Új privát üzeneted érkezett!

Josi! :)

Egy másik topicon rákérdeztem a "bajodra", a követlező választ kaptam egy csajtól, aki MINDIG jó tanácsokat szokott adni:
"Szopis tanácsadó barátnőm szerint masszirozni nem szabad, mert a sejteken át lehet préselni a tejet a mirigyállományba, ami csak ront a helyzeten. Melegíteni kell!
Ennél többet én sem igazán tudok mondani, szoptasson, fejjen.
A gyulladásra hajlamos mell sajnos ilyen szokott lenni, nekem a jobb mellem hajlamos a tejcsatorna-elzáródásra.
Jah, még valami: a baba állkapcsa a gyulladás irányában legyen, úgy ürít onnan a legjobban."

Remélem egy kicsit tudtam segíteni! :wink: :)

Kép Kép
kismokus

Még egy utolsó üzi, aztán eltűnök :wink:
Dani ma délelőtt tiszta láz lett, egész nap szarul volt, kaptunk beutalót mellkasröntgenre, holnap reggel megyünk. Szorítsatok, hogy ne legyen semmi komoly baj, félek, nehogy tüdőgyulladása legyen. Mikor gyógyulunk már meg?????????? :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Dadomi! :)
Kb. ugyanazt írtuk: NE MASZÍROZZA, és váltson HÓNALJTARTÁSRA! :lol:

Kép Kép
kismokus

Kismókus! :lol: Pedig nem is beszéltünk össze:)

Emma! Bosziképző befuccsolt, pszichosuliba nem jelentkezett senki, úgy döntöttem most nyitok egy szoptatási tanácsadót :lol: De nem veszlek ám be téged, beeeee :P Na jó mégis, te tartod a létrát, hogy a magasan lévő könyveket is elérjük :P , me nekem tériszonyom van ám, ezért is örülök, hogy picike vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:

dadomi

Josi! :)

Az említett másik topicon többen is reagáltak, íme a válaszok:
"Én Bálintot fejjel lefelé is szoptattam! A lába a fejemnél, úgy feküdtünk. A lényeg, hogy az ALSÓ ajka irányában a legerősebb a szívóhatás. És a szopi szerintem hatékonyabb, mint a fejés (legalábbis nálam)."

Egy másik:
"Nekem volt többször is melgyulladásom. Legutóbb egy hete. Ami használ az a Burow krém (így kell kérni a patikában, tudni fogják, de a hivatalos neve Unguentum aluminii acetici tartarici)Ezzel kenje be és dunsztkötés rá. Amíg nincs kréme jó rá a disznózsír szintén dunsztkötésben (tudom hülyén hangzik, de használ). Éjszakára is kenje be. Szopi elött melegíteni kell a mellet, szopi után meg 1-2 percre jegelje a gyulladt részt (pl zacskó zöldborsó a mélyhűtőből). De tényleg csak 1-2 perc legyen, mert a hideg ugye apaszt de azért jó a gyulladásra. És ahogy Orsi is írta a baba álla a gyulladt rész felé nézzen szopikor, ha a hónalja felé van, akkor neki hónaljtartásban kéne szoptatnia."

Ha még olvasok valamit, azonnal megírom! :)

Kép Kép
kismokus

Lányok köszönöm szépen nagyon rendesek vagytok hogy máris utánanéztetek. Kipróbálom ezt a hónaljtartást. A védőnő meg pont azt mondogatta hogy masszírozzam,de rohadtul fájt. Remélem még nincs nagy baj. Dadomi nektek jobbulást,biztos semmi komoly. Barátnőm is hívott ma hogy lázas a kisfia,de más baja nioncs,ott is tüdőgyulladásra gyanakodtak,de a lázon kívül nincs más baja.

