Baba,
Voltam ma abban a játékboltban. Teljesen ki volt fosztva, úgy látszik, az emberek kezdenek megbolondulni már most a karácsony miatt
Úgyhogy csak ez a két féle Elmo volt. A nagyobb (kb. 40-50 cm) egyébként nekem nagyon tetszik, nevet, táncol, hajlong, integet, és beszél.
ez a másik nyakpárna, ez is nagyon jól néz ki, bár tudom, hogy nem ilyet keresel
Megkérdeztem, hogy lesznek-e még olyanok, amilyenek néhány hete, és azt mondták, hogy várnak árut, karácsony előtt biztos, hogy lesz még.
Összegezve: sajna nem volt pont olyan, amilyet te keresel, de mint azt írtam, ez a másik nagyon-nagyon jópofa.
Ma voltunk a két éves mérésen, Ambrus 13 kg és 88 cm, 17 fog, Bernát 14 kb és 87 cm, 19 fog. Szóval totál átlag gyerekek.
Bölcsibe járunk, bár egy kicsit taknyosak a gyerkőcök. Én úgy vagyok ezzel, hogy amióta bölcsisek, igencsak megnőtt a toleranciám a takony felé. Előtte egy picike kis orrfolyástól is kész voltam, és nem engedtem senkit a gyerekeim közelébe, aki náthás volt. Na, mostmár azért máshogy gondolkodom. Kis takonnyal és kis köhögéssel viszem őket bölcsibe, mert nem tudok itthon maradni velük ilyen sok időre. Nyilván, ha lázasak, antibogyót szednek, akkor maradnak itthon.
Viszont van egy kis problémánk a bölcsiben: Bernát kinézett magának egy kisfiút, akit minden nap megharap, fellök és folyamatosan cseszteti
Tudni kell róla, hogy ez egy 15 hónapos gyerek, aki nem tud menni sem még (enni és pohárból inni végképp, ezt nem is értem, mert ezek felvételi követelmények voltak).
Négy napja jár bölcsibe, de az anyja eddig végig ott volt mellette, és végigzokogta a napot. Nem a gyerek, hanem az anya! Még öt percre sem hagyta magára, pedig a második napon már ki szokták küldeni a szülőt a szobából. De ez az anyuka nem hajlandó kimenni, félti a gyerekét, hogy az én fiam teljesen tönkre fogja tenni az övét. A gondozó néninek pedig ötleteket ad, hogy mit kéne csinálni Bernáttal: sarokba állítani, esetleg testileg is fenyíteni...
Teljesen tanácstalan vagyok, mert nyilván megértem őt is, én sem örülnék, ha az én gyerekemet egy nagyobb bántaná, de ő meg képtelen elszakadni a fiától, és attól tartok, hogy Bernát visszaél azzal, hogy ő a nagyobb, erősebb, talán még az is bántja, hogy az ő anyukája nincs vele, míg a másiknak ott van. Szóval nem tudom, de nagyon kellemetlen az egész szitú, és attól félek, nehogy Bernátot eltanácsolják a bölcsiből
Szerintetek mi lenne a megoldás? Egyébként az ő csoportjukban ők a legnagyobbak, és egyértelműen Bernát a vezér, de nem tudok mit kezdeni ezzel a helyzettel.
Bocs, hogy egy kicsit hosszúra sikerültem, de próbáltam csak a lényeget leírni.
D.