Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Tegnap írtam nektek egy szép hosszú levelet!És találjátok ki mi történt??Úgy elszállt,hogy kiíta a gépem a kiszolgáló nem elérhető!!! :evil: :evil: :evil: Na enyhe agyvérzést kaptam!! :evil: :evil: :evil: Aztán többszöri próbálkozás után,feladtam!!

Kriszti!

Ment a válasz pü!!Egyébbként 100 ft-os boltba dolgozom!Na tegnao, áru jött és szinte a fél részleget átkellett pakolni,árazni!!!Szóval tegnap estére igencsak sajgott a lábam!!De élvezem,hogy segíthetek a vásárlóknak!!Tegnap a sógórnőm is felhívott telcsin és mondta,hogy találkozott egy nénivel akinek én adtam el virágot,hát agyba-főbe dicsért a sóginőmnek,milyen aranyos,kedves stb.vagyok!!Szóval nagyon jól esett mármint a dícséret!! :lol: :lol: :lol: De azért az ovi nagyon hiányzik!!!Nagyon-nagyon-nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Képzeljétek tegnap este a férjem eljött elém a munkahelyre,nehogy féljek hazajönni!!Ma mondta megint elém jön!!Erre mit hallok a boltba nálunk a városba valami nem normális késelő van!! Már két embert megkéselt este 1/2 6 és 1/2 7-kor és elég forgalmas uton,hátulról támad!!!Na erre bepánikoltam felhívtam mondtam is neki,kocsival induljon elém, mert nagyon féltem őt !!!Gondolhatjátok,milyen félelem van most a városban!! :evil: :evil: Remélem nagyon hamar elkapják!!

Ancsúr!

Tündéri Viki!!!! :lol: :lol: :lol: Megcsodáltam a képeket a gólyahíren is ,de egyszerűen nem lehet vele betelni!!!A vizsgáidhoz sok sikert kívánok!!Szorítok!!Nagyon erős kislány,bár már nem is annyira kicsi!!A fotó szavazással hogy álltok mennyi szavazatot sikerült összegyűjtenetek???

Kanga mama!

Háááááát szia!!!!!! :lol: :lol: :lol:Akkor ez a nap nem a tied volt!!Mármint a kocsi miatt!!Amandának jobbulást kívánok!!Sajna ez a közösségben előfordul!!

Kriszti!Kanga mama!

Gratula a sorszám csökkenéshez!!!! :lol: :lol: :lol: Kanga mama!És a Tegyesznél kérdezted???

Diadella!

Hívd fel Gabikát!!!!!!

Bimbócska!

Ha nem jelent számodra gondot, mesélnél egy kicsit magatokról??Gratulálok a kisfiatokhoz!!Nagyon aranyos kisfiú lehet!!Én nagyon imádom a gyermek történeteket,ha van a tarsolyodban írj nekünk!!Szerintem a többiek is szívesen olvassák majd!! A legcsodálatosabb,amikor elhangzik az a szó "anya", "apa"!!Amikor bekucorodnak az anyuci, apuci ölébe,megsimizi az arcod,puszit ad stb.Egyszerűen csodálatos ÉDESANYÁNAK és ÉDESAPÁNAK lenni!!!:lol: :P :lol:

Bocs ha valakit kihagytam, de megint csak rohanok!!

Puszi mindenkinek

Kép
dotti

Jó éjszakát kívánok!!

Kép
dotti

Sziasztok!!!

Kangamama!! Na mi lett a kocsikával? Sikerült meggyógyítani??

Dotti!! Örülök, hogy tetszik az új munkahely!! Uge milyen csodálatos dolg segíteni az embereken? Én többet közt ezért is szeretem nagyon a szakmámat és a munkámat. Szeretek segíteni olyan jó érzés.
A lábamat a nap vége felé már én se érzem, mert sinte egész nap lótok-futok a patikában, de ott akkor soha nem is veszem észre, inkább amikor hazaérek.

Kriszti!! Ez nagyon jó hír!! Sztem é végére tutira átlépitek a 300-as egyenlőre "álomhatásrt", de sztem még elöbb is.

Kitartás lányok! Mindenkinek lesz babája!! Tudjátok, ez már az az út, ahol biztos az anyaság és az apaság!!!
Vendég

Sziasztok!

Gyors bekukk, a fiúk már alszanak :D Próbálok egy pár dologra reagálni, ne haragudjatok, ha valakit vagy valamit kihagyok.

Járóka: Nekünk bent a lakásban nem volt járóka, nem is akartam. A nappalit sikerült úgy elkeríteni, hogy semmi veszélyeset ne érjenek el, így kb 35 m2 a területük, ahol játszhatnak. Ez a terület komplett játszótér lett, de estére azért mindíg összepakolok. Az udvaron már nem tudtam kétfelé szaladni, ezért vettünk 4 fajárókát, amit 2 darabba szereltünk össze, így azért azok is elég nagyok és kint abba voltunk az udvaron. Most már egyedül mennek, így sokszor a nappali sem elég nekik, ilyenkor "szabad a pálya" a lakásban, csak az a baj, hogy az előtér és a nappali között van 2 lépcsőfok, ami kicsit veszélyes, mert sokszor vagánykodva, állva akarnak felmenni rajta. Ez még nem nagyon megy, de hősiesen küzdenek :)

Pelenka: Mi először Pamperst használtunk, de sokszor kipisiltek, most Liberot használunk, éjszakára a bugyis változatát, nekünk bevált.

Házimunka: Nekem is bele kellett törődnöm, hogy nem olyan csili-vili minden, mint a gyermekek előtt. Napközben szinte semmit nem lehet mellettük csinálni, állandó felügyelet kell, mert most már sokszor "szeretgetik" egymást, ami általában"egészségre ártalmas" számukra :wink: /Kis szemkinyomás, hajhúzás, harapás, fellökés, stb..../A reggeli ébredés 5.30-6..30 közé esik, ezért a reggeli munka kilőve ( ennél korábban nem szeretnék kelni), így az este, illetve éjszaka marad. A nagyobb dolgok pedig szombatra, amikor apa itthon van. Ilyenkor a férjem vigyáz a gyermekekre én pedig mosok-főzök-takarítok.
Nekem nincs szabadnapom, mindíg velük vagyok, igazán még anyukámra sem hagytam még őket, pedig itt laknak és imádják a gyerkeket. Lehet, hogy nem jól csinálom :?

