Új privát üzeneted érkezett!

Anyooka! Megy a drukkkkkk!!!!!

Lányok, sajnos a tickeremet megbolondítottam, de lusta vagyok újat készíteni, a cn az stimmel, de a többi...?! :shock: Szóvel ez már ebben a hónapban így marad.

Karácsonyi ajándékok:
Én is főként sk ajándékokkal készülök:
- hímzés minden mennyiségben
- gyertyát öntök, mártok, tekerek....
- vászonszatyrokra szalvétatechnikával képeket ragasztok
- üvegeket festek
-üvegeket szatinálok
-hőre keményedő gyurmából egy különleges technikával gyöngyöket készítek - ezekből ékszerek lesznek
- mandarinból - fahéjból - babérlevélből függő lakásillatosítót készítek
- papírszalagból v. másból szalvétagyűrűket gyártok
- hungarocell formákát textillel vonok be, így készítek karácsonyfadíszeket
- 25x25-ös polár anyagból szabott kockákból takarót varrok
- gipszfigurákból karácsonyfadíszeket gyártok (de lehet belőlük hűtőmágnes is)
-teatasak-hajtogatással karácsonyi üdvözlőlapokat és karácsonyfadíszeket készítek
stb....
Most csak a tatyós képeket találtam meg, mutatóba felteszem.
A héten próbálok feltenni ezekről képeket - ha érdekel titeket.?! Remélem tudtam segíteni, ötletet adni! Kép
lyutka

Megtaláltam egy csokor gyertyát is, íme:
Kép
lyutka

Sziasztok,

mindenki milyen ügyes!!
:shock: nagyon klassz ajándékokkal készül mindenki!!
már 1 éve nekem is van gyertyaöntőm otthon, de még nem próbáltam ki. :oops:

viszont érdekes üvegekre már én is festettem. sajnos csak sémával bugyira (lefűzhető gemothermre), de nagyon szépeket!!

egy reggeli műsorban, meg gyúrmát , gyöngyöt, meg mit tudom én mit ragasztottak bögrére. olyan klasszak voltak!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok!

Régen jártam erre, de ha nem baj megint bepofátlankodom egy kicsit.
Lenne egy kérdésem: Ma voltam UH-n, peteérést nézetni. Nagyon szép tüszőim vannak, 12. napon egy 16mm-es az egyikben, egy 13 mm-es a másikban, 7 mm-es nyálkahártya. Azt mondták, ez a 12. napon teljesen jó.
Viszont nincs egy db ciszta sem, valamint egy más vizsgálatból kifolyólag néztek vércukrot is, evés után olyan 1,5-2 órával, és az is 3,7 körül van.
Most úgy elbizonytalandtam PCO ügyileg. OK, a hormoneredményeim teljesen alátámasztják, de akkor nem kellene cisztáknak is lenniük?

Köszi a választ!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska! Nekem nem voltak cisztáim, csak a stimutól jöttek elő a következő hónapra elmúltak!!! Nem kötelező tünet a ciszta, lehetséges, hogy van és az is, hogy nincs!
A PCOS nagyon nehezen diagnosztizálható még mindig, pont a sokfélesége miatt. JElenleg ott tartunk, hogy az IR megléte sem kötelező tünet, csak nagy százalékban jelen van.....
Vendég

Anyóm hajrá!
Vendég

Sziasztok!

Lina: A PCOS rendkívül sok tünetet produkálhat. Van akinek pl. teljesen rendeben van a ciklusa, szép a bőre, de olyan cisztás a petefészke és a hormon eredményei is brutálisak... Éppen emiatt nehéz az orvosokkal megértetni, hogy nem lehet azt mondani, hogy minden PCOS nő elhízott vagy szőrös, stb. Szóval örülj, hogy a petefészkeid tiszták. Sajnos ezek szerint van sok más problémád, amit a PCOSnek köszönhetsz.

