Új privát üzeneted érkezett!

Szisszka
Tjuca és Évi már tök jól leírta mik kellenek. nekem még egy jutott eszembe: sok -sok folyadékot vitess be. kívánni is fogod, meg kell is a tejci beinduláshoz. (szénsavmentes ásványvíz, gyümölcslé, tea stb.) nekem literszámra hozták. (anyu termoszban hozta a laktoherbet.) (mivel télen szülsz, valószínű nagyon be lesz durrantva a fűtés, a babák miatt. nálunk legalábbis tök meleg volt, e miatt méginkább szomjas az ember.)
a Tjuca által említett tena bugyi mellett, tena betétet is vigyél, bár ezt biztos mondták a szülésfelkészítőn.
Hálóing- én találtam olyat a c & a ban ami végig gombos, de legalább a hasad közepééig legyen gombos, az a kényelmes a szoptatásnál.

SzHeni
szóval már tegnap óta bent vannak! növesztgesd őket szépen. :lol:

Évi
Máténak meg se kottyant, hogy távol voltam. Én jobban hiányoltam őt, mint ő engem. (főleg a hazafele úton sokat járt a fejemben és alig vártam hogy lássam.)

Ma lesz az első éjszaka, hogy külön szobában alszunk Mátétól. :roll: :( :D

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Most pofátlan leszek. Ugyan nem jövök gyakran, de szeretnék most egy kis önreklámot:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=246486

Bocsánat, most léptem, mindenkit üdvözlök!

Niki

kancellárka

Sziasztok!

Heni!
Hú de jó!Pihenjsokat, bár gondolom amúgy is ezt teszed :wink:

Sziszka!
Én úgy tudom, hogy a gátsebet nem szabad semmilyen szappannal mosni, de erre kérdezz rá.Én csak sima vízzel mostam, és nem volt gond, bár anno gyakszin minden nap volt gátmosás, a szülésznők csinálták a gyerekágyon :roll:
Én is vettem Tena betétet, meg a hálos bugyit hozzá, 2 db-ot, így mindig ki tudtam öblíteni.A kórházban is adnak jó nagy betétet, nekem az is jó volt.Első 2 napban kórházi hálóingben voltam, mert mindig összevéreztem :oops: :roll: Viszont otthon volt egy pár tiszta gombos pizsim :wink:

Norwell!
De rendes fiú ez a Kende, tudja, hogy most anyának sokat kell pihiznije!Tanulhatna tőle Emilim! :lol:
Bár ha már nem is emléxek, hogy felketem-e hozzá éjjel, akkor az már nemis vészes :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Gyors jelentés Rólunk: Alexike csodaszép, növöget, hurkásodik és már szépen mosolyog a szüleire :D :D

Nekem tejlázam lett és még a császáros seb is begyulladt, szóval antibiotikumot kell szednem, ami eléggé sz....ul érint! Bocsánat, ez a panaszkodós rész volt...

Amúgy próbálom az éjszakázást kipihenni nappal :D

Mindenkinek pussz, még jövök, csak egy kis erőt gyűjtök!

Heni

Kép
Kép
csheni26

http://www.picturetrail.com/flicks/2746062/preview
Újabb képek Emiliről.Megkapta a hintalovát, és egy nagy plüss Micimackót, amit azonnal birtokba is vett. 8)

Kép
pankaa

Szisz!
Én anno a netről szedtem le a listát. Elég részletesen le van irva minden. Most sajna nincs időm keresgélni, de te biztos megtalálod.

Syry!
Na hogy sikerült az első különéjszakátok?

Panka!
Emili ténylegesen lenyugodott, amióta mászik? Sziszkó néha nagyon behisztisedik, és az az érzésem, hogy azért van, mert korlátozza a mozgása. Már szeretne sokkal többet csinálni. Lassan ő is el kezd mászni, mert már négykézlábazik, és kúszik. A lábait is húzogatja egyenkét maga alá kúszás közben.

Csibe! Annácska!
Régen jártatok erre. Minden rendben?

Pupy! Eszter!
?????

CsHeni!
Rövid volt a panaszkodós rész, de biztos annál sz**bb érzés. Nagyon sajnálom, de gondolom, ez már mind semmi, ahhoz képest, hogy itt van az a kis csöppség közöttetek. Pihengessél sokat, ha megteheted. Most nagyon fontos, hogy gyorsan regenerálódj. Anyukád besegit a napi teendőkbe? Velük laktok?

Na léptem is, mert van meló dögivel. Tegnap főztem, ma takaritok...
Vendég

Sziasztok!

Tegnap kaptam egy új gépet, de tetű lassú volt. Most mintha megtáltosodott volna, de nem akarom elkiabálni!