Kép
rvan

Bimbócska!
Üdv közöttünk, jó volt írni, hogy ti már az örökbeanyukánál tartotok, nagyon jó érzés lehet. Mondjuk már mi is kezdjük mondogatni, hogy annya-annya-annya, kb 20-szor egymás után :)

Dotti!
Örülök, hogy tetszik az új munkahely, de a késelő szörnyű. Remélem a ti útvonalotokat nagy ívben elkerüli, és egyáltalán ....

Petyaanya!

A bébitaxikat interneten rendeltük, Berchet típusúak, a gyerekjatekok.hu-n meg tudod nézni milyenek vannak náluk. Nem olcsók, de mi nagyon szeretjük. Teljesen átalakítható, a legvégén lábbal hajthatós kisautó lesz belőle. Kép

Kép
rvan

Naninga!

Kérted, hogy írjak egy pár szót a mi bulinkról. Mi délre hívtuk a vendégeket, nem voltunk sokan, csak 11-en, testvérek és nagyszülők. A fiúk ilyenkor szoktak aludni, így nyugodtan meg tudtunk ebédelni, és mikorra végeztünk fel is keltek, tehát jöhetett a torta és az ajándékosztás. A tüzijátékot tátott szájjal figyelték, és csodálkoztak, amikor eléjük raktuk a tortát, hogy belenyúlhatnak, ehetnek belől, még soha nem ettek előtte tortát. Tamáska evett is, de Gáborka hozzá sem nyúlt a kicsi szeletéhez, ami az autós tortából volt, neki a focilabda formájú kellett, azt örömmel paskolgatta, de enni abból sem akart. Igazán meg voltak lepődve, azt sem tudták hova-kire figyeljenek, de aztán élvezték nagyon, hogy minden körülöttük forog. Majd próbálok felrakni képeket, csak le kell kicsinyítenem, az kicsit beszédesebb lesz :)

Még valami:Ma este 19.00-kor hívtak a TEGYESZ-től, hogy év végi frissítés van náluk, és lejárt a határozatunk, nem hosszabbítottuk meg, van esetleg valami oka, kaptunk valahonnan babát, vagy már nem szeretnénk örökbe fogadni. Mondtam, már több, mint egy éve örökbefogadtuk a kisfiainkat. Mondta a hölgy, hogy akkor ezt felvezeti és kikerülünk a rendszerből. Én azt hittem, hogy a gyámhivatal értesíti az öf-ról a TEGYESZ-t, de ezek szerint nem így működik :?

Na jó, most már befejezem, majd igyekszem a képekkel, addig is mielőbbi babásodást a várakozóknak és gyönyörű babázós napokat a szülőknek!

Rvan

Kép
rvan

Dotti!!!! Ez a késelés egyszerűen szőrnyű. Még belegondolni is rettenetes!!

Rvan!! Jajjj de csodálatosan, imádnivalóak a kissrácok!! És milyen édesek azokban a bébitaxikban, hát meg őket zabizni!!!
Vendég

Kanga mama! A holnapi Alfás talira nem jöttök véletlenül?
steiff

Sziasztok!!

Csak egy gyors bekukk,mert már Zoli itt toporog,hogy átadjam neki a gépet!!!

Dottikám!!
Nagyon jó volt veled dumcsizni!!
A késelő pedig nagyon borzalamas,ezért nagyon vigyázzatok magatokra!!!
Holnap,remélem,hogy pozitív hírekkel hívsz majd,mert én nagyon szeretném!!!! :P :P :P

Diadella!!!
Én is nagyon bízok abban,hogy szilveszterre már elérjük a bűvös 300-as határvonalat!!! :P :P :P

Rvan!!!
Nagyon tündériek lehetnek a kisfiaitok,ahogy kiabálja neked,hogy annya,annya,annya!!
Kíváncsi vagyok a szülinapi fotókra!!Biztos nagyon édik voltak!!!! :P :P :P

Most már megyek,és átadom a terepet Zolinak!!

Jó éjszakát nektek,és szép álmokat!!!Kriszti
Kép
kkriszi

Az ígért képek:

Kép
Kép Kép Kép Kép

Kép
rvan

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
rvan

Kép [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1194642167.9147.jpg[/img] Kép Kép

Kép
rvan

Sziasztok!

De jó így ébredni!!!Mármint ilyen csodálatos képekre!!
Rvan!

Gyönyörűek a fiúk!!Hű nem semmi,hogy ilyen találékonyak voltatok,ahogy megoldottátok a járóka kérdést!!Jó,hogy ilyen nagy teret engedtettek a fiúknak!!Hát igen a szeretgetés az érdekes téma!!A tesómék ikreinél is így volt Gergő hamarabb lerendezte Kittit!Nálatok a fiúk közül ki az erősebb szeélyiség Tamáska vagy Gáborka??Olyan aranyos Tamáska ahogy falatozza a tortát!!!És a szülinapi torták de szépek!!Látom sok-sok ajándékot kaptak,és volt ám öröm!!Tudom mit jelent ikrekkel lenni ill. részben,mert írtam már a családban is van!De ha megfogadod tanácsként,néha nem árt ha kicsit másokra is rábízod őket,hogy te is tudjál tőlök kikapcsolódni, feltöltődni!Meg persze azért is jó mert bármi elintézni való van könnyebben eltudod intézni!!Ezt onnan tudom,hogy Kittit anyukája mindig maga mellett "tartotta", Gergő viszont többször volt a szomszédos anyukája keresztanyjánál. Szóval most ott tartanak Geri mindenkivel elalszik még éjszaka is,(amire szükség is van mert a tesóm válalkozást vezet emelett üzletkötő,kiszállító és még őstermelő is tehát állandó pörgésben van,így néha szüksége van egy-két gyerek mentes éjszakára amikor nyugodtan kipihenheti magát!Ilyenkor jó ha mamáék lemennek hozzájuk vagy éppen kerianyu azaz én!)de Kittike még délben is csak anyával,és még apával sem!!Tehát érdemes átgondolni!!Persze nekik is hiányoznak a gyerekek, de milyen jó ha nélkülük is eltudnak menni napközben bárhová!!!
Mégegyszer sok,sok boldogságot kívánok Támáskához és Gáborkához!!

Diadella!

Hát igen én azóta tiszta stresszben vagyok mióta meghallottam ezt a szörnyű hírt!!Nagyon remélem mihamarabb elkapják ezt az elvetemült embert!!Ma megyek én is dolgozni, délután meg jön majd a mosás,főzés,takarítás!!

