Drága Encu!
Szerintem is túl kell élni és perzse meg kell egymást szoknotok kiskarcsival!
Persze nézd onnantól kezdve, hogy Flóra megszületett szinte semmit nem aludt!
Képzeld a kórházban csak sírt-sírt és sírt!Aztán én is ísrtam.
Kértem segítséget, de azt mondták higgyem el csak a kinti élethez kell hozzászoknia!
Aztán már vártam, hogy itthon legyünk, mert arra gondoltam, talán azért sír és nem alszik, mert érzi rajtam, hogy otthon lennék és nyűgös vagyok!
Aztán hazaértünk aludt, majd 10 perc múlva elkezdett sírni cicre raktam 1 óra szopi után elterült, de újabb 10 perc múlva sírt és ezt két kerek hétig csináltam éjjel-nappal!
Éjjel is 10 perceket aludt, azt mondta az Anna, hogy normális, hogy sokáig cicn van és majd fog aludni!
(perzse kiderült kevés a tejcim kapott tápszert.)
Aztán a harmadik héten már félórákat is aludt!
Akkor aludt 2-3órát, ha kivittem a levegőre sétálni!
Szörnyű volt!
És emlékszel anikor pocis voltál és először taliztunk?Hogy néztem ki, mert éjszaka is sokat felsírt Flóra?
Most meg állandóan alszik!
Tehát szerintem jól alszik a kicsi fiad, de el kell, hogy teljen egy kis idő mire megszokja, hogy kint van, mire összeszoktok, mire megérted a jelzéseit és megtanulja mikor van éjjel és mikor nappal!
Szóval szerintem pár hét és nálatok beáll a rend, ha pedig nem akkor arra fogsz rájönni ,hogy te hogyan vigyél az életébe valamiféle rendet.
Sajna az álmosság a legszarabb az egészbe és persze amikor ő alszik, te tuti nem bírsz
, legalábbis velem így volt!
Szóval nézd meg Flóra nehéz eset volt, de mára álomszuszék lett, így hát egyszer minden megoldódik!
Ja és Zsuzsinak igaza van abban, hogy amint elállt a szél vidd ki levegőre, én Flórát két hetes korában kivittem és pont taliztunk Annával és megdicsért, azt mondta nem szabad vatta között tartani, mert beteges lesz és a mai napig még ebben a szélben is viszem ki még ha kis időre is!
Na mostaaztánmegaszontam neked!
Lányok a novemberi kismamában benne van egy csomó érdekes cikk az oltásokról!
Azrét érdekes, hogy kötelezőként is megkapják a manók az agyhártya ellenit nem????