Új privát üzeneted érkezett!

Ja, még annyit akartam, hogy Szilvi,végül mégiscsak kapott Livi éjszakára pelust (még jó, hogy egy méret a két gyerek :wink: :lol: ), és így nyugodtan telt az éjszaka (erre pont most jött rám a fejfájás, alig tudtam aludni :evil: )

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!

Dolli, szia! Székdobálós sztori még hetek múlva is téma volt a kórházban??? Akkor nem csak én reagáltam túl a dolgot...

Szylvi, nálunk most rendeződni látszik az éjszaka, este 9-kor eszik, aztán 4-5 körül, és reggel 9-kor. Ez így kedves tőle, kiegyeznék vele hosszabb távon.
Vasárnap óta nem voltunk levegőn, meg is látszik a gyereken, de én még beteg vagyok :(

Hú, annyi mindent akartam még írni, de szita az agyam... ti nem észleltek magatokon elhülyülést???
Megyek, elbújdokolok :(

Csilla
Vendég

Szilvih, tali jó ötlet, de nekem sajnos kezdődik a vizsgaidőszakom :(
Azért rövid időt kerítek rá.
Vendég

Kitta, nekem is volt egy ilyen, hogy a normál megfázásos baci a mellemre húzodott, tejcsatorna gyulladás lett belőle, még Dorkával. Hát az nem piskóta, az tuti. Nekem az vált be, hogy úgy szoptattam a gyereket, hogy az alsó állkapcsa legyen a gyulladt rész felé. Ez néha akrobatikus dolgokat kíván, de tényleg jó ki tudják üríteni.

Csilla, akkor legyen jövő héten? Vagy az már mindegy???

Dolli, enyém első gyerek is Uzsokis.

Most nyüszi van, mennem kell.

Kép
Kép
szilvih

Csilla :)
Dehogynem! Ha valamit nem csinálok meg abban a pillanatban, el is felejtem :oops: Pedig én mindig mindenre emlékeztem.
Most is csak körvonalakban emlékszem, miket kéne válaszolnom, de hogy kinek? Mert persze a több hozzászólás az előző oldalon van.

Ma iszonyú fefájással keltem ki az ágyból én is, de a kedvem jobb :lol:
Ez a sok front nagyon megkeseríti az életünket.

Ez a lapocska kedvcsinálónak nekem is jól jönne :oops: Hol kell nézni a DM-n belül? Mi a pontos neve?

Babakocsi: pontban 1/2 óra alvás, majd főleg délután üvöltés egy darabig. Ha nem veszem észre, vagy abbahagyja és még egy kicsit elvan, vagy üvölt tovább. Most, hogy ilyen idő van, nem vagyunk lent sokat, valahogy áthidalható, bár mindig rohanok a közértbe, ha épp alszik.

Dolli :)
Üdv itt! Szépek vagytok!
Nekem még olyan problémám nem volt, hogy nagyon sokat mértek volna a gyerekeimnél, és csökkenteni akarták volna az evéseket, így erre nem tudok mit mondani.

Timi :)
Az éjszakai pelussal bizti áthidaljátok a problémát. Neki bizti így jön ki a tesó.
Domi meg minden éjszaka üvölt, hogy anya, és meg kell keresni a cumit :evil: Én nem tudom, hogy fogom tudni leszoktatni a cumiról, mert egyenlőre esély sincs rá :(

Tegnap egy kicsit kevesebbnek éreztem a tejet, és később is lövelt be cicizés alatt. Megijedtem. Biztos a rossz lelkiállapot miatt volt. Remélem, rendeződik a dolog.
Bár a kedd miatt nagyon aggódom. Folyton arra tudok gondolni, hogy lesz. Brigi egész nap nélkülem, cumisüveggel. Én a kórházban Domival, ahol suttyomban kell ennem, innom, mert ő a műtétig nem ehet, ami legalább délig elhúzódik. Örökké WC-re kell járnom, meg hol fogok fejni, elmosni a szívót, stb. Jó lenne túllenni rajta.

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Ja, tudom már :) én is a lapocskát akartamkérdezni! Ez micsoda tulajdonképpen? Hogy működik?
Többen is lecsaptunk rá úgy veszem észre :lol:

És a doktor bácsink... tudjátok a múltkor írtam, hogy voltunk nála, és mondta hogy áttört Milu foga. Egy nagy frászt!
Azt hittem én vagyok a hülye, mert szoktam tapizni de neméreztem semmit. Képzeljétek, még mindig nem érzek semmit!!! Sehol egy fog!
Nem igazán értem hogy ilyenkor mi van? Ő tévedett? De akor mit érzett? Vagy van olyan, hogy kibújik és visszabújik?

