Új privát üzeneted érkezett!

Hát izé.. Szombat este volt az évzáróbuli a reptéren, és elcsúsztam valami tócsán a linóleumon, de akkor még nem ütöttem be semmimet, majd jött egy srác, hogy felsegít, és visszaesett velem...
Hát őszintén én erre nem is emlékszem, persze szegény utána nem győzött bocsánatot kérni, mondtam is neki, hogy rá se rántson, a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve.
Ma amúgy már alig fájt a buksim, és lekopogom, de úgy tűnik, a csajoknak is csak egyéjszakás náthájuk volt... :?

Puszi mindenkinek!

Kép
baba888

Ja, a lila: van egy srác (25 éves), és nyáron mesélte, mikor áztunk a medencében, és a csajok szines labdáival dobálóztunk, hogy neki gyerekkorában a lila volt a kedvenc színe.
Be is gyűjtötte a lila golyókat. :lol:

Kép
baba888

Sziasztok!

Baba!

:lol: :lol: :lol: Ezt a story-t, hihetetlen jó. Bocsi, tudom neked fáj, meg stb... De, filmeken szoktak ilyeneket kreálni.
A " megmentődnek" nem lett baja???

Csajok!

Az én " puffantóm" neve OptiChamber. 2 éve 6.000.- ft körül mozgott az ára. De, mivel láttam, hogy a kórházban is ezt használják, és mennyivel jobb, hatékonyabb, így akkor is megvettem volna, ha nem kéri a doktornő.
A maszk része teljesen rásimul az orr és száj részre. Vákum keletkezik, így semmi nem megy mellé, marad a dobozban. Valamint mélyebbre lejut.
A szerek amiket kaptunk: Ventolin, Pulmicort. Utóbbi már ki lett a forgalomból vonva. Nem kaptunk helyette mást, mert mostanában nem voltunk ezzel betegek.
De, ha a köhögés csírái jelentkeztek, azonnal be kellett vonni a forgalomba.
Ezeket napi 3-szor 3 puff-ba kellett beadni. Valamint ha éjjel nagyon jött a köhögés plussz 1 akkor volt.

Edit!

Jobbulást nektek!
Szünet Dávidnak milyen volt?

Eri!

Nálunk Apának van villamos ipari az erőmű miatt. Kötelezően.
Először szuper volt, mert csomó mindenre fel tudtuk használni. Most ezt nagyon leredukálták sajnos, így nem tekintem annyira jó dolognak.Csak gyógyászat, meg a saját üdülőben való üdültetés maradt.
De, vannak olyan pénztárak, amelyek nem ennyire korlátozottak, szerintem majd más is ír.
Mint matek tanártól kérdezem: Milyen jelei vannak, ha a gyerek nagyon jó matekos?

Szép napot:

Meme
szinta

Sziasztok!

Baby haler állítólag a svábhegyen, a kórházban a gyógyszertárban "csak" 4000,- legalábbis 1 éve annyi volt....

Judyt!
A bölcsiben nem tudják, hogy gyógyszert szed, de igazándiból lehet, hogy már nem is kéne csak én még adom neki. Mármint már csak a Spiropentet reggel és este, ami végül is "csak" hörgőtágító, hogy könnyebben lélegezzen. Most már jól van, nem fullad, meg ilyesmi, csak a köhögés van még időnként.

Edit!
A Ventolin is hörgőtágító, csak azonnak hat, nem úgy mint egy sima gyógyszer, mert közvetlenül a tüdőbe jut. Ha nagyon fulladós a gyerek vagy felnőtt, akkor kap egy hörgőtágítót pl. Ventolin és ha már tágabb a hörgő, akkor jöhet egy másik fajta gyógyszer, ami bejutt a tágabb hörgőkbe is.... Úgy vettem észre a Ventolint most nagy divat, fűnek, fának ezt írják gfel. Nálunk a család 3/4 -nek van. Felnőttetknek. Napi 4-szer szabad használni.

Ma amúgy itthon vagyunk, mert festik az előszobát.....

Kata

Kép
kateduo

Edit!
A kórházban Atika kapott vénásan infúziót, antibiotikumot (unasyn) tonogénes és sóoldatos inhalállást.
Később csak sóoldatos és köpetős (ambrobene) inhalálást és ventonil napi 3*2 puff.Itthon már csak 2*1 puff kell.
A gy.doki felírta nekünk is a rectodelt kúpot vész esetére.
Fenistil cseppet mi még sosem használtunk, meg is fogom kérdezni a dokinkat.

Aloe Vera?????
Szóval eljutottam Én is arra szintre, hogy kipróbálom a fiúknak.Hallottam most egy termékről ami áfonyás ízű.Használta már valaki???

Judyt
KépKép
judyt

Edit!
Jobbulást Olinak!!!!!!

Kata!
Oké rendben a Te dolgod.Nálunk a köhögés csilapítót beadják a gondozónők, ha beviszem.Sőt a vezetőnő mondta, hogy vigyek be rectodelt kúpot is, ha netán ott fulladna be tudjanak mihez nyúlni.
Én például nem tartom fernek, ha úgy engedi a szülő a bölcsibe valamelyik gyereket, hogy még nem gyógyult meg rendesen, mert akkor tuti visszaesnek a fiúk is.A gondozónőnk mondta is, hogy sajnos volt már rá példa, hogy a gyerek reggel és este megkapta otthon az antibiotikumot és járt rendesen a bölcsibe. :(

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok!

Judyt,Kata!
Bocs,hogy belekotyogok ebbe a bölcsis témába,mert per pillanat nem vagyok érintett.De mint gyakorló ngyfiús anyuka,már láttam,tapasztaltam ezt-azt.Szóval fairnek én sem tartom,de sajnos vannak helyzetek,amikor muszály. Bár ha megoldható,én a teljes gyógyulás híve vagyok.Mert szerintem ha vissza megy betegen bármilyen közösségbe a gyerek,akkor sokkla hamarabb elkapja az éppen nem teljesen egészséges gyerkőtől az aktuális baci.Ezzel meg pont fordítva sül el a dolog!!! :?

Kata!

Akkor a Ventolin nem helyettesítiheti a kúpot?Merthogy nálunk az a legnagyobb gond,hogy Oli annyira kiakad a kúptól,hogy üvölt,mint a vadszamár.És ugye,mindezt háton fekve!Mire ráteszema pelust és felveszem,már megint fullad.Rohannék ki vele a levegőre,de félig meztelen.Így egy ördögi körbe kerülünk!(ezt a szitut mindketten úúútáljuk!)

