Új privát üzeneted érkezett!

Nah,hátha sikerült :)

Kép
cs.adri

Sziasztok!

Bettem,
Írtam neked privit. :) Amúgy a páromat is Misinek hívják. :lol:

Judit,
Gyönyörűek a gyerkőcök és már mekkorák?! :shock: Nagyon jók lettek a képek. Nekem is az a kép tetszik amikor Danca alszik, és amikor "Gizi" áll a párnán és visszanéz. Igazi művészi beállás. Ha van még akkor jöhet!

Többiek, Ti is rakjatok fel a csemetékről képeket! Légyszi!! :lol:

Hát lányok, én teljesen kivagyok. A kiscsaj egész nap nyafizik, mindenért sír, erőszakos, hisztis, szóval teljesen kikészít ha fenn van. Jön a foga valószínűleg. Enni nem hajlandó, még jó hogy aludni tud, bár kevesebbet, mint amennyit szokott, de legalább alszik. Délben végre sikerült belévarászolnom egy másfajta tápszert, de azóta sem evett. Akármit kínálok neki meg sem kóstólja. Már mindenhogy próbáltam, de nem kéri. Remélem este a vacsiját azért megeszi (megint tápszert adok neki). A kanálra ránéz és azonnal elkapja a fejét. Ennyire még nem szenvedtünk meg egy foggal sem. Azt hiszem felül jön neki a szemfoga. Hatalmas az is. Csúnyán köhög, úgyhogy összejött minden. Ez az állandó nyafizása borzasztó fárasztó nekem is , de neki is. A kis fején látszik, hogy le van harcolva, de már én is néha alig bírom ideggel. Sokszor számolok el tízig. Most nagyon próbálkozik, hogy meddig mehet el. Hiába mondom neki, hogy nem, nem vesszük le a telefont a helyéről, vagy a wc-ből nem hozzuk ki a wc pucolót, ő akkor is kihozza, mintha a falnak beszélnék. Szóval megy a harc. :?
Most is letettem mert már nem bírtam vele, hátha alszik egy picit. Nyolcadikán megyünk oltásra, akkor megvizsgáltatom.

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Judit! Nagyon jók a képek, Danca mennyivel másabb szemüveg nélkül :shock: Mintha nem is ő lenne. Nekem az összes kép nagyon tetszik, kedvenc amikor ketten állnak az ágyon.

Szandra! háááááááát gyönyörűek a csajok!!! csokis pofi kép szuper. és még a sebet is álcázza. Torták nagyon jók lettek, ügyi vagy.

Finike! ne izgulj szerintem Vicus miatt. biztos a foga és az általa gerjesztett nátha miatt nem kívánja Vicus sem a rágást, sem a nyelést. Bulcsúnál volt olyan, hogy még a túró rudit sem ette meg. az már nála nagyon gáz!!!!

Bettem! örülök, hogy minden oké. mikor én terhes voltam akkor is a terhespathologia oldalán volt az uh és a ctg. Hát már nagyon célegyenesben vagytok. Azért még légy türelmes. Tudom nehéz és már nagyon kíváncsi vagy.

Szerencsére Bulcsú már meggyógyult, Johanna ovizik. én mindig ebédután hozom el, mert du úgysem alszik. Hát Bulcsú már nem lesz ilyen kiváltságos helyzetben. Neki az lesz az öröm, ha du 4-re érte érek. :?
Balatoni hétvége is nagyon jó volt. Mi kettesben voltunk férjemmel :oops: gyerköcöket itthon hagytuk a mamáknál.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Ismét jelentekezm. Tegnap voltunk 4D-n és végre kiderült,hogy a pocakomban rejlő kis lény kislány :) nagyon édes volt: össze-vissza kalimpált a kezeivel,egyesével megmutogatta az ujjait :) és apa hangjára mosolygott is :D Hihetetlen érzés volt. Aki még nem volt,de gondolkodik rajta,ajánlom neki,mert nagyszerű dolog.

Szép napot mindenkinek!

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Sziasztok!

Finike! Nagyon hasonló tüneteket látok Nándin én is a hétvége óta, szinte szabályosan "hisztis", nem jó neki semmi, sem ha játszik vele valaki, ő sem játszik egyedül, ha beteszem az ágyba az sem jó, ha kiveszem az sem, szóval ha már most nem jön elő legalább egy fog akkor nem tudom mi lesz akkor mikor tényleg fogzás lesz... :? Szombat óta tart nálunk is a dolog, de már egy kicsit én is kivagyok....

Judit! Nagyon szépek a gyerkőcök!

Mesi! Bejelentkezhetnél gyakrabban is és a 4D-s képet is berakhatnád, hogy megcsodáljuk a kislányodat! :)

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Mazsuzs!
Tuti, hogy a foga nálunk is így volt, sőt mi éjszaka se aludtunk.Én hideg kiskanalat adtam neki azt rágcsálta ,akkor csönd volt egy darabig. Na meg a távirányító és a telefon nem akármilyen csak a mobil kellet neki. Az akaratosság nagyon megy neki is egész bele vörösödik, ha nem éri el amit akar.Egyik este az ágyamra raktam és ott van a kislámpa kapcsoló, megfogta mondom neki nem szabad, erre kajánul rámnézz és nyúl a kapcsolóért és közben nevet.
A tök a fiúknak jól sikerült, de csak egy kicsi tököt faragtak mert a nagynak hihitettlen ára van.
Nándika miket eszik? Súlya?
Én sajna nem mértem már rég mindig elfelejtem, de szép gömbölyű.
Védőnéninél is rég voltunk, szégyelem is magam a többiekkel rendesebb voltam :oops:
Mesi!Gratulálok a lánykához én nagyon vágytam egy kislányra ,de nekem csodálatos fiaim lettek.
Kérünk 4D-s képeket légyszi.
Finike!Remélem már jobban van Vicus.
Edina!
Irigyelek, hogy gyerekek nélkül tudtatok menni pihizni.

