Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Van egy jó hírem!!! Most hallottam, hogy az a biztonsági őr aki ezt a mocsokságot tette azzal a szegény kutyával, be van pánikolva és rendőri védelmet kért mert életveszélyesen megfenyegették. Balzsam a lelkemnek!

Andi
Ambrosia

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Remélem, hogy állatszerető rendőröket kap..., és azok még segíteni is fogják, hogy a lelkes állatszerető emberek jól elgyepálják...KépKépKépKépKépKépKépKépKép! A pofáját pedig nem vállalta... Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Éva
Hát nem tudom..., a nagybátyám orr-fül-gégész professzor. Én gyerekkoromban (anyu is) ennek köszönhetően úsztam meg a fölszúrást, kivétel nélkül minden alkalommal jó hatása volt. Az orvosnak azt diktálja az érdeke ha "kuruzslás" helyett inkább a méregdrága gyógyszert veszi meg a tisztelt delikvens. Higgy nekem! Sajnos ismerem az egész férges egészségügyet...

Andi
Ambrosia

Ma egyébként legalább 50 plakátot ragasztgattam ki mindenhová, népszerűsíteni az aláírásgyűjtésünket, Dömböri szomorú szemecskéivel....Kép Alíg várom már, hogy elkezdhessem a gyűjtést!Kép Csak az a rohadt bürokrácia...még legalább 2-3 hét, mire kijön a peticiós ív, és hitelesen el lehet kezdeni...
zsuzsi

Sziasztok!

Dömböri gyilkosa(i) mindenképp megússzák néhány ezer forinttal, mert, ha a nyáron összejön az 50 ezer aláírás, akkor is csak szeptemberben kerül a parlament elé, mert persze Ők is nyaralnak...
És, ha megszavazzák, hogy bűncselekménnyé mínősítsék az állatkínzást, akkor az már nem fog Dömböri gyilkosaira vonatkozniKép! De talán a további esetkben eredményes lesz!Kép És lesz idejük a sitten elgondolkozni (mondjuk agy nélkül nehéz lesz)! Azt meg remélem, hogy Dömböri szomorú szempárja élete végéig kisérteni fogja..., mert én soha nem fogom elfelejteni azokat a szomorú, szeretet éhes szemeket!Kép

A rendőri védelemről annyit, hogy Dömbörit sem védte senkit, és remélem őt sem fogják, és akkor majd megmutathatja milyen nagyfiú a vele egy súlycsoportú jóérzésű emberekkel szemben!Kép

Éva!

A fülmelegítő sapka nem ért nálunk se annó semmit!Kép

Vikics!

Nálatok lesz melegvíz júli 1-3 között? Nálunk nem, és már láttam sok házon, hogy ott se! Mondjuk mi a másik oldalon vagyunk...

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok LányokKép
ZsuzsiKép
KÖszi a leirtakatKép
ÉviKép
Már irni sem tudok mit a fülfelszúrásotokra csak azt, nagyon sajnálom Őket és TégedKép Köszi a véleményt a segitségről, meg a tapasztalatokat is jó volt olvasni. Sajnos az élet most egyszerre osztotta le azokat a "lapokat" melyekre évek óta vágyódtunk igy meg kell valahogy oldanunk a kialakuló problémákatKép Hogy miként birjuk majd egymás nélkül ilyen sokáit azt nem tudom, de a Párommal úgy egyezkedünk mostanában, hogy a szülésnél itthon lesz mindenképp meg utána egy hetet és azután minden hétvégén hazajön vagyis péntek este repülőre ül majd vasárnap este vissza jön... Nehéz lesz és mérhetetlenül fog hiányozni (most is alig tudok meglenni NélküleKép)de majd megoldjuk valahogyanKépNagyon jó Társ Ő igy érzelmileg is nehéz a hiányát feldolgozniKépKép De ezért inkább hálát adok a sorsnakKépEgyébként a Szent Margit korházban fogok szülniKép
ZiziKép
Értem, ez jó hir, hogy nem kötelező a kengyelKépKöszi a javaslatotKép
AndiKép
Ez édes, ahogy leirtad a megnyugtatás módjátKép Élni fogok a módszerrelKépKép

Puszi Mindenkinek: Doris
doris

Sziasztok!

Zizi, Doris!
Császárnál egy hét múlva engednek haza, mert a varratot a hetedik napon szedik ki. Nekem nincsenek túl jó tapasztalataim a császárról, de ezzel nem terhellek benneteket. Próbáljatok meg a szoptatásra is készülni, nemcsak a szülésre. Az első héten (de később is) rengeteg folyadékot kell inni (én az összes teát megittam az osztályon, ami ki volt téve, napi 4-5 litert Kép).
Csatlakozom Évához, az első félév a legnehezebb, abból is az első hat hét. Érdemes erre az időre megszervezni, hogy valaki főzzön a családnak, takarítson és mosson. Az pedig szintén nagyon fontos, hogy amikor a picik alszanak, akkor ti is pihenjetek, akkor termelődik sok tej.

Vikics!
Ment a diéta!

Gabi
efgabi

Sziasztok

Felébredtek a moderátorok? Eltűnt egy üzenetem! Pedig nem írtam semmi rosszat. Csak a jó hírt akartam megosztani veletek, most hallottam, hogy az elkövető biztonsági őr rendőrségi védelmet kért mert életveszélyesen megfenyegették és nagyon berezelt! Balzsam a lelkemnek!

Zsuzsi
Köszi, jól van a kisbogár. Lassan 6 éve lesz hogy az "anyja" lettemKép Mellesleg törzskönyvezett német dog.