Kriszti!

Én is nagyon jót beszéltem veled!!Olyan jó érzés volt,hogy hívtál!!
Majd délután én csörgetlek!!Mi teljesen rokon lelkek vagyunk!!!Nekem a férjem Sanyi nem igazán szeret számgépezni,így enyém a terep,meg is szokta jegyezni,még nem volt elég neked mára?!A képeket várom,mire haza jövök biztosan már fenn lesznek!Na de most már megyek készülődni!!

Szép napot kívánok mindenkinek!!

Kép
dotti

Sziasztok!

Rvan: :lol: :P Nagyon édes kis zsurmikák a fiúk! Tök ügyesek vagytok, hogy így kitaláltátok az elkerítést. :lol: Nagyon jó az a bébi taxi is. :lol: Két kis herceg! :lol:

Naninga: Te nem küldenél fényképet a hetyke kis legénykédről? :lol:

Dotti: Nem néztem a fotó szavazás eredményét, mert mondtam, hogy nem az volt a lényeg számomra, hogy nyerjünk vagy stb. Csak jó volt látni ott a kis huncutkámat. Ennyi. :lol:

No menek terigetni. :lol:

KépKép
ancsúr

Sziasztok mindannyian!

Köszönöm minden boldog és büszke anyukának a fotókat. Nagyon nagy öröm látni, hogy ez már a valóság, hogy tényleg van ilyen, valakinek már tényleg van babája, nemcsak vágyakozik, várakozik.
Már nemcsak a páromnak mutogatom, hogy milyen gyönyörűek az öribabák, hanem a nekünk drukkolóknak is.

Remélem senki nem akad ki a következő sorokon, de meg kell veletek osztanom:
Nekem soha nem volt semmilyen állatom. Tegnap előtt pedig megkért egy ismerős, hogy vegyük magunkhoz a két macskáját, mert elmegy Angliába. Nem voltam elsőre túl boldog, dea párom nem ellenkezett. Azóta itt vannak. És mi gondoskodunk róluk, nevelgetjük őket, odafigyelünk az árván maradottakra. Szuper érzés! Főleg, hogy közösen gondoskodunk valakiről.
Azt beszéltük férjecskémmel, ez biztos nem véletlen. Márminthogy most kerültek hozzánk. Nem gondoltam, hogy ilyen jól fog elsülni ez a dolog. (tele vagyok érzéssel, csak nem tudom mind megfogalmazni)

Steiff: Meg tudod mondani, az Alfánál hogy halad a sor, illetve hol a sor vége? Ők hogy állnak ahhoz, hogy több helyen is sorban állnánk? Köszi előre is a választ!
fitgabi

Rvan!!
GRatula a kisfiúkhoz!!( Akik már nem is olyan kicsik szerintem nagyon egyformák. Én a nadrágjukról tudom megkülömböztetni őket( csak annyira hogy tudjam a külömböző képeken nem egy babácska van :oops: :oops: )Egy petéjű ikrek?
A cipekedős kép valami fanti!!!

: :oops:
Üdv Ibolya

Kép
ibi01

Szórakozik a gép Ez :oops: vigyori akart lenni

Kép
ibi01

Sziasztok!!!

Rvan!!!
Az ikrek nagyon-nagyon aranyosak,és szépek,és nagyon sokat nőttek a tali óta!!Már ügyesen totyognak!!! :P :P :P
Az a játékbirodalom,ami nekik van irigylésre méltó!!Nagyon szuperül megoldottátok,és kialakítottátok a birodalmi helyüket,ahol felhőtlenül játszatnak!!!Ott igazán elfér minden!!
Nagyon-nagyon tetszik ez a megoldás!!!!Tágas helyen mászkálhatnak,szaladgálhatnak,de mégis vannak egy kis korlátok,hogy meddig mehetnek!! :lol: :lol: :lol:
Tényleg nagyon szuper,jó ötletet adtál nekünk várakozóknak!! :lol: :lol: :lol:

Én sem nagyon tudom megkülönböztetni Tamáskát,és Gáborkát!!!
Olyan egyformák,mintha egypetéjű ikrek lennének!!!Fantasztikus ez a hasonlóság!!

Nagyon szép volt a tortájuk is!Biztos finom is volt!!
Nagyon tetszik,amint az apuka félig bemászott a kisházikóba a kisfia után!!!Szuper képek!!!

Köszi Rvan,hogy megosztottad velünk is a szülinapi bulitokat!!!! :P :P :P

Én is teszek fel egy pár képet az unokaöcsiről,mert itt voltak az este nálunk!!Tibikének a fotón piros maradt a szeme,mert nem tudtam kijavítani,mert nem volt időm rá!!!
Tibike!
Kép
Itt Zolival van!Zoli egy kicsit furin nézett,mert akkor pillantott ide! Kép
itt velem van Tibi Kép
a cumisüveg társaságában Kép

Dotti!!!
Várom a hívásodat!!
Az én Drága férjecském sem nagyon rajong a számítógépért,de néha ide szokott ülni,és a traktoros,munkagépes honlapokat böngészi!! :P :P :P

Puszillak benneteket!!Kriszti
kkriszi

Rvan
Nagyon helyesek a fiúk!
Köszi a linket, megnézem a játékokat.

Kép
petyaanya

Szép jó reggelt mindenkinek!!!

Csak egy gyors bekukkintás,a vasárnapi főzés előtt!!Látom,hogy még alszotok!!!

Dottikám!!
Várom,hogy csörögj!!! :P :P :P

Puszillak benneteket!!Kriszti Kép
kkriszi

Sziasztok! Nagyon szép vasárnapot mindenkinek!!!
Mi megyünk délután keresztfiucska köszöntőbe, hiszen ma van a kis drágámnak a névnapja!!! Martin. Úúúgy szeretem ezt a kis ördögfiókát!!! :) :)

Na megyek vissza a tűzhely mellé.. :)
Vendég

Nagyon ciki már felrakni az első világító --ahogy a férjecském--hívja "karácsonyi pütypürüttyöt" ? :) :)
Mert én már nem bííírom ki!!! Ez csak fehéren világít, tehát nagyon kis szolíd, egyszerű, viszont nagyon széppé teszi a fürdőszoba ajtó feletti falat :) :) ..na megyek is és cselekszem!! :)
Vendég

Szép délutánt nektek!!!