Kép
Kép
josi

josi én is úgy tudom,hogy igazán gyulladt mellet ne masszírozz.Én eddig szinte mindenhol a melegítést,a szopis póz változtatását,meg a fejést hallottam,olvastam.
dadomi jobbulást nektek,remélem nem lesz semmi különös.
Nálunk a gyerekek jól vannak,én vagyok rohadt sz..ul.Mindenem fáj,egyfolytában aludni tudnék.Szopis anyukák szedtek valamilyen vitamint?
Vendég

emmamami már akartam kérdezni:hogy álltok a pelussal?Nem sürgetem,csak érdekelne,egy ismerősöm hasonló cipőben jár,hiába nyugtatom,teljesen el van keseredve :cry:
Vendég

Reggelt!
Olvaslak ám benneteket, csak épp nem írtam, mindig csak akartam...
Dadomi, szorítok nektek, hogty Daninak ne legyen komoly baja; de, ha neadjisten mégis tüdőgyula, nagyon jó antibiotikumok vannak már, biztos hamar meggyógyítják. A fő, hogy végre utánajárnak, mi lehet a baj.
Nekem is tériszonyom van! Így már értem, mé vagyok ilyen "csüngvenőtt"... Dokibácsi/fogamzásgátló: jó fej... majd mész ultrahagra, hahaha... Jó, hogy írtátok ezt a kúpos dolgot, már épp hajlottam rá, hogy ilyent fogunk használni, de a méhszájsebtől nagyon félek, volt már nekem, és nagyon rossz élményeim fűződnek hozzá... Úgyhogy majd kitalálunk valami mást.
Josi, sajnálom a gyulladást, én sajnos nem tudok neked tanácsot adni, de itt sokat kaptál, valamelyik biztos bejün! Meglestelek iwiwen: nagyonnagyon szép család vagytok, Csilla is annyira ééédes! (csak tudnám, honnan ismerős nekem annyira a férjed... nem bírok rájönni, de biztos láttam már valahol!)
Cseriani, én Elevitet szedtem, de az egyik gyerekorvos (paksiak biztos ismerik: a Mészáros doktornő :twisted:) azt mondta, ne azt szedjem, mert magas az A-vitamin tartalma, megterhelheti a májat, úgyhogy a Gravidát szedem inkább. De egy héten 2-3 szemet, nem minden nap. Sajnos Hanna szobatisztasága még mindig várat magára, és perpillanat én úgy gondolom, soha nem is fog róla leszokni... Most azt találtam ki, hogy karácsonyig várok még, aztán akárhogy is tiltakozik, egyszerűen nem adok rá pelenkát és kész. (Sírva szokott könyörögni érte...) Nem igazán értem a lelkét. Mi védőnőnk azt mondta, bőven ráér még, 3 éves koráig mnindenképp, sztem mondd ezt meg ismerősödnek, aki érthető módon aggódik ezen, úgy, mint én is... Kislány, vagy kisfiú? Volt egy olyan időszak, mikor azt hittem., nem is akar leszokni róla, de mostmár látom, hogy tényleg az idegrendszerével van gond, egyszerűen nem érzi még. Vagy is-is, de tuti, hogy az utóbbi van túlsúlyban. Nehéz.
Meg dicsekszem is: Ármin kúszik! Tök gyorsan! Néhány napja kezdte, először csak hátrafelé ment, ma reggel meg, mint a villám, "elindult" előre. Örülök most.
Timesz, örülök, hogy túl vagy ezen a kezelésen, nemsokára vége az egész rémálomnak... Továbbra is sok erőt neked, és sajnálom, hogy ennyire fiatalon már ilyen borzalmakat kellett megtapasztalnod a kórházban. Olivér jól van?
Moni, hogy vagy?
Többiek?
Kismókus, örülök, hogy itt vagy/voltál!
Vendég

emmamami áruld már el,hogy találtad meg pl.josit iwiw-en?
Én eddig Áfit,téged,Árminodat,Áfi Enikőjét,Mónit találtam meg...
Vendég

ja,meg dadomit meg domit :lol:
Bocsi,ha valakit kihagytam :oops:
Vendég

Ezt nem fogjátok elhinni:az én drága 2 hetes kislányom végig aludta az éjszakát :lol: Este féltizenegytől reggel 6-ig!! Dadomi:kipróbáltam a hónaljtartást,szerintem jó lesz mert egy idő után iszonyatosan fájt ahogy szopott és a gyulladt résznél melegséget éreztem. Ez jó jel??Most szopi után kicsit könnyebbnek is érzem a mellem és ha nem érek hozzá nem is fáj. Lázam ma még nem volt.