Meme!
Sajna,nem teljesen úgy telt a szünet,ahogy szerettük volna.Mert a Beni meg a Marci akor volt náthás,köhögős.Így 1-2 progit le kellett mondanunk.A Dávid főként az esztergomi fürcsit sajnálta.
Viszont sokat tudtunk beszélgetni és hát kiderült a suliról ez-az!Ami nagyon jó,mert hétfőn volt fogadó óra és gyorsan megbeszéltem a tanárjaival a gondjainkat.Amúgy szinte csak jót mondtak róla,úgyhogy nagyon elégedett vagyok vele!!!!(hiába azért megéri néha megszidni!! :wink: )
Nektek hogy telt?
Amúgy tök jó volt reggelente 7- 1/2 8-kor kelni! :lol:

Baba!
Hát nem semmi vagy! :shock:

Rólunk: ma kihívtam a dokinénit,mert az éjszaka alig mertem aludni,pedig ott volt mellettem az Olivér! (meg a Beni is iszonyúan köhög újra - így egy csapásra 2legyet ütöttem,mert neki is írattam fel gyógyszert)Diagnózis: tüdőgyulladás!!!

Most mennem kell,megjött a Dávid a suliból!
Szép napot!

Kép

Kép
edit73

Lilla!

Neked akartam még írni, hogy elkezdtem a Rubint Réka aerobik-ot, háááááát, kész vagyok rendesen.Tombol az izomláz....
Valamint a Cora-ban láttam Noddy-s könyveket akcióban.
Te szeretnél a csemetéknek, ugye?

Judyt!

Biztosan van valami ezekben az vitamin, immunerősítőkben, mert mi az első telet szó szerint végig betegeskedtük. Aztán a második is így kezdődött, amikor én is azt gondoltam, hogy valamilyen vitamin készítmény kellene. Akkor hallottam a flavin lekvárról, kipróbáltuk, bevált.
Csak sajnos a csaj, akitől vettem, már nem foglalkozik vele, így most nem tudok szerezni. Igy, ha valamilyen jó aloe vera-s dolgot találsz,légyszi oszd meg velem.
De, itt többen, Baba,Lilla, Kata használ, ők majd tudnak segíteni.
Bár azt is hiszem, hogy ezeken a betegségeken azért is kell átesni, az immunrendszerük megerősödjön. Csak az nem mindegy, hogy mennyit és milyen mértékben betegek.

Baba, Lilla, Kata!

Légyszíves nekem is írjátok le az aloe vera-s tapasztalatot, meg, hogy honnan szerzitek be.

Edit!

Érik a munkád gyümölcse Dávidnál.
Ha Oli nagyon fullad, nem próbáltad még, hogy a nyitott hütő elé állsz vele? Akkor csak egy plédbe belecsavarod, aztán kész.
Bár, tüdőgyulladás mellet ez nem éppen jó ötlet, bocsi. Húúú, ez most ördögi kör.
Sajnálom, hogy betegeskedtek. Biztos nagyon nehéz lehet így 3-nál meg persze ott van Dávid is. Jobbulást kívánok.
A mi szünetünk ilyen szempontból jó volt, mi Gyulán töltöttük. Fürcsi, masszás, gyerekekkel sok program.
Kipróbáltuk a jávaköves masszást, hát isteni volt.

A vonatos lego-s duplosoknak:

Lehet én voltam ilyen korlátolt, de eddig nem is gondoltam, hogy ennyire kompatibilis az egész. Volt Zsombinak a nagy vonat szett, meg a kicsi vonat külön. Most megkapta a Percy vonatot, amihez csak 2 kis sín volt. De, ezek szépen össze passzolnak. Igy, ha karira még a nagy dobozos Thomas-t is megkapja, az egész szép sínpálya, állomás, vonatok építhetők össze.
Nagyon kellemes meglepetés volt ez nekem.Neki is...

További szép napot:

Meme
szinta

Sziasztok :)

Nekem már attól görcsbe rándul a gyomrom, hogy írtok ezekről a betegségekről, nemhogy ha nekünk lenne bajunk. :oops: Jobbulást mindenkinek!!

A lányok is kezdenek mondókázni. Réka kis maximalista, akkor rukkol elő, mikor már nagyjából megy. A kedvencük az A part alatt, de azt még nem tudják, mert túl hosszú. Viszont kívülről megy az egyik Boribon. :shock: Múltkor Réka lefekvéskor kérte a "szalad a szék"-et. (Este jó, este jó ...) JÓt röhögtem.
Én nagyon rosszul viselem, hogy dolgoznom kell. Kicsit depis vagyok.

Puszi mindenkinek,

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Edit :)
Jobbulást Olinak! Nekem már az gyanús volt, hogy írtad, hogy 3 napig 39 fok fölött volt a láza. :shock: :shock:

Mi is mindig teophyllin-calcimusc-fenistil csepp kombót kapunk a bronchitisre, de a múltkor mondtam neki, hogy nem tudom Olinak a kúpot beadni max egyet éjjelre, és akkor írta fel a ventolint. Nekünk nincs porlasztónk hozzá, ez 4 éves korig kellene, remélem ezt az 1 évet már kibírjuk nélküle.

De gondolom Ti most lóerös antibiot (Samu így mondja) kaptok, a tüdögyuszi miatt.

Kata :) ,Judyt :)
Ha csak taknyos és picit köhög a gyerek én viszem bölcsibe, egyszerüen nem tudom megoldani, hogy mindig legyen felügyelet. Ha bármiféle gyógyszeres kezelés kell neki vagy láza van, akkor viszont nem. De hallottam, hogy többen beviszik reggel bekúpozva a gyereket. :cry: :cry: Egyszer volt, hogy Oli nagyon köhögött és muszáj volt bevinnem, de nagyon rendesek voltak a gondozónök, mert mondták, hogy vigyem be a köptetöt, majd Ök beadják neki. Mondjuk nem csinálok ebböl rendszert, de én is elfogadom, hogy másnál is lehet ilyen.

Baba :)
Hát elég komikus ez a sztori, olyan kabaréba illö. :D

Meme :)
Tegnap megvettük a nagy de luxe vonat szettet a fiúknak karácsonyra. Zoli rögtön mondta, hogy reméli ez lesz "az ajándék" és ezen kívül mást nem kapnak. Nem tudja, hogy én már a szerszám szettet is megrendeltem nekik. :lol: :wink:

Eri :)
Nekünk van Tempos egészségpénztári kártyánk Zoli révén és OTP-s az én révemen. Eléggé beszigorították az így vásárolható termékek körét idén májusban, így már sok dolog egyikkel sem vásárolható.pl. vitaminok,krémek,pelenka,tampon,vérnyomásmérö stb. Viszont az összes gyógyszer igen. Továbbá ezzel fizetünk maszek orvosoknál, klinikákon, illetve csak olyan helyekre megyünk ahol ezeket elfogadják. Pl. A fiúkat is olyan szemészetre vittük Zuglóba, akinél lehetett kártyával fizetni, ergo le volt a pénztárral szerzödve az orvos. Az én OTP-semmel még Scholl cipöket,papucsokat is tudok venni. :wink: De lehet vele szemmütétet fizetni, lásd Lilla-féle, vagy szemölcslevételt, végleges szörtelenítést is. :D Régen azért jobb volt, mert a Kolping nyaralás egy részét is ebböl fizettük. :lol: :wink:

