Új privát üzeneted érkezett!

Kép Kép

Most már nekünk is van evős képünk :P

Nem is mondtam, vettünk egy nagy szőnyeget a nappaliba, és most már azon játszunk. Annyira szupi! Majd lefotózom.

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Lenne egy számomra nagyon fontos kérdésem.

Ugye csütörtökön megyek az újabb uhra,amikor is 7+0 leszek. az a kérdés hogy ilyenkor tuti lesz már szívhang????? Mert ugye ezt az időt mensi szerint számolják.
Nektek mikor volt szívhang?????
Én úgy aggódom. Na jó nem olyan idegesen csak izgulok. Mert igazából félek hogy a végén aztmondják nincs is senki a pocimban!!! Ugyanis én nagyon jól viselem eddig a várandósságot. Se nem hányok semmi rosszullét. ami persze nem is hiányzik de azért ezek kimaradása nem azt jelenti hogy gond van ugye????? Mert mindenhonnan azt hallom hogy hányingered van hánysz ? az nagyon jó. Hát nekem ilyen nincs!!!!!!

Tegnap volt annyi hogy jöttünk haza bevásárlásból és apának vettünk kinai kaját mert imádja. Én nem szeretem de úgy nem volt vele bajom. Aztán hazáig lehúzott ablakkal kellett jönnünk mert úgy zavart a szaga. Majd megfagytunk a kocsiba!!!!!!!!! :lol: :lol:

egyébként minden percét élvezem és még mindig felfoghatatlan számomra hogy egy pici élet van a pocimban akire oly nagyon és régóta vágytunk!!!!!!!!!

Orsi!

Azt az oldalt én is megtaláltam és sztem is jó. Én már csináltam is magamnak ott is vonalzót! :lol:

Ragota!

Nagyon ari Csongi!
Hát nem semmi ez a hinta dolog. Még jó hogy nem lett semmi baj Csonginak!!!!!!
csipcsab

Sziasztok!

Gyorsan visszaolvasok rendesen, és megpróbálok minedenkinek írni. MOst csak gyprsan Mariettát akarom megnyugtatni, velem ugyanez volt. Seemi hányás, néha kicsi hányinger, és megőröltem a szagoktól! Nyugi, nincs baj! :wink:
Szívhangot nem tudom, én mindkét babával 12. hét körül voltam elősszőr UH-n.

KépKép
KépKép
fioona

Na itt vagyok, de nem tudom meddig, Oli hőbörög az ágyba. :roll: Vagy 2 napja nagyon kézbe akar lenni. :roll: De mindig nem lehet ugye. :?

Arwen:
Atti tényleg nagyon szép! Eszméletlen jóképű! És nagyon értelmes pofija van! :wink: Ez kicsit furin hangzik így, :? Remélem, értitek, hogy gondolom. :lol:
Pont 1 éves lesz Oli, mire a barátnőid szülnek. :wink:
Sok oka lehet, hogy 2 óránként szopizik. Ha kevés a tejcsi, és azért, akkor a 2 óránkénti szopi meghozza. Drukkolok neked!

Marietta:
Biztos van olyan dolog is, amibe meg te vagy ügyi, és én nem tudnám végig csinálni. :wink:

Ágota:
Juj! Ez a hinta dolog rosszul hangzik! De valami hihetetlenek ezek a pöttömök. Hiába, nagyon bölcs a természet, hogy ilyen csontjaik vannak. :wink: Bezzeg a mi idegzetünk nem ilyen erős. :(
Egyik nap Lilla félre nyelte az almát. Apja is napi szinten nyeli félre a saját nyálát, és Lilla is. Most nem tudom pontosan mi történt. Ette az almát, és nagyon belefeledkezett a mesébe. Egyszer csak furcsán köhögött, én annyit láttam, hogy apja rohan, felkapja a gyereket, fejjel lefelé lógatja, és püföli a hátát. Ez nem kívánom senkinek! :( Azt hittem ő tudja, hogy valami nagy baj van. Utóbb kiderült, hogy ő se volt benne biztos, de nem is ezen agyalt, hanem kiszedte belőle a falatot. Én meg olyan béna vagyok. Ilyen helyzetekbe leblokkolok. :evil: Mindig azon rimánkodom, hogy itthon legyen, ha valami baj történik. :roll: :oops: (most nyilallt belém a felismerés. Olvastam az Arvisurák című könyvben a rimalányokról. Ott agyaltam, hogy azok meg kik, és mit csinálnak. Most meg döbbenten látom, hogy használom a "rimánkodni" kifejezést :shock: )
Ha öklendezik, adjál sztem leveket. Sok babáról hallottam/olvastam, akik még 8 hónaposan is kizárólag anyatejet voltak hajlandóak fogyasztani. Ahogy te is írtad, jobb ha szeret enni a gyerek. A rokonok: :evil: Nem közölted velük, hogy azért sír, mert felpörgette Csongit a társaság. Szegénykém. Nagyon átérzem a problémát. Ezek olyan fájó dolgok, és ráadásul aláássák az ember önbizalmát. :(
Mi látjuk, hogy Csongi jól táplált. :lol: És milyen édes. Szerintem is határozottan hasonlít rád!