Szilvih, tali szempontjából mindegy... Holnap kezdődik az első vizsgám :(
Vendég

Sziasztok! (Még mindig szabad jönni renitenseknek is néhanéha?? :oops: )

Olyan klassz az a táblázat, Peti (az én Petim :)) sora meg olyan üres, gondoltam írok adatokat (sokat nem tudok, hosszát születése óta nem mértük, csak látom, hogy nő :).)

tehát (ezek tökpucér súlyok, itthon mérve):
(bő) 2 hónaposan 5200g
3 hónaposan 5600 g volt
4 hónapos hiányzik, csak most kapta meg az oltást
Legutóbbi súlya vasárnapi, éppen öt hónapos: 6680 gramm. Ha jól látom sereghajtó... De nem aggaszt a dolog, csak egy kicsit, mert valszeg kevés a tej egy kicsit, az iskola, gyerekek + egyéb teendők miatt. De a doktornője nem aggódik, Peti aranyos-kedves-ügyes (és egyre gyakrabban ébred éjszakánként, tejet gyártani).

Ne haragudjatok, hogy csak ennyi, kivételesen csak egy alvó babám van, pörgök, ha még tudok, jövök, sok minden van a fejemben (rövid ideig - Csilla! :))

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Köszönjük a kedves fogadtatást! :)

Timóca! Nem ők hallgatják a sírását, ha éhes... Mi védőnénink múlt századi darab. Úgy néz ki, hogy a nézetei is. :?
Persze az előző sem volt jobb, ő nagyon fiatal volt, a végén már nem is kérdeztem tőle semmit, mert voltak olyan alapkérdések is, amikre nem tudott válaszolni, én meg simán megtaláltam neten. Neki a cumi/cumisüveg volt a fő mániája. Mindenre okosan bólogattam, és utána mentem a kútfejem után.
Jövő hónaptól kipróbáljuk a harmadik védőnénit is (költözünk), hátha az beválik. :)

Csilla! Nem csoda, hogy téma volt... Durva sztori, és a csaj visszajáró vendég volt a kórházban. :?
Elhülyülésről meg épp most olvastam, hogy 6 hónapig simán eltart. Okok: alváshiány, figyelemmegosztottság, hormonok, vitaminhiány (vas, folsav, cink, B12). Szóval bármennyire is idegesítő ez nekünk, van rá mentségünk! :lol:

Szilvih! Én is akrobatáztam már párszor. Ilyenkor örülök, hogy párom nincs itthon! :lol:

Nelli! Én sem gondoltam, hogy ez lesz a probléma, mert az elején inkább azzal stresszelt párom családja, hogy vékony, meg fogyott, meg miért nem mérem... Most már megnyugodhatnak, hogy nem éhezik az unokájuk! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Csak gyorsba, szar napunk van ma is!

Lapocskák : :wink: :lol: :lol: :lol:
Egyszer láttam, kis mini dobozkában, olyan mint valamelyik rágógyártó "szájillatosítója", csak nyelvre kell tenni. A nevét nem tudom, de akkor megmosolyogtam, hogy hát ilyenek is vannak! :) Ha megyek majd megkeresem, próba-cseresznye! :lol:

Megyek is, összebújunk Minával, hátha végre elalszik!

Később reagálok!

KépKépKép
dikó1

Sziasztok,

Rosszkedv :( mi ma temetésen voltunk ismét!Ugyhogy asszem nem is kell hozzáfűznöm semmit!

De én is sokmindent elfelejtek mire íráshoz jutok.Pl. most is, mert jó sokat írtatok, és tegnap sem tudtam jönni! :(

ezért elnézem én is :lol: hogy kérdeztem valakiktől valamit, és egy harmadik valaki válaszolt csak, Szilvihnagyon köszi a választ.Akkor aszondod, hogy nem kell egy egész fiolával, elég kb. 1 kupaak?!Ok.Csak mert akarom adni már Esztinek.

hannus szerncsére jobban van, jön a trutyi rendesen az orrából ám.De ma éjjel csak 1x ciciztünk, és 1/4 8-ig aludt egybe :)

Eszztire én is adok még éjjel pelust,m biztos ami biztos!Igaz ő is már 2 éves kora óta nappalra stabilan szobatiszta, sőt a nappali alvásnál is, de az éjjel az még más.