Majd rakok fel képeket a szülinapról meg a kirándulásról.
Poci

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok,

Most végre volt egy kis időm viszaolvasni, és még írni maradt :D

Mesi!
Gratula a kiscsajszikhoz! Neve van már a kis királylánynak?

Pocilo, Finike, Mazsuzs!
Kitartás a fogzás miatt. Én ebből a szempontból (is) nagyon szerencsés vagyok, az én manócskáimat nem igazán viseli/veselte meg a fogzás.

Szandra,
Nagyon szépek a torták, de a csajok még sokkal szebbek! Nálunk most hétvégén lesz a közös, családi szülinapozás.

Nagyon jól volt Balatonfüreden, a Flamingó Hotelben voltunk. Ismeri valaki? Csak az volt a probléma, hogy teljesen teltház volt, első nap a gyerekmedencébe alig lehetett beférni. Szerencsére nagyon jó időnk volt, szinte végig sütött a nap. Sokat sétáltunk a Balaton parton, kirándultunk Veszprémbe. Nem is tudtam eddig, hogy ilyen gyönyörű Veszprém belvárosa!
Danca nagyon élvezte a medencézést, szerintem úszóhártáyja is van, csak mindig elrejti. Egyszerűen imádja a vizet.
Sajnos szombat estére Szonjuska belázasodott. Már másfél-két hónapja taknyos és köhécsel, hát most átbillent. Enyhe torokgyulladása is van, és az egyik füle egy kicsit hurutos.
Hétfő óta már hőemelkedése sincs, remélem, nemsokára el felejtjük, hogy beteg volt.
Danca már teljesen megszokta az ovit. Kicsit féltem, hogy a 4 napos hétvége után gáz lesz, de hétfő reggel mosolyogva ment az apjával oviba. Simán alszik bent, már barátai is vannak, eddig csak csajok:-)

Sidney,
Igazad van, Danca teljesen más szemüveg nélkül. Állítólag (Anyu szerint) pont úgy néz ki, mint én ennyi idősen.

Puszi:
Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

KÉPEK
Velmbe készültek.
Kép
Kép
Kép
Natur Park
Kép
Kép
Kép
Kép Ez itt Fertődön az Eszterházy kastély nagyon szépen felújították, de van mit csinálni még rajta.
Szörnyüek lettek a kicsinyítések bocsi érte.
Poci

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Most tervezzük a második babát.
És most talán megpróbálnám a Délpestit, mert azt hallottam, hogy itt már a szülésznők vezetik le a szülést, Budapesten először.
Mit tudtok erről? Vagy itt is "kötelező" orvost fogadni?
Bármi érdekel, mert nem tudok semmit a szülészetről.
Milyenek a viszonyok? Mennyibe kerül az egyágyas?
Milyen tapasztalataitok vannak? Friss állapotok?

Köszönöm előre is!

boeszter@freemail.hu

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat!

Pocilo: tényle nagyon aranyos fiaid vannak. Én igazából fiút szerettem volna,de majd a következő talán :)

Judit: még nem döntöttük el a nevét. De ha meglesz,megírom :) remélem Szonjus már tényleg meggyógyult és nem esik vissza.

Mazsuzs: ígérem,többet jelentkezem! :)

és íme a képek :D

Kép

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Kép

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Kép

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Sziasztok!

Mesi!
Nagyon édes drága szépséges tündér!!! Kegyetlenül irígykedek most. Csodaszép, de tényleg!! És hát kiscsaj, az is szuper, gratulálok hozzá.

Pocilo!
Nagyon jók a képek, 3 pasi..., sőt 4! nem semmi. És milyen nagyok, el sem hiszem, hogy egyszer így megnőnek majd. Sokat szoktatok kirándulni? A mobiltelefonnal és a távirányítóval csak óvatosan :lol: , nálunk Edó kinyírta az előző telefonomat (meghalt nyáltúltengésben :wink: ) a távirányítónak meg leharapta a kikapcsoló gombját amit meg is evett, de úgy lerágta, hogy nem is lehet kikapcsolni, erre apa kitalálta, hogy levág egy másik gombot és a kikapcsoló helyére ragasztja de nem foga meg semmi ragasztó így két gomb hiányzik a távirányítóról :wink: :lol: :lol: :lol:

Boeszter!
Igen ebben a kórházban a szülésznők vezetik le a szülést ha nincs választott orvosod, de az ügyeletes doki akkor is ott van mert bármi olyan adódik akkor beleavatkoznak. Nagyon jók a szülésznők, tényleg egytől egyig kiválóan végzi a munkáját. Ha az ügyeletes orvos mellett döntesz akkor sem tudsz mellé fogni mert a dokikra sem lehet semmi panaszunk. Különben a kórház honlapján meg vannak adva időpontok szülőszoba látogatásra így ha gondolod nézz el oda, sokkal jobb érzés volt nekem is, hogy már ismerős volt a hely mikor mentem szülni.
Az egyágyas szobát kérheted szülés után, ha van szabad hely akkor oda tesznek, ez alapítványi így kapsz egy csekket és arra kell fizetni, nincs meghatározva, hogy mennyit de olyan napi 4-5e amit általában szoktak.

