Új privát üzeneted érkezett!

Giga, gratulálok, mert gyönyörű és iagzán otthonos az új lakásotok. A konyhabútorra én is azt hittem, hogy IKEÁs. Ügyes a párod.
Nagyon csinos vagy! :shock: Csak ámulok és bámulok, hogy ilyen gyorsan újra pocakos lettél és mégis ilyen vékony maradtál. Irigykedek ezerrel!!! A pocakodra és az alakodra is.
Vendég

sziasztok!
Na itt van a videó,aki akarja megnézheti!Zsani fecseg!!!! :D :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=lmLRrI9Uej4

Kép
Kép
Kép
tiop

*igazán
Vendég

Giga!
Gyönyörű a lakásotok!!!!!Nagyon szépen berendezkedtetek,gratula nektek ezért és a párod tényleg nagyon ügyes,akár csak az enyim párom!!!!!! :D :!: :wink: Pocakod pedig igenis nagyon van!!!!!!!!!szépek vagytok,büszke lehetsz magadra is és mindenre!!!!!! :!: :!: :!: :D :P Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Giga gratula a lakáshoz, nagyon szép és üde és fiatalos és stb :wink: :wink: :wink: :wink: és tök jó, hogy a tiétek :wink: :wink:
pocaklakó azért szépen növöget odabent, kis formás pocsk :wink:

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

kis formás pocak :oops: :oops: :oops:

Timi
Kép
Kép
czakoca30

De édes Zsani!!! Köszi Tiop! :wink:
Vendég

Tiop Zsani nagyon édi :wink: Dettivel néztük végig és folyamatosan magyarázott a lánykádnak :) fel kellett volna vennem :?

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Köszönjük szépen a dícséreteket! Átadom majd a férjecskémnek! Örülni fog neki nagyon!!!

Tiop!
Annyira édes Zsani! Ahogy próbálta az apát kimondani... zabálni való! :lol:

Kép
Kép
giga1

Megnéztem Zsanit, hát egy tündérpofa!!!!! :D :D

KépKép
tüccs

Giga, nagyon szép a lakásotok!!!

Tiop, Zsani nagyon aranyos!!!

Lelle a sétában most annyira elaludt, hogy már lassan 2 órája alszik az előszobában a babakocsijában...

Tegnap estétől pedig már egyedül fürdik a nagykádban, a sok játéka már nem fért a kiskádban, és ez sokkal jobban tetszett neki, eddig biztonsági ülésben próbáltuk, az nem volt jó, de ez a tapadós kádszőnyeg tetszik neki.
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Hi!

Giga,
tök szép a lakáskátok! Meg a pocid is! :D

Tiop,
Bogival végignéztük Zsanit, nagyon édi! Azóta a lányom egyfolytában rajzol. Mondta, hogy "baba pont pont pomi" ez nála az, hogy a baba pont-pont-vesszőcskét rajzol. Hol vetted a rajztáblát? Nekünk egy icipici volt, de azt hamar kinyírta a nagylány. :cry: Az a cukormondókázás is isteni, csak nem édesszájú lesz a kisasszony? :lol: Nálunk egyelőre a "kocsi"="csoki" van műsoron. :roll:

Pimpoka,
Lellének is nagyon örült Bogi, egyből menni akart a fürdőkádba, hogy ő is buborékozik. Nálunk csak a fürdőkádban van buborékfújás, mert az erkélyen már hideg van, a múltkor meg a lépcsőházba ült ki Bogi az apjával a lépcső tetejére, de ezen úgy felháborodott az egyik szomszédnő, hogy azóta se köszön. De kit érdekel... :roll: Alig bírtam rábeszélni a csajt, hogy majd csak este buborékozik Apával.

Pilla,
sikerült már színvakká válnod a sok színpalettától? A barátnőm a végére már alig bírta egymástól megkülönböztetni a rozsdabarnát meg a téglavöröset... :oops: :lol: :lol:

Tüccs,
vigyázz magadra! GYógyulj meg hamar! Ha lefekszel, tegyél a pocakodra melegvizes tömlőt, vagy ha van, használj derékmelegítő párnát az ágyban. Esetleg napközbenre szerezz be egy merino vesevédő övet, nagyon szuper!

