Új privát üzeneted érkezett!

Tüccs, kamillás ülőfürdő? Nekem még szerencsére sosem volt, de a barátnőmnek állandó problémája és ő ezt szokta. Neki használ.
Vagy:
Konyhasós ülőfürdő

1 kg só (görög tengeri só, de hazai is alkalmas) egy kád (kb. 30 liter) meleg vízbe téve, legalább 20-25 percig szükséges benne ülni, de a víz 37-38 fokos hőmérsékletét folyamatosan tartsuk fenn. (Magas vérnyomás esetén csak nagy körültekintéssel javaslom az alkalmazását.)

Konyhasós borogatás

1 liter vízhez 3-4 evőkanálnyi konyhasó, a víz hőmérséklete annyira meleg legyen, amit még kezünkkel elviselünk a borogató ruha kicsavarásakor. A hólyag, petefészek területére helyezzük, és alaposan betakarózunk.

Az ülőfürdőt vagy borogatást néhány napon át ismételve megelőzhetjük a nemkívánatos bajokat.

• Homeopátiás kezelések szinte minden felfázásos hólyaggyulladás tünetére találhatóak. Az Aconit akkor használ, ha az állandó vizelési inger ellenére igen kevés vizelet ürül, amit elviselhetetlen, égő fájdalom, láz szomjúság kísér. A Dulcamarát válaszd, ha az égő fájdalom a húgycső nyílásánál jelentkezik, a vizelet zavaros, nyálkás, de krónikus, visszatérő hólyaghurut esetén is alkalmazhatod.

A forgolódással kapcsolatban, saját bőrömön tanulva, azonnal elvinném egy szakemberhez. Nálunk ez a probléma 4,5 hónaposan volt, amikor észrevettem, hogy nem fordul a hátától a hasára egyik irányba, elvittem. Persze van olyan, hogy lustácskább a gyerek meg nem tetszik neki, meg majd megfordul, meg mindenkinek más, de, megnyugtatásképp mindenképp megéri, neked és a gyereknek is.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Pimpo!

Köszi az ülőfürdős tippeket, most egyedül vagyok, mert apa dolgozik de este kipróbálom vmelyiket.

A szakember milyen szakember legyen???

KépKép
tüccs

Tüccs, én Dévényes szakgyógytornászhoz vittem, ezt találtam a legjobbnak. Akkor is megéri szerintem, ha csak állapotfelmér és megnyugtat, hogy minden rendben van!!!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!

Tüccs: ülőfürdő: cickafark, mégpedig úgy, hogy a forró főzetet tartalmazó fazekat beleteszed a vécécsészébe és fölé ülsz, ameddig csak bírod. Emellett zsurló + cickafark tea, min. napi fél-egy liter, és tőzegáfonya (pl. Tesco Ruby Red - akár hígítva is).

Egyetértek Pimpokával, én is elvinném a gyereket szakemberhez, ha kicsit le van maradva mozgásban. Nem biztos, hogy gond van, de nem árt, ha látja szakember. Lehet, hogy csak egy picit kötött valamelyik ízület, amit pici tornával tudnak javítani.
De: unokatesóm kisfia nem nagyon akart mászni, felállni. A háziorvos sem aggódott, csak amikor már 11-12 hónaposan sem mászott, illetve felálláskor szétcsúsztak a lábai... Na, akkor viszont elküdte ortopéd dokihoz, gyógytornászhoz, és bizony kiderült, hogy nem ártott volna hamarabb menni, mert valami gond van a térdével... (Csak annyit mondok, hogy Lolo 9 hónaposan ügyesebben állt, mint az unokatesóm kisfia 14 hónaposan). Persze a gyógytorna segít, de ha nem intézték volna el egy legyintéssel, hogy "csak lassabban fejlődik", akkor már rég túl lehetne a gyerek az egészen...
Aztán persze lehet, hogy tényleg semmi gond nincs - akkor max. megnyugtat a doki vagy a gyógytornász.
Vendég

Ja, és közben eszembe jutott, hogy sajnos mégsem tudunk baba-mama klubba járni, totál megfeledkeztem róla, hogy akkor van Lolo alvásideje... majd talán később, ha már csak 1x alszik napközben....

