Timi,deogy haragszom, mondom én is elfelejtek sokmindenre reagálni mire végígolvasom, és persze ha hagynak a manók
De azért köszi, és Szilvih, meg válaszolt is, ő is ismeri!
Livi mennyire cuki kislány volt
Azz a bájos arcocska, és a nagy szemei
nagyon szép!És tökre hasonlít Marcira, csak persze az ő arcocskája csajosabb volt
Szerintem sincs gáz, nehogy elvidd dokihoz,minek?Tök szép egészséges baba, mindenki a maga ütemébe fejlődik!Nekem is Eszti ugyanolyan gyors volt mindenben mint Livi, Hannus meg okt. 23.-án fordult meg először, és azóta is csak 2x csinálta azt a műveletet!de nem sűrgetem, majd elkezdi aztán meg le se lehet állítani
Viszont a többi fejlődésmenetében ugyanolyan mint Esztike volt.Állandóan húzza magát fel akar ülni, be nem áll a kis szája, gagyog napról napra több hangot, a fogás is megy már pár hete, és már hason is fogdos+dobál mindent
már a nevére is figyelget,/bár azz lehet inkább az én hangomnak szól
/de olyan cuki ha mondom neki, hogy Hannus egyből fölkapja a fejét forgatja, és keres, és ha meglát fülig ér a szája!Imádoooom
Ugyhogy én sem aggódom csak a forgás miatt!
Szilvih,Köszzi a tanácsot
Szylvi,hát szörnyű is volt, annyira szerettem, és nagyon sajnálom!
Tatádnak meg
nem is tudom mit kívánnék, talán azt, hogy legalább ne szenvedjen szegénykém!Nektek meg kitartást, és sok erőt!Ez borzasztó, hogy ha el kell veszíteni valakit akit nagyon szeretünk!Nekem sajna már annyi mindenkim meghalt, és az a durva, hogy mindez az utóbbi 5 évben!
Ráadásul mindkét terhességem alatt is 2-2 családtag is!Szörnyűűű.Na mindegy nem is ragozom
Petra,de jók a képek
nekem főleg az anyapuszis tetszik nagyon, cukii
Maca Vibe:az nem fogamzást elősegítő szer???
Mert nekem van egy barátnőm akiknek nem akart összejönni, és azt kezdte el szedni a dokija tanácsára, és 2 hónap múlva terhes is lett
Úgyhogy vigyázzatok azért, nehogy újabb topikot kelljen nyitni a végén
Edina,méret ügyileg mi is hátul kullogunk
és nekem nem is ikreim vannak!Hannus is még csak 4360, és 2800-al született!
Dolli,nekünk tetszett nagyon a cseresznye ezért lett olyan konyhánk!A kő is a munkalappal harmonizálóan lett olyan
De szerintem jól megy egymáshoz!Egy kép a kedvedért
hogy jobban lássad, mostani reggeli tök friss