Ragota! Drukkolok Nimródnak és Csonginak is hogy minden rendbe jöjjön! Próbáltad azóa az almát? Attól volt a kiütése?
Fio! Csudi szép dolgokat csinálsz! És milyen jópofa az a Mikulás zsák!
Bodzi! Üdv itthon! Gyere minél előbb fotókkal és szüléstörténettel! Nagyon kíváncsiak vagyunk!
Hajni! Nagyon édes Lilla! Ami a játszószőnyegeteken van nyuszi, nekünk olyanból van a kiságyon a zenélő forgó "nem tudom hogyhívják".
Nándorka! Nagyon édi Doró! Látom ti is a rózsaszínt favorizáljátok! én vennék Csengének más színű ruhát is, de a párom "nem engedi", mindig rózsaszínt akar...
Evisan, Madoemszi! Üdv közöttünk! Meséljetek magatokról! Evisan! vonalzókészítés: rákattintasz a miénkre, arra amelyik tetszik, utána követed az utasításokat, és kapsz kódokat (amely közül a BBcode vagy PHPbb kódot), melyet a profilodban az aláíráshoz kell bemásolni. Ha elakadsz, szólj!
Orsi! Nagyon sajnálom hogy ilyen védőnőt fogtál ki! A mienk egy tündér.... Nem tudom, hogy le lehet-e mondani.
Rólunk: Csenge ma ült fel magától először.
Az éjszakáink egyre jobbak: sokszor átalussza, de ha nem, akkor is csak egyszer ébred, szopizik és alszik tovább. Tegnap vettünk neki habtapit, amit ma reggel leraktam, és nagyon tetszik neki, kapargatta, és ugye ezen ült fel először.
Igazából nem ezt akartunk venni... Kimentünk a fóti Corába, mert tegnaptól akciós náluk a fisher price tanuló kutyus (nem tudom ismeritek-e
), és eléggé kedvező áron van náluk (tescoban, brendonban 10.000, itt 6400,.), gondoltam megvesszük Csengének karácsonyra, de nem volt kirakva... Információs pult: meg kell rendelni, ki kellett töltenem egy papírt, és majd értesítenek.. Szerintem felháborító, hogy meghírdetnek valamit, azt nincs is kirakva, sőt még rendelni kell...
Mindgyárt hozok képeket, ha nem ébred fel addig a kisasszony!