Kép
Kép
josi

josi én voltam így a kórházban:potyogtak a könnyeim,mikor Eliza elkezdett szopizni.Aztán,ahogy fogyott belőle a tejci,már nem fájt annyira. Úgyhogy szerintem jó jel.
Lánykádnak meg gratula..tudja,hogy anyának pihenni is kell :D
Áfi,veletek mi újság? Éjszakáitok?
Most Eliza sem aludt végig két éjszakát,ma éjjel fél háromkor felébredt,de szinte nem is evett,már vissza is aludt. Az elötte levő éjjelről inkább nem beszélek,szinte 2 óránként fennt volt :cry:
Ja,és Eliza tegnap de.11-től este fél tizig kétszer húsz percet aludt. Tök édes volt,beszélgetett,nézelődött. Nem tudom,mi volt vele...
Vendég

Én is a gravidát szedtem Rékánál az elején, meg a háziorvos írt ki ferrofolgammát vas pótlásra.
Azt hiszem most már tényleg én leszek az elsőszámú közellenség. Réka még mindig háromszor alszik egy nap. Délelőtt 1,5-2 óra délután 1 óra és olyan 5 óra körül 0,5-1 órát. Utána pedig 8-8,5 óra körül jön az éjszakai alvás.
Vendég

Rékababa!
Téged is úúúútállak! :wink: :lol: Grat a jóalvó csajszijaidhoz!
Cseriani, küldtem privit! 8)
Vendég

emmamami köszi :lol:
Vendég

Rékababa! Nem szeressünk téged, fúúúúúúúúúúúúúú!!!!! :P
Cseriani! Téged most már egy picit megint szeretünk :P , legalább együtt vagyunk fáradtak :wink:
Én nem szedek vitamint, mert nem bírom, nem tudok wc-ni tőle. Most az aloe vera gélt iszom, áfonyás ízesítéssel, nem tudom jó-e, a wc-s gondjaimat megoldotta :oops: De már totál le vagyok amortizálódva a szoptatás miatt, mindent kiszívott már belőlem a kistökös, a hajam hullik még mindig.

Josi! Én mindig éreztem, amikor Daninál csomós volt a mellem, és hónaljtartásban szoptattam, hogy milyen szépen ürül ki a pangó tej. Ja megnéztem a szopis könyvemet, azt írja, hogy a gravitáció hatásos erejét akkor is ki lehet használni, ha hónalj felé van a csomó, akkor is jó az ha úgy szoptatsz, hogy a gyerkőc fölé állsz négykézláb. A lényeg, hogy az alsó állkapcsa legyen a csomónál, mert nagyon ügyesen kimasszírozza. Tényleg nagyon fárasztó így szoptatni, de az eredményért ki lehet bírni egyszer-kétszer. És nagyon fontos a változatos szoptatási testhelyzet, hogy elkerüld a tejjáratok eldugulását. Tehát ha már nem lesz csomód, akkor se csak egy irányba tartsd a babát. Én is mindig váltogattam Dominikkal is, és úgy tűnik nála nagyon ügyi voltam, mert nem volt gond. Most meg már beállt a tej, annyi van, ami neki kell, így nem csomósodik már be.
Ja és még azt is írja a könyv, hogy így 1-2 nap alatt javulásnak kell történnie, ha nem így lenne, akkor érdemes szoptatási tanácsadót felkeresni (sajna a védőnők nem igazán vannak ehhez kiképezve, tisztelet a kivételnek).

dadomi

Emma! Ja, doki szerint csak annyi, hogy majd úgyis megyek uh-ra :? Gratula a nagyfiúnak, akkor nálatok is vége a nyugalomnak, hurrrrrrrrrrrrááááááááááááááá! :P :P :P Reszkessetek konnektorok, virágok, polcok meg minden ami 80 cm magasságig van :lol: :lol: :lol: Tudom ám miről beszélek! :wink: Dominik is kis kommandós, hihetetlen ahogy tud kúszni.