Vicky: Nekem is az jutott eszembe a görbédről, hogy itt bizony nem volt pé. Elég sokszor van coverline alatt a mért érték és ennek nem szabadna ilyen sokszor így lennie. Küldd el a görbéd egy értékelésre Leonak [url=babatervezok@otthona.net]erre[/url] a címre. Szerintem ő is ezt fogja mondani. Kíváncsi lennék a véleményére...

Ennyi ajándék-ötletet... Tök jó :lol: Lehet válogatni ;)

Voltam tegnap házidokinál beutalókért.
Kaptam egy csomó beutalót, de pl azt nem tudta megmondani, hogy melyik védőnőhöz kell majd mennem :shock: Fogalma sem volt arról, hogy mi az a TORCH... Ismét én világosítottam fel... Azt meg pláne nem tudta megmondani, hogy hol csinálnak ilyen vizsgálatot. Viszont simán, kérdés nélkül felírta a metet :shock:
Természetesen ki akart írni táppénzre, mert a papíromon veszélyeztetett terhesség volt feltüntetve diagnózisként. Máskor, ha nem volt a papíromra ráírva kifejezetten az, hogy táppénz javasolt x nap/hét, akkor mehettem vissza a másik dokihoz, hogy írja rá a papíromra... Most meg simán kiírt volna.
Aztán persze kérdezte, hogy akkor milyen egyéb óvintézkedéseket kell tenni... Kell-e sűrűbben mennem dokihoz vagy vmi extra vizsgálatot végezni szintén a met miatt...
Kiderítettem, hogy mikor tudok menni védőnőhöz és hova, hát én ezt nem értem esküszöm. Kedden 12-14-ig lehet menni. Hát, de nekem azért még dolgoznom is kell... Persze első a baba, de könyörgöm a védőnőhöz az ember elég sűrűn jár, nem? Most minden egyes alkalomra el fog menni egy egész napom, mert 2 után elindulni dolgozni már nincs értelme...

Egyenlőre ennyi lettem volna... Remélem tudok majd még jönni ;)

Kép

Kép
bettica

Anyooo: Drukk!

Kép

Kép
bettica

Bettica, már többször meg akartam kérdezni, ki a Te háziorvosod. Gondolom te is Békásmegyerre jársz a közösségi ház melletti rendelőbe. Ha nem akarod ide beírni, lécci küldd el priviben a nevét. Köszönöm!
Ezen a védőnős dolgon nagyon csodálkozom. 12-14ig???! Max ebédszünetbe. De akkor is rohanni kellene.

Anyooka ++++++++++++ Gondolunk Rád!!

Kép
apple

Apple: Én a másik oldalon lakom ;) Nem a Csobánkára járok házidokihoz... Egyébként dr. Kemény-hez jár a család...

Az ebéd szünet sem igazán jó, mert én kb. 3/4 óra alatt érek haza mh-ről, ha nincs dugó. Ugyanennyi vissza és máris 1 1/2 óra, ha ideális a körülmény és még nem is voltam a védőnőnél. Ja, és én 9-6ig dolgozom, szóval patt helyzet. Mind1 valahogy meg kell oldanom majd, ez van...

Kép

Kép
bettica

Bettica!
Mintha magamat hallanám annó még az elején..... És ez még csak a jéghegy csúcsa.
Lesz EKG a belgyógyon, az is csak délelőtt van, meg fogászat, meg labor, meg, meg, meg, meg........ Hamar eleged lesz ne aggódj, kifakadtam már egy párszor én is!
Vendég

Bettica, köszi! csak kíváncsi voltam, mert a múltkor nagyon elharapódzott a helyzet a házidokimmal, vagyis inkább az asszisztensével.

Akkor minden alkalommal el kell kéredzkedni :shock: , aztán meg ledolgozni, jaj, jaj...

