Gemini
Drukkok mennek ++++++++++++ s várjuk a jó híreket a gyors, könnyű szülésről, melyet mindketten "kényelmesen" átvészeltek
Tittina
Rozi
ez jó
Pocakkörfogat - fogalmam sincs, mert varrócentink nincs, a másikkal, amivel a fiúk méricskélek, ha szerelnek valamit, meg nem lehet rendesen lemérni
Már úgy érzem, hogy egyre nagyobb...ami nem baj, csak már tényleg mozdulni is nehéz
Ami a legrosszabb, hogy állandóan olyan vagyok, mint akit agyonvertek, s nincs erőm semmihez. Ehhez még jön egy jó nagy adag álomkór, s ettől teljesen kész vagyok...tudom, hogy lenne még egy csomó dolog, de most is voltunk vásárolni (Metro, Supermarket), kipakoltam, s megyek lepihenni, mert ennyi volt az erőm
S nekem nincs kicsi gyerek, a nagy pedig inkább segítség
Réka
A másik topikban olvasgattam, s ott a lányok nagyon dícsérték a pihenőszéket - állítólag van egy fisher price 2 in 1, ami 18 kg-ig jó, s van rezgő funkciója, s újszülőtt kortól ajánlott. Megnéztem az árát 12,000 ft körül volt...van olyan ami még többet tud, de kilóra ez használható a legtovább, ahogy néztem...mondjuk ez főleg ott számít (azt írták), ahol van olyan nagyobb tesó, aki "megkívánja" a picurtól, s bele akar ülni
Szerintem mi majd "szerzünk" egyet, de majd ha megszületett a babó...most már leállítottam magam, s eldöntöttem, hogy annyi minden kell majd még, de már az első hetekre szinte mindenünk megvan!
Nálunk is működött ez a "hétvégén" megcsináljuk program. Apukák nagyrészt ilyenkor érnek jobban rá (ha csak nem ülnek a másik gép előtt
). Most is várom, hogy felfúrjon két tükröt...na jó, most éppen húslevest akar főzni májgombóccal (csak még soha életében nem csinált májgombócot, így azt az internetről próbálja "ellesni"
)Bizti finom lesz, az szokott lenni
Cas
Akartam már hetek óta kérdezni, csak mindig elfelejtem, hogy emlegeted a pelenkatartó szemetest.....ez annyira jó???? Mert én ugyan anno felírtam a listámra, de nem tartottam 8.000 ft-ra érdemesre. Most vettünk egy kicsi ürtartalmú normál fürdőszobait, s gondoltam, hogy kettesével úgyis ürítem, akkor meg mindegy. Te te már másodszorra írtad, hogy az kell
S tudod, hogy szívesen veszem a tanácsaid
Szóval????
Ancsa
Nagyon szép Réka baba, s a képeken nem is látszik, hogy olyan picuri
Nem mondanám meg, hogy ennyivel előbb született!!! Gratula, s kívánom, hogy mielőbb mehessetek együtt haza!!!
Doki témánk: Köszi mindenkinek az együttérzést!!! Az az igazság, hogy ahogy "közeleg az idő", egyre kevésbbé izgatom magam a témán. MOst úgy gondolom, hogy kettő ezekből csak kitesz egyet, akibe otthon megbízom
Így az biztos, hogy rendesen ellenőrzik Mütyür fejlődését, s most nagyon bízom abban, hogy sikerül egy "programozott-indított" szülést "megcsípni", mert akkor lennék a legnyugodtabb
Indokaimról már írtam, így nem ragozom tovább
Szilvi17, Amaryl, Anita, Kriszti, Kia, s elnézést ha még bárkit kihagytam....HOL VAGYTOK????? HÍREK????