Reggelt!
Olvaslak ám benneteket, csak épp nem írtam, mindig csak akartam...
Dadomi, szorítok nektek, hogty Daninak ne legyen komoly baja; de, ha neadjisten mégis tüdőgyula, nagyon jó antibiotikumok vannak már, biztos hamar meggyógyítják. A fő, hogy végre utánajárnak, mi lehet a baj.
Nekem is tériszonyom van! Így már értem, mé vagyok ilyen "csüngvenőtt"... Dokibácsi/fogamzásgátló: jó fej... majd mész ultrahagra, hahaha... Jó, hogy írtátok ezt a kúpos dolgot, már épp hajlottam rá, hogy ilyent fogunk használni, de a méhszájsebtől nagyon félek, volt már nekem, és nagyon rossz élményeim fűződnek hozzá... Úgyhogy majd kitalálunk valami mást.
Josi, sajnálom a gyulladást, én sajnos nem tudok neked tanácsot adni, de itt sokat kaptál, valamelyik biztos bejün! Meglestelek iwiwen: nagyonnagyon szép család vagytok, Csilla is annyira ééédes! (csak tudnám, honnan ismerős nekem annyira a férjed... nem bírok rájönni, de biztos láttam már valahol!)
Cseriani, én Elevitet szedtem, de az egyik gyerekorvos (paksiak biztos ismerik: a Mészáros doktornő
) azt mondta, ne azt szedjem, mert magas az A-vitamin tartalma, megterhelheti a májat, úgyhogy a Gravidát szedem inkább. De egy héten 2-3 szemet, nem minden nap. Sajnos Hanna szobatisztasága még mindig várat magára, és perpillanat én úgy gondolom, soha nem is fog róla leszokni... Most azt találtam ki, hogy karácsonyig várok még, aztán akárhogy is tiltakozik, egyszerűen nem adok rá pelenkát és kész. (Sírva szokott könyörögni érte...) Nem igazán értem a lelkét. Mi védőnőnk azt mondta, bőven ráér még, 3 éves koráig mnindenképp, sztem mondd ezt meg ismerősödnek, aki érthető módon aggódik ezen, úgy, mint én is... Kislány, vagy kisfiú? Volt egy olyan időszak, mikor azt hittem., nem is akar leszokni róla, de mostmár látom, hogy tényleg az idegrendszerével van gond, egyszerűen nem érzi még. Vagy is-is, de tuti, hogy az utóbbi van túlsúlyban. Nehéz.
Meg dicsekszem is: Ármin kúszik! Tök gyorsan! Néhány napja kezdte, először csak hátrafelé ment, ma reggel meg, mint a villám, "elindult" előre. Örülök most.
Timesz, örülök, hogy túl vagy ezen a kezelésen, nemsokára vége az egész rémálomnak... Továbbra is sok erőt neked, és sajnálom, hogy ennyire fiatalon már ilyen borzalmakat kellett megtapasztalnod a kórházban. Olivér jól van?
Moni, hogy vagy?
Többiek?
Kismókus, örülök, hogy itt vagy/voltál!