Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Alexa
Jók a képek! Micimaci nagyobb, mint Martin baba. :)
Vendég

Jó reggelt.

Tegnap már nem jöttem, mivel egy hirtelen indult ötlet után tegnap délelőtt eldöntöttük, hogy apa névnapját este megtartjuk. (mármint tegnap este) Jó volt az időpont a szűk családnak (anyáék a hugimmal + tesómék Rolival), így azc egész napom bevásárlással telt, apa ajándékainak beszerzése mellett. Csináltunk a hugimmal tatárbifszteket (persze nem nekem), somlóit, meg gyümisalit. Minden jól sikerült, de a buli maradványait most takarítom el.

Alexa, nagyon jók a képek, látom gazdag névnapozás volt, sok mindent kapott Martin baba. :lol:

Nati, mi újság?? :shock: Tegnap sem jöttél.... :?

Vicuska, veled?? Hőd?? Mensi elkerül?? :roll:

Többiekkel nem történik semmi?? Meséljetek már!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Kata
Melózgatok... Igazából, semmi kedvem nincs hozzá. 10 fele nagy mítingünk lesz... Rápillantok majd...
Tegnap rohangásztam a városban. Benéztem a C&A-ba, le is esett az állam, milyen drágák a kismama ruhák. Rövidujjút meg nem tervezek venni. :D
Ma visszaviszem a cipőt sarkalltatni, mert felét elhagytam tegnap. :) Nézelődtem a Humanic-ban cipőt, de főként nevetgélni járok be. :D Semmi érdekeset nem találtam. Gondolkodom egy új téli cipellőn....
Vendég

Ja, én meg elfelejtettem mondani, de még pénteken vizsgázok 3 tárgyból: 1 szóbeli, kettőből csak írásban lesznek kérdések. Úgyhogy még arra is készülök, de csak kicsikét. :wink:

Hol vagytok csajok??

Andi, ha olvasol minket, légyszi adj életjelet magadról, mi van veled!!

Kép

Kép

hoppá

Alakulnak a dokik, jönnek szép sorban. :)
19-re sikerült az endokrinológiát beszorítani, keddre még bepasszintom a háziörvöst. 27én megyek a védőnőhöz, 30-án RLhez. SIRÁLY!!!! :D
Vendég

Na, szép lassan mindenkihez eljutsz!! Sirály!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok,

Alexa,

Nagyon jók a képek. :lol: :lol: Martin baba nagyon édes rajtuk. Biztos jól érezte magát, mert csak ő volt a középpontban. :lol: :lol:

Kata,

Akkor szorítok neked péntekre, dehát ahogy téged ismerlek tuti a legjobban fogsz teljesíteni. :lol: :lol:

Szilvi,

Örülök, hogy most már szépen alakul a napirended és mindenkihez eljutsz végre. :lol: :lol:

Vicuska,

A tegnapi hőd szerintem még mindig szépen fent volt, ugyhogy ne tessék már elkenődni.
A mai hogy áll????? :lol: :lol:

Rólunk.

Bazsi jól van, ma megyünk a háziorvoshoz, meg fel kell hívnom a dokit aki műtötte kontroll ügyében.
Remélem hétfőn már mehet suliba, bár az evés még mindig nem a régi, de majd idővel az is helyreáll.

Nekem sajna már több mint egy hete hasogat a szeméremcsontom. Iszonyatosan fáj + napi 1x-i megkeményedés is párosul hozzá. Tegnap voltam a táppénzes papíromért a CSNK-ban, és mondtam a dokinak, hogy kukkantsa már meg, hogy fekszik ez a kis lurkó, mert szétszakadni készülök alul, és nekem olyan érzésem van, hogy már befordult. Hát igazam volt csajok a buksija már lent van és ezért van ez az iszonyu fájdalom. A doki megnyugtatott, hogy lesz ez még így sem, mivel a méhszalagjaim már ki vannak tágulva, szóval várható még ennél durvább fájdalom is.
Tök jó.