Voltunk röntgenen, hál istennek nincs tüdőgyulladása Daninak, "csak" hörghurut. Kapja a gyogyit rá, de hogy mikor mehet majd oviba, fogalmam sincs, de addigra a maradék hajam is kihullik. Már két hete itthon van, és ha láttatok unatkozó gyereket, semmi nem kell neki, de állandóan azzal jön, hogy "anya mit csináljak?" Most épp vonatozik, felépítette a vasúti pályáját a nappaliban, ahova ki van pakolva a szobája, mert a laminált padló még mindig dobozokban van, mert irtó lassan szárad az aljazkiegyenlítő, nedves padlóra meg nem igazán kéne lerakni :? Na szóval elképzelhetitek, hogy milyen hadi állapotok vannak a nappalinkban, bár még a hálóba is jutott egy polc a gyerekszobából. És most, hogy felépült a vasút :roll: a szoba üresen maradt részében, már lépni sem lehet. :evil: :evil: :evil: :evil:
Na megyek, mert a konyhában is hadiállapot van, az este már nem volt erőm rendbe rakni.

dadomi

Köszi Dadomi,1-2 napot fejenállva is kibírok,csak jöjjön rendbe.Volt ma is kint a védőnő de szinte ugyanazt mondta mint ti. Bár ő hozzátette hogy masszírozzam,de csak nagyon óvatosan.

Kép
Kép
josi

Sziasztok réglátottak :) !

Arra nem vállalkoztam,hogy teljesen felzárkózzak, csak a mai napot olvastam át.
JOSI: szerintem is jó úton jársz a szopival a gyulladás ellen. Én (amikor a kezdő tünetei voltak melegvizeztem -pontosabban anyuvédőnő borogatta melegvizessel- és szoptattam felváltva a szétdurranni készülő mellbombáimat. Bevált! Nekem is fájt a szopi amikor beindult a tej, de aztán megkönnyebbültem. Rendbejóssz hamar :wink: !
EMMA: szobatisztaság :evil: nekem is egy bosszúságforrás! Imike szobatiszta lett egy hét alatt amíg én a kórházban hesszeltem Eszterrel. Tökügyi volt, ment magától kint és bent is...Köbö másfél hónapig, mert akkor egyre gyakrabban lettek bepisilős baleseteink....Ez mindmáig tart is :( . Az esetek 70%ában nem jut eszébe magától,hogy vécére kéne menni, csak ha szólok indul meg. Ha elfelejtek szólni gyakran becsurr. A kakival nem volt gond, eddig csak kétszer kakkantott be mióta szobatisztára váltott. Egyszer eljátszotta még az elején, ma pedig annyira várta hogy az apját ő engedje be az ajtón, hogy inkább nem ment el a füriig.... :cry: Néha valóban nagyon nehéz....

Nnna jó, mostanre ennyike. Dobok egy képet 8,7kg-os és 71 cm-es kisasszonykámról: Kép

sziasz!

Ti is sziasztok itt Újak :lol: !

Kép
Kép
petra78

Szerintem javulok,ma reggel kipróbáltam a négykézlábas szoptatást,hát tényleg kényelmetlen,de jónak tűnik. Most meg már attól kapok hülyét,hogy egyszer már elmúlt a seb a mellemről de most megint van rajta. Csajok hogy nekünk anyáknak miken kell keresztülmenni??? Szerintetek használjam a garmastant? Vagy csak elég ha szellőztetem a mellem?

Kép
Kép
josi

Egy barátnőm a mell kisebesedésének megelőzésére és kezelésére nem tett mást, minthogy a szopi után egy kis anyatejjel bekente a mellbimbóját és hagyta úgy megszáradni. Mivel ez igen "óccsó" módszer...érdemes kipróbálni szerintem, nem? Én elég gyakran művelem ezt, és nem volt még semmi bibi probléma cickóval.... :lol:

Kép
Kép
petra78

josi,nekem sokat segített a garmastan a szoptatás kezdetekor.Kicsilányom eléggé brutálisan eszik,evett az első naptól.
Üdv Petra,már azt hittem,kitörlődött nálad ez a topik...
Vendég

CSERIANI:Nem kéne ám ilyen gonoszkodó megjegyzéseket tenn :lol: :twisted: ! Én az anyukáknak azon csoportjából származom, akik az idejüket bámulatos módon NEM tudják beosztani, így örökös rohaásra kárhoztatnak....(hiába gondolkodom,más indokom nincs :oops: )