Ma amúgy Apával volt Zeneházban Lolo, mert én masszíroztattam. :)
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük szépen az érdeklődést, jobban vagyunk. Az éjszakánk nem volt valami fényes, de jobb volt mint amire számítottam. Konkrétan a lány aludt köztünk, nem is nagyon sírt fel, viszont többször lefejelt, kinyomta a szememet, szétrúgta a vesémet, stb. :x

Ma már voltunk megnézni a tapétázást, kell a friss levegő a betegeknek is. :wink: Kaptam ma egy újabb adag színmintát, a belső falakra. HURRÁ!!! :evil: :lol:

Tüccs, jobbulást!

Piroska, bocsánat, de én olyan jót nevettem ezen a körömvágásos sztorin. :lol: Pasik... :wink:

Megyek, eltakarítom az ebéd utáni romokat, aztán megnézzük közösen a Lecsó c. mesét. Hátha elalszik rajta a lány. :wink:

Kellemes hétvégét!
Vendég

Tüccs!

Minden, amit verna leírt, plusz:
tőzegáfonyapor-kivonatos kapszula bioboltból, 1-2 oldallal korábban feltettem a képét is - most nem találom, bocsi, az Árkádban a -1 szinten van egy pici biobolt, ott lehet kapni, és van többféle tőzegáfonya italuk is, és ha veszel cickafarkot és mezei zsurlót teának, akkor NE filtereset vegyél, hanem szálasat, sokkal hatékonyabb a tapasztalataim szerint!!! A gyógyteát ha bírod, akkor édesítés nélkül natúrban kortyolgasd, ha mégsem megy, tudom, hogy borzalmas íze van, akkor pici méz mehet bele.
Rengeteget segít, ha savasítod a szervezeted, vagyis limonádé vízből és citromléből, de nuku cukor!!! Semmi édesség vagy tejes dolog 2-3 napig, mert segítik a baktériumok szaporodását!
Fú, nagyon együttérzek veled!
andibab

Szantre! Boldog Névnapot!

Kép
Vendég

Na hali!
Visszatértem.
Most már itthonról írok. Egész gyorsan bekötötték itt a cuccokat... :lol:

Sajna ennyit nem tudok teljesen visszaolvasni, sőőőt. Lili nem sokáig fog hagyni.

Tiop!
Ejha! A rák fenyegető jelenléte is fent állt öcsédnél? Ez nem hangzik túl jól! Az viszont már igen, hogy végül semmi erre utalót nem találtak.

Tüccs!
Jobbulást! Mitől fáztál így fel?

Pilla!
Hogy vagytok?

Piroska!
Tündéri ez a csajszi!
Annyira kis édes! Élvezem a képeket nézegetni róla! :wink:

Ígérem csinálok majd képeket a kecóról, meg a pocakról is, de most egyedül vagyok itthon a lánnyal, mert apának érettségitalija van. A 20. Nem semmi, mi? Ahhoz képest, hogy nekem az 5. lenne most, ha megtartottuk volna... :?

Na majd később jövök a képekkel!

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!
Betegeskedőknek jobbulást kívánok!

Szantre!
Boldog NÉVNAPOT KÍVÁNOK ÉN IS!
Kép

gIGA!
Bizony ám fentállt a Rák lehetősége is!! :( :( azért voltam annyira elkeseredve!!!!! :cry: :( De:Hála istennek minden rendben van,nincsen kóros elváltozás!!!!!!Diéta maradt és vigyázni kell magára+szteroidok.............! :!:
Örülök,hogy ilyen hamar bekötötték a dolgokat!Nagyon várom a képeket!(juk) :wink: :D