A kórház maga nincs rossz állapotban, olyan kórház jellege van...
Nem tudom mi érdekel még, kérdezz nyugodtan.

Judit!
Nagyon jók a képek, alig ismertem meg én is a Danit. Majd csinálj sok szülinapos képet te is. Szonjus akkor most már meggyógyult? Lehet ez a láz segít a betegséget legyűrni. Jó, hogy Danca ilyn szuperül viseli az ovit, nekünk itt a hosszúhétvége előtti 3 nap ősziszünet volt így a Tami másfél hétig nem volt oviban, előtte meg 3 majd 2 napot, így kezdtük előről az egészet szinte. Hétfőn sokat sírdogált, kedden azt mondta az ovónéni, hogy azért volt sírás ma meg már csak reggel sírt egy kicsit, remélem holnap már nem is lesz semmi vagy max csak egy icipici, igaz holnap fényképezkedés lesz az oviban így az szerintem el fogja terelni a figyelmét. Mióta a Tami is oviba jár sokkal masszívabb a takony az Edónál, remélem kilábalunk belőle mi is, már csak 4-5ször kellett ma is kiszívni neki.

Mazsuzs!Finike!
Kitartás a hisztivel kapcsolatban. Kegyetlen amikor nem tudják abba hagyni.

Sid!
Kettesben apával?? Tudtok élni :lol: :wink: , hogy bírtad?? :wink: Mármint mennyire hiányoztak a gyerekek? :lol:

Bettem!
Finisben!!! Izgi!!! Azért jó, hogy minden ilyen flottul ment annak ellenére, hogy áldatlan állapotok vannak. Nagyon szorítok!! Persze, hogy Misi baba jól érzi anya pocijában magát, itt kint hideg, fényes és hangos minden :) . Emlékszem az első éjszaka nem aludtunk semmit mikor az Edinát hazahoztuk mert nem akart aludni, ficánkolt össze vissza, erre valami okból kifolyólag bebugyoláltuk takaróba és azzal a lendülettel mint akit K.O. val kiütöttek aludt is reggelig. Olyan jó neked, irigy irigy!!

Csadri!
Jó lett a vonalzód, ezek szerint sikerült!!
Trúdi???? Gertrúd?

Na megyek mert reggel korábban kell menni az oviba a fényképezés miatt aztán a végén még elalszunk :lol: .

Mindenkinek jó éjt

Szandra

szandrakiss

Sziasztok,

Szonjus már jól van, de most Danca lázasodott be. ma reggel mondták az oviban, hogy van egy skarlátos gyerek a csoportban.
Ha minden igaz, Dancánál ez nem az, inkább az a valószínű, hogy Szonjustól kapta el. Amikor érte mentem az oviba, és adtam egy puszit a homlokára, már éreztem, hogy baj van :(
Ma bezzeg nem volt gond az elalvással...(-kor tettem őket ágyba, 3 perccel később már aludtak is... Danca a betegség miatt, Szonjust pedig nem volt, aki szórakoztassa...Ő máskor is nagyon fáradt, de Danca nem hagyja aludni.
Na megyek, mert holnap nehéz napom lesz, egy beteg férfi nehéz eset, még ha csak 3 éves is...

Jó éjszakát!

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Szia Szandra,

nagyon köszönöm az infókat, elég megnyugtatóak. AZt hiszem, maradok akkor ennél a kórháznál, úgyis ide tartozom. És nagyon kíváncsi vagyok a szülésznős szülésre is.
Köszönök mindent!

Ha még eszembe jut valami, írok.

Minden jót minden babázónak és babának!

Sziasztok!

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!

Mesi,
Annyira irigyellek! Csodálatosak lettek a képek, nagyon szerencsések vagytok, hogy így megmutatta magát a babátok! Gratulálok, gyönyörű szép a kislányotok!!!!!!!! :lol: :D :D Várjuk a választott nevet! Látod, még meg sem született és máris vannak hódolói!!! :lol: 8) :D
Hol csináltattátok a 4D-t?

Szandra,
Szóval nálatok is a távirányító és a telefon a favorit. Nálunk nem csak a mobil, hanem a vezetékes is. Folyton feltárcsáz valakit. :roll: :shock: :lol: Nem bír róla leszokni. :wink: Vicuskámnak még mindig szívom az orrát, most már nem szárazan köhög, hanem már kezd felszakadozni neki. Szerintem ez csak egy megfázás, de ma úgyis megyünk dokinénihez (valószínű, hogy így nem oltja be), de majd meglátjuk. Tegnap Vicus egy kisangyal volt, majd megzabáltam. Lehetett vele nyugodtan játszani, hülyéskedni, csak este kezdett nyafizni, de akkor már nagyon fáradt és álmos volt. Képzeljétek, este hatkor kénytelen voltam lerakni aludni, mert majd kiesett a száján, és háromnegyed nyolckor mi keltettük, de annyira aludt, hogy még apa simogatására sem kelt fel. Még a nyakát is simogatta, de semmi. :shock: Aztán elkezdtünk mellette beszélni és arra felébredt. Megfürdettük, evett játszott még egy picit és megint ment aludni. Jó mi? Nem semmi a kiscsaj. :lol: 8) :shock:

Judit,
Dancának millió gyógypuszit küldök, kívánom, hogy minél előbb múljon el a láza! Veszprémben még nem is voltam, ezek szerint érdemes ellátogatni oda.

