásigénye egyáltalán nem üti meg az átlagot... és sajna negítav irányba tér el tőle... Nálunk azóta jobb kicsit a helyzet, amióta egyszer alszik nap közben... Ahhoz ragaszkodom, akkor is, ha a fáradság legkisebb jele sincs... 2 körül szokott Csenge elaludni (+/- egy óra, attól függ, hogy jön ki.... de nagyon ritkán előfordul, hogy korán, fél 1 körül nagyon nyűgös... ha olyankor elalszik, kicsit borul a napunk, de azért még belefér) Talin egyáltalán nem alszik el mostanság, úgyhogy nekünk emiatt is reménytelen, mert délután, hőségben, egy rettentően fáradt, nyűgös gyerekkel horror az utazás...
) Másrészt: ne idegeskedj, mert hidd el, Dorka megérzi, hogy ennyire feszült vagy, és csak még nehezebb lesz... Nálunk néha bejön, hogy ha én már semmiféle praktikával nem tudom elaltatni, akkor jön Ati... mindenféle "elköltöznek a pókok, ha kiabálsz" "fenyegetéssel" el lehet csendesíteni, és akkor már pillanatokon belül alszik is...Amúgy mi azért nem bánjuk, hogy Csenge este 10-11 körül alszik el, mert így nem kel hajnalban.... abba bele is halnánk rövid időn belül
... így meg fél9-fél10-ig elvan reggelente...
Tikk, Dzsili
Elképesztő, mennyire NŐK lettek ezek a kis babók...
És irígy, mert hagyják, hogy összefogjátok a hajukat... Csenge ellenkezik, mint egy tucat ellenkező csemete... úgyhogy marad az olló... megint "kopasztás" lesz...
Beja... aggódni felesleges... Csengének is 4 rágó után bújt ki az alsó 2-es metszője... Már remélni sem mertem...
látni még nem látom ugyan a hiányzó metszőt, de a remény hal meg utoljára...
Cory
ha jól emlékszem, eddig sem volt rózsás a mamáddal a helyzet... Papáddal beszéld meg, Mamádnak meg mondd meg, hogy ha ennyire nem érdekli, mi van VELETEK, akkor máshol is el tudjátok tölteni 2 hetente a vasárnapot
Megváltoztatni úgysem tudod, valószínű megbeszélni sem... ő olyan, amilyen. Képekért elmehet hozzátok, aztán dicsekedhet vele... Nektek meg szabad marad a vasárnapotok... Akkor esetleg csinálhattok közös programot Papáddal... aki ugye "tökjófej"
BMárti
Üdv újra itthon... Lacika is milyen nagylegény már... Visszasírod majd azt az időt, amikor még nem kellett szó szerint utána rohanni...
Nálunk is elég nagy változások lesznek... Egyrészt sikerült a házvétel, mégis költözünk Telkibe... ha készen lesz... Bár nagyon gyorsan csinálják, úgyhogy lehet, hogy ősszel már költözhetünk
A másik, hogy visszamegyek dolgozni - persze a főnökkel még a konkrét dolgokat nem tudtam megbeszélni, mert szabin van, de én nagyon jól elgondoltam, hogy lesz
Úgyis összegyűlt egy csomó szabim, úgyhogy ha belemegy, akkor amíg azok kitartanak, addig csak fél napokat járok be.. Csenge azt remekül elviseli, mondhatni fél lábon is kibírja... A délutáni alvásra már itthon is tudok lenni (főleg amíg nem költözünk....) A félnapokon munka mellett elkezdem csinálni gőzerővel a szakdogámat ... ott még mindig nyugisabb, mint itthon
Ez nyáron tuti menni fog, amilyen forgalom van... aztán meg augusztusban úgyis zárva van az egyetem... Miért a helyettesem kapja meg érte a fizetést, miért ne én? A jó hírt, hogy sürgősen keressen magának munkát, már közöltem Vele
... Szerencsére nincs egy csöpp lelkiismeretfurdalásom sem miatta... ő is vígan végig nézte, ahogy pocakkal számítógépeket cipeltem anno, meg dolgoztam helyette, mert tojt bejárni a munkahelyére... Ati meg majd elmegy GYES-re
Ha minden jól megy, januárban tudok államvizsgázni... ugyanis sikerült (elintézni
) a középfokú lektorátusi nyelvvizsgám, így már csak egy alap kell, a szakdolgozat, és jöhet az államvizsga... Igaz, az új témavezetőm még nem tudja, hogy ő a témavezetőm, de amilyen lelkes vagyok, bárkit rá tudok beszélni bármire
Így ha összejönne végre a következő babó, akkor nem izgulnék annyira, hogy miből fogunk meglenni (mert azért azt mégsem várhatom el, hogy szegény Após tartson el még minket is)... meg a lelkemnek is jobb lesz, hogy van diploma (amit azért egy gyerek mellett könnyebb megszerezni, mint 2 mellett.. vagy 3 vagy 4 mellett
)... "röviden" ennyi
.. .most megyek, mert fürdetés, aztán a párom megy zülleni az udvarra...
pussz
Rebiék