Új privát üzeneted érkezett!

Nati
Szerintem nem fognak ezen szívbajoskodni. Ha mégis, akkor majd kapnak. :D
Nem tudom mekkora nagy az adakozási szellem az itteniekben, melóhelyen elég nagy a hely, de megpróbálhatom a lakásunkba is beletaposni, max megkérem a szomszédot, hogy adjon kicsi helyet a garázsában.
Az elszállításon majd utána elfilózunk, de sztem megoldható. A párom 40 tonnás szerelvénnyel jár. :D

Kata
Biztos nagyon szupi lett a szakdogád, az államvizsgán is ügyes leszel. :)
Én is kíváncsi vagyok BBre, főleg amennyit meséltetek róla. :) Hátha ő megszán és ad egy Titababa-képet. :D
Vendég

Ááááááá, nem akartam első lenni. :oops: :D
Vendég

Sziasztok,

Kata,

Teljesen természetes a fájdalom, sőt a napi 1 max 2 megkeményedés is. Nekem is fájdogál már a hasam alja, és ahogy emlékszem az előző terhességeknél ilyenkor már a méhszájam is görcsölgetett. Szóval ne aggódj, ha jön a fájdalom tessék lefeküdni amíg el nem múlik.
Nekem pl a szeméremcsontom fáj, de rettenetesen. Ezért is lennék kiváncsi, hogy jelenleg milyen pózban van a babó. :lol:

Vicuska,

Nagyon bíztató hírekkel jöttél. :wink: :wink: Mennek a drukkok ezerrel.
Aban biztos voltam, hogy nem tudod megállni a tesztelést. :wink: De ki tudná????????????????

Alexa,

Hát bizony ez nálunk is előfordult, hogy bealudtak az etetőben. Nagyon zabálnivaló a kis szívtipró. :lol: :lol: :lol:

Ani,

A kilók miatt egyáltalán ne aggódj, általában ebben az időszakban ahol te most vagy nem is kell még hízni. Inkább örülj, kevesebbet kell majd leadnod.
A volt főnököm pl 5 kg-ot szedett csak fel, és 3400 gr-os babát szült. Ugyhogy no para. :lol: :lol:

Nati,

Még 5 nap a pozitív tesztig. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi,

Tényleg nagyon szép lett a kis Noel birodalma. :lol: :lol:
Remélem egyszer majd én is tudok egy szép kislányos szobácskát csinálni Barbikámnak.

Szilvi,

Nekem is volt gondom a pulzusommal már a terhesség előtt is, sőt sokáig szedtem is rá gyógyit. Aztán a terhesség előtt abbahagytam, meg is emelkedett olyan 80-90-re, most meg 103 körül szokott lenni. El is kell mennem dokihoz ezzel, mert lehet többet ártok a magas pulzussal, mintha szednék valamit.
Azért ezt jó figyelemmel kísérni.

Andi,

Kitartás drága, aztán majd ha ugy érzed gyere ujra közénk.

Márti,

Mi a helyzet veled????????????? :lol: :lol: :lol:

Mi jól vagyunk. Barbi már nagyon aktív. Most már szépen látni kívűlről is, hogy mit rosszalkodok odabent. Fiuk negyon élvezik.
Egy dolog van, ami elég kellemetlen, hogy rettentő sok előtejem van, és nagyon feszíti a mellemet. Esténként mindig megnyomkodm egy kicsit, hogy jöjjön ki belőle egy jó adag, utána jobb.
Alig várom, hogy kibujjon a kicsi és végre szopizzon. megkönnyebbülés lesz.

Bazsi is jól van, napról-napra jobb a torka. Tegnap este már 2 tányér káposztás tésztát megevett, annyira ki volt már éhezve. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kata,

A kakilós érzés már a vége, amikor jön a baba kifelé. Azt nevezik tolófájásnak.

A vajúdás enyhe mensis görcsökkel fog kezdődni, (vagy burokrepedéssel és mgzatvíz elmenetellel) ami egyre erősödik majd. Magzatburokrepedés után pedig jön az iszonyatos görcs, majd amikor már ugy érzed, hogy itt a vég és nem bírod tovább, na akkor jön a kakilós megkönnyebbülős érzés, és automatikusan nyomnod kell. Aztán pár perc és kint is van a baba.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Köszi a megnyugtatást Judy!! Az a rossz, hogy a hasim már nem fáj annyira, bár még kicsit igen, de most a jobb combom kifelé eső fele fájdogál. Ez is a hülye idegnyomás miatt lehet?? Bocs, hogy ennyit parázok, de sz@r és új ez az érzés, és még nem éltem át ilyet. Majd a következő bébinél rutinosabb leszek... :wink:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Kata,

Igen, ezek tényleg vagy csak az idegek, vagy pedig mint nálam az elsőnél tágul a medencecsontod, és sajna ez azzal jár hogy csipőtől lefele combig mindened fáj.