Jucmuc
Alapban is sokat alszok, most meg főleg. De nem haragszom, ha végigalszom a napot. :D
El is felejtettem gratulálni a költözéshez!

Szisszka
A párom mindig piszkál, hogy olyan vagyok, mint egy csecsemő, eszek, alszok. :D

Heni
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön és pénteken csupa +++++ hírrel gyere.

Norwell
Jól tudod, nem kötelezhetnek rá, sőt be is perelhetem őket, ha nem vesznek ki éjszakából.
Pénteken szeretnék 12 hetes UHra menni, bár akkora kavarások vannak, hogy ihaj! Már jó lenne látni a kis Titababát...
November 20-ra kaptam vérvételre időpontot, majd hanyattestem a székkel!

CsHeni
Mielőbbi gyógyulást kivánok!
Vendég

gyerkőc ölemben, minden csupa kisbetú lesz :)

márti
szuper, benne vagyok
na akkor ezek szerint ez totál normális, megnyugodtam :), de jövő hét csüt. megyünk kontrolra, majd a doki bácsinak is megemlítem
Szombaton amúgy én kalimpáltam neked :)
Lent leírom közösbe, de nagyon meghatódott :)

szisz
ne izgulj biztos szuper élmény lesz :) én is azt teszem veled, mint angie velem :) kívánok neked olyan szülést, mint nekem volt.
nekünk libero new born volt és tökéletes volt, viszont abban mártinak igaza van, hogy ha nagyobb a babó akkor kicsi lehet. lili 3060 volt.
viszont én most kaptam pamperst ajándékba és nagyon nem jött be, igaz ez már midi, de állandóan kifolyik a pisi belőle. A schlecker ,árkája sokkal olcsóbb-baby smile-
és nekünk nagyon bejön.
nagyon csini a poc
hát remélem megtalálom a listámat...akkor beteszem neked.

Jucmuc
Hmm én még sosem láttam ilyet, de akkor tévedtem KépKép

Ági/Heni
Tüneményesek a csepkék.
Nagyon boldog anyaságot nektek.

CsHeni
Gyógyulj gyorsan :( nem is tudtam, hogy császár lett.. végül miért?

SzHeni
Mi volt? Hogy sikerült!! Küldöm neked:
KépKép

Syry
Örülök, hogy jó volt az utazás :)
Hogy bírta a különalvást? Vagy inkább te hogy bírtad?? :)

Angie
Szopi ok, nagyon is kb 200 grammokat hízik/ hét :) növesztjük a hurikat :).
kop kop poci fájás nem igazán van, talán néha 1-1 puki gyötri, de az felejthető. Viszont ez a frontos idő most nagyon megviseli, olyan kis nyüszi manó.

Maci
Szuper, hogy nincsenek rosszullétek, álmosság nekem is volt, aludj amennyit tudsz :)

KépKép
KépKép
fleur

Pankaa
Nem nyitotta meg a képeket a link :(.

Na beszámoló.
Hát apu szörnyen meghatódott, azt hiszem ennyire még sosem láttam elérzékenyülni. Már kocsiban ültem, amikor még beszéltünk és jól megbeszéltem vele, h. este skypolunk :).
Szóval nagyon jól sikerült. Lilla többé kevésbé végig aludta az utat, 1x kellett szopizni megállni, mert óriási dugó volt. (nov 1 miatt) autópályán mentünk kb 30-60-al helyenként :(
Viszont visszafelé gyorsak voltunk és Lilla az egész utat végig aludta :)
Otthon meg tüneményes volt. Mindenkire vigyorgott, mintha tudta volna, hogy kell a nagyszülőket elbűvölni, meg a dédit :)
Végül ott aludtunk, bár eredetileg nem akartunk, de visszafelé is dugó lett volna és estébe nem akartunk kockáztatni egy hosszú utat. De ezt is nagyon jól viselte :)

Na dobok pár képet :
Nagypapival
Kép

Vigyorgok nagymamára (kár, hogy nem látszik, de itt teli szájjal :)) anyu meg nem győzött zsepiért mászkálni :)

Kép

A süti is elkészült, de balga mód elfelejtettem lefényképezni :(, de nagyon fincsi lett :)

KépKép
KépKép
fleur

Én és Lilla
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Kedves Angie! :lol:
Nagyon-nagyon jól esik, hogy hiányoltál és hogy még emlékszel ránk!Ezer éve nem jártam erre, most van egy kis időm és gondoltam bekukkantok a régi barátokhoz és mit látok...
Angie épp hiányol!!!!!

Mi köszönjük szépen nagyon jól vagyunk, Gábor elmúlt egy éves!
Csak jókat tudok róla mondani!!!! :lol:

Rakok egy pár képet és megígérem, hogy megpróbálok újra "képbe" kerülni és sűrűbben jönni!!!