Éva
A nagybátyám orr-fül-gégész professzor, higgy nekem jót akarok. Gyerekkoromban minden alkalommal a meleg só mentett meg a fölszúrástól. Nagyon jó hatása van. Nálunk generációkon keresztül ez tette rendbe mindenkinek a fülét. A doktor bácsik jól felfogott érdeke azt diktálja, hogy Te vedd meg inkább a méregdrága gyógyszert. Meg aztán van egy-két pancser is köztük. Remélem gyorsan kilábaltok a betegségbőlKép

Andi
Ambrosia

Hurrá új design a topicnak. Felbukkantak a leveleim klónozva!Kép

A fülmelegítő sapka önmagában tényleg nem ér semmit, a só a lényeg.

Andi
Ambrosia

Sziasztok!

Ma írtam már egy csomót, de eltűnt. Lehet, hogy ez is el fog tűnni.

Ma megint voltunk a matáv gyerekszigeten, hát mi nagyon jól éreztük magunkat ismét. Engem nem zavarnak a reklámok, az a lényeg, hogy a gyerekek jól érezték magukat!
Holnap Ráckevére megyünk a Dunára.

Zsuzsi

Ma megint volt a tv-ben, hogy indul az aláírásgyűjtés és egy miniszter is kivonult oda, ahol a kutyust megkínozták és lépni fognak emiatt.
Kár, hogy ennek meg kellett történnie és csak így figyelnek fel, hogy milyen törvényeknek kellene bűntetni az állatkínzókat.

Jó hétvégét mindenkinek!

Éva
p.éva

Doris

Még azt akartam írni neked, hogy mindenképpen szerezzél be egy kifli alakú szoptatós párnát, mert azzal sokkal könnyebb egyszerre szoptatni a kicsiket és így egy csomó időt takarítasz majd meg magadnak. Nekem is egy ikres anyuka ajánlotta és bevált.
A Máv kórházban a császárosoknak 5 nap után haza lehetett menni, szeritnem titeket is hazaengednek.

Zizi

Már nem sok van hátra, azt már valahogy csak kibírod. Jó nagy lehet már a pocakod. Én már nem is emlékszem, hogy mekkora hasam volt, de a múltkor elővettünk egy videofelvételt, ami pár nappal a szülés előtt készült és majdnem rosszullettem a látványtól. A bőr teljesen szétment rajta, de szerintem ez minden ikresnél hasonló.

Vikics

Ma a matáv szigeten is találkoztam ikres anyukákkal és volt aki szokott minket olvasgatni és rád azonnal emlékezett és a fiaid képeire.

ANdi

Azért nem tudom, hogy mi tévő legyek fülmelegítés ügyben, mert a a Bethesdában azt mondták, hogy csak ártok a vele, a Heim Pálban meg, hogy melegíteni kell. A sapkát meg egy anyuka ajánlotta, mert nekik bevállt. Szeretném enyhíteni a fájdalmukat, de félek, hogy csak ártok vele nekik. Azt mondták , hogy ez egy régi tévhit. HÁt most kinek higyek? Ahány orvos, anyi féle vélemény. Hát akkor én honnan tudjam mi a jó?

Éva
Éva
p.éva

Éva

Hidd el ha egy kicsit is bizonytalan lennék nem javasoltam volna. Én személy szerint egyetlen alkalommal sem hallottam, hogy a meleg só ártott volna. Szívesen megnézném azt az embert aki ezt a hülyeséget mondta. Egy darabig dolgoztam együtt a Dr. Ribári proffal, ez mond valamit? Mindegy nem akarlak rábeszél ni semmire, pusztán csak a segíteni akarás vezérelt, sajnálom a pici lányodat. Egy biztos, én minden zokszó nélkül alkalmaznám a gyerekeknél ha kellene.
Ambrosia

Sziasztok!

Nem tudom mi volt ma éjszaka a levegőben, de borzasztó rosszul aludtunk ma éjszaka. A két gyerek összesen 9-szer volt fenn, gondolhatjátok én mennyit aludtam. Aztán most délután muszáj volt nekem is aludnom, most már egy fokkal jobban érzem magam, ők még alszanak Kép
Tegnap anyósom kivitte Andrist a szigetre, elég jól érezték magukat, a tömeg volt az egyetlen negatívum, mert sok olyan játékhoz nem fértek hozzá, amivel szerettek volna játszani. De amit láttak, azok jók voltak. Anyósom szerint olyan 2-3 éves gyerekeknek nem túl jó, nekik való dolgok nincsenek.

Éva! Szoptatós párnát én is vettem, mert hasonló jókat hallottam róla, mint amit Te is írtál, remélem fogom tudni használni Kép
A meleg sóról pedig az a véleményem, hogy ártani biztos, hogy nem árt, és ha a gyereknek jólesik, akkor nyugodtan alkalmazd. Ha nem esik jól neki a meleg úgysem fogja eltűrni.

Az állatvédelemmel kapcsolatban lenne egy érdekes kérdésem. Van egy macskánk, két év körüli lány, illetve csak lány volt, mert megműttettük, hogy nem küzdjünk évente kétszer a kiscicákkal. Szóval nem tudjuk leszoktatni róla, hogy madarakat vadásszon. Persze emellett egereket, lótetűt, stb. szóval kártékony állatokat is vadászik, de a madarakat nagyon sajnálom. És nem csak verebet, hanem mindenféle mást is, ami akad a kertben: cinkét, vörösbegyet, rozsdafarkút, múltkor egy tengelicet hozott valahonnan. Van valami ötletetek, hogy mit tegyek vele? A macskát is szeretem, de a madarakat is.
JA és persze kap enni rendesen, nem azért vadássza le őket, mert éhes, hiszen általában meg sem eszi, csak "sportból" csinálja, ill. ösztönösen.

Zizi
debyand

Sziasztok!

Zizi!