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Meme!
Ez jól hangzik!!!Biztos mindannyian élveztétek a szünetet!
A nyitott hűtős dolgot még nem próbáltam ki.Az az igazság,tegnap kint is elég hideg,na és elég párás volt a levegő. :wink: (itt szinte egész éjjel esett)Nálam ilyenkor mindig oda van készítve a földre 2termo takaró egymásban hajtva+egy sapi.Beledobom a takaróba,fejére húzom a sapi és már rohanunk is ki!( utánam meg apa rohan az én kabátommal!ha ő nincs,akkor én nem szoktam felöltözni)Így sokat nem időzünk,ha jön a fulladás.Eddig még mindig szerencsénk volt és segített a dolog.
Bár most tüdőgyuszival nem tudom,mit csinálnék,ha gond lenne!!!Doki néni szerint így is vigyem ki,ha befullad,mert annál még a hideg is jobb! :cry:

Cat!
Cedax Baby-t kaptunk. Akkor legközelebb én is kérek próbára ventolint,hátha!!!Bár Oli évi 2szer szokott beteg lenni.1x ősszel,1x tavasszal.Igaz,abból az egyik tüdőgyuszival végződik.Kicsit tele is vele a törpöm.Nem igazán értem,hogy ezt miért nem lehet észrevenni!!! :cry:

Kari ajándék: még az jutott eszembe,hogy az enyémek (főleg a Beni) oda van a simogatós mesekönyvért.Nekünk a Hópehely újabb kalandjai van meg, az első részt vadászom most,hátha!
Meg szerelős készletet (olyant,amihez van szerelő pad) kapnak tőlünk a picik.(na ja!fiús anyukáknak egyre jár az agya).Illetve valószínűleg a Beni miatt forgó korongot,hogy ki tudja élni mozgásigényét is a lakásban!De ez még képlékeny!
Tényleg másnak nincs hieprmozgásigényű kölece?Ti mit csináltok velük a lakásban?A kismotor már nem jöhet szóba!(max ha le akarom bontani a házat! :roll: :twisted: )

Nyugodalmas estét!
Edit

Kép

Kép
edit73

Cat, Edit!
Nehogy félre értsetek nem megszólni akartam Katát.
Csak érdeklődtem, hogy miért viszi őket bölcsibe.
Nálunk is volt szeptemberben, hogy a fél csoport taknyos volt.
Ha lázasak vagy antibiot (Samu után rövidítve) szednek akkor nem viszem őket!!!!

Kata!
Szerintem, ha a gondozónők beadják a köhögés csillapítót, akkor vidd be.

Edit!
Sajnálom, hogy Olinak tüdőgyuszija lett. :(
Mielőbbi gyors gyógyulást kívánok nektek!!!!!

Aloe vera:
Megrendeltem az áfonyásat a fiúknak.
Erre felhív a tesóm, hogy azt hallotta, hogy a B vércsoportúakra nem hat az aloe termék.Nem tudom ebből mi az igazság, lehet, hogy csak szóbeszéd.
Na ez nagyon jó, mert sajna nem is tudom a fiúk vércsoportját.Vagy A (Apa) vagy B (Én) vagy AB.

Judyt
KépKép
judyt

Baba,

Voltam ma abban a játékboltban. Teljesen ki volt fosztva, úgy látszik, az emberek kezdenek megbolondulni már most a karácsony miatt :(
Úgyhogy csak ez a két féle Elmo volt. A nagyobb (kb. 40-50 cm) egyébként nekem nagyon tetszik, nevet, táncol, hajlong, integet, és beszél.

Kép

ez a másik nyakpárna, ez is nagyon jól néz ki, bár tudom, hogy nem ilyet keresel

Kép

Megkérdeztem, hogy lesznek-e még olyanok, amilyenek néhány hete, és azt mondták, hogy várnak árut, karácsony előtt biztos, hogy lesz még.
Összegezve: sajna nem volt pont olyan, amilyet te keresel, de mint azt írtam, ez a másik nagyon-nagyon jópofa.

Ma voltunk a két éves mérésen, Ambrus 13 kg és 88 cm, 17 fog, Bernát 14 kb és 87 cm, 19 fog. Szóval totál átlag gyerekek.

Bölcsibe járunk, bár egy kicsit taknyosak a gyerkőcök. Én úgy vagyok ezzel, hogy amióta bölcsisek, igencsak megnőtt a toleranciám a takony felé. Előtte egy picike kis orrfolyástól is kész voltam, és nem engedtem senkit a gyerekeim közelébe, aki náthás volt. Na, mostmár azért máshogy gondolkodom. Kis takonnyal és kis köhögéssel viszem őket bölcsibe, mert nem tudok itthon maradni velük ilyen sok időre. Nyilván, ha lázasak, antibogyót szednek, akkor maradnak itthon.

Viszont van egy kis problémánk a bölcsiben: Bernát kinézett magának egy kisfiút, akit minden nap megharap, fellök és folyamatosan cseszteti :( Tudni kell róla, hogy ez egy 15 hónapos gyerek, aki nem tud menni sem még (enni és pohárból inni végképp, ezt nem is értem, mert ezek felvételi követelmények voltak).
Négy napja jár bölcsibe, de az anyja eddig végig ott volt mellette, és végigzokogta a napot. Nem a gyerek, hanem az anya! Még öt percre sem hagyta magára, pedig a második napon már ki szokták küldeni a szülőt a szobából. De ez az anyuka nem hajlandó kimenni, félti a gyerekét, hogy az én fiam teljesen tönkre fogja tenni az övét. A gondozó néninek pedig ötleteket ad, hogy mit kéne csinálni Bernáttal: sarokba állítani, esetleg testileg is fenyíteni...
Teljesen tanácstalan vagyok, mert nyilván megértem őt is, én sem örülnék, ha az én gyerekemet egy nagyobb bántaná, de ő meg képtelen elszakadni a fiától, és attól tartok, hogy Bernát visszaél azzal, hogy ő a nagyobb, erősebb, talán még az is bántja, hogy az ő anyukája nincs vele, míg a másiknak ott van. Szóval nem tudom, de nagyon kellemetlen az egész szitú, és attól félek, nehogy Bernátot eltanácsolják a bölcsiből :(

Szerintetek mi lenne a megoldás? Egyébként az ő csoportjukban ők a legnagyobbak, és egyértelműen Bernát a vezér, de nem tudok mit kezdeni ezzel a helyzettel.

Bocs, hogy egy kicsit hosszúra sikerültem, de próbáltam csak a lényeget leírni.

D.