Puszi
Kép
Kép
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Fleur
Igyekszem betartani a sok alvást. Sógornőjelöltem is ugyanezt tanácsolta.
Aranyosak vagytok a képeket, Lilla baba engem is elvarázsolt!
Vendég

[color=darkblue]Csibe
Gábor babának micsoda tortája volt! Biztos fini is, az arcára van írva. :D/color]
Vendég

Szisz

Iratok listája:
- személyi igazolvány
- TAJ-kártya,
- Kismamakönyv
- Leletek, esetleges zárójelentések
- (1 hónapnál nem régebbi) házassági anyakönyvi kivonat vagy Apasági nyilatkozat azoknál, akik élettársi viszonyban élnek

Szülőszobai lista (ebben lehetnek a legnagyobb eltérések kórházanként), amit mi vittünk
- szénsavmentes ásványvíz
- Szendvics, keksz ez apának kellett, meg nekem utánna
- Szőlőcukor esetleg vajúdás közben, ha engedig én semmit nem akartam, csak vizet.
-zokni
-hálóing, amit nem sajnálsz
-tiszta bugyi szülés utánra
-esetleg kis törcsi homlokot törölgetni, meg egy közepes, ha le tudsz akarsz zuhanyozni-nekem ez egyik sem kellett
-ruci a kisbabának egy hosszú body és egy rugi, takaró vagy pólya kis sapi (nekünk saját ruhát kellett vinni, de ezt sem engedik mindenhol)
(a köntös és egy tiszta hálóing is legyen veletek a szülőszobán szülés után jól jöhet)

Kórházi lista
- Két pár papucs: Az egyik zuhanyozni (műanyagból), a másik járkálni (legyen állítható, és ne csússzon a talpa)-én csak műanyagot vittem és bőven elég volt.
- Köntös
- Meleg zoknik (nagyon fűtöttek a szobában, így nem nagyon kellett)
- 2 nagyobb törülköző + 1 kicsi ez jól jöhet gát mosására. A zuhanyzáshoz használt törölköző legyen sötét színű
- 2-3 mély gombolású, úgynevezett szoptatós hálóing (nem minden kórházban engedélyezik a saját hálóing, pizsama használatát!)én kínaiban tudtam venni olyan xxl-t amit le tudok gombolni pocakig
- Egészségügyi betét ( az első pár napban Tena később az éjszakára való Always is ok, legnagyobb nedvszívó).
-eldobható bugyi (van több fajta is, pl Tena)
- Szoptatós melltartó
- Melltartóbetét vagy tejgyűjtőkagyló
- Mobiltelefon (és töltő!!), vagy telefonkártya, aprópénz
- Kismama könyv, újság, amiben tanácsok és ötletek vannak a gyermekágyas időszakra vonatkozóan
- Nagyon puha WC-papír - A gátseb miatt fontos, hogy tényleg puha legyen. Jó lehet még az intim törlőkendő is.
- Papír WC-ülőke
- Tusfürdő, fogkefe, fogkrém, hajkefe, testápoló
- Alsónemű - Ha textil fehérneműt viszünk, akkor legyen sötét színű, de legjobb az eldobható változat
- 2-3 textilpelenka büfiztetéshez és a baba feje alá
- Szalvéta, evőeszköz, pohár, konyharuha.
- Néhány helyen nem adnak popsitörlőt, popsikenőcsöt (ezt is érdemes előre megkérdezni). nekem adtad mindent, meg pár darab pelust is/ nap, de az nem volt elég.
- Fényképezőgép - az újszülött legelső napjainak megörökítésére :)-meg elem is bele :)
-picurnak bodyk és még 1 rugi +ban. Nekünk annyira meleg volt, hogy hosszú újjú body-ban és zoknibal betakargatva volt másnaptól.
-ruci amiben hazaviszitek. Mivel már hüsibb lesz bundazsákot is készítsetek (persze ezt elég, ha a férjed beviszi mikor jöttök haza, meg neked is ruhákat)

Na remélem segítettem

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!

Rájöttem ám, hogy Te integettél!
Épp Timinél voltunk Csabival, megvenni a téli cipőt szombaton!
Tényleg jó a Schlecker-es pelus? Akartam venni Bercinek, de nem volt az Ő méretében épp.
Na, örülök, hogy jól sikerült a kiruccanás!
Akkor, ha igaz, jövő szerdán találkozunk!

Márti
borossné becz márta

Márti
Igen, nekünk bejött az a pelus :)
na jóvan akkor, csak nagy rohanásban voltatok :)

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Csheni Ági!

Gratulálok nektek! :)

Szheni!

Gondolok rád, és drukkolok nagyon.