Dolli, üdv itt köztünk :)

Tali, rendiccsek, benne vagyunk jó 5let, és a helyszín is tuti! :lol:
Csak szóljatok mikor, és mi megyünk :wink:

Na, mennem is kell!Fela fejjel anyukák :)
manóci

Móni: részben tőlem is kérdezted a bogyót, de akartam írni, csak elfelejtettem :twisted: , hogy nem ismerem ezt a szert, így fogalmam sincs, hogyan kell használni, ill. mire jó :roll:

Kép
Kép
timóca

Mi nagyon le vagyunk maradva súlyilag :oops: :cry:

Tamás
08.24: 2850g/48cm
09.24: 3670g/53cm
10.24: 4550g/56cm

Bálint
08.24: 2740g/47cm
09.24: 3420g/52cm
10.24: 4210g/54cm

Csilla
Én is butulok... sokkal több koncentrációt igényel minden, mint a fiúk születése előtt...
Vendég

hali mindenki!

most gyorsban egykézzel és kibetűsen.a keresett csodaszer :) MACA VIBE a DM-ben kapható potom 4ezerért 100bogyó.Keressetek rá, vannak infók!

Hugom a telójáról küldött képeket, kicsit mesterkedtem velük, most megmutatom.

Eszter pár percesen (hugom a műtő előtt dekkolt párommal): Kép

Ez meg egy pár hetes anyapuszi :)
Kép

Kép
Kép
petra78

Timi, ezt az ebayen találtam, lány mikulásruha:

http://cgi.ebay.co.uk/Miss-Santa-Christ ... dZViewItem

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita: tényleg, ez lenne jó Livinek :lol:

Petra: nagyon arik a képek :lol:

Edina: fiaid ketten vannak akkorák, mint az enyém egyedül :lol: :wink:

Kép
Kép
timóca

Manóci! :) Azt hiszem, hogy a Ti lakásotokról láttam fotót, ami megerősített abban, hogy a vikágos padlólap, csempe és munkalap teljesen jó a sötétebb színű konyhabútorral. Egy hete voltunk választani színeket, de nagyon elbizonytalanodtam a sokféle barna láttán. Végül belementünk egy cseresznye színbe, de nem voltam meggyőződve, hogy jól tettük. Mostmár nem aggódom legalább emiatt! Köszi! :)

Petra! Nagyon édesek afotók! :)

Tdanie! Szerintem a magasságukhoz teljesen jó a súlyuk! Meg ha a gyarapodást nézzük születéstől, akkor is! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Tudom, hogy nem szabad hasonlítgatni, de időnként meg szoktam nézni Livike fotóit, milyen volt, mikor annyi idős volt, mint Marcim. És most feltennék párat, ami Liviről készült, mikor annyi idős volt, mint most M. (kb. 5 és fél hónapos), csak érdekességképpen (ahhoz képest, hogy Marcipán még nem is forog...)
Kép
Kép

Nektek miket csinálnak a babák? Vigyem inkább orvoshoz Marcipánt? Vagy Livi volt túl gyors?

Kép
Kép
timóca

Timi: ugye Eszter is Marcipánhoz hasonlatos kis díjbírkózó :wink: ...hát ő sem nagyon csinál még semmit. A leggyakoribb a hátról hasra (de az is csak egy irányba). Amikor leteszem hasra, egy darabig Livikéhez hasonlóan ő is négykézlábazik és kicsit hintáztatja magát, de aztán orcán landol. Hason fekve "repül", kezét lábát emelgeti egyszerre és mintha a lábával tolni akarná magát, de a keze az erősebb mert mindig hátrafelé csúszik sokat. :lol:
Szerintem nincs semmi baj, csak nálad sem egyforma (meg szerintem sehol sem) a két gyerek és már paramarázunk rögtön :roll: .

(Mekkora haja volt itt már Livinek !)

Most még én is tanácsot kérnék tőletek. nagyfiam jópár hete nyugalmi állapotában nyöszörög (mint amikor kakinál nyom). De stabilan, hosszú ideig. Ha kérdezzük, hogy fáj-e valami nemmel válaszol.Ha játszik, vagy alszik, akkor nincs ez....Mi lehet? Vigyem dokihoz szerintetek? Nagyon idegesítő, hogy nemtom miért csinálja...