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Judyt!
Úgy vittem bölcsibe a fiúkat, hogy Gergő néha köhögött, tényleg ritkán, az orra nem folyt, tök aktív volt, én már nem tartottam betegnek, ugyanis a köhögés még elhúzódhat, akár két hétig is..., ezt úgy képzeld el, hogy napi 2-3 szor köhög egy kicsit. Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Antibigyóval, meg amig folyt az orra nem vittem. Én sem vagyok híve, hogy ott gyógyszerezzenek a bölcsibe, főleg ha ez antibiotikum. Na meg még a saját anyukámra sem bízom a gyógyszer beadásást. Este és reggel kapott már csak Spiropentet, de most már semmit. Én úgy vagyok vele, ha antibigyó, akkor otthon a helye a gyereknek. Egyébként most meg aztán végképp jól van. Kopkopkop. Remélem most bírják egy darabig.....
Ja még a köhögésről, én ha meggyógyultam, képes vagyok még egy hónapig is köhécselni utána, pedig már kutya bajom.....
Áfonyás aloém van, azt én iszom...., nekem nem ízlik, túl édes, ezért lehet, hogy gyerköcöknek bejön. Ellenben a natúrt imádom.... :oops: Vércsoportos dologról nem tudok semmit.
Babától is tudsz kérni aloét, mert ő tag.....
Még egy kérdés ezzel a porlasztóval, hogy Atika bírja? Úgy értem, elviseli, hogy rajta van? Mennyi ideig kell szippantani?

Edit!
A teophilines kúp nekünk is van, én simán be tudom adni, nincs műsor..., de hogy van e hatása nem tudom. Nekem sosem volt jó utána, de ki tudja milyen ha nem adtam volna, lehet, hogy akkor rosszabb lenne. Olyan, mintha gyenge lenne, nem tudom.... persze, ha beteg, akkor adom. Én Ventolin párti vagyok. Tudom, hogy rögtön hat. Szerintem próbáld ki. Mondjuk olyan esteben, ami Judytéknál volt, nem tudom.....Én az egész gyerekkoromat végigfulladtam és mikor bejöttek ezek a szájon át fújható, azonnal ható gyógyszerek, sokkal könnyebb lett az életem. Nekem most is kell ilyet használnom, ha beteg vagyok + nyáron-ősszel az allergiaszezonban.
Mi is ezt a Cedax-ot kaptuk. Sajnálom Olit a tüdőgyuszi miatt, remélem nagyon nagyon hamar meggyógyul!!!!!! És Beninek is jobbulás!

Baba!
Filmbe illő sztory!!!!!!!! :D :D :D Kezdhetted volna ezzel is!!! :D

Kata

Kép
kateduo

Judyt!
A fiúk vércsoportja nincs beírva a kiskönyvükbe, tudod, amibe az oltásokat is írják?

Kata

Kép
kateduo

Jó, mostmár akkor mindenki kellőképpen kimulatta magát rajtam! :lol: :lol: Már nem fáj a fejem. :wink:

Aloe:
az én lányaim a barack ízűt isszák, teljesen oda vannak érte! Amíg az egyiket itatom, a másik tátott szájjal áll mellette, és néha még oda is tolja a száját a másiké elé, hátha félreöntök neki egy kicsit. :lol: :lol:
Ami engem illet, én már kipróbáltam mind a 3 ízt, és szerintem mindegyik pocsék, dehát ízlések és ficamok, a párom literszámra tudná inni.. :?
A hatásával én elégedett voltam, mikor pár éve méregtelenítő kúraként ittam a naturt.
Hogy a csajoknak megerősödik-e tőle az immunrendszere, ez majd később fog kiderülni, még csak pár napja isszák.

Detti,
köszi szépen a fotókat, ezt a naygot láttam már a neten, de baromi drágának tartom (15e körül), nyakpárnát meg bassus hónapok óta tervezek nekik, és pont ma vettem kettőt... :x
Amúgy azt nem tudod mennyi volt?

Minden betegnek jobbulást kívánok!!!!

Kép
baba888

Sziasztok!

Meme!
Köszi :)
Matek tehetség jelei, jó kérdés. :roll: Érdeklődik a matematikai problémák, összefüggések iránt. Könnyen megérti az új anyagot, elég ha csak figyel az órán. Másképp jár az agya :lol:
Én sajnos tehetségesekkel nem szoktam találkozni. Nálunk itt a suliban az a baj, hogy egyáltalán nem akarnak semmit sem tanulni. :(

Cat!
Köszi neked is. :)
Priviben küld el légyszíves a gyermekszemész ill. gyermekfogorvos elérhetőségét.

Eri
simones

Judyt!
Ha te A, párod B vércsoportú, akkor még az is lehet, hogy 0-ás a gyermek. ;) Persze ennek kicsi az esélye.
Én B vércsoportú vagyok, és iszom az áfonyás aloét a vashiányom miatt. Most már csak vérvételre kellene mennem, hogy megtudjam mennyit segített. :roll: Mindenesetre most jobban bírom a gyűrődést, bár más vastermékeket is szedek.

Eri
simones

Sziasztok!

Eri!

Köszi, nekem ennyi elég is. :wink:

Judyt!

Nálunk érdekes a vércsoport a családban:
:wink: :lol:
Apa A poz., én: A poz., Kristóf és Zsombor A neg., Zsófi 0 poz.,
Háááát, ezt is genetikailag vissza lehet vezetni a nagyszülőkre is.
Ugyhogy nálatok is lehet bármi.
De, ahogy Kata írta, ennek az adatnak elvileg szerepelnie kell a kiskönyvben.

Dettí!

Szerintem ne aggódj Bernáth miatt.
Mert, azt a kisfiút szerintem ott sem fogja hagyni az anyukája, és ez nem a te fiad miatt lesz. ( leírásod alapján ez majom szeretet)
De, ha ez mégis megtörténik, ezt a gondozó néniknek kell megoldani. Szerintem számtalan konfliktus ( más jelleggel is) előfordul a csoportban, s azokat is kezelik.

Kata!

Tök tetszik, ahogy a saját genetikailag örökölhető dolgaidat átvetíted a fiaidra, s ezzel meg is érted az ő betegségeiket. Ez nagyon jó, segít rengeteget.

Cat!

Amennyiben ezt Zolinak karácsonyig nem is árulod el, plusssz meglepetés neki is, nem csak a fiúknak...

:lol:
Én most kicsesztem kicsit Lacikámmal.Zsombinak most neki kellett megvenni az ajándékot. ( mindig a vásárlási szeretetemmel csesztet). Meg mondtam neki, hogy mit és honnan. Még így is kaptam 3 telefont közben, hogy az-e, jó-e stb....

Brigi!

Az bánt, hogy kevesebbet vagy a lányokkal? Míg dolgozol anyukáddal vannak?

Szép napot:

Meme
szinta

Baba,

Ebben a boltban a nagy 9e ft volt, a nyakpárna pedig 1699 ft (ennek az árát lehet látni a képen is).

D.