Üdv mindenkinek!
andibab

Sziasztok!
Giga,
hát gyönyörűűűűű a lakásotok! :):):) Gratulálok! :):):) Meg milyen vékony vagy! :) Én sem mondhatom, mert a szülés előtti ruháim jók rám, csak a nadrágok egy kicsit kényelmetlenek, mert a hasam még nem teljesen ment vissza, bár már csak én látom, mert más észre sem vette, de érzem, hogy nem olyanok a nadrágaim, mint előtte, de azért te túlteszel keményen mindenkin! :):) Hát jó egészséget, sok boldogságot kívánok nektek! És a párod nagyon ügyes. Én is szívesen csinálnék szekrényt és meg is tudnánk csinálni, csak kellene egy-két tanács hozzá, mert még nem vagyunk benne olyan ügyesek és így nem merjük bevállalni. A polcot mi csináltuk a szekrénysorhoz, de az csak egy polcocska, ilyen nagy dolognak nem merünk nekiállni.
A képeket megköszönöm, ha beszkenneled vagy lefotózod, ez egy nagyon jó ötlet, ez nagyon tetszik!

Lányok, ha valakit érdekel, akkor a XVI ker-ben van egy wellness stúdió, van ott homeopátiás orvos, masszázs meg minden, nézzétek meg, itt a weboldala:
http://www.harmonia-wellness.hu/index.html

Pimpoka:
Lelle nagyon cuki! Az a nézés! :):)

Csók mindenkinek! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska!

A férjemnek ez a 2. konyhabútora. Az előző lakásunkba is ő rakta össze az egészet. De őszintén szólva ez sokkal szebb lett, mint az. Kezd belejönni... :wink:
Itt van néhány kép a kiskönyvről. Tényleg egyszerű, de olyan dolgok vannak benne amiket én sem tudtam a karácsonyról, Mikulásról. Tök jók!

Kép Kép Kép
Kép Kép Kép

Kép Kép Kép

A képeken annyira nem látszik, de benne van Mikulás története, hogy hogyan hívják más országokban, a karácsony története, hogy hogyan ünneplik máshol, milyen kajákkal, versek mind a kettőről, Betlehemezés története, mese, kifestő...
Szóval oda is praktikus ajándék, ahol van gyerek, de oda is ahol még nincs.

Kép
Kép
giga1

Giga! De jó hogy újra itt vagy!
Nagyon szép a lakásotok, hamar berendezkedtetek. Tényleg szuper a konyhabútor, nagyon profi!
A pocid is gyönyörű, tök jó pocit látni megint!!
Lili mekkorát nőtt, és ahogy látom a hajacskája is növésnek indult!

Márkot nem nagyon zavarta a havazás, pedig az egész pofija vízcseppes volt a séta végére, mert elolvadt az arcocskáján a ráhullott hó.

Pimpó!
Lelle is milyen nagylány már. Olyan hosszú lábai vannak, igazi manöken alkalt :wink:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Most készült, kábé 20 perce:

Kép

Imádom ezt a két kis boszit!!! :D :D :D
andibab

Helló!

Giga, na üdv, újra itt!! Tetszik a lakásotok, jól megcsináltátok! Lilinek pedig szerintem is nőtt a haja. Cuki a kádban! :wink:
És nagyon kreatív vagy. Ez az ajándékötlet saját, vagy hallottad valahol? Tök mindegy, nagyon aranyos, és egyedi. :wink: :)

Én is megterveztem az egész lakás karácsonyi dekorációját, össze is írtam mit kell hozzá vennem, és csütörtökre tervezem a beszerzést. :wink:
Hétvégén nálunk búcsú lesz, de utána már csak ilyenekkel akarok foglalkozni. :D

Tiop, Zsani nagyon cuki. Szonya dettó így próbálkozik... Most a "szőr" van porondon. Folyton az őőőő-t hangoztatja, és csücsörít ezerrel. Én valahogy mindig elfelejtek videózni. Fotózni szoktam, de ez elmarad. Pedig a csaj nagy dance-es. Fogalmam sincs honnan szedi a mozdulatait... :roll: :lol: Tényleg fel kéne már venni...