Kép
Kép
petra78

Timi!!!!DEHOGY VIDD ORVOSHOZ!!!! Ez ugye csk vicc volt??? :lol: :lol: :lol: NEkem DOrka 7 hós körül fordult meg, és nem is votl az a nagyon duci baba. És ők is testvérek... A környezetemben nagyon sok babát ismerek, aki ilyen kis lusti. NE PARÁZZ MÁ'!

Dóri, régebben akartam kérdezni, hogy akkor nektek 0-18-as ülésetek van Vikivel? VAgy a rendes Römert is be lehet háttal kötni???

Manóci, adhatsz neki egy egész dobozkát is, a homeot nem lehet túladagolni. Ha megnyugtat....

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok!

Csilla!
Ha kint lenne Milán baba fogacskája tuti éreznéd, mert szúrná az ujjadat. Vissza tuti nem bújik :wink: :D

Petra!
Képek nagyon jók!

Manóci!
Temetés :( :( . Én is félek,hogy nem sokárra nekünk is mennünk kell. Holnap meglátogatom még a tatát. :(

Timi!
Tudod én is hasonlítgatom a lányaimat, nálunk pont fordítva van, Jázmin csinál eddig mindent hamarabb, mint Adri.
Szerintem Livike tényleg gyors ütemben fejlődött, de én most magamból kiindulva elvinném orvoshoz, csak a magam megnyugtatása miatt. Én képes vagyok a legrosszabbat feltételezni és egész nap ezen őrölnöm magam.

KépKép
KépKép
szylvi

Közben én is azon gondolkodtam, hogy valószínű más ütemben fejlődnek. Míg Livi mozgékonyabb, Marci az "okosabb". Pl. van egy szórakoztató központunk. Livike azt ennyi idősen csak csapkodta össze-vissza :lol: . Marcipán viszont már vagy 2 hónapja tudatosan "játszik" vele, amit forgatni kell, forgatja, nyomja amit nyomni kell, húzza, amit húzni kell, stb... Lehet, hogy emiatt kezd később mozogni. Már elkezdett hasra forgolódni, de nem teljesen, a keze még maga alatt marad, de talán 1 héten belül az is meglesz (remélem :wink: )

Petra: nem lehet, hogy a fiad csak Esztert utánozza? Hogy ő is babáskodik? Néha Livike is szokott fura dolgokat csinálni, mikor babásat játszik (lefekszik, és kapálózik, mint Marci, szájába vesz mindent, stb... ) Lehet, hogy látta, hogy a pici erőlködik, és mikor nyugalmi helyzetben van, eszébe jut, és utánozza...

Kép
Kép
timóca

Timi :)
Esztike volt gyors :lol:
Nekem Brigi egyenlőre csak hasra fordul már 1 hónapja, és csak egyirányba. Ja, és mindig ülni akar, fel is tudja magát tornázni hasizomból :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Timi,deogy haragszom, mondom én is elfelejtek sokmindenre reagálni mire végígolvasom, és persze ha hagynak a manók :wink: De azért köszi, és Szilvih, meg válaszolt is, ő is ismeri! :)
Livi mennyire cuki kislány volt :) Azz a bájos arcocska, és a nagy szemei :lol: :lol: nagyon szép!És tökre hasonlít Marcira, csak persze az ő arcocskája csajosabb volt :wink:
Szerintem sincs gáz, nehogy elvidd dokihoz,minek?Tök szép egészséges baba, mindenki a maga ütemébe fejlődik!Nekem is Eszti ugyanolyan gyors volt mindenben mint Livi, Hannus meg okt. 23.-án fordult meg először, és azóta is csak 2x csinálta azt a műveletet!de nem sűrgetem, majd elkezdi aztán meg le se lehet állítani :lol:
Viszont a többi fejlődésmenetében ugyanolyan mint Esztike volt.Állandóan húzza magát fel akar ülni, be nem áll a kis szája, gagyog napról napra több hangot, a fogás is megy már pár hete, és már hason is fogdos+dobál mindent :lol: már a nevére is figyelget,/bár azz lehet inkább az én hangomnak szól :) /de olyan cuki ha mondom neki, hogy Hannus egyből fölkapja a fejét forgatja, és keres, és ha meglát fülig ér a szája!Imádoooom :) Ugyhogy én sem aggódom csak a forgás miatt!

