Új privát üzeneted érkezett!

Na, uccsó bejelentkezés ma :D

Tesóka, kemény a bimbi, igen ;) Nem használom olyan sűrűn a krémemet, hogy vélemyényt tudnék formálni... viszont a fejőgépeimet annál inkább... most is szanaszét feszül a jobbosom.. ;) De majd nemsoká abból kap a kicsi..
Ti fejtetek amúgy? És ha igen, akkor éjjel is? Mert én tegnap éjjel kellett fejjek egyet, annyira tele voltam. Olyan vagyok, mint egy jól megtermett havasi tenyeres-talpas menyecske..Baromi nagyok (at eredetihez képest) a kannáim ;) :D:D:D:D
(És tényleg jók voltak a traccsparik!!! :D:D:D:D )

Várom, hogy vigyem a kicsit egy körre babakocsival..mindenkit riadóztatok, akit majd érdekel egy pillantásra ;)
Na, elteszem magam, hátha tudok aludni a következő menetig ;)

Kép
Kép
encu

HIHIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D Így kell visszatértni ;)

Kép
Kép
encu

Nahát, rád aztán nem számítottam Tesóka :roll: :D :D :D szuper fitt vagy :wink: :D

Igen, nyikorgósra hajtottam a fejőmet :lol: :lol:
Fejtem éjjel is, főleg az elején meg mikor tejcsit növeltünk :D

Ha plusszt fejsz egyből fagyaszd le. Sosem lehet tudni. Ha steril a fejő és amibe fagyasztod, fél évig eláll a fagyóban! Az éjszakai fejéses tej azért jó különösen, mert az a tejcsi tartalmaz valami olyan anya által termelt cuccost amitől beálmosodik a manó. :D Na ezt jól megaszondtam. :roll:

Mai napig apa tőgyinek hívja a melleimet. vajon miért :roll: :roll: már én is azt mondom a Ricsinek: jösz tőgyizni :lol:

Séta: talán sütni fog a napocska és a szél sem fog fújni :wink: :D Azért a hónak is örülnék :roll: :D

Megyek én is aludni, szép éccakát :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

jaja ott a pont :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Reggelt mindenkinek! :lol:

Encu!
Tök jó, hogy ilyen jó manótok van, hogy ennyit tudsz jönni! Reméljük ez nem fog változni ! :wink: :wink:

Móni!
Tegnap nem vettem be egy szem gyógyszert sem a vérnyomáscsökkentőből, így volt normális a vérnyomásom! Lehet, hogy magammal szúrok ki, de megfigyeltem, hogy ha beszedem az előírt adagot, akkor estére már 150 fölé megy. Szerintem nem találta el a doki, hogy melyiket szedjem, mert ez nemhogy lehúzná még megemeli! :roll: :roll: :roll:

Szisz!
Csak nem a kórházban vagy, hogy ennyire nem jelentkezel?? Kezdünk érted aggódni!!

Most mennem kell készülni, mert 1/2 11-re vár a védőnő tanácsadásra! Ha túlélem majd jövök! :lol: :lol: :lol:
rnecsi

... megint jó a szerver időbeállítása! Csak egy órával mutat kevesebbet! Ezek szerint visszafekhetek még egy órát aludni?? :lol: :lol: :lol:
rnecsi

Reggelt!!

Háát, megint húzós éjjelem volt...Kiskarcsi felébredt valamikor fél 12-kor és 2 kor vaolt csak hajlanó aludni...addig meg legalább 5x-6x tettem mellre.. :shock: :shock: Normális ez??? :oops: :oops: :roll: Most meg fél 7 óta alszik... Írogatom, hogy mikor kel, szopik, kakil...meg ilyenek, hátha be tudok lőni valami napi rituálét...de eddig nem mutat hajlandóságot erre... ;)

Megyek is, ránézek ebatta kölkére ;) Ja, és ma jön a doktornénink :)

Csilla, én is remélem, hogy a töpörtyű ilyen "jó" marad ;)

Tesóka, ha látnál, nem mondanád, hogy fitt vagyok.. :? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Csilla, azért beszélj a dokival! És mozognak rendesen a fiúk?

