Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,

Wirág,
ez vérnyomás dolog ismerős. Sterintem front volt, mert pont amikor írtad, milyen rosszul voltál, én is szédelegtem folyamatosan...most már Te is jól vagy, ugye?

A dokitémához meg csak annyit röviden, hogy elég jó a magyar orvosképzés - bár most nagyon ki vagyok akadva azon, amit az otthonszüléssel kapcsolatban művelnek - de nagyon mostoha körülmények között dolgoznak. És tényleg nincsenek megfizetve egyáltalán...mégis azt gondolom, hogy valahogy azért ezt egy kcsit finomabban is művelhetnék.
Amúgy nekem nagyon jó tapasztalatom van az előbbiekben emlegetett orvossal, nagyon alapos, gondos és normális volt velem mindig.

Ha bírunk, mi is megyünk holnap a GYíkba.

sziasztok

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok.

Elöször is köszönöm mindenkinek a tápival meg evésel kapcs.tanácsokat.sokat segitettetek.
a megoldás a sztracsis tejpép lett :lol: :shock: tápi helyett este higitottan nagyon izlik neki :lol:

Gyöngyi:nem szilveszterrel kapcs.ban van rossz tapasztalatod?jobbulást neked,remélem hamar rendbejössz.

Aniko:Kincsö hogy van?meggyogyult?

Viol:igen sokat nőtt Dorka miota nem láttam.meg olyan édin mondogatott :lol: Vivi emlékezett ám rá :lol: még a multkor kérdezted hogy marad ea kiskutya--igen majd 3hét mulva hozzánk kerül--Vivi nagy örömére :lol:

Mi most értünk haza az ovibol.persze mikor indultunk 3kor elkezdett szakadni az a rohadt eső.még szerencse hogy vettem esővédőt a babakocsira.meg Vivinek esőkabátot,igy ők nem áztak el.de én szarrá áztam.tetőtöl talpig :evil: :evil: :evil: igen messze van az ovi.2ora mire el-visszaérünk gyalog,igy elég rossz volt esőben.dehát ez vn,most melegszünk ittben. :D

Esztermami:szia!!!! :lol: :lol: hogy vagytok?irj amgatokrol.olyan kiváncsi vagyok mi van vletek?képek a gyerköcökröl?

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok.

Elöször is köszönöm mindenkinek a tápival meg evésel kapcs.tanácsokat.sokat segitettetek.
a megoldás a sztracsis tejpép lett :lol: :shock: tápi helyett este higitottan nagyon izlik neki :lol:

Gyöngyi:nem szilveszterrel kapcs.ban van rossz tapasztalatod?jobbulást neked,remélem hamar rendbejössz.

Aniko:Kincsö hogy van?meggyogyult?

Viol:igen sokat nőtt Dorka miota nem láttam.meg olyan édin mondogatott :lol: Vivi emlékezett ám rá :lol: még a multkor kérdezted hogy marad ea kiskutya--igen majd 3hét mulva hozzánk kerül--Vivi nagy örömére :lol:

Mi most értünk haza az ovibol.persze mikor indultunk 3kor elkezdett szakadni az a rohadt eső.még szerencse hogy vettem esővédőt a babakocsira.meg Vivinek esőkabátot,igy ők nem áztak el.de én szarrá áztam.tetőtöl talpig :evil: :evil: :evil: igen messze van az ovi.2ora mire el-visszaérünk gyalog,igy elég rossz volt esőben.dehát ez vn,most melegszünk ittben. :D

Esztermami:szia!!!! :lol: :lol: hogy vagytok?irj amgatokrol.olyan kiváncsi vagyok mi van vletek?képek a gyerköcökröl?

KépKép
KépKép
beus22

bocsi a duplázásért :oops:

KépKép
KépKép
beus22

Na halihó!!!!!
Megvagyunk mi is!
Mikre jövök vissza?!!!!
Bocsi csak nagyvonalkban olvastam vissza ezt a csekély 4-oldalt szal lehet valamit ki is hagyok!

