Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!

Kristófnak és Didrinek is boldog hófordulót!!!!

Csúnya beszéd,
tudom, hogy rájuk ragad, nem is ezzel van a gondom (én is egész arzenállal mentem haz a az első nap a oviból :oops: ), hanem szerintem nem kell még alájuk is adni a lovat. Azért zavar anyós hozzáállása, mert ha a gyerek itthon nem azt hallja, és nem tekintjük jópofának a dolgot, akkor talán nem rögzül benne olyan szinten, mintha még itthon is azt mondogatnánk, és még meg is dícsérnénk érte. Én sem beszéltem csúnyán (legalábbis otthon), mert mindig mondogatták, hogy ez nagyon nem szép, és hogy egy kislány ilyeneket nem mond, csak a rossz gyerekek...

Mano,
Levike szemei!!!!! Hajjjjj.... Az észosztókra rá se hederíts, már egyszer megbeszéltük, egy alultáplált gyerek nem ilyen!!!!! Marci sem lesz 10 kiló, örülök, ha eléri a 9,5-et, de szerintem még annyi sem lesz. Ez van, jókat eszik, de nem sokat, ráadásul nagyon nyurga. De élénk, és jókedvű.

Tami,
Marci is rengeteget iszik éjjel, én ezért vettem neki Libero Up and Go nadrágpelust, na, hát nem volt még olyan mennyiség, amit az ne szívott volna be, pedig korábban 2-3x is át kellett pelenkázni meg öltöztetni, mert kipisilt.... Reggelre nem túlzok, van benne kb. 1/2 liter pisi, de lehet, hogy még több is, de mi ezzel szerencsésen megoldottuk a problémát. Nem olcsó a pelus, de én csak éjjelre használom, így nem vész.

A Vaterán áruló lány szerintem a Fehér Andrea, odajár a babaklubba, ahova én. Amerikai, csak törve beszéli a magyart, de nagyon aranyos!!!! Iszinyat sok cuccuk van!

Kép
Kép
nircee

(ez a babaklub nem az a babaklub, amiről Ti írtok)

Kép
Kép
nircee

Piroska,
jajjjjj, az az ébredős videó, annyira aranyos!!!!!!!! Úgy odamennék és megzabálnám Didrit!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Lányok, tettem fel én is egy halom videót meg képet a honlapunkra, ha van kedvetek és időtök, várunk sok szeretettel! :wink:

Kép
Kép
nircee

Nircee: igen, ő az! Ma jöttem rá, hogy én szerintem ismerem a férjét???!!! Nem vagyok benne biztos, hogy a férje, de valami rokona, mert ő is csömöri, a név is stimmel, töri a magyart... és annakidején ott tanított, ahol én is dolgoztam oktatásszervezőként (nyelviskola).
Vendég

Miskolcon is esett a hó tegnap délután és éjszaka is. Reggel havas volt a kocsink.
Én is találkoztam már vaterán azzal a csömöri eladóval, nem véletlenül amerikai vagy angol?

Andiban, adjál neki rágókákat, nekük pl. a legjobban egy 8-as alakú kis rágóka vált be amikor ilyen pindurka volt.

Holnap cserélünk kocsit az apóssal, mert az kevesebbet fogyaszt meg van matricája, de az övé nem autómata, hát teljesen rosszul vagyok, úgy elszoktam tőle, pedig lassan 14 éve van jogsim, aktív vezető vagyok, csak évek óta autómatán. Izgulok ám rendesen.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Bocsi, látom, már megfejtődött, ki is a vaterás csaj....

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Piroska: nem tudsz többet véletlenül Krisztáról? jól vannak?