Szép estét mindenkinek!Jó éjszakát állmodjatok szépeket! :wink: :D

Kép
Kép
Kép
tiop

Giga, nagyon irigyellek, hogy már az új "kecóból" jelentkezel! Nekünk még minimum 3 hét van a költözésig. Attól is függ, hogy száradnak a burkolatok, tapéták, stb.
Köszi jól vagyunk. :)
Nekünk eddig összesen 1 db. érettségi találkozónk volt, azon is jól becsípett két csaj (az egyik ráadásul a szervező). Kínos... :shock:

Képzeljétek, ma kértem Laját, hogy mondja BABA és mondta. :shock: Úgy meglepődtem... Aztán kipróbáltuk újra és újra sikerült Neki. :lol: Azt hittem megzabálom. :oops:
Vendég

Pilla,
Gratula Laja beszédéhez!!!!!

Giga,
tudjátok már, hogy milyen nemű lesz a Picur?

Tüccs,
jaj, de sajnállak! Jobbulást kívánok!!!

Kép
Kép
nircee

Köszi az együttérzést! Most már jobb sokkal, véres pisi is elmúlt. A gyógyszer, amit kaptam viszont lórúgás. Rendesen levesz a lábamról. Ezt a tőzegáfonyalét kipróbálom, ha eljutok egy lelőhelyre csak apa holnap is dolgozik.. :(
Mostanában felelőtlen voltam, sokat voltam kint egy szál semmiben. Meghát a földön is sokat vagyok Dórival. Na, la ényeg, jobban fogok vigyázni.

Pilla!
3 hét az nem is sok!! Meglátod hamar itt lesz! :wink:

Szantre!
Boldog névnapot!!

Jóéjt mindenkinek!

KépKép
tüccs

Lányok, köszönöm a köszöntést! Nagyon jólesik! :) :) :) :)

Tüccs, tényleg vigyázz magadra! A felfázás nem gyerekjáték!

Giga, de jó, hogy ilyen hamar megcsinálták a netet. Ti most hol is laktok tulajdonképpen??

Pilla, szerintem is közel van az a 3 hét.. főleg ha ilyen mozgalmasan telnek a napjaitok :wink:
És Laurának gratula az első (?) szavához! Ő aztán nem vesztegeti az idejét, amilyen hamar felállt, elindult, már meg se lep, hogy beszélni is elkezdett :wink: Nagyon ügyes leányzó!

Jó éjt Mindenkinek!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

felfázásra megveszőlőlevél teát kell inni, az TUTI nyerő. 1-2 liter naponta (kb.) és nagyon hamar elmúlik. Ugyanaz a hatóanyaga minta tőzegáfonyának, viszont tiszta és olcsó. (a tőzegáfonya levekkel az a gondom, hogy mind nagyon híg és cukros). Terhesen tilos, szoptatás alatt nem tudom mi a helyzet. (vagy Urogal vagy Urogin... nem emlékszem a nevére a DM-ben és hasonló helyeken kapható. Abban is van medveszőlő és még néhány jó dolog)

jobbulást!
Vendég

Csajok, ti mennyi természetes gyógymódot tudtok!!! :shock: Mindig csak ámulok, és bámulok! Egy csomót lehet itt tanulni...
Mondjuk nekem sosem volt hál Isten dolgom efféle felfázásokkal, lehet ezért sem hallottam ezekről a gyogyiteákról... :roll:

Tényleg, ma Réka nap van! Szantre, boldog névnapot! :D

thenus

Szantre, boldog névnapot!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Szantre boldog névnapot tegnapra :wink:

tényleg sok gyógymódot ismertek :wink: én ezeket amiket írtok mind kijegyzetetlem magamnak, ki tudja mikor lesz rá szükség és ha nem muszáj ne tömjük magunkat gyógyszerekkel :wink:

a ma éjszakánk már jobb volt, csak 2x kellt fel :lol: így egy kicsit én is ki tudtam magam pihenni és a háromból egy fogacska át is törte magát :D hurrá