Boeszter,
Íjál még konkrét kérdéseket, és akkor talán könnyebb lesz válaszolnunk. És hajrá a babaprojekthez. :lol: Már mi is nagyon szeretnénk kistesót Vikinek, de mi várunk vele, majd jövőre a nászutunkon neki állunk a projectnek. :lol: 8)
Küldök nektek egy szerencsemalacot, hogy minél előbb sikerüljön!
Kép

Sid,
Biztos jó lehetett egy kicsit kimozdulni kettesben a pároddal. Ez tök jó, hogy így figyeltek egymásra is. Mi is tervezzük, hogy a közeljövőben elmegyünk valahova, színház, vagy mozi. Kell egy kis "kikapcsolódás" az urunkkal is. :lol: :D

Pocilo,
Milyen nagyok a fiaid! Nagyon hasonlítanak egymásra. 4 fiúval azért nem lehet, olyan könnyű. Hogy bírod?

Szami, Adra
Mizu veletek?

Hexina, Vicanna és a régen írók! Mizu Veletek?
Bogár, hogy vagytok?

Most mennem kell!

Kép
Kép
finike

Ja és Bettem,
Már régen jelentkeztél! Mizu veletek? Egyben vagytok még?

Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Nem nagyon írtam még ebbe a fórumba, és igazából csak terhes kismamáknak szeretnék pár szót írni a kórházról, mert én most szültem vasárnap. 10 hetesen váltottam orvost, mert nem voltam vele megelégedve az első szülésemnél többek közt, és nagyon jó cserét csináltam. Az orvosom végig 12 órától este fél kilencig ott volt velem, nagyon hálás vagyok neki ezért. Iszonyatosan meg vagyok elégedve a kórházzal annak ellenére, hogy eszméletlen milyen mennyiségű szülést bonyolítanak, de szinte azt mondhatom,hogy minden dolgozó segítőkész, figyelmes, nagyon hálás vagyok nekik, hogy ennyire megszépítették a szülésemet, úgyhogy lányok biztos kezekben lesztek!!
CSak ennyit szerettem volna megosztani veletek.
Üdv:
Orsi
zanyiro

Sziasztok!

Köszönjük a gartulációkat!

Szandra: Köszi :) Milyen volt a fényképezkedés?

Finike: Köszi :) a Brendon-ban csináltattuk a 4D-t, nagyon kedvesek voltak, jól éreztük magunkat :) név még mindig nincs,egyelőre Manócskának hívjuk :D

Orsi: Gratulálok a babához,és jó egészséget kívánok! köszi a rövid beszámolót, megnyugtató,hogy van még normális kórház. jó volt olvasni a soraidat,bár szívesen olvastam volna bővebben a szülés történetéről. :)

További szép napot mindenkinek!

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Köszönjük, jól vagunk, még egyben, kezdek nagyon izgulni. :lol: Talán ennek az is az oka, hogy az egyik ismerős hétfőn szült a dokimnál, Enikő baba ( 5 órás vajúdással és 6nyomással) nagyon irígykedem :oops: Gyönyörű egészséges 3kg-os csajszi, a volt koleganőm szintén Délpesti, szintén a "'dokim" ma hozta világra a kisfiát, Milánkát 3100g, 49 cm, kicsit túlhordva, csaszival, dehát a végeredmény a lényeg! Szóval piszok irigy vagyok, hogy "mindenki babázik már "? Úgyhogy gyorsan megnyugtattam a lelkemet és Misi babának vettem egy gyönyörű polár együttest az Intersparban. 8)
Különben holnp és szombaton "nem szülhetek", szobrot avat a dokim, úgyhogy a férjem is mondta: 'majd vasárnap! :shock: Én kérdezem: de melyik??? :oops:

Orsi!

Nagyon örülnénk a szüléstörténetednek, hogyha hagy a picúr, írhatnál pár sort! Gratulálok az új jövevényhez! :lol: Kisfiú? Kislány?

Anyucik, kismamik, puszi!

Kép
bettem3

Sziasztok!

Most irok először ebben a topikba. Én is a Dél-pestiben szültem a lányomat dén áprilisbe. (kedden leszünk 7 hónaposak :wink: )

Boeszter: tényleg aranyosak a szülésznők meg a csecsemősők, de ha egy mód van rá akkor a Séra dokit ne válaszd. Nekem ő volt a fogadott orvosom és a lepény egy jó részét bennem hagyta. Amikor meg 10 nap múlva felhívtam, hogy borzalmasan vérzek közölte hogy menjek be az ügyeletre mert ő most nem ér rá. :evil: Persze helyből a műtőbe kerültem, altatás, antibiotikum és egyebek. A tejemnek annyi lett. :(
Na de ettől eltekintve semmi rossz tapasztalatom nem volt.
A külön szobára nekem meg azt mondták, hogy összesen 8-10 e ft. (a 4 napra).
Az ügyeletes doki aki megműtött viszont nagyon rendes volt (6 hetes kontrollra is hozzá mentem vissza).

m.mesi:
ezek a 4-D fotók tüneményesek. Gratulálok

Üdv: mindenkinek Kép

Tüsike
tüsike

Sziasztok!

