Sziasztok!
Mesi!
Nagyon édes drága szépséges tündér!!! Kegyetlenül irígykedek most. Csodaszép, de tényleg!! És hát kiscsaj, az is szuper, gratulálok hozzá.
Pocilo!
Nagyon jók a képek, 3 pasi..., sőt 4! nem semmi. És milyen nagyok, el sem hiszem, hogy egyszer így megnőnek majd. Sokat szoktatok kirándulni? A mobiltelefonnal és a távirányítóval csak óvatosan
, nálunk Edó kinyírta az előző telefonomat (meghalt nyáltúltengésben
) a távirányítónak meg leharapta a kikapcsoló gombját amit meg is evett, de úgy lerágta, hogy nem is lehet kikapcsolni, erre apa kitalálta, hogy levág egy másik gombot és a kikapcsoló helyére ragasztja de nem foga meg semmi ragasztó így két gomb hiányzik a távirányítóról
Boeszter!
Igen ebben a kórházban a szülésznők vezetik le a szülést ha nincs választott orvosod, de az ügyeletes doki akkor is ott van mert bármi olyan adódik akkor beleavatkoznak. Nagyon jók a szülésznők, tényleg egytől egyig kiválóan végzi a munkáját. Ha az ügyeletes orvos mellett döntesz akkor sem tudsz mellé fogni mert a dokikra sem lehet semmi panaszunk. Különben a kórház honlapján meg vannak adva időpontok szülőszoba látogatásra így ha gondolod nézz el oda, sokkal jobb érzés volt nekem is, hogy már ismerős volt a hely mikor mentem szülni.
Az egyágyas szobát kérheted szülés után, ha van szabad hely akkor oda tesznek, ez alapítványi így kapsz egy csekket és arra kell fizetni, nincs meghatározva, hogy mennyit de olyan napi 4-5e amit általában szoktak.
A kórház maga nincs rossz állapotban, olyan kórház jellege van...
Nem tudom mi érdekel még, kérdezz nyugodtan.
Judit!
Nagyon jók a képek, alig ismertem meg én is a Danit. Majd csinálj sok szülinapos képet te is. Szonjus akkor most már meggyógyult? Lehet ez a láz segít a betegséget legyűrni. Jó, hogy Danca ilyn szuperül viseli az ovit, nekünk itt a hosszúhétvége előtti 3 nap ősziszünet volt így a Tami másfél hétig nem volt oviban, előtte meg 3 majd 2 napot, így kezdtük előről az egészet szinte. Hétfőn sokat sírdogált, kedden azt mondta az ovónéni, hogy azért volt sírás ma meg már csak reggel sírt egy kicsit, remélem holnap már nem is lesz semmi vagy max csak egy icipici, igaz holnap fényképezkedés lesz az oviban így az szerintem el fogja terelni a figyelmét. Mióta a Tami is oviba jár sokkal masszívabb a takony az Edónál, remélem kilábalunk belőle mi is, már csak 4-5ször kellett ma is kiszívni neki.
Mazsuzs!Finike!
Kitartás a hisztivel kapcsolatban. Kegyetlen amikor nem tudják abba hagyni.
Sid!
Kettesben apával?? Tudtok élni
, hogy bírtad??
Mármint mennyire hiányoztak a gyerekek?
Bettem!
Finisben!!! Izgi!!! Azért jó, hogy minden ilyen flottul ment annak ellenére, hogy áldatlan állapotok vannak. Nagyon szorítok!! Persze, hogy Misi baba jól érzi anya pocijában magát, itt kint hideg, fényes és hangos minden
. Emlékszem az első éjszaka nem aludtunk semmit mikor az Edinát hazahoztuk mert nem akart aludni, ficánkolt össze vissza, erre valami okból kifolyólag bebugyoláltuk takaróba és azzal a lendülettel mint akit K.O. val kiütöttek aludt is reggelig. Olyan jó neked, irigy irigy!!
Csadri!
Jó lett a vonalzód, ezek szerint sikerült!!
Trúdi???? Gertrúd?
Na megyek mert reggel korábban kell menni az oviba a fényképezés miatt aztán a végén még elalszunk
.
Mindenkinek jó éjt
Szandra