Pilla 3 hét nem hosszú idő, akkor te is pakolászgatsz gondolom,
Laura nagyon kis ügyi, hogy beszél :wink: Detti leragadt az ana, oto és az otta szavaknál (anya, auto, ott az, ezzel az utóbbival szokott mutogatni mindenre) azaz érdekes, hogy a Bence ilyen idősen egy csomó szót mondott be nem állt a szája, Detti meg csak ezt a párat :roll: igaz a maga kis babanyelvén olyan édesen tud komunikálni :D ami késik nem múlik :wink:

Csajok tettünk ki madáretetőt és minden nep tele van cinkékkel, kb 10-12 cinke jön egyszerre, annyira aranyosak csakúgy zsibog a fa tőlük mikor itt vannak :wink: :wink:

a betegeskedőknek gyors gyógyulást

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Pilla!
Az a 3 hét pikk-pakk el fog repülni. Utólag legalábbis tutira így fogod látni. Nekem is a vége nehéz volt, de hamar elment.

Nircee!
Még mindig nem tudjuk a nemét... Majd kb 2-3 hét múlva megyünk 4d-re és akkor majd talán kiderül, de ha nem az se fog zavarni. Az a lényeg, hogy egészséges legyen!!! A nevekkel úgyis hadilábon állunk... :oops:

Szantre!
Dunakeszire költöztünk. Nagyon szép környék, csak sajna minden messze van innen. Zöldséges, hentes, kozmetikus, szóval az üzletek. De egy kis séta nem árt. Főleg ha végre olyan idő lenne... :evil:

Ma jönnek vendégek, úgyhogy mennem kell készülődni. Majd ma kicsinosítom magam meg a lakást, és akkor csinálunk képeket. Most én eléggé lelakottul nézek ki, a lakásba meg egy picit kupi van. Nem vész, de azért el kell pakolni ezt-azt.

Na szép napot!

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!
Lányok, nálatok is havazik? Olyan szép! :):):)
Szép napot! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Pár napig nem voltam, és termeltek rendesen, alig bírok visszaolvasni.

Pilla, Tüccs, jobbulást nektek!

Giga, de jó, hogy újra itt vagy!!én is várom a képeket :lol:

Tiop, nagyon örülök az öcséd szövettani eredményének!!!!

A gyerkőcök nagyon édesek a képeken!!!Zsani haja nagyon menő 8) Didri kis anagyalka, Dóri tiszta cuki a hintában. Olyan szép mosolya van!

Andi, neked meg milyen okos nagylányod van! így magától lemondani a cumiról két évesen, nem semmi!!!bár amint látom, te is felkészültél rá, hogy hátha még átmeneti volt az elhatározás, de akkor is nagy szó!!!Édes a két labdával. Nagyon tetszik ez a Bogi-mosoly
:D Roni meg olyan kis értelmes baba.

Sára megfázott, szipákolom az orrát, minden egyes alkalommal le kell fognom, ő meg ordít... :cry: pedig már volt olyan alkalom, hogy hang nélkül tűrte, de most megint hiszti van.

Tüccs, Szantre, szerintem sincs még semmi gond, hogy nem mozognak annyit a gyerkőcök. Legyenek sokat a földön, érdekes tárgyakkal, játékokkal, veletek körülvéve, és majd megjön a mozgáskedvük. Sára is viszonylag későn kezdett mászni, azt hiszem, 10 hónapos volt, addig gurulva közlekedett, forogni is 7 hónap körül kezdett el igazán, mikor más gyerek már áll. Tesóm 10 hónaposan egyedül ment, Sára mindjárt 14 lesz, és még nem megy önállóan. Szóval csak lustácskábbak, mint az átlag. De ha mondjuk egy hónap múlva sem változna a helyzet, akkor érdemes szakemberhez fordulni. Lehet, hogy megkésett mogásfejlődésről van szó, de ez is nagyon szépen behozható. Szóval semmi pánik!!

Szép délutánt mindenkinek!!!
Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!
HAVAZIIIIIIIK!!!!!!!!!!! Imádom!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
nircee

Nálunk is havazik és karácsonyi zene szól...tök jó...