Pimpoka, mi kezdetektől a csúszásgátló szőnyeget használjuk, és nagyon praktikus. Lelle milyen komolyan veszi a pancsit. :D

Andi, nem semmi a két csaj. Bogi tiszta te, így külsőre, de Roni szerintem nem. Nem emlékszem képről a férjedre, de biztosan őrá hasonlít jobban. :)

Giga, most jutott eszembe, hogy a kis könyvecskédet tartósabbá lehet tenni, ha lelaminálod, kivéve a kifestőt persze. :roll: Csakúgy eszembe jutott. :roll: bocsi nem fontoskodni akarok. :oops:

thenus

Sziasztok!

Na tegnap voltunk a 4D- s ultrahangon, de nem lett mozizás, mert a kicsi babám keresztbe fekszik bennem és ráadásul úgy aludt, mint a bunda. De a neme tutira kisfiú.
Lányok azt tudom mondani, ne higyjétek el a nemét, csak ha a doki tutira mondja. 6 hónap után kicsit hülye érzés, de így is nagyon boldog vagyok. Fő az egészség!!!
4D- s ultrahanggal kapcsolatba, jövő héten megismételjük. Azt mondta a szonográfus, hogy most fordul meg. Múlt héten még farfekvésű volt. Remélem sikerül majd.
Nagyon szép a Mátyásföld Klinika, és nagyon kedvesek. Örülök, hogy oda mentünk.
Ma este megyek az új dokihoz, rá is nagyon kiváncsi vagyok.
Új vonalzót kell csinálnom, csak először ki kell találni a nevét.
Párom nagyon Kristófot akar, de szóba jöhet még a Bálint.
Ja! Képzeljétek azt is mondták tegnap, hogy már csak egy héttel előrehaladott a terhességem és a szülés várható időpontja Febr. 16, vagyis Julianna nap. A kislányunk Julianna lett volna. Ez a sors fintora? :roll:

Szép napot kívánok mindenkinek!

Susytunder
susytunder

Susy, látom megbékéltél a babó nemével!
Nekünk is esélyes volt a Kristóf név :wink:
Végül Szentágotai mellett döntöttél, hozzá mész este? Kíváncsi vagyok mit szólsz hozzá.
Az mit jelent, hogy 'egy héttel előrehaladott a terhességed'?
Ez az egybeesés pedig a Juliannával tök érdekes. Ez olyan történet, amit majd mosolyogva lehet a gyerkőcnek mesélni.. :) :)

Lányok, de jó nektek, hogy mostmár csak a karácsonyi készülődéssel foglalkoztok. Nekem most kell majd leadnom a dolgozatokat, aztán jön a vizsgaidőszak :? :cry: :cry:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Susy, és mi lett a vonalzóddal? Vagy újat csinálsz a hivatalos dátummal?

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Néhány kép a karácsonyi díszítéshez.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Hozzak még? :oops: :lol: :wink:
Vendég

Sziasztok!!!
Jó sokat termeltetek... én meg el vagyok havazódva...
Kocsim rossz, valószínűleg az indítómotor krepált be. Tegnap a férjem autójával tudtam csak elmenni tornázni, de ha nincs itthon, meg vagyok lőve... Baromira hozzá lehet ám szokni a kényelemhez... :roll:

Lolo már többedik alkalommal egyedül elaludt!!! Nagyon büszke vagyok rá, mikor álmosodik, beteszem a kiságyba, még egy kicsit nézelődik, aztán mikor ránézek, már alszik (van bébiőr, de meg se nyikkan! ;) ). Most csak egyszer kelt éjszaka, ivott egy kis teát, és még mindig alszik... :shock: (Áttört a két bújó foga, ez lehet a titok...)
Vasárnap a férjem elvitte Lolot a Kikába, állítólag nagyon jól érezte magát a csajszi a bébiosztályon, aztán hazaállított mindenféle háztervekkel... az én férjem... kicsit meglepődtem, mert ő az, akit hat ökörrel sem lehet elvontatni a biztosból, évek óta könyörgök neki, hogy adjuk el a telkét, aztán a házunkat és menjünk nagyobba, újabba, de nem hajlandó... :( Most meg ő jött a tervekkel - bár nem tudom, hova tudnánk építkezni, ugyanis mindkét telkünk nagyon keskeny, ilyen házat egyikre se lehetne felhúzni... Na mindegy, én már annak is örülök, hogy a szándékot látom benne... ;)
Vendég

Susytunder!
Én is febr.16-ra vagyok kiírva. :lol:
Akkor majd talán összefutunk odabent. :wink:

Thenus!
Nem okoskodtál egyáltalán! Jó az ötlet, csak nekünk nincs itthon laminálónk. Az meg most macerás, hogy ezért elvigyem, meg nehéz is lenne utána összekötni... :? De az ötlet jó!