Kép
murphyke

hinta-palinta:
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kép
murphyke

Murphyke:

tegnap beszéltem a Lacival, állítólag jól vannak. Sajnos volt egy kis bonyodalom, de nem tudom, hogy el szeretnék-e mesélni, ezért ezt inkább rájuk bíznám. Az Ákoska még nagyon pici, 1,70-el született, tehát míg nem éri el a két kilót, nem engedik ki. A Kriszta nem tudom, mikor jöhet ki, mert műtötték, szerintem neki is bent kell lenni egy darabig. De azt mondta a Laci, hogy az állapotuk stabil.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Nircee:
nagyon arik a képek, megnéztem :) De valahogy nekem nem sikerült a videókat megnézni, nem tudom miért...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska,
azért, mert elfelejtettem a videókat belinkelni. :oops: Azóta javítottam a hibát! :wink:

Kép
Kép
nircee

Megjöttünk a sebészetről. Végre találkoztam egy olyan sebésszel, aki nem akar rögtön vágni.
1 hétig Svéd cseppes dunsztkötést kell raknunk a lány sarkára, hátha felszívódik a dudli. Jövőhét szerdán pedig látni akarja a dokinéni újra.
Kérdeztem mi van, ha nem szívódik fel. Azt mondta, hogy akkor el kell távolítani, de semiféleképp nem ilyen pici korban. Figyelgetni kell és, ha nincs változás akkor ráérünk majd idősebb korában kivetetni.
Vendég

Pilla:
szupi! :) Szurkolok nektek, hogy ne kelljen műteni!!!!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Boldog hófordulót minden kis hófordulósnak!

Márk elég nyűgi mostanában, alig bírok vele. Bár ő sose volt jó alvó, de eljött nálunk is az idő, mikor (talán a sok új élmény miatt) katasztrófális milyen rosszul alszik éjjel. Egyáltalán nem alszik mélyen, sokszor felriad, vagy nyöszörögve ébred. Ölben altatgatom, de van, hogy azt veszem észre, hogy fél órával később van - én is elaludtam, Márkkal a kezemben, aztán, mikor be akarom tenni a kiságyba, újból felébred. :?

A gépünk is az utolsókat rúgja, 3 hete már majdnem elvesztettük a dokumentumokat, de sikerült minden fontosat lementeni, és helyrepofoztuk a gépet. Erre hétfőn megint bedöglött, és az adatok is oda vannak. Igaz, csak az utolsó 3 hét, de ez fél házidolgozatot, fordítást jelent, és a páromnak egy nyomtatásra váró munkát. Meg kábé 100 képet Márkról :( Szóval még ez is...

Henus, értem miért nem akartok több gyerkőcöt (bár én el sem tudnám képzelni eggyel - mondjuk nekem van két tesóm).

Katica, Sára gyönyörű szép! Egyszerre tűnik nagylánynak és szinte még babának - tündéri :lol:

Mano, Levi is nagyon édes. Igéző a tekintete :)
És szerintem nem sovány (nem is husis, de egy egyéves örökmozgó mitől lenne dundi?)

Pilla, tök jó, hogy ez a doki ilyen humánus. Amúgy Laurát nem zavarja a dudlija, nem fáj nekia cipőben?

Nem tudja valaki mi van Juttáékkal?

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Andi, neked akartam még írni, hogy Márk is kb. 2 hónapos kora óta nyáladzik, de még mindig nincs egy foga sem. Úgyhogy nem biztos, hogy Roninál is olyan korán jönnek, mint Boginál. Viszont úgy tudom, hogy az öröklődik (valamilyen mértékben), hogy mikor kezdenek el bújni a fogak, tehát, ha a szülőknek is korán jöttek....

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Egyáltalán nem zavarja és nem is fáj Neki.
Arra mondjuk kíváncsi leszek, mit fog szólni az egész napos dunsztkötéshez. :shock:
Vendég

Pilla: ez egy sebész?! El sem hiszem!!!
Örülök, hogy benneteket is érdekel a babaklub, mehetünk együtt is! ;)
Bár, nem tudom, mi lesz ott, ha a két kis szélvész kisasszony beszabadul... :roll:

Szantre: én meg pont azért nem tudom elképzelni egy gyerekkel, mert nekem nincs tesóm! ;)