Juti!Gratula a kis kukacoshoz!

Virinek boldog szülinapot!

Eszti!Örülök,hogy jelentkeztél már gondoltam küldök egy sms-t!
Annak is örülök,hogy rendeződött az életetek és így jó ahogy most vagytok!Szonja nagyon nagylány lett és csodaszép!

Mi jól vagyunk élvezzük a városi életet nagyon szupi,hogy minden közel van.A meló is nagyon jó szuperül érzem magam
már itthon melózok hétfő óta szal utazgatni sem kell.

A betegeskedőknek jobbulást kívánok remélem most már sűrűbben tudok majd jönni!

Kép
dzsezmin

SZiasztok!

VAgyok én is,de kicsit elhavazva.
Állandóan fut a lakás,én meg utána :?
GYerekek meg rosszalkodnak,vagy csak engem idegesitenek?
:roll:

GYöngyi

Mi van veled???Nem a régebbi rosszullétedhez kapcsolodik ez most??
Vigyázz magadra!!

Hát ez a kórházas dolog elég gáz!!
Azért az álluk remélem nem fog felkopni! :shock: :?
Vendég

Hja, csajok, igazatok van, nem kell annyira sajnálni a dokikat, de mi mindig is a másik oldalon maradunk, sosem fogjuk megváltoztatni a helyzetet.
Dokitémát részemről lezártam!

Amúgy puszilok mindenkit!

Megyek, levágom a férjem haját, aztán alucikálok!

Jóéjt!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jutiboszi 2008.07.18 07:16-kor.

jutiboszi

Dzsezmin

Örülök,hogy jól érzitek magatok az uj házban!!
Abszolut nem hiányzik a hegy??Meó,böli??
Vendég

Juti

Tőlünk aztán nem tudja meg!! :wink:
Jó éjt! Kép
Vendég

Szia Gabó :wink: :wink: :wink: :wink:

Nálunk a szarvasod :D
Már jól eldugtam a szekrénybe, mert még a végén meglovasítják a kölykök :lol:
Vizilovat ugye nem adtad föl, mert nem jött, de ne is add!!!!!!!!!!!!!!!
Majd valamikor elcseréljük ezeket az állatokat :oops:

Eszter,
nálunk a helyzet lényegében változatlan. Valamelyik gyerek mindig "bekavar", az alvás azóta is álom :oops:
A gyík-ban egyik kismama ismerős szokott foglalkozást tartani, majd meséljetek :P

Kép
Kép
Kép
amica

Rik!

Gondoltam, hogy Ti nem vagytok olyanok. Inkább az jutott eszembe, hátha valami ismerősük olvassa a fórumot. Érted?! De biztos nem! Bár, kicsi a világ! Mindegy, nem baj, hadd tudják meg, mit gondolnak róluk, hátha lesz egy kis pozitív változás.

Levágtam a Csabika haját. Jófiús lett. Nem vagyok fodrász, csak úgy csinálok, mint aki tud hajat is vágni. Inkább spórolás. Bár a férfi fodrász nem olyan drága. Jó buli mindenesetre. :lol:

jutiboszi

Hűű, most meg mindenki írt! :) Eddig punnyadtatok! :)

Nincs sok időm cajok, nálam is szalad a lakás, tegnap Dorkát ápolgattam. Az oltás szó szerint ledöntötte a lábáról :( , délután kezdődött... Egyszerűen nem tudott/akart lábra állni, fájt neki, gondolom bedurrant a tetanusz miatt (is). Állt a földön, nyúlt felém, hogy vegyem fel, kicsit messzebb álltam tőle, de nem indult el felém, csak sírt és előre hajolt, hogy közelebb legyen, de nem indult el. Felvettem, sírdogált és elaludt rajtam! :shock: Nagyon punnyadt volt, pedig előtte nem sokkal ébredt majdnem két órás alvásból. Mikor felébredt sem akart lábra állni, ha letettem állva és fogtam a kezét, remegett a lába és az egész teste, szinte rázkódott. Jajj, de szar volt nézni. beborogattam a lábát, annak is üvöltött, de még annak is, ha csal lehúztam róla a harisnyát. 38,6 volt a láza, kúp levitte, de még reggel sem akart elindulni, de próbálgattuk, fal mellett kapaszkodva totyorgott. Most már istenes, megy, felmászik a kanapéra, de tök le van még lassulva... Meg a kis szemein is látszik, olyan kis fáradt, más. De már megnyugodtam kicsit, olyan szar volt ilyennek látni... :(

