Márti
Ja és mi lesz később
Fúú de jó, hát szerintem nagyon gyorsan be fog költözni az a babó
Ilyen jóm még nekem sem volt
Kacsa
Hát ha csajszi így kirántja a kábelt nem csodálom, h. nem netezel
Én szét röhögöm az agyam szerintem, ha egyszer így elkezd mászni.
Timcsán is olyan jót mulattam
Ne viccelj milyen süti??? Bár már ha lesz időm sütni.
Pankaa
Na pont ezt a sampont vettem meg és nagyon látványos, mert ma használtam másodszor, de már sokkal jobb
Mit főzöl??
Tina
Igen olajozás meg sampon is van
köszi
Hát igen az tudom milyen én is marha jól el tudtam magam foglalni.
Faul
Nem saccoltak, mert nekem sose mondtak fejméretet csak súlyt. Max egy két uh-n volt. De szerintem tök normális méret. Ja és, ha nem akarod, hogy úgy
legyen ne mondogasd, mert megtörténik!!!! És már miért szülnél van még idő egy kicsit még várhat.
Maci
Ez szuper! Már nagyon kiváncsi vagyok a csöppre
Miért nem láttad??? Jajj pedig az olyan jó, ez az utolsó, amikor még egyben látszik a monitoron
utánna már csak alkatrészek látszanak
Tegnap nődokinál minden ok volt
megint jó mozgalmas napunk volt, de úgy látszik az én lányom ezt szereti
A dokibácsi, meg a szülésznő is megcsodálták
szülésznéni kezében szépen összefosizta magát, gatyó meg minden csupa trutty lett
a férjem meg megsértődött, mert a szülésznő helyzetbe hozta, hogy vajon tud e pelenkázni
(engem még a doki vizsgált) és kicsit irónikus hangot
ütöttek meg szerinte az asszisztens csajszival. Na pedig tud a drágám. Mondjuk az marha jó, hogy ő volt egyedüli pasi, és a budin kellett elkezdenie a pelusozást a WC ülőkén,mert nem mondták neki, h
a másik rendelőbe bemehet mert az üres ...grrr..
Aztán meg csípőszűrés hát úgy felhúztam magam, h nem is igaz. Ugye már a védőnő előre jelezte, h hát el kellene menni ezen a héten...persze nekem a nődokihoz már 6 hete megvan az időpont és már így is a 8. héten
mentem, mert nyaralt.
Jó megpróbálom..erre rohanunk mint állat, mert a dokinál 2 órát kellett várni, 5 re odaérünk (2-fél6 ig van rendelés amit reggel 10 kor tudtunk meg ott, mert elfelejtette a védőnő és a dokinő mondani, a csütörtök nekem még egész napot jelent)
felbőszült nyanyák és taták serege, h mit képzelünk mi, h mi csak úgy bemegyük..mellesleg ezt is elfelejtették közölni, h ez nem csak csecsemős rendelés.
mer' ő már itt vár 12 óta és csak mondta és mondta azt hittem már leütöm. Az egyik szobától küldenek a másikig, hogy ott még fogadnak minket ott ácsingózunk 15 percet aztán ott is közölték, hogy sorry de nem férünk bele.
Hát marha jó:
1) hogy lehet 6-8 hetes gyerekekkel 2-fél6 közé tenni rendelést
2)ha már külön nap van akkor minek aznap fogadnak minden orthopéd beteget??????Ezen a területen amúgy is mindig nagy a tolongás..
3)ha már azt mondják 2-fél 6 akkor hogy lehet, h oda megyek és elküldenek..
na szval eléggé bepörögtem.
És most még hallgathatom Timi meg a dokinő rosszalását is!!!! Tuti, h nem fogom tűrni ezek után...
Márti amúgy tényleg fáj a pici lábuk oltás után? Mert ez volt Timi gondja, hogy fájni fog a lába és ugye szerdán kap oltást.
A férjem ma elutazott 3 napra egy konferenciára, úgyhogy csajszival egyedül leszünk
Nagyon gusztustalan idő van
nem tudok sehova menni, mert esik az eső
.
Gyertek vidítsatok fel