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!

Itt is havazik :wink: :wink: :wink: :wink: röpke egy óra alatt 5 cm kint a hó, lassan mehetek seperni a járdát, de olyan intenzitással esik még most is :wink: :wink:

mindjárt illusztrálom :D

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Bencét nem lehetett bent tartani :oops: :wink: nem értem miért :wink:

Kép
Kép

Kép

Kép

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok!

Olyan gyönyörű ez a hóesés!!! Imádom!!!

Laurának is nagyon tetszett. Olyan édesen fogdosta a friss, fehér havat. Már vörös volt a kis keze, de nem akarta abbahagyni. Ahogy leráztam az ágakról a havat, hangosan kacagott. :lol:

Karácsonyi hangulatom lett. :oops:
Vendég

Mi is kimentünk, Sára nem akart bejönni, így betettem a babakocsiba, és elmentünk sétálni az "estében". Ő tátott szájjal, nagy szemekkel nézte, ahogy esik a hó. Annyira édes volt. Az utcán gyerekek építetek hóembert, nosztalgiáztam magamban, és a gyerekkoromra gondoltam. :D

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Nálunk is szakad!!!! :lol: :lol:

Szonját húzigálta apa egy keveset szánkón :oops: Sinkongatott, meg kacagott.. :D Teljesen megértem... :oops: Nem akart bejönni, de már tiszta piros volt az arca.

Pilla, nekem is karácsonyi hangulatom lett, de anyósom gyorsan lelombozott. Utálja a havat, mert söpreni kell...(mióta itt lakom, mindig én söpröm, mert nem birom kivárni, hogy ő kimenjen. :? ), utálja a karácsonyt... :evil: :( nesze neked jó hangulat! :x
Ja, és minek megyünk ki a gyerekkel, minden tiszta latyak?! :shock: :x

thenus

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.01 09:11-kor.
Vendég

Mi i kimentünk a hóesésbe.

Kép Anyával
Kép Apával
Kép Ez pedig már bent készült

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

* is
bocsi :oops:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Jajj, lányok! Én mindig ilyesmire bukkanok:

http://www.lapi.hu/help

Akkorát bőgtem, mint a ház. :cry: :cry: :cry:
Vendég

Szantre!
Nagyon arik vagytok együtt a képen!! Dórinak is mindig piros az arca, mire bejövünk, pedig csak fél órát vagyunk kint!! :D

Pilla!
Én elkezdtem nézni amit belinkeltél, de nem bírom az ilyen dolgokat és inkább meg sem néztem. Képes vagyok órákig rágódni rajtuk, hogy miért, meg mi lenne ha... :(

Kint voltunk mi is, de Dórit nemigen érdekelte a havazás. Zavarta, hogy az orrára esett a hó. :D Apa még mindig dolgozik az Aréna plázán. Ma határidősök.
Ennek ellenére szép nap volt ma.

KépKép
tüccs

Pilla, én sem szoktam megnézni ilyeneket, de erőt vettem magamon...és nem tudok mit mondani... :cry:

thenus

Jó reggelt!

Hol van a szép fehér hó? :shock:
Hétágra süt a napocska. Vége a karácsonyi hangulatnak. :cry:
Vendég

Pilla nálunk még van szép fehér hó, de nagyon olvad :( nem tudom mi lesz délután, mert a Benyusnak megígértem, hogy a kertben szánkózunk egy kicsit, szegénykém azzal akart már oviba menni, de az utakon nem volt már hó :(

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sára is szánkózni szeretett volna Laurával, de ebből már semmi sem lesz. :cry:
Vendég

Sziasztok!
Pilla!
Belenéztem ,de nem bírtam végig nézni!Kikapcsoltam,amikor felkelt a pici!Addigra már úgysem láttam semmit a könnyektől!Nem bírom látni ,hogy vannak ilyen gyerekek,én annyira lelkis vagyok,hogy én is úgy vagyok vele mint tüccs! :cry: :cry: :cry:
Gratulálok Laurának!!!!!!!!!Ügyesek vagytok!