Bocs, ha hosszú lettem...

Jah, Andi, itt is el volt dugva a szarvas, mert amíg Dorka zacskózva látta, jobban érdekelte, mint a sajátja játékokkal megtömve! :shock: :lol:

Na hali Gabó!!
Milyen?? Ja hát gondolom jó!! :) Érezzétek jól magatokat az új otthonotokban, biztos szuper!!

Bocsi, most csak ennyi...

Ja, Beus! :) Hát Vivi is sokat nőt!! :) És úgy bírom, amikor bemutatkozik! :lol: Direkt azért kérdeztem meg, mert tudtam mit és hogyan fogja mondani, olyan aranyos! :)

KépKép
viol81

Na, Juti, majd a fiad hajának is nekiállhatsz! :wink:

KépKép
viol81

Juti

ahogy olvatam hogy levágatad Csbika haját,hirtelen a fiadéra gondoltam. :D Mekkora hülye vagyok!!
Nembaj,csak gyakorolj,majd a kicsit is Te nyirod!! :D

Viol

Szegény kicsi Dorka.Jobban van most már?
El tudom képzelni ahogy ott nyöszörög,mutatja hogy vedd fel,és nem bir lépni.
Én ugy emlékszem Petra a 18 hostol volt igy,jaj de hüle vagyok hisz mot látom Dorka is annyi. :oops:
Szóval vele is ez volt,csak láz nélkül.Petra otthon nem birt menni,ült az ölemben egész nap.Aztán felcsengettek a barátnőmék,hogy elmegyünk-e velük a játszira.Mondtam nem mert Petra nem tud menni.Erre elvittek minket kocsival. :D
Odaértünk.Petra meglátta a játszit,és kiugrott a kocsibol,szaladt!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Juti!
Ne aggódj! A hiba csakis a rendszerben van! És ezzel mindenki tisztában van. :wink:

Beus!
Na, ha már így rákérdeztél... Igen. Ő volt az, aki akkor csúnyán megbántott. :evil: De mondom, erről az incidensről inkább majd személyesen mesélek. Azóta már úgyis minden a feledés homályába merült.

Rik!
Rendrakás? Ugyanabban a cipőben járunk. :wink:
Rosszullét...de sajna megint, illetve még mindig, de egyre rosszabb. Az az igazság valamire rá kellene szánnom magam, amitől nagyon félek.

Viol!
Szegény kicsi Dorka. Remélem már jobban van.

Kép
wirág&

Rik!

Az imént 9 perccel megelőztél! :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
wirág&

Jah és csajok!

Voltatok ezen az énekes foglalkozáson? Milyen volt?

Kép
wirág&

Sziasztooook!

Én is sajnálgattam Dorkát, ahogy olvastam. Tuti megszakadna a szívem, ha így látnám a babám. Vagy egy idő után hozzá lehet szokni anyukák?

