Sziasztok!
De beindultatok,lányok!Egyik nap még itt kesergek
,hogy sehol senki(Katit kivéve,vele tartjuk a frontot!),aztán meg egy csomó levél!
Bulcsúnak immár 5 foga vagyon,a 6. várat magára.És olyan édi,hogy a felső kettő még távol van egymástól.Persze már az első baleset is megvolt belőle.A kádban fel akart állni,de visszacsúszott és térdre esett.Iszonyatos üvöltésben tört ki.Meg is lepődtem,mert nem gondoltam,hogy ennyire fájt,ahogy a térére esett.Aztán persze kiderült,hogy nem is ott volt a baj,hanem a fogacskák felsértették az ínyét és vérzett is egy kicsit.
A felállás már mindenhol megy,kapaszkodó sem kell,csak támaszték.És persze még mindig vagánykodik és egyedül akar állni,de nem megy.
És felfedezte a számítógépet...
Egy-egy óvatlan pillanatban odalopózik és bekapcsolja.Ha meg elviszem onnan,akkor bömböl.
Először a szekrényajtót szúrta ki,de felfedezte,hogy mögötte van a szgép és az milyen tuti dolog.
Na meg ha megnyomkod rajta ezt-azt,akkor zúg,világít stb...
Éva
Üdv itt,örülünk neked,hogy végre gyarapodtunk ismét egy taggal
Tényleg,hol is laksz?
Bulcsú is 10 hónapos.
Hogy hívják a kisfiadat?
Bringa
Hanna nagyon ügyi!
Édes lehet,ahogy lépeget!Lassan nem lesz szükségetek a babakocsira.Tényleg jó,hogy kiderült a vérszegénység.Azt sem tudtam,hogy te is az vagy.Egyébként miből gondoltál erre?Mármint hogy ez lehet a baja?Nagyon megviselte a vérvétel?
A fogacskákhoz is gratulálok,majd egyre ügyibb lesz ám a sonkával.Bár Bulcsú elég hamar megtanulta,hogyan tudja a nyelvével ezeket a dolgokat "megrágni".A banánt már nem is eszi meg,ha összetöröm,csak símán harapja.Meg minden mást végül is.Kicsi darabokkal kezdtük mindenből,aztán ahogy ügyesedett,egyre nagyobbakkal folytattuk.
Talizhatunk,mi itthon vagyunkés úgy néz ki,hogy nem is nagyon megyünk messzire a nyáron.
vagy
Sms-n megbeszéljük.hogyan szoktatok strandra menni?Egész napra,vagy alvás után?Tényleg,Hanka mennyit alszik nap közben?Egyszer,vagy kétszer?
Kati
Én is remélem,hogy elfogják a tettest.Olvastam a Naplóban róla.A kisfia még nem is tudta,hogy meghalt,csak hogy meglőtték.Vidéken volt rokonoknál.4 éve volt postás,és csak helyettesített.Azt nem tudom,mit érzethet az,akit éppen akkor helyettesített.
Azon viszont nagyon kiakadtam,hogy az újságba írtak olyan sms-t(van ilyen rovat),hogy biztos nagyon szar anyagi helyzetben volt az ember,ha erre kényszerült.Persze!A fegyver meg a töltények sem két fillér!Az ilyen miért nem gondolkodik,mielőtt hülyeségeket ír?!!!
Ha jobban belegondolsz,nem olyan drága ám az antik.Na jó,nem mindegy,hol veszed.Szoktuk nézni a neten,hogy milyen őrült árakat kérnek,de az nem is normális.És azért az sem mindegy,hogy ezért az árért mit kapsz.Mert ezek mind fából vannak,nem spórolták ki az anyagot.Nem bútorlap,vagy farostlemez.Legnagyobb átverés pl az Ikea(bocs,ha vki szereti
)Stílusa van,időtálló,nem esik szét stb..Mindettől függetlenül nem tudnék olyan alkásban lakni,ami ezekkel van berendezve.
Voltunk Pesten,végigjártuk a helyeket,ahol gyakran megfordultunk,volt kis nosztalgia.De hát nem szívesen laknék ott.Szörnyű volt,ahogy mentünk az utcán,az embereknek nem volt igényük arra,hogy arrébb menjenek.Nem érdekelte őket,hogy 1 mm-rel mennek el mellettem,vagy ha én nem emgyek arrébb,akkor nekem jönnek.De azt hiszem,ez a anygvárosi lét átka.eltűnnek bizonyos dolgok,mint az intim szféra.
Balcsit imádjuk,nem is megyünk máshová.Na meg szintén anyagi megfontolásból,mert építkezni akarunk.Meg az üzlet is most van felfutóban és nem nagyon akar a párom bezárni hoszzú időre.
Nektek meg jó kiruccanás lesz így is,mert Pestről akárhova mész el,csak jó lehet.De azért imádom azt a várost.Sok helyen voltam már és állíthatom, a legszebb főváros,amit eddig láttam.És a legszebb város is.Főleg hajóról.
Kíváncsi
Gratulálok népes családodhoz!Nem érzed magad kicsit egyedül?
Nem akarnál egy leányzót magad mellé?Nekem is van egy nagyobb gyerekem
Csak elvett feleségül.Na nem vérfertőzés,de a kedvenc férjem sokszor olyan,mint egy nagy gyerek
Csak ne irigykedj!!!Bécs szuper város,sokat voltam ott.Ugyanis a párom hajózott és egy nyarat kint voltam vele.És ahogy lejárt a munkaideje,BÉcsben azonnal mentünk ki.Na jó,nem csak jó élményem van,mert a Praterben egy nagyot hánytam.Mert az én drágám kierőszakolta,hogy üljek fel vele mindenféle forgó-pörgő izére..
Mit csinál kint a férjed?Albérletben laktok,vagy a munkahelye biztosítja a lakást?Tényleg,te főállású anya vagy?
Amúgy nem olyan nehéz ám ide eljutni.A Gyesevvel jöhetsz Győrig,onnan meg busszal egyenesen a Balcsi-partig,vagy vonattal Vp-be.És ez csak 1 átszállás.Ráadásul a két pályaudvar egymás mellett van Győrben.
Na,eldugulok,mert nem győztök olvasni!
Pusszantás
Anyapoc és Bulcsú