Anyukám 11 nappal a császár után jöhetett haza velünk. Sokban függ a babáktól, mert pl. mi mindketten besárgultunkm lehet, hogy már előbb is hazajöhettünk volna.
A mi cicánk nem jár ki, így Ő nem szokott madárra vadászni. Itthon csak annyit szokott, hogy a plcon lévő akváriumban nézi a halakat, két lábra áll, és belenyúlkál a mancsával, de nem bántja őket. A nyuszihoz is bemászik néha a, de Őt is csak figyeli, nem bántja. Viszont a cserebogarakat rendszeresen behozza a lakásba, és játszik vele. Megértem, hogy sajnálod szegény madarakat. A cicát természetesen emiatt nem szabad bántani, mert ösztönösen csinálja. Majd rákérdezek anyukámnál/nővéremnél, mert ők jobban tudják, mint én, én csak szeretem Őt, de nagyon, ők meg nevelik!Kép
Ja, ma feküdt az ágy szélén, az ágy mellett állt a kutyánk, és többször a arcába kapott szegény kutyánknak, egymásra vadásznak rendesen.KépKép

Éva!

Én is nagyon sajnálom, hogy Dömböri életébe került az, hogy végre észrevegyék, hogy ezek a vadbarmok bűntetlenül ölhetnek!Kép De legalább sikerült felhívni a figyelmet, az a politikus is kitűzte magára a mi általunk kitalált fehér szalagot, ami nagy dolog!Kép Már csak az ötven ezer aláírás kell...Kép

Andi!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy befogatátok Sacát!Kép
Bárcsak minden ember tenne ennyit Értük, nem lenne annyi éhező állatka az utcákon!Kép
Azt meg el sem tudom képzelni, hogy milyen lelke lehet annak, aki kidob egy állatot az utcára!Kép

Zsuzsi

Ja, még azt akartam, hogy nézzétek meg a fotóalbumot! Valaki, egy Anyuka, csinált egy albumot a kislányairól, Erdény ikrek a címe, nagyon aranyosak a kisbabák!Kép
zsuzsi

Sziasztok!

Már jól a kislányom és a füle sem fájt, legközelebb majd melegítem neki, ha nem lázas, mert akkor biztosan nem szabad.

Zizi

Szerintem ez a természet rendje, mondjuk, ha az én cicám csinálna ilyet, nekem is rosszul esne, de nekem sosem volt cicám, így sajnos tanácsot sem tudok adni. Lehet, hogy így kell elfogadni őt.

Andi

A múltkor elfelejtettem válaszolni neked. A gyerekeket, a strandon egyszerűen képtelenség kordában tartani, egyikre a férjem a másikra meg én vadásztam a Lora meg már szótfogad ő ott volt mindig mellettünk. A medencében is úgyanez a helyzet volt.

ÉVa
p.éva

Eva!

Mi fulfajasra, gyulladasra kovirozsat hasznaltunk. Most utanakerestem es talaltam a Babanetes rendeloben is velemenyt rola:

"Kérdés:
Kérem mondjon véleményt a kövirózsa olaj fülkürthurutra való alkalmazásáról. Nagyanyáink, anyáink esküsznek rá, de nagyon szeretném tudni, Önnek mi a szakvéleménye róla.

Válasz:
Igen, valóban jó hatású a kövirózsa nedve. Gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatása van. Középfülgyulladásban szenvedő, fülfájós gyermeknek a hallójáratába csöppentve azt, a fájdalom enyhülését érhetjük el és a megfelelő egyéb gyógyszerekkel (orrcsepp, gyulladáscsökkentő szájon át, nyákoldó stb.) a gyógyulási időt lerövidítheti. Kapni gyógynövényboltban lehet, van aki otthon cserépben tartja a növényt és a tisztított levél nedvét közvetlenül használja. Eredménytelenség esetén feltétlenül keressék fel a gégész szakorvost.

Dr. Gömöri Ágnes"

Jobbulast!

Faline
estee

Faline

Köszi szépen, mi már próbáltuk ezt a fülcsi nevű kövirózsa kivonatot és az igazi kövirózsát is kipréseltük, de nem sokat segített. Az orrmandulától fertőződik meg a fülük és már csak az segíthet, ha kiveszik. Az orvos szerint.

Azért köszi a segítséget!

Éva
p.éva

Lányok!

Merre jártok? Mindenki nyaral?

Ciliről, Annáról, Molnárkáról, Vikicsről már rég hallottam!

Irjatok!

Éva
p.éva

Eva,

hat... Annak idejen en nagyon korbeolvastam a mandulakivetel temajaban es tenyleg sok helyen irjak, hogy fulbajnal is sokat segithet. (Egyebkent az orrmandula mutetje sokkal egyszerubb, mint ha mindkettot veszik ki, bar mi - en is es a csemete is - hamar tul voltunk azon is.)

Bocs, ha olyan temarol irok, amit mar kiveseztetek, de mostanaban nem tudtam reszletesen kovetni a topicot. (Most jol lebuktam, igen, kukkolok Kép)

Faline
estee

Sziasztok!

Itt van az emlegetett szamár!Kép

Olvaslak ám Benneteket, csak nincs időm írni, ugye nyári szünet (igaz, hogy van ügyelet), és a gyerekek itthon.

Éva!

Nálunk is fülfájósak a fiúk, nekik jót szokott tenni mindenféle melegítés, persze, ha nem lázasak. Náluk még nem annyira rossz a helyzet, hogy ki kéne venni a mandulájukat, szerencsére.

Andi!

Mi is voltunk eleget már a strandon ezen a nyáron, és nem könnyű Őket sem kordában tartani! Általában felosztjuk a két srácot Apa vigyáz Rajmundra (Ő az apásabb), én felügyelek Koppányra és úgy már nem is annyira vészesKép Egyedül meg ki sem merek velük menni egyik strandra sem, mert egyedül én sem bírok a kettővel.Kép

Zsuzsi!