Egyébként én is voltam fodrásznál. Este ha nem felejtem el teszek képet az új frizkómról. Nagyon menő. :lol: Nekem nagyon kevés hajam van, a fodrász meg ugye hozott anyagból dolgozik, szóval nem egyszerű nekem összehozni egy jó frizkót. De most sikerült. Köszönöm fodrászKriszta!

jutiboszi

Juti,
sztem ehhez nem lehet hozzászokni... :( Nálunk pl eddig még nem is volt ilyen magas láza Dorkának, 38-ig fel sem ment soha, de amúgy is keveset volt lázas, az eddigi oltások sem viselték meg túlzottan, a nyűgösségen kívül persze. Meg ilyen elesett sem volt még soha, ez volt benne a rossz, nagyon elhagyta magát. Persze bújt hozzám, mint a fene, ez jó volt, csak hát tudtam, hogy beteg... Én nem fogok hozzászokni, az tuti... :roll: Majd ha 20 éves lesz...? :)
Oh, várjuk a képet a hajadról! Nocsak, magadnak nem mertél nekiállni? :lol: :wink:

Gyöngyi,
hja, Szilveszter nekem is mondott már bántót. :? A gyengébb az volt, amikor a lenti 3D-s uh-on nézték Dorkát - már túlhordtam - flowmetrián voltam - az a köldökzsinórnézős - na a lényeg, hogy néztem a monitort. Erre azt mondja, "forduljak nyugodtan a fal felé, nekem nem fontos látnom, úgysem a babát nézi". Az rendben van, de basszus, attól még had nézzem azt a rohadt monitort...
A másik sztori hosszadalmas, azt majd én is személyesen.

Na, megyek, lefektetem a kis barinőmet... :lol:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Wirág-voltunk Kincsővel a GYIKban és találkoztunk Eszterékkel! :lol: :lol: :lol: Janka olyan helyes, mikor ének, vers volt ő is gügyögött :lol: Vince pedig komoly nagyfiú :lol: . Jó a foglalkozás, csak nagyon-nagyon sokan voltunk, a következőt egy nagyobb terembe teszik,remélem. A végén volt egy színes "ejtőernyő" a gyerekek felett lebegtetve, az még az én örökmozgó lányomat is lekötötte, csak ült es kacagott :lol: :lol: :lol:
Úgylátszik, Szilveszter doki ilyen, két alkalom után én otthagytam :evil: :evil:

Viol-kicsi Dorka :cry: :cry: :cry: , ez ilyen brutál oltás? A 15 hós is ilyen?

Rik-én is mindig "szaladok" a lakás után :twisted: , főleg egy ilyen pakolóssal mellettem :roll: . Mostanába a játékait pakolja a lábosaimba, tegnap a kék kutyás mamuszát rakta oda... De a két napja eltűntetett sárgarépa-maradvány még nem került elő :? , Kálmán szerint majd szagról megtaláljuk :twisted: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol! De igen! :oops: :oops: :oops:
Azért mentem el fodrászhoz! :lol: :lol: :lol:

Már hosszú volt oldalt, és ahogy a fülem mögé tűrtem, mindig kiállt a fülem alatt. Aztán levágtam magamnak. Hmmmm.....aztán elmentem fodrászhoz. Most jó! De amit magamnak műveltem.... :oops:

jutiboszi

Anikó!

Nem biztos, hogy szagról meglesz a répa. Nálunk összeszáradt apró pici darabbá, mire meglett. Szag nélkül. Bár nem tudom, az nyers répa volt eredetileg. Lehet, hogy a főtt répa szaglik egy idő után? (Kérdezzük meg a Brainiactól)
Kép

jutiboszi

Wirág

egyszerre jár a kezünk!! :D
Sajnálokm hogy rosszul vagy,azért akármi is az szándd rá magad!!A gyereket nézd!!Anyucira szüksége van!!!!!!!!! :roll: :shock:

Viol

NA akkor aSz. dokirol majd nyitunk egy dumcsi d.u.-nt!!Én 3 évet jártam hozzá,sterilre.JAhj!!! :evil:

Juti

Melyik Kriszta??Csak nem a Ferenczi utcában dolgozo??? :shock:
Pocid nődögél??Nem vagy rosszul azota???
Hozzászokni???
Bátyámrol nemrég derült ki hogy betegsége jelenleg nem gyogyithato.Anyum.... :cry: Én ... :cry:
Az aggodáshoz,féltéshez nem lehet hozzászokni!! :?
Nagylányom ha beteg ugyanugy ápolom,szeretgetem,melléfekszem,mint anno.Hisz az enyém,akárhány éves!!! :roll: :D
Vendég

Anikó

szijjja!!!!!!!!!
De jó,hogy jol éreztétek magatok!!Voltak akkorák is mint az én lányom??
Vendég

Oké, gondoltam, hogy nem lehet hozzászokni, csak reménykedtem, hátha....gyakorlott anyukák.....de gondoltam hogy nem.

Poci növöget rendesen, egyre nagyobb. Most hirtelen beindult.
Kép Kép

jutiboszi

Na, a jobb oldali képen látszik a hajam, hogy kiáll a fülem mögött. Ez már a saját nyírbálásom után készült. Ugyanúgy kiállt, csak kevesebb. :oops:

Rik!

A három vigyorgó még az előző hozzászóláshoz tartozik, nem a tiedhez. Sajnálom én is bátyusod. És az hogy jelenleg nem gyógyítható, az mit jelent? Később?

jutiboszi

Nem, itt voltam a szolgáltatóban a Jerevánon! Markos Ernőné Kriszta az én fodribodrim. Nagyon ügyes, meg kedves is. Van egy 5 éves fia!

jutiboszi

Juti

azt hittem egy fodrászunk!! :D
Irok privit!
Vendég

Sziasztok!

Juti-csini vagy!!! :lol: :lol: :lol: Sajnos, tényleg nem lehet megszokni ha beteg a kicsi :cry: Akkor aszalt répát találunk egyszer vagy az utódaink :wink:

Rik-bocsi, én nagyon rossz gyerekéletkor tippelő vagyok :oops: , de voltak nagyobbak is. 3 éves korig van a foglalkozás, minden csütörtökön 10től!

Megyek, kicsilány felébredt. Holnap már apa is lesz, már jó lesz, ha hazajön. :twisted: :twisted:

Anikó

Kép[/url]
quito

ÍJuti

aképen olyan ismerős vagy ám!!!tuti összefutottunk már itt a Jerevánon!! :wink: (vagy máshol)
Pocid szép formás!!Fius! :lol:
ÉS csini a ruhád is!!!!
Vendég

Sziasztok!

Viol!
nalunk minden honapban egyszer kell menni nödokihoz, aztan akkor komplett vizsgalat van. Uh, nögyogyaszati, vernyomas, vizelet, suly, vas . Ja, azt hiszem mindent leirtam.
neveken meg nem gondolkodtunk, meg van idöm böven. Az biztos megint olyan nevet szeretnek amelyik a magyarban es a nemetben is van. Mi ujsag Dorkaval? Jobban van? Larat is ledöntötte a masfel eves oltas, ö is lazas volt, es olyan kis kedvetlen.

Dzsezmin!
Örülök, hogy jol vagy. Jo olvasni, hogy csupa pozitiv dolgot irsz! :wink:

Aniko!

Merre jart Kalman?

Juti!

Szep gömbölyü mar a pocid. Nekem ez az idöszak volt a legjobb(amiben most Te vagy) az elsö terhessegkor. Mar lathato volt a pocak, semmi rosszullet. :)

Mindenkinek szep napot!

Kép
Kép
reni76

Igen, én is élvezem az időszakot! Már látszik, mindenki gratulál, meg mosolyog, meg kedves, és már nem is vagyok rosszul, bár már kezdődnek a nehézségek. Pl. zuhanyzás....leülni még oké, de felállni a kádban....ráadásul ilyen modern kádat vettünk, és nem ültünk bele kipróbálni sajnos, mert szép dizájnos, csak éppen sokkal szűkebb, mint egy normál kád. eddig nem volt gond, de nőtt a seggem is....úgy állok fel benne, mint egy nyugdíjas... :lol:

Rik! Köszi a dícséretet. A ruha olyan vándorlós (nem csak várandós)ruha, az ikres barátnőm kapta valakitől aki babát várt, aztán az Erika is hordta, aki most szült, most meg én hordom, szóval volt már benne pár pocaklakó. Jó erős anyagból van, téli terhességre való.

jutiboszi

Egyébként nem vagyok kiakadva a súlyomra, pedig 10-11 kg-t híztam, de csak akkor érzem jól magam, ha szűk cuccban vagyok. Ebben a kismamaruhában is olyan bálnának érzem magam, hogy nem is hordom, majd csak akkor fogom, ha nagyon nagy lesz a pocakom. Akkor már másképp fog állni, meg akkor már úgyis mindegy.

jutiboszi

Sziasztok!

Nem vesztem ám el csak még mindig időhiányban szenvedek.Csak nagyjából tudtam visszaolvasni , mert annyit írtatok :D .Utólagosan is mindenkinek boldog szülinapot, névnapot.

Reni,még csak most írtad, hogy rajtavagytok a kistesón és most meg látom a vonalzódon, hogy már a 8. hétben jársz.Gyors volt nálatok a gólya :D :D :D :D :D .Gratulálok hozzá!Mire várod?Most már jól vagy?Lara nagyon aranyos és micsoda nagylány nagyobbnak látszik a koránál.Az iwiwen is láttam rólatok a képeket ott is nagyon aranyos.Mikor jöttök haza?Csak vigyázz magadra!

Dzsezmin, de furcsa ezt a nevet írni, de majd megszokom, nagyon örülök, hogy tetszik a munka és jól érzed magad és csak ámulok, hogy már be is költöztetek a városba .Nem is nagyon írtad vagy csak az én figyelmemet kerülte el, hogy már így áltok a felújítással.Levi nagyon nagy fiú és már teljesen megszokta a bölit?

Rik,nálatok még nem járt a gólya? :) Tesódat nagyon sajnálom.Tudnak valamit tenni, hogy állapota ne romoljon?Mennyi idős?

Viol, szegény Dorka ma már jobban van?

Juti, gratula a kisfiúhoz! :D Akkor párod most nagyon büszke magára.

Anikó, Kincső meggyógyult?Jártok még uszni?Mi sajnos még nem kezdtük el pedig Alexandra emlegeti.Suli, hogy megy?

Katus, nektek is gratuálok a második fiúhoz! :D

Egyébként mi jól vagyunk átestünk egy gyors lefolyású betegségen.Alexandra a miért és az mi az és a mit csinál korszakba van hát a sok kérdésével főleg ha valamit már 10-szer kérdez meg egymás után kiakasztó tud lenni.Nappal már nincs pellusunk csak éjjel.Nagyon ügyesen szól ha pisi és kaki lesz.Na most mennem kell mert felébredt Alexandra és már nem is hagy békén, olyan türelmetlen adj uram de röktön. :) :evil: Ha tudok majd jövök !Bocsi ha valakit kihagytam!

Szép napot mindenkinek!

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!

Én is imádtam kismami lenni, az első 10-15 hetet azért leszámítva, nagyon émelygős voltam, azt nem sírom vissza. :lol:
De nem panaszkodom, mert mióta tudom, hogy ÁbiZsaninak milyenek a terhességei?! :lol:

Na, egy legyen egy Szilveszter rajongó is! :-)
Én kedvelem, mindkét szülésemet Ő vezette le, nagyon korrekt volt, magánba is hozzá járok, emberileg is szeretem, már amennyire ismerem. Volt, hogy velem se volt annyira kedves, ha fáradt akkor azért más, nem olyan lelkes, de hát tudom, hogy másnál is így van, sosem vettem magamra, igaz ezek apróságok voltak. Nekem más dokikkal volt kisebb negatív tapasztalatom.
Én azt vettem észre, hogy minden doki a saját betegével a legkedvesebb. Evvan, sajna. :?