Ezt leszámítva minden ok, szépen mozog, most már bőven köldök felett érzem a mozgását, és ha ülök szépen el is találja a bordáimat a kis huncut. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Judy!

sajnálom hogy igy fájdogálsz,de tudod,te akartad :D :D :D
a lényeg,hogy minden okés a picivel :wink:
Bazsi majd biztos viszahízza,amit most lepasszolt :lol:

Szilvi!
jó kis listád van a dokikról!lesz mit kipipálni :P

Alexa!

az a Micimackós kép haláli! 8)

Kata!

drukk a vizsgáidhoz!sose lesz már vége??? :roll:

NATI!!!!!!

hol vagy?teszteltél??drukk++++++++++

nekem még piri nem jött,pedig már várom,este már kihagytam az utrot,ezért a hőm is elindult lefelé....mondtam én,hogy amiatt nem jött meg és volt csak szép a hőm.....
Kép
Vendég

Vicuska,

Sajnálom, tudom közhely, de amíg nem jön piri addig nincs gond.

Amugy szegény Bazsi tényleg lepasszolt 2 kg-ot mult héten. Most csak 34 kg pedig 36 a versenysúlya.

Nati,

Tényleg, te nem teszteltél???????

Ja és már 100 nap alatt vagyok. Tök jó. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Örülök, hogy Bazsi jól van, a két kiló minusz annyira nem vészes. Gyorsan visszaszedi majd.
Sajnálom a fájást. :(

Vicuska
Azért ne add még föl!!!

Nati
Valami szép, +++++ hír?!

Alakul az egész, mint púpos gyerek a prés alatt.
A beosztás:
19. reggel endokrinológia, 12 óra fogorvos
20. vérvétel, háziörvös
27. 7:45 védőnő
30. 18:15 RL - kontroll
A lényeg, hogy sikerült mindent összesűríteni hétfő, keddre... Majd szólok melóhelyen, hogy nem jövök. :P :D
Vendég

Nati!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük szépen a névnapi jókívánságokat, aranyosak vagytok!

Ma elég nyűgös, így nem tudom mikor tudok jönni!

Más: örülnék neki, ha még idén lenne még egy tali, főleg addig, amíg Gabi is egybe van! Nov 27-dec 2-ig délutános apa! Mit szólnátok hozzá azon a héten vhol összefutni? Már tényleg nagyon kiváncsi vagyok a többiekre, akikkel még nem találkoztam!

Kata! Drukk a vizsgáidhoz!

NATI ÉS VICUSKA!!! Nektek pedig drukk a +++++++++++++++teszthez, remélem minél előbb babásak lesztek ti is!!!

Alexa! Jók lettek a képek MArtinka névnapjáról! Biztos nagyon örült az ajándékoknak! A mi Martinkánk majd csak jövőre fogja tudni értékelni.

Kriszta! Nagyon örülök, hogy átjöttél tegnap, jó volt találkozni és beszélgetni veled!

Szilvi! Jó sűrű programjaid lesznek, de legalább túl leszel mindenen!

Judy! Örülök, hogy Bazsi jobban van és hamarosan visszaszedi majd azt a 2kg-t!

Bocsi, akikhez nem írtam, de nem volt vmi rózsás éjszakánk! Most is nagynehezen aludt el, ezért én is pihizek egyet!
Megnézegettem én is a vonalzókat! Aztán megpróbálok választani!
Vendég

Hahó!

Szilvi, Sok Boldog Névnapot!

:) Az én időbeosztásom is kemény:
11.15. 15:00 12 hetes UH
11.16. 13:00 Ekg
11.19. 12:45 Fogdoki
11.20. 8:20 Heczel UH
11.22. 8:00 Védőnő
és valamikor a jövőhéten még vissza kell menjek a háziorvoshoz is.

Vicuska, sajnálom, tudom utálod ezt, de kitartás!!!!

Nati? Merre vagy?

