Sziasztok!
Pár napig nem voltam, és termeltek rendesen, alig bírok visszaolvasni.
Pilla, Tüccs, jobbulást nektek!
Giga, de jó, hogy újra itt vagy!!én is várom a képeket
Tiop, nagyon örülök az öcséd szövettani eredményének!!!!
A gyerkőcök nagyon édesek a képeken!!!Zsani haja nagyon menő
Didri kis anagyalka, Dóri tiszta cuki a hintában. Olyan szép mosolya van!
Andi, neked meg milyen okos nagylányod van! így magától lemondani a cumiról két évesen, nem semmi!!!bár amint látom, te is felkészültél rá, hogy hátha még átmeneti volt az elhatározás, de akkor is nagy szó!!!Édes a két labdával. Nagyon tetszik ez a Bogi-mosoly
Roni meg olyan kis értelmes baba.
Sára megfázott, szipákolom az orrát, minden egyes alkalommal le kell fognom, ő meg ordít...
pedig már volt olyan alkalom, hogy hang nélkül tűrte, de most megint hiszti van.
Tüccs, Szantre, szerintem sincs még semmi gond, hogy nem mozognak annyit a gyerkőcök. Legyenek sokat a földön, érdekes tárgyakkal, játékokkal, veletek körülvéve, és majd megjön a mozgáskedvük. Sára is viszonylag későn kezdett mászni, azt hiszem, 10 hónapos volt, addig gurulva közlekedett, forogni is 7 hónap körül kezdett el igazán, mikor más gyerek már áll. Tesóm 10 hónaposan egyedül ment, Sára mindjárt 14 lesz, és még nem megy önállóan. Szóval csak lustácskábbak, mint az átlag. De ha mondjuk egy hónap múlva sem változna a helyzet, akkor érdemes szakemberhez fordulni. Lehet, hogy megkésett mogásfejlődésről van szó, de ez is nagyon szépen behozható. Szóval semmi pánik!!
Szép délutánt mindenkinek!!!
Katica