Szantre!
Igen, Lili haja növésnek indult, és most állandóan össze-vissza áll neki. Kis borzas. :D

Andibab!
Édes a két lány a képen!

Lili most törte le a laptop billentyűzet részéről a D betűt. Olyan pipa vagyok... De nem is inkább rá, hanem magamra. Hogy lehetek ilyen barom, hogy hagyom, hogy püfölje... :evil: Mit fogok én ezért kapni apócától... :shock:
OH! NEM! SIKERÜLT VISSZATENNEM. HIP-HIP-HURRÁ!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
giga1

Pilla!
IIIGEEEN! Hozzál még!
Nagyon jók azok a lelógó tobozok. Ez tetszik!!!

Kép
Kép
giga1

Szantre:
Megbékéltem a nemével, már ki is válogattam a rózsaszín és fodros-bodros kisruhákat :)
Mikor még azt hitük kislány, vettünk egy szép fehér szőrös tündérkés kiskabátot, azzal nem tudom mi lesz :)

Igen Szentágothai mellett döntöttem, ma megyek hozzá fél 6- ra.
Telefonba nagyon rendes volt, még a nevem is megjegyezte és úgy szólt hozzám, érdekes volt... A mostnai orvosmnak még hónapok múltával is magyaráznom kellett ki is vagyok...
Este megírom mi volt.

Az előrehaladott terhesség azt jelenti, hogy az utolsó menstruáció szerint Febr. 24-27 volt a szülés várható időpontja. De az ultrahang 2 héttel előre mutatott. Vagyis most lennék 25 hetes, de 26 vagyok. Így már csak egy hét. Eddig ezt sem tudtam, mert a doki még ultrahangot sem akart csinálni, és méreteket sosem mondott. Tegnap azt is megtudtam, hogy 89 dkg. a baba :)
Vannak még különböző mérteke, de ne mtudom a rövidítéseket.

Valóban érdekes lesz mesélni a gyerkőcnek, főleg, hogy 6 hónapig Juliskáztuk :)

A vonalzóm valamiért nem számolt, így nem csatoltam, de csinálok újat a kisfiú nevével és a hivatalos dátummal. Hamarosan elkészül.

Karácsonyi hangulat már nálunk is van. Már csináltam ajtódíszt, és készül a páromnak az adventi naptár. Alig van jó egy hónapunk, lassan azon kapjuk magunkat, hogy díszítjük a fát.

Szép napot mindenkinek

Susytunder
susytunder

Bocsi a helyesírási hibákért :oops:
Nem tudom mi van velem...

Susytunder
susytunder

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Susy, itt megtalálod a rövidítéseket:

http://babafalva.hu/portal/modules.php? ... int&sid=22

Itt pedig a méreteket, hétről-hétre:

http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8
Vendég

Sziasztok!

Giga: Ha visszaolvasol tettem egy ígéretet: miszerint ha mégvalaki feltesz egy gyönyörű lakásról (házról) képet ahhoz beköltözünk!!!!
Már össze is csomagoltunk!!!!!!! :lol:
Tényleg nagyon szép a lakásotok! Irigykedek!!!

Susy: Nekünk Kristófunk van, tündéri!!!
Nálunk sanszos volt még az Olivér, de csak az én részemről a párom kizárólag a Kristófot volt hajlandó meghallani! Az Andrást az apukám után kapta, de azt nem is használjuk!
Nekem csak egy bajom van, a becézés, nem tudom hogy becézni a Kristófot.

Kép
tami2900

Tami!
"KRISI" :wink: :lol: :lol:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Egy ismerősöm KIKÓnak becézi a kisfiát, aki szintén Kristóf.
Vendég

Sziasztok!