Engem is nagyon elszomorított a kutyussal történtek!Kép Nekünk is van kettő egyikük schnautzer-tacskó keverék, másikuk labrador. Belegondolni is szörnyű, hogy valaki akár őket is ilyen brutálisan megkínozhatja.Kép
Szólja, amint alá lehet írni az ívet!

Doris!

Szerintem 9 hónap elengedő arra, hogy fejben felkészüljön a babákra az ember.
Nekünk néhány napunk volt rá, és sikerült!Kép
Probáld minél időtakarékosabban megszervezni a napodat, és bátran vonj be segítséget!Kép

Anna
anna35

Sziasztok!
Nagyon jól telt a hétvégém. Rengetegen voltak Újszilváson! És annyit ittak, hogy alíg maradt valami a büfében, egy kicsit féltünk is, hogy vasárnap reggel mi lesz. De szerencsére pont elég lett a pia csak a végére nem volt olyan választék.

Doris!
Nálunk is külön alszanak a fiúk. Külön szobában tőlünk és kölön ágyban egymástól, csak a délutáni alvás szokott a mi ágyunkon történni, mert imádják nézni a Minimaxot és addíg nézik míg elalszanak. Ez az új módszer. Kép Köszönjük a dícséretet. Kép
Nem akarlak ijesztgetni de én 9 napot voltam a Margitban úgy, hogy nem voltam császározva, csak egy kicsit besárgultak a fiúk és ennyi idő kellett hozzá, hogy elérjék a 2500g-ot, mert az a limit a hazaengedéshez. Kinél fogsz szülni?
Arra készülj fel, hogy jobb ha kiolvasol minden könyvet a az első időkről, mert ott aztán a világon semmilyen segítséget nem fogsz kapni a kutyától sem, kivéve ha erélyesen és magabiztosan szólsz rájuk. Egyetlen normális nővérke van azt kell felderíteni. Nem rémisztgetés képpen csak, hogy tudd mire készülj. Amúgy van itt egy topic a Margit kórházról, érdemes bekukkantani.
A segítség meg nekem mire elérték az 5kg-ot átaludták az éjszakát nagyon jól jött, mert hasfájósak is voltak a tetjébe és így is nagyon kifárasztottak Kép Szóval, ha már nyugodtan tudsz Te is aludni éjszaka onnantól a segítség inkább nélkülözhető.

Éva!

Jobbulást a Lorának! Neked meg kitartást! Nem értem miért várnak szeptemberig az orvosok??? Miért nem kapják ki amint meggyógyul??
És ha olvas minket az az anyuka akkor miért nem ír is?

Zsuzsi!
Nálunk nincs kiírva, de ha ilyen marad az idő akkor gyanítom, hogy nem igazán fog a melegvíz hiányozni este sem.Kép
Sok sikert a gyűjtéshez meg a plakátozáshoz!!! Én még attól is rosszul vagyok ha valaki egy cserebogarat összetapos csak mert rászállt! Mondjuk a szúnyogot és a legyet nem sajnálom. Kép

Gabi!
Kösz a diétát. Ha lesz narancs akkor kipróbálom.
Megvan a belépő az OTP strandra!!! Szerdán megyünk az Orsival tutira, de mi lehet, hogy holnap is ha az idő ilyen marad. Jöttök??
Van valami fejlemégy az elmaradt pénzről nem tudod? Én elolvastam az elutasító határozatukat és abban az volt, hogy az LB döntése értelmében hivatalból újra fogják vizsgálni, úgyhogy nem küldtem mégegy levelet. Jó lenne ha perkálnának. Kép

Zizi!
Hogy bírod a meleget??
Szerintem a macskával nem tudsz mit csinálni ne is erőlködj! Ha ez ösztönös akkor sosem ölöd ki belőle.

Vikics

KépKép
vikics

Vikics

Azt én sem értem, hogy miért kell szeptemberig várni, majd szerdán rá is kérdezek az orvosnál.
Örülök, hogy jól sikerült a motoros bulitok.
Még nem tudom, hogy mi mikor tudunk kimenni a strandra, de majd szóljatok, ha mentek. Egyedül nem bírok velük.

Anna

Jó hogy jelentkeztél. Nem csodálom, hogy nincs időd írni, ebben a melegben én is inkább csak olvasgatok a neten. Édesek lehetnek a fiúk!

Faline

Nyugodtan olvass minket és írj is, mindenkit szívesen olvasunk! Neked mekkora babád van?

Éva
p.éva

Eva, koszi, kedves vagy! Kép

Az en babam mar nem baba Kép Kép, 5 eves. (Bar epp most alakitom at a honlapjat es jokat nosztalgiazom... olyan hamar megnonek!)

Mindenkinek minden jot, csodasak a csemetek! Kép

Faline
estee

Sziasztok!
Sajnos nincs időm már mindent elolvasni, de azért magunkról egy kis helyzetjelentés: lányok kezdenek beszélni, már nem csak utánoznak, hanem maguktól mondják a szavakat, egyre többet. Ja és már pár hónapja, ha bármit elkövetnek és én megkérdem, ki volt az, mindkettő rögtön rákeni a másikra:"Pepe!"; "Dada!" Úgyhogy az ilyen infoknak a jövőben sem szabad hitelt adnom. :-)
Gyakorolgatjuk a bilibe pisilést, de arra még nem volt lelkierőm, hogy a pelenkát levegyem róluk. Mi is voltunk a Gyerekszigeten, nekem csalódás volt, kicsikkel szerintem nem érdemes kibumlizni. Óvodás kortól felfelé tényleg jó lehet. Kicsiknek 1 db ! műanyag csúszda volt kitéve, néhány játék, + 1 db pancsoló, iszonyú mocskos vízzel. (Nem tudták napközben kicserélni?!) Az ugrálókban a lányok megijedtek a nagyobb gyerekektől. A legjobb a grafológiai elemzés volt, amit a férjemmel csináltattunk, de hát nem magunkat akartuk szórakoztatni. :-)
dkriszti

Sziasztok!