Juti! Szép nagy már a pocid! A fodrász Kriszti nem a férfi részlegen dolgozik a Tündi mellett? Mert akkor ismerem. :-)

KépKép
KépKép
mirama

ÁbiZsani újabb képei :-) :

Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Mirama!

Nem, pont a férfirészleg másik oldalán van. De az elején, nem hátul a hajmosó felé. Én most voltam nála másodszor, és megint nagyon elégedett vagyok. Ügyes nagyon.

Zília!

Így van, ahogy írtad, nagyon büszke az apuka. Bár azt mondta, hogy a kislánynak is ugyanennyire örült volna.....hiszi a piszi! :lol:

Tényleg nagyon jó kismaminak lenni, csak velem az a baj, hogy naaaagyooonn türelmetlen vagyok. Ilyen vagyok: oké, akkor most mát tudom milyen terhesnek lenni, akkor holnap szülni akarok, és aztán jöhet az anyaság, de nőjön már gyorsan a gyerkőc, mert szeretnék már sétálgatni vele, meg mesét olvasni neki, meg oviba, meg suliba, meg egyetemre, meg unoka......értitek?! TÜRELMETLEN!

Majd elmúlik! Modnaná most az egyik ismerősöm.

jutiboszi

Zília

Örülök hogy jelentkeztél!! :D
Alexandra milyen ügyike!!!NA a sok kérdést ismerem.Már a hiszti korszak is elmult,azt hittem. :shock: Erre ma a mit művelt az utcán!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Szégyelltem magamat!!NA de aztán hazajöttünk és elaludt egyből,evés nélkül. :D
Gólya nem járt erre.Lehet nem is fog mert igen messzire repültek! :?
Felétek???

Mirama

Igen,minden doki a saját betegével joindulatu,és kedves!!De amikor mindennap lát és megkérdezi:Most maga akar babát vagy sem???3 éven keresztül??Kicsit gáz!!!! :roll:
NA nem akarok ám vitázni,puszi!!
Vendég

Juti

Élvezd ki minden percét a terhességnek.CSodálatos,és a legszebb most vagy tuti!!!!!!!! :wink:
Vendég

Ábizsani

Tiszta apa Léna!!!Helyesek nagyon!!!!!!!!!Ja persze Te is!!!! :D
Vendég

Anyám mennyit tudtok írni!Ez az átka a melózásnak mire megjövök és gép elé jutok kicsit,annyit írtok győzöm olvasni!

ábizsani!Nagyon szépen növöget a picur és már kezd apukájára hasonlítani! :lol: :lol:

Viol!Ó pici Dorkám!!! :( :( :( :( :( :(
Sok-sok puszi neki!!!!!Cupp-Cupp

amica!Nem még nem adtam fel időm sincs a postára menni végzek a melóval és repülök Levusért a bölibe!

rik!Böli oké semmi gond vele,de ma kicsit kiakasztott ugyanis mentem érte,meglátott és elkezdett hisztizni+fetrengeni a földön.Erre a gondozónő,hogy semmi gond vele nevet egész nap csak nekem csinálja ezt a fesztivált!Míg haza nem értünk nyomta ezerrel meg még itthon is!!!!!Kicsit sok nekem ez így 9-óra meló után!!!Dehát ez van bírni kell!!!Amúgy a meló szuper még mindíg nagyon élvezem szuper a brancs is!!!

Zílía!Te is jó ritkán jössz,de Alexandra lefoglalja az egész időd!Pelus ügyben nagyon ügyike a csajszid!! :) :)

Kép
dzsezmin

Juti!Olyan hamar elfog telni ez az időszak(terhesség),hogy már csak kapkodod a fejed,hogy milyen gyorsan nő a babóca.Husi is már 2 és fél éves(hihetetlen)és szinte szempillantás alatt elrepült ez az idő!Ha már megszületik csak úgy pörögnek az hónapok-évek!!
:( :( :) :)

Kép
dzsezmin

Sziasztok!