Szilvih,Köszzi a tanácsot :)

Szylvi,hát szörnyű is volt, annyira szerettem, és nagyon sajnálom! :( Tatádnak meg :( nem is tudom mit kívánnék, talán azt, hogy legalább ne szenvedjen szegénykém!Nektek meg kitartást, és sok erőt!Ez borzasztó, hogy ha el kell veszíteni valakit akit nagyon szeretünk!Nekem sajna már annyi mindenkim meghalt, és az a durva, hogy mindez az utóbbi 5 évben! :cry: :cry: :cry: Ráadásul mindkét terhességem alatt is 2-2 családtag is!Szörnyűűű.Na mindegy nem is ragozom :(

Petra,de jók a képek :) nekem főleg az anyapuszis tetszik nagyon, cukii :wink:

Maca Vibe:az nem fogamzást elősegítő szer??? :roll: Mert nekem van egy barátnőm akiknek nem akart összejönni, és azt kezdte el szedni a dokija tanácsára, és 2 hónap múlva terhes is lett :P Úgyhogy vigyázzatok azért, nehogy újabb topikot kelljen nyitni a végén :lol: :lol:

Edina,méret ügyileg mi is hátul kullogunk :P és nekem nem is ikreim vannak!Hannus is még csak 4360, és 2800-al született! :)

Dolli,nekünk tetszett nagyon a cseresznye ezért lett olyan konyhánk!A kő is a munkalappal harmonizálóan lett olyan :) De szerintem jól megy egymáshoz!Egy kép a kedvedért :) hogy jobban lássad, mostani reggeli tök friss :P

Kép
manóci

Maca Vibe: mindkettőre jó: fogamzást elősegítő és potenciát növelő szer :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Timi! Szerintem Livi volt szupergyors! :) Ha két órája olvasom a kérdést, akkor azt mondom, hogy még semmit nem csinál az én babám. Viszont fél 10 után kinyomta magát hasról. Tök boldog voltam, pedig gondolom, ez még csekélység. Persze nem nekik! :)

Nelli! Brigi nagyon ügyes, hogy már így tornászik! Jó erős hasizma lehet! :)

Manóci! Köszi! Annyira tetszik! :)

Na robogok, mert felébredtünk...

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

lehet csatlakozni?
valójában Bridzsi vagyok és 07.13.-án pénteken született meg a kisfiunk T. Álmos Zétény (Nyunyi)

Bridzsi

Kép
esztora

Bridzsi!

Olyan ismerős volt a neved nem tudtam honnan, aztán rájöttem, hogy a júliusi várandós topikból. Korábban olvasgattalak benneteket, mivel én is júliusra voltam kiírva, de hozzátok nem írtam, nekem túl pörgős az a topik. :D Örülök, hogy csatlakozol hozzánk. :wink: :D

KépKép
KépKép
szylvi

Dolli, nekünk is cseresznye konyhabútor van világos padlólappal, nagyon szeretem.

Bridzsi, szia!!!

Timi, ha tenni akarsz valamit azért, hogy beinduljon Marcipán, próbálkozhatsz babamasszázzsal, vagy úszással. De tényleg nem vagytok elkésve!!

Csilla, lehet, hogy csak keménynek érezte az ínyét,é s azt hitte... Majd csak kibújik... Egy ismerősömnek 14 hós a babája, és most bújt ki az első foga... :twisted:

Rita, jó hogy benéztél. Biztosan jót mosolyogtál a 2 gyerekes eszmefuttatásomról... :oops:

NElli, szopi közben jól szimatolj bele Brigi buksijába,és csak arra koncentrálj, hogy milyen jó illata van, ne gondolj semmi más gondra, meglátod, nagyon hamar jön a tejleadó reflex. A kórházban nincs egy mikro? Abban lehet sterilizálni, ha erre gondoltál.

MA voltunk kint a Hó-Show-n, és Lillához odajött köszönni az igazi Lappföldi Mikulás :lol: :lol: :lol: Nem ijedt meg, hanem majdnem meghúzta a szakállát
:lol: :lol: Kár, hogy nem fényképeztünk...

Akkor tali 21-én, állatkerti játszó!!!