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Panka:
köszönöm a drukkokat

Heni:
nagyon sajnálom a tejlázat és a császárt, kívánom, hogy minél hamarabb rendbegyere
nagyon kis tündér a pici fiad

Fleur:
köszönöm a gólyát, nem is olyan messze, úgyhogy biztos ideér
nagyon jók a képek, elhiszem, hogy el voltak varázsolva a szülők

Maci:
köszi a drukkokat

Junko.
nagyon jól esik tőled, hogy gondolsz rád

Angie:
elhiszem, hogy már nincs olyan sok időd jönni, hisz egyre több időd lefoglalja Sziszkó

Norwell:
te hogy vagy?

Évi:
mennek a drukkok 1000-rel

A héten itthon leszek, csak jövöhéttől dologzok. Jövöhét pénteken megyek vérvételre

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Fleur:
az akartam írni, hogy nem is laksz olyan messze, úgyhogy biztos ideér :oops:

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Fleur!

Hát, tényleg siettünk, mert még utána sütöttem a palacsintát itthon!
Olyan szutyok egy idő van, hogy bírjátok? Nekem semmi kedvem kidugni az orrom itthonról!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Angie!
Igen, azóta nincs hiszti, amióta tu mászni.És már felállni is, így még mobilisabb lett.Nagyon jó, már vártam, hogy vége legyen a hisztinek, és ezek szrint tényleg ez volt a baja.Kíváncsi vagyok,mikor fog nyüszíteni, mert menni akar :lol:

Fleur!
De jók a képek!
Nekem megnyitja.Nem tudom mi lehet a gond, beteszem még1x:
http://www.picturetrail.com/flicks/2746062/preview

Csibe!
Üdv itt újra :wink: Hogy vagytok?Gábor babának utólag is nagyon sok boldog zülinapot kívánok!Tortát Te készítetted?nagyon jól néz ki!

Kép
pankaa

Sziasztok!

Norwell!

Köszi a receptet! Ki fogom próbálni :) A receptes olalt meg betettem a könyvjelzők közé, majd mazsolázgatok róla :)
Gondolom az olajlocsolást kibírtad röhögés nélkül :twisted: Azóta is jól alszik a kis huligán?

Syry!

Hajrá ülön alvás : Hogy ment? Szerinte ezt is nektek volt furcsább, mint Máténak :)

Fleur!

Igazi dögös csajos kis pipi a lányod :) A vonalzón levő képe a kedvencem. Úgy megrágnám a kis gömbölyű pofiját :)

Csibe!

Isten éltesse Gábort első szülinapján! Illetve egy kicsit utána :oops: Micsoda nagyfiú lett! istenien néz ki a tortája, látom ő is értékelte :)
Dóri is nézte velem a képeket, és aszongya: "baba szája kocsis"
:lol: :lol: :lol: Keveri a szótagokat sok szóban, így lett a csokisból kocsis :)

Panka!

Emili változatlanul bűbáj :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Evi,

Nov. közepe.. 8) ma mar 7.-e van! De izgi, nagyon szoritok! :D

Macika,

Köszi szepen, pihengessel csak! :wink:

Fleur,

Nagyon szepek vagytok a kepeken, latszik a szüleiden is milyen boldogok! :D

Csibe,

Gabor baba is nagyon szep nagy legeny lett! :D

Kepzeljetek lanyok, teljesen jo lett a terheleses vizsgalatom, tegnap mentem erte. De jo, hogy legalabb ez stimmel! :D

Kép
Kép
jucmuc

Panka,

Tünderi Emili a kepeken! :D Most neztem meg. Az is nagyon tetszik, ahogy a program rakosgatja öket egymasra.

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc, köszi! Elraktározom a drukkokat :) Gratula a jó eredményhez!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jucmuc, Évi!
Köszi.!Én is mindig megrágcsálom azt az édes kis pofiját(amig hagyja magát :twisted: ) :lol:

Jucmuc!
Persz hogy minden rendben, és ez már csak így is fog maradni! :D
Már csak 11 hét!Az első 11 ugye milyen hamar eltelt?Na ez is olyan gyorsan fog, de talán nem is lesz 11, csak 10. :wink:

Évi!
Dóriról viszont régen láttunk képeket!!!!

Syry!
Különalvás:őszinte leszek, néha várom, hogy sokszor ébredjen este egmás után, mert az egy jó ürügy hogy magam mellé vehessem :oops: :lol: . De mi már kb. 6 hetes kora óta külön alszunk, és nincs is gond az alvással, elalvással!De csak ezért érte meg, nekem néha hiányzik, de mindenre felébredne, így jobb külön.