KépKép
kiliman

Judyt :)
Nem értettük félre, megértem az álláspontodat, föleg így munkakezdés elött. Sajnos én is bosszankodom gyakran másokon, de van amikor rákényszerül az ember. A múltkor szóltak egy kislány anyukájának napközben, hogy menjen a lányáért, mert annak hasmenése volt. Mondta, hogy nem tud menni, csak este. Mondjuk egy hasmenés miatt én sem tartanám indokoltnak, de kiderült, hogy elözö nap szalmonella fertözéssel otthon maradt egy csoporttársuk, ezért féltek a járványtól. Persze Anyuka nem ment. :evil: :twisted:

Detti :)
Nehéz dolog ez. A gondozónöknek kellene nagyon figyelni Bernátra, és külön választani a másik kisfiútól. Megértem a másik oldalt is, mert Oli tavaly nehezen szokott be, és biztos baromi pipa lettem volna, ha rászáll egy gyerek, és még nehezíti is a beszokást. Tavaly Oli volt az áldozati bárány a bölcsiben. Minden gyerek elvett töle mindent, és ütötte-verte, mert megérezték, hogy Ö egy szelíd kisfiú. Viszont idén szembesültem a másik oldallal. Szóltak, hogy Oli nagyon verekszik, többször van büntetésben. A gondozónök is azt mondták, hogy "törleszt", kinyílt a csipája. Amikor leültem vele ezt megbeszélni, annyit mondott rá, hogy "ez játék Anya" :shock: :shock: Most hogy magyarázzam meg ezt egy 3 éves gyereknek? Szóval én kértem a gondi néniktöl, hogy büntessék meg ha verekszik. Ültessék le pár percre. Persze ezt Ö nagyon zokon veszi, bömböl, de már érti az összefüggést. Pedig csak úgy ültetik félre, hogy kap egy mesekönyvet, vagy ceruzát, papírt rajzolni. Szóval így is meg lehet oldani.

Nálunk mindenki B-s vércsoportú. A fiúk pozitívak apával én meg negatív. Akkor nem is próbálkozom Aloéval. Mi húsevö vércsoport vagyunk, szerintem az erösíti az immunrendszerünket. :lol: :lol: :wink:

Samu még mindig emlegeti Kristófot. Pedig nem hittem, hogy emlékszik rá. Tegnap kérdezgetett, hogy ki jár oviba, bölcsibe, iskolába, és egy szer csak megkérdezte, hogy "Kristfó iskolába jár?" Így hívja, hogy Kristfó. :lol:

Tegnap diavetítést kért, és azt mondja, hogy "Anya a Hamuka Pipökét vetítsük!" :lol: :lol:

Ma meg jött ki reggel álmosan, az apja a kávét fözte a konyhában. Odament, és szemrehányóan mondta neki, hogy "Olyan zajra ébredek minden reggel. Ne vegyél többet ilyen hangos kávéfözöt, mert alattunk a Gyuriék nem tudnak aludni." Hát akkorát röhögtem azon a hangsúlyon ahogy mondta.

Brigi :)
A munka miatt van rossz kedved?

Cat
Kép
cateye

Vércsoport: sajnos nem kell a kiskönyvükben szerepelnie a vércsoportjuknak. Pedig nálunk megnézték, mivel negatív vagyok, de csak azt, hogy pozítiv-e valamelyik.

Bölcsi/ovi: én is viszem őket, ha csak taknyosak.

Ezt ismeritek?
http://www.legomarkabolt.hu/
Itt elég jó árakon lehet legot kapni.

Még nem is írtam, hogy a fiaim az őszi szünetben most először, egyedül lementek anyukámmal vonattal hozzá, és csak 5 nap múlva jöttek vissza. :) Nem kísérhettem ki őket az állomásra és nem is mehettem értük. Azért az elején nem voltam biztos benne, hogy nem jönnek-e haza egyből. Jó nagyokat játszottak az unokatesóikkal. :)
Bezzeg sokszor nem akarnak regel az oviban maradni.

Eri
simones

Eri :)

5 nap? :shock: :shock: Fúú mit csináltatok ennyi szabadidö alatt? A szaftos részletekre nem vagyok kíváncsi. :D :wink:

Mi mindig itt vesszük a legokat, a legolcsóbb Pesten, csak sajna a délinél van, tölünk messze, és nincs szállítás. Érdemes felhívni elötte öket, hogy tuti van-e. A mostani vonatkészletet is itt vettük.

A vércsoportjuk nekünk rajta van a születési zárójelentésükön, de ebben a Schöpf nagyon profi volt, mert úgy adták ki öket, hogy megvolt a koponya, szív uh-juk és minden ilyen adat. Nem kellett öket pár hetesen cibálni ilyen hülyeségekre.

Cat
Kép
cateye

Sztem ez nem a fiad hibája, akármilyen rosszul viselkedik is. Ha elküldik (amit azért nem hinnék), akkor a saját alkalmatlanságukat bizonyítják. Ezt a helyzetet a gondozóknak meg kell tudni oldani. De azért én nem ágálnék, ha büntit kap, mert te is megbüntetnéd, ha otthon csinálni uezt a tesójával. Nyilván nem a testi fenyítésre gondolok, hanem mondjuk egy "kiállításra".

Cat :)
Húsevő vércsoport? :) Én A vagyok ÉS húsevő! :):) :) :) :) Réka lányom szintén.
Ez a kávéfőző jó!! :) Annyira el tudom képzelni.

Néhány éve, sőt hónapja úgy képzeltem, hogy ha kedvem lesz dolgozom, ha nem lesz, maradok a lányokkal. Sajnos nincs választásom. :( És még így is .... :( :( :( De ez hosszú és nem is ide tartozik.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Brigi,

EGy kis büntit én sem bánok, sőt. Ha itthon rosszalkodnak, dobálják a játékot, vagy verekednek, akkor mennek a szobába kb. 2 percre, és akárhogy is ordítanak nem engedem őket ki. SZóval, ha a bölcsiben is meg tudnák oldani egy ilyen jellegű fenyítéssel, akkor rendben is lenne. De nem tudják :( Bár én úgy érzem, hogy a gondozó néni mellettünk áll, és nem a másik anyuka mellett, aki egy percre sem engedi el a gyerekét a beszoktatáson...

Mondjuk azt nem is értem, hogyha állandóan a gyereke mellett van, akkor Bernát hogy tudja bántani a kisfiút?????

Eri,

Mi is vásároltunk már itt legokat, tényleg jó árban vannak, de volt már, hogy ugyanazt a legot a tescoban olcsóbban láttam.

D.

KépKép
kiliman

Detti!

Felhivtad?

A sapik jók lettek?
Sajna szittert nem tudott ajánlani senki!

PEG PEREGO IKERBABAKOCSI ELADÓ
38000Ft Kép Kép Kép
bellissima75

Sziasztok!