Nándorka:
Ma nincs Doró kép? :( Már hiányzik! :D Úgy megszoktuk a kis kerek pofiját!
Megint betegeskedtek? :cry: Jobbulást kívánunk nektek! Kép

Habtapinak mi is elraktuk a kicsi részét. De most mit szól szegény nagy gyerek, hogy megint elrakjuk? Amúgy nekünk számos van, és ahhoz is van kicsi rész. :roll:

Kris:
Felül Csenge? Egyedül, stabilan? Nem semmi! :)

Orsi:
Samu is ilyen ügyes? :shock: Hú micsoda gyerkőcök vannak itt! :lol: Remélem túl vagy a nehezén védőnő ügyben. :wink:
Lilus is hógolyózni kart, meg szánkózni, de itt eső is esett utána. Hamar eltűnt minden, és maradt a latyak, meg a szobafogság. :cry:

Hajni:
Lilla a kis gombóc? El se tudok képzelni, ha nézegetem a te fotóidat. :wink: De had gyarapodjon. Ráér a súlyával foglalkozni. :mrgreen:

Bodzi:
Ez irtó jó fotó! Milyen csöpp kis ember! :shock: Nagyon enni való!!! :lol:

Vicky:
Búcsú buli mi? :wink: Megadrukkok nektek! :wink: Rajtad a topik szeme! :!:

Vettem Olinak next gatyit. Eszméletlen jó. Igaz nagy még rá, kb. tavasz körűl lesz jó, de nagyon baráti ára volt, és nem tudtam ott hagyni. :lol: Itt a turiba ritkán van, pedig nagyon jók. Lillának is vettem pár éve egy kantáros farmerszoknyát, 750 pénzért, és 3 szezonba tudta hordani. :shock: :lol:

Na megyek. Puszi!

KépKép
KépKép
fioona

Illtve dehogy megyek, inkább hozok fotókat:

Kép

Kép

Kép Ehhez a képhez hozzátartozik a Lilla féle "tataaaaam" felkiáltás. :mrgreen:

Csajok. Meséljétek már el légyszi, milyen játékokról beszéltetek. ÉS miket vesztek ti a kicsiknek? Olyan tanácstalan vagyok. :? Ti melyikeket találjátok jónak?

KépKép
KépKép
fioona

Na, azzal meg nem is dicsekedtem, hogy Oli is négykézlábra nyomta magát állítólag. Én nem láttam épp, de apja szerint sikerűlt neki! :lol:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Marietta én 4 szer taccsoltam összesen az elején (szerencsére mindig itthon) émelygés volt néha ne és a szagok teljesen kész voltam.

Nyunyi már nagyon jól van de azért nem megyünk ma jógázni .jővőhéten meg ct miatt nagyon sajnálom imádom nézni hogy mennyire szereti.

Fioona én is tanácstalan vagyok mit vegyünk Nyunyinak .rokonoktól csomó játékot fog kapni így azt nem akarok(igazából mondogatom hogy autós ülésre kéne inkább pénz de nem igazán hallják meg
:roll: )

Next cucok nálunk mindig nagyon sok van Nyunyinak is van pulcsija gatyája,polója stb.
lehet ma is benézek mert kell tölteni a ruhatárat újra.

Bridzsi

Kép
esztora

KépKép

KépKép
KépKép
fioona

Lehet kép is, de csak 1 vonalzó fér úgy el. :(

KépKép
KépKép
fioona

Esztor, egyetértek veled. Ők képesek bármiből játékot csinálni, a biztonság pedig fontos! Anno Lillus se játékot kapott, de most azt akarok Olinak, némi nevelési célzattal Lilla felé. :roll: Még lesznek a "melyik játék ki" dologból problémák. :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Fioona! Én itt néztem ki 2 játékot: Tanuló kutyus, sütifaló kincsebödön.
http://www.elektrokravecz.hu/jatek/index1.htm

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Ja, és igen, Csenge stabilan ül, ma is többször is megcsinálta magától, és már átmászik a szopipárnán is... Ezt ma produkálta először, úgyhogy már nem lehet egyedül hagyni... Járókát meg nem tudunk venni, mivel nem férne el a szobában...
Nekem meg úgy néz ki, kell mennem a sebészetre. Benőtt a köröm a lábujjamon, pedikűrös sem tudta megcsinálni. Csakhát több órás várakozás... Semmi kedvem nincs hozzá. :cry:

Marietta! Én egyszer sem hánytam a terhességem idején, csak az első hetekben nem kívántam semmit enni, csak ropit, és csokit. Ja és ez a tünet is csak a 7. héttől jelentkezett, addig semmi. :wink:

Hozzátápi: Csenge csak a banánt fogadja el, minden mástól öklendezik.... :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Marietta, tényleg ne aggódj, ráadásulakkor azért csdak megvolt ez a "kellemes" kínaikajás tüneted is! Én mindig a ciciket "hívtam segítségül". Érzékeny még? Juj, igen! Akkor jó. :lol:

És az milyen hormontól van, h csuda finom ma a vajas kifli? :D Nem bírom abbahagyni...

meg kéne nézni szopis oldalakat, van vmi, h 8 hónapos korig előszeretettel forgatják ki a kaját a szájukból.
Ragota, én leveket egyáltalán nem adtam, mert ott a tej italnak is, de miért ne adhatnál neki azt, ha az jobban tetszik neki? Most még úgyis csak kóstolgatnak, aztán majd egyszer csak úgyis azon vesszük észre magunkat, h 1. babanyelven követeli a kedvencét 2. maga veszi elő a hűtőből, ami kell neki 3. a barátaival kifosztja a családi hűtőt... :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Fio, lefényképezed a gatyit? H addig is lássuk, míg Oli belenő!