Kép
Kép
szilvih

Képzeljétek, reggel végre apával végignéztük, ahogy a játszószőnyegén Marcipán teljesen egyedül hasra fordult Kép. Olyan boldog volt utána, úgy vigyorgott :lol:

Szilvi: tali ok, felírom a naptáromba, nehogy elfelejtsem :wink:

Kép
Kép
timóca

Timóca: Gratulálok! :lol: Milyen ügyes kiskrapekod van!!! :lol: :lol:

Dolli: Hogy nyomta ki magát hasról? Márcsak mert egyidősek a manóink és kíváncsi vagyok. :shock:

Manóci: Szép a konyhátok! És milyen rend van!!! :oops: :lol:

Na, pókhasúm megint szivattyúzna. Megyek...... :D
v.erika

Azért annyira nem aggódom ám a törpicsekek súlya miatt :wink:
Kicsi zabagépeim vannak :lol: :lol: :lol: :lol:

Manóci
És Hanna idősebb is mint mi... :roll:
Vendég

Kép

Kép

Kép
Vendég

Kép Étkező

Kép konyha1

Kép konyha2
Vendég

Kép nappali1

Kép nappali2

Kép nappali3
Vendég

Szilvih, dehogy mosolyogtam! Vagyis igen, csak nem úgy, érted!

Az első gondolatom az volt, amikor olvastam, hogy nekem ez már olyan régen volt, hogy - szerencsére :) - nem is emlékszem rá.
De az tény, hogy én is szoktam arra gondolni, ha valaki egy gyerek miatt panaszkodik, hogy próbálja már ki néggyel. Aztán azonnal rájövök, hogy nekem néggyel szerintem könnyebb, mint egyel volt. (Igaz, az rövid ideig tartott, azt sosem próbáltam, milyen az, amikor egy van, az meg már nagyobbacska. Most annyira értékelem azokat a délelőttöket, mikor - ritkán - Petivel kettesben vagyunk, mintha nem lenne semmi dolgom :))

Szerintem az első után nagy változás a második, a harmadik kisebb, a negyedik meg csak tennivalóban több, minden másban a lehető legjobb állapot! :)
Azt az egyet sajnálom csak, hogy nem élveztem jobban a nagyobbak kisbabakorát, Maját kezdőségem miatt, Bernát idejében Maja még nagyon kicsi volt, Adél babakorában meg itthon volt mind a három, arra a télre azért úgy emlékszem, hogy eléggé gatyafelkötős volt. Pláza: ma terveztem elmenni, mert kivételesen kettesben vagyok Petivel, de útközben észrevettem, hogy nincs nálam a kártyám. Hazajöttem, vasalni fogok (sztem lesz vagy 4 óra :shock: ), van hozzá két jó filmem. Egy anya, ha nem is plázázhat a gyerekei mellett, legalább a rugalmasságban fejlődik :D.
Városnézés: asszem életem legjobb városnéző élménye egy kétéves és egy féléves gyerek anyjaként ért, egy nap alatt bejártuk Grazot, szemetelő esőben, két babakocsival. Azért volt nagyon jó, mert nem számítottunk rá, hogy jó lesz. :)
Szóval szerintem tök érthető, hogy időnként másra is vágyunk, mint drága gyermekeink társaságára (valódi nagy tisztelet a kivételeknek!), de eljön még a mi időnk! (Mindenesetre akkor sem fogok hosszú távra tervezni, remélem jóóóó sok unokám lesz, akikkel kezdhetem elölröl. :))

Itt egy grazi kép:
Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Véleményetekre lennék kiváncsi: ma reggel egy kis hurutos köhögésre ébredt Domi. Egyenlőre nem vészes, de szerintetek ez halaszthatja a keddi beavatkozást? Előre is köszi.

Rita :)
Én is sokszor elgondolkodom, mit tudtam annyit szöszmötölni 1 gyerekkel? :lol:
Édesek a gyerekek! Azért minden elismerésem a Tiéd 4 gyerekkel! Nagyon édesek, meg a babakor nagyon klassz, de még egy már az idegrendszerem rovsára menne :oops: Valószínű ehhez most hozzájárul a tél-panel=bezártság.

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Köszönöm a szíves fogadást!!
Igen a júliusi babáktól jövök ott forr a levegő egy ideje.

Én kicsi fiacskám is náthás lett reggelre,porszívozom az orrát meg kapott homeos bogyot.

Bridzsi

Kép
esztora

Bridzsi,üdv :) jó, hogy akkor átjöttél :wink: Zétény :) :) tök jó név tetszik nagyon!

Rita,akárhogyis csűrjük csavarjuk, hogy milyen jó 4 gyerekkel, én akkor is azt mondom, hogy csupa nagybetűvel: LE A KALAPPAL ELŐTTED!!!!!!! :) Én soxor kettővel alíg bírok, így hogy Esztit ugye nem vették föl,és gyűrjük egymás idegeit :P

Nelli,szerintem elég necces a dolog :? lehet, hogy halasztás lesz :( azért drukkolok, hogy jobban legyetek!