Nircee: látom, Marci is szeret porszívózni! ;) Bár Lolot már a mosógép sokkal jobban izgatja... Valamint most hívtam anyukámékat, és közölték, hogy épp most szedték ki a gyerekemet a mosogatógépből, ugyanis belemászott... :roll:
Vendég

Pilla,
jaj, tök jó, hogy ilyen jó hírei voltak a dokinak! A dunsztkötésre én is kíváncsi vagyok! :wink: :lol:

Kép
Kép
nircee

Verna,
ez jó! :lol: :lol: :lol: Láttam a honlapotokon ám a képeket!!!
Marci egyébként fél a mosógéptől, addig még úgy-ahogy elvan, míg bepakolom, de mikor elindul, na akkor olyan gyorsan kotor a lábamhoz, és olyan szorosan átöleli, hogy csak na, és nem tudom 6-ökrös szekérrel sem közelebb vonszolni. :lol: :lol: :lol: Nem sír, csak bújik.

Kép
Kép
nircee

Nircee: tényleg?! Fura, Lolonak kifejezetten tetszik, ahogy forog!!!

Nircee, Pilla: Mónika kérdezi, hogy lehetne-e szombaton 9-kor a zeneház? Pénteken el kell utaznia. (Nekünk mondjuk kicsit korai a 9 óra, Lolo akkor szokott felkelni mostanában... )
Vendég

Szantre, nekem is van tesóm... :roll: Fura ez nagyon. Nem tudom, hogyan, de kicsi korom óta így gondolom. Olyan ez, mint ahogy azt is tudom iskolás korom óta, hogy óvónő szeretnék lenni. MOndjuk gyerek ügyben még változhat a véleményem olyan 8-10 év múlva. Nem tudom.... :roll:

Pilla, szerencsétek van a sebész dokival. Ritka aki nem esik rögtön neki a páciensnek... :wink:

Nircee, Szonja is szereti nézegetni a mosógépet, viszont fél az elketromos borsőrlőtől, és egyenesen sokkot kap a botmixertől. Ki érti ezt??? :roll: :shock:

thenus

Néhány kép a mai napról. :lol:
Kép Spenót volt az ebéd. Szonja szerint jobb volt kézzel maszolni..:D

Kép Délután pedig ezt dolgozta: Wc-t takarított.

thenus

MAjdnem elfelejtettem:
Didrinek boldog hófordulót!

Verna, mondom én hogy magas a te leányzód! Az én "törpémhez" képest, aki még csak 77 centi :roll:

thenus

Sziasztok!

Nircee!
Ne hagyd,hogy direkt tanitsa anyósod a csúnya beszédre Marcikát!apósom nekem is direkt mondta nekik a csúnya szavakat és hiába mondtam neki,hogy hadja abba semmi reakció nem volt! :twisted: Hála istennek amióta elköltöztünk egy szintel feljebb azóta ritkábban találkoznak,így a csúnya beszéd csak az oviban+suliban ragad rájuk!amit kivédeni már sajna nem tudsz!!!!! :!:
Gratula a fogacskához,meg mindenhez!!!!!!!!!! :wink: :D

Mano!
Zsani 17 hónapos lessz és 10 Kg!!!!!!!!!!!!! :!: sohasem mondta a doki,hogy baj van,meg hasonló hülyeségeket!Bocsi!!!!!!!!!a gyerkőc jól van kicsattan az egészségtől,akkor nincsen gond!!!!Szerintem!! :!: :wink: Gyönyörű Levike!!!!!!!!! :wink: :D :P

Tegnap képzeljétek Anett látta,hogy apa ad egy csókot(amikor hazaért)Erre megszólal.hogy -Aszta csókolóznak,húúúúú ez kemény!!!!!- :shock: köpni nyelni nem tudtam!!!! :oops:

Öcsémnek megjött a szövettan eredménye!a Doki azt mondta,hogy mindegy mikor mennek be!!!!!Gondolom akkor nincsen komolyabb baj!!!!holnap mennek érte anyuék!!!!!!!! :?: :!:

Mindent megfogok nézni(videó,képek)de most rohanok!
Sziasztok,szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
tiop

csak gyorsan benézek

Az összes hófordulós babának Flóra, Lelle, Marci, Kristóf, Didri sok boldogságot :D :D remélem nem maradt le senki.