Nagyon ügyik a 4kézlábazó srácok!!
Irtó helyes Csongi a kanalazós képen!
Oliék a közös képen is irtó bájosak, meg hát azok a mosolyok a külön képeken! El kell olvadni!

Na jó, Fioona - ez a kép jó lesz? :lol:

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Viki, mi volt ma? Sikerült beszélni a dokival?

Én nem nagyon veszek semmit a lánynak. Persze, kell pár dolog, főleg az 1. gyerkőcnek, de nálunk a műanyag palack a legeslegjobb játék. :lol:
De azért jó, h beraktátok a linket, mindjárt meg is nézem!

Kép

Kép
nán-dorka

Esztora, nagy drukk a ct-hez!

szépek az új vonalzóitok!

rólunk: csajszi vagy 8x evett éjszaka, hol azért, mert a fiú felsírt (lázas volt), hol meg azért kapott, h ne verje föl a fiúkat. Jó volt...

na, többet nem írok, bocs, h így elapróztam

Kép

Kép
nán-dorka

Fioona, Ágota, Dorka! Édik a képek!!!!!!!!!! :D :D

Köszönöm a drukkokat, bezsebelem őket jövő hétre...

Dorka, 1 hét múlva hétfőn UH, aztán kiderül, hogy mikor lesz a nagy nap :D

Kép
vickybabe

jujdejó, Viki! már nagyon várom! akkor Te hogy várhatod...!
köszöni Dorka, h édi!

Kép

Kép
nán-dorka

feliratkoztam még anno egy hírlevélre, most ezt küldték:

Most babies are ready to try solid food when they're about six months old. However, each baby is unique and your baby's weight or age alone does not determine her readiness for solid food. Some clues that your baby is ready for solid food include the ability to hold her head steady and sit with support; reaching for and showing interest in food; opening her mouth when she sees food; and no longer thrusting her tongue out during feeding, a sign she's able to keep food in her mouth and swallow it. The first time you try solid food, mix some infant cereal with breast milk or formula. Do not use cow's milk or any other kind of milk or liquid. See if your baby will take half of a very small spoonful. If she turns her head or cries, she is not ready. Try again in a week or two.

Kép

Kép
nán-dorka

Dorka, pont azon gondolkoztam, vajon régen mikor kezdhették a hozátápit. Nekem az tűnne logikusnak, hogy dokik védőnők "segítsége" nélkül, bizonyára az első fogak megjelenése lehetett a "jel". Azért szokták lével kezdeni a hozátápit, hogy az íz mellett, legalább az álaga legyen ismerős. Mindemellett én se levet adtam. :wink:

A kép nagyon jó!!!! Ez a napi Dorka betevő! Mindjárt kicsattan ez a lány! :mrgreen:
Köszönjük a dícséretet! :lol:
Lillának si a palack volt a kedvence, de őt a víz nyűgözte le benne, ahogy lötykölődött.
Képet? OK. Igazság szerint egy csomó rucit rendeltem a nőtől, 80-as méretbe is, egyszer belenő. :mrgreen:

Krisz, köszi a linket, nem tudtam elképzelni mi ez a kutyus. :oops:
Mi valami olyan szeretnénk, ami nem beszél, vagy zenél. Nehéz lesz. Tuti veszekedés lesz rajta. :roll: Jaj!!!!

KépKép
KépKép
fioona

Ma vettünk hűtőt, meg pórszívót, holnap szállítják. Nagyon félek, mert mostanában mindig sikerül kifogni valami hibás gépet. :roll: Tegnap pedig egy szupi széket a géphez. Tegnap abban altattam Olit, mert hintázik is. Nagyon jó volt! :wink: Tetszet neki is!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Köszönöm a nyugtató szavakat. Használt. A cicijeim mindig full extrás állapotban vannak!!!!! :lol: Múlt héten rendeltem is egy nagyon király sport melltartót és abba fogok aludni mert bizony az igen kellemetlen. ugyanis elvagyok eresztve mellesleg és szeretném megelőzni a nyúlás dolgot. Biztos nem lesz a legkényelemesebb innentől kezdve mindig melltartóba lenni de hát vmit vmiért. Hát lehet tegnap elkiabáltam ezt a nem rosszullevős dolgot. Dutántól olyan rosszul voltam hogy azt elmondani nem tudom. Remegtem alig bírtam talpon maradni még az ágyon fekve is szédültem és a hányingerről ne is beszéljünk. Írtó sz@r volt. A vajaskenyér meg a kakaó ami bennt maradt. De remélem ez nem lesz így mert nagyon rossz. Olyan fehér vagyok mint egy szellem. Tisztára megijedtem mikor belenéztem a tükörbe.

Vicky!

