Sziasztok!
Na eskuszom jegyzeteltem....
Nincs jo kedvem,de hat ez nem is csoda....
Hajni,
sztem egeszseges mertekig eroltetheted
Tedd azert hasra sztem,es ha mar nem tetszik neki,akkor felveszed,ha uvolt,ugysem fogja magat tartani...de picit szokja.Sok baba nem szeret hason.
Nagyon nagy Lilla!!!!!!!Es milyen szep,sztem hasonlit Marcira!!!!
Nem semmi Marcus milyenhamar csinalt mindent
Na latod,enniyre mas minden gyerek.....
Fioona,
az a mikulaszsak vmi gyonyoruseges!Hogy Te milyen ugyi vagy!!!!!!!!!!
Es kepek!!!!Olyan szepek!!Olio mindig ilyen kis mosolygos huncut?Lilla meg egy kis manoken,megzabalom!Olyan szep kislany..nagyon!
Angyalkrisz,
benott korom:(
Tuti menned kell sebeszetre?nkem mikor volt,mindig meggyogyitottam valahoyg magamnak..
Gartula az uleshez Csengenek!A hajatol kifekeszem!nemsokara copfot lehet csinalni neki
Jo a csaladi kep,szep kis csalad vagytok!!!!
Laz?hoyg van Csenge?38 alatt semmikepp nem kell kupot adni,az meg nem laz.
Porsi,
Akos alvasa:ne aggodj,nem art a fejlodesenek,ilyen az igenye!Mostanaban egyre tobb kisgyerekrol hallom,hoyg mennyire kevset alszik,de eleg nekik!
Attilam az elso perctol nem egy nagy alvo napkozben.....neha becsuszik egy 2-3 oras alvas,de az nagyon ritka...nalunk is van siman mikor egesz nap ossz-vissz 1orat alszik....csak nalunk az vanl,hogyha tenyleg kevset alszik pl ennyit,akkor nyugi......es semmi nemjo neki..de elaludni nem es nem!na ilyenkor nalunk is altalaban a seta valik be.....de ujabban ott is van,hoyg csak fel orat alszik....
Bar mondjuk most napok ota napkozben is tobbet alszik.
Orsi,
Domi es Samu nagyon aranyosak!Olyan fius mar Samu is,kezs vagyok!Es nagyon ugyi!!!!
Vedono:nem tudom hoyg mukodik,de pl a Sogornom megmondta neki az elejen,hoyg o nem igenyli,hoyg kimenjen hozza,koszoni szepen..es nem is jart hozza.De valoszinuleg ez attol fugg a vedono mennyire elhivatott,mert aki nagyon vehemens,mint a Tied,az kiakad ettol es meg radkuldi a gyamugyet(bar nem mintha talalnanak mit,szoval kuldje
de hat kinek hianyzik egy ilyen...)
Nikot varjuk!
Adrival mi lehet?????????????????
Meri????
Ugy emlekszem igertel vmi vonalzot nov elejetol????!!!!
Udv Evisan es Madoemszi!!
Esztora,
sajnalom a cicadat
Vivi,
de jo,hogy jottel!!!!!!!!!!!!Eniko nagyon helyes!!!De jo lenne tobb kepet is latni rola!!!!Remelem azert majd megoldodk a netkerdes...Jok legyetek!
Nandorka,
Dorka milyen vigyori!Zabalnivalo a kis pofijaaaaaaa!!!!
En is gondolkodom a naptaron karacsonyra,de meg nem tudom,szerintem jo otlet!Meg a kezrol,albrol kezsult szobor..tegnap lattam atvben,es nagyon jooooo!De nem ez a kezrol kezsult dombormu,hanem szobor!!!!kiraly!!!
Pinkine,Marietta,
orulok,hoyg jol vagytok!A sok agyalas meg tok normalis!Ez lesz Csajok
Faradtsag:ez is normalis,na meg az almossag,nekem ugy a kozepenel mult el,es en hatarozottan ugy az utolso trimeszterben lettem nagyon aktiv,de sztem az a feszekrakas miatt volt mar
hoyg minden meglegyen!!!!csak mentem volna allandoan!De ja erotokbol telik majd,menjetek is mindenfele,mert utana.....na utana mar nem lesz ido utazni,kirandulni,mozizni,szinhazazni...szoval hajra!!!Most meg pihi par hetig!!!!!
Es elvezni minden pillanatat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marietta,
nekem 6+5nel volt szivhang,akkor voltam elszor dokinal,es csinalt Uht is.
Vicky,
hajraaaaaaaaaaaaaaaaaa Inszem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Huuuu de drukkolok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Majd minden hirt varunk!!!
Ragota,
linket szivesen
Chamomilla:en 5 golyocskat oldok fel es adok neki kb4 szer egy nap,de a konyv azt irja negyed orankent i lehet...gondolom akritikusabb idoszakban....biztos nem egesz nap...nem tudom.
Bizony jo is,hoyg ot vagytok az uncsitesoek mellett,nagyon jo lesz ez Nekik es Nektek is kesobb!
Balesetek:hu ez a fejkopp,szegenykem....na meg a hinta
hat az durva!!!!!!!!!!!!!!!!!Hala Istennek,hoyg Csonginak nincs baja!
A kepek nagyon jok!!!!!!Es nagyon ugyes srac mar!!!!Ne csodalkozz,ha hipp-hopp felall majd
Hogy alltok a hamikkal?javult a helyzet?sztem csak meg kell szoknia a kajcsik allagat,es okes lesz!