Anna!
Nagyon édesek lehetnek a kutyusaid!KépKép
Az aláíró ívek hitelesítése állítólag tegnap megtörtént!!KépKép Csak az állatvédők még nem kapták kézhez, így még egy, max. 2 hét, míg postázzák nekünk. Én első nekifutásra 300 ívet kértem (asszem 15 aláírás fér egyre), és rám a III.kerületet osztották, vagyis én vállaltam el.Kép
Nem tudom Ti hol laktok, de az összes városban elérhetőek lesznek az ívek szerintem.
Addig is itt az elkészült honlapunkKép:
http://www.dombori.ini.hu

Vikics!

Tesóm is csupa jót mesélt Újszilvásról!Kép
A melegvíz tényleg nincs, de nem is hiányzik, dög meleg van! Lehet, hogy mi máshonnan kapjuk, mert a másik oldalon vagyunk...., nem tudom.
Ha mentek strandra készíts néhány fotót, olyan édesek a fiúk!Kép
A cserebogarakat én is sajnálom sokszor, meg néhány rovart (pl. katica bogaratKép), Ők is hasznosak a természetben, és teljesen ártalmatlanok.Kép

Kriszti!

Jó hallani Rólatok, aranyosak lehetnek a Lányok, ahogy mindent egymásra kenne!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok

Zsuzsi
Megnéztem a honlapot, összetörik a lelkem ezektől a szemektől. Miért kellett ennek a drága kis jószágnak meghalnia? Én hülye, eszetlen megnéztem a tények régebbi adását, mert nem tiszta az egész ügy előttem. Most se lett az, viszont azóta nem igazán harmónikusak az éjszakáim. Bárcsak visszahozhatnám Őt!!!KépKépKép Még csak annyit, lehet hogy durván hangzik, de ilyen esetekben szégyellem hogy ember vagyok.

Éva
Meggyógyult már a pici lányka? Minél előbb legyetek túl a mandula műtéten!

Vikics
Képet kérünk, még, még, még, még, még! Meg vetted már a cipőt?

Doris
Mi van veled, megszöktél? Remélem jól vagytokKép

Anna
A strandot egyenlőre hanyagoljuk, szerintem nem sok jó sülne ki belőle.

Rövid voltam, pokoli meleg van: Andi
Ambrosia

FIGYELEM!!!!

Andi, Éva, Anna és Mindenki!!

Az aláírásgyűjtés július 9 -én, kedden kezdődik, és augusztus 30-ig tart!
A központi hely a Fővárosi Állatkert bejárata lesz, ott lehet aláírni, és ívet kérni, ha gyűjteni akarsz! De lehet e-mailben, vagy postán is igényelni ( fiszi69@freemail.hu ), csak úgy egy kicsit hosszadalmasabb! Aki vidéki, keresse az állatvédőket a városában, minden városban ott vannak, vagy igényelheti postán, vagy e-mailben az ívet.
Ha e-mailben kérnétek Fiáth Szilviától, küldjétek el neki a pontos postai címeteket!
Ha "élőben" írnátok alá, vigyétek a lakcím igazoló kártyátokat (személyi ig.) és a személyi számotokat!

Ennyi...Kép
zsuzsi

Sziasztok!

Zsuzsi! Köszi a sok infót a témával kapcsolatban, nálunk itt a 15. kerületben szó sincs az egészről, csak Tőled hallok róla!

Vikics! Örülök, hogy jól sikerült a hétvége! Amikor nem büféztél, mit csináltatok? Voltak mindenféle programok? Na és hányan voltatok?

Klassz ez a szél most, legalább jól tudtam aludni éjszaka, már nagyon nem bírtam a meleget!

Tegnap voltam orvosnál, szerencsére minden rendben van, a méhszáj még teljesen zárt, és olyan fent vannak a babák, hogy a drnő nem is érezte kézzel, hogy milyük van elöl. Aztán megnézte uh-val, és most éppen mindkettő faros volt, ami nem túl jó, viszont azt jelenti, hogy van még helyük forogni Kép
A drnőm július második két hetében megy szabadságra, úgyhogy megpróbálok addig nem szülni! Kép

Zizi
debyand

Bocsi, elírtam, július 9 az SZERDA és nem kedd! Egyébként meg 16.00-kor kezdődik 9-én, és minden nap 10-18 óráig lehet ott aláírni!Kép
zsuzsi

Most moderálásra kényszerítettem magam, hogy ne kelljen csillagoznom!

Idézek:

"Az OVB ugyan egyhangúan elfogadta az aláírásgyűjtő ív tartalmát, de záradékkal csak 3 hét múlva látják el. Hétfőtől számított 8. napon megjelenik a hitelesítésről szóló határozat a Magyar Közlönyben. A megjelenéstől számított 15.napon hivatalos záradékkal ellátni az aláírásgyűjtő ívet, amennyiben 14 napon belül nem érkezik a jogorvoslatra javaslat.(...)
Ez azt jelenti, hogy legkorábban 22 nap múlva lesz kezünkben a záradékolt aláírásgyűjtő ív."

Akkor Állatkert elhalasztva, de az időponton kívűl minden infó ok.
zsuzsi

Sziasztok!