Kép
apple

Hát, talán a laborral nem lesz gond. Az EKG az gondolom, hogy időpontos. A fogászat is, bár oda tudok péntek délután menni(akkor szerencsére csak 4 ig dolgozom). A belgyógyászati kivizsgálást meg majd a házi doki megcsinálja, csak ahhoz kell a kiskönyv... Most megcsináltatom azokat a vizsgálatokat, amikhez van beutalóm, aztán elmegyek kiskönyvért, ahol egyből be is írhatják az eredményeket. Utána házidoki, majd el is érkeztem a 12. heti uh-hoz.
Azt hiszem nem órákban fogom számolni a rászánandó időt, hanem egyész napban, akkor nem húzom talán magam fel annyira... ;)

Kép

Kép
bettica

Apple: az én házidokim nem ajánlom...

Kép

Kép
bettica

Monacska, Bettica,
köszi a választ!

Bettica,
hát a bajomat szerintem nem a PCO-nak köszönhetem, hanem anyukámnak, meg a genetikának. Neki volt pajzsmirigybetegsége (szülés után jött elő nála), és mivel azonos neműek között családon belül halmozódik az előfordulása, nálam is kialakult. 17 évesen még nem volt, lehet, hogy nekem is a szülés hatására alakult ki. Mivel minden mindennel összefügg, lehet, hogy a PCO-s van ettől :lol: A lényeg, hogy együtt lehet vele élni, és lehet még Lilinek egészséges kistesója.
Most beszéltem a dokimmal, azt mondta, ezek szép tüszők, ebből bármi lehet még. Csak repedjenek is meg.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Anyókám, mennek a drukkok!!!!!!!

Vicky: sajnálom a pé dolgot!

Rambóka: igen én voltam az akinek alacsony volt a hője, és ugyebár kiderült hogy alulműkszik a pm-em. Szedem is szépen az L-Thyroxint és szerencsére semmi bajom tőle. Pedig már a metet is nagy dózisban szedem mert semmi bajom nem volt tőle. Így már 3x850et szedek, pedig csak október 24.én voltam Tűűnél. Ugye nem baj hogy nem vártam meg a 2 heteket? Mert gondoltam ha bírom emelem, ha meg nem akkor nem.

Csajok, hogy TI milyen ügyik vagytok! Szégyenlem magam mert óvónéni létemre én ilyeneket nem csinálok. Lehet hogy azért mert a Férjemen kívül senki nem értékeli a családban????? :cry: :evil:

Hát lányok én olyan hülye vagyok hogy kész voltam magamtól tegnap. Nem elég hogy dögrováson vagyok, taknyom nyálam egybe, kómás vagyok, szétmegy a fejem, ergó táppénzen vagyok péntekig. Ugyanis az történt, hogy valakinek nagy hévvel levelet írtam és valami gombot megnyomhattam közben mert elszállt a magyar nyelvű billentyűzetem. Elég érdekes dolgokat írtam szimbólumokkal meg kriksz kraksz betűkkel. :lol: Aztán Apa segítségét kértem aki bután nézett rám, hogy hogyan is csináltam. És még ő sem jött rá, nemhogy még én. Itt szenvedtünk vagy 2 órát, mire arra jutottunk hogy a böngésző újabb verzióját letöltjük, és hátha. Lássatok csodát sikerült. Vicces!

hajni...
Budaörs

Kép

Kép
lecso

Szia Rambóka!