Diadella!!
Szerintem nyugodtan kezdheted díszíteni a lakást!Már én is raktam ki az ablakba üvegfestékkel készített hópelyheket,hóembert,stb...A Lidl-ben vettük,és már én sem bírtam kis!Már úgyis nemsokára esni fog a hó,és itt lesz a tél!!!
Így már az ablakunkon már látszanak a hópelyhek!!! :P :P :P

Már csak 44 nap,és itt a karácsony!!!

Dottikám!!!
Jót dumcsiztunk megint!!!Majd hívlak szerdán,ha hamarabb van valami híred,akkor csörögj,vagy írj!!!!

Pusszantalak benneteket!!!Kriszti Kép
kkriszi

Sziasztok

Hoztam két képet :P
Nyugodtan díszítsetek, nálunk így szakad a hó: Kép

Így megy aludni egy Thomas rajongó: :P
Kép

Olvaslak Titeket, a héten próbálok majd írni is.
Szép délutánt mindenkinek
Süni

Kép
renóca

Kép

Sziasztok!!! :D

Nálunk is ESIK A HÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!! :)
Alig várom, hogy Norisz felébredjen, az előbb már majdnem beszaladtam hozzá, annyira örülök neki, hogy esik :)) De aztán megnyugodtam, talán nem múlik el...

Viszont akövetkező pillanatban rátok gondoltam... És látom Süni is... És látom Diadella tanácsot kért a díszítéshez, Krisziék babáztak, Rvan-ék szülinapoztak... stb stb....
Még ha nem is tudunk mindig jönni, akkor is olyna jó, hogy mégis egymásra gondolunk, erre a mi naaagy csapatunkra!! Készítjük a képeket, fogalmazzuk a gondolatainkat, hogy megoszthassuk egymással! Még akkoris ha az a megfogalmazott hozzászólás végül nem is kerül be a fórumba idő híjján, még akkoris egy a fontos, hogy öszatartozunk és olyna jó nektek elmesélni az örömteli pillanatokat, problémáinkat..!
Tök jó csapat vagyunk!!! Köszi, hogy vagytok!!! ;)

Kép

Igyekszem még jönni... Mindenkihez szeretnék szólni pár szót! :)
Pusszancs :lol: :wink:

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!

Napsi!

Most tényleg megkönnyeztelek!!Valóban nagyon jó, ehhez a kis csapathoz tartozni!!!!Annyira jók ezek a dumcsik!!Norisz biztos fog örülni a hónak!!!

Renóca!

Még nálunk nem esik,de ide is mondta a havazást!!De aranyos Miklóska a képen!!És a mozdonnyal így alszik el??Gergi ha kap valami új játékot akkor viszi magával az ágyba és amikor elalszik,úgy kell alóla kikotorászni!!

Kriszti!

Nekem is nagyon jó volt beszélgetni!!Ha van kedved időközönként megtehetnénk máskor is!!Én is teljesen úgy érzem mintha ezer éve ismernénk egymást!!Nahát én Tibikébe belevagyok szerelmesedve!!Én is kérek...!!!!Én is ,én is....!Nagyon jól áll a kezetekben!Zoli nagyon letört a hír hallatán??Én bízom benne hátha még sikerül!!!Majd szerdán megcsörgetlek,ha haza értem a munkából!!

Diadella!

Én még nem díszitek,egyenlőre készítem az ablak matricákat!!
Akkor nálatok már nagyon jó a hangulat!!Majd küldök pü-t!!

Puszi mindenkinek és élvezzétek a hóesést!!

Kép
dotti

Sziasztok Csajszikák!!!!

ITT IS ESIK A HÓÓÓÓÓÓ!!!!
Már kezd minden fehér lenni odakinnt!! Kép

Napsugi!!!
Én is nagyon boldog vagyok,hogy ilyen jó kis csapatunk van!!!
Öröm ide közétek jönni!!! :P :P :P

Köszi,hogy köztünk maradtatok Ti is,akik már boldog szülőkké váltatok!!
Nagyon jó érzés,amikor tanácsokat kapunk Tőletek,együtt szorítotok velünk bármelyikünkkért,és nem utolsó sorban negyon köszönjük nektek,hogy megmutatjátok nekünk a gyönyörű gyerekeitek fotóit!!! :P :P :P

Sokkal könnyebb a várakozás,hogy előttünk vannak pozitív példák,akik Ti vagytok,és látjuk rajtatok,hogy milyen boldogok vagytok a gyermekeitekkel!!
Tudjuk,hogy ki kell bírni azt a sok évet,amit a várakozással töltünk,de megéri,hisz a végén nekünk is ott lesz a Mi Kisbabánk!!!!! :P :P :P

Renóca!!!
Nagyon aranyos a kisfiad!!!Aki már nagyot nőtt,így nem is olyan kicsi,de számotokra akkor is Ő lesz az Anyuci pici kisfia,mint ahogy egyszer Napsugi mondta nekem Msn-en!!!!

Dotti!!!
Hát persze,hogy van kedvem beszélgetni!!Naná,hogy találunk időt,amikor beszélgethetünk!!
Valóban úgy érzem én is,mint már mondtam is,hogy mintha ezer éve ismernénk egymást!!!
Zoli nagyon elkeseredett,amikor mondtam neki a hírt,de Ő is reménykedik még nagyon,és én is!!Kezem-lábam...mindenem csuriban!!!De jó lenne!!!!!

Teszek még fel két képet,a kis "Szerelmedről"Tibikéről!!Itt már sajna elég piros a szeme,de nem tudtam kijavítani!Biztos azért lett ilyen,mert este fotóztam!!! Kép

Itt pedig a kis Drágám a cumisüvegből próbálja a pohárba belevarázsolni a teáját!!Hisz Ő már nagyfiú,és pohárból iszik!!! Kép

Most volt kinnt Zoli,és mondta,hogy már fehér minden!!!ESIK A HÓÓÓÓ!
Lassan jön a télapó,és a karácsony!!!

Puszillak benneteket:Kriszti
kkriszi

Gyorsan kimentem,és készítettem két képet arról,hogy milyen szép fehér minden!!Már sötét van,ezért csak közelit tudtam fotózni!!A tuja bokron:
Kép
Itt a földön van a hó! Kép

Pusszantalak benneteket:Kriszti
kkriszi

Sziasztok!