Nállunk is elég szépen esett tegnap a hó!!!!Egész nap!Mi apával bent voltunk a Coraban a "jézuskánál"! :D FP Kutyus az nem volt,az orrunk előtt vitték ell,de nem a Coraban hanem kint a Minimaxos boltban!Minden mást megtudtam venni a gyerekeknek,de Zsaninak a kutyust majd apa levadássza a héten!!! :wink: Délelőtt 11-kor mentünk be a Coraba és amikor 2-kor kijöttünk már nagy hó volt!!Nekem is rögtön karácsonyi hangulatom lett,a gyerekek meg anyuéknál már ezerrel pörögtek!!!Élvezték nagyon,főleg a két nagyobbik!Zsani most látott először havat,ő nagyokat sikongatott és tátott szájjal nézte,hogy most mi is történik!Tetszett nekik nagyon!!!!Ma reggel alig bírtam felmenni az ovijik akkora jég volt mindenhól!Most ólvad,de ígértek a hétre még havat!Állítólag idén fehér lessz a karácsony!!!!!!!ÚGYLEGYEN!!!!!!!!! :D :D :D :!: :!: :!:

szantre!
Nagyon szépek vagytok eggyütt!!!!!!! :wink: :D

Katica!

Köszi!!!!!!!!! :wink:

Betegeskedőknek jobbulást!!!!!!

Zsani egyre többet beszél!Tegnap a kakaót mondta ki(kakooooo)Na még egy kicsit gyakoroljuk és menni is fog,most is azt mondja,olyan édes!!!!!A cukorra pedig azt mondja,hogy kukor!
:lol: :lol: Napról napra fejlődik a drága!!

Szép napot sziasztok!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop, ha sikerül felvenned Zsani "dumáját" videóra, oszd meg Velünk légyszi! Olyan kíváncsi vagyok rá. :wink:
Vendég

Ok mindenféleképpen,felteszem!!!!!!!!! :!: :D :wink: Van már egy pár,csak átkell konvertálni!Tömöríteni! :oops: :oops: :!:

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok:
Nálunk ilyen a hó:
Kép

:):):) Úgy szeretem! :):):)
De már csak a fele van meg :(

Lányok, olyan jó karácsonyi hangulatot csináltok, olyan kár, hogy most nem lesz pénzünk ajándékokra :(. De nem baj, majd mindenkinek varrok vagy kötök valamit. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Húúú! Hogy én mennyire imádom a havat!!! Tiszta jó volt mikor megláttam, hogy apró pelyhekben esik, aztán egyre nagyobbakban, és végül már az úton is megmaradt. Tök jó volt!!!
Mi sajna nem tudtunk kimenni, mert vendégség volt nálunk. Ma meg reggel mire lementünk már alig maradt valami... :(

Pilla!
Én inkább bele se kukkantottam most abba amit belinkeltél. Elég volt olvasni, hogy Tüccs, és Tiop is idő előtt kikapcsolta. Én most kifejezetten gyenge vagyok az ilyenekhez. :roll: :oops:

Szantre!
Tök jók a képek!
Márkot nem zavarták a nózijára hulló hópelyhek? :D

Czakocza!
Tiszta ari Bence, ahogy élvezi a havazást! :lol:

Kép
Kép
giga1

Giga!
Neked most nem is hiányzik az ilyen!!!!!!!!!! :!:

Piroska!
Nem az ajándék mennyisége nagysága(ára) számít,hanem az,hogy gondoltál arra az illetőre és szivedből adod amit készítesz neki!Nekem sokkal jobban tetszenek a saját kézzel készített ajándékok!!Sajna nekem időm nincsen kötni,így mi veszünk!a karácsony számomra a legszebb ünnep,ilyenkor tényleg eggyütt a család és szerintem más nem számít!!!!!!!!!!!!!! :!: :D Béke és nyugalom árasztja el a házat,és az olyan jó érzés!!!!! :D