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok!

Utólag is boldog hófordulót Dia babának, Kristófnak, és Marcinak!!

Kati, Levi szemei...gyönyörűűűűűűűű!! Látom, ugyan azok a kedvenc elfoglaltságai, mint Sárának( távirányító, CD-k pakolása, telefon, stb) :lol:

Henus, Szonja milyen kis segítőkész. Könnyű dolgod van ilyen segítséggel! :wink: A spenótos képen mintha Sárát látnám :lol: de ő talán még Szonján is túltesz maszatosság kérdésében :wink:
Igen, a frufruját szoktam vágni, különben már az orráig érne a haja. Hátul még nem vágtam, nem is akarom.

szép napot mindenkinek!
Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Hát köszi a tippeket.
Piroska: nem fogyott, sőt inkább hízott.

Andibab: Már voltunk labor vizsgálaton, semmi hála istennek, valószínűleg tőlem örökölte a rengeteg ivást, meg azt is hogy mostanában csak a vizet issza meg.

Már rengeteg pelust kipróbáltunk, most akkor megpróbálom a libero up&got.

Verna: az a baj hogy Kristóf már hajnali 2-kor tiszta pisi, és mivel a ruhája is ezért elkezd sírni, így kénytelen vagyok őt tisztába rakni. (na meg persze átötöztetni)

Nézegetem ezeket a képeket és annyira gyönyörű mindegyik gyerek, olyan furcsa, hogy amikor elkezdtem ide írogatni akkor még majdnem mindenkinek a pocakban voltak.

Kép
tami2900

Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezés, mert anyóséktól írok nektek.
Beköltöztünk, és már rend is van nálunk. Hétvégén már jönnek az első vendégek. Nagyon szép lett a pici kecó, jól érezzük magunkat.
Lili azt imádja főleg, ha személyesen törölheti fel a parkettát a tappancsaival. :lol:
Már felül kibújt 3 fogacskája, és már a 4. is jön. Eléggé egyszerre történt ez mind, mert cirka 1 hét alatt jött ez a 4 fog. De nem viselte meg túlzottan, sőt... :D Csikorgatja is rendesen őket, én meg a frászt kapom ilyenkor. Brrr... :twisted:
Ma voltam a kórházban és pocaklakó kistesó is jól van. 850 gramm. Méhszáj zárt, úgyhogy minden a legnagyobb rendben eddig.
A netet már megrendeltük a lakásba, de azt mondták, hogy 30 napon belül jönnek majd valamikor bekötni. :shock: Remélem inkább előbb lesz az a nap. Jó lenne megint aktív részese lenni a fórumnak. :wink: De ami késik nem múlik.
Szóval addig is ezer puszi mindenkinek!

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!
Megkérdeztem a Baba-Mama-klubot, keddenként van fél 11 vagy 11-kor. Ha menni akartok, meg kell kérdezni pontosan, hogy hánykor. Egyébként ha érdekel valakit, akkor van a bababoltban ( ott van a Baba-Mam-Klub mellett) most már használt babaruha is. Ha az elfogyott, akkor majd lehet vinni eladni, de előbb ezek kell elfogyjanak. Az eladás úgy megy, hogy 30% a bolté, 70% a tietek, amit ott kell levásárolni. De olcsó ez a bolt szerintem, én mindent ott vettem és elég olcsók szerintem, de mindenki maga döntse el.
Egyébként meg ők kölcsönöznek meg eladnak légzésfigyelőt, babamérleget, autósülést meg ilyeneket is, de mind nagyon jó minőségű, ezért nem olcsó.

Tami:
ha hízott, akkor nincs gond. Csak azért kérdeztem, hogy nehogy azért igyon, mert magas a cukra. De azért kérdezz utána, hogy mi a normális, mennyi a normális folyadék egy ekkora gyereknél, mert lehet, hogy nincs semmi gond, csak szeret inni, ami egyébként nagyon jó, ha így van.