Giga:
Akkor lehetséges, hogy találkozunk, majd a csöppségek eldöntik. :)

Tami:
Az utónévkönyvbe Krizsónak írják a becézést. Nekem is a becézzéssel van gondom, de a Bálintot sem lehet sokkal jobban becézni. Apukája Dániel, nekem nagyon tetszene, de szerinte az konzervatív, ha az apja nevét kapja a baba.
A kersztlányom Gábornak szeretné. Hogy mi fog ebből kisülni... :) majd megírom.

Pilla:
Megnéztem a linket, mostmár el tudok igazodni a méreteken. A hosszát jiányolom a leletről.

Vajon az normális, hogy marhára érzékenyek a melleim? Eddig is azok voltak, de most valahogy másképp. Nagyon rossz érzés.

Szép délutánt mindenkinek.

Susytunder
susytunder

Sziasztok!
Annyira el vagyok havazódva, bocsi, ha most is kihagyok valakit! :oops:
A gyerkőcök egytől egyig édesek!!!!!!!
Esténként már én is a karácsonyi díszeket csinálom, napközben meg Cicácska nem igazán enged netezni, ezért válaszoltam eddig olyan rövideket.

Majd ha kész leszek a díszekkel, teszek fel róluk képeket!

Verna,
megértelek a kocsival kapcsolatban, én a szülés előtt adtam el a kocsimat (illetve a férjem, míg én kórházban voltam), és én is csak akkor tudok valahova menni, ha Ő itthon van. Ami rendszerint így van, de mostanában épp elégszer kell elmennie valahová, úgyhogy be vagyok zárva. Ráadásul az én kocsim is automata volt, mint Pimpókáé, és egyszerűen nem merem a férjem váltós kocsiját vezetni, ráadásul sokkal nagyobb is, mint az enyém volt, úgyhogy én csak akkor megyek valahova kocsival, ha Ő elvisz, de akkor Marcit is vinni kell. :oops: :?
Egyébként marad a csömör busz, amit egészen megkedveltem, persze eddig csak egyedül mentem.
Tök jó, hogy a férjed elgondolkozott végre!!!! És gratula Lolo fogaihoz!!!

Pimpoka,
hát, minden elismerésem, hogy az automata kocsi után fel mertél jönni pestre sima vátóssal, mint Vernának is írtam, én még a férjem kocsiját sem merem vezetni, annyira utálom a váltósat!!!!

Susytunder,
hát, ez nem semmi!!! Én is a Mátyásföld Klinikára járok,a dokim is ott van, nekem már a 16. héten tutira mondták, hogy fiú, de egyértelmű is volt a képek alapján! Én kiskorom óta csak kislányt akartam, erre anyós már akkor megmondta, hogy fiam lesz, mikor még csak 8 hetes terhes voltam. :evil: Ez biztos valami voodoo átok volt tőle..... :evil: :evil: :evil: Én őszinte leszek, amíg Marci meg nem született, csalódott voltam, persze én is mondtam a kötelező szöveget, hogy csak egészséges legyen, stb., de én isgenis csalódott voltam!!! Aztán megszületett Marci, és azóta óriási a szerelem, imádom, teljesességgel szerelmes vagyok belé!!!! Szóval ahogy megszületik a gyerek, onnantól úgyis Ő lesz a szemed fénye!!!!!
Azért nagyon szeretném, ha a második kislány lenne, de van egy olyan érzésem, hogy csakazértis fiú lesz.... Pedig én igazi tipikus lányos anyuka vagyok, habos-babos, rózsaszín, fodros ruhákról álmodom, és szeretném korcsolyára és balettra vinni a gyerekem, de egy fiút hogyan????? :roll: :lol: :lol: Max. hokizni.... Mindegy, Marcikát imádom, és kész!!!!!!!!!

Giga,
jaj, de aranyos volt az az ötlet!!!!!!!

Képzeljétek, megint muszáj dicsekednem! :oops: :oops: :oops:
Marci ma megfogta a távirányítót, és oda irányította a tévéhez, és úgy nyomkodta a gombokat (egy kézzel, ahogy mi is szoktuk!), és közben mondta, hogy "o" "o". Annyira zabálnivaló volt!!!!!
Ja, és tegnap lemértem, már 76cm!!!! Az elmúlt 2 hónapban 3cm-t nőtt!!!! :shock: :shock: :shock:

Jutka,
merre vagy? Eltűntél!

