Sziasztok!
Nagyon jól telt a hétvégém. Rengetegen voltak Újszilváson! És annyit ittak, hogy alíg maradt valami a büfében, egy kicsit féltünk is, hogy vasárnap reggel mi lesz. De szerencsére pont elég lett a pia csak a végére nem volt olyan választék.
Doris!
Nálunk is külön alszanak a fiúk. Külön szobában tőlünk és kölön ágyban egymástól, csak a délutáni alvás szokott a mi ágyunkon történni, mert imádják nézni a Minimaxot és addíg nézik míg elalszanak. Ez az új módszer.
Köszönjük a dícséretet.
Nem akarlak ijesztgetni de én 9 napot voltam a Margitban úgy, hogy nem voltam császározva, csak egy kicsit besárgultak a fiúk és ennyi idő kellett hozzá, hogy elérjék a 2500g-ot, mert az a limit a hazaengedéshez. Kinél fogsz szülni?
Arra készülj fel, hogy jobb ha kiolvasol minden könyvet a az első időkről, mert ott aztán a világon semmilyen segítséget nem fogsz kapni a kutyától sem, kivéve ha erélyesen és magabiztosan szólsz rájuk. Egyetlen normális nővérke van azt kell felderíteni. Nem rémisztgetés képpen csak, hogy tudd mire készülj. Amúgy van itt egy topic a Margit kórházról, érdemes bekukkantani.
A segítség meg nekem mire elérték az 5kg-ot átaludták az éjszakát nagyon jól jött, mert hasfájósak is voltak a tetjébe és így is nagyon kifárasztottak
Szóval, ha már nyugodtan tudsz Te is aludni éjszaka onnantól a segítség inkább nélkülözhető.
Éva!
Jobbulást a Lorának! Neked meg kitartást! Nem értem miért várnak szeptemberig az orvosok??? Miért nem kapják ki amint meggyógyul??
És ha olvas minket az az anyuka akkor miért nem ír is?
Zsuzsi!
Nálunk nincs kiírva, de ha ilyen marad az idő akkor gyanítom, hogy nem igazán fog a melegvíz hiányozni este sem.
Sok sikert a gyűjtéshez meg a plakátozáshoz!!! Én még attól is rosszul vagyok ha valaki egy cserebogarat összetapos csak mert rászállt! Mondjuk a szúnyogot és a legyet nem sajnálom.
Gabi!
Kösz a diétát. Ha lesz narancs akkor kipróbálom.
Megvan a belépő az OTP strandra!!! Szerdán megyünk az Orsival tutira, de mi lehet, hogy holnap is ha az idő ilyen marad. Jöttök??
Van valami fejlemégy az elmaradt pénzről nem tudod? Én elolvastam az elutasító határozatukat és abban az volt, hogy az LB döntése értelmében hivatalból újra fogják vizsgálni, úgyhogy nem küldtem mégegy levelet. Jó lenne ha perkálnának.
Zizi!
Hogy bírod a meleget??
Szerintem a macskával nem tudsz mit csinálni ne is erőlködj! Ha ez ösztönös akkor sosem ölöd ki belőle.
Vikics