Új privát üzeneted érkezett!

BODZI!

GRATULÁLOK BENCE BABÁHOZ!!! :lol: :lol: :lol:
SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!

Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Jajj nem ezt a képet szerettem volna feltenni...bocsánat :oops: :oops:
hanem ezt
Kép

KépKépKépKép
*orsi*

KEDVES BODZI ÉS BENCE!

SZÍVBŐL GRATULÁLUNK, ÉS A LEGJOBBAKAT KÍVÁNJUK A KIS CSALÁDNAK!

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Szeri!

Babakötvénnyel kapcsolatban mi is tanácstalanok vagyunk... :roll:
Szóval engem is érdekelne hogy mit hogyan kell intézni és megéri-e...stb..

Pinkiné!

Örülök,hogy minden renben a babával/babákkal! :)
Aztán 2 hét múlva pedig tessék kérni képet is a dokitól! :D

Marietta!

Utólag ugyan, :oops: de nagyon boldog szülinapot kívánok neked!

Vicky!

Nagyon örülök,hogy nincs olyan nagy baj mint gondoltátok, és drukkolok továbbra is,hogy minél elöbb bejelethesd Te is a jó hírt nekünk! :wink:

Adri!

A prividet megkaptam és válaszolok is remélhetőleg még ma,ha lesz időm. :D
Gáborka már milyen nagyfiú!:)Esetleg egy kép róla??? :)

Arwen!

Juj ne is mond a mézeskalácsot!! Én is mindíg sütök jó sokat,de kb 1 nap alatt elfogynak. :D Már olyan karácsonyi hangulatom van néha...csak egy kis hó hiányzik... :oops: én szeretem a havat...és nagyon hiányzott hogy tavaly nem esett...
A lakást is mindíg feldíszítem mindenféle ágakkal,narancskarikákkal stb...hááát nem tudom most lesz-e erre időm... :D

Ágota!

Drukkolok,hogy ne kerüljön sor a műtétre!
Nagyon ügyes Csongi! Képet kérünk szépen! :D

Rólunk:

Ma egész jól elvoltunk a fiúkkal.:) Domi sem unatkozott, és Samu is rendesen alukált 2-3 órákat...mert azt hiszem nem mondtam,hogy ő max 1-2 órát alszik egyszerre...szóval a 3 óra a rekord eddig.:)

Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Ragota, én is a Kismama-újság ajánlását követtem kajcsi ügyben, ami pl. a naptáraikban szokott benne lenni. Le fogom ellenőrizni, de gyanús, h Arwen linkje is uez, v. legalábbis nagyon hasonló.
Ja, ha érdekel mást is: a 2005. januári számban van az alvásról elég sok, Nem mi rontjuk el címmel. Ez volt az, Ágota, ugye?
Drukkok a srácoknak! ++++++++++++++++++++++++

Kösz a járókás válaszokat!
Én a fiamnál nem használtam, most szeretnék használni j-t. ha más nem, hát majd a fiam mászik be, h pl. nyugodtan legózhasson. :lol:
én nem a háló miatt álltam el attól, nem hiszem, h komoly gondot jelentene az, hiszen jó esetben nem hosszú percekig, órákig bámul ki belőle vágyakozva a baba, hanem játszik benne, hanem mert az a pár kapaszkodó kevés egy állást gyakorló babának, és akivel beszéltem, azt mondta, h úgy tűnt, ez frusztrálja a babát. Ritkán válik be a járóka, nem sok gyerek szereti, de ha sikerülne, az nagy áldás lenne, mert megkönnyítené a dolgunkat.
Írtátok, h összecsukható a Tietek, de azért nem olyan egyszerűen, h megérje napközben többször is csukogatni, ugye?
mindegy, végülis csak elfér majd vhoigy... :roll:

Kép

Kép
nán-dorka

Pinkiné, de klassz! Sok puszi a kis embriókezdeménynek! :)

Orsi, csodagyönyörűek a fiaid! Büszke lehetsz rájuk! És fel lehet fedezni köztük a hasonlóságokat.

Viki, de örülök, h nincs nagy gond! Hajrá babóca, így vagy úgy, várunk! :wink:

kötvény: nálunk a férjem foglalkozott vele, majd ha beszélünk, megkérdem. mert már elmentek aludni a nagyobbal.
de megérni megéri, úgy tudom, ha tud az ember belerakni, előnyösen gyarapodik.