Voltam már endokrinológiai kivizsgáláson. A hormonális értékeim határon belül vannak. Az inzulinszintem pedig a felső határt súrólja de nem lépi át.
Ismerem a PCO-s oldalt. A barátnőm lombikbébis és ő nagyon sokat segített nekem tájékozódni. Ő "diagnosztizálta" nálam a betegséget. A dokim nem olyan rossz. A székesfehérvári kórház meddőségi osztályának a vezető főorvosa. Nagyon jó fej. Ő volt az első aki azt mondta, hogy ez valószínűleg PCO, de mivel a laboreredmények ezt nem igazolták elbizonytalanodott. Azért felírta a Merckformint, hogy egyenlőre szedjem három hónapig, de nem történt semmi. 2x 500 mg-t. Sajnos semminemű változást nem tapasztaltam. Csak ejnyhe mellékhatások jelentkeztek, hasmenés és szélgörcsök. Az utóbbi igen kellemetlen volt. De hát beszedtem. Azóta nem voltam vissza a dokihoz. Az apukám nagyon súlyos szívinkfarktust kapott, úgyhogy megvolt a lelki gondok. Egy kicsit nagyon kimerültnek érzem magam, meg a sok kudarc is elkeserített, úgyhogy úgy gondoltuk, hogy az új évben újra kezdjük a dolgot, valami más megközelítésből.
A dokim a páromat is el szerette volna küldeni adrológiai vizsgálatra, mert hát nem esek teherbe. Meg fogjuk csináltatni a vizsgálatot, de egyenlőre velem a probléma. Szegénykém katonái hiába igyekeznek, ha nincs vár amit be lehetne venni.
Egyébként Siófoktól 25 km-re lakom. Tab mellett.

Üdv

Timi
gyorfitimi

Gyorfitimi: üdv!
nagyon aranyosan írtad:
[quote]S írta:zegénykém katonái hiába igyekeznek, ha nincs vár amit be lehetne venni.
ezt megmosolyogtam, nagyon finoman és nőisen írtad le a problémát.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Szia Czinkeb!

Köszike nagyon aranyos vagy. Örülök, hogy sikerült vidám pillanatokat szereznem.

:D
gyorfitimi

légyszi szorítsatok holnap reggel!!
holnap szúrom az első puregon szurit. félek kicsit, mert nincs körzeti holnap reggel, így majd mi csináljuk.
csak az a baj, h én soha nem nézem a vérvételt. sem , ha nekem, sem ha másnak csinálják. megkérem majd a párom, de nem tudom, h mit fog hozzá szólni.
állítólag nagyon könnyű, és a tájékoztató szerint is egyszerűnek tűnik.
na mindegy, majd meglátjuk!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb nagyon drukkolok majd!

A cél lebegjen a szemed előtt.

Szia-szia

Timi
gyorfitimi

Sziasztok!

Lányok itt mindenki kézműves? Fantasztikusak vagytok!
Nagyon sokat okosodtam ajándékozás terén, KÖSZÖNÖM!!
Most van időm így nekifogok pár dolognak, de szép különleges üvegeket hol lehet találni??????
Milyen nevezetű boltban?

Anyóka nagyon drukkolok ennek a hónapnak a sikeréért!!
++++++++++++++++++++++

Czinkeb én sem bírtam soha a tűt..de az utolsó ciklusnál több szurit adtam a pocakomba,az elsőnél kicsit nehéz a bőrödet átszúrni de aztán csúszik simán a tű.
Sikerülni fog!!!

Lecso hogy vagytok?
Vendég

rambóka: A sote I.-re járok Speer Gáborhoz. A TSH-m mindig jó szokott lenni (legutóbb 1,928 uIU/mL tartomány 0,35-4,94) , mindig meg is nézzük, mert van a családban több strummás. Egyébként már én is kezdem kételkedni a pé-mben, csak az volt a gyanús, hogy volt ez a tojásfehérje és a 36,5 nekem már horror értéknek számít. Holnap megyek mellékpajzsmirigy uh-ra. Kíváncsi leszek, hogy ez okozta-e a vesekövemet.

hajni: Köszi.

apple: Én is békási vagyok és én a duna felöli oldalon lávő rendelőbe járok Sléder Évához, aki azon kívül, hogy háziorvos, még belgyógyász és nőgyógyász is. Nekem szó nélkül írja a metet. Még plusz receptem is van. Viszont volt egy másik dokinéni is, akihez egyszer betévedtem és ő is felírta nekem.

anyóka, czinkeb.: Mennek a drukkok ezerrel ++++++++++++++++

bettica: Ezzel a görbével inkább nem büszkélkedem.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Hú lányok, hogy ti milyen ügyesek vagytok! Az én kézügyességem... khm... inkább hagyjuk! :lol:

Rejo!
Igen, én is szerencsétlen tanárok táborát gyarapítom :) Imádom a munkám, csak ezek a mai gyerekek(és ezek a mai szülők...)Tisztelet a kivételnek, de tudjátok egy kis faluban - elég nehéz.
Magyar és francia szakos vagyok, de a franciát közel s távol sem tudom tanítani, de a magyart imádom.