Zília-hát az usziélmények elég felemásak :x . A lényeg: Kincsőnek iszonyúan tetszett a vízben, amíg nem merítettem :? . És ott is azt csinálja, amit a szárazföldön: egyedül!ne fogjál!tegyél le! De a vízben nem tudom elengedni, elmerül :shock: . Mindegy, vettem bérletet, aztán majd meglátjuk. 21-én lesz víz alatti fotózás, asszem, ezt kihagyjuk, kicsit horror az ára...Bár, még nem tudom 8) A suli, az gáz: estére már hulla vagyok...A tanulástól nem félek, de két házidolit kell írnom. :?

Juti-tényleg hipp-hopp elmegy az idő... Emlékszem, mikor az én kis cseppemet egész nap fognom kellett, most meg néha kegyesen elémgyalogol és egy pillanatra átölel :P . Aztán már slattyog is tovább és becsukja maga mögött az ajtót...

Dzsezmin-olyan jó olvasni, hogy elégedett vagy a munkáddal!!!!

Katus-hogy vagytok?

Reni-Kálmán szokásos "oktatáson van", reggelre itthon lesz.

Kicsit korai kérdés: de van vmi jó ötletek karácsonyfa ügyben? El se tudom képzelni, hogy mi lenne jó emellett a kis háziromboló :P mellett :shock: Arra gondoltam, hogy cserepes ezüstfenyőt veszünk és majd kitesszük az ablakba, onnan mozgatjuk az aktuális ünnepnap szerint...Lehet ilyet venni valahol?

Kép[/url]
quito

Anikó voltam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép[/url]
quito

Húúú, megint én vagyok a laptetőn :shock: :shock: :shock:

Anikó

Kép[/url]
quito

Juti!

Csini a frizud. :) Én szombaton megyek nyírbálásra és valami hasonlót szeretnék. :oops: :)
Ez is olyan, mint annyi minden más. Már hetek óta csak tologatom az időpontot,mert annyira sajnálom, dehát szombaton kötelező megjelenésünk lesz. Vasvilla bál!!! Így aztán már nem kerülöm el az olló látványát. :lol:
Nagyon bánom, de hullik és a vége törik is :( , muszáj egy kicsit felfrissíteni. :)
Szombat lesz az első alkalom hogy anyuval hagyjuk Adélcát. Mondjuk nem lesz vele sok dolga, mivel aludni fog, dehát már most olyan furi érzés. Nagyon gáz hogy így érzek??? :shock: :roll:
No, majd meglátjuk.

Jah, és Juti! Meglátod milyen gyorsan telik az idő! :) Most még a pocakodhoz énekelsz :) , aztán nemsokára már rádmosolyog, ha a megszokott kis dalocskáját meghallja. :lol: Olyan jó! Amikor ezt nekem mesélték, kétkedve hallgattam, aztán Adél bebizonyította nekem, hogy ez tényleg így van. :lol: :wink:

Kép
wirág&

GYöngyi

de jó Vas' Villa bál!!!!!!!!!!!Azok a régi jó kis bálok!!! :lol:
Miért is kötelező?? :shock:
Abszolut nem gáz hogy igy érzel!!!Nem is fog nagyon elmulni még ha ilyesmire mész!! :)Rossz otthonahygni.NA meg nem tudsz ugy igazándibol kikapcsolodni,mert otthon jár az eszed.Ez a normális!!!

Anikó

Azért jó kicsit kimozdulni otthonrol mig suliba mész,nem???
És olyan jó otthon átkarolni utána Nyuszifület! :P

Dzsezmin

Akkor nem hiányzik a "hegy"?
Bölibe pedig persze jó fiu.Hát hogy lennének szerelmei ha rosszalkodik???MAjd otthon Neked!!

:D
Tényleg ahogy a lányok is irják jó olvasni hogy igy szeretsz dolizni!!!
BAbatéma elnapolva???
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?