Kép

Kép
nán-dorka

Kép

Ilyen szép napokat kívánunk mindenkinek! :wink: :wink: :wink:
leovica

Sziasztok!

mi nem csinálunk start számlát.(18 évig nem fizetek állam bácsinak :twisted: a semmiért) inkább v.mi biztositásban gondolkodunk ami hoz is v.mit nem csak ugy van.

Bridzsi

Kép
esztora

Pinkiné!

GRATULA!!!!!!!!! Nagyon örülök hogy minden oké!!!!!!! :D
csipcsab

Sziasztok Lányok!

Hát a járókánk nem olyan, amit naponta többször össze lehetne csukni... Csuda édi Dorka!Vigyorika.

Pinkiné, jajj, nagyon szuper. de most megint várhatunk egy 2 hetet...már annyira izgi!

Orsi, nagyon szépek a Srácok, és nagggyon hasonlítanak egymásra!
Nekem is olyan karácsonyi hangulatom van. Mindig izgalommal húzom el a függönyt, hátha...remélem idén fehér lesz a Karácsony, bár ez az idei hó nélkül is csodáslatos lesz!

Vicky, szuperszuperszuper!

Babkötvény: nem éri meg igazán, legalábbis mi így számoltuk. Mi az abegonnál nyitottunk egy babaprogramot. Oda fizetünk minimálisat és esetiként a megtakarításokat, amihez bármikor hozzányúlhatunk, ráadásul vissza is igényelhető 10% vagy max. 100e ft / év. asszem, de most így papírok nélkül nem akarok hülyeséget mondani.

Képzeljétek, tegnap adtam Csonginak egy pici (mokkás) kanálnyi almalevet (lereszelt almának a levét), és estére allergiás kiütései voltak. 13 körül kapta az almalevet és este 7kor jöttek ki a kiütések. Lehet attól, vagy az előbb jött volna ki?

No megyek dógozni, márhogy rendet rakni. Annyi kinőtt ruhánk van, most bezsákolom őket.

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Siras van,csak egy perc,aztan este majd tobbet:
Babakotveny:nekunk azert nem volt szimpi,igy nem is nyitottunk,mert az allam meghatarozza azt,hogy utana 18 evesen mire koltheti a gyerek a penzt..... :shock:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Babakötvény nekünk sincs start számlán. Ugy hallottuk mi is, hogy nem éri meg, plusz amit Arwen is mondott. :( Lillának van megtakarítási számlája, és akkor már Olinak is az lesz, hogy egyforma legyen a 2 gyereknek.

Allergia: Lillának 1× volt epertől, de az hamarabb jött ki. Viszont lehet, hogy Csonginak lassú az emésztése? :oops: Várj pár napot, és később megint próbáld meg úgyanúgy.

12-es házas oroszlánnal simán belefér valami allergia. :(
Tényleg. Ezt a szívproblémát milyen jelzések mutatják a horoszkópba? Gondolom Nap biztos. :oops: És még? (szaturnusz??? )

Pinkiné várjuk a köv. UH eredményt, persze Mariettáét is! :wink:
Bodzi vajon mikor mehet haza? :lol:

Karácsony: én is nagyon várom már. Lillának hímeztem már egy mikulás zsákot, most pedig karácsonyfa díszeket készítek. :lol: Szintén keresztszemes lesz. 8)

KépKép
KépKép
fioona

Dorka csuda vidám4 Kívánom, hogy örökké legyen ilyen! Annyira tündériek ezzel a végtelen magabiztosággal, és bizalommal a világ felé!

Domi pedig nagyon gondoskodó, jól gondolom, hogy rád hasonlít belsőleg Orsi?

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok DrágaLányok!

Először is BODZIKÁM:D:D:D:D

ISTEN HOZTA BENCÉT IDEÁT!

Ágota:D
Örülök, hogy Csongival kapcsolatosan megoldódtak a problámák, nagyon jó, amiket leírtál, biztos vagyok benne, hogy Ti tudtok Neki igazán segíteni! Aztán vmikor télleg összefuthatnánk, ha lesz egy kis időtök!

Fioo:D
Godolom csudiszép dolgokat készíteszkarácsonyra! Én hagyományosan bonbont és mézeskalácsot szoktam csinálni, hátmost meglátjuk, mire lesz idő...:D:D:D

Orsikám:D
Csudiszépek a Srácok!