Finike! Nagyon köszönöm, édi vagy! :wink:
AZt hiszem, összeszedegettem egyelőre az infókat.
Szóval az alapítványi egyágyas szoba az csekkes, és annyit kell fizetni, amennyit jónak látsz (kb.4-5ezer forint/nap)? Ezen kívül van más fizetős szoba, amiről Gyuri írt, hogy olyan 17.000 körül is lehet? Ezt még régen írta, de azóta én nem találtam ere vonatkozó hozzászólást frissebb hírekkel.

NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKINEK AZ INFÓKAT!!!

Jó babázást és egészséget, kitartást midnenkinek!
Amég várakozóknak pedig jó pihenést! Utána egy darabig nem lesz. :!:

Puszi, majd olvasgatlak titeket rendszeresen, és írok is, főleg ha már van fejlemény! :oops:

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!

Újaknak üdv. és nagy gratula a bébikhez. Remélem gyakran hallattok Magatokról!!! :wink:

Tüsike! Kislányod nagyon szép. Nem semmi a sztorid.

Boeszter! Egyágyasért tényleg 8-10e ft-ot szoktak fizetni 4napra

Judit! látom Nálatok is körforgalom van betegségileg. Hát nálunk is. Most Johanna lázasodott be és fáj a torka. szegény már nem is tudom mikor volt lázas utoljára. most nagyon nincs jól. holnap viszem dokihoz.

Finike! hát igen nagyon jó volt a hétvége kettesben.

Szandra! először azt sem tudtam mit fogunk csinálni, de sikerült elütni az időt :lol: :wink: Persze egy nap száz telefon a gyerekekkel. és mindig ők jártak a fejükben. De jó nagyot lustiztam, tvéztem, újságot olvastam stb.
3 éve voltunk utoljára Pécsen egy barátainknál kettesben /vagyis hármasban mert Bulcsúval már terhes voltam/
Férjem szerint minden hónapban kéne egy ilyen kiruccanás :lol:
Szóval nagyon hiányoztak a gyerköcök, de a nyugi is nagyon jó volt
Gondolom értitek mire gondolok.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok,

Kiderült, hogy Dancának mandulagyulladása van. Közben a férjem is megbetegedett, ezt inkább nem is kommentálom :? Azt hiszem, értitek, mire gondolok :lol:
Szonjuskának már csak az orra folyik. Ma reggel már Dancának sem volt láza, sőt már tegnap este sem. Elvilig holnap lenne a családi szülinap. Hát nem tudom... Ráadásul a sógornőméknél lenne a buli, itt nálunk nem férünk el annyian. Remélem, jövőre már az új házban:-) Szóval, nem tudom, hogy mi legyen, mert ott is van két kismanó. ÉS ugye a tortákat is meg kellene sütnöm valamikor, de potyára nem akarom. És a családot sem könnyű összeboronálni egy új időpontra. Egyelőre még várok a döntéssel.

Mesi,

Én is gratulálok a kiscsajhoz. Szerencsések vagytok, az én gyerekeim mindig elfordultak, hogy meg szerettük volna lesni őket...

Bettem,

Kitartás :lol:

Tüsike,

Nagyon édes a kislányod. Nem irígyellek a történtekért :(

Sidney,

Nagyon irígykedem a kettesben töltött hétvégéért. Én mostanában olyan kimerült vagyok, hogy alig bírok reggel felkleni. Elvileg én egy mormota vagyok, de mostanában nagyon kevés időm jut az alvásra. Amiatt, hogy esténként 2 óra a gyerkőcök elalvása, ennyivel tolódik ki az én lefekvésem is. Muzáj egy kis idő magamra/magunkra esténként. Így viszont majd meghalok minden reggel...

Puszi:

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Szandra! Igen,Gertrúd. :)

Kép
cs.adri

Sziasztok Csajok!
Olyan szépek a "gyerekeink", hogy azt már külön szerintem nem is kell említeni :wink:

Boeszter!
Én is 10ezret utaltam át az alapítványnak az egyágyas szobáért. Pedig mi 1 hetet voltunk bent.

Üdvözlöm az újakat és a pocakosokat is!

Nálunk minden rendben, Rékuska 5 hós adatai: 66 cm, 6.82 kg.

Jó súlyban vagyunk :lol:

Vasárnap lesz a keresztelő, majd teszek fel képeket.

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok lányok!

Próbáltam visszaolvasni... :roll:

Finike,Szandra!
NAgyon jók a szülinapi fotók! :lol:
Finike!
Sajnálom hogy ilyen balul végezte a tortád. :(
De látom így is sikeres volt a buli. :wink:

Szandra!
Gratulálok a szép tortáidhoz! :D
Láttam a csajoknak is nagyon tetszett!

Judit!
A gyerkőcök nagyon szépek!
Igazán büszke lehetsz rájuk!
Mindenkinek teljes gyógyulást kívánok!

Bettem!
Olyan jó neked,ez olyan izgi! :D
Ilyenkor mindig nosztalgiázok. 8)

Eszti!
Jó kis méretei vannak a kisasszonynak!
Gratula hozzá!
Lehet hogy írtad csak én siklottam át felette, :oops: mit csinálnak mostanában a gyerkőcök?