Nagyon drukkolok neked az inszemhez. ez tiszta izgi! Most újra átélem veled az egészet,és kívánom hogy neked is olyan sikeres legyen mint nekünk!!!! Kell vmilyen gyógyszereket szedned peteérés miatt??? Vagy nálad minden rendben és ezért nem kell stimulálni???? Ha már az inszem napja lesz és már előleszel készítve inszemre kérdezd meg az embriológustól hogy mennyi kisfickót kapsz vissza. Én is megkérdeztem sőt tök sokat kérdeztem és rendik voltak mindenre megkaptam a választ. És attól majd ne ijedj meg hogy inszemtől számítva fájni fog a hasad,az nem azt jelenti hogy nem sikerült. Nekem is fájt néha még most is. És az nagyon jó hogy két hétig otthon leszel. Feküdj majd sokat amennyi csak jólesik. Én is azt tettem. Jaj annyira drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon izgi!!!!!

Nándorka!

Ettől a lánykától mindig odáig vagyok hogy milyen egy jókedvű mosolygós baba!!!! Egy tünemény!!!!!!! Nagyon ari!!!

Fioona!

Nagyon jók a képek amiket felraktál. Nagyon édik ahogy apukájukkal fekszenek!!!!
Nahát és Lillától ámulok állandóan hogy milyen gyönyörű szép kislány!!!!!!!!!!!!!!!! Minden gyermek szép de benne még van pluszba vmi,sztem!!!
Oli!

Hát ő meg igazi kis pasi!!! Nagyon édes,szép kisfiú. És olyan nagy!!!!

Lányok olyan furi látni hogy már ekkorák a gyermekeitek hisz bennem még az van hogy most születtek és az a kép van elöttem amikor olyan picurok voltak!!!! Mostmeg már össze vissza akrobatáznak!!!! :shock: :lol:

Na szép napot nektek!!!
Bocsi akit kihagytam nem szándékos volt!!!
csipcsab

Hello Lányok!

Na, Marietta látod, hogy emlegetni kellett :) Gyermeked egyből jelezte, hogy tévedsz :)

Nálam a reggeli hányinger, émelygés alapból megvan, bár nem vészes. Idáig egyszer voltam annyira rosszul mint te. Hát, az kegyetlen volt, még kikelni sem volt erőm az ágyból :(
Most az émelygést és a szagokat leszámítva jól elvagyok, bár a fizikumom hasonlít egy lemerült akksihoz. :oops: Hihetetlen erőfeszítés minden. :( Tegnap Porsikával meg egy másik barátnőnkkel elmentünk babákat sétáltatni. Kb. 1 órás program volt. Visszaértünk a lakásba, leültem a kanapéra és beájultam. :shock: :shock: Mint akit agyonvertek. Nekem ez nagyon fura (s titkon kicsit le is hangol), mert hát én örök életemben duracel-nyuszi effektben szenvedtem :) Jönni, menni, tenni, vinni. Most meg? :) Örülök, ha van energiám megfőzni. :cry: :cry:

Nem is tudom mi lesz a lakásfelújításkor. :shock: Szerencsére kb. 1 hetem lesz kipakolni a cuccokat

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné!

Hát mintha ha csak azt írtad volna le amiben én is szenvedek!!!
Egyszerűen semmi erőm semmihez!!! Annyira rossz!! Én is egy nagyon pörgős csaj vagyok(most csak voltam) de most az is nehezemre esik hogy lemenjek a boltba ami 5 percre van tőlünk. :shock:
Tizsta gáz!! Van hogy még délbe is hálóingbe flangálok a lakásba mert arra is lusta vagyok hogy felöltözzek!!!!!!!! :lol: :lol:
De hát majd csak elmúlik ez is nem?
csipcsab

Ilyen a gatyi:

Kép

Marietta aranyos vagy. Én is csak lesek, mekkorak a bébik. Hihetetlen, hogy már nosztalgiával kell nézni, az 5 hónappal ezelőtti képeket. :shock:
Lilla? Hát, te még nem is látod mikor magyaraz, rendezkedik. :mrgreen: Valahogy az az érzésem, hogy pár év múlva vigyázba állhatunk a két gyerek előtt. :twisted:

A bolt szindróma nekem is volt. Itt is 5 perc, de úgy kifulladtam mire odaértünk, mintha a amratonit futottam volna le. De pár hét, és normalizálódik. Sőt állítólag vannak akik energikusabbak. De az, nem én voltam. :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Elmúlhat, könnyebb lehet, meg aztán edzi is az embert, h más ritmusra váltson. nekem legalábbis így volt... :oops: :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Fio, király a gatyesz!

Kép

Kép
nán-dorka

Lányok-lányok! Mi ez a panaszáradat????????? Igen, a babavárás ilyen tünetekkel jár, fáradékonyság, aluszékonyság, rosszullét... Nagy boldogság, hogy végre átélhetitek ezeket az érzéseket, ez is egy tapasztalás, ami hozzátartozik ehhez a gyönyörű állapothoz. Mindig erre gondoljatok, amikor esetleg lehangoló lenne az épp aktuális állapototok. Ki jobban, ki rosszabbul viseli. Aki pedig pörgős volt eddig, az meg most nem pörög, mert a Manó mindenekfelett! Én is bazira fáradt voltam, bőgtem mindenen, a gyomrom állandóan labilis volt, legalábbis az elején. Aztán pár hét után semmi kellemetlenség. Nálatok is így lesz, meglátjátok!