Arwen:D
Sajnálom a sz_r éjszakákat! Remélem mielőbb rendeződik a dolog! Áki sem alsziktól jól mostanság, bárhozzűtok képest még semmi, smit produkál...meg nálunk inkább a nappal gázos.
Most ismegébredt a délelőtti fél órás pihiből, megyek is...
millió puszi mindenkinek!

porsika

Fioona kérünk majd képeket!!!

hát igen szép dolog a babakötvény mi???kapsz egy nagy büdös semmit,ha nem fizetsz rá akkor mit kap 18 év múlva 42e ft-ért 1 zsemlét?ha meg fizetsz használják a pénzed és még nem is arra költi amire szeretné?

Pinkéné neked is nagyon nagyon gratulálok!!!várjuk a további híreket!

Bridzsi

Kép
esztora

na szóval Pinkiné neked is nagyon nagyon gratulálok!!!várjuk a további híreket!

Bridzsi

Kép
esztora

Hát....... tiszta véletlen....... éppenséggel........... tudok képet mutatni! :mrgreen: :oops:

Kép

Képzeljétek oda a szaloncucót, meg persze, hogy nem plüss állatokkal van kitömve. :roll:

És ezt készítem:

Kép

Az elsőt varrom mégcsak, a rózsás "fagyitőlcsérest".

KépKép
KépKép
fioona

Fioo:D
Ez csudiszép!!

Lányok, nálam megint beindult a paragép :oops: :oops: :oops:
Szerintetek normális, hogy Ákosnapközben nem alszik tovább 1, 1,5 óránál? De ilyen hosszan is csak egyszer, inkább fél-háromnegyed órákat alszik. Éjszaka 9-et, kisebb megszakításokkal. Nem árt eza fejlődésének? MErthogy állítólag ilyenkor fejlődik az idegrendszer... :oops: :oops: :oops: Szerintetek?

porsika

Porsi, sztem tuti nem árt. Meg nem is hinném, hogy ez sokáig tart, lehet csak átmeneti is. Lilla is elég hamar 1× aludt nappal, és több ilyen babáról is hallottam. Tudják ők mennyi kell nekik. Sokkal ösztönösebbek, mint mi. Bíz benne! Okos kis bébik ők! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Porsi, gondolkodtam rajta. Mielőtt odáig jutna a szervezete egy bébinek, hogy a kialvatlanság kórosan befolyásolja, bizonyára mozgósítaná a vésztartalékait. Ezt pedig abból látnád, hogy nem gyarapszi. Szóval amíg szépen fejlődik, gyarapszik Ákos, nem áll fenn ilyen veszély.

KépKép
KépKép
fioona

Porsi Nyunyi napirendje a következő:eszik,játék kb 1 1/2 -2 órát aztán alszik 30-35 percet néha 1 órát.
védőnő szerint ő az elaprózó tipus nem alszik egyszerre sokat.viszont a b.kocsiban 2-3 órát is szunyál séta közben

Fioona nagyon jók ismét az alkotásaid!!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Ma hazajöttünk, de egyenlőre csak bejelentkezem.
Kicsit még káosz minden, rendezem a sorokat és jövök :)

Kép
bodzi

Bodzi!

De jó!!!!!!!!

Várjuk ám a fotókat majd!!!!!!!!!!!!!!!! :D Persze csak mihelyt egy kis levegőhöz is jutsz!!! :lol:
csipcsab

Nikó írt iwen, bemásolom. :)

"Köszi szépen, jól vagyunk, babóról még semmi hír, ha lenne, azt már azért jeleztem volna. Bocsánatot kérek mindenkitől, hogy mostanában hanyagollak benneteket, de november 15-én 23-án lesz a pótállamvizsgám, és most reggeltől estig tanulok, mert most sikerülnie kell. Amint levizsgáztam, ígérem jelentkezem, addig is puszilok mindenkit, már mennyi változás lehet azóta, hogy nem voltam )). Győzzek majd visszaolvasni, és csodálkozni.

Most megyek is, mert még vár a tanulás, pussz
Nikó"

Bodzi:
várjuk a képeket és a szüléstörténetet. :)

Kép
Kép
h@jni

Bodzi, Isten hozott itthon! Gyere, amint kedved támad, mi szeretettel várunk!
Ari, h a vonalzód még a heteket számolja! Persze rá is érsz átállítani, mondjuk majd ha lesz egy édes fotótok! :wink:

Fio, csodagyönyörűszépséges, amiket csinálsz! Jó ennek a csajszinak, h ilyen gyönyörű zsákja van!

babakötvény - megkérdezem majd a pénzügyeseket a családban!

