Sziasztok!
Annyira el vagyok havazódva, bocsi, ha most is kihagyok valakit!
A gyerkőcök egytől egyig édesek!!!!!!!
Esténként már én is a karácsonyi díszeket csinálom, napközben meg Cicácska nem igazán enged netezni, ezért válaszoltam eddig olyan rövideket.
Majd ha kész leszek a díszekkel, teszek fel róluk képeket!
Verna,
megértelek a kocsival kapcsolatban, én a szülés előtt adtam el a kocsimat (illetve a férjem, míg én kórházban voltam), és én is csak akkor tudok valahova menni, ha Ő itthon van. Ami rendszerint így van, de mostanában épp elégszer kell elmennie valahová, úgyhogy be vagyok zárva. Ráadásul az én kocsim is automata volt, mint Pimpókáé, és egyszerűen nem merem a férjem váltós kocsiját vezetni, ráadásul sokkal nagyobb is, mint az enyém volt, úgyhogy én csak akkor megyek valahova kocsival, ha Ő elvisz, de akkor Marcit is vinni kell.
Egyébként marad a csömör busz, amit egészen megkedveltem, persze eddig csak egyedül mentem.
Tök jó, hogy a férjed elgondolkozott végre!!!! És gratula Lolo fogaihoz!!!
Pimpoka,
hát, minden elismerésem, hogy az automata kocsi után fel mertél jönni pestre sima vátóssal, mint Vernának is írtam, én még a férjem kocsiját sem merem vezetni, annyira utálom a váltósat!!!!
Susytunder,
hát, ez nem semmi!!! Én is a Mátyásföld Klinikára járok,a dokim is ott van, nekem már a 16. héten tutira mondták, hogy fiú, de egyértelmű is volt a képek alapján! Én kiskorom óta csak kislányt akartam, erre anyós már akkor megmondta, hogy fiam lesz, mikor még csak 8 hetes terhes voltam.
Ez biztos valami voodoo átok volt tőle.....
Én őszinte leszek, amíg Marci meg nem született, csalódott voltam, persze én is mondtam a kötelező szöveget, hogy csak egészséges legyen, stb., de én isgenis csalódott voltam!!! Aztán megszületett Marci, és azóta óriási a szerelem, imádom, teljesességgel szerelmes vagyok belé!!!! Szóval ahogy megszületik a gyerek, onnantól úgyis Ő lesz a szemed fénye!!!!!
Azért nagyon szeretném, ha a második kislány lenne, de van egy olyan érzésem, hogy csakazértis fiú lesz.... Pedig én igazi tipikus lányos anyuka vagyok, habos-babos, rózsaszín, fodros ruhákról álmodom, és szeretném korcsolyára és balettra vinni a gyerekem, de egy fiút hogyan?????
Max. hokizni.... Mindegy, Marcikát imádom, és kész!!!!!!!!!
Giga,
jaj, de aranyos volt az az ötlet!!!!!!!
Képzeljétek, megint muszáj dicsekednem!
Marci ma megfogta a távirányítót, és oda irányította a tévéhez, és úgy nyomkodta a gombokat (egy kézzel, ahogy mi is szoktuk!), és közben mondta, hogy "o" "o". Annyira zabálnivaló volt!!!!!
Ja, és tegnap lemértem, már 76cm!!!! Az elmúlt 2 hónapban 3cm-t nőtt!!!!
Jutka,
merre vagy? Eltűntél!
Bocs, ha valakit kihagytam, most nem emlékszem másra.