Aki akar beugorhat hozzánk, szívesen látunk mindenkit, hosszú sétára még úgysem indulunk, pedig imádja Vince a babakocsit, alszik benne mint a bunda. :D De ebben az időben :shock:

Encu, a sebesedés el fog múlni, nekem miután itthon voltunk elmúlt kb 3-4 nap alatt, viszont még nekem mindig fáj, sajnos...A szellőztetés tényleg jót tesz, csak ugye minden csupa anyatej lesz, bár nekem úgy kényelmes melltartó nélkül :oops:

Éjszaka muszáj pelenkázni, még ilyenkor, annyira tele lenne reggelig :roll:

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! Nekem is jót tesz a csupaszság, bár én a melltartót is elviselem (habár néha fáj..)
Pelenkázok én éjjel, nem arról van szó, hanem hogy 2 és fél órán keresztül csak cicire kívánkozni...a végén már alig éltem...leszívta mindkét cicit..fejni sem kellett..
Te próbálsz valami napirendet tartani? És ha igen, akkor HOGY?????? Én is szerettem volna most ébresztgetni, hgogy ideje lenne szopizni, de nem hajlandó...én meg azért mégsem erőltethetem. Tegnap reggel 8kor szopott, ma meg 6 40 kor..
Kicsit tanácstalan vagyok..hagyjam rá?

Kép
Kép
encu

Szia

Encu nem akarok nagyon beleduma de én azt az elvet valom hogy alvo gyereket nem keltünk fel soha .

A napirend pedig probálkoz de nem baj ha még nem megy picike . még lehet hogy ö diktálja majd a szabályt csak te még nem érted .

persze mondom én akinek a gyerekének máig nincs napirendje
anha

na lányok

montam hogy szeretném beadni bölcsibe a zoét mert munka

Szoval ugy néz ki nem fog meni ma is beszéltem a vezetövel megin elhajtot hogy várjak ekorra egy k csogot . komolyan mondom szeptemberbe iratam be és még mindig én hivtam holott monta hogy hivni fog . :evil: :evil: :evil: :evil:
anha

Encu, Szóval a napirend nehéz ügy, hagyjad még Kiskarcsit amikor ő akar szopizni, nem igazán lehet őket irányítani. Pl Vince az első héten abszolút 3 óránként ébredt szopizni, mára már csak az éjjel zajlik ugyanúgy, lerakjuk 8kor, és éjfélkor meg 4kor ébred kajálni, ami kb 15 percet vesz igénybe. Nappal meg amikor éhes eszik, általában 2 óránként, persze ébreszteni nem szoktam.
Éjszakára nincs tanácsom, bár már volt olyan, hogy szopi után leraktam a kiságyba, és rá 10 percre sírt Vince, nem bírtunk felkelni, és bealudt 2 órácskára...persze nem sírt annyira, csak kettőt felsírt, aztán bealudt.

Kép

Kép
sbarbi

Zsuzsa!
Olyan nincs, hogy elhajt!!!!
A törvény kimondja, hogy köteles felvenni azt a gyermeket, ahol mindkét szülő teljes munkaidőben dolgozik!
Te pedig ha dolgozni fogsz onnantól kezdve köteles!
Na engem próbáljon elhajtani, pedig januárba én is megyek, mert jövő szeptembertől én is dolgozom, tehát asztalt borogatok! :evil:

Talán nem kéne felvennie azokat a gyerekeket akik csak ösmerősei!

Encu!
Szerintem egy idő után beáll a rend és szerintem ez nem gond csak te bírjad!
Pár hét és minden simán fog menni és arra is rájön, hogy éccaka alvás és visszafog ajcsizni szopi után tele bendővel! :wink:

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Tesóka!

Jót nevettem hogy jegyzetelsz :roll: :D :D :D
Hát tudod nem sok lehetőséged van :roll:
Az egyik hogy bízol a gyerekedben hogy tudja hogy mikor kell neki a szopi, és igény szerint adsz neki cicit. Ha óránként akkor óránként, ha 6 óránként akkor úgy.
A másik hogy te alakítasz ki napirendet, azaz most még 3-4 óránként felkelted és csak akkor adsz neki szopit, egyéb esetben meg húzod az időt a kövi szopiig.
Részemről az elsőnek vagyok a híve, azaz az igény szerinti szopinak. Majd a gyerek kialakítja az ő ritmusát. Az elején baromi nehéz, mert van hogy egész nap szinte csak szoptatsz. Ez is gyerek függő. A Ricsit állandóan szoptattam, volt hogy órákig csak nyammogott rajta, de hagytam. Az éjszakai szopi anno háromnegyed és egy órás volt altatással együtt. Általában szopiba aludt bele vagy ringatni kellett.
Sok mindentől felkelhet éjjel Kiskarcsi, főleg hogy ő még nem tudja hogy mi is az hogy éjszaka. A Ricsi is van még a mai napig is hogy felkel és soká alszik vissza. Ilyenkor beteszem magunk közé és ott általában elalszik, vagy nem. Ilyenkor jön a séta fel-alá, szopi-szopi-szopi, éneklés. Előbb utóbb megunja és alszik tovább.