Képzeljétek, hogy bemelíroztattuk a hajunkat, másszínűre!!!Kép
Berakok egy képet, előtte, és utána:

Előtte:

<center> <pre>
<table>
<td align=center valign=top> Kép
499.5 K <td align=left valign=top> <font size=1>mi.bmp</font>
"" </pre> </pre> </center>

és utána:
Kép\clipart}

Zizi!

Kitartás!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Képzeljétek, hogy bemelíroztattuk a hajunkat, másszínűre!!!Kép
Berakok egy képet, előtte, és utána:

Előtte:

és utána:
Kép\clipart}

Zizi!

Kitartás!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Na jó, nem tudom az utána-t megmutatni!KépKép És nem akarom a topicot telerakni az elrontott probálkozásaimmal..Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Megprobálom mégegyszer:

<!--attachment: mi-22608.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*499.6**mi%2ebmp --><center><pre>
Kép
mi.bmp (499.6 k)</pre></center><!--/attachment-->
zsuzsi

Az utána még mindig nem sikerült, na mindegy...Kép
Csak, hogy tudjátok nekem világosabb a hajam...Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Zsuzsi!
Pont nemrég beszélgettünk erről a témáról a barátnőmmel, hogy nem tudom mit lehet ezzel kapcsolatban elérni az állatok védelmében, ha a családon belűli erőszakot sem képesek bűnténynek nyílvánítani. Én is szeretem a kutyákat, meg az állatokat, de basszus egy gyerekért nem csinálnak ekkora felhajtást, pedíg hányan szenvednek ártatlanul, hogy sosem derül ki! Hát ez a durva!
Persze elmegyünk majd aláírni, mert a helyszín is tökéletes egy hétvégi programnak is csak szar, hogy vankismillió állatvédő, de embervédő annál kevesebb.... Kép Kép

Zizi!

Amikor nem dolgoztam akkor segítettem a fiúknak vagy vittem nekik enni, inni, dumáltam a haverokkal vagy aludtam.
Volt rengeteg program. Délelőtt vetélkedők meg tűzoltókocsiból eső délután- este meg koncertek, sztriptíz és hastánc, hogy csurgathassák a nyálukat a pasik. Volt motor szépség vereseny és díjakat kapnak akik a legmesszebről jönnek a legtöbben. Bungee Jumping, bikagolás a gyerekeknek meg volt kint motoros háromkerekű. Meg még egy csomó minden. Felvonulás.
Úgy tudom, hogy kb 5ezer ember volt, de ez hozzávetőleges szám. Ennél lehet több és valamennyivel kevesebb is. Abban a hangyabolyban ami ott volt nem lehet megállapítani a belépők alapján sem nagyon mert amennyi ismerős, haver eljőn az még egy igen komoly szám.
Én is úgy emlékszek, hogy a Te korodban a Pupik még forogtak rendesen, és a végére szépen be is igazodtak ahogy kell. Szerintem még ne add fel a rendes szülés reményét. Bár én tutira a kényelmes kis császárt választanám. Kép

Andi!
Köszi a dícséretet, malyd rakok még fel képeket ha sikerül valami jó. Kép
Mi most nem csináltattunk cipőt, mert készen vettünk szandit a Salusban. Nagyon édesek. De mivel mindenképpen el kell mennünk ortopédushoz fogunk majd. Csak most inkább csak megnézetjük a lábukat mert azt muszály, mivel a múltkor is lecseszett irgalmatlanul, hogy késtünk kb fél évet. Kép De receptet csak akkor kérek tőle, ha ezt a szandit kinövik és akkor lesz az oviba váltócipő. Cipőjük van most, igaz, hogy nem gyógy, de csak nem hajintom már ki a pár hónapos adidas csukákat, azt még elhordatom velük. Kép

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Zsuzsi

Szuper, hogy ilyen jól haladnak a dolgok!!!! És ez nagyrészt nektek köszönhető!!!!! Csak így tovább!! Mi biztosan aláírjuk.

Az Állatkertről jut az eszembe, hogy július 6-án Libero nap lesz ott. Nekem küldtek ingyenes belépőt is, lesz mindenféle rendezvény és nyílt egy nagy játszóház is az állatkertben. Gyertek el!

Zizi

Örülök, hogy minden rendben van veletek! Nekem is pont akkor utazott el a drnő, amikorra ki voltam írva, de mi megvártuk és 10 nappal sikerült is túlhordani a fiúkat. Tudjátok már a nemüket, és a nevekkel hogy álltok?

Andi

Ma voltunk a fülészeten és meggyógyult a kislányom. Szeptemberben megműti mind a három gyereket, azért csak akkor, mert most szabira megy, aztán meg csak akkorra lesz szabad a mamás szoba a kórházban. A budai gyerekkórházban fogják a műtétet csinálni a rózsadombon. Volt már valaki ott esetleg?

Kriszti

Jó, hogy jelentkeztél! MÁr rég hallottunk felőletek. Mekkorák már a babáid?

Éva
p.éva

Sziasztok!

Vikics!

Én is így gondolom valahogy! A legaljasabb bűn, ha valaki egy védtlen, kiszolgáltatott embert/állatot kínoz meg!
Csak a családon belüli erőszak leggyakrabban nem derül ki, sajnos, és ez most(Dömböri megkínzása) hála istennek kiderült, és sok ember szemét felnyitotta, hogy az állatok is úgyanúgy szenvednek, mint az emberek, és ki vannak szolgáltatva, mert nem képesek szólni, mondjuk, ha 40 fokban nincs egy korty vizük sem, stb...
És az a szomorú, hogy a gyerekeket/nőket nem képesek megvédeni, mit lehet elvárni az állatok védelmében?? Semmit! Én elolvastam a megírt törvénymódosítási javaslatot, és úgy akarják "megszígorítani" a törvényt, hogy 1(!) évig terjedő börtönnel! Ez nem fog senkit elrettenteni! Kész röhej az egész!Kép

Éva!