Edina,jó, hogy raktál képeket :) tök jó kis színes lakásotok van nektek is!Ez saját, vagy bérlitek?Hogy megy ott kint?

Timi,gratula Marcinak a várva várt forduláshoz :)

Szilvih,jó, elvileg ok. a 21 nekünk is!
Azért te mint pláza cica :lol: jót röhögtem, nem igaán tudnálak elképzelni ott cicáskodni :P :lol: :lol:
manóci

Csajok, mifelénk szakad a hó! Kimentünk Tomival a kertbe bolondozni benne, Tamara meg az ablakból nézi. Nagyon tetszik neki! :lol: :lol:
v.erika

Kép Tök jó esik a hó ezerrel!Itt már nagyon nagy :lol: Minnyá keltem a bandát, és megyünk szánkózni!Ti???
manóci

Sziasztok!

Kérnék egy kis havat mutatóba, mert felénk egy száll sem hullott. :cry:

T. Edina!
Szép az otthonotok és jó nagynak, tágasnak tűnik. :)
Mivel fejsz? Nem apad a mennyisége?

Bridzsi!
Mi nyunyinak hívjuk egymást a párommal. :oops: :oops:

Nelli!
Jó lenne azért túl lennetek a műtéten. Hogy van most Domcsi?

KépKép
KépKép
szylvi

Nelli, hogy van Domcsi? Holnap gondolom, beszélsz a dokival, hogy őneki mi a véleménye. Gondolom, ha beteg, halasztják az egészet...

Szylvi, nálunk is el fog olvadni holnapra... De azért ma építettünk egy hóembert... :lol:

Újak közül kiket érdekel a tali?

Nálunk Dorka javulóban, Lilla meg elkezdett köhögni, és hapcizni. Szinte egyfolytában. Most elaludt, de félek az éjtől... :(

Képzeljétek, mostanában egyre többször van olyan, hogy szopi alatt/után szívesen bealudnék mellette (ha D-val van vki, vagy éjszaka, ), de ha ezt teszem, kis idő múlva felébred, s néz rám vigyorogva. Úgyhogy szopi után hasra kell fordítanom, és kimennem a szobából... :roll: Sokszor van olyan is, hogy csak simán leteszem ébren.és egy nyikk nélkül elalszik... Na ilyet Dorka sose csinált, pedig mindent úgy csináltam vele, mint Lillával. Ennyire másak a gyerekek, és ennyire lehet adni az "elalvást tanító " könyvekre. Minden csak a gyerek vérmérsékletétől függ...
Örülök is, meg szomorú is vagyok, mert én úgy szeretek a kis szuszogóimmal szunyálni.... :cry: NA mindegy, ott van még nekem Dorka... :lol:

Rita, átjött a Grazi kép feelingje, és kicsit hasonlít is a mi egy gyerekes Római vakációnkhoz, biztos az eső miatt... :lol: Én szívesen kipróbálnám, milyen három, sőt négy gyerekkel, csakhát kettőn áll a vásár... :cry: Olyan ritkán raksz be csoportképet kiscsaládodról, legalább a 4 lurkó együt... :roll:

Kép
Kép
szilvih

Nálunk is esett a hó, de aztán esett rá eső, el is olvadt az egész :cry: (egyébként sem volt nagy).

Hétvégénk hamar eltelt. Szombaton a Planetáriumban voltunk, ma meg a Tropicariumban. (legalább tesztelhettem az új fényképezőmet :lol: )

Rita: azért gondolom, 4 gyereket egyszerre már nem olyan egyszerű lefotózni :wink: :lol:

Nelli: Domcsi jobban van?

Szilvi: egy időben én is olyan jókat aludtam dél körül Marcipánnal - olyankor Livike is elaludt, de mostanában L. nem hagy, jön mindig piszkálni, hogy játsszak vele.. :roll:

Marcimnak azóta már nagyon jól megy a forgás, már szinte mászik is :lol:

Egy mai:
Kép

Kép
Kép
timóca

Szilvih! Akkor lehet, hogy csak az én agyacskámban nem fért meg ez a két szín. :) Az is órákig tartott, míg burkolatot választottam, hiába volt ott egy barátnőm, aki határozottabb a stílus/színbeli kérdésekben.
Nálunk napközben is saját szobában alszik a Törpicsek, de egy légtérben. Valahogy érzéke van hozzá, hogy mihelyt én lefekszem, akkor ő felébred! :)

Timóca! Gratula Marcinak! Nem akarta, hogy aggodj, ezért megmutatta a tudományát! Édes lehetett! :)

Tdanie! Édesek vagytok a képeken! És a lakás és tök szuper levegős és világos! :)

Rita! Jó a Grazi kép azzal a manócskás esőkabáttal! :)

Nelli! Azért a három gyerkőc sem semmi! Bár még távolabb van a második baba tervezése (nem sokkal), de én is elgondolkodtam, hogy milyen is lesz. Néha így sincs időm/energiám semmire. Persze az ember nyilván felnő a feladathoz! :)

Bridzsi! Üdv! Nagyon klassz nevet választottatok! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Erika! Így valahogy!