Kép
pankaa

Márti
Jajj ne is mond nagyon gáááz. Tegnap sehova nem bírtunk menni, ma még az eső előtt sikerült kimozdulni, de piszok hideg volt ám KépKép
Voltunk ma Timinél már 5 kg-os Lili és a fene enné, de koszmós lett a feje. Kicsit nyüszis mióta front van..te gyermekeid, hogy bírják?
Ja és igen szerda ok. :)

Heni
Értettem ám :)

Évi
Akkor csak a te kedvedért beteszem nagyobba :) áá nem is azért mert elfogult vagyok :) én még azt is bírom ahogy a pici száját csücsöríti :)
Kép

Jucmuc
KépKép

Nem is mondtam, hogy már fürcsiztünk nagy kádban és naaagyon élvezte a kiscsaj. Majd, ha egyszer apa is itthon lesz csinálunk képet róla. A kis lüke
amikor hasra fordítjuk és tartom a fejét nyalogatja a kezem meg a vizet. Télleg olyan mint egy kis kutyus :)
KépKép

Holnap kontroll a nőgyógyinál és csípőszűrés Lillának.

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!

Jaj, de édes, ahogy csücsörít! Igazi kis nőci, már most csókra áll a szája!
Nem semmi, hogy már 5kg, lassan duplázza a születési súlyát!
Hát, még jól bírjuk a frontokat, vasárnap volt Csabi megkattanva kicsit, de jól kitombolja magát az oviudvaron, úgyhogy itthon egész szelid bárányka!
Már olyan lázban vagyok babaügyben, körülöttem terhes meg szül mindenki!
Megvan a rákszűrés eredménye is, P1-es, ilyen még nem is volt, eszerint semmi kórokozó sehol és minden ok!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Tudom, tudom ritkán jövök ... Próbálnám rendbeszedni az életem mind fizikailag, mind lelkileg és sokszor nincs türelmem már leülni írni és csak a hsz-ekbe is belekapkodok. :(

Most is csak az utsó oldalt néztem és csak a fotókat!

Fleur!

Lilla baba tündéri!!!

Örülök, hogy jól sikerült a szülinap!
Drukk a csípszűréshez és Neked a kontrollra!

(Hozzám kedden bekopogtatott pirir, de valszeg be akarta pótolni az elmúlt jó pár hónapot és úgy elöntött, hogy már majdnem Timcsától kértem kölcsön pelust!)

Rosszcsont Manóm nagyon beindult, kotor mindenfele és persze mindig az kell, amit nem szabad (papucs, vezetékek, elosztó):

http://www.videoplayer.hu/videos/play/108143
http://www.videoplayer.hu/videos/play/108251
http://www.videoplayer.hu/videos/play/108289

Tegnap pedig feltérdelt a kiságyban:

Kép

kacsa14

Sziasztok!

Fleur!
Jó súlyban ez a kis Tündér leányzó!Koszmó nekünk is volt, a Babe samponja jó volt rá, és mosáskor luffa szivacssal dörzsiztem a buksóját, így hatékonyabb. :wink:
Emili még most is nyalja a kezem, és issza a vizet, tényleg mint egy kutyi, belenyaldos a vízbe. :lol:

Márti!
De jó, akkor lehet startolni! :wink:

Hozzán szombaton vendégek jönek, úgyhogy most megyek vásárolni.

Kép
pankaa

Sziasztok!

Hááát, jó régen írtam már. :oops:
Itthon vagyok, de mégsem unatkozom. Mindig akad valami tennivaló.

Márti!
A P1-es eredmény azt jelenti, hogy valami miatt nem tudták értékelni a levett mintát- legalábbis én így tudom. A dokid mit mondott?

Fleur!
Lili annyira kis formás! :) Nem csodálom, hogy elfogult vagy. :wink: A koszmóra meg lehet próbálni az olajozást is, meg amit Panka írt, az a Babés sampon, az tényleg nagyon jó!

Kacsa!
Tüneményes lánykád van! :)

Heni!
Nagyon-nagyon drukkolok Nektek! :)

Valamit még biztos akartam írni, de 4 óra alvás után nem fog igazán az agyam. (Éjjel 2 órakor tudtam csak elaludni, reggel meg 6.10-kor csörgött a telefon, mert 7-re kellett terheléses vércukorra mennem.) Úgyhogy azt hiszem megyek is és alszok egy kicsit.

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Márti!
Ne haragudj, de nem jól írtam. Megnéztem most itt a neten és a P1 is teljesen jó eredmény!!!!

(Mostmár tényleg alszok :oops: )

Kép
Kép
tina82

Sziasztok!
Csak egy gyors kérdés erejéig, mert sajna nem nagyon tudok visszaolvasni. Ma voltam uh-on és a Bpd 92. Szerintetek milyen súlyú lehet a baba? Egy kicsit izgulok, mert a jövő héten nem lesz a dokim, mert őt is műtik. Tuti hogy akkor szülök... :?

