fúúúúúúúúj
Bogarak, brrrrrr, utálom őket.
Ha csak egy zacsi lisztet találok ilyet a szekrényben, már undorodom a többitől is hiába nincss baja, és kétkedve vizsgálgatom mindet
Gabó!
Baromi bosszantó az ilyen és hogy mindent megtámadtak a dögök
falánk társaság gyűlt össze nálatok
Zsuzsa!
Megkérdezhetem hogy miért akarsz most dolgozni? Csak olyan fura nekem hogy most terhes vagy de arra a pár hónapra el akarsz menni dolizni
szóval nem értem
Kukacok a falon
Egyszer mi is bekukacososodtunk (ejha micsoda szó). MEgdöglött a papagályom és elkezdtek belőle kukacok kimászni. Pedig nem állt a döglött madár a lakásban, pár perc mulva jöttek belőle a kukit. Lehet valami baja volt, férges volt vagy mi
Niki!
Gratulálok az első falatkákhoz
Ej-ha, bélpoklos ám Nonó
Te sütötted a tököt vagy bébikaja volt?
Az üveges nem jön be a Ricsinek, mert az főzött és nem olyan édes mint az otthon sütött.
Barbi!
Mekkora ágyatok van????
Jövünk mi is akkor babanézőbe, ok?! Mondjuk szerdán jó? Úgy délelőtt 10 körül vagy délután 2-3 között? Nem akarunk ám sokat zavarni, csak gyönyörködünk egy kicsit és lépünk is, majd ha már nagyobbacska lesz a Vince akkor kidobhatatlanok leszünk
Főleg azért vagyok az igény szerintinek a híve, mert anno jó pár évvel ezelőtt mikor még nem volt óra, honnan tudták az anyák hogy éhesek a babák. Sírtak és jelezték, nem az óra csörgött hogy idő van enni.
Meg az anyatej gyorsan kiürül a gyomorból.