Kép

Kép
Kép
tekiroll

Hát csajok, jobban köhög. Ma vitte Anyu orovoshoz, majd kiváncsi vagyok, mivel jönnek haza. Utána hívom a sebészt.
Viszont Brigi is elkezdett taknyosodni. Éjjel 1,5 óránként kelt, az orra is be volt dugulva, meg enni is akart.
Apja taknyos, lehet, elkapott valamit. Viszont ha halasztódik a beavatkozás, annyira nem bánom, mert így taknyosan nem szívesen hagyom itt Brigit.
Viszont így meg Domi lesz sokat itthon, és halálra unja magát.

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Nelli, igen, talán így a "legjobb", hogy otthon maradhatsz a kicsivel. Ha most halsztódik a beavatkozás, mikor lehet legközelebb? Hátha addigra egy étkezés kiváltódik nála, nem leszel annyira ideges a szoptatás miatt. (Dominak: rajzfilmes dvd... :oops: Nagyon elveid ellen van??)

Olyan aranyosak vagytok, nem álszerénységből mondom ezt a dekönnyűanégygyerek-dumát, tényleg úgy érzem, az elsővel sokkal nehezebb volt. És nekem is cincálják az idegrendszeremet, én is sokszor vagyok türelmetlen, de szerintem ezek a gyerekek számával nem fokozódnak. Na ennyit erről.

Timo, olyan jók a képek rólatok! :)

Szilvih, hóember nálunk is készült, de a férjemmel! Én csak kicsoszogtam megcsodálni, és utána vissza kimosni a havazós cuccokat :? :)

Alvás: amilyen hihetetlenül jól aludt Peti az első hónapokban, annyira nehéz most. Valszeg kevés a tej, így most szaporításon dolgozom. De megnyugtat, hogy másnál is van ez így (mármint rossz éjszaka).

Még jövök, most csak egy négyes kép:
Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita!
Nálunk is pont ez a helyzet, hogy amilyen jó alvó volt a lányom, most annyira nehéz. Nálam mondjuk a mennyiséggel nincs gond. Elképzelhető, hogy a minőséggel? Engem is megnyugtat, ha nem csak nálunk rosszabbodik a helyzet :wink: :)
Csúcs a négyes kép, és még el is férnek egy kádban. :lol: :lol:

Nelli!
Jobbulást a lányaidnak!!!! Sokan betegeskednek mostanában. :(

Szilvi!
Szerintem nálatok nagyon jó helyen lenne még egy babó. :wink:
Zolinak még nem volt saját gyereke mindig mondta, hogy neki elég lesz ez az egy közös, most meg szó szerint nyűstöl, hogy neki még ha nem is azonnal, de kell még egy. :shock: Rá nagyon nagy hatással volt a szülés is.
Adrival mi is együtt szúnyálosak voltunk, olyannyira, hogy elsős volt, mikor ez abbamaradt, az is sok sok sírással. Jázminnál tudatosabban próbálom, hogy ne aludjon velem, napközben is, mint Dolliéknál saját ágyikóban alszik.

Timi!
Nagyon édesek, mint mindig a gyerekeid. Lívike olyan anyáskodónak tűnik. Nálunk Adri nagyon az volt, mindig segített az ovo néniknek a többi gyereket öltöztetni, pesztrálni. :)

KépKép
KépKép
szylvi

Rita :)
Nagyon tündériek a gyerekeid :lol:

A háziorvos szerint műthető Domi. Azért a sebész megerősítése is kell nekem, mert nem szeretnék potyára menni, de most műt, így csak később tudom hívni.

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Rita nagyon jó a 4-es kép :lol: . Most kezdtem el irigykedni (újra) a nagycsalád után :lol:

Nelli: szorítok, hogy a gyerekek minél hamarabb meggyógyuljanak :lol:

Kép
Kép
timóca

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?