Ha eléggé nyugtalanul alszik éjjel Kiskarcsi próbáld magatok közé betenni. Nálunk ez bevált az első pár hétben, ott aludt köztünk a Ricsi és csak szopizni kelt fel. Tudod, érzi a illatodat, a szuszogásod és megnyugszik és húzza a lóbőrt. Próbáld ki ha már nem bírod cérnával :wink:

Na befejezem az ész osztást :oops: megyek, hívnak a fiúk :D
Majd jövök még ahogy tudok, apa itthon van és kibérelte a számítógépet :roll: :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

elkeztem kiszorni a livi játékait ami a zoénak se fog kelleni vagy már selejtes

hát menyi szar tud összejönni .
anha

ja Gabi

mindig a felujitásra hivatkozik hogy nincs ideje átnézni ki az aki nem jár és márt meg ilyenek . multhéten konferencián volt . azért nem ért rá :evil:
anha

Sziasztok!

Én nagyon nem tudok hozzászólni az éjszaki alváshoz, mert szerencsére Nonó amikor felkel akkor 10-15 percig szopik és utána alszik is. Nálunk is volt ritkán, hogy nem aludt vissza, de 20 perc ringatás után már aludt is. :)

Barbi!
Én szeretném majd megnézni Vince babát. :D
De nem szeretnék zavarni!!!!

Móni!
Tegnap kapott tízóraira sütőtökön Nonó. Először grimaszokat vágott :D , de utána befalt egy negyed üveggel. :lol:

Kép
niki+baba

Barbi én is szertnék majd babát néni

ha lehet . :oops:
anha

Niki az igen

az én lányom csak az erdetit ette meg az üvegeset nem a nagy meg apszout utálta a mai napig még a szagát is
anha

Éjszaka van nálunk is, hogy köztünk alszik Vince, a szélén apa mellett meg Szilárd béreli ki a helyét hajnaltól...szóval kinőttük az ágyat. Apa reggel meg is jegyezte, hogyha akarok még egy gyereket, először ágyat veszünk :lol: Szegénykém olyan fáradt volt reggel, és ma már ment dolgozni :(

Móni, én is az igény szerinti szopi híve vagyok, mert nem tudhatod igazán, hogy mennyit is evett a baba, ha közben pl szundít egy kicsit.

Ma Vince eddig csak szopizott meg aludt, úgyhogy kiporszívóztam az egész lakást :)

Tényleg nem fogtok zavarni, de ha biztosak akartok lenni, akkor csörögjetek előtte :D Ja, nekünk a holnap nem jó, mert akkor jön a doki néni, meg itt lesz anyukám is.

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!
Igen Móninak igaza van!

Zsuzsa!
Ezek csak kifogások, lépj fel határozottan!

Képzeljétek éppen beakartam rántani a tökfőzeléket, hogy veszem elő a lisztet hát zsizsikes! :?
Ez még haggyán, de mindenbe beférkőzött a grízbe, pirospaprikába, kakóporba, pudingporokba, kávéba stb.
Egy egész vagyont dobtam ki a szemetesbe! :twisted:
Ja és kukac is volt közötte!
Pont egy hónapja takarítottam ki mindent :cry:
Erre kinyitom a tescos drogériájában vett tönköly lisztet és lisztnek ugyan nyoma sem volt csak tömény bogaraknak! :evil:
Így hát ez lehetett a forrás.
ma azért bemegyek és szólok, hogy figyeljenek oda, mert így jártam, ugyanis ezt múlthéten vettem.
Még most is vakarózok! :roll:

Niki!
Naggyon ügyi Nonó! :lol:

Kép
gabriel79

fuj

ez oyan szar nekem a dio lett ilyen de nekem mire hazajötünk a nyaralásbol adigra tele volt a kukacal a plafon én is mindent kidoptam még a téztákat is
anha

Lányok!!! Én is igény szerint szoptatok, félre ne értsétek, nem vonok én meg semmit a fiamtól.. :D Akkor és annyit eszik, amikor és amennyit akar. Csak arra voltam kíváncsi, hogy volt-e valakinek ilyen gondja, hogy a gyerek felcserélte a nappalaz éjszakával, mert Kiskarcsi sztem ezt csinálta, aludt reggel 6:30-10-ig, és aludt volna tovább is, ha nem noszogatom. Éhes is volt, mint a farkas. Nálunk most volt a dokinéni, megkérdeztem tőle, hogy jól csináltam-e, hogy finoman felébresztettem, azt mondta, hogy nincs semmi gond. Mert lehet, hogy az éjszakai alvásmennyiségét aludta volna le most ( azt a 4-6 órát) és akkor éjjel megint kukorékolt volna. De most evett szépen (mindkét cicimet lefosztotta :D) és alszik mint a bunda :D

Szóval én is igény szerint csinálom, csak a biológiai ritmusát szerettem volna belőni... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
encu

Gabó, nálunk is folyamatosan jönnek ezek a dög molyok..pedig már én is mindent kidobtam... :shock: :shock:

Kép
Kép
encu

Gabó, én is írtózok a bogaraktól, már csak belegondolok, és viszketek én is, hát ez borzasztó lehetett.

Rakok nektek fel képeket.

Kép

Kép

Kép

Kép
sbarbi

Barbi

nagyon édi Vince föleg ahogy gondolkodik :)
anha

fúúúúúúúúj :shock: :shock:
Bogarak, brrrrrr, utálom őket. :oops: Ha csak egy zacsi lisztet találok ilyet a szekrényben, már undorodom a többitől is hiába nincss baja, és kétkedve vizsgálgatom mindet :oops:

Gabó!

:evil: :evil: :evil: Baromi bosszantó az ilyen és hogy mindent megtámadtak a dögök :shock: falánk társaság gyűlt össze nálatok :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Zsuzsa!

Megkérdezhetem hogy miért akarsz most dolgozni? Csak olyan fura nekem hogy most terhes vagy de arra a pár hónapra el akarsz menni dolizni :roll: :oops: szóval nem értem :oops: :oops: :oops:

Kukacok a falon :shock: :shock: :evil:

Egyszer mi is bekukacososodtunk (ejha micsoda szó). MEgdöglött a papagályom és elkezdtek belőle kukacok kimászni. Pedig nem állt a döglött madár a lakásban, pár perc mulva jöttek belőle a kukit. Lehet valami baja volt, férges volt vagy mi :roll:

Niki!

Gratulálok az első falatkákhoz :wink: Ej-ha, bélpoklos ám Nonó :D :D Te sütötted a tököt vagy bébikaja volt?
Az üveges nem jön be a Ricsinek, mert az főzött és nem olyan édes mint az otthon sütött.

Barbi!

Mekkora ágyatok van???? :lol:

Jövünk mi is akkor babanézőbe, ok?! Mondjuk szerdán jó? Úgy délelőtt 10 körül vagy délután 2-3 között? Nem akarunk ám sokat zavarni, csak gyönyörködünk egy kicsit és lépünk is, majd ha már nagyobbacska lesz a Vince akkor kidobhatatlanok leszünk :wink: :D :D

Főleg azért vagyok az igény szerintinek a híve, mert anno jó pár évvel ezelőtt mikor még nem volt óra, honnan tudták az anyák hogy éhesek a babák. Sírtak és jelezték, nem az óra csörgött hogy idő van enni. :roll: Meg az anyatej gyorsan kiürül a gyomorból.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!

Szerintem senki nem értett félre!
Tudjuk hogy éhezteted Kiskarcsit :wink: :D :D :D :D

Barbi!