Eggyel fentebb is sokat panaszkodtak, nektek is olyan pocsék volt a tegnapi nap?(még a mai is egy kicsit, de nem annyira) Élni is alig volt kedvem meg erőm, hulla voltam.
És mostanában annyira nem tudok egy jó pihentetőt aludni! :( Pedig időben lefekszem.Lehet, hogy ez a baj? :wink:

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
zazzy

Nekem holnap-holnapután táppénz, mert megyek erre az uh-ra és már nem volt pofám megint elkéreckedni, úgyhogy kiirattam magam. Holnap megyek a barátnőmhöz babázni. A kiskrapek 3 hónapos múlt és tüneményes.
vicky79
Budapest III. kerület

Timi!

Én a helyedben tuti visszamennék az endokrines dokihoz és kérnék újra metet, de minimum 3X500-ban! És adnék neki fél évet. Ezalatt a fél év alatt szorgalmasan hőmérőznék, h. lássam h. javulok-e. Elmennék HSG-re és megnézetném a párom hadseregét is.
Mennyi volt az éhomi és aterheléses inzulinod?
Mennyi volt az éhomi és a terheléses cukrod?
A visszatérő gombás fertőzés mindenképpen arra utal, h. időnként az egekben van a cukrod!!!!!
TSH-d mennyi volt?
Prolaktinod?
Kortizolt néztek?
(Lehetőleg mértékegységgel írd meg!)

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Sziasztok!

Ez jött tegnap a Születés Hete hírlevélben. :)

http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=99&cid=49847

Most csak ennyi. :D
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Vicky, akkor Te egy nagyon szerencsés ember vagy. Én a hegy felöli oldalon lakom, nem hiszem h át tudnák menni. Az én dokim mindenen parázik, nem beszélve az asszisztenséről, az a nő egy agyrém!!

Kép
apple

Czinkeb, remélem már túl vagy az első szúráson, remélem minden rendben ment. Én is szörnyen írtózok a tűtől.

Kincsecske, szerintem Corában vagy akár tecsóban is szétnézhetsz, lehet ott is találni kisebb üvegeket. De vannak az ún. kreatív boltok, ott biztos van. Én is ott vettem. Nézd meg a neten, szerintem kell, h legyen Debrecenben is.

Kép
apple

Sziasztok,
hát túl vagyok az első szurin! ez tényleg nagyon egyszerű volt!
a tollat pikk-pakk összeraktam, levegőtlenítettem, fertőtlenítettem , akár egy profi.
aztán csak néztem az asztalon lévő tollat, h hú ha elég nagy az a tű, de hát muszály! :shock: a párom nem igazán akarta beadni, kicsit tartott tőle, szegénykémnek még rémálma is volt.
aztán ülve a pocimra raktam a tűt, gyűjtöttem az erőt és nem is kellett benyomnom , becsúszott magától. mint kés a vajban. v mint tű a pocihájban? :lol: megnyomtam a gombot, és kész is volt.