Látom minden fele esik a hó, nálunk még nem. :roll: Pedig várom! Igaz nem tudom, hogy mutathatnám be Vikinek a havat, azt hiszem arra még várni kell. :lol:

Kriszi: Arika a kis Tibike! :lol: Látom megszámolja mennyi csepp van a cumisüvegben. :lol:

Napsi: Azért ne rángasd ki Noriszt az ágyból. Mi Vikit nem tudjuk felkölteni, most már csak fürdésre kel fel, aztán majd jól elszórakoztatjuk egymást 22-ig. :lol:

Renóca: Ezt a rajongást! :lol:

f.gabi: tavaly nyáron betévedt a lépcsőházba egy kiscica, feljött a 3. emeletre, és minket választott, leült a függőfolyósó ajtaja előtt és csak nyávogott. Ez azért volt különös, mert lent sincs sose nyitva az ajtó, aztán meg a másik oldalon nincs zárva a szint, arra mehetett volna. Mi Sanyival nem bírtuk nézni, és beengedtük, vettünk neki kajcsit, jól bekajált. Másnap mikor mentem dolgozni elment. Akkor azt mondta apa hogy ez egy próbatétel volt. :P

KépKép
ancsúr

A kiscicás témához szeretnék hozzászólni!Nekünk 3 macskánk volt eddig.Volt két lány cica,és egy kandúr!
Kb.két hete reggel amikor mentünk dolgozni,itt nyávogott a teraszon egy kis gömbölyű,fehér kiscica.
Odaraktuk a mi cicáink tejes tálkájához,és enni is kezdett.
Délután mire hazajöttünk még mindig ott volt,és ráadásul már nem egyedül,hanem egy másik hasonló korú kiscicával,aki elég kis soványka volt!
Esti etetést is megvárták,majd elfoglalták a cicáink ágyikóját a teraszon.
Reggel megint csak ott voltak a mi cicáinkkal együtt,és Ők is várták a finom tejecskét,így nem volt szívünk nem adni nekik,így őket is befogadtuk!
Már a kisebb cica is kezdi magát összeszedni,és mindketten nagyon ragaszkodóak!!
Így lettünk 5 cicás gazdik!
Elég sokat esznek így 5-en,mert naponta kétszer adunk nekik kajcsit,de olyan édesek,amikor mind az 5-en a kis tálkájuknál állnak,és ügyesen lefetyelik a tejet! :P :P :P

Lehet,hogy minket is kipróbált a sors,hogy mit tennénk ilyen esetben!![/b]
kkriszi

Sziasztok!!!

Itt délután fél 2 körül kezdett esni a hó és egészen fél 6-ig esett. Hóesésbe mentünk hugicámékhoz kerifiúköszöntőbe! :)
A nyári gumik meg még fent vannak a kocsin, ráadásul sportgumik
/ na nem is én lennék, mi??/ :) :) ami ilyenkor még rosszabb, mert széles, peres gumi és az összes nyomvályút még száraz aszfalton is megtalálja, vagyishogy felfekszik rájuk, nemhogy vizes, sőt havas úton ... a poén csak az volt, hogy a téli gumik ott röhögnek rajtunk a garázsban :) :), ráadásul azok is felnin vannak, tehát csak át kellett volna cserélni, de én nem hittem el, hogy ekkora hó lesz!! Na de nem volt gáz, szép lassan elevickéltünk .. és a héten le is cseréljük a gumikat!

Ti feltettéket már a téli gumikat??

Napsi!! Könnyet csaltál szemembe, Te lány!! Nagyon örülök, hogy közétek tartozhatok, olyan jó, hogy van egy ilyen nagyszerű csapat, tényleg olyanok vagyunk mint egy nagy család!!
más: este már nem bírtam tovább várni, de mindenképp szeretnék a héten beszélni veled, mert volna egy kérdésem! Jelentkezem majd MSN-en, ha nem gond!
Norisz mit szólt végülis a hóhoz???

Kriszti! Feltettük az első kis díszünket. Annyira hangulatos!!!!

Dotti!! Megkaptam, válasz is ment! Milyen ablakmatricákat készítesz?

fitgabi! Gratulálok a két cicushoz!! Ugye milyen jó érzés a kis állatkákról gondoskodni? Végleg a tiétek lettek a cicusok?

Az én Domi cicám a mai napig nem jött haza :( :(, 7 éve ez lesz az első Karácsony nélküle, nagyon rossz lesz, mi mindig neki is vettünk ajándékot, becsomagultuk és ne nézzetek hülyének, de be is tettük a fa alá! :( és most nem lesz... komolyan kezdem azt érezni, hogy ez nem véletlen, hogy így történt.

Kriszti!! 5 cicus?? Ejjjha :) :) nagy kópék lehetnek!!
Tibike nagyon édes ezeken a képeken is!!!!

Renóca!! Miklóska igazi Thomas fan, akárcsak Norisz :) Édesek nagyon a kis drágák!!!
Vendég

"Eldönteni, hogy gyereket akarunk egy pillanat csupán, de a döntés, hogy a szívünk a testünkön kívül dobog, örökké szól."
Vendég

Diadella!!!

Ment egy privi!!!!

pusszi:Kriszti
kkriszi

Ancsúr!
Én is személyes sértésnek vettem, amiért mindenhol esett ma a hó, csak Csongrádban nem! :twisted:
De remélem, karácsonyig megembereli magát az időjárás!

Holnap kezdjük a bölcsit és én is dolgozgatok! A szabadidőm egyre kevesebb :(

Jó éjt Nektek!
Kép

Kép

Kép
kajla

Sziasztok!

Látom ma mindenki buzgón dolgozott,és senki nem írt!! :cry: :cry:

Kajla!
Majd mesélj milyen volt az első bölcsis nap!!

Diadella!
Megkaptam a pü-t,ha változás van feltétlen szólok!!!Amúgy ezt a férjecském búzgolkodásának köszönhető, mármint a változás!! :cry: :cry: :cry:
Sajnálom a cicusodat,de tényleg lehet,hogy a sors akarata!!
Ablak matricákat festegetek télapósat,karácsonyit,adventi koszorúkat stb!!!Tök jó ,imádok alkotni!!

