Sziasztok lányok!
Látom helyre állt a rend!
Jó újra így olvasni a topicot, ilyen összetartóan.
Évici,
tudom, tudom, hogy fiatal vagyok, én is ezzel vigasztalom magam. De ez másrészröl elszomorító is, hogy ilyen fiatalon ennyi problémám van és az életem egyik része 1 éve a folyamatos orvoshoz rohangálás, ahelyett, hogy csak úgy élnék, mint a mai fiatalok.
Furcsa, hogy a tanulást pont felhoztad, mert ez az egész életemben nagy jelentöségü volt: ált. iskolát, hogy kitünön végezzem, hogy a legjobb gimibe felvegyenek, a gimi, az érettségi, a felvételi, az egyetemi vizsgaidöszakok...és közben rengeteg nehézség adódott az életembn, rengeteg haláleset, betegség...nehéz. Egy évvel ezelött, amikor közölték velem, hogy nem egy hamar lesz gyerekem és a papiromra a meddöség szó rákerült, azt hittem meghalok, de azon a héten kezdödtek a vizsgák.Belevetettem magam, aztán hajrá.Most is már 3 vizsgán sikeresen túl vagyok, szép eredménnyel.
Legalább ez megy, ehhez értek.
Ancsi,
köszi.
És továbbra is drukk!, bár szinte biztos vagyok a babában!
Kinga,
ez az,amit én nem tudom, hogy viselnék.Annyit kell, hogy mondjak, hogy nagyon erös vagy és ezért meg lesz a jutalmad.Szerintem hamarabb, mint gondolnád.
És én nagyon drukkolok, hogy így legyen.
Beírnád a ciklusnaodat a listába, hogy ne egy ? legyél?
Monique,
Nem tudom mi lesz, mert a dokim csak annyit mondott, hogy ezzel nem kell csinálni semmit, 10.nap(hétfö) reggel hívjam fel. De hogy miért...arról halvány gözöm sincs. Clostit most nem szedtem. Én nem úgy szedem, hogy minden hónapban, hanem eddig az év alatt kétszer szedtem. Mert van peteérésem, csak néha megerösíti. Októberben szedtem elöször, akkor 7!!! tüszöm lett, de sok cysta lett belöle és most 3 tüszöm lett a Clostitól és egy cysta. Szóval nálam nem valami jó a mesterséges beavatkozás, ezért nem is gyógyszerez agyon a doki, de rendesen meg nem müködik a dolog, úgyhogy nehéz. Én 100%-ig megbízok a dokimban, de kicsit aggódok, hogy mit akar hétfön mondani.??
Zsófi,
nagyon örültem, hogy elmúlt neked, de most már kevésbé.
Nem tudom, hogy most hányadik ciklusnaot írjak akkor, 1-t írtam, javítsd ki, ha nem így gondolod.Szerintem feltétlenül vizsgáltasd ki a hormonod, mert ez nagyon gyakori akadály és teljesen egyeznek a tüneteid az egyémmel, szóval ez a sárgatest elégtelenség lehet, hogy nálad is az ok.
Éva,
tudom, hogy csak hétfön leszel, de azért remélem tegnap minden rendben ment.
Szonja: 55 c 45 cn Budapest 27 év
Boglárka: 4 c 38 cn Györ 24 év
Mishi: 2év/6 c 35 cn Budapest 21 év
Barbi: 1 c 31 cn Calgary 26 év
Krita: 4 c 25 cn Nyíregyháza 26 év
Pati: 7 c 20 cn Budapest 22 év
Monique: 8c/10 hó 17 cn Budapest III. 27 év
Kinga:1c ?cn Maglód 33év
Éva: 22 c 12 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 5 c 11 cn Budapest 31 év
Jázmin: 25 c 7 cn Pécs 22 év
Zsófi: 3 c 1 cn Lappeenranta-Finnország 25 év