Pociló!
Nem semmi tényleg,hogy mennyi szép kis pasival vagy körbevéve! :wink:

Én is üdvözlöm az újakat!

Nálunk sajnos a nátha felütötte a fejét. A párom és én betegek vagyunk,remélem a kicsikéim nem kapják el. :roll:
Én ezerrel iszom a gyógyteákat,biztos hatnak de lassan... :roll:
Jázminkám mostanában sokat hisztizik,de gondolom a testvérféltékenység áll a háttérben. :evil: Nehéz ügy.
Flóra pedig imádja a nővérkét. Sokszor igyekszik utána.
Tényleg amióta utoljára tudtam írni nektek,azóta már négykézláb mászik(szalad :lol: ),és lassan egy hete már fel tud ülni egyedül!
Állandóan a nyomában kell lenni. Nagyon eleven. :lol:
A héthónapos méricskélésen: 67,5cm és 7580g volt.

Hát ennyit rólunk.
Szép estét mindenkinek!
Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok!

Karpijudit, Sidney
Köszönöm a dicséretet.
Orsika kedden lesz 7 hónapos, 73 cm és 10 kg :oops: :P :lol:

Üdv: Mindenkinek

Tüsike
tüsike

Sziasztok!

Ilyen nincs. Írtam egy csomót és egyszerűen elszállt mikor elküldtem volna.
Ez pedig nem a számítógépünk hibája volt...

Kezdem újra....

Pociló! Nagyon jók lettek a képek! Négy királyfival élsz együtt, azért ez sem semmi! Marcus nagyon aranyos így beöltöztetve, Nándit mi űrhajósnak hívjuk mikor vastagabb rucikat adunk rá.
Két hete mértük akkor 10 kg 13 dkg volt de nem látszik rajta mert hosszú és rengeteget mozog.

Mesi! Nagyon jók a 4D-s képek! Már bánom hogy mi is csak a 30. héten mentünk el, de többen mondták hogy a 28. hét után érdemes csak. A sógornőmék is most voltak két hete a 24. hetet töltötte be éppen és ugyanilyen jó képek születtek az ő pocaklakójáról is mint a tiédről.
Majd írjál, hogy hogy s mint vagy!

Bettem! Nemsokára te is találkozol a bébiddel, és nem kell "irigykedned! " :) Remélem utána is jelentkezel majd és megcsodálhatjuk mi is a picúrt!

Tüsike! Látom a kislányod igazi DVD rajongó! :D

KárpiJudit! Kitartást a hétvégéhez és jobbulást a betegeknek!

Cs.Adri! A tündéri nevű kislányodhoz egy tündéri kis képet is feltehetnél hogy megcsodáljuk (persze csak ha akarsz :oops: )
Egyébként bejelentkeztél már dokihoz a probléma miatt amiről írtál pár napja?
Ha nem , akkor kell a dokim száma? Nem volt fogadott dokid ha jól emlékszem.

Szamikám, Adra! Mi van veletek?
Szamikám, hogy haladtok a tornával?
Adra! Az ikreknek nincsen újabb "produkciója"?

Dalmacska! Te is teljesen eltüntél. Gyakrabban tessék bejelentkezni, mégha három sorra is!

Mindenkinek jó hétvégé!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

mazsuzs! Nem,nem voltam még,mert még csak most múlt el a havim teljesen... Persze,megadhatod? Mi a neve? Hogy rakjak fel? Akartam be küldeni,ide is de azt írta,hiba történt... Raknék a vonalzóhoz is,csak nem tudom,hogy kell lekicsinyíteni a képet... :( :( :(

Kép
cs.adri

Szia Adri!

Küldtem Neked privit.

Sajnos a kép kicsinyitésében nem tudok segíteni mert a párom a linux rendszert használja és ez ott más. Örülök, hogy én is megtanultam bár még nekem sem mindig sikerül.

Az biztos, hogy a topic fejlécén a Profil-ban kell beállítani és betenni a képet.
De csak úgy lehet, ha előzőleg lekicsinyítetted.

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok lányok!

Nagyon köszönöm az infókat!

Nagyon jó egészséget nektek!

Olvasgatlak majd titeket, és ha tudok, hozzá is szólok!
És persze értesítelek titeket, ha már célba ér a babaprojekt. :lol:

Puszi nektek!

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!

Olvastam,hogy több Picurka is betegesekedik :( Jobbulást mindenkinek!!

Arról érdeklődnék,hogy levetette-e vmelyikőtök a köldökzsinór vért,és ha igen,melyik sejtbanknál kötött szerződést. Pozitív és negtaív tapasztalat is érdekelne (bár,remélem nem sok ilyen van). Mi nagyon gondolkodunk rajta,de döntésre még nem jutottunk.
:( Hatalmas összeg,igaz lehet részletre is. De ha életet menthet,akkor nem sok.
Mi a véleményetek erről az egészről?

Előre is köszi!

További szép napot mindnekinek!

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Szia Mesi!