Kriszti!
Annyira aranyos vagy ,hogy felhívtál!!Jaj!És tettél fel képet a szerelmemről Tibikéről!!!! :lol: Én leveszem róla a mintát!!Én is szeretnék ilyen gyönyörű Tibikét!!!!! :lol: :lol: :lol:
Képzeld ma alig érzem a lában meg a derekam!!Egy egész teherautó árut kaptunk!!Na azt behordani,pedig a sofőr srácc meg a pénztáros csajjal hárman hordtuk be a cuccokat!!!Még 3/4 5-kor is áraztunk és holnap azzal kezdjük majd a napot!!Szóval van hajtás!!

Képzeljétek,Gergi beszélgetett anyuval és szóba hozodott a Mikulás.Mivel mikor lenn voltam náluk,meséltem nekik,hogy nemsokára hozzájuk is ellátogat majd a Miku!!De addig is láthatatlanul be-bekukkangat minden ablakon és megnézi hol vannak jó gyerekek,ahová majd sok ajándékot fog vinni!! Na Gergő attól kézdve"Én már jó leszek"Ritus megfogod a kezem,mert félek!"Kérdeztem tőle,hogy miért fél!!A válasz.Mert tudod itt láttam a Mikálást járni az ablak előtt,de olyan láthatatlan volt,hogy nem is láttam!"_Alig bírtam ki nevetés nélkül!!! :lol: :lol: :lol:

Az elején belekezdtem azt mondta mamának amikor a Mikulás újra szóba hozodott,ezt már a te lányod"Ritus" mondta!!Annyira érdekli őket,hogy ki kinek a kicsodája!!-Na ezt jól leírtam!!Azért remélem kimentek belőle!!

Puszi mindenkinek!!!!!

Kép
dotti

Szép estét mindenkinek!!!

Újabb hét kezdődött el,és egy újabb héttel leszünk közelebb a kisbabucinkhoz!!!! :P :P :P

Kajla!!!
Várjuk a híreket,a nagy bölcsis lányodról!!!

Dotti-Ritus!!!
Örülök,hogy tetszik Tibike!!
A Ti kisbabátok is szép lesz,és a Ti szemetekben pedig Ő lesz a leges legszebb a földkerekségen,hisz Ő a Tietek lesz!!!! :P :P :P
Milyen jó lesz majd akkor ,amikor már megszületik a kisbabucink!!
Olyan jó,hogy beszélgettünk újra egymással!!Komolyan mondom,olyan mintha már nagyon-nagyon régóta ismernénk egymást!!Hihetetlen!!! :P :P :P
Majd küldöm a fényképet!!!!Nagyon sajnállak,hogy így kifárasztottak a mai napon!!Pihend ki magad,mert holnap egy új nap jön,és ezzel megint egy nappal közelebb kerülünk a babánkhoz!!!

Puszillak benneteket!!!Kriszti
Kép
kkriszi

Tennék be nektek egy képet a gyermekeimről, hogy kell?
Napirend: kb 1 órakor fekszem. Fél 3-kor megérkezik közénk a legkisebb, onnan figyelek, nehogy apja ráfeküdjön, illetve maradjon neki is helye, mert a kicsi természetesen keresztben szeret aludni. Fél 4-kor megérkezik a következő méret, neki már előkészítve matrac paplannal-párnával, mert ő még ráadásnak hataélmasakat rúg is. Neki fognom kell a kezét, úgy alszi tovább. Fél 6-kor szól az óra. Elkészítek 2 liter kakaót, ébresztem az iskolásokat, kiveszem a mosógépből az éjszakai mosást, ébresztem újból a két nagyot. Előkészítem a két kicsi ruháját, emelt hangon ismét ébresztem a legnagyobbat.
Apával leülünk meginni a kávés kakaónkat, meghallgatom a céges problémáit, mondok rá valami okosat és azt, hogy ő a legokosabb, majd megoldja. Visszaküldöm valamelyiket, mert nem megfelelő ruhát vett magára, másiknak ismételten szólok, hogy a fején lévő szénakazallal kezdeni kéne valamit, minimum rakjon rá egy hajpántot(zseniális találmány ez a szétnyílós). Kitöltöm a kakaókat, feltörlöm a kiömlöttet. Szólok apának, hogy elkésnek, Szólok, mert mindig van valaki, aki nem látja, hogy hóvihar van, tehát kell kabát, szólok, hogy valaki ottfelejtette az iskolatáskáját. Vagy úszócuccát, vagy tornazsákját, vagy kottatáskáját. Elindulnak. Ébrednek a kicsik. Mindegyiket egyenként örömre kell ölelgetni, hogy jól induljon a napjuk. Reggeli, kakaó, törlés, elpakolás, mosogatógép ki-be, indulás oviba. Puszi, érted megyünk ebéd után, beviheted a plüsikét, ha kimentek vedd fel a vastag gatyót.
A/ ügyintézés;B/meseszínház;C/haza: teregetés-közben játszás-főzés, konstatálása a kosznak, vállrándítás sóhajjal: holnap!. Kicsi sok foglalkozást igényel-eddig bilire szoktatás, most az állatok-színek-formák-körjátékok.
Dél. Ebéd, indulás ovisért. Haza, altatás. Közben ruhák hajtogatása, elpakolása, internet. alvás után: heti 1x zenevár, 4x zongoraóra, 2x trombitaóra, 3x szolfézs, 2x vízilabdaedzés, 2x úszásoktatás, legalább egy plusz rendezvény, iskolások begyűjtése(többnyire előbbiek közben), haza.
Vacsora: legalább 3 hullámban, mosás előkészítése, mosogatógép kipakolás, bepakolás.
Lelkek ápolása, leckeellenőrzés(többnyire elég: mi volt ma jó a suliban, mi volt ma rossz a suliban, ki szeretett ma, ki bántott, kész van-e a lecke) Anya képzeld el....3x. Mondd el kérlek, mert csak akkor tudok segíteni....2x. Fürdés. Árvízkárok enyhítése, ígéretek, többet soha nem loccsan ki. Pizsama, hajszárítás, éhes maradtam...na ne szórakozz!!!! Altatás: altatódal 3x, esti ima, Altató, még legalább egy nagyon icipici mesét anya lécciiii, nagyon szeretlek. Aludjál itt velem. Jó, amíg elalszol.
Hazaér apa. Hullafáradt, nagyokkal beszélget, kicsikkel majd reggel. Mi történt ma velünk. Lelke ápolása. Hálaadás, hogy végre itthon.Tesz-vesz, bankol, leül tévé elé.Öt perc múlva tévé nézi alvót. Simogatva rávenni, hogy menjen fel az ágyunkba. Siker. Bezár a bazás, felmegyek. És lám, megvárt a teregetnivaló, éjszakai mosás betesz, majd kb 1-kor odabújok életem párjához. Felébred rám :oops:
És mindez akkor van, amikor itthon vagyok a legkisebbel, pillanatnyilag szabadságon. Egyébként fél nyolctól négyig dolgozom. A többi változatlan.
[/img]

boldog napot, nevetést,
t.
bimbócska

Bimbócska!! :). Hát azt giszem, hogy azt a szót, hogy unalom nem ismered!!! Ez aztán a pörgős élet!!! Nem vagy nagyon kimerült? Minden elismerésem a tiéd, pláne, hogy mindezt munka mellett.