Zazzy: én fr-t tanultam középisk-ban 5 évig, Belgiumban voltam kb 1 évet baby-sitterkedni. imádom a fr-t, de már annyit felejtettem, mert sehol nem használom. :cry: most is angolul tanulok. de elterveztem, ha otthon leszek majd gyesen, előveszem újra. persze, ha a gyerek is hagyja majd! :wink:

vki kérdezte: érdekes üvegeket és a kreativ hoppyboltba vettem, bár lehet, h ott drágább. meg én pl nem dobom ki a pálinkás üveget, van a viola áfonyás pezsgő , aminek sötétkék üvege van, gyönyörű!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

[quote="czinkeb."]
írta:
czinkeb.meg én pl nem dobom ki a pálinkás üveget, van a viola áfonyás pezsgő , aminek sötétkék üvege van, gyönyörű!

Czinkeb drága!
Lebuktál, férjestől mindenestől! :lol: :lol: :lol: Titokban züllesz! Bár mostmár elég nyilvánvalóan felvállaltad! :lol: :lol: :lol:

Ügyes vagy, hogy beadtad magadnak. Szerintem csak akarat kérdése, hogy megtanulja e valaki, vagy sem!

De tudod, amikor benyomod a gombot, még egy lassú 10-et számolj rá, hogy az utolsó csepp is bemenjen! :wink:

Ügyes vagy!

Nincs más hátra csak nagyon nagyon drukkolni Neked!!! :D

most ennyi, majd később leszek még!

Cuppancs
Vendég

Czinkeb, nem csodálom, h férjed nem vállalkozott a szuri beadására. Az enyém is azt mondta, ha vmikor erre kerülne a sor (de remáljük nem!), ő sem lenne képes rá.
Nagyon ügyi voltál!!!

Kép
apple

Kavics: van a mézes barackos pálesz, ami nagyon fincsi, nagyon szép üvege van!!csak azért isszuk, h tudjak mire festeni!! :wink:
és a voila sötétkék üvegen meg gyönyörűen mutatnak a delfin, csillag, kagyló üvegfestések!!! 4-et is festettem és ott díszeleg a konyhaszekrény tetején. az ilyen üvegekbe lehet száraz virágot is tenni, de magukban is nagyon mutatósak.
igaz nekem nem annyira jó a kézügyességem, séma alapján festek, de nagyon élvezem azt!!tényleg olyan szépeket lehet csinálni!
olyan klassz lenne, ha én is tudnék hímezni, olyan szépeket rakott fel Rejo is . a manóját egyenesen megírigyeltem!!! :wink:

szuri a tollal, meg tényleg nagyon egyszerű! nem is gondoltam volna!
ja és a párom végig ott ült mellettem, h legalább lelkiekben támogasson. de állítása szerint, ha nagyon nem bírtam volna, beadta volna. bár azért vannak kétségeim :roll:
kb mint egy ...hm, hirtelen a tamponfelhelyezés juttott eszembe. lehet, h mert ezt is csináltam reggel. :oops:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Anyoo!

Hogy vagy?
Minden okés van?

Czinkeb.!

Ügyi vagy hogy beadtad magadnak! :)
Én kutyának adtam kétszer szurit, nagyon izgultam előtte, tök gáz volt, pedig meg sem nyikkant a kutya. :)

(Nyilván ez nem a Ti hibátok, de kezdem kicsit rosszul érezni magam az miatt hogy páran próbálkoztok stimuval, mi meg csak nézünk és nem teszünk semmit, közben meg nem jön a baba. Türelmetlen vagyok, meg kicsit "belefáradt" -ha mondhatok én egyáltalán ilyet-, elegem van ebből az egészből. :?)

Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Köszönöm szépen a szurkokat mindenkinek! Remélem célbaértek! :)

Tegnap megvolt az inszem, minden rendben volt, a többi a fiúkon múlik :P

Lafim, jó a ticker! De egy hónap nem pont 4 hét :wink:

Czinkeb, drukk itt is! :wink:

Monee, csak azért mertem a lekvárreceptet felrakni, mert egy topikban olvastam és ott a lányok közül többen kipróbálták és mindenki dícsérte.
Köszi, minden rendben van - nem érzek semmit...
Ne legyél türelmetlen! tudom, könnyű mondani... Én január óta eszem a metet, eddig vártunk hogy hasson. Te mióta szeded?