Köszönjük szépen a köszöntéseket! :):):) Azért milyen durva, hogy mintha tegnap született volna és már egy hónapos... Hát ez van, az idő pikk-pakk elszalad!

Szép napot mindenkinek! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Giga:
Gratulálok a lakáshoz és a fogacskákhoz! :) Nagggyon szupi, hogy a Lilit nem viselte meg, mert akkor téged sem. :) Jó egészséget kívánok nektek és kellemes babavárást! :):):):)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Giga, jó, hogy adtál hírt magatokról :) Reméljük hamarosan vissza tudsz kapcsolódni.

HOvá tűnt mindenki? Máskor ilyenkorra már megtelik egy oldal. Látszik, hogy Pilla építkezik, nincs ideje hasznos limkeket keresgélni. :lol: :wink:

Elmentem ma az oviba egy kicsit minőségügyezni, és Szonját cseppet sem zavarta. :shock: Igaz alvásidőben mentem, de épp, hogy elmentem fel is ébredt. Utána meg elvolt a párommal, meg anyósommal. ÉS nem sírt!!!!!!! :shock: :D

thenus

Henus
biztos megakarta cáfolni, amit múltkor mondtál, hogy nincs meg nélküled. :):):)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Egyébként tényleg nagy a csend! Meglepően nagy! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

sziasztok!

Töröm a csendet!!! :D

Giga!
Dejó, hogy jelentkeztél! Szuper, hogy minden klappol a lakásban! Tegyél majd képeket magatokról és a lakásról is!!

És a többi pocakos hová lett??

Teszek fel képeket a csajról. Igazi kis huligán. :D

Kép levegőben Kép kisvonat

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Időm egy szál se... Délelőtt bevásároltunk, délután végre sikerült aludnom Laurával 2 órát. Utána hoztak egy doboznyi homlokzati festéket a választott színből. Borzalmasan ronda... Most választhatok másikat. Esküszöm már a színmintával álmodok. Aztán hozták a katalógust a stukkókról. Abból is kéne választani. :shock: Wáááá!!! Közben még kismillió dolgom lenne és a lakás is úgy néz ki, mint egy háborús övezet.

Piroska, köszi az infót. Hol van ez a Baba-mama klub?

Giga, de jó, hogy bejelentkeztél! Gratulálunk a fogacskákhoz! Laura is csikorgatja, és én is a falra mászom tőle.

Henus, de jó, hogy Szonja így elvolt nélküled. Hátha a legközelebbi fodrászos akciót is így fogja bírni. :wink:
A WC takarítás pedig tényleg nagy segítség. :wink:

Végül egy kép az örökmozgómról, aki már a babakocsiban sem hajlandó nyugton ülni:

Kép
Vendég

Pilla,
ez a kép annyira tipikusan Laja!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
nircee

Tüccs,
Dóri nagyon kis huncut!!!!! :lol:

Pilla, Verna,
nekünk a szombat nem jó, megyünk Anyuékhoz. :cry:

Giga,
örülök, hogy ilyen jól megúsztátok a költözést!

Kép
Kép
nircee

Pilla:
a cím: Felsőmalom utca 3/b. Minden kedden fél 11-kor van az egy év körülieknek. Majd még lesz máskor is más korúaknak, azt mondta a szomszédasszony. Ha valami kérdés merül fel, akkor hívd az Ódorné Mónikát : 400-0156, vagy a 06-20/345-5542.

Verna:
neked is itt van a Baba-Mama-Klubhoz infó! :)

Csók mindenkinek!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Köszi!

Marcinak Boldog Hófordulót! Így utólag... :oops:
Vendég

Giga, már nagyon vártuk, hogy jelentkezz! Lili hihetetlen! Őt nem rázza meg se a költözés, se a fogacskák :wink:
Reméljük gyorsan bekötik nektek a netet. És ne feledd a képeket! :wink:

Pilla, Laura a szabadulóművész!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Tüccs, Dóri tényleg milyen ki eleven :lol: Nagyon édes!