Kriszti!
Bizony-bizony egy őj hét! Végre a hétvégén már megyünk a tanfolyamra! Már nagyon várom!

Dotti! Édesek ezek a gyerekek!!
Vendég

Bimbócska!

Ezt hogy csinálod? Emelem a kalapom előtted. Nagyon ügyes vagy! Gondoltam, hogy sűrű a program, de hogy ennyire! Jó egészséget, kitartást, erőt kívánok Neked! Megkérdezhetem, hogy mi a helyzet a nyárral? Hogy oldod meg, amikor dolgozol? Szabadság alatt hova szoktatok menni? Még egyszer gratula, jó volt "kora reggel" az írásodat olvasni. Egész feldobott.

Puszi Nektek!
Vendég

sziasztok!
valaki megirná légy szives privátban, hogy van-e korhatár az örökbefogadásnál, és ha igen, hány éves kor?
előre is köszönöm
mindenik

Mindenik: ideírom, hátha mást is érdekel! Nincs korhatár, a törvény csak az örökbefogadó szülő (házaspárok esetén ez alatt a fiatalabb házastárs értendő) és az örökbefogadandó gyermek közötti korkülönbségről rendelkezik, idemásolom a paragrafust (VI. fejezet, 47.par. (1) bekezdés):

"Örökbefogadó csak az a teljesen cselekvőképes, nagykorú személy lehet, aki - a külön jogszabályban meghatározott - örökbefogadás előtti tanácsadáson és felkészítő tanfolyamon eredménnyel részt vett, és személyisége, valamint körülményei alapján - a gyámhivatal örökbefogadás előtti eljárása során hozott határozata értelmében - alkalmas a gyermek örökbefogadására, továbbá a gyermeknél legalább 16, legfeljebb 45 évvel idősebb. A rokoni, illetve a házastársi örökbefogadás esetén a korkülönbségtől, illetve a felkészítő tanfolyam elvégzésétől el kell tekinteni."
rkata

fitgabi! Az Alfánál nagyon lassan megy a sor, ott inkább akkor lehet haladni, ha a sorban előbb levők kiesnek (terhesség, máshonnan kapott baba stb.) miatt. Augusztusban jelentkeztünk és ha jól emlékszem a kezdő sorszámhoz képest 3-mal vagyunk előrébb. Nekik nem gond, ha máshol is sorban áll a jelentkező, csak azt kérték, hogy ha lesz baba jelezzék nekik (mondjuk ez abszolút érthető.)

bimbócska! Bár ezt asszem mondtam már, de nem semmi csaj vagy!! :wink: Nálunk sem piskóta egy nap a négy gyerkőccel, de kispályások vagyunk hozzátok képest...
steiff

Kriszti!

Patakokban hullanak a könnyeim!!!!Ez gyönyörű volt!!Köszönöm!!
Amugy a helyzet változatlan sajnos!! :cry: :evil:

Diadella!

Szombaton már akkor tanfolyam???Képzeld ma beszéltem a kereszlányommal telefonon!!Kérdem Kittitől ha találkozok a Jézuskával mit mindjak neki, mit szeretnél karácsonyra ???Hááát nem is tudom!!Olyan haj kiegyenesítőt!!Mondom neki.a gyönyörű fürtös hajacskádat nem kell neked kiegyenesíteni!!De keresztanyu!!-és még csak 4 éves!!!Na meg most a sláger simán hátra fontam a haját estére,hogy ne gubancolodjon össze amikor lenn voltam náluk!!Na nem igazán akarta engedni, de én kicsit kicseleztem,azt mondtam neki Fionás hajat csinálok(Shrek).Na azóta az anyjának olyan hajat kell neki csinálni mindennap kiköveteli,mert keresztanyu is olyat font!!Szóval ilyenkor megtudom őket zabálni!!Karácsonyra készülnek nálunk,így mégjobban várom az ünnepeket!!

Bimbócska!

Hááááát nem semmi vagy!!!Nekem elég volt elolvasni is!!Jó mozgalmas a napotok!!Nem tudom milyen idősek a gyerekek, besegítenek neked azért???
Képet úgy szúrhatsz be,rákattintasz a melléklet feltöltésére és ott kiválasztod melyik mappából szeretnél képet feltölteni!!Sok sikert hozzá!!Ja!De előtte le kell egy kicsit kicsinyíteni a képet!!

Lányok!
Láttátok a vonalzómat?Ma 5 hetesek vagyunk!!Huuuuuurráááááá!!

Puszi mindenkinek

Kép
dotti

Jó éjszakát mindenkinek!!

Kép

Kép
dotti

Sziasztok!!!

Dotti!!!
5 hónaposak vagytok,nem???Legalább is ezen a vonalzón 5 hónapos,bár a gólyahíres jelentkezésetek az lehet 5 hetes!!!
Nagyon szívesen,és hidd el én is végigsírtam az egész klippet,ahányszor csak láttam!!!! :P :P :P

Nekünk is szigorított Zoli főnöke,nem akarja elengedni szabira,mert azt mondja,hogy sok a munka!!Ma is azt mondta,hogy miért nem maradtak tovább,mert már fél 5 körül bejöttek!!! :evil:
Ez van,sajnos!Ha menni kell,akkor menni kell!!

Diadella!!
Gratula a tanfolyamhoz!!A Gólyahíren írt Ági,és Ők is nov.17-én,és 24-én mennek tanfolyásra.
Nem lehet,hogy egyhelyre mentek??Bár ez csak abból gondolom,hogy ugyanazon a napon mentek!

Puszi mindenkinek:Kriszti
kkriszi

Sziasztok!