Még mindig gyönyörű Vince! Az utcsó kép a kedvencem, haláli :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

momi

egyszerü lové miatt . csk azért havi100 azt szorozd meg 5 el

Érted :oops:
anha

egyébként

utálok dolgozni de most amig apa nem kap nagyob fizut az uj helyén adig muszáj , és nem is nagon akarok meozni én a régi elvet valom apa dolgozik énmeg nevelem a gyerekekt :wink:
anha

Lányok beköszöntöt a hányiger . egy órája kilodok kb most jokurtot eszek hátha segit
:oops:
anha

Zsuzsa! Az jó jel, ha hányingered van :D Akkor dolgozik a baba! :D

Barbi, tényleg gyönyörű a Vince, alig várom, hogy élőben is láthassam! :D

Dokinéni azt mondta, hogy most hétvégén vigyük el sétálni fél órára, ha nincs szél, szóval lehet, hogy minket is meg lehet nézni ;) :D:D:D:D Igaz, útközben :D

Tesóka, igen, éheztetem a fiamat :D Én, a gonosz manó! Vagyis mumus :D

Téényleg ! Mi lehet Szisszel?? Csak nem babázik?

Kép
Kép
encu

JA, volt ma nálunk Timci fél órára, hááát, nagyot nőtt megint Atticy :D Szép és jó baba...jó nagy :D
És Timci is jól néz ki. Csak gondoltam elmondom :)

Kép
Kép
encu

Köszönöm mindenkinek a bókokat kisfiam nevében is. :)

Móni, akkor gyertek szerda délelőtt :D Ja, és csak 160 cm széles ágyunk van...

Zsuzsa, a hányinger az jó jel, csak kicsit kellemetlen, nekem nem igazán volt benne részem.

Encu, kérünk szépen képet! :)

Nem tudom mi van ma Vincével, de most is alszik, remélem azért éjjel is fog aludni :oops:

Kép

Kép
sbarbi

Móni, Zsuzsa!
Tegnap írtam, hogy a brendonba vettünk kajcsikat. :wink:
Úgy néz ki valamennyire ez a sütőtök be jön neki, aztán majd meglátjuk. Azért vettem először bébikajákat hogy legalább tudjam, hogy mit is eszik meg, utána majd főzök neki.
Pl. az őszibarack almát, nem eszi meg, kiköpte, úgyhogy mondtam apának, hogy adja oda Lilikének (kutyánk), de még ő sem ette meg. :?

Zsuzsa!
Mikor is mész a fogadott orvoshoz?

Barbi!
Én csak délután tudok menni valamikor! Csak majd mond meg, hogy mikor jó neked! :)

Encu, Barbi!
Tényleg nagyon fittek vagytok. Én az első két, három hétben mindig aludtam mikor Nonó aludt (délelőtt), mert hulla voltam. :roll: Na meg persze felülni sem tudtam rendesen. :oops:

Kép
niki+baba

Barbi!
Nagyon édes Vince baba! :D
Kis hajas baba! :lol:

Nonóka meg már hátul foltokba kopaszodik. :shock: :D

Kép
niki+baba

Szia Niki

Szerda lesz a nagy nap 16:45 re k :lol: ell mennem
anha

Sziasztok!

Próbálok felrakni képet, de nem ígérek semmit.. :shock: :oops:

Barbi, Karcsika is sokat alszik ma, és enni is van kedve ;)

Niki! Hogyhogy nem tudtál felülni? Miért nem?
Nekem is nyilallgat néha olyat a sebem, hogy majd csillagokat látok, de azért alapjáraton ok vagyok :D

Kép
Kép
encu

Encu

Nagyon várjuk :lol:
anha

Felidegesítettem magam!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Encu!
Felállni feltudtam, meg hát ugye kellett pelenkázni meg minden. Viszont ülni nem tudtam vagy két hétig, mert ha ráültem a sebemre, iszonyatosan fájt. :cry:

Móni!
Valószínű, hogy Nonónak megint jönni fog foga, mert nagyon nyűgös volt ma egész nap, és iszonyatosan nyálzik. :(
De nem látom sehol, hogy hol akarna jönni. :?

Kép
niki+baba

Niki!
Szerintem lehet a szeles idő is az oka, mert Flóra is egész nap nyűgös volt!Állandóan a nyakamban lógott.
Vagy mi is fogzunk, mert az igaz, hogy manócskának is csorog a nyála!Vagy a fene tudja! :wink: :lol:
Miért idegesítetted fel magadat? Baj van?

Barbi!
Tündéri kis fickó!
Látod én nyomultam és végül mi nem tudunk menni, mert teljesen be vagyok havazva!