Judy, sajnálom a fájdalmat. Nem túl biztató hogy nem lesz jobb. Bazsi remélem hamarossan telejesen rendbe jön.

Kata, millió drukk a vizsgádhoz, de biztos sikerülni fog.

Alexa, nagyon szupi lehetett a névnapozás. Az a micimackó tényleg nagyon jó.

Rólam is kicsit: 3 napja fáj a fejem, már kezd idegesíteni. Bementem ma a kis tescoba, majdnem megütött a guta. Az a kis együttes amit vettem Babócinak le van árazva 30%-al :evil: Az majdnem 1000 Ft, a fene vinné el. Ha arra jártok nézzetek be az összes ruházati áru le van árazva 30 %-al.
Voltam ma a körzeti dokinál, időpontra mentem, majdnem megöltek a váróba mikor behívtak. Megmondom őszíntén nem jó ez a rendszer így, mert hát aki lázasan betegen vár ott annak kurva szar lehet. Viszont most a babára kell gondoljak, nem ülhetek ott órákat a betegek között, föleg úgy hogy nekem nem számít ha csak hetekre később tudnak időpontot adni. Na mindegy, szerncsére nem kell sokat járnom (kb 3 évente 1-szer).

madiani

Ani
Köszi. :)
Nekem az endokrinológián lesz EKG is, meg pajzsmirigy UH.
Neked se lesznek unalmasak az elkövetkező napok. :)
A kobakfájást a hormonok számlájára írják.
Sűrűn én se járok háziörvöshöz, de türelemmel kivárom a sorom, mert nem tudok időpontyra menni. Beteg emberek között én se szeretnék sokat lenni, de ez van. :?

Chrissyy
Sajnálom, a nehéz éjszakákat. Lesz jobb is! Pihenj, amennyit tudsz.
Vendég

Gyors bekukk: van egy iwiw-es meghívóm. Kéri valaki??

Kép

Kép

hoppá

Lányok!

Hogyan tudok betűszínt változtatni, hogy mindig olyan színű legyen?
Nem akarok annyit próbálkozni, mert fullon lenne a topic!
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok ám!Csak egész eddig idegeskedtem reggel óta délben adta csak jelét a csöppségünk,egész addig nem mocorgott.Már nagyon idegesített.Lehet,hogy az időjárás miatt lustizik egész nap.
Nem sokára indulok a védőbe.Lassan nekiállok készülődni.

Szilvinek BOLDOG NÉVNAPOT!

Chrissyy!Díjazom az ötleted,jó lenne talizni Veletek.Nekem jó az a hét,csak a nov.27-e nem,mert este megyünk magánrendelésre a Schwarczihoz,meg Kriszta is akkor jön.A hét többi napja megfelel.
ISOLABELLA???
Írjátok meg,hogy hétvége vagy hétközbe talizzunk és válasszuk ki a napot+ az időpontot.

Puszi Mindenkinek:Gabi
Vendég

Sziasztok!!!!

Szilvi ha ma ünnepled Nagyon Boldog Névnapot neked!(ha nem,akkor is :D )

Tud valaki Andiról valamit?Remélem jól van ő és a baba is..persze a körülményekhez képest...

Alexa
Nagyon szépek vagytok...:)

Kata
Én is drukkolok ezerrel!

Judy

Tudom hogy kicsit időben le vagyok maradva mögötted de nekem is ugyanezek a panaszaim voltak..azaz vannak..nekem is azt mondta a doki hogy ez normális szedjek magne b-t és pihenjek..de néha majd betojok úgy tud fájni a szeméremcsontom..kitartás neked!:)

Kriszti

Én is örülök hogy hogy nálatok voltam..tudod..mi lenne velem nélküled!!???!!