Henus, Szonja is nagyon ügyi volt ma!!

Juttáról még mindig nincs hír??

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Szantre:
Juttát hívtam telefonon, de nem tudtam elérni. Szegény, szerintem kivan!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Pilla, jah, jövő héten megyek fodrászhoz :roll:
Mostanában jobban megy apához. Előfordul, olyan is, hogy őt választja, pedig én is ott vagyok... :shock: Ilyen eddig még nem volt. Majdcsak lesz ebből a gyerekből valami. :D
Először mikor ránéztem a fotóra Lauráról, rácsodálkoztam: Jééé, ez Rehorovszky Szonja!!!! :lol: :lol:

Tüccs, Dóri mekkora nagy már!!! :shock: Ellőttem egy csomószor az a kis vöröses hajú pufifánk van, ha ránézek. :oops:

Na nézem kicsit a Fábryt, aztán bubika, mert valahogy fáj a fejem... :roll:

thenus

Sziasztok,

Henus, nagyon édi a kis zöldmaszatos Szonja!

Tüccs, Dóri nagyon szép, tök édi haja van!

Pilla, hát ez nagyon jó ez a kép, nekem Lelle az etetőszékben csinálja, pedig azt hittem, hogy az 5 pontos jó lesz, tévedtem... kiszabadul bárhonnan.

Giga, várunk vissza!

Én ma megjártam Pestet, tudom, hogy nektek nem nagy szám, de nekem 2-2 óra, oda-vissza. Lelle délelőtt nagyival, délután a hugommal volt, meg már később apával, de mégiscsak nekem örült a legjobban!!! Olyan jó volt, ahogy meglátott a lépcsőházban majdnem kiröpült a hugom kezéből, nevetett, visítozott, kapaszkodott, bújt, pedig igazán nem volt rossz dolga!
A barátnőmet is rászedtem, hogy jöjjön Surányihoz, aztán reggel megjött neki, de sikerült rábeszélnem, hogy bizti megvizsgálja. Szerencsére nem volt probléma.
Nálam sajna nincs minden rendben. Alacsony a sárgatest hormon, így most gyógyszert kell szednem, ami állítólag visszazökkenti a mensit, meg a spriálom is elcsúszott, úgyhogy mehetek megint leszedetni. Kell hormonvizsgálat is. De remélem nem lesz komoly probléma

De azért az Ikeát meglátogattuk, direkt az Árkádban parkoltam, hogy nehogy sok mindent vegyek és cipelni kelljen, hát cipeltem elég rendesen... az Árkádban már csak körbefutottunk, meg a Baby Bell-ben vettem szilikon talpú zoknit, ott csak 990 volt. Aztán indulás haza, dugó, dugó hátán, autópályán mozdulni is alig lehetett. De azért jól boldogultam a kézi váltóval, szépen, ügyesen vezettem, de nagy megkönnyebülés volt kicserélni a miénkre.

Na most lépek, kicsit elfáradtam, de alig várom, hogy reggel legyen és bolondozzunk a nagyágyban!

Jó éjt Nektek is!!!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkine!
Henus!
eszméletlen jó a kajcsis képetek!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Pilla!
Zsani kettő a lánykád!!!!!!!!!! :lol: :lol: :wink: Sarkával mi a helyzet????Múlik már??????? :?: :roll:

Giga!
Jaj de jó,hogy jelentkeztél!!!!!!!Örülök,hogy sikerűlt berendezkednetek ilyen hamar!!!!!!!!!Az meg,hogy minden jó felér egy főnyereménnyel!!!!Pocaklakó,hogy van?????????? :wink: :D :?:

minden hófordulós babának BOLDOG HÓFORDULÓT!