Na mindjárt kész van a videó,remélem jó lessz!!!!Pár szót mond itt Zsani de elszokta magát jobban engedni olyankor csak hablatyól .......! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
tiop

Íme néhány kép:

Kép
Ez a fél lakást megmutatja. Balra az előszoba, ahonnan fényképezve van az az étkező, szemben a konyha, és Lilimanó a nappali szélén a járókában figyel.
Kép
Fürdőszoba.
Kép
És a bejárat felől az étkező.
Kép
Itt talán egy picit látszódik a pocak is. :-) (a könyököm még mindig viseli az ésésünk nyomait...)
Kép
Manócska felkínálja a lábát apának vacsira. :lol:

Kép
Kép
giga1

Piroska!
Nálunk a karácsony már egy jó ideje úgy zajlik, hogy csak a gyerekek kapnak igazi ajándékot (Lili, meg az uncsitesója Petra). A felnőttek csak családonként kapnak valami apróságot. Tavaly előtt pl. 500 forintért vettem gyönyörű kötött angyalkákat, amik ki voltak keményítve, így karácsonyfa díszként is lehetett őket használni. Nagyon tetszett mindenkinek. Tavaly pedig családonként csináltam egy-egy kisfüzetet a Mikulásról, karácsonyról. Melyik ország hogyan ünnepli, milyen kaják szoktak ilyenkor lenni, mesével, kifestővel... És csak sima papír, és ragasztó kellett hozzá. Na meg hogy utánakeresgéljek a neten, és a férjecském meg kinyomtatta a dolgokat. Ha gondolod csinálok róla egy pár képet (mert maradt egy), és megmutatom. Csak egy ötlet...
Idén sem fogjuk túlzásba vinni az ajándékozást. Majd most is készítek valamit szerintem. Én imádok ilyenkor tenni-venni... :wink: :lol:
Szóval szerintem ne sajnáld, hogy nem tudsz ajándékot venni, hanem inkább annak örülj, hogy egy ilyen tünemény baba van most már veletek ezen a fantasztikusan szép ünnepen! Úgyis mindenki vele lesz elfoglalva. :lol:

Kép
Kép
giga1

bocsi!
a könyököm az esésünk nyomait viseli, nem az ésésünkét... :D :oops:

Kép
Kép
giga1

Jajj, Giga, ez gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Annyira új még!!!!!!!!!!!
Jól látom, a konyhabútorod IKEA?
Hiszen alig van pocakod!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Még egyszer gratula a lakáshoz, érezzétek jól Magatokat és sok örömötök leljen benne!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

most csak kukk

Giga nagyon szép a lakásotok gratulálok!!

írtam privit....
becsi
Iklad

Sziasztok!

Voltunk Hatvanban babaklubban és nagyon jól éreztük magunkat mindketten. Kár , hogy csak havonta van.. keresnem kell még valami társas elfoglaltságot a környéken. :)

Sajnos ma reggelre megint rosszabbul érzem magam, így a doki tanácsára más gyógyszereket kell szednem. Már vastag harisnyában is alszom, de nagyon makacs ez a felfázás. Délután megyünk beszerezni a gyógynövényeket, amiket írtatok.

Giga!
Nagyon szép a lakáska!! És tök jól belaktátok! Nálunk a képek a falra hónapok alatt kerültek fel!
Én láttam ám Giga előző pocakját kb. 8 hónaposan és meglehetősen nagy volt!! És még csak most indul hízásnak a picúr! :wink:

Szép napot mindenkinek!

KépKép
tüccs

Nircee!
Nem, a konyhabútorunk made by Apóca.
Levágatta a lapokat és ő rakta össze is. Nagyon kis ezermester! Imádom!!! :wink: :D
Na persze azért én is besegítettem (csavarokat adogattam, meg fúrógépet, meg miegymást...). :P

Tüccs!
Hát igen, a java még ezután jön pocaknövekedésben.
Most csináltam egy másik képet a lakóról:
Kép

Kép
Kép
giga1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?