én a www.arzuhanas.com -on nézelődöm, már ki is néztem egy akciós szettet, szuper. Amiket Angyalkrisz beírt...no azoknak megnéztem az árát: Nagy márkák-fisher price - 1,15,19.old

Elég jó ára van.
Olyan édes a család Fio!!!!

Köszi Nándorka Neked is a leírtakat, bizony, most nem erőltetem, de azért Angyalkrisz megoldását kipróbálom, a banánt. Hátha azt Csongi szereti.

ÓÓÓ, mi 4x szopizunk az éjszaka, mindig sirdogálva kel, ami a fogfájást jeenti most nálunk...

Hihetetlen ez a Dorka!!!!!
:lol:

Egyre jobban megy nekünk a négykézláb. Olyan Nagyfiú már. Nem is mondtam, hogy úgy szereti Nimródot. Mihelyst meglátja, akkorákat vigyorog. Látom rajta, hogy Ő is úgy felülne, mert Nimród ugyi már áll, és hát ülve játszik, Csongi meg hason ejtőernyőzik, és majd kitörik a anyaka, hogy láthassa az uncsitesót, épp mivel jászik.

Nagyon jó dolog, hogy ilyen kis korkülönbség van köztük. Olyanok lesznek, mint az ikrek, amjdhogynem, picivel később..

Pusszancs

KépKép
KépKép
ragota

Na, ma erőt vettem magamon és elmentem piacra. Muszály, gyümölcsöt kellett venni. :roll: Sőt, utáni kimentem a temetőbe is Anyuhoz, elpakolni a sírról a mindenszenteki virágokat, gyertyákat. Hááááát, fárasztó volt :( :cry:
Most itt fekszem az ágyban, laptop az ölemben, s próbálom nem kihányni az előbb megevett mandarint :(
Pedig tökre finom volt :)

Ragota, eszem ágában sincs panaszkodni, csak nekem ez az állapot most olyan fura. :shock: :shock:
Reggel is körbenéztem a lakásban, mondtam apának hogy milyen kosz van, takarítani kéne. Majdnem sírva fakadtam. Erre ez az édes mondta, hogy majd Ő kitakarít. Dehát vízkőteleníteni kéne a fürdőszobát is. Annyi mindent kéne csinálni.
Nálunk mindig tökre tisztaság volt, anyósom mindig irígykedett, hogy munka mellett hogy marad időm erre. Most itthon vagyok és mégis egy disznóól a lakás :(
Az eszemmel, szívemmel tudom, hogy a Manócskánk a legfontosabb, csak közben dolgozik az egóm is. Dehát majd túllendülök a dolgokon. :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Ágota, nálunk is csak 3 hónap a korkülönbség a 2 fiú unokatesó közzt, de ott még 150 km is. de így is mindig nagyon jól megvannak, ha együtt vannak!

Kép

Kép
nán-dorka

Ágota nagyon jó az uncsi tesó! :!:
Nálunk is dúl a szerelem a gyerek között! Apa szerint Lilla jobban szereti Olit mint minket. :twisted:

Azt akartam még kérdezni, hogy ismertek, tudtok e olyan társasjátékot, ami 3 éveseknek való. Elég nehéz így válogatni, szinte egyikről se lehet semmit tudni. :?

A másik. Tud esetleg valaki róla, hogy a TENS gépek vannak e befolyással a tejtermelődésre.

KépKép
KépKép
fioona

Árzuhanást nézem én is. Jó oldal! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok Kedves Lányok!
Sajna nálunk továbbra sincs net, nem is valószínű, hogy lesz.
Ezt a levélkét abban a reményben írom, hogy a boltba menet be tudok ugrani a könyvtárba, és el tudom küldeni Nektek.
Mi jól vagyunk, Enikő szépen növöget. Már nem eszik olyan sokat, mint először, így már ritkább a hasfájás, már nem is szedünk rá semmit. Az éjszakák nagyon jók, nem ébred fel, már lassan 3 hete. Általában nap közben is ritkábban eszik (3,5-4 óra), de akkor többet. Bár ma a 2,5 óra az átlag.
Egyre többet lehet Vele játszani, nagyon élvezzük mindketten. Szereti a plüss állatokat nézegetni, ütögetni, de már a csörgő is lefoglalja. Nem is beszélve az állványos zörgő játékokról.
Tudom, hogy még elég korai, de valószínűleg jön az első foga. Pici fehér foltocskák látszanak az ínyén, de nem nyálzik, és nem is nyűgös. A védőnő azt mondta, lehet ennyi idősen fog. Majd pár nap múlva kiderül.
Most búcsúzom, mert itt ül az ölemben, és megunta.
Puszi mindenkinek.

Kép
vivi79

Megjöttünk a szuriról.
Nyunyika csak 22 dkg hízott ez kevés viszont ördögi kör mert a súlya 6760 teljesen a korának megfelelő.
jó a hangulata pörög egész nap és jókedvű,
két hét múlva újra mérik és ha nem jó akkor kapunk v.mi dúsitót ami nem tápi.
addig 2 mellből etetés a program

Bridzsi

Kép
esztora

Vivi!