Kép
faul

Most kaptam egy rakat karácsonyi süti receptet, ha érdekel vkit, priviben küldjön emilke címet!

kacsa14

Kacsa!

Engem érdekel, írom a privit! Köszi!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Faul!
Úgylátom Te vagy a soron következő 8) Nem tudok pontos adatot, de nemcsak a Bpd-ből hanem még a combcsont hosszából is szoktak következtetni,Emilinek a 38. héten már 100 körül volt a Bpd-je, és több mint 4 kg-al született, szóval szerintem a te babód sem lesz kicsike.Attól függ meddig lesz még bent.De talán Tina többet tud mondani. :wink:

Kép
pankaa

Faul!

Én sem ismerem a pontos arányokat, de az én fiaim mind 95-97 körüli Bpd-vel rendelkeztek a 38. heti uh-on, és a legkisebb súlyú is 3350g volt. Hozzáteszem, én eddig mindig legalább 8 nappal a kiírás előtt szültem, úgyhogy akár még hízhattak is volna! Drukkolok, hogy a dokid ott legyen, mikor szülsz! Én mind3 alkalommal beletenyereltem az orvosom valamelyik családi programjába, de azért mindig időben odaért :lol: . Persze a műtőasztalról még a dokik sem ugorhatnak fel, ha helyzet van, de bízzunk benne, hogy nem is lesz rá szükség! Rábíz vkire, ha mégis akkor szülsz?

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Ma voltam 12. hetes UHn, a doki szerint idősebb lehet...
A lényeg, hogy jól van, tarkóredője 2 mm, mindene megvan, szép szabályos a buksija, szabályos működésű a csöpp szive, mondta, hogy jár keze-lába. Látni, sajna nem láttam. :( Képet viszont kaptam róla. :)
Amint ritkul a társaság, beszkennelem és felteszem. :)
Picit izgultam, mert a román határon át kellett menni a röntgenkapun, amiról elfelejtettek szólni. :evil:
Vendég

Kacsa!

Na, akkor jöhetnek azok a sütireceptek, az én e-mail-em nem titkos!
Elöre is köszi!

Márti
borossné becz márta

Márti
Ja és mi lesz később :)
Fúú de jó, hát szerintem nagyon gyorsan be fog költözni az a babó :)
Ilyen jóm még nekem sem volt

Kacsa
Hát ha csajszi így kirántja a kábelt nem csodálom, h. nem netezel :)
Én szét röhögöm az agyam szerintem, ha egyszer így elkezd mászni. KépKép Timcsán is olyan jót mulattam :)
Ne viccelj milyen süti??? Bár már ha lesz időm sütni.:)

Pankaa
Na pont ezt a sampont vettem meg és nagyon látványos, mert ma használtam másodszor, de már sokkal jobb :)
Mit főzöl??

Tina
Igen olajozás meg sampon is van :) köszi :)
Hát igen az tudom milyen én is marha jól el tudtam magam foglalni.

Faul
Nem saccoltak, mert nekem sose mondtak fejméretet csak súlyt. Max egy két uh-n volt. De szerintem tök normális méret. Ja és, ha nem akarod, hogy úgy
legyen ne mondogasd, mert megtörténik!!!! És már miért szülnél van még idő egy kicsit még várhat.

Maci
Ez szuper! Már nagyon kiváncsi vagyok a csöppre :) Miért nem láttad??? Jajj pedig az olyan jó, ez az utolsó, amikor még egyben látszik a monitoron :) utánna már csak alkatrészek látszanak :)

Tegnap nődokinál minden ok volt :) megint jó mozgalmas napunk volt, de úgy látszik az én lányom ezt szereti :) A dokibácsi, meg a szülésznő is megcsodálták :)
szülésznéni kezében szépen összefosizta magát, gatyó meg minden csupa trutty lett :) a férjem meg megsértődött, mert a szülésznő helyzetbe hozta, hogy vajon tud e pelenkázni :) (engem még a doki vizsgált) és kicsit irónikus hangot
ütöttek meg szerinte az asszisztens csajszival. Na pedig tud a drágám. Mondjuk az marha jó, hogy ő volt egyedüli pasi, és a budin kellett elkezdenie a pelusozást a WC ülőkén,mert nem mondták neki, h
a másik rendelőbe bemehet mert az üres ...grrr..KépKép