Sokat gondolkoztunk mi is rajta a férjemmel, még a dokit is megkérdeztem. Mi úgy döntöttünk, hogy levetetjük, ha már nemsokára érkezik a babucink. Azért döntöttünk így, mert a családban nálunk mindenféle "hülye betegség" előfordult már, innen-onnan, szóval hamar kihaltak a szülők, nagyszülők. :cry: :cry: Úgy gondoltuk, hogy inkább legyen ott "talonban",mint ne tudjanak segíteni a szemünk fényén. Reméljük, hogy nem lesz rá szükség, a felhasználása elég gyerekcipőben jár (pl. rákot még nem tudnak vele gyógyítani), de az orvostudomány elég gyorsan fejlődik, ki tudja 20 év múlva mit tudnak már vele kezdeni? A doki a külföldi céget ajánlotta (biztos vagyok benne, hogy nem azért, mert drágább, hanem azért mert megbízhatóbb hosszú távon). Érdemes a neten megnézni, elég részletes tájékoztatók vannak fent őssejt ügyben, mi is így vettük fel a kapcsolatot.

Különben jól vagyunk, néha napközben hányingerem van, de nem vész :oops: Csak úgy szeretném már férjem nélkül felvenni a cipőmet, 8) és úgy megmosni a fenekemet, hogy közben elis érjek odáig! :lol:

Sziasztok!!!!

Kép
bettem3

Sziasztok,

Ma tartottuk a közös szülinapi zsúrt a családdal. Sógornőméknél tartottuk, nálunk nem fértünk volna el ennyien. Nagyon jól sikerült, annak ellenére, hogy én alig tudtam magamról, olyan fáradt és álmos vagyok/voltam. Tegnap este kiruccantunk a csajokkal, hajnal 4-kor értünk haza. Nagyon jó volt, ám reggel annál rosszabb....
A tortákat is ma délelőtt borítottam be marcipánnal, ennek ellenére jól sikerültek.
Szonjának már csak az orra folyik, Danca is már csak néha-néha köhög. Ha ilyen tempóban javul, kedden már mehet oviba.
Most megyek, mert mindjárt leesek a székről.
Íme a képek:
Kép Danca torta
Kép Szonjuska torta
Kép A majdnem 1 éves nagylány:-)
Kép no comment:-)
Kép A komoly nagyfiú [img]
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1194727408.4535.jpg[/img] Szonjus a nagypapi ölében
Kép együtt fújták el a gyertyát
Kép

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Judit! nagyon jók lettek a torták. Lehet, ha kipihent vagy nem lettél volna ennyire kreatív :wink: Annyira hasonlít Rád Danca és Szonjus is, hogy csak na. És az a farmerruha Szonján, nagyon csini benne.
Sógornőd kislánya is mostanában született?

Bulcsúnál mi is levetettük a őssejtet. Mi az utolsó pillanatban határoztuk el magunkat. Részletfizetést választottunk. Kamatmentes volt. Mi a Bolgárkerék u-ba voltunk. Nagyon korrektek voltak. Azt mondták ha esetleg meggondoljuk magunkat és sértetlenül visszavisszük a csomagot még a befizetett pénzt is visszaadják. Én nem bántam meg, hogy levetettük.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

SZandra,

Nagyon boldog szülinapot EDÓNAK!!!!

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Na, hány pocaklakót csalogatott ki a hó? :wink:

Kislányom kereszttesója (keresztszülei második babója) ma reggel megszületett. Kisfiú lett: igazi meglepetés, ők nem akarték tudni fiú lesz vagy lány, csak miután megszületik.
Mindenki jól van. :P

Puszi mindenkinek!

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Edókának sok boldog szülinapot! Kép
Judit!
Nagyon szépek a tortáid. Milyen ízűek voltak a torták?
Mazsuzs!
Végre sikerült a súlyát legalább megmérni, 8500g. Nándikához képest soványka nem?? Már a második foggal küszködünk.
80-as ruhát hord, de még kicsit nagy neki.

Pocsék idő van, bár a gyerekek nagyon örültek az első hónak.
Dolog van, megyek...
Jó pihit mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
pocilo

Pocilo,

Szonja sem sokkal nagyobb, 9,2 kg egyévesen. Mondjuk elég rövid is. A 80-as még neki is elég nagy.
Danca tortája (a zöld) csokis piskóta volt, csokipudingos krémmel, Szonjuskáé túrós-vaniliapudingos-málnalekváros pistkóta.

Jó pihenést a maradék hétvégére.

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Szandra! Edót Isten éltesse sokáig szülinapja alkalmából!!!!

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok Csajszikák!

Istenke éltesse sokáig az összes szülinaposunkat (Danca, Szonjus, Edó)!
Remélem senkit sem hagytam ki :roll:

Bence is nagyon élvezte az első havat, gyorsban építettek is az uncsiöcsikémmel egy hóembert a kertben! Ő már nagyon várta, mert a nagypapitól csak mindig azt hallotta, hogy ha esik a hó, akkor mennek szánkózni. Mondtam is apósomnak, hogy ne csodálkozzon, ha a gyerek megy máris oda hozzá, hogy akkor indulhatnak szánkózni. :lol:

Megvolt a keresztelő, nagyon jól sikerült.
3 kislányt kereszteltek egyszerre, és természetesen Réka volt a legügyesebb. Egy hangja sem volt, végig sasolta az egész eseményt, majd mikor mentünk át a kajáldába, el is aludt a kocsiban. Szóval még mindig egy tündér, és Juditot idézve ő is egy "mosolyalbum".
Képeket majd hozok, csak még ugye le kell kicsinyíteni őket!