Kép

Kép
nán-dorka

Nikónak megy a megadrukk a vizsgához!!! ++++++++++++++
meg mindenhez!!! :wink: :wink: :wink: +++++++++++++++
Kösz, Hajni, h kispostás voltál! :wink:
Veletek mizujs mostanában, Hajni???

Kép

Kép
nán-dorka

Porsi, az én Doróm dettó, mint Nyunyi, rövid alvások, kivéve ha séta kint. Na, ezért voltunk mi úton a fiammal állandóan. Ő is csak a babakocsiban aludt "rendesen". Doró is ezenkívül még esetleg a cicivel a szájában hajlandó hosszabban csicsiskálni.
De ismerek babát, aki csak öt perceket aludt napközben. És szépen okosodik ő is!

Kép

Kép
nán-dorka

Amilyen fos volt a tegnapi napom ugy is végződött!!
el kellett altatni a macskámat (Viva cica) Anyu elbúcsuzott tőle de én nem tudtam...
daganat volt a máján és áttétes lett a gyomrára.nem tudott enni 2 napja csak feküdt de látszott hogy az is fáj neki.
infuzióval még kb 2 napja lett volna de inkább nem hosszabbitottuk meg a szenvedését.
nagyon hiányzik mert 13 és fél évig volt nál

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora!

Nagyon sajnálom a cicádat :(

Anyósomnak is van egy veterán cicája, már 17 éves! Szegény, ahogy kinéz beleillik egy rossz horrorfilmbe. :cry: Múltkor beszélgettünk és mondta, hogy ha a babaszületéséig a természet nem intézi el a magáét, Ő fogja elaltattatni, nehogy a picinek baja legyen tőle.

Tegnap voltam vérvételen, meg legadtam a háziorvosnál a táppénzes papírt. A vérvétel szörnyű volt. :cry: Az idióta nőszemély nem találta a vénámat (pedig előtte még szabad szemmel is látható volt) és ott forgatta a tűt a kezemben. Hát, majdnem rosszul lettem. Aztán a háziorvosnál 2,5 órát vártam, s megtudtam, hogy holnap Ők megcsinálják az EKG-t.

A védőnénihez jövőhét csütörtökön megyünk :)

Nikó, mennek a drukkok.

Én is ma megyek be a suliba, amit csinálok, mert hát a végső vizsgáim pont a szülésre esnek, úgyhogy halasztást kell kérnem :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Köszi a kötvényes infókat. Még gondolkozunk, de így azt szűrtem le, hogy annyira nem érdemes vele foglalkozni... Nán-dorka: azért várom,hogy ha megkérdezted a férjed, hogy leírd mit mond ezzel kapcsolatban.

Pinkiné: GRATULAAAA!!!! Jó érzés kismaminak lenni, igaz?

Esztora: Sajnálom a cicádat :(

Nikó: de jó hallani felőle, köszi az infót Hajni. DRUKK a vizsgához és várjuk vissza!!!

Fioona: eszméletlen ügyi vagy!!!! De elárulod hogy van időd minderre???

Ragota: a pozitív hozzáállásotok irigylésre méltó, szerintem segíteni fog!!! Almaallergia? elképzelhető... védőnőnek mondtad?

Doró mindig mosolygossá teszi a napomat.

Domi+Samu tündéri együtt.

Puszka
szerika

Fio!
Nagyon szépségeset alkottál! Olyan ügyes vagy!!!!

Bocs Lányok,de most kicsit önző módon csak egy kérdésem lenne,mert nagyon felidegesített a drágajó védőnő... :evil:

Le lehet őt mondani??? Most komolyan! És mik a következmények,tudja valaki? Mert fenyeget gyermekjóléti szolgálattal meg még ezzel azzal...meg hogy őt nem lehet lemondani mert megbánjuk stb...(jó ezt az utolsót nem szó szerint de ez jött le)

Egyébként nem lenne vele semmi bajom,ha nem zaklatna folyton és nem felejtené el amit megbeszéltünk...

Minden egyes reggel felcsörgeti mindkét gyereket...meg engem is...most olyan önző dög vagyok ,hogy aludni szeretnék?

Ja és hetente akar jönni...de mindíg mást mond,most épp azt hogy 2 hetente...múltkor azt mondta,hogy nem jön, menjünk mi ha baj van,vagy kérdés...na most ezen igazodjak ki...