Kép
Kép
petra78

nyugi Petra,én sem tudom beosztani az időm :oops:
de ne haragudjál ám... :oops:
Vendég

Elmúlt a mellgyulladásom! :lol: Most már csak a sebnek kéne begyógyulni és minden oké! Lánykám továbbra is egy angyalka. Már néha nézelődik is 1-1.5 órát,aztán alszik nagyot. Éjjel is max 1x van fent,de ez se mindíg. Tudom ez még fog változni,de addigra mi is belejövünk. Majd amikor nekem kell a Noémit is oviba vinni,meg főzni,mosni,vasalni,takarítani......hajaj :)

Kép
Kép
josi

Látszik hogy hétvége van....sehol senki.

Kép
Kép
josi

igen,mindenki családi életet él..mi is,délelött vásárolni voltunk,most meg Kristóf moziba ment az apjával,Elizát meg elvitte anyu meg a hugom sétálni :lol:
Enyém a ház :lol: ,megyek is,kicsit kiélvezem a helyzetet,felmosok,meg elpakolom a halom vasalt ruhát :?
Vendég

josi nagyon örülök,hogy jobban vagy :D
Lánykád nagyon ügyes,csak nehogy elkiabáld..Eliza éjjel kétszer volt fennt :twisted:
Vendég

Dadomi, Rékababa!
Én is őrültségnek érzem ezt a 18. heti UH-t. Nekem a Bakó a dokim, az ő magánrendelésére járok. 4 hetente megnéz UH-n, és beírja a kiskönyvembe. Következő Uh-m nála 21-én, de 15-én menjek el a kórházira. Nem értem, ha eddig meg tudott nézni magánrendelésen akkor most miért kell sort ülnöm a kórházban. Rákérdezett a védőnőm, és azt mondták a szekszárdi védőnők, hogy ez van, ez kötelező. Még mindig nem tudok rá magyarázatot.

Bedmona!
Paks mellett lakunk, de nem a rendelőbe járok, hanem magándokit választottam, a Bakót.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Petra, nagyon klassz rólatok az a kép!
Cseriani, én is így töltöm a "szabadidőmet" :lol: Remélem, pihenni is tudtál azért kicsit. Mit néztek meg Kristófék? Én is szívesen vinném Hannát moziba, de félek, hogy félne és cirkuszolna.
Josi, örülök, hogy jobban vagy!
Dadomi, neked meg azért, mert mégsem tüdőgyulája van Daninak! Hálaégnek.
Moni, mizu?
Christell, télleg bosszantó ez az új Uh-rendszer, de írtam korábban is, hogy egy másik topikos csajszinak azt mondták, a genetikai UH-t kórházban és hitelesített gépen kell csinálni; gondolom, itt a hitelesítetten van a hangsúly. És akkor ez a magyarázat a kórházira. De, hogy ez mé kell, azt már nem tudom... Nem gondolom, hogy rosszabbak a maszek gépek ezeknél a kórháziaknál, ha esetleg a tévedések kiküszöbölése miatt van ez az új rendelkezés... Más okát meg én nem látnám.
Na, jó sokat zagyváltam, be is fejezem. Majd holnap jövök... :twisted:
Vendég

emmamami a Lecsót nézték..nagy pangás volt a moziban..Kristóf is most volt elöször,csak kicsit sok volt neki a majdnem 2 órás film. Csodálom,hogy egyáltalán kibírta egyseggen :lol:
Ráadásul ugye,mi naivak,meséltünk neki,hogy majd kap a filmre kukoricát,üdítőt nagy pohárba,stb...de nem volt nyitva a büfé :twisted:
Meg délután nem aludt,úgyhogy a film végére el is bóbiskolt :?
De atért tetszett neki :D
Most kicsit izgulok-szokás szerint-mert Kristóf eléggé náthás,és remélem Eliza nem kapja el,ugyanis holnap mennénk a 2 hós szurira. Meg nagyon remélem,hogy Kristóf sem lesz beteg...
A pihenésemből egyébként nem lett semmi,Kristóf szobáját pakoltam még össze kicsit...
Én ezzel az uh dologgal nem tudom,mit kezdjek:az igaz,hogy több szem többet lát,és még ha 100%-osan is megbízol a dokidban,akkor sem árt,ha lát még valaki. Én pl. örültem,mikor megnézett egyszer másik két doki,mikor nem volt a Kun.Ugye nálunk a családban ketten is vannak veleszületett egy vesével.
Vendég

na,az elöbb nem fejeztem be:szóval..állítólag az sem jó,ha sokat meg sürünk uh-zzák a kismamákat. Meg ugye akkor legalább adhatnának időpontot..volt nekem is,hogy nst után,fél nyolctól fél 11-ig csücsültem uh-ra várva :twisted:
Vendég