Bocs, ha valakit kihagytam, most nem emlékszem másra. :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
nircee

Pilla, nagyon jókat raktál fel, ha lenne ilyen kandallóm, én is így díszíteném :-).
Viszont ilyen szalvétás kaspót én is csináltam már.

Most jöttem a nődokitól, uh-ról. Levették a spirált, meg mondta, hogy érez valamit, lehet jön a kistesó...azonnal menjek uh-ra. Miskolcon minden külön van...maradi város, szar kórház...De sajna nem kistesó, egy ciszta van. Meg mostmár rossz kedvem is lett, hogy mi a fenétől van, meg ilyenek.

Susytunder, tedd el a lányka ruhákat a kistesónak!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Nircee, atya gatya, az én Szonjám törpe Marcihoz képest, ő 77-78 cm. :shock: :oops: És 5 hónappal idősebb... :oops: :?

Pilla, ne zavarj össze ezekkel a csudi dolgokkal! :roll: :wink: :lol: Én már mindent kitaláltam, de ezek itt elbizonytalanítanak. Nagyon gyönyörűek amiket feltettél, honnan vannak??? Mármint a fotók?

Lédi hová tűnt? Elnyelte az új bölcsi??? :wink: :lol:

thenus

Henus,
fiú a Lelkem... :lol: :lol: :lol:

Tiop,
most sikerült megnéznem a videót! Jaj, de édes Zsani!!!!! És milyen ügyes, hogy már tudja törölni is a képet!!!! :shock: :shock: :shock: Egyszerűen zabálnivaló!!!!!!!

Kép
Kép
nircee

Henus, ha megláttam valami jót rögtön lementettem. Van bőven, ötletnek. Volt amit próbáltam megvalósítani a fénykép alapján.
Vendég

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a dícséretet Zsani nevében is!

Pilla!
Nagyon szép képeket tettél be!!!!Már annyira rávagyok hangolódva a karácsonyra,hogy én már kitettem a mikulásos díszeket!a karácsonyi dekort jővőhétre tervezem!!!! :wink:

Pimpo!
Édes Lelle a fürdőkádban!!!!!!!Látom ő is szeret fényképezkedni!! :D :wink: Sajnálom,hogy cisztát találtak nállad,de még jó,hogy "időben "megtalálták!! :?: :!: Jobbulást neked!

Henus!
Pedig nagyon kíváncsi lennék ám a csajodra én is!!!!! :!: :wink: :D

andibab!
a Coraba vettük 1000Ft-ért! :D :wink: Nagyon szépek a lányaid!!! :wink: :D

Giga!
Tök jók amiket betettél!Ügyesek vagytok!!!! :wink: :D Úgy szalad az idő,még csak most tudtuk meg,hogy babát vársz megint és már a 26.hétben jársz! :shock:

Nircee!
Ismerős dolgokat írtál le a távírányítóval kapcsolatban!Zsani állandóan felhangosítja és kiszalad a szobából,mert megijed,hogy honnan is jön az a nagy hang!!!Aztán megmutatom neki és néz nagy szemekkel,hogy ő nem is csinált semmit! :lol: :lol: :wink:

ezek tavalyi képek!
Hátúl lehet látni egy picit a szobák felett a díszeket!De mindjárt keresek közelebbit!
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Én egyszer így szeretném feldíszíteni a fát:

Kép
Vendég

Most még csak ezeket tettem ki!
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Pilla!
Nekem is nagyon tetszik az a fa!a mackók kifejezetten jók!! :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Ezek pedig a tavalyi képek, Laura első karácsonyán:

Kép Kép
Vendég

Tiop, szép volt a fátok! És milyen hatalmas. :shock:
Vendég

Sziasztok!

Pilla,
ne rakjál fel többet, már így is kétségbeestem, hogy hogyan és miként lesz a karácsonyi díszítés és a karácsonyfa szélvészkisasszony miatt! Ha raksz még fel valami gyönyörű képet, akkor megrendelem tőled, és meg kell csinálnod!!! :twisted: :lol: :lol: :wink:

Tényleg Lányok, ti nem féltitek a gyereket a fától (és fordítva)?