De nem érdekel engem ne fenyegessen,most már semmi képp sem szeretném ha idejönne.... :evil:

KépKépKépKép
*orsi*

bocs a helyesírási hibákért...meg hogy így kiakadtam :oops: :oops: :(

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Én még most járok itt először ezen a fórumon. Olyan szépek ezek a vonalzók, hogy tudnék én is ilyet csinálni? Valaki leírja ezt nekem?
Én most 22 hetes kismama vagyok.

Előre is köszönöm.
evisan

Sziasztok!

Ismét jelentkezem!
Egyenlőre sajnos fotót még nem tudok produkálni, de ígérem, az is jön hamarosan.

Szóval tegnap hazaértünk, azóta kicsit küzdünk.
Kicsi babám sajnos besárgult és ezért elég aluszékony. Gyakorlatilag még enni is keltegetni kell.
A szoptatás amúgy sem megy túl fényesen, csak tegnap indult be a tejem és elég kevés van eddig. De küzdünk. :)
Csak persze állandóan azon izgulok, hogy nem eszik eleget.
Na mindegy, nemsokáa jön a védőnő és megmondja a frankót :)

Hát egyenlőre ennyi, még csak annyit, hogy imádok anya lenni :)
Furcsa ez a kisember a házban, de imádom! :)

Folyt köv később!

puszi mindenkinek!

Kép
bodzi

Orsi:
simán lemondhatod a védőnőt. :)

Bodzi:
:) várjuk türelmesen. :)
ÉS hajráááá szopi. :)

mai képek:
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
h@jni

Orsi, nem tudom a módját. Az orvos nem tud ebben segíteni vhogy. Nem elég, ha azt mondod neki, h tanácsadásra jársz majd?

Hajni, csodaszép ez a kislány!

Bodzi, szopiügyben tudsz a szoptatási tanácasdókról, ugye? Nekem telefonon nagyon jó tanácsot adtak, átlendítettek egy holtponton. Tudod, LLL vagy Szoptatásért Magyar Egyesület.

Evisan, elárulhatjuk ám, h én ajánlottam figyelmedbe a fórumot!

Ui. rokonok vagyunk, és mondtam, h mi itt Veletek milyen sok mmindent meg tudunk beszélni, sokat tanulok Tőletek, és milyen jó társaság. Így márciusban is drukkolhatunk majd egy kismaminak!

Evisan, meg is kérdeheted itt is, h az Istvános orvosok közül kit ajánlanak a többiek. (Evisan férfit keres, az enyém meg nő, így ő kiesik)

Kép

Kép
nán-dorka

sziasztok!

még nem olvastalak titeket, megígértem Rágotának , hogy benézek ide.
De látom nincs igazából napi kapcsolat, majd jövök máskor.

sziasztok

Kép
Kép
Kép
madoemszi

anyám de sügér vagyok :P

pont fordítva van mint ahogy megszoktam :lol:

oké bocsi :)

Kép
Kép
Kép
madoemszi

az új válasz küldését hogy teszem felülre?

Kép
Kép
Kép
madoemszi

nah jó hiába állítom át mindíg visszaáll :?
sehol senki?

Kép
Kép
Kép
madoemszi

Rágó hol vagy ? elveszettnek érzem magam :roll: :)

Kép
Kép
Kép
madoemszi

nah jó leléptem :) sziasztok

Kép
Kép
Kép
madoemszi

Bocsánat csak tegnap már nem jutottam gép elé.

Végül is azért kérdeztem,hogy a védőnő lemondható-e,mert a miénk azt mondja nem...

Na leírom,hogy is volt a szitu....

Kijött amikor Samu 1 hetes volt,mondta,hogy jövőhéten megint jön.
Aztán felhívtam,hogy ne jöjjön,mert nem alkalmas..
Ezután kb. minden reggel csörgetett telefonon,hogy ő jönne...én meg félálomban kinyomtam a telefont,meg sem néztem ki az egyébként.(csak utánna mikor felébredtünk)
Aztán felhívtuk,hogy kivinnénk a gyereket...erre azt mondja,hogy neki most nem jó,meg minek vinnénk ki,csak akkor kell menni ha baj van vagy kérdés...
Erre megint hívogat...szintén nem vettem fel reggel,de visszahívtam,erre leizélt,hogy minket sosem lehet elérni és nekünk sosem alkalmas.És neki kötelező kijönni 2 hetente,vagy azt szeretnénk hogy a gyermekjóléti szolgálat jöjjön helyette? :shock:

Na szóval ez volt...és ma jön délelöttt...remélem utoljára...

Puszi mindenkinek!