Nagyon örülök,hogy írtál!
Enikő baba nagyon édes,és igazán rendes tőle,hogy alszik éjszaka.:D

Fio!

Tündériek a képek a gyerkőcökről!

Társasjáték ötlet:

Lotti karotti. Domi imádja!

Kép
Kép
Kép

Nán-Dorka!

Köszi Samu nevében!:)
Dorka annyira kis vidám mindíg a képeken! Várom már,hogy Samu is mosolyogjon....

Rólunk:
Tegnap voltunk a dokinál,lemérték Samut. 4660gramm!
:lol: 8)
3250-el jöttünk haza a kórházból...

Kép
Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Csak beugrom,hoyg tudjatok elunk :lol:
De sajnos nagyon rossz a hangulatom.....a Nagymamam,tudjatok,aki betegeskedik regota....szoval megint korhazban van...es most kiderult,hoyg agydaganat.....ez a magyarazat arra is,hoyg ugye hol emlekszik a dolgokra,hol nem....
Nagyon nagy es nagyon gyorsan no....a 2 honappal ezelotti CT-n meg nem is latszott....Ugyhogy sajnos nincs sok hatra :cry: :cry: :cry: Persze ezt nem lehet elore tudni,de hat ....
Nagyon szomoru vagyok.... :cry:

Esztora,
Nyunyinak boldog 4 honapot!!!!!

sajnos most nincs idom reagalni,pedig rengeteget irtatok es el is olvastam,de mindjart jonnek vendegek...
annyi mindenre szeretnek reagalni,de legkozelebb,mar jegyzeteleni fogok es est eirok,amikor semmi nem zavar :lol:

tegnap kapott Attis szurit,6270g es 64 cm,500g-ot hizott egy honap alatt,szoval minden okes.

pusz

Kép

Kép
arwen07

Arwen, szegénykéim, sok-sok erőt kívánok Nektek!

Kép

Kép
nán-dorka

Kezd a lány is betegeskedni, ma már egyfolytában 38.3 bruttó, remélem, csillapítani nem kell majd. Ti mit adtatok lázra? Germicidet?
Én is olyan lomha vagyok, h az már fárasztó. Mondjuk éjszaka elküldtem a karácsonyi ajándék-rendelést, mert még 2 napig akciós az egyedi naptár. Fél egyig voltam ébren... Aztán 1-2 éjjeli tankolás a picim részéről... Du. pedig nem bírt aludni a nagy...

Orsi, édes a kistigrised! És hogy könyököl!
Meg társasozó nagy is!

Vivi, Enikő nagyon ari! Olyan aranyos vagy, h írtál nekünk, kár, h egyelőre incs netetek!

Kép

Kép
nán-dorka

Arwen!

Nagyon sajnálom nagyidat!!! Reméljük a legjobbakat!!!!

Orsi!

Hát nem semmi Samu hogy egy hónaposan így tartja magát!!!!!! Mert ilyenkor még nem kéne ugye????
csipcsab

Vivi!

De jó hogy írtál nekünk! Reméljük minnél hamarabb lesz már netetek!!

Enikő pedig egyszerűen tündéri!!!!!!!!!!
csipcsab

Sziasztok.

Vivi:
édes Enikő. :)olyan roszz, h nincs neted. :(

Nándorka:
jobbulást.

Arwen:
gyógyulást a nagyidnak. és a legjobbakat. +++++++++++

Orsi:
deédesssssek. :)

Csajok a mai parám:
volt itt a védőnő, mondta, h ilyenkor már emelni kellene a fejet, meg megtartani magát...
Na, Lilla gyűlöl hason, így ahogy lerakom lefekszik és vonyít...
Megsem próbálja. :(
Sztetek baj? Mikorra kell úgy emelni pl, mint Orsi Samuja? Nektek mikro csinálták?
Erőltessen a hasonlevést??

Kép
Kép
h@jni

sziasztok!

Vivi, de jó, hogy jöttél, Enci nagyon édi!!! :D Mi az, hogy nem kötik be a netet??? :shock:

Fioona, jó lehet, hogy Lilla ilyen jól fogadta Oli babát! Biztos aggódtatok előtte, hogy fogja viselni :D :D A barátnőmnek is most született 2. baba, és a nagyobbik rajong érte és kikéri magának a picúr nevében, ha valami nem tetszik neki, pl. anya nem veszi fel, amikor sír :lol:

Arwen, sajnálom a nagyidat...drukkolok, hogy minél kevesebb fájdalommal viselje ő is és ti is a betegséget.

Orsi, milyen nagy fiú Samu :lol:

Hajni, bár nem vagyok szakértő, de én az ilyenektől falnak megyek, hogy ezt meg azt KELLENE csinálnia. Nem vagyunk egyformák és erre szerintem nincsenek előírások, az ilyen védőnő meg monnyon le :D :D

Nándorka, jobbulást pici Dorkának! Mondd meg neki, hogy várjuk az új egészségtől kicsattanó vidám fotóit, úgyhogy nem lehet beteg :D

Marietta, Pinkiné! Egyetértek Ágotával a panaszkodással és a dolgok megélésével kapcsolatban. Elhiszem, hogy nem kellemes, de szerintem olvassatok vissza 1-2 hónapra, és rájöttök, hogy valójában Ti vagytok a világon a legboldogabbak :D Úgyhogy fel a fejjel csajok! :D

Marietta, köszönöm, hogy drukkolsz! Szedek Clostyt, sajna stimu nélkül nem vállal a doki...na nem baj, így legalább tutibb a siker. :D

Kép
vickybabe

Bocsi lányak, csak 1 percem van.
Dorka: mi pár napja voltunk, úgy, hogy Lillaának kezdett emelkedni a hője. Belladonnát adtam neki, és nem ment tovább. Pedig ilyen még nem volt. Elég magas láza szokott lenni.

Hajni: én Lillám detto. Nem erőltettem a hasonfekvést. Korához képest későn csinálta a dolgokat, mégsincs baja. :wink: Ez jellemzője azoknak a babáknak, akik nem szeretnek hason. védőnő azért paráztat, mert "ez a dolga". Csak megelőzi, hopgy később ne mondthasd, hogy miért nem figyelmeztetett.

KépKép
KépKép
fioona

Egyszerűen nincs időm írni, bocsika mindenkitől :oops:

Csak annyira ugrottam be, hogy Fionak megírjam:
www.jatek-city.hu-n találni jó játékokat. Amit venni akartunk Balinak F.P. készségfejlesztő könyv, vagy mi a csuda, az nagyon gagyi élőben, így nem vettük meg. Az F.P. féle csiga, meg kincsesbödön tényleg jó

Arwen, nagyid betegségéhez sok erőt kívánok, ez olyan szomorú :(

A beteg babáknak mielőbbi gyógyulást!

Hajni, védőnővel ne foglalkozz. Balázs se szeretett hason lenni, én nem is erőltettem, most meg amióta meg tud fordulni, szinte csak azon szeret. Nincs lekésve Lilla semmiről, hiszen még csak 2 hónapos!!! Nézd meg ezt az oldalt és nyugodj meg:
http://www.babaszoba.hu/services/todo?B ... F5ABC&to=1

Puszi Mindenkinek!
szerika

Fioo, Szeri:
köszi :wink:

Amugy a védőnő nem rosszindulatúan mondta, csak javasolta, h tegyem párszor hasra is pár percre, persze nem kell h sírjon, akkor vegyem fel, csak, h kicsit szokja, hátha megszereti. :lol:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Na eskuszom jegyzeteltem....

Nincs jo kedvem,de hat ez nem is csoda.... :(

Hajni,
sztem egeszseges mertekig eroltetheted :wink: Tedd azert hasra sztem,es ha mar nem tetszik neki,akkor felveszed,ha uvolt,ugysem fogja magat tartani...de picit szokja.Sok baba nem szeret hason.
Nagyon nagy Lilla!!!!!!!Es milyen szep,sztem hasonlit Marcira!!!!
Nem semmi Marcus milyenhamar csinalt mindent :shock: :shock: Na latod,enniyre mas minden gyerek.....

Fioona,
az a mikulaszsak vmi gyonyoruseges!Hogy Te milyen ugyi vagy!!!!!!!!!!
Es kepek!!!!Olyan szepek!!Olio mindig ilyen kis mosolygos huncut?Lilla meg egy kis manoken,megzabalom!Olyan szep kislany..nagyon!

Angyalkrisz,
benott korom:(
Tuti menned kell sebeszetre?nkem mikor volt,mindig meggyogyitottam valahoyg magamnak..
Gartula az uleshez Csengenek!A hajatol kifekeszem!nemsokara copfot lehet csinalni neki :lol: :lol: Jo a csaladi kep,szep kis csalad vagytok!!!!
Laz?hoyg van Csenge?38 alatt semmikepp nem kell kupot adni,az meg nem laz.

Porsi,
Akos alvasa:ne aggodj,nem art a fejlodesenek,ilyen az igenye!Mostanaban egyre tobb kisgyerekrol hallom,hoyg mennyire kevset alszik,de eleg nekik!
Attilam az elso perctol nem egy nagy alvo napkozben.....neha becsuszik egy 2-3 oras alvas,de az nagyon ritka...nalunk is van siman mikor egesz nap ossz-vissz 1orat alszik....csak nalunk az vanl,hogyha tenyleg kevset alszik pl ennyit,akkor nyugi......es semmi nemjo neki..de elaludni nem es nem!na ilyenkor nalunk is altalaban a seta valik be.....de ujabban ott is van,hoyg csak fel orat alszik....
Bar mondjuk most napok ota napkozben is tobbet alszik.

Orsi,
Domi es Samu nagyon aranyosak!Olyan fius mar Samu is,kezs vagyok!Es nagyon ugyi!!!!
Vedono:nem tudom hoyg mukodik,de pl a Sogornom megmondta neki az elejen,hoyg o nem igenyli,hoyg kimenjen hozza,koszoni szepen..es nem is jart hozza.De valoszinuleg ez attol fugg a vedono mennyire elhivatott,mert aki nagyon vehemens,mint a Tied,az kiakad ettol es meg radkuldi a gyamugyet(bar nem mintha talalnanak mit,szoval kuldje :lol: de hat kinek hianyzik egy ilyen...)

Nikot varjuk!

Adrival mi lehet?????????????????