Cseriani,
nagyon nagyon tetszenek a tickereid :wink: :P
Vendég

Áfi tök jók vannak a noivonal.hu-n,nem? És nagyon sokféle :D
Tegnapelött jött egy email tőlük,hogy van már nekik is..
A tieid is jól sikerültek :D
Kristóf kiválasztotta a magáét,Elizát meg hiába kérdeztem,mindegyikre csak azt mondta,hogy hö-hö,ezért helyette én választottam :lol:
Vendég

Sziasztok mindenki - különösen szia Timesz, tök jó, hogy végre lejárt a kemo! Továbbra is szorítok azért, és örülök, hogy néha ránk is van időd! :)

Csajok, felétek újabb kérdés száll: Faludi fődokiról ki mit tud? Mert most kaptunk protekciót hozzá, pénteken megyünk, de nem tudok róla semmit. Eddig még senki nem írt róla - járt hozzá, látta már valaki? ;) Nagyon félelmetes ürge?

Egyébként meg a Szokodis dologról annyit: velünk tényleg nagyon kedves volt, mindent elmagyarázott, amit kérdeztünk, nem éreztem azt, amit általában: hogy az orvos a háta közepére kíván, csak mert kíváncsi vagyok a saját gyerekemre. Majd persze meglátjuk, hogy Ármin nem Emma lesz-e véletlenül :D bár ha ekkora heftivel kislánynak születik, nem lesz könnyű élete. :D:D:D

Kép

Kép
enahma

enahma,Faludi velem nagyon aranyos volt Uh-n...
Vendég

Ma voltam az orvosnál. Ami a nőgyógyászaton van az valami katasztrófális. Legalább nem kellett vizitdíjat fizetnem.
Christel sajnálom, hogy ilyen újításokat hoztak. Úgy tűnik tavaly még mázlim volt, bár már akkor is sok volt a változás Evelinnel való terhességemhez képest.

Enahma én egyszer találkoztam Faludival mikor bent voltam. Kicsit olyan szigorúnak tünt nekem viziten. Bár az is igaz, hogy én haza akartam jönni visszatartás alatt. De különben rendes volt.
Vendég

rékababa boldog szülinapot Evelinnek :lol:
Vendég

na,sehol senki??
Voltunk szurin-de nem kaptunk. Helyette holnap vérvételre megyünk :cry:
Eliza még mindig sárga. A doktornéni szerint csak vérszegény,és az természetes ugye,de azért bizonyosodjunk meg róla,hogy minden rendben van.
Jövő kedden megyünk megint szurira. Én meg szerdán a sebészetre..-hú,de tele van már a ...-om.
Ez a sok idegeskedés ráadásul... :cry: :cry:
Vendég

Cseriani, ne izgulj... Jó, könnyű mondani, tudom...
Ármin is nagyon sárga volt, 3 hónapos koráig hordtuk be vérvételre a kórházba a Rippl doktornőhöz. Nektek hova kell mennetek? Ha hozzá: nagyon aranyos, nagyon alapos, bár mindig rengeteget kell rá várni... Biztos nálatok is az anyatej miatt sárga még mindig. Semmi baj nem lesz.
A sebészethez meg drukk! Remélem, nem fog nagyon fájni, és biztos, hogy semmi baj nem lesz!
Vendég

a gyerekkórházba kell mennünk,fogalmam sincs,kihez.A Kristóffal is voltunk egyszer,fél éves korában. Négyszer vagy ötször bökték,és nem tudtak tőle vért venni. Ekkor mondtam,hogy ok,hagyjuk az egészet..úgyhogy jó tapasztalatom nincsen sajnos :cry:
Emma nektek kellett időpontot kérnetek? Mert nekünk azt mondta a gyerekorvos,hogy nem kell időpont,és fél nyolctól vannak ott. Igaz ez?
Vendég