Tüccs!
Mekkorát nőtt a csajod!!!!!! :shock: Nagyon édes ahogy lóg a hintában!!!!! :lol: :wink:

Alig van időm mostanában!Roli felmérőket ír,tanúlni vele annyit,hogy az már tényleg sok!!Házimunka,Zsani,Ani!! :lol: :lol: :oops: De egyszer csak utólérem magam!! :wink: Tegnap láttam az új CORA katalógust(játékos)és Fóton a Coraban 6490-ért van FP kutyus!Holnap megyek is és megveszem Zsaninak,és ami a legjobb,hogy van az a játék is amit Anett kinézett magának!!! :D :wink: :!:

Szép napot mindenkinek!Én is teszek fel egy képet! :D Na jó kettőt!
:oops:
Fürcsi után!
Kép
Bamba Julis!Állmosan!
Kép
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem írok gyakran, csakhát mire az olvasás végére jutok, addigra felébred mindig Csenge.... De ha esetleg valamiben tudok segíteni, vagy tanácsot adni akkor jövök. Most is ezért jöttem...

Tiop! Mi is meg akartuk venni a f.p. kutyust, már rögtön az akció első estéjén elmentünk. Nem volt kirakva egy sem. Elmentem az információs pulthoz, és mondták meg kell rendelni. Kitöltettek velem egy lapot, és majd hívni fognal telefonon, ha lesz. Szerintem felháborító, hogy beleteszik az újságba, aztán nincs is...

Azt hiszem Pilla, te kérdezted a fülbelövős helyet: Csömörön is van a Korbadits Kati a Kossuth u.-ban. :wink: Nem ismered? Kozmetikus. Én hozzá vittem Csengét kb. 1 hónapja. Profin megcsinálta, pedig Csenge izgett-mozgott... Be kell jelentkezni hozzá előtte. Ha gondolod megadom a tel. számát. Ja, és nála vannak antiallergén fülcsik, abból kell választani, és azt lövi be, és nekem azt mondta, hogy annak kell bennelennie fél évig. Tel: 06-28-445-179

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Végre megérkezett az autósülés: Römer King, és nagyon jónak tűnik :lol: :lol:

Pimpó, remélem, nem komoly a baj!
Lelle biztos tündéri volt, ahogy megörült neked. Én is majd elolvadok, mikor hazaérek a suliból és végre nekem örül a Kismanó. Általában csak időnként rámpillant, nyugtázza, hogy megvagyok - mindenki másra viszont teli szájjal vigyorog :)

Tiop, tök édes Zsani a punk sérójával :wink: :) :)

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Jóreggelt!

Zsani fürdős képén akkorát nevettem!! Zabálnivaló!!! :D

Pimpoka!
Biztos jólesett egy kis kiruccanás és jó, hogy végre eljutottál a dokidhoz is. Lelle pedig ügyesen átvészelte a napot nélküled!!

Ez a corás eset elég felháborító. Szerintem be kéne írni a panaszkönyvbe!!! Tutira megbüntetnék őket!!

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Giga,
már hiányoltunk! Remélem mindent megtaláltál a kicsomagolásnál, amit becsomagoltál a költözködéshez... :wink: :lol: (nekem pl. 2,5 éve "eltűntek" ruháim, pedig tudom, hogy bepakoltam őket... párom szerint megleszünk nélkülük, de azért bosszantó, lehet fel kéne másznom a gardrób tetejére a bőröndökhöz :? ) Gratula a fogacskákhoz, egyszer majdcsak megunja a csikorgatást! :roll:

Tiop,
oltári frizura! Nagyon cool! :D :D :D 8) 8) 8) :D :D :D

Szantre,
átérzem a bosszúságodat a számítógéppel kapcsolatban, nekem is odalett egy határidős 30 oldalas fordításom amikor Bogi kinyírta a gépet, ráadásul volt 3 napom leadni, és kezdhettem elölről...

Pimpoka,
remélem minden rendben lesz!

Piroska,
esetleg nem akarsz képe(ke)t feltenni Didriről? :wink:

Pilla,
mondtam én, hogy nem lesz egyszerű ez a festékes mizéria. Sokan járnak úgy, hogy mégsem olyan a kiválasztott szín, mint amilyennek látszik. Nem irigyellek! Hajrá!!!!

