Alexa, nagyon édi az új vonalzód!!
Nati, nagyon drukkolok holnapra!!!
Nagyon jók a jeleid, nekem is bimbófájásom volt!!!!
Vicuska, tudom, unod a szokásost, de amíg.........
Maci, boldog névnapot neked!!!
Krixta, nyugodj meg, minden rendben van és lesz a babátokkal!! Pár hónap, és te is a kezedben foghatod!!!
Biztosan nem lesz semmi baj, ne idegeskedj! Persze tudom, könnyű mondani, de bízz a babátokban!! Bezséld meg vele, hogy ügyes legyen, és adjon minden reggel életjelet magáról!! Én is minden reggel azzal kezdem a napot, hogy "felébresztem", persze csak arra gondolok, hogy mindeig mondom neki, hogy csak egy picurkát jelezzél drágám, hogy minden oké, és csicsikázhatsz tovább!!
Gabi, bírod még?? Nekem is vannak napok, amikor kevesebbet mozog Gerikéánk, de azért mindig jelentkezik!! Nekem is volt olyan, amikor izgultam, mert csak 1 óra körül éreztem először. Apa ott ült mellettem, kezei a pocimon, dumált hozzá, hogy moccanjon már meg, mert apa és anya itt izgul... Aranyos volt!
Ani, neked is sűrű lesz majd a programod!! A fejfájás sajna van, akinél várandósság alatt erősödik...
Remélem nálad csak a hülye, változó idő miatt van, és elmúlik!!!
Chrissy, én nem tudom, hogy kell állandóra állítani a színt, lehet, hogy mindig ki kell jelölni, mielőtt elküldöd?? Macit kell kérdezni, ő szokott színesen írni!!