Rólunk pár szóban..
Én most tartok a 23.hétnél..és az előző picurt a 24.héten vesztettük el..és most nagyon izgulok persze igyekszem nem túlaggódni magam de nehéz..ma 9-12ig voltam a Csnk-ba és persze délben jutottam be..táppénzes papírért mentem de mondtam a dokinak hogy kicsit félek..megkérdezte hogy beakarok-e feküdni a kórházba,jobb lenne-e?Mondtam hogy azt azért még nem szeretném...a vérnyomásom picit magas volt de már minden bajom volt szerintem azért..140/90..azt mondta az orvos ha 145 fölé megy akkor azonnal hívjuk..láttam a picit is és képzeljétek...úgy néz ki hogy kislány :D Persze mondta a doki hogy nem 100% de szerinte az...:)
Nekem csak az a fontos hogy minden rendben legyen vele...

Tali
Tegnap pont beszéltünk róla a Krisztivel tényleg jó lenne ha összejönne!

Holnap talizok a Mártival remélem!:)

Szép napot lányok!
pusssz
Vendég

Még valami..

Nati
Meddig lehet még ruhákat leadni?Ha jó még akkor holnap vagy holnapután eltudnánk vinni este kocsival ha megmondod hova vigyük...

Gabi
Állkítólag a babákra is hat ez a hülye időjárás...remélem már megnyugodtál...várom már a 27-ét! :D
Vendég

Köszönöm a névnapi köszöntést. :)

Épp tegnap este filóztam, hogy nem lehetne-e valamikor tali. :D A vesémbe láttok. :D
Általában 8tól 4ig dolgozok. Kis felfordulás van, mert a kollégámnak ki kell venni a szabijait, olyankor én helyettesítem. De igyekszem megoldani, bármi is legyen a döntés. :)

No, lépek. Holnap folyt. köv.
Vendég

Jövök Lányok, csak tegnap nem voltam gépközelben, ma meg ellepett a munka és a megbeszélések....

Szilvi,
nagyon sok boldogságot kívánok a névnapod alkalmából!!!! Bár már nem olvasod ma, azért remélem, hogy különlegessé tetted valahogy ezt a szép napsütéses napot :P

A tali jó ötlet, de nekem az a hét a legzsufisabb a hónapban, pénteken lesz egy nagy megbeszélésünk, ami miatt babszem se fog a hátsómba férni, tehát max a hétvége jöhet szóba nálam... de ha a többségnek a hétközben jó, akkor max majd megyek a következőre, már úgy is szinte midenkit ismerek, bár azért jó lenne megnézni, mekkorát nőtt a pocakotok!!!! :P :P

Este visszaolvasok otthon, és írok mindenkinek!!!!

Vicuska,
légyszi ne add fel, tudom, ha egyszer érzed, akkor érzed... :( :( De azért még kitartás!!!!!

Én reggel jövök a teszttel, ami remélem egy óriási, csúcserős pozitív lesz :P :P :P Ma kellett volna megjönnie, pocim nem fáj (kopp kopp kopp) viszont tejet fejni való cickóim már vannak :lol: :lol: és a bimbóim tiltott terület most minden betolakodónak :wink: :P :P

puszi egy időre, ma még jövök!!!
Vendég

Nekem is van új vonalzóm!

Bibíííííí!! :D :D
Vendég

Alexa, nagyon édi az új vonalzód!! :lol:

Nati, nagyon drukkolok holnapra!!! :wink: :P
Nagyon jók a jeleid, nekem is bimbófájásom volt!!!! :lol: :lol: :lol:

Vicuska, tudom, unod a szokásost, de amíg.........

Maci, boldog névnapot neked!!! :P

Krixta, nyugodj meg, minden rendben van és lesz a babátokkal!! Pár hónap, és te is a kezedben foghatod!!! :lol: Biztosan nem lesz semmi baj, ne idegeskedj! Persze tudom, könnyű mondani, de bízz a babátokban!! Bezséld meg vele, hogy ügyes legyen, és adjon minden reggel életjelet magáról!! Én is minden reggel azzal kezdem a napot, hogy "felébresztem", persze csak arra gondolok, hogy mindeig mondom neki, hogy csak egy picurkát jelezzél drágám, hogy minden oké, és csicsikázhatsz tovább!! :lol:

Gabi, bírod még?? Nekem is vannak napok, amikor kevesebbet mozog Gerikéánk, de azért mindig jelentkezik!! Nekem is volt olyan, amikor izgultam, mert csak 1 óra körül éreztem először. Apa ott ült mellettem, kezei a pocimon, dumált hozzá, hogy moccanjon már meg, mert apa és anya itt izgul... Aranyos volt!