Susy, Nircee,
én meg egyfolytában fiút vártam Bogival, aztán 30 hetesen mondták hogy lány. Kissé csalódott voltam, de mostmár ezermillió fiúra sem cserélném le! Roninál meg valahogy nem is foglalkoztatott a kérdés. (nem értem rá Bogi miatt ezeken agyalni :roll: )
De az is igaz, hogy csak 3 hónapos terhes voltam Bogival, amikor álmomban meglátogatott a kiscsaj, és közölte, hogy ő az, aki bennem lakik! Nem vicc, élénken emlékszem még az álombéli arcvonásaira is, tökre olyan volt, mint amikor megszületett. Sokan hülyének néztek miatta, ki is röhögött rendesen aki nem hisz a terhesség közbeni baba-mama tudatalatti kapcsolatban. És már akkor tudtam, hogy kislány, és milyen az arca, mégis fiút szerettem volna...

Ja, és nircee, Bogi menne jégkorongozni is nem csak jégtáncolni, a Pólusban alig lehet elcibálni a jégpályától, ha játszanak rajta. Tátott szájjal bámulja és szurkol! Vagyis csak azt akartam kihozni, hogy totál mindegy, milyen nemű a gyerek, úgysem tudjuk befolyásolni, legfeljebb terelgetni kicsit az érdeklődését. Bogi ezerszer inkább vonattal meg autóval játszik, mint babázik. Ez van.
Ja, és hatalmas a Marci és nagyon ügyi! Pusszantom! :D

Egyik ismerősöm a Kristófját Krisz-nek becézi - lehet közrejátszik az is, hogy inkább Christopher a kissrác, mert apukája angol.

Verna,
gratula a kicsi fogacskákhoz! Az autód miatt sajnállak és nagyon megértelek, az enyém Bogi születésekor lett eladva, gyönyörű háromajtós tiziánvörös Corsám volt, nagyon nőcis és sportos, 1,4-es, kormányról vezérelt mindenféle kütyüvel, imádtam! De a gyed-ből nem futotta a mindenféle biztosításokra és a törlesztőre, pláne, hogy Apa kocsija is hitelre van, és azt tartottuk meg, mert az nagyobb - de vezetni nem szeretem, mert nem az "enyém" csak a "miénk", és egyfolytában azon idegeskedek, hogy életem végéig hallgathatom, ha véletlenül meghúzom az oldalát... De majd lesz még sajátom, ha visszamegyek dolgozni. Istenuccse! Legalábbis remélem. :oops:

Szépen süt a nap, de azt hallottam, hogy gigászi méretű havazás várható, csak azt nem értettem, hogy hol, lehet, hogy csak az osztrákoknál. Most vettük meg a téligumikat, kiadtam rá a parancsot, mert a biztonságon nem spórolunk, pláne, hogy január végén-február elején készülünk Mátrafüredre egy hétre. Meg ha hazamennénk az ősökhöz, hát a hosszú úton is jobb a téligumi ilyenkor, mint a vegyes. Bár kedvenc szerelmem elkezdett poénkodni, hogy vegyünk már alufelnit is, az olyan cool. 8) Én meg mondtam, hogy akkor 2 hónapig nem kap enni. Választhat. Szerintetek mit választott? (elárulom, a hasát nagyon imádja :wink: )

Üdv mindenkinek!
andibab

Nircee
Én nem tagadom csalódott vagyok, a páromról nem is beszélve, de arra gondolok, hogy a kis pocaklakó nem tehet semmiről. Nem nagyon tudok mit kezdeni a helyzettel, hogy Juliska nincs többé ( legalábbis egy darabig), de így is nagyon szeretem már most, és ahogy írod is, imádni fogom! Tegnap a doki után elmentünk és vettünk neki pár fiús kiscuccot, jó érzéssel töltött el. :)
Én is nagyon kislányos vagyok, van egy keresztlányom, imádjuk egymást, megmarad addig ő nekem, amíg nem lesz majd a kisfiúnknak egy lány testvére.
A lányos kisruhákat mind elrakom, nekem még vannak gyerekkori ruháim, ha az kibírta eddig, ez is kifogja.

Nagyon szépek a karácsonyi díszítések, dekorációk, lázba hozza az embert. én azt hittem, hogy hamar tettem ki egy hete, de ha már ti is díszitetek, akkor jó :)

Pimpoka
Fel a fejjel, ne keseregj. Egyszer nekem is volt cisztám aztán magától eltünt. Féltem is tőle, hogy nem lesz majd kisbabám.
Menned kell további vizsgálatokra? Ha lesz lelkierőd, majd írd meg.