Köszi a biztatást!Kép
Csak sajnos én nem írhatok alá, és nem is gyűjthetek aláírást, mert csak 18 év felett lehet!!Kép
Sok sikert a műtéthez, biztosan nem lesz könnyű, hogy mindhármojuknak egyszerre veszik ki. Kitartás!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok

Éva
Bárhol, csak a Heim Pál Kh.-ban ne. Szerintem a Budai GyKh. rendben lesz. Szegénykéim! Addig is vigyázz a fülecskéikre!

Vikics, Zsuzsi
Igazad van a törvénnyel kapcsolatban, mintha én is ugyanezeket mondtam volna. Még szerencse, hogy nem én hozom a törvényeket, mert akkor elég gyéren lakott bolygón élnénk. Lehet, hogy spártaiak az elveim, de én visszaállítanám a jól bevált régi jogrendszert. Szemet szemért!!! Pusztuljon aki kezet emel egy védtelen és kiszolgáltatott "élőlényre"! - Mailban aláírok!

Andi
Ambrosia

Andi!

Asszem letölthető lesz az internetről az ív!Kép
De a honlapon, amit beírtam, azon mindig rajta lesznek a friss infók!Kép

Zsuzsi

Egyébként én is a szemet-szemért elvet vallom!Kép
zsuzsi

Zsuzsi

Nekem is az a véleményem, hogy azzal az emberrel ugyanezt kellene tenni, rálőni, egy kocsi kötni és úgy vontatni. Érezze csak át annak a szegény kis állatnak a szenvedéseit. És ugyanezt kívánom azoknak is, akik a saját gyermekeiket, feleségüket bántalmazzák.

Jól jött ez a kis eső, legalább lehült egy kicsit a levegő.
Ki, mit csinál ilyenkor?
Én most éppen főzök , a fiúk alszanak, Lorena meg festeget. Már megint benyaltunk valami jó kis vírust. Hányás, hasmenés. Még csak az ikrek kapták el, de lehet, hogy mi is elkapjuk. Már anyukáám is elkapta.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Éva!

Szegény gyerekek, biztosan nem könnyű két picivel meg egy kicsivel főleg ilyenkor!Kép
Nálunk is egyszerre szoktak betegek lenni, de Ők "csak" ketten vannak.

Zizi!

Rajmund és Koppány a 35. hétre született, 2 kilóval, és náluk is mindketten farosak voltak. És az anyukájuk császárral szülte meg Őket.
Az jó jel, ha még forognak, bár kettőnek kevesebb a hely, de szerintem ne félj a császártól! Nekem 8 vetélésem volt a fiúk előtt, és egy a 24. héten, ami ugye nem is volt igazi vetélés, inkább koraszülés. Az én császárom jól sikerült (az én szempontomból, mert a babán nem tudtak segíteni), hamar felgyógyultam fizikailag!KépKép

Zsuzsi!

Nagyon, kisértetiesen egyformák vagytok! (mondjuk ezt már láttam, mikor találkoztunkKép)
Én is a már emilített szemet-szemért elvet vallom! Egy hangya életét többre tartom, mint ennek a mocsoknak az életét! Még mindig beleborzongok, ha arra gondolok, hogy mennyit szenvedett az az állat, menyire fájt neki!Kép
És az ilyen disznók miért riadnának vissza attól, hogy emberekkel tegyék??
Sok sikert az aláírásgyűjtéshez, plakátoláshoz!Kép

Vikics!

Mentek strandra?? Én is szívesen nézegetem a Fiúkat!Kép

Anna.
anna35

Akkor most mikor is kezdődik az aláírásgyűjtés???
anna35

Anna

Szörnyű lehtett, ami veletek történt. Az a sok vetélés biztosan nagyon kikészített! Minden elismerésem a tiétek, hogy ezek után rendbe jöttetek és örökbefogadtátok más gyermekét. Én lehet, hogy nem tudtam volna ezt végigcsinálni! Le a kalappal előttetek! De az a lényeg, hogy most itt van neketek ez a két kis tündérke és boldogok vagytok!

Éva
p.éva

Sziasztok!

Éva!

Mi már voltunk ott a Budaiban!! Csak ajánlani tudom mindenkinek. Bár csak vérvételre mentünk, de úgy képzeld el, hogy úgy vették le a vért, hogy a fiúk meg sem nyikkantak! Pedíg kb egy éves koruk körül jártunk ott, tehát már tudták mi a helyzet. Nagyon kedvesek és aranyosak voltak. Kép
Nekem már sajna nem küldtek belépőt a Libero napra a piszkok! Biztos kiszámolták, hogy mennyi idősek ezek az érdekliberósok...
Anyuék a Daniálisra viszik őket szombat sélelőtt az elektromos strandra mert apu a Danonnál dolgozik. Remélem jó idő lesz, mert éppen most kezd itt leszakadni az ég felénk.
Nálunk is hányt a Nándus tegnap, de szerencsére mára az étvágya is megjött. Elég béna kis víros volt.
Remélem ha kiveszik a mandulájukat utána minden rendben lesz már végre.

Zsuzsi, Andi!
Én is csatlakozok Hozzárok. Pusztuljon az a nyomorult! Tipikus biztonsági őr a legaljából (tisztelet a kivételnek), akibe minden nap belerúgnak mert ő a legutolsó a cégnél, ezért ő meg a nála gyengébbeken éli ki magát. Hány ilyen tirpákot láttam már. Kép Kép

Anna!
Strand kilőve, jóidő hiányában. De nem bánom mert kedden elmenetem egyedül strandolni a skacokkal és nagyon jól éreztük magunkat. Ez az eső meg már nagyon kellett mindennek. Bárcsak egész este esne. Sajnálom azokat a szerencsétleneket akik güriznek a mezőn aztán egy ilyen dolog miatt oda lesz minden és mindenük. Szóval ma még eshet hoplnap estig. Megengedem. Kép Kép

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Anna!