Detti

Szerintem sem rakhatják ezért ki a fiadat. Erre nyilván fel vannak készülve a gondozónők és tudják mi a teendő?!! És valószínű Anyuka tényleg nem fogja beadni a bölcsibe a gyerekét, ha így áll hozzá. Bár az is lehet, hogy azért van ennyire elkeseredve, mert nincs más választása. Akkor meg, talán ha vége a beszoktatásnak és lekopik végre, ez a dolog is megoldódik magától. Azért az én 15 hónapos Dávidom úgy harapta az 1 éveel idősebb gyerekeket, hogy csak na. Az a kisfiú is meg fogaj tanulni megvédeni magát, addig meg a gondozónők segítenek neki. Azért sajnálom szegénykét, biztos azt se érti, mi történik vele...
De Te tuti nem tudsz mit tenni, ez nem is a Te hatásköröd, hanem a bölcsié. Az ottani viselkedéséért ők felelnek. Sztem már a kétévesek is abszolút tisztában vannak vele, hogy kinél mit lehet és nem lehet csinálni. :)

Cat

Nem semmi Samu dumája!!!

Milyen barkácskészletet kapnak? Van képed róla?

Meme

Hajrá azzal a tornával!!! De jó neked, hogy van időd rá! Én otthon már nem tudok tornázni, nem hagyják. Így heti kétszer szabadulok el 1-1 órára tornázni kicsit. De nekem annyira nem elég, kezdek megint depis lenni ebben a vacak időben. A mozgás nagyon bejött nekem ellene.
Én is mindig megkapom, hogy vásárlási mániás vagyok. Na és? Az vagyok- de vmi szórakozás nekem is kell. :wink: Amúgy meg ha Robi kínlódna itthon a gyerekekkkel egész nap, ő is próbálkozna, hogy milyen játékok kötik le őket 10 percnél tovább.....

Brigi

Sajnálom, hogy muszáj dolgoznod. :( Könnyebb volna, ha vágytál volna rá. Hú, én most nagyon el tudnék viselni egy kis változatosságot...... Azért ha van egy kis időd, összejöhetnénk, most épp nem vagyunk betegek. :wink:

Edit

Remélem Oli már jobban van! Én sem értem, hogy nem lehet észrevenni a bajt, csak ha már tüdőgyulladás lesz belőle?!! Azért az nem rögötn alakul ki, nem? Nekünk mikor tavaly télen esélyes volt, dokinéni 2 naponta jött megnézni a fejleményeket és szerencsére még időben beavatkozott.
Mi az a teophilines kúp? olyat még sose kaptunk. Nekünk is a Ventolin jött be. De a dokinéni mintha azt mondta volna, hogy nem mindegy hogyan hörög a gyerek. kifelé vagy befelé..... mert az egyik a kruppos, arra rectodeltet kaptunk, a másikra a ventolint. De kruppos azóta se fordult elő szerencsére, úh kúp pihen... Prólbáld ki a Ventolint, az tényleg rögtön oldja a rohamot, nem kell kiszaladgálni a hidegbe. Mi ilyenkor reggel-este szoktunk 3 puffot nyomatni a joghurtospohárral és ha éjjel felébred és nagyon hörög, akkor is szabad.

Tök jó, hogy Dávidot megdícsérték a suliban, nem hiába tanultok vele annyit. Így legalább ő is látja, hogy van értelme. :)

Aloe: én iszom a natúrt, sztem bűn rossz. Niki iszogatja a barackosat, bár mostanában már csak kanállal lehet megeteni vele. Dá nem hajlandó. Vele visszatértem a grapefruitmag- kivonathoz. Úh most van kísérleti és kontroll gyerekem. :D

Egészségpénztár: mi axások vagyunk, nem igazán tudom, most mit lehet vele. Amit szoktunk: pelus, gyógyszerek, Robi uszodajegyei. És persze a szemműtétem: ezért is léptünk be. 8) De pl szemüveget is lehet vele olcsóbban venni és napszemcsit is, ha orvos adja ki rá a javaslatot. Legalábbis nyáron még úgy volt.

vércsopi: Robi 0+, mi hárman 0- vagyunk. 8) sok variáció nem is volt... :wink:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Ilyet kapnak:

Kép

Ha kifelé is sípol akkor bronchitis, ha csak befelé akkor laryngitis. A kettö együtt horror. A theophyllines kúp nekünk életet mentett egyszer Olival, de valószínüleg akkor a Ventolin is segített volna.

Tegnap voltunk a Nagy Lajoson a Táncsics cipöboltban, és nagyon klassz Dry Tex-es cipöt vettem a fiúknak 3980 Ft/db áron! Egyébként ájulok el a cipö áraktól, a múltkor a Kenguru Goldban Superfir bakancsokat 17.000 Ft-ért árulták, és volt ettöl még drágább cipö is!!!!!

Kata :)
Nagyon erös kúp a theophyllines, csak nem mindegy a higítása. Ha csak a 20 mg-ost adod, az sokszor kevés, a 30 mg-os kell. Max 3-at lehet egy nap adni.

Éljenek a vásárlásmániásak! :lol: :lol:
A héten én is vízfestéket vittem haza a fiúknak, hogy lefoglaljuk öket valamivel, ebbena trágya idöben. Persze Zolitól megkaptam a magamét, hogy megint minek vettem. Tegnap arra mentem haza, hogy ott festeget a fiúkkal, mert már semmivel sem tudta lekötni öket. :lol: :lol: :wink:

Cat
Kép
cateye

Cat!
Sajnos apának közben dolgoznia is kellett.

Eri
simones

Cat,
Bár inkább csak olvasom a fórumot és csöndben drukkolok a betegeskedők gyógyulásáért, nagyon megtetszett a fiadnak szánt karácsonyi ajándék szerszámos-pad. Lennél kedves a márkáját megírni, vagy az internet elérhetőségét.
köszi

Kép
pramprampram

Pramprampram!
Bár nem tőlem kérdezted, de pont most botlottam bele a net-en:
http://www.jatekfutar.hu/altermekcsopor ... -szereles/

http://www.jatek-city.hu/index.php?cPat ... =2a&page=1

Amúgy velünk minden Ok, csak egy kicsit időzavarban vagyok (elég sokat dolgoztam mostanság), ezért olvasgatok, de nem írok.

Betegeknek jobbulást! Nálunk mára Luca orra kezdett el lógni, de remélem nem lesz nagyon gond. Nagy figyelemmel olvasom amikor fulladásról, meg az ehhez hasonló dolgokról írtok, és ugyan nálunk még nem volt ilyen helyzet (kopp-kopp), de igyekszem tanulni soraitokból.

Baba, Lilla!
Ha meggyógyulunk, talizzunk ha van kedvetek!

Jó hétvégét, Vikóka

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok!

Meme!
A babaszobán kitől rendelted az ovis jeleket? A barátnőmnek nagyon kellene, de nem találom.......