Kép
Kép

Csak hogy tudjátok :lol: :wink:
Vendég

Enahma! Én már írtam a Faludyról :wink: Csupa nem jót :shock: Mivel lusta vagyok megint leírni, bemásolom neked ide, amit még Moninak írtam róla:
"Én a Faludyhoz semmi pénzért nem mennék, szerintem össze lehet kötni őt meg a Juant. Engem egyszer vizsgált, nézett uh-t is mivel rettenetesen görcsölt a hasam mensi után napokon kereszül. Sima hasi uh-t nézet (!), és közölte velem, hogy semmi nőgyógyászati problémám nincsen, szerinte vakbél gond lesz. Aztán elmentem a Vargához, aki közölte velem hüvelyi uh után, hogy fájhatott rendesen a hasam, mert volt egy cisztám, ami eldurrant, a belőle származó folyadék meg még mindig ott pang a hasamban, három hét múlva a műtőben voltam, ahol endometriózist diagnosztizált a Varga. Hát nekem ennyi elég volt a Faludy "szaktudásából". Egyébként azt jó ha tudod, hogy az uh-hoz abszolút nem ért! "

Szóval ez az én véleményem a Faludyról, ja és még annyit, hogy sokan panaszkodtak már, hogy pont a szülése napján ment el szabira (jó ez bárkivel megeshet), vagy már azután ment szabira, miután a kismamája megszült, és többé rá sem nézett. :?

dadomi

megjöttünk vérvételről. Aranyosak voltak nagyon és ügyesek is. Mostmár csak azt szeretném tudni,hogy annak idején a Kristóftól miért nem próbáltak kézfejből vért venni,miért csak a könyökhajlatból :?: :?: És ráadásul nem is tudtak tőle,pedig vagy négyszer bökték :twisted:
Egy fiatal doktornő volt most,és nagyon ügyes meg kedves volt. Holnap vagy holnapután lesz eredmény...
Vendég

Cseriani,
jajistenem szegény Eliza! Én még oltatni is rémálmokkal viszem az ilyen piciket, nemhogy vért vetetni! Remélem minden rendben lesz sárgaság ügyben.
És boldog 2 hónapot a nagylánynak! :D
Vendég

Cseriani én is remélem, hogy minden rendben lesz. Köszönjük szépen a gratulációt. Nektek pedig boldog hó fordulót.

Nálunk végre kibújt Rékának a harmadik foga és jön a negyedik is. Evelin megint beteg, pedig csak egy hetet volt oviban. Szokásos értetlensége tetőfokon.

Áfi Barnus alvása alakul? Emma sötétkamra még mindig jól szuperál? Többiek? Kismamák hogy viselitek a frontokat?
Vendég

[quote="dadomi"][ írta:dadomib]Enahma! Én már írtam a Faludyról :wink: Csupa nem jót :shock:
(...)
Szóval ez az én véleményem a Faludyról, ja és még annyit, hogy sokan panaszkodtak már, hogy pont a szülése napján ment el szabira (jó ez bárkivel megeshet), vagy már azután ment szabira, miután a kismamája megszült, és többé rá sem nézett. :?

Hát, asszem most már mindegy. Férjemmel megbeszéltük már előre, hogy pénteken megnézzük magunknak, és ha nem tetszik, nem lesz választott dokink. Az UH már egyébként is mindegy, annyit csak észrevesz, fej- vagy farfekvéses-e a gyerek, másra már úgysem lesz szükség.
Hú, de tele van a hócipőm ezekkel az orvosokkal...

Kép

Kép
enahma

Áfi ne tudd meg,hogy paráztam,főleg azután,amit annak idején Kristóffal műveltek.De most tényleg nagyon ügyesek voltak. És Eliza is,nem is sírt annyira. A fülbevalónál sokkal jobban sírt.Hogy én milyen vagyok!!!
Még csak két hónapos,de már mennyit bökettem szegényt :cry:
A mostani vérvételhez is inkább én ragaszkodtam,derüljön ki időben,ha valami nem ok,nem?
Egyébként nem tudnék megnyugodni :twisted:
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?