Ani, neked is sűrű lesz majd a programod!! A fejfájás sajna van, akinél várandósság alatt erősödik... :? Remélem nálad csak a hülye, változó idő miatt van, és elmúlik!!!

Chrissy, én nem tudom, hogy kell állandóra állítani a színt, lehet, hogy mindig ki kell jelölni, mielőtt elküldöd?? Macit kell kérdezni, ő szokott színesen írni!!

Kép

Kép

hoppá

Szilvi!

Kép

Nati!

drukkkkkkkkkkkkkkkkk reggelre! :P :P :P
Vendég

Ani,
hálásan köszönöm a csomagot, amit küldtél!!!! Úgy tűnik megjött, reggel, csak a tudatos légzés menekített meg, valami Vuk kezdeménytől :lol: :lol: :lol:

Csajok, nagyon-nagyon szeretném megköszönni a drukkokat, a bíztatást, most már úgy tűnik, hogy "Mákszemecskék célba értek" és kicsi csöppségünk is kiválasztott minket :P :P :P

Hétfőn reggel teszteltem először, mert nem akartam a szerdai tudatos tesztelés előtt egész éjszaka fent lenni az idegesség miatt (előző hónapban ez volt..). Már a hétfőin is látszik egy nagyon halovány második csík, kedden már rutinosan két különböző tesztet csináltam, csakúgy mint ma :lol: :lol: és erősödik :P :P :P :P :P :P :P

Nem tudom, mennyire élethű a kép, Apa új telefonjával bűvészkedtem, de a lényeg ott van :lol: :P

hű, még kicsiítenem is kell, hirtelen azt sem tudom, hol a paint.. :oops: :oops:

Na szóval, lássuk a medvét / medvéket:

Kép

Kép
Vendég

Azért nem jöttem azonnal, mert még bennem volt a bizonytalanság, mivan, ha csak a gyogyik teszik, de most már kezdem elhinni, hogy ez bizony valóság :P :P

Őszinten bevallom, nem értettem miért csináltok az első pozitív után még ezer tesztet, hisz az első pozitív lett :oops: :oops: , hát most már értem :P :P :P
Vendég

Nati drága, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

el sem tudod képzelni mennyire örülök!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P

Hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

jajjj, de jóóóóóóóóóó, jajjjjjjjjjj, de jóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!

Vicuska, veled mi újság?? nem utánzod Natit???? :roll:

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt!

Nati kedves, HATALMAS GRATULA. Nagyon örülök.
Szuperül kezdődik a napom, valahogy éreztem hogy fel kell kukkantsak a netre. Vigyázz magatokra!!!!

Vicuska, hogy álllsz?

Ma lehet nem tudok sokat jönni, tudjátok suli, most már nem kéne lógnom. Főleg úgy hogy jövőhét szerdán sztrájk lesz szinte mindenhol és biztos nem fogok felmenni :)
Pusszantás mindenkinek.

madiani

Jó reggelt,

De jó hírekre jövök már kora reggel.

Nati,

ÓRIÁSI GRATULA NEKTEK, NAGYON ÜGYESEK VOLTATOK.

Gyönyörű zebrásak azok a tesztek, ezeknél szebet nem is tudtál volna pisilni. :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicuska,

Hajrá, hajrá. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

De bunkó vagyok.

Szilvi,

BOLDOG NÉVNAPOT.

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt!

Még egyszer nagyon köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntéseket. Jólesett!