Kata

Kép
kateduo

Vikóka,
Köszi, az elérhetőséget.

Kép
pramprampram

Meme!
Megtaláltam......., köszi már nem kell...Humi.... :D :D

Kata

Kép
kateduo

Prampram :)

A miénk a játékfutárról van. www.jatekfutar.hu

Hogy van OLi? Meggyógyultatok?

Mindenkinek puszi, csak gyors bekukk volt. Ajánlanét még valamit. Egy ikres lány csinálja, és szerintem karácsony előtt nagyon időszerű:

http://www.bettafoto.extra.hu/

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Cat!
Oli jobban van!!Bár most meg úgy el lett kapatva,hogy 2napja csak üvölt,mint a vadszamár.Nem érti meg,hogy most már nem csak körülötte forog a világ és nem kap meg mindent,ha hisztizik.Hú,az idegeimen táncol!!! :evil:
Közben én is benyaltm a bacikat tőle.Muszály volt pénteken lemennem a dokihoz,mert 39fokos lázam volt.Én is kaptam vlami lórugásnyi antibigyót.
Ma a Marci volt pocsékul.Este már nagyon fájt a torka,csúnyán,ugatósan köhög.Kíváncsi vagyok,mi lesz belőle???!

Szép estét!
Edit

Kép

Kép
edit73

Mi is csatlakoztunk a betegekhez. Lulli kezdte némi náthával, most már Bencének is lóg az orra, és ő köhög is. A hangulatuk meg az evés Ok, Luca aludni is tud, de Bencus küzd az alvással. Hát ez van....

Jelentem megrendeltem a kariajándékot. Úgy döntöttünk, hogy elkerülve a növeljük a nappali játékszintjét (értsd szerintem ha mindent kiszornék a földre bokáig járnák a játékokban), egy nagy ajándék lesz: Smoby Tefal konyha. Tudom így is azért lesz még ez-az a fa alatt, de hát ilyenek a rokonok...

Szép estét Mindenkinek, betegeknek jobbulást!

Vikóka

Viki

KépKép
vikóka

Vikoka :)

Mi is pont ugyanezt a konyhat neztuk ki a csajoknak, mar a szulinapjukra is, csak a koltozes miatt karacsonyra halasztottuk. Jobbulast nektek!

Oli remelem mar teljesen rendbe jott. Te jobban mar? Ha beteg vagy, van aki segitsen? - mert nem lehet 1xru 3 eleven sracot ellatni... Marci?

Cat :)

Jol nez ki a munkapad, furhatnak-faraghatnak majd a fiuk. :) Samu dumaja halalos...

Lilla :)

Orulok, hogy jol sikerult a mutet. Lehet irtad, csak en nem voltam eleg figyelmes, de kiderult, hogy Niki szemevel kell-e valamit csinalni?

Javult a helyzet a bolcsiben?

Brigi :)

Sajnalom, hogy megvisel a munkabaallas, en is eleg nehezen vettem, amikor vissza kellett mennem... Lanyok a nagymamaval vannak? Bolcsibe nem akarod beadni oket?

Remelem Atika mar a regi, es csak rossze emlek a korhaz... Fiuk hogy birja a bolcsit? Es te a munkat?

Itt a bolcsibe/oviba siman viszik a beteg gyerekeket is... szerintem ha a csajok elkezdenek jarni, tobb idot fognak itthon tolteni, mint bent... mar van dokink is szerencsere, igy lesz hova vinni oket, ha ugy adodna.
Valamelyik nap meseolvasasnal a szentjanosbogarrol volt szo, Eme odahajol Apahoz es halkan mondja, 'Apa, megsugom, hogy a magyar nepmeseben meg Janoska van...'
Na, dugulok, mert ritkan jovok, de akkor sokat irok.

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Ditke!

Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk a csajoknak. :wink:

Kép

Thomas-ból megvan Nektek az 1 órás hosszú rész? Mert nekünk igen, ha esetleg kell, csak szólj.

Minden betegeskedőnek jobbulást kívánok!

Megkezdődött ez a bacis időszak.... :twisted: :twisted: :twisted:

Meme
szinta

Sziasztok!
Tegnaptól mentek a fiúk bölcsibe.
Nagyon jó kedvűen mentek be, minden gyerek odaszaladt hozzájuk. :)
Ma sem volt semmi gond az elválással.
Én ma kezdtem meg a munkát, bele is dobtak a mélyvízbe.

Ditke!
Boldog szülinapot a lányoknak!!!

Majd még jelentkezem

Judyt
KépKép
judyt

Ditke :)
Isten éltesse a lányokat 3. szülinapjukon!

Gyöngyi :)
Hatalmas Emese dumája!

Vikóka :)
Jobbulást a gyerköcöknek. Sajnos ez a taknyos idö hozza a bacikat, az enyémeknek is folyik már az orra. :twisted: :evil:

A Tefal Smoby konyha baromi jól néz ki csajok! Még én is eljátszogatnék vele, de kénytelen leszek barkácsolgatni. :lol:

Jó munkát! Milyenek az elsö napok?

Nekem baromi szar kedvem van, mert annyi munkát kaptam az év végéig, hogy a belem ki fog lógni. Valószínüleg innen megyek a karácsonyfa alá. Szerencsére már interneten mindent meg lehet venni, mert vásárolni azt nem lesz idöm. :evil: :twisted: :x

Pipa vagyok a fönöknömre, mert mindent bevállal, kibícnek semmi sem drága. :cry:

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Ditke!
Boldog szülinapot a lányoknak! :):):):):):)

Cat!
A fiaid is eljátszanának azzal a konyhával, egyébként is a legtöbb szakács férfi ;)

Még november 19-ig van a dino kiállítás. Vasárnap megnéztük, és a fiúknak nagyon tetszett. Mennének mégegyszer. :)
http://www.dinok.hu/

Csatlakozunk a betegekhez. :( A csoportban kötőhártyagyulladás van. Zoli elsők között kapta meg, így ma csak Viki ment egyedül.
Mindenkinek jobbulást! :)

Eri
simones

Nálunk érdekes a főzés téma. Játék kapcsán Luca szeret főzni, de Bence a konyhában (élesben), is érdeklődik a dolog iránt. Nem tudok úgy főzni, hogy ő ne állna ott, és ne segítene. Mondjuk szerelni is szeret, de szerintem jobban szeret főzni. A Tefal mellett azért voksoltunk, mert elég nagy, hogy lökdösődés nélkül odaférjenek, és sok kiegészítő van hozzá, amit amúgy is megvenne az ember (vagy a nagyszülő ;-) )...