Szeretnék eldicsekedni a nagylányom legújabb mutatványával. :D Képzeljétek, Bogi tegnap délután egyszercsak kézenfogta az Apját, közölte vele, hogy "kuka" = ki akarok dobni valamit a szemetesbe. Gondoltuk, biztos valami papírfecnit talált a gatyazsebében, attól akar megszabadulni. De nem! KIDOBTA A CUMIJÁT!!!! A férjem nem is akarta megengedni neki, de a leányzó erősködött, és kidobta. Teljesen meg voltunk döbbenve, mert senki nem mondta neki, hogy ilyesmit kéne csinálnia, főleg azért, mert ugye Roninak is van cumija (bár nem igazán használja). Este fürcsi és a kakózás után ugyan kereste 1-2 percig, de aztán mondtuk neki, hogy kidobta, és a kukásbácsik elvitték. Megnézte, hogy tényleg üres a szemetes (kivittem amíg fürdette Apa), aztán sóhajtott egyet és elvonult aludni. Persze fognom kellett a kezét egy pár percig, de mindenféle balhé meg hiszti nélkül elaludt. Számomra teljesen hihetetlen a dolog még mindig. (persze a cumit kivettem a kukából - biztos ami biztos alapon - lefertőtlenítettem és pihen a konyhaszekrény fiókjában, ahol Bogi nem szokott pakolni, meglátjuk, hogyan bírjuk nélküle) Most nagyon izgulunk, hogy átvészeljük a hetet, utána már talán nem fogja keresni.

Teszek fel képeket a csajaimról:

Melyik labdát válasszam?

Kép

Roni örül nekem:

Kép

Álmos tejcsizés:

Kép

Üdv mindenkinek!
andibab

Sziasztok!

Pár napig nem voltam, így utólag kívánok minden ünneplő babának sok boldogságot! Nagyon édesek és szépek a babák a képeken. :)

Tegnap voltam a MÁV- os dokimnál, beszéltem vele több dologról, többek közt arról is, hogy vátok. Szerinte nem kellene, mert már költöznek és dec. közepétől működnek. Ettől függetlenül én jövő héten kedden megyek az új dokihoz.

A labor leletemre azt mondta, hogy példa értékű, pedig a terheléses cukorvizsgálattól picit féltem.

Képzeljétek nem kislányunk lesz, hanem kisfiunk. 6 hónapig abba a tudatba voltunk, hogy kislány, de tegnap azt mondta a doki, hogy kisfiú. Elsődlegesen az a fontos, hogy egészséges legyen, de ennyi idő után átállni, nem lesz egyszerű. Apuci szerelme kisfiú.
Nektek az orvos tutira mondta a baba nemét? Mi most azon gondolkodunk, hogy elmegyünk egy 4 D- s ultrahangra.
természetesen ugyanúgy vágyunk rá, és ugyanúgy szeretjük, csak egyenlőre én nem igazán bírom ezt felfogni.

Szép napot mindenkinek.

Susytunder
susytunder

Pilla: nem nyilatkoztál (vagy csak átsiklottam felette ?!), nektek jó a holnap zeneházazni? Mónika megint érdeklődött...
Egyébként itt az uszodában is van fülbevaló belövés, lehet, ugyanaz csinálja, akit angyalkrisz mondott...

Andibab: ez a cumis dolog nem semmi! Nem indokolta a nagylány, hogy miért dobta ki?! Remélem, nálunk is ilyen könnyű (és önkéntes) lesz majd a leszokás... Én annakidején az ujjszopiról önként szoktam le, de nagyon későn - annyira, hogy még emlékszem is rá! Ezért vagyok inkább cumipárti...

Jaj, én is elmesélek valamit a nagylányról: tegnap az apjával játszott, és apa elkezdte a mutatóujjával az arcát ütögetni, hogy "ide adj puszit". Lolo figyelmesen nézte egy ideig, majd ő is elkezdte ütögetni Apa arcát ott, ahol mutatta. :)

susytunder: nekünk akkor mondta meg a baba nemét a doki, amikor már biztosan látta, kb. a 20 héten.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?