Az aláírásgyűjtés július 24-én kezdődik!Kép
Addig meg két ügyön dolgozunk, és már 100-an vagyunk!Kép
Az egyik, hogy megprobáljuk rávenni a külföldön már jól bevált módszerre a hipermárketeket, hogy megengedjék az állatvédőknek, hogy gyűjtő ládákat helyezzenek el a pénztároknál kutyakaja részére, hogy aki úgy gondolja vehet egy doboz kaját és belerakhatja a kutyusoknak, és azok mennek a menhelyre. Külföldön jól bevált, itthon gyaníton többen vennének ki belőle, mint amennyit raknának bele.Kép A hipermárketektől azt a válszt kaptuk, hogy nem tudják megoldani a ládák őrzését.Kép
A másik meg, hogy megprobáljuk elérni, hogy a budaörsi sintértelepen élő állatok életét megkönnyítsük két kezi munkával. Ehhez engedély kell, de reméljük, hogy megadják!Kép

Éva!

A budai gyerekkórházban mi is voltunk, tényleg nagyon jó (már amennyire kórház jó lehet...)!Kép

Vikics!

Itt is esik, tök jó!Kép
Én már rég elveszítettem a hitem az emberekben, rájöttem, hogy az állatok nem tudnak hazudni, nem lehetnek aljas, rosszindulatúak, ilyen CSAK ember lehet! Persze tisztelet a kivételnek!Kép
Szokták mondani, hogy mindenki biztonsági őrnek születik, csak van, aki továbbképzi magát!Kép Kép
Na jó, nem bántom őket, mert a tesóm is az!Kép
Egyébként olvastam ennek a sz*rházninak a pszichológiai elemzését, és igen komolyan beteg, teli van komplexusokkal, és azért éli ki magát a védlen gyenge állatokon, mert élvezi, hogy a hatalmát és az erejét fitogtatja!

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Ma van a negyedik házassági évfordulónk. Sajnos nem tudunk elmenni sehová, mert a gyerekekre nincs aki vigyázzon, de a jövőhéten megyünk egy hétre Tihanyba és majd ott bepótoljuk az ünneplést. Ennyi gyerek mellett nem igazán lehet elmenni ünnepelni. De nekünk ők a legnagyobb ajándékok!

Képzeljétek, milyen szörnyűséget láttunk ma a férjemmel. Elmentünk sétálni a gyerekekkel és az egyik háznál láttunk egy kiskutyust ki volt verve az egyik szeme és olya sovány volt, hogy kint voltak a csontjai és egy egyméteres láncra volt kikötve. Annyira elborzasztott a látvány, hogy a férjem be is csöngetett a gazdájához, mintha egy állatvédő liga tagja lenne, és azt mondta, hogy a szomszédoktól kaptuk a telefont, hogy nagyon rosszul bánnak itt egy kutyussal. Hát össze-vissza hebegett - habogott az ember. Kérdezte a férjem, hogy mi történt vele, persze ők nem tudták, kérdezte a férjem, hogy látta -e orvos, mert ha nem kihívnánk hozzá egyet, erre persze azt mondta az ember, hogy látta. Azt is kérdeztük tőle, hogy minek neki kutya, ad-e enni neki rendesen, szereti-e egyáltalán és miért köti meg, de össze-vissza hazudozott. Most rászállunk és hívogatni fogjuk telefonon, hogy ha nem javít a kutya sorsán fel lesz jelentve. Azt az embert ugyanúgy kikötném oda egy-két évre, télen nyáron, kiütném a szemét és éheztetném. Nagyon felháborít! Valamit tennem kell azért a kutyusért, mert megszakad érte a szívem.
De nem akarok itt ilyen horror történeteket írogatni, csak már nem bírtam magamban tartani.

Ma játszótéren megint megismerkedtünk egy újjabb ikerpárral. Két kislány. Sajnos az egyik egy kicsit mozgássérült, mert a 32. hétre születtek és nagyon kis súllyal, de amúgy nagyon aranyosak voltak. Egyre több ikerrel találkozunk mostanában.

Vikics

Örülök, hogy jó tapasztalataitok vannak a budai gyerekkórházról. Remélem, mi is csak jót tudunk majd mondani róluk. Amúgy a dr.nő akihez járunk nagyon rendes, ott rendel békáson a csobánka téren és itt lakik Budakalászon a mellettünk lévő utcában.
Hol lesz a danonnap? És bárki bemehet oda?

Zsuzsi

Csak így tovább!!! Olyan jó hallani ezeket a jobbnál jobb híreket!

Megyek, mert a Lora aludni akar és nem tud nélkülem.

Éva
p.éva

Éva!

Szálljatok rá a pacákra!!! Ne hagyjátok!! Minek az ilyennek kutya??? Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Éva!
Szörnyű lehettett az a kutyus sztori, csináljátok ki!
Nem tudom, hogy mindenki be mehet-e a Daniálisra. Nincs infom. Nálunk is csak anyuék mennek meg a skacok, mi nem. Mi megyünk megünnepelni a múlt hétvégi bulit. Kép

Vikics

KépKép
vikics

Leendő ikres anyukák! Ezt a kis pofás szerkezetet lessétek meg! Szerintem teljesen ideális újszülött kortól amíg csak kell. És ha csak az egyiket viszed valahová arra is tökéletes. Bár az új ára elég rémisztő, használtan megéri nézegetni. Kép
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3534465067&category=23628

Vikics

KépKép
vikics

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?