Sziasztok!
Nyuszimanó
A fiuk nem az apjukkal mentek, ketten, illetve hát a karatésokkal. A párom minden éjjel dolgozik ezért vagyunk 18-órától egyedül.
Hát nekem hideg lenne az a víz az biztos, de azért jó nyaralást nektek,
ez egy egészen más életforma az biztos! Névtelen baba???Érdekes, nekünk szokatkan de más népeknél is hallottam már róla.
Bogancsi
Tii facérok vagytok folyamatosan látom foghíjas a család!
Zsófinak drukkoltunk ám, biztosan sikerült!
Én láttam a Herry Potter mind két részét és tetszett is csak úgy minta a könyvek, azt is elolvastam. A nagy fiam is pedig előtte nem akart olvasni. De tudod hogy ez nem népszerű dolog mert káros a gyerekekre...jaj, ez megint egy butaság, nem?
Gosi
Sok-sok gyógyik mennek Petinek!!!
A fiúk Ősibe mentek, ez Várpalotától nem messze van!
Szilvi
Köszi az érdeklődést választ írtam fennebb nagyon jól érzik magukat ma mennek lovagolni, uszodába, vagy strandra attól függ milyen idő lesz. Sokat edznek és verenyeznek, éjszakai túlélő túra is lesz még, esténként beszélek velük telefonon, többnyire főleg Máté csak annyit mond hogy Aha, Igen!!
Zsuzsi
Napocs is sokszor szaladgál pelus nélkül, volt már minden kaki pisi, padlószönyegen is, hát nem esek kétségbe miatta megszoktam rutinosan szaladok takarítani utánna, de így tanulhatja meg valóban hogyan működik a teste és hogy mit várunk el tőle.
Coryval ellentétben szerintem nem kicsik ahhoz hogy szobatiszták legyenek -élő példa a fiam- aki nem bölcsibe tanulta henem itthon.
De ...nem szabad őket erre kényszeríteni vagy direkt idomítani /gondolom Cory erre utalt/valamelyiküket hamarabb zavarja a pelus a másikat nem.
Olyan mint a beszéd vagy a fogak vagy a mozgásfejlődés az egyik hamarabb "érik" meg rá a másik később. Nálam egy volt ilyen Márkot érdekelte a bilizés és az azon való olvasgatás, a Mátét nem, ő már bőven el múlt kettő mire pelus mentes lett, Napocs sem ül rá. Lehet hogy úgy lesz vele mint Mátém aki egyáltalán nem bilizett amikor nagyobb lett vettem neki WC szükítőtés az végre bejött!
Szerintem azért próbálkozzatok nyugodtan !
Hidd el minden gyereknek más az alvás igénye /tényleg miért sírva kel?/ Márk is alig aludt napközben ilyen picinek talán fél órákat és éjjel is későn feküdt korán kelt és közben is ébredt sokáig!
Tudom hogy nehéz és sok türelem kell hozzá, de szerintem nem te rontasz el valamit egyszerűen ilyen gyerekek is vannak és kész. Legalább is é is sok mindent megrópáltam de ezen csak az segített hogy nagyobb lett!
Nagy adag kitartást kívánok hozzá!
Napocs is egyszer alszik nappal valahogy úgy ahogyan Szila írta másfél két órát van hogy többet!
Nálunk pont azért nagyon laza a napirend amiért nálatok, csak nem csak apához kell igazítani hanem a két fiúhoz is!
Andysj
A kis éheztetett!
Napocs is jobban szeret egyedül kanalazni olyan akonyha mint ha bomba robbant volna!
Én sem szerettem a tejet rossz emlék hogy mindig belém akarták tömni mondván az egészséges. A kakót viszont igen a ami napig azzal kelek, miért baj ha azt iszik?
Bár szerintem nem gond ha a tápszert szereti és azt kap, a szomszédom kis fia három éves koráig azt ivott lefekvés előtt.
Tikk
Nagyon szép Hanna a képen!!
Ez a Hoppás sztori emlékeztet valakire!
Ma Napocska úgy döntött hogy bizonyítandó hogy bekakilt belenyúlt a pelusba és hozta cuccot a kezén, majd mivel viszketett a feje megvakarta.....a sz..os kezével persze!
Viszont roppant házias ma pl. mosni készült a szennyestartóból pakolászta a mosógépbe a ruhákat!
Ó és képzeljétek megszületett a bátyámék kislánya Réka 3150g és 52cm, nagyon szép baba tegnap már láttam! Nem tudom szült e valaki a Margit kórházban nem voltam elragadtatva a csecsemősök hozzá állásától!
Pusssz: Dzsili és