Sziasztok!
Giga,
már hiányoltunk! Remélem mindent megtaláltál a kicsomagolásnál, amit becsomagoltál a költözködéshez...
(nekem pl. 2,5 éve "eltűntek" ruháim, pedig tudom, hogy bepakoltam őket... párom szerint megleszünk nélkülük, de azért bosszantó, lehet fel kéne másznom a gardrób tetejére a bőröndökhöz
) Gratula a fogacskákhoz, egyszer majdcsak megunja a csikorgatást!
Tiop,
oltári frizura! Nagyon cool!
Szantre,
átérzem a bosszúságodat a számítógéppel kapcsolatban, nekem is odalett egy határidős 30 oldalas fordításom amikor Bogi kinyírta a gépet, ráadásul volt 3 napom leadni, és kezdhettem elölről...
Pimpoka,
remélem minden rendben lesz!
Piroska,
esetleg nem akarsz képe(ke)t feltenni Didriről?
Pilla,
mondtam én, hogy nem lesz egyszerű ez a festékes mizéria. Sokan járnak úgy, hogy mégsem olyan a kiválasztott szín, mint amilyennek látszik. Nem irigyellek! Hajrá!!!!
Szeretnék eldicsekedni a nagylányom legújabb mutatványával.
Képzeljétek, Bogi tegnap délután egyszercsak kézenfogta az Apját, közölte vele, hogy "kuka" = ki akarok dobni valamit a szemetesbe. Gondoltuk, biztos valami papírfecnit talált a gatyazsebében, attól akar megszabadulni. De nem!
KIDOBTA A CUMIJÁT!!!! A férjem nem is akarta megengedni neki, de a leányzó erősködött, és kidobta. Teljesen meg voltunk döbbenve, mert senki nem mondta neki, hogy ilyesmit kéne csinálnia, főleg azért, mert ugye Roninak is van cumija (bár nem igazán használja). Este fürcsi és a kakózás után ugyan kereste 1-2 percig, de aztán mondtuk neki, hogy kidobta, és a kukásbácsik elvitték. Megnézte, hogy tényleg üres a szemetes (kivittem amíg fürdette Apa), aztán sóhajtott egyet és elvonult aludni. Persze fognom kellett a kezét egy pár percig, de mindenféle balhé meg hiszti nélkül elaludt. Számomra teljesen hihetetlen a dolog még mindig. (persze a cumit kivettem a kukából - biztos ami biztos alapon - lefertőtlenítettem és pihen a konyhaszekrény fiókjában, ahol Bogi nem szokott pakolni, meglátjuk, hogyan bírjuk nélküle) Most nagyon izgulunk, hogy átvészeljük a hetet, utána már talán nem fogja keresni.
Teszek fel képeket a csajaimról:
Melyik labdát válasszam?
Roni örül nekem:
Álmos tejcsizés:
Üdv mindenkinek!