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!
Anyoooka, Czinkeb nagyon drukkolok nektek!!

Monee, nyah ne légy szomi, se frusztrált; én se nem stimuzok meg még a gyertyaállást is kihagytam most a kekszelések után, de nekem most "jó" így. Talán azért nem vágyom annyira a stimuzásra mert én már megtapasztaltam milyen az amikor napi 6 szurit kapok aztán eredmény a nagy nulla! Eljön a mi időnk is hidd el, addig virtuálisan fogom a kis kacsódat, okszi?! Nagy puszi a kobakodra!;-)
Vendég

Anyoo!

Boldog szülit Dorkának! :D
Örülök hogy a ficánkákkal is minden okés volt! :wink:

Április óta szedem a metet és kb. 3-4 hónapja mondhatom hogy hatott, hiszen eltűntek a ciszták. Nekem más bajom nem volt előtte sem, uh nem is tudom leszűrni hogy van-e más változás. De miért ne lenne, hisz a full cisztás petefészkem kitisztult, nem fáj a PÉ, minden hónapban van, szóval kb minden okés.
Tudom, tudom, ez az idő még kevéske, mostantól kéne indítani a fél évet, de mit csináljak a türelmetlen érzéseimmel. Mindig csak megjön és megjön és egyre többen lesznek körülöttem babások és ez rossz érzés. Leginkább kiábrándító, mert nem tudok semmit sem tenni érte hogy sikerüljön.
És akkor jönnek a kérdések is még pluszban: Mi van akkor ha várunk most fél évet, utána elmegyünk HSGre és kiderül hogy nem is vagyok átjárható?! Akkor ez a fél év kidobott idő volt. De detto ez a helyzet ha a Páromnál is van valami... Áhhh... :cry:

Monee

Monee

monee85

Jaj, pedig mikor elkezdtem írni eszemben volt: Anyoooka, én is nagyon boldog születésnapot kívánok Dorkának!!!
Vendég

Monee:
Te egyáltalán ne érezd magad rosszul!!!!

sőt !én meg azon gondolkodtam, h leírjam -e egyáltalán, mert mindenki csak türelemre intett. :roll: tudom, jóindulatból , meg tapasztalatból!!!tehát semmi negatívumot nem éreztem ki az írásokból, hsz-okból! sőt köszi őket mindenkinek !!! :wink:
csak hát nekem nincs türelmem! megyek előre a csillagképemhez hűen, mint egy csökönyös , önfejű, dúvadt kos! :lol:
de most nem is várok nagy csodát ettől a hónaptól! megpróbálom. ha jön a baba, nagyon fogok (fogunk) neki örülni. ha nem jön a baba, akkor kérek átjárhatósági vizsg-t ......és nem tudom még.
de úgy éreztem, h nekem most ezt a hónapot ki kell próbálnom! még akkor is ha hibázom!!!és hidd el, nagyon sokat gondolkodtam.
leveleztem egy volt kolléganőmmel, aki ajánlotta a dokim . a dokimhoz jár már évek óta a Mágus mellett és most csinálták az 5.!! lombikot neki. nehezen adott tanácsot, de a szavaiból azt vettem ki, h megbízhatok a dokimban, tudja mit csinál és időben továbbküld a Mágushoz, nem kísérletezget rajtam!
szóval , még én kérek bocsánatot, és nem akartam senkiben ilyen és hasonló gondolatokat véletlenül sem ébreszteni!! tényleg!!

FEL A FEJJEL!!!Te is érezni fogod, h mit kell majd tenned! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Monee: látod, én is ezért akartam belevágni ebbe a hónapba!
várok 1/2 évet, nincs semmi, utána átjárhatósági és...
DE PERSZE NEM AKAROK RÁBESZÉLNI SENKIT A STIMURA!!!!!TÁVOL ÁLL TŐLEM!!!
csak nekem is pont ezek a gondolataim voltak, mint neked!!!
szerencsére a párom rendben van (110M/ml mozgékony kiskatona :lol: ) !

fel a fejjel!!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Köszönöm Dorka nevében!

