Hűű, most meg mindenki írt!
Eddig punnyadtatok!
Nincs sok időm cajok, nálam is szalad a lakás, tegnap Dorkát ápolgattam. Az oltás szó szerint ledöntötte a lábáról
, délután kezdődött... Egyszerűen nem tudott/akart lábra állni, fájt neki, gondolom bedurrant a tetanusz miatt (is). Állt a földön, nyúlt felém, hogy vegyem fel, kicsit messzebb álltam tőle, de nem indult el felém, csak sírt és előre hajolt, hogy közelebb legyen, de nem indult el. Felvettem, sírdogált és elaludt rajtam!
Nagyon punnyadt volt, pedig előtte nem sokkal ébredt majdnem két órás alvásból. Mikor felébredt sem akart lábra állni, ha letettem állva és fogtam a kezét, remegett a lába és az egész teste, szinte rázkódott. Jajj, de szar volt nézni. beborogattam a lábát, annak is üvöltött, de még annak is, ha csal lehúztam róla a harisnyát. 38,6 volt a láza, kúp levitte, de még reggel sem akart elindulni, de próbálgattuk, fal mellett kapaszkodva totyorgott. Most már istenes, megy, felmászik a kanapéra, de tök le van még lassulva... Meg a kis szemein is látszik, olyan kis fáradt, más. De már megnyugodtam kicsit, olyan szar volt ilyennek látni...
Bocs, ha hosszú lettem...
Jah, Andi, itt is el volt dugva a szarvas, mert amíg Dorka zacskózva látta, jobban érdekelte, mint a sajátja játékokkal megtömve!
Na hali Gabó!!
Milyen?? Ja hát gondolom jó!!
Érezzétek jól magatokat az új otthonotokban, biztos szuper!!
Bocsi, most csak ennyi...
Ja, Beus!
Hát Vivi is sokat nőt!!
És úgy bírom, amikor bemutatkozik!
Direkt azért kérdeztem meg, mert tudtam mit és hogyan fogja mondani, olyan aranyos!