Az én fenekem is az első szülés után lett akkora amekkora. Előtte sokkal kisebb volt a csipőbőségem. Ez van. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Meg aztán vannak pajzsmirigygöbjeim, ami fogalmam sincs mit jelent. De ezek miatt kell majd mostanában elmennem endokrinológiára. Ott csinálnak EKGt, amire a háziörvös is küldene. Ráadásul mindkettőnk családjában van magas vérnyomásos. :? De mindig a legjobbakban kell bízni. :)
Barbi bepótolja a kimaradt mocorgást. :D
Vendég

Szilvi,
hátha úgy látod, hogy nem gond, akkor én is benne vagyok!!! A szállítást meg tényleg megoldjuk valahogy!!
Szilvi, viszont akkor a határidőn javítanál annyit, hogy nálatok 16. legyen a vége? mert akkor azon a hétvégén valahogy elszállítanánk, mert 20-án már szelektálunk és csomagolunk :wink:

És Csajok!!! NAGYON-NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM AZ ÖSSZEFOGÁST a rászorultak nevében is!!!!! Tuti minden jó helyre megy, mert folyamatosan tartjuk velük a kapcsolatot és másban is segítünk nekik. Szombaton egy helyett már két lakóotthont fogunk festeni Bólyon, mert az igazgatónő elájult, hogy 30-an megyünk, szerinte ennyien egybe be se férünk :oops: :oops:

Ja Szilvi, BB endokrinológus is :P :P ha szimpi, említsd meg neki a gondjaidat :wink:

Kata,
kitartás, a Magne B6 nem segít??? Szupi, hogy ilyen jól haladsz a szakdolival!!! Látod, ez is meglesz egyszer!!!

Judy,
Nahát, Bazsi tényleg nagyon gyorsan javul!!! Fagyit kapott??? Nektek is lesz gyönyörű babasarkotok egész biztos vagyok benne!!!!

Márti, merre vagy????

Lányok, most én ezt a számozást nem értem... a 12. hét 1 nap azt jelenti, hogy már a 13. hétben vagytok, igaz????

Vicuska,
előző havi terhes tüneteid nincsenek? Nyálacska, stb? S kávéval hogy állsz??? :wink: :wink: :wink: LEGYÜNK TERHESEK, LÉGYSZI-LÉGYSZI!!!!!
Vendég

Szilvi,
most olvastam BB honlapjának Vendégszobájában, hogy nem lesz pénteken, mert csütörtökön ügyel és péntek reggel haza kell mennie..... :cry: :cry: :cry: sajnálom, hogy nem találkozol vele!!!!
De előbb - utóbb, biztos sikerülni fog!!! :wink:
Vendég

Nati, én is utánanézek, van-e felesleges cuccunk!!
A Magne B6 nem azonnal segít, de segít. Most éppen a jobb vádlim fájdogál, de a hasfájáshoz képest ez hangyafingnyi, hogy Macit idézzem :lol: :lol:

Igen, a 12. hét 1 nap, az már a 13. hét.

És igen, legyetek TERHESEK, LÉCCCI LÉCCI!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Szilvi,

Pajzsmirigygöbök???????? :shock: Ilyenről még nem is halottam.
A magas vérnyomás meg szerintem nem olyan nagy gond. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok kismama szenved ettől, és amugy is ezt szinten lehet tartani. :lol: :lol:

Nati,

Igen kapot Bazsi fagyit. Minden napra elő van írva 2 gombóc gyümi fagyi. Persze nem csak neki, én is nassolom rendesen. Remélem nem jön fel rám 2 kg-nál több a 29. hétig.
Akkor járnék 9 kg-nál. A 12-öt nem akarom meghaladni. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nati, látom már nem 20-án akarsz tesztelni :D :)

JA, a karácsonyi vonalzóm lefagyott ebben a jó időben.... pedig már csak 1 hónap és (kb) 16 nap van hátra!

Kép

Kép

hoppá

Kata,

Nov közepére tervezem a babaruha beszerzést, mert decben tuti nem lesz rá pénzem.
Te tudsz egy csomó jó turkis helyet, ha megkérlek rá eljössz majd velem?????
Egyedül nem nagyon szeretek vásárolgatni.
Már csináltam listát mit kell megvenni, már csak be kell szerezni őket.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Persze, hogy elmegyek, úgysem vagyunk egymás konkurenciái :lol: :lol:
Neked puncis ruhák, nekem meg cerkásak kellenek!!

Kép

Kép

hoppá

Kata,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Azok nem vagyunk, de még rokonok lehetünk. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Akkor majd megdumáljuk a pontos dátumot, csak meg kell várnom amíg Bazsi ujra megy suliba. Azt hiszem 19-én már kezdhet. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nati
Hát, most így jártam ismét. :? De majd legközelebb sikerül megismernem BBt. :)

Judy
A