Monee, ez alatt a mondjuk fél év alatt amíg vártok, csináltassátok meg ezeket a vizsgálatokat, nézzétek meg hogy átjárható vagy-e, hogy Apa kiskatonái hogy állnak...
Azt mondják, hogy hsg után nagyonn a teherbeesés esélye! :wink:

Czinkeb, én már elmondtam a véleményemet múltkor odaát. Annyit szeretnék még hozzátenni, hogy én stimunak mindenképpen csak akkor mentem volna neki, ha legalább az átjárhatósági megvan! Mert ha ott nincs minden rendben akkor felesleges hormonokkal bekavarni! Persze mindenki saját maga dönt...

Kép

Kép
anyoooka

nagyon nagy... Nem tudok írni :oops:

Kép

Kép
anyoooka

Anyóm!

Dorkának sok boldog szülinapot!
Nektek pedig ezer drukk, és megy a visszaszámlálás a teszthez...... Nagyon drukkolok!
Vendég

én az átjárhatósági és stimu sorrenddel meg kicsit úgy vagyok, mint a tyúk - tojás elmélettel! ebbe is belegondoltam! persze, lehet, h nem jó a gondolatmenetem!
de
1, verzió: először stimu (most 12e-mbe kerül a szuri + 6e uh) és ha nem jön a baba, akkor utána átjárhatósági.
2, verzió: először átjárhatósági (hallottam 30-40e árakat is !, persze lehet, h az magán és ,,sűrgősségi,, eljárás, nem állami és nem 2 havi várólista, nem tudom!) és utána stimu. tehát ha átjárható vagyok ,,kidobtam az ablakon,, egy rakat pénzt ,,feleslegesen,, + kórházba voltam és 2 nap táppénz.

persze lehet, h nem vagyok az és meg kell így is csináltatnom....

és az én esetem: enyhe ir , rossz hormon, semmi menszesz (nemh pé hiány) és a többi külső jel.

NA MINDEGY , NEM AKARTAM ILYEN VIHART KAVARNI!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Monee: Tudom, hogy nem kérdezted, de én is elmondom a véleményem. Úgy vettem ki a szavaidból, hogy aggódsz feleslegesen vártok fél évet. Akkor ne tétlenkedjetek. A lelkinyugalom mindennél többet ér! Csináltassátok meg azt a HSG-t és kiskatona vizsgálatot. aztán, ha minden rendben, akkor nyugodtabb leszel Te is ez alatt a fél év alatt. És ahogy Anyooo is írta, közvetlenül átjárhatósági után nagyobb az esély...

Kép

Kép
bettica

Dorka: Nagyon boldog szülinapot kívánok neked!

Hatalmas puszit neki a nevemben is!

Kép

Kép
bettica

Czinkeb: mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit és milyen sorrendben csinál. Max. elmondjuk a véleményünket, hogy miért nem értünk veled egyet. ;)

Kép

Kép
bettica

Monácska, Bettica köszönjük! :lol:

Monácska, a drukkot is! Annyira jól esik hogy ennyien szorítanak értünk!

Czinkeb, nekem a hsg egy fillérembe sem került! Dokimmal megbeszéltem és a következő ciklus elején már meg is csináltuk!
És nincs kórházban fekvés, teljesen ambuláns, bemész, megcsinálják és hazamész.

És ha nem sikerül a baba a stimuval mert nem vagy átjárható, akkor is kidobtál egy rakat pénzt az ablakon, feleslegesen terheled a szervezetedet hormonokkal, feleslegesen szurkálod magadat...
De mint írtam, mindenki maga tudja!

Kép

Kép
anyoooka

Anyooka, Boldog szülinapot Dorkának! Lesz szülinapi buli a hétvégén?
Pihizz!

Kép
apple

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?