Csajok, panaszkodnom kell! Lehet, hogy én vagyok késésben, de képzeljétek egyszerűen nem kapok az Ikreknek bundás bakancsot. Már egy csomó boltban voltam, de egyszerűen nincs, vagy csak sz...a legtöbb boltban szinte hülyének néztek, hogy csak most keresem a téli bakancsot. Az egyikben poénból visszakérdeztem, hogy Ok, ha nem kapnak már téli árut, de akkor mit fognak árulni februárig. Na erre nem kaptam választ...holnap megirányozom a Pólust, aztán a Siesta outlet-et. Ha nem járok sikerrel, akkor csütörtökön nyakamba veszem Pestet, kinézem a cipőt, majd pénteken már célirányos leszek a Lurkókkal. Drukkoljatok!

Ditke!
BOLDOG SZÜLINAPOT A GYÖNYÖRŰ LÁNYAIDNAK! Fotót várunk!

Vikóka

Viki

KépKép
vikóka

Isten eltesse Csenget es Petrat!

Kép

Vikoka :)

Nalunk is hasonlo okokbol esett a Tefalra a valasztas, sot a csajok teszteltek is, es tenyleg jol elfernek egymas mellett...
Sok sikert a cipovadaszathoz, itt van minden dogivel, de a kinezetuk... :roll:

Minden betegeskedonek jobbulast! - ugy tunik tenyleg kitort a baciszezon...

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Most csak egy gyors bekukk. A lányok elviselhetetlenek ma. Semmi nem jó, mindenen összevesznek, folyamatosan (és nem túlzok) nyivákolnak!!! (Remélem ez használ!!)
Sajnos arról nem írhatok, ha jók, mert rögtön elromlanak. Tudjátok, ha nem jelentkezem, angyalok a gyerekek. :wink:

Boldog szülinapot a lányoknak!!!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Vikóka :)

Én is nagyon nehezen kaptam nekik. A Nagy Lajos Király útjára járok a Táncsics cipöboltba. Bementem október közepén, hát ufónak néztek, és még szandálokat árultak csak. Október végén már türelmetlenül mentem be, na akkor kezdtek jönni a bundás cipök, persze a mi méretünkben nem volt. Utána napokig telefonáltam, hogy jött-e, mondták, hogy nem, mert késön kezdték el gyártani!!!!!, hamar bejött a tél. Ezek utána múlt héten bementem és vettem két egyszerü Dry Tex-es nem bör, de vízálló cipöt, amolyan hótaposót, 4 ezer Ft-ért/db. És tökéletes.

Cat
Kép
cateye

Vikóka

Én is a Táncsicsot javasolnám, ha kifjezetten bakit akarsz. Ha a Nagy Lajoson nem, sztem a saját boltjukban a Szentendrei úton biztos találsz- legalábbis a neten millió félét láttam. Ott van telefonszám is.... Ha jó a hótapi-féle csizma is, mi tavaly és idén is a Deichmannban vettünk nekik, dei-texes csizmát, ez kb 6-7 ezer volt és nagyon bevált. Persze kicsit esz a méreg, hogy Cat talált 4000-ért, de a mienk meg megvan már 1 hónapja és használjuk is kb azóta. Tuti nem ázik be és jó meleg.

Gyógyuljatok meg gyorsan, aztán talizunk!!! Csak addigra nehogy mi legyünk betegek újra... :roll:

Brigi

Kitartást!!!!

Gyöngyi

Olyan jó, hogy néha írsz. Bocs, képekkel még mindig adós vagyok- most már elég hülyén is nézne ki a nyári képeket küldeni.... De majd küldök hóemberest!!! :wink:
Nikinek múltkor nézték a szemét- kb 1 hónapja és már alig van különbség a két szemem között, tehát nagyon sokat javult! :D Már nem kell mindennap ragasztani neki, csak 3-szor 1 héten fél órát. Ennyi. Remélem ennyi is marad. 8)

Cat

Jövő hétvégére van már programotok? A fiúk beszélték múltokr, hogy majd átjöttök, ha van kedvetek. :)

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Vikóka!

Én szinte minden cipőjüket a bebicipo.hu -ról rendeltem. Sőt, mostanában már úgy rendelek, hogy kinézem a modellt, ami általában épp nincs a mi méretünkben, és legyártatom. Amiket most vettem, ezek is nagyon klassz kis bundás bakancsok, az utólag gyártottba írhabélést tett a pasi.
Jaj, és mind 5500/db, a nyáriak 4800 körül szoktak lenni. Én csak ajánlani tudom. Én 4000-ért még sehol nem láttam cipőt. Most már nem is nézek.

Egyik este írtam egy hatalmasat, aztán eleludtam itt a gépnél és sikerült megsemmisíteni küldés előtt. Most már nem írom újra.

Betegeknek gyógyulást!

Ditke!
Boldog szülinapot a lányoknak!

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Ditke

Ne haragudj- milyen bunkó vagyok!!! Boldog Szülinapot Cseninek és Pepének!!!

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok,

Cipő-ügy: Mi most kaptunk egy tök jó bakancsot, Falcon. Kívül bőr (az egyik rozsdabarna, a másik zöld), belül pedig bundás. Asszem, 6e ft volt az ára. Nekem nagyon tetszik, meleg, és kényelmes is.

Ajándék-ügy: Vettem nekik a toystore-on egy-egy Bruder jeep-et. Ez is baromi tartósnak néz ki, szerintem a fiúknak is fog tetszeni. Még veszek nekik egy Aqua-doodle-t, aztán részemről le is zárom a dolgot, mert nagy a család, onnan is fognak majd kapni ezt-azt :)

Judyt,

Azért nem írom le, hogy mit néztem ki a férjemnek, mert ő is olvassa ezt a fórumot, sőt, ír is ide :lol: Úgyhogy inkább titokban tartom még egy kicsit.

Cat,

A barkács-felszerelés jó ötlet. Nekünk is van, de szerintem az én gyerekeim még nem elég érettek hozzá, nem igazán játszanak vele.

Ditke,

Boldog szülinapot a csajsziknak :lol:

Bölcsi-ügy: Bernát ezen a héten nem harapott :lol: Remélem, megoldódni látszik az ügy. Egyébként az a gyanúm, hogy a fogzás is közrejátszott ebben, mert amikor kisebb volt, akkor harapott sokat, amikor jött a foga, és most is jön neki kettő a doki szerint.

Viszont holnaptól megint nem járunk bölcsibe egy ideig :( Betegek lettek, de nagyon :cry:
Bernát nagyon durván köhög, ma már kb. 4x hányt a köhögéstől. Nem múlik el 20 másodperc köhögés nélkül, nem lesz valami jó éjszakánk :(
Ventolin puff, spiropen, fenistil csepp, calcium...

Ambrusnak megvan dagadva az egyik nyirokcsomója, valószínűleg a foga miatt, egyszerre három jön szegénynek. És bent a szájában van valami seb, az orvos szerint megharapta, kaptunk rá valami folyadékot...

Ja, és most este hőemelkedésük is volt. Bernát pedig még fosik is...
A takonyról nem is beszélek, az már olyan természetes...

Detti

KépKép
kiliman

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?