Sziasztok!
Lina: A PCOS rendkívül sok tünetet produkálhat. Van akinek pl. teljesen rendeben van a ciklusa, szép a bőre, de olyan cisztás a petefészke és a hormon eredményei is brutálisak... Éppen emiatt nehéz az orvosokkal megértetni, hogy nem lehet azt mondani, hogy minden PCOS nő elhízott vagy szőrös, stb. Szóval örülj, hogy a petefészkeid tiszták. Sajnos ezek szerint van sok más problémád, amit a PCOSnek köszönhetsz.
Vicky: Nekem is az jutott eszembe a görbédről, hogy itt bizony nem volt pé. Elég sokszor van coverline alatt a mért érték és ennek nem szabadna ilyen sokszor így lennie. Küldd el a görbéd egy értékelésre Leonak [url=babatervezok@otthona.net]erre[/url] a címre. Szerintem ő is ezt fogja mondani. Kíváncsi lennék a véleményére...
Ennyi ajándék-ötletet... Tök jó
Lehet válogatni
Voltam tegnap házidokinál beutalókért.
Kaptam egy csomó beutalót, de pl azt nem tudta megmondani, hogy melyik védőnőhöz kell majd mennem
Fogalma sem volt arról, hogy mi az a TORCH... Ismét én világosítottam fel... Azt meg pláne nem tudta megmondani, hogy hol csinálnak ilyen vizsgálatot. Viszont simán, kérdés nélkül felírta a metet
Természetesen ki akart írni táppénzre, mert a papíromon veszélyeztetett terhesség volt feltüntetve diagnózisként. Máskor, ha nem volt a papíromra ráírva kifejezetten az, hogy táppénz javasolt x nap/hét, akkor mehettem vissza a másik dokihoz, hogy írja rá a papíromra... Most meg simán kiírt volna.
Aztán persze kérdezte, hogy akkor milyen egyéb óvintézkedéseket kell tenni... Kell-e sűrűbben mennem dokihoz vagy vmi extra vizsgálatot végezni szintén a met miatt...
Kiderítettem, hogy mikor tudok menni védőnőhöz és hova, hát én ezt nem értem esküszöm. Kedden 12-14-ig lehet menni. Hát, de nekem azért még dolgoznom is kell... Persze első a baba, de könyörgöm a védőnőhöz az ember elég sűrűn jár, nem? Most minden egyes alkalomra el fog menni egy egész napom, mert 2 után elindulni dolgozni már nincs értelme...
Egyenlőre ennyi lettem volna... Remélem tudok majd még jönni