Aztán meg csípőszűrés hát úgy felhúztam magam, h nem is igaz. Ugye már a védőnő előre jelezte, h hát el kellene menni ezen a héten...persze nekem a nődokihoz már 6 hete megvan az időpont és már így is a 8. héten
mentem, mert nyaralt.
Jó megpróbálom..erre rohanunk mint állat, mert a dokinál 2 órát kellett várni, 5 re odaérünk (2-fél6 ig van rendelés amit reggel 10 kor tudtunk meg ott, mert elfelejtette a védőnő és a dokinő mondani, a csütörtök nekem még egész napot jelent)
felbőszült nyanyák és taták serege, h mit képzelünk mi, h mi csak úgy bemegyük..mellesleg ezt is elfelejtették közölni, h ez nem csak csecsemős rendelés.
mer' ő már itt vár 12 óta és csak mondta és mondta azt hittem már leütöm. Az egyik szobától küldenek a másikig, hogy ott még fogadnak minket ott ácsingózunk 15 percet aztán ott is közölték, hogy sorry de nem férünk bele.KépKép
Hát marha jó:
1) hogy lehet 6-8 hetes gyerekekkel 2-fél6 közé tenni rendelést KépKép
2)ha már külön nap van akkor minek aznap fogadnak minden orthopéd beteget??????Ezen a területen amúgy is mindig nagy a tolongás..KépKép
3)ha már azt mondják 2-fél 6 akkor hogy lehet, h oda megyek és elküldenek..KépKép
na szval eléggé bepörögtem.
És most még hallgathatom Timi meg a dokinő rosszalását is!!!! Tuti, h nem fogom tűrni ezek után...

Márti amúgy tényleg fáj a pici lábuk oltás után? Mert ez volt Timi gondja, hogy fájni fog a lába és ugye szerdán kap oltást. :(
A férjem ma elutazott 3 napra egy konferenciára, úgyhogy csajszival egyedül leszünk :(
Nagyon gusztustalan idő van :( nem tudok sehova menni, mert esik az eső :(.

Gyertek vidítsatok fel :)
KépKép

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!
Pelenkázás: :twisted: Szegény férjecskéd, elhiszem hogy rosszul érezte magát.
Ortopédia:rájuk kellett volna borítani az asztalt, és megmondani, hogy nem mész el, amig meg nem vizsgálják a gyereket!Hogy lehetnek ilyenek, hogy elküldenek egy 8 hetes babát?Öregeket is lecsaptam volna biztos! :lol:
Ne is tűrd!Nem a te hibád!
Ha ez felvidít:karalábéleves húsgombóccal, és holnap sütöm a vargabélest! :P

Kérdés:
Ha vkinek van ehavi Bababmagazinja, és nem tart igényt a Brendonos kuponra, a zoknira, akkor megtenné, hogy elküldi nekem? :oops:
Köszi.

Kép
pankaa

Fleur
Nekem is mondták, hogy most láthatom utoljára "egyben". :)
Pont úgy van az ágy, hogy nem lehet rálátni a monitorra. :( Szegeden 2 monitor van, az egyiket a doki nézegeti, a másik az ággyal szemben van, abban tud a kismama gyönyörködni.
A fiúk már látni vélték a kukacot, de szerintem kicsit korai még. Kb. 1 hónap és kiderül, milyen szemük volt. :D
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!

Kép
faul

Fleur!

Hát, én is felhúztam volna magam, az tuti! De doki néni nem fog piszkálni ezért, fel sem fog tűnni neki, hacsak nem kéred rögtön az új beutalót! Mi nem is voltunk Bercivel, nem is kaptunk beutalót, még jó, hogy a kórházban megnézték a csípőjét!
Egyébként ma voltunk Csillánál, mert Csabi éjjel belázasodott, fáj a torka. Hát, nekem ettől jobb gyerekorvos nem is kell! Tök aranyos volt Csabival és engedte, hogy bélyegezzen! :lol: Nagyon tetszik, hogy ennyire gyerekcentrikus és mindenkire rászánja az időt!
Ja, merevek lehetnek az izmok kicsit oltás után és fájhat is a helye, úgyhogy tényleg ne a jövő héten vidd vissza csípőszűrésre!

Márti
borossné becz márta

Kicsit ferdén sikerült a szkennelés, de annyi gond legyen. Itt a kis Titababa :)

Kép
Vendég

Kacsa
Megjöttek a receptek. :) Köszi!!!