Nati
Akkor lehet gratulálni? :D
Nagyon örülök!!!!!!

Vicuska
Rajtad a világ szeme! Párosával babásodunk, most neked is sikerülnie kell. :)

Színesen írni: a "betűszín"-nél lehet beállítani, hogy milyen is legyen a szöveg, és a [] közötti részre kell írni.
Vendég

Most nézem, ha fölémentek, akkor alatta apró betűkkel (miért is ne?!) kíirja a segítséget...
Vendég

Szép napot!
Kép

NATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P

Kép

gratula a zebrádhoz!!!nagyon vigyázz rá :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vicuska, most néztem a görbédet a másik topicban! Ez nem nagyon akar megjönni!!!! :wink: Remélem holnap a doki valami szépet fog neked mondani!!

MA nem teszteltél, ugye??

Kép

Kép

hoppá

Vicuska!!!!! Nálad? Mensi? láttam a másik fórumon hogy még nincs és ahőd is visszament, utrot szeded? Nagyon drukkolok!!!!! Holnap nagyon gondolok rád!!!!!

madiani

Na, Ani ezt egyszerre írtuk, és ugyanazt végül is!! :lol: :P

Kép

Kép

hoppá

Kata, én is ezt akartam írni neked, de valamiért ledobott a b.net. Talán mert érezte hogy ugyanazt fogjuk írni.

madiani

Csajok!

köszi a támogatást :lol:
csak önámításból mérem a hőmet,dugdosom a progit...egyértelmű,hogy azér ilyen a görbém és azér nem jön meg,mert nyomom a progit. :(
de csinálom,mert hülye bolond vagyok,és adok a babának 1% esélyt :roll:
hétfő óta nem teszteltem,ha holnap reggelig nem jön meg,csinálok egyet,hogy a dokinak tudjak mit mondani :shock:
A hasam görcsöl,a derekam non-stop fáj,hányinger semmi.....szóval ezek premensis tünetek csak. :?

megmutizom itt is:
Kép
Vendég

Ja,és hát Nati tesztjeit nézegetve is egyértelmű,hogy mia afrancot akarok,ha nekem még a 16.dpo-n is csonk nega lett :evil:

Na,nem depizek itt tovább :shock: :D
Vendég

Vicuska, nagyon de nagyon drukkolok neked. Nem vagy se hülye se bolond. Igenis add meg a lehetőséget. Feladni meg soha nem szabad!

madiani

Vicuska, ha netán ez a hónap mégsem jön be, akkor irány BB!! :lol: Nekem majdnem 3 év sikertelen (orvoshoz járás melletti!) időszak után "csinált" gyereket, most meg Natinak az 1. inszemen!! Lehet, hogy nagyon tud valamit???? :roll:

Persze nem akarok semmit erőltetni, csak egy ötlet!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Vicuska
Annak idején a huszonvalahanyadik napon csináltam tesztet, elég haloványan, de zebráncsos lett.
Ne add föl! Majd holnap hozhatod a szép képet. :)
Vendég

Vicuska,

Nem feladni, tessék megadni azt az 1% esélyt is a babónak.

És Katának igaza van, szerintem is keresd fel BB-t, neki is és Natinak is csinált gyereket. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ja, és szédülök, hányingerem van, és szétszakad a lábam köze.
Ezen kívül kislányom a bordáim között keres valamit, de nagyon.

Remélem nem marad így a végéig. :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Köszi csajok, azért tudjátok, még csak halkan, parainvázió nálam is elkezdődött - majd ha látjuk a petezsákokat, lesz szívhang, stb :lol: :lol: :lol:

Vicuska,
ha hiszed, ha nem, a hétvégén találkoztam életem első olyan emberével, akinek a mensi után egy héttel mutatta ki a teszt, akkor is halványan, pedig mindennap csinált egyet.. én se akartam elhinni, de aztán részletesen elmondta :wink: Szóval Vicuska, dugdosd csak utró barátunkat, lesz ott babó!!!!!!!!!!!