Dottikám!! 5 hónaposak!! :) Gratula hozzá!!!
Igen hétvégn tanfolyam. Vissza is akarokolvasgatni majd, hátha valaki írt részletes beszámolót a tanfolyamról ... bár ez a visszaolvasás ... valamelyik nap is olvasgattam a fórumot, és bizony kinyílt a bicska a zsebemben néhány hsz-től!!!
Vendég

Diadella!!

A mi tanfolyamunk Ágacskás volt!arról annyit tudok mondani,hogy nagyon szuper volt!!Nagyon aranyosak voltak az előadók,és mivel ő is örökbefogadószülők voltak,így a saját tapasztalatukat is elmondták!!
Szóval,a mienk ebből a szempontból nagyon-nagyon szuper volt!! :P :P :P
A Tegyeszes tanfolyamokról,már én is olvastam ilyen-olyan véleményt!

Kíváncsi vagyok,hogy a Tietek mien lesz?Majd írjál róla,mert kíváncsian várjuk az élménybeszámolódat!!

Egyébként miért nem írogatsz sűrűbben??Olyan ritkán írsz mostanában,és olyan rövideket!Pedig annyira jó olvasgatni a boldogságotokról!!! :P :P :P

Puszi:Kriszti
kkriszi

Húúú,mennyi hiba volt az előző hsz-emben!!Nézzétek el,mert már álmos vagyok!!Az álommanó nagyon kerülget engem!!

Dotti!!Gratulálok az 5 hónapotokhoz!!!!!

Jó éjt nektek,és szép álmokat!!! Kép
kkriszi

Krisztike!

Azért írok ritkábban, mert a munkahelyemen már egyáltalán nem tudok netezni, annyira sok a munka, hogy egyszerűen /nem túlzás!/ egész nap meg sem állok. Egész nap ajtóig álló sor van, minden ember ideges és türelmetlen és közben hangoskodnak, beszólnak, pedig már párszor elmagyaráztuk nekik, hogy csend legyen, mert nem párizsit árulunk, amit ha véletlen elcserélünk olasz felvágottra, akkor na sebaj megeszi azt. Lassan megy a dolog, hisz rengeteg adminisztráció is van az expediálás / gyógyszerkiadás/ közben, mert mindig kitalálnak valami újat... nem is hinnétek, hogy mennyi mindent kell figyelni egy recepten, mert ha pl már lejárt egy nappal, akkor a TB már megrángat, és sajnos egyre többen bepróbálkoznak lejárt receptekkel.
Egyre több olyan is van, hogy nem akarnak fizetni, vagyis egyszerűen elfelejtenek fizetni. Ez most komoly!! Elpakolják a gyógyszereket és elköszönnek, úgy kell utánuk szólni, hogy legyen szíves fizetni.
A sok generikumról ne is beszéljünk! Ezek azok a gyógyszerek, amik valami régi gyógyszernek / innovatívaknak/ a koppintása, csak mivel itt már nincs kutató munka a háttérben, így jóval olcsóbbak. A legújabb törvény szerint az orvosnak ezeket kell felírni, hacsak a beteg nem ragaszkodik a jól bevállt régi gyógyszereihez. Tehát felírja az orvos a generikumot, egy típusú hatóanyagból létezik mondjuk 15 féle készítmény, ez nem túlzás, pláne vérnyomáscsökkentőknél. És nekünk a patikában nincs mind a 15 féle, ,merthát hiába olcsó, beszerezni nem lehet, mert még a nagykernek sincs. Na ilyenkor is rajtunk töltik ki a dühüket a betegek, pedig nem kell visszamenniük az orvoshoz, mert egyből felajánlom nekik az összes lehetőséget amivel helyettesíteni tudom a gyógyszerét! És ez így megy egész nap, a sor meg áll, és mi orvosi rendelők mellett vagyunk / 2 felnőtt körzeti orvosi rendelés, 1 nőgyógy, 2 gyerekorvos, 2 fogász/...szal recept van dögivel :)
Szal mire hazaérek, nekiállok főzni, házimunka és bár leülök a gép elé, mindent elolvasok rólatok, csak írni vagyok már sokszor lusta :)

Tudom, hogy mindenkinek megvan a maga munkahelyi problémája és félre ne értsetek, én egyáltalán nem panaszból írtam le ezeket, mert köztudottan imádom a munkámat a munkahelyemet pedig még annál is jobban!! :) :)

Amit az elöbb írtam, azt nem a tegyeszes tanfolyamra értettem ám!!! Nagyon várom már a tanfolyamot, nagyon kíváncsi vagyok rá!!

És még mindig nagyon, de nagyon boldog vagyok!!!! Nagyon várjuk már a mi kis babucinkat!!
Vendég

Ja és még valami. Nem szerettem volna ezt ide leírni, mert ez egy vidám topik ez pedig egy nagyon, de nagyon szomorú történet.

Van egy ismerősöm, személyesen nem ismerem, csak a netről, innen viszont már sok éve. Még endometriózis sorstársként ismertem meg, együtt küzdöttünk a babáért, egymásnak adtunk erőt a műtétek és a sikertelenségek után és neki valami fantasztikus csoda folytán spontán sikerült a baba. Nagyon nagyon örültem neki. A kisfiú megszületett, de korábban mint kellett volna, viszont egy darabig úgy nézett ki, hogy minden rendben van vele. Egy csodálatosan szép kisfiúról van szó, akit nagyon vártak már a szülei!!
De rosszabbodott az állapota, már 3 hónapja kroházban van, olyannyira rosszabodott, hogy már kb 5 hete lélegeztetőgépen van. / 4 hónapos kb a kisfiú!/ A napokban pedig kritikus az állapota és az orvosok megmondták a szülőknek, hogy sajnos nem sok esélyt látnak arra, hogy meggyógyul :( :( Velük vagyok lélekben, nagyon nehéz időszak ez számukra, és ez engem is teljesen kiborít, annyira szeretnék nekik segíteni ,annyira szeretetre méltó az a lány és annyira sokat küzdött ezért a babáért, aki lehet, hogy ... :( a napokban talán minden eldől.
Ne haragudjatok, hogy ezt ide leírtam, de Kriszti kérdésére ez is a válasz, ezért sincs nagyon kedvem írni, nagyon félek, hogy mi lesz a kis tündérkével!! Imádkozzatok érte lányok, hisz ő egy kis ártatlan emberke, és az élete első pár hónapjában már rengeteg szenvedést élt meg .(
Vendég

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?