Lassan lépek haza. Jó hétvégét mindenkinek!
Vendég

Maci
nagyon helyes a kisbabád! :lol: köszönjük a képet. (bennem a 12. heti uh-n tudatosult, hogy tényleg egy kisbaba növekszik a pocimban. szuper érzés, ugye? :lol: )

Fleur
hát az orvoslátogatás ilyen pici babával sosem egyszerű. nálunk du 4-7-ig van ortopéd rendelés. előtt fél 4-ig be kell jelentkezni (aki nem jelentkezik be, az már csak a köv. héten mehet, heti 1szer van rendelés!!)és 5 percenként sorolták be a babákat. nálunk Apa ment fél négyre időpontért, és fél 5re kellett mennünk. ha Apa épp dolgozott volna, nem tudom hogy oldottam volna meg. :evil: fél4-től fél5ig ott dekkolhattam volna. (vagy ha netán későbbre kapunk időpontot, még tovább várni, vagy hazamenni és újra visszajönni.)A kislányod nagyon ari a csücsörítős képen. Hát ez az időjárás nem valami szívderítő. és hétvégére se jósolnak jobbat. :twisted:

Képzeljétek Máté 3-4 napja elkezdett aktívan mászni. :lol: egy-két "mászólépést" már korábban is tett de nem volt igazán aktív. most aztán "bejárja" az egész szobát, sőt az előszobába is kimerészkedik! Mint Timcsánál nálunk is papucs, vezetékek a nyerők. Gratulálok Timcsának a mászáshoz! Nagyon helyes a térdelős kép. Látszik hogy élvezi a tudományát. (első piri nekem is zuhatag volt, de ezt már mástól is hallottam, hogy ilyenkor bőven jön az "áldás".)

Kép

Kép
syrynx

pankaa
hát csak azért nem szóltam be mert nem akartam tapintatlan lenni.
kicsit felvidít, de mégjobban, ha küldenél :) ja karalábét nem is ehetek :)
kismamában van ilyen? nekem megvan az ehavi...

maci
:(
szorítsunk a kis kukacoshoz?
jajj de kis édes :) most eszembe jutott mikor lillus volt ekkora :)

márti
berci jobban van már?
azóta már én is beszéltem timivel. azt mondta nem lesz gon régen ezt 4 hósan csinálták meg. menjünk az oltás utáni héten.
már előre félek az oltástól. már nem attól, hogy megszúrják, csak sokan mondják, h. nagyon nyűgi utánna a picúr :(

syry
de édi lehet máté :)

képzeljétek tegnap a 7 órás kelés után a lányom összesen 2 órát aludt este fél 9 ig :shock: na de akkor beájult :lol:
de csak estére volt már nagyon nyűgi

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!
Jól bírta a kiscsaj!!
Vargabéles elfogyott 8) .
Kismamában nincs, de köszi.

Syry!
Gratula Máténak!Gondolom nagyon élvezi, hogy végre szabadon randalírozhat! :lol: Kezdhetsz pakolni 8)

Maci!
Nagyon édi a babád, szerintem kislány lesz, annyira hasonló a képen Emilire, vagyis az ő 12 hetes uh képére :lol:

Megvolt ma a vendégeskedés, hamar elmentek, így tudtunk utánna menni babauszira.Már nagyon megy neki a merülés, most azt gyakoroljuk ,hogy elengedjük a víz alatt, és a másikunk veszi ki.És az sem zavarja, ha vizet nyel.Nem szól érte, úgy kell figyelni, hogy vesz-e levegőt, vagy nyeldesi a vizet :roll: :lol:

Na megyek, mert megint pacsi van, az esti fürcsi. 8)

Holnap megint jönnek vendégek, egy régi osztálytársam.

Ja egy kis móka:
Gyerekszáj(férjem uncsitesójának a gyereke)
3 éves gyrek az óvodában az óvónéninek wc-zéskor:
-Hát te se a kanalamat, se a pipisemet nem fogod meg???? Laughing
(talpra esett gyerek Laughing )
Másik:(nem kapja meg amit akar)
-ha nem adod ide, üvöltök sakál!!! Laughing

Anyósszáj:
Tegnap telefonált, szóba kerültek a babakocsik, mire ő a férjemnek:
-Tomikám neked volt a legjob babakocsid, abból lett a fűnyíró! Laughing

M amegvettük a Chicco ülést is, nagyo szupi, jól elfér benne a kisasszony.

Kép
pankaa

Fleur!

Csabi beteg, lázas most is, de ha nem tudnám, nem is hinném, nagyon virgonc, tegnap feküdt egész nap, már az orra is folyik, kicsit köhög, hát, remélem nem kapja el Berci, mert akkor megint csúszik az oltás is.
Ne aggódj az oltás miatt, ez az első még nem igazán teszi nyűgössé a babákat, a következő már lehet! Érdemes borogatni és ha lázasodik, akkor kúpot adni. Csilla egyébként nagyon jól adja be, délutánra Bercinek a helye sem látszott és nem is fájlalta. Egyik oltás helye sem csomósodott be Bercinek! Csak azt nehéz túlélni, hogy megszúrják a babát, de muszáj erősnek lenni, mert a Te feszültséged átragadhat Lillára is!

Kacsa!

Köszi a recepteket! Már alig várom a karácsonyi sütögetést!

Márti
borossné becz márta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?