Képzeljétek, reggel munkába jövet felhívtam BB-t: Mondtam neki, hogy hétfő óta pozitívat tesztelek. Nagy csend a másik végén, majd óva intett, hogy de hát még csak most volt az inszem, lehet, hogy fars az eredmény. Mire elmondtam, hogy múlt héten nega volt és hétfő óta szépen erősödik. Erre ő: hááááááááááááááááát ez szuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeeer, úr isten, nagyon örülök neki Nati!!!!!
Szóval hihetetlen ez a pasi :-))))))))))))))))))))))))))

Holnap este kell mennem hozzá a kórházba, duphaston mellé kapot utrot is :shock: :roll: . Csajok, ugye nem nagyon gáz, hogy ma reggel elfelejtettem bevenni a duphastont?????? LÉgyszi, mondjátok, hogy ettől még nem dől össze a világ és minden rendben lesz babócánkkal!!!!

Holnap este körútra megyek, eddig Aniékhoz és Krixtáékhoz fogok benézni. Számot kérek privibe, meg pontos címet és útleírást a kórháztól :wink: :wink: Van még valaki, aki szanál és elhozzam???? Köszi előre is!!!
Vendég

Nati, látom küldtél privit, de már csak az után vettem észre hogy elküldtem az enyém :)

Nyugi minden oksika lesz!!!

Na látod Vicuska!!!! Bizva bizzál!

madiani

Judy
Sajnálom a kínlódásaid. Nem lehet, hogy az idő is rátesz egy lapáttal?

Nati
Nagyon örülök neked!!!!!!! Hozzál képet holnap. :)
Vendég

Szilvi,
milyen képet????? Mazsiról tudok hozni, vannak újak, de babócánkról még nem, hisz holnap csak gyogyit iratni megyek, uh majd jövő héten lesz :wink:

Ani,
köszi, beírtam a számod. Jó ötlet a parkoló, azokat ismerem. Legyen az, amelyikhez Ti közelebb vagytok, mert én a Skálát és a Tescot is útba tudom ejteni!!!

Kriszta,
lehetne, hogy akkor Veletek is valamelyik parkolóban találkozzunk?

Pontos időt csak akkor tudok mondani, ha már leértem fehérvárra (6 körül), de hívlak Benneteket!!!!

Judy,
hűűű, ez nem hangzik jól!!!!! S mitől van hányingered????? Ani postája Vicuska helyett hozzád ment :oops: :shock: ???? Gyorsan küldd tovább Vicusnak, én az enyémet megtartom egy ideig :wink:

Szilvi,
ha küldesz egy e-mailt privibe, vagy én megírom az enyémet Neked és válaszolsz rá, akkor küldök egy plakátot, ami eléggé figyelemfelkeltő, hátha a kollégák arra jobban ugranak :lol:

Kata,
hogy van a fetrengő fájás??? Remélem a sok pihi (tanulni ugye fekve is lehet :wink: ) és a magne b6 megteszi hatását!!!!!! Hisz még alig vagytok túl a felén Judyval és már ennyire kellemetlen???? Bár én most úgy vagyok vele, hogy jöjjön, aminek jönnie kell, bevállalom :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nati, skála parkoló nekem közelebb van, ha az oksika. Hívj majd hogy mikor menjek, vagy küldj egy sms-t. Milyen autóval leszel? Hogy sötétbe is megtaláljalak, meg távolra nem igazán látok. :oops:
Én egy sötétszürke Renault Clio-val leszek ISW-.... kezdődésű rendszámmal.

madiani

Szia Ani,
ha elindultam a kórházból, akkor Rád csörgök és ha odaértem felhívlak, hogy megtaláljuk egymást. Én egy szürkés-kék Peaguetval leszek KG... rendszámmal. :P
Akkor holnap tali a skála parkolóban :P :lol: :lol:

KÖSZI!!!!

Kriszta, jó lesz nektek is a skála parkoló?
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?