Encu!
Mosmán kérjük a képeket, mert különben átugrok papucsban és köntösben! :lol:

Kép
gabriel79

De ha nem megy a felrakás küldd át nekem emilben és felteszem!
gabomano@fibermail.hu

Kép
gabriel79

Kép :) Kép Alszom ;)

Kép
Kép
encu

Kibújt a felső bal 1. fogacska :D :D :D :D
Ezennel már nekünk is 3 fogincánk van :D :D

Kiváncsi vagyok a másik mikor bújik ki. Nagyon ott van az is :)

Tesóka!

Nem tudom mi van a telómmal :twisted: :twisted: :twisted:

Ez az emailos dolog jó ha így tudod :roll: :D :D

Niki!

Mi a baj???

Tényleg lehet hogy a szél kavart be, Ricsi is érzékeny még rá :?

Valószínű a másik első fog majd jönni :wink: Ne ott nézd ahol át fogja törni, hanem ha szétnyitod a száját szemből nézz rá az ínyére, ne a tetejét nézd. Ott lehet látni hogy a hús alatt fehérlik a fog és egyre tör felfelé. Legalábbis a Ricsinek ilyen :roll: :D

Gabó!

Már csak 6 nap!! :D :D :D :D

Niki!

Ha valamelyik íz nem jön be akkor később azért próbálkozz hátha megtetszik Nonónak :wink:

Na megyek enni mert éhen halok :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Gyönyörű baba Kiskarcsi! Hogy mosolyog :D :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Nem adtam fel ;) Kép Még egy ráadás

Karcsika felébredt fél 7kor és fél 9kor volt hajlandó elaludni.. :shock: :shock: :shock: Ettünk, fürödtünk és szép tisztába tétettünk...szerintem túlpörögte magát :)

Remélem kielégítettem a kívánságokat ;)

Gabó, amúgy gyere nyugodtan ;)

Kép
Kép
encu

Azért idegesítettem fel magam, mert szerdán kell Nonónak beadatni az uccsó rotát. És most elvileg ingyenes a rota, de megvan szabva, hogy ki meddig esik bele.
És azt mondták a gyógyszertárba, ha két héttel előbb adattuk volna be az első oltást, akkor ingyenes lenne. :?
Mi akartuk előbb is , de a doki lebeszélt róla, azzal, hogy majd bizti bele esünk.
Na mindegy a lényeg nem is az, hogy ingyen van, mert ugye nem is tudtuk, hanem az, hogy most felemelték a rotát. Már nem 18 ezer, hanem 21.300 ft :evil: .

Szóval nem elég hogy nem esünk bele, még fizessünk is többet érte. :cry:

Kép
niki+baba

Encu!
Én is megnézhetem még? :D
Én teljesen oda vagyok Kiskarcsiért. :wink:

Kép
niki+baba

Niki, mit szeretnél megnézni?? :D

Kép
Kép
encu

Igen-igen, Tesóka, hozzád is nagyon szeretnénk menni!!!!!!!!! :wink: :D Már nagyon várjuk ezt a pillanatot :wink: :D

Niki!

:twisted: Gondolom nem direkt szúrt ki veletek a doki. És jó húzós ára lett ennek is :evil: Kár hogy mi lemaradtunk róla, beadattam volna ezt is, ha előbb tudom meg hogy mi is ez a rota :? na mindegy, marad jövőre a pneumoc., azt tuti beadatjuk. A bárányt nem, már a dok is tudja hogy ez kimarad.

Encu!

Jajj de szépek vagytok, olyan idilli az utcsó kép :wink: :D :D :D
Látom megvan még a karszalag, mi is akkor vágtuk le mikor már belehízott a Ricsi :roll: :D :D

Az esték meg ilyenek lesznek, késő délután felébrednek a manók és csak este alszanak el. Ilyenkor lehet velük igazán játszani, foglalkozni, míg kisebbek és átaludják a napot. (a Ricsi nem volt hajlandó nappal aludni, így csak hírből tudom a fenti okosságot :roll: ) :lol:

Szóval itt járt Timcike, és nem is szóltál :shock: :twisted: Úgy megnéztem volna őket élőben, Te meg dugdosod őket :twisted: :twisted: :wink: :D :D :D :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?