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok!
Eszti!
Gratulálok a keresztelőhöz nagyon ügyes a Rékuci.
Megkésve kívánok neki Boldog Névnapot :D .
Kép
Mi még sajna sehol nem tartunk a keresztelővel , mert akit szerettünk volna az nincs megkeresztelve.
Judit!
Nagyon jól hangzik a torták ízesítése, nem küldenéd el a recepteket :roll: ?
Bettem!
?????? :?: :?: Még egyben, Misike nem jön megnézni az első havat :wink: .

Valami van a levegőben a srácaimnak, folyik az orra köhögnek, de szerencsére(még) nem lázasak.
Szép Képt.
Poci

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Mindenhol elolvadt a hó? Nem tartott sokáig, de pont mikor esett úton voltunk, és hát a közlekedési feltételeket nagyon nehezítette. Alig láttunk valamit. Amint kiléptünk az autóból kb. fél pert alatt eláztunk annyira nagy pelyhekben esett, és mára nálunk nincs belőle csak pár tócsa emléknek.

Mesi! Mi nem vetettük le a köldökzsinór vért, bár nagyon tanakodtunk rajta. Kicsit sok lett volna még részletre is a lakáskölcsön mellé. Szerintem aránytalanul sokat kérnek érte és még nem igazán bizonyított eljárás. Itt Magyarországon végeztek már vele valamilyen műtétet ilyen eljárással(?) vagy csak külföldön mert én arra emlékszem, hogy csak külföldről jöttek hírek az eljárásokról, kisebb sikerű műtétekről. De nem vagyok ellenzője, és van ismerősöm aki levetette, ő is külföldi céggel kötött szerződést. Ő mindig mindennek utána jár, ti is nézzetek szét, hiszen nem lehet tudni mi lesz 20 év múlva !

KárpiJudit! Nagyon ügyes vagy! Ezek a torták fantasztikusak lettek a képekről nem is beszélve!

Keresztelő még nálunk sem volt, de az itteni papnak is érdekes a hozzáállása. Ha nem jelenek meg minden héten a templomban akkor nem lehet templomi esküvőm és a keresztelőről már ne is beszéljünk. Így keresnem kell majd valami szimpatikus atyát aki megkereszteli majd a babát.

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Danca, Edó, Szonjus!
Isten Éltessen Sokáig Titeket!
Kép

Dóri és Eszti!
Réka babáitoknak Sok Boldog Névnapot!
Kép

Mesi,
Köldökzsinór vért mi nem vetettünk le. Nektek kell eldönteni, hogy van e ennyi pénzetek, illetve, hogy költötök e ennyit erre. Nehéz dolog, de jól át kell rágnotok. Ha van rá pénzetek, és Ti fontosnak tartjátok, akkor miért ne?

Judit,
A torták nagyon szépek lettek, ügyi vagy! És hát a képek!!! Szenzációsak. Gyönyörű az a farmerruci Szonján! :lol:

Tegnap megvolt a temetőjárás, és a rokonlátogatás is. :roll: Jól elfáradt mindenki. Kisújszállásra mentünk, onnan Ecsegfalvára, majd Turkevére. Vicus elég jól viselte a kocsiban szépen aludt.

Pocilo,
Nagyon tetszik az a kis katicabogár (vagy mi), nagyon édi. Nekem is van ám szép napocskám, akkor én is ezzel köszönök el Tőletek. :lol: :lol:

Adra,
Kezdek aggódni miattatok! Légyszi, csak ha egy perced is van írj már annyit, hogy jól vagytok- e vagy sem. Remélem nincs semmi gond, csak az ikrek mellett nincs időd írni és emiatt nem tudsz jönni. REMÉLEM tényleg, hogy csak ez a baj!

Szami,
Torna hogy megy Szofi babának?

SZép Kép -ot!

Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük szépen a köszöntés!

Rékáknak nagyon boldog névnapot kívánunk!

Megvoltak a szülinapos mérések:

Paraméterek:

Edó:
77,5 cm és 10,78 kg (Tami 1 évesen 78 cm és 10,80 kg volt :lol: )

Tami:
104 cm és 17,5 kg

Most csak ennyi

Puszi

Szandra

szandrakiss

CSá csajszik!

Először is minden szüli-és névnapos babának GRATULÁLOK!

Minket "nem nagyon izgat a hó". Misi babának ez nem mennyiség ahhoz, hogy kibújjon. :oops: Végülis van még kis idő a kiírásig, nem az a stresszes sietős manó. 8)
Ma is voltam ctg-n, ma is gyorsan ment, előzetesen, ha egyeztet az ember, szerintem megy a sor, nem úgy, mint az uh-nál. :cry:
Kicsit ellógtam a szülészetre, a barátnőm alapítványi szobában volt 5 napot, ma engedték haza :D Milánka nagyon édes volt, csak pocakban láttam 1 hete. :lol: :lol: :lol:
A dokim viszont azt mondta, hogy ha bármi kis komplikáció is lehetséges, megcsasziz, mert 5 év és 4 lombikbeültetés után sikerült a bébit összehozni, nem akar kockáztatni. :roll:
Majd jelenkezem! Olyan jól esik, hogy érdeklődtök, holott nem mindig névreszólóan írok Nektek! :wink: Sziasztok!

Kép
bettem3

Szonjuskának Sok Boldog Születésnapot Kívánunk!
Poci és a fiúk
Kép

Kép

Kép

Kép
pocilo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?