KépKépKépKép
*orsi*

Orsi, sok sikert a látogatáshoz! Próbáld elsütni ezt a "majd bemegyek" dumát. Vagy mondd meg neki, h úgy érzed, a kettőtök kapcsolata nem jól alakult, Te inkább az orvossal konzultálnál, ha kérdésed van.

Üdv itt nálunk, Madoemszi! Láttad, majdnem egyidősek a kislányaink! Sőt, a fiaink is hasonló korúak, csak Neked még van egy középen! :wink:
Épp másfél év van a két pici közt. Le a kalappal! Hogy bírod?

Kép

Kép
nán-dorka

sziasztok!

megint itt vagyok :P

hogy hogy bírom? ;)
van segítségem (anyósék mellett lakunk :? ) néha jól jön .

Kép
Kép
Kép
madoemszi

Orsi Dominiknál is ez a védőnőd volt?

Dorka én sem ilyen hamar terveztem Lillát pont emiatt, hogy még Áki is pici, de nem kérdezték odafönt :P
De nektek igen jó a korkülönbség :)

Kép
Kép
Kép
madoemszi

Sziasztok!

Jelentkezem az ágyból, a laptop segítségével.

Tegnap megérkezett Róka Koma (bár még viszonylag enyhe formában). Viszont masszív formában csatlakozott hozzá Émelyg Elek. Sehol nem túl jó, csak az ágyban :) Félig ülő-fekvő formában :):):)

Főzni nincs nagy lelkierőm, mert nem kívánok semmit. :( Gyakorlatilag semmi nem esik jól :(

Viszont a tegnapi uh-on már 15 mm-es volt a petezsákunk :) Olyan rohamtempóban nő :)

Bodzi, örülök, hogy már itthon vagytok. Várjuk a képeket :):):):)

Orsi, kiváncsi vagyok, a mi védőnénink milyen lesz. JÖvőhét csütörtökön találkozom vele, kiváncsi vagyok rá. Ha beszól a súlyom miatt, behúzok neki egyet :):):):)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Ragota! Drukkolok Nimródnak és Csonginak is hogy minden rendbe jöjjön! Próbáltad azóa az almát? Attól volt a kiütése?

Fio! Csudi szép dolgokat csinálsz! És milyen jópofa az a Mikulás zsák! :wink: :D

Bodzi! Üdv itthon! Gyere minél előbb fotókkal és szüléstörténettel! Nagyon kíváncsiak vagyunk! :D :wink:

Hajni! Nagyon édes Lilla! Ami a játszószőnyegeteken van nyuszi, nekünk olyanból van a kiságyon a zenélő forgó "nem tudom hogyhívják". :D

Nándorka! Nagyon édi Doró! Látom ti is a rózsaszínt favorizáljátok! én vennék Csengének más színű ruhát is, de a párom "nem engedi", mindig rózsaszínt akar...

Evisan, Madoemszi! Üdv közöttünk! Meséljetek magatokról! Evisan! vonalzókészítés: rákattintasz a miénkre, arra amelyik tetszik, utána követed az utasításokat, és kapsz kódokat (amely közül a BBcode vagy PHPbb kódot), melyet a profilodban az aláíráshoz kell bemásolni. Ha elakadsz, szólj! :wink:

Orsi! Nagyon sajnálom hogy ilyen védőnőt fogtál ki! A mienk egy tündér.... Nem tudom, hogy le lehet-e mondani.

Rólunk: Csenge ma ült fel magától először. :D Az éjszakáink egyre jobbak: sokszor átalussza, de ha nem, akkor is csak egyszer ébred, szopizik és alszik tovább. Tegnap vettünk neki habtapit, amit ma reggel leraktam, és nagyon tetszik neki, kapargatta, és ugye ezen ült fel először. :D Igazából nem ezt akartunk venni... Kimentünk a fóti Corába, mert tegnaptól akciós náluk a fisher price tanuló kutyus (nem tudom ismeritek-e :roll: ), és eléggé kedvező áron van náluk (tescoban, brendonban 10.000, itt 6400,.), gondoltam megvesszük Csengének karácsonyra, de nem volt kirakva... Információs pult: meg kell rendelni, ki kellett töltenem egy papírt, és majd értesítenek.. Szerintem felháborító, hogy meghírdetnek valamit, azt nincs is kirakva, sőt még rendelni kell... :shock:

Mindgyárt hozok képeket, ha nem ébred fel addig a kisasszony!

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Nekünk is van ám olvasós képünk az egyenkönyvvel:
Kép

Habtapival:
Kép

Együtt a család:
Kép

KépKép
KépKép