Meri????
Ugy emlekszem igertel vmi vonalzot nov elejetol????!!!! :wink:

Udv Evisan es Madoemszi!!

Esztora,
sajnalom a cicadat :( :(

Vivi,
de jo,hogy jottel!!!!!!!!!!!!Eniko nagyon helyes!!!De jo lenne tobb kepet is latni rola!!!!Remelem azert majd megoldodk a netkerdes...Jok legyetek!

Nandorka,
Dorka milyen vigyori!Zabalnivalo a kis pofijaaaaaaa!!!!
En is gondolkodom a naptaron karacsonyra,de meg nem tudom,szerintem jo otlet!Meg a kezrol,albrol kezsult szobor..tegnap lattam atvben,es nagyon jooooo!De nem ez a kezrol kezsult dombormu,hanem szobor!!!!kiraly!!!

Pinkine,Marietta,
orulok,hoyg jol vagytok!A sok agyalas meg tok normalis!Ez lesz Csajok :wink: :wink: :wink: Faradtsag:ez is normalis,na meg az almossag,nekem ugy a kozepenel mult el,es en hatarozottan ugy az utolso trimeszterben lettem nagyon aktiv,de sztem az a feszekrakas miatt volt mar :lol: :lol: hoyg minden meglegyen!!!!csak mentem volna allandoan!De ja erotokbol telik majd,menjetek is mindenfele,mert utana.....na utana mar nem lesz ido utazni,kirandulni,mozizni,szinhazazni...szoval hajra!!!Most meg pihi par hetig!!!!! :wink:
Es elvezni minden pillanatat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marietta,
nekem 6+5nel volt szivhang,akkor voltam elszor dokinal,es csinalt Uht is.

Vicky,
hajraaaaaaaaaaaaaaaaaa Inszem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Huuuu de drukkolok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Majd minden hirt varunk!!!

Ragota,
linket szivesen :wink:
Chamomilla:en 5 golyocskat oldok fel es adok neki kb4 szer egy nap,de a konyv azt irja negyed orankent i lehet...gondolom akritikusabb idoszakban....biztos nem egesz nap...nem tudom.
Bizony jo is,hoyg ot vagytok az uncsitesoek mellett,nagyon jo lesz ez Nekik es Nektek is kesobb!
Balesetek:hu ez a fejkopp,szegenykem....na meg a hinta :shock: hat az durva!!!!!!!!!!!!!!!!!Hala Istennek,hoyg Csonginak nincs baja!
A kepek nagyon jok!!!!!!Es nagyon ugyes srac mar!!!!Ne csodalkozz,ha hipp-hopp felall majd :lol: Hogy alltok a hamikkal?javult a helyzet?sztem csak meg kell szoknia a kajcsik allagat,es okes lesz!

Kép

Kép
arwen07

Arwen:
köszi. :)

Vicky:
drukk ++++++

Marietta:
én 7+2-nél voltam, akkor már volt. Előtte 5+5-nél, akkor még nem.

Túlvagyunk a fülbelövésen is. jajj, annyira sírt szegény. :?
De hamar megnyugodott, megijedt h lefogtuk sztem, meg a kattanás... Ha ezt tudom, lehet h nem viszem el, annyira sajnáltam/sajnálom. :oops:
Képet majd csinálok. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Jaj, ez a bezártság megőrjít! Pedig még jöttek is hozzánk rokonok, de mi nem megyünk barátokhoz és oviba, h ne fertőzzünk és ne fertőződjünk. És ez még a jövő hét is. Kiderül, h ez nem való nekem!

Arwen, de kedves Tőled, h mindnekinek írtál!

Hajni, sztem is csak védi magát a védőnő (mintha azért lenne védő-nő... :? ), meg a biztonság kedvéért. Nálunk mindkét gyerek ilyen, pár naposan emelték a fejüket, aztán rájöttek, h ennek semmi értelme :D , és utáltak hason feküdni és semmi fejemelés. Fiút fordítgattam, de sokat őt sem nyúztam, a lánynál már nem vacakoltam ezzel. Mindkettő szépen emelte a fejét, amikor hasrafordult. Ennyi. Ne aggódj, egészséges, szép és tökéletes a maga nemében a kiscsaj! :wink:

Viki, kedves volt a megjegyzésed! Doró mosolygott rajta. És ma már nem is lázas!
Szóval igyekszik hamar gyógyulni a kedvetekért! :wink: Addig is egy elgondolkodóbb kép. :wink:

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Hajni, akkor innentől fogva mindig kell fülbevalót hordani Lillának? Én picit gondolkodtam a dolgon, de azt hiszem, majd ő eldönti, ha akarja.

Kép

Kép
nán-dorka

Nándorka:
4 hétig nem szabad kivenni, utána igen.
Szval nem kell mindig hordania, de sztem a fülében lesz, hisz semmi értelme ki-be rakni. ( én ezt csinálom, itthon nem szeretem ha van, de nekem nagy karikám van. )
Én is agyaltam ezen, de amiért így döntöttem az az volt, h szinte biztos, h szeretne majd, és hát egy 3-6 évesnek megmagyarázni, h 4 hétig nem nyúlhat hozzá stb..
Így úgy gondoltam, h egyszerűbb. Ha meg úgy dönt, h mégsem szeretne hát kivesszük. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?