Ma jött új Metro újság, nem tudom valaki szokott e járni, tele van nagyon jó és olcsó játékokkal. Társasjáték már 1500 ft- tól van benne.

csináltam új vonalzót, egyenlőre csak Kismanó néven, ha meglesz az igazi neve, akkor csinálok másikat.

Szép délutánt mindenkinek.

Kép
Kép
susytunder

Andibab, el sem tudom képzelni mi lesz a fával idén. Laura kb. 5 mp alatt lepakolja, vagy magára rántja. :shock:
Vendég

Sziasztok!

Pilla:
Nagyon szépek a díszek! :) Szép volt nálatok a karácsony. :) Az a fa nekem is nagyon tetszik. Sokmindent sütöttél karácsonyra?

Tiop:
nagyon szép a fa, nagyon tetszik, én csak azt sajnálom, hogy szegény fa évekig nőtt, hogy ilyen szép legyen és utána egy-két hét múlva kidobják, meghal. Nekem ez annyira rosszul esik, hogy képtelen vagyok ilyen fát csinálni. Ha sikerül, akkor idén egy gyökeres fát fogunk díszíteni, eddig műfenyőnk volt, pont emiatt, de most úgy szeretnék fenyőillatot. De ha nem lesz gyökeres, akkor marad a műfenyő.

Nircee:
nagy arc a Marci. :)

Megyek, mert apa foglalkoztatja Didrit és mennie kell postára, fel kell váltanom. Mert az én drága kislányom ha ébren van, csak akkor hajlandó sírás nélkül ellenni, ha beszélünk hozzá. :) Apja olyan aranyos volt, reggel dumáltam neki, hogy ne sírjon, Didri nézett nagy csodálkozó szemekkel, én meg össze-vissza beszéltem. Mire a férjem azt mondja, hogy ő fél, hogy kifogy a témából :). Mondom én: Nem mindegy, nem arra kíváncsi, mit mondasz, hanem arra, hogy neki mondod. :) Hát ezt most megtanulta a drága férjecském és olyan süketségeket dúdolász neki, hogy csak nézek :):):) Hát ezek mennek felénk. :) Na, hatott a dolog, elaludt a drágám a Gazsa okosságain. :):):)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Tiop! Én is még csak most tudtam megnézni a videót. Zsani nagyon okos már :shock: Hihetetlen milyen gyorsan fejlődnek ezek a gyerkőcök :)

Pimpóka! Remélem nem komoly. Sokszor a következő menstruáció során felszívódik a ciszta.. reméljük ez is ilyen.

Susy! Én nem tudtam megnézni a tescós újságot, mert a kutya széttépte, úgyhogy a nagyobb darabokat kidobtam, az aprókkal meg nem volt kedvem szórakozni.. :roll: :oops:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Hi!

Én se maradok le fa-ügyileg, ez volt Bogi első fája, 2,5 hónapos korában:

Kép

Tavaly nem volt fa, féltettük a csajt, idén viszont muszáj lesz, mert már igazi élményként fogja kezelni. Remélem, sikerül vele megértetni, hogy ne döntse magára. A biztonság kedvéért normannt fogunk venni, annak nem szúrnak a levelei, "csak" baromi drága. De elgondolkodtunk a műfenyőn is, olyan gyönyörű élethű darabokat lehet kapni. A fenyőillatot meg szolgáltathatja egy-két fenyőág is... Még azt kell eldöntenem, hogy idén milyen színű legyen a karácsonyunk. Az összevissza színeket nem szeretem, általában 4 fő motívumunk van, a piros, az arany, az ezüst és a kék. Ezekből szoktam összehozni valamit, évente mást-mást. De mivel tavaly kimaradt, most kezdhetem újra akár a pirossal is. Esetleg ezüsttel vagy arannyal kiegészítve. Micsoda gondok... :roll: :roll: :roll:

Megint bűvészkedtem, sikerült összemontázsolni a csajok képeit, mindkettő 10 hetes és ráadásul ugyanabban a ruciban lészültek a képek!

Kép

Anyu szerint rokonok a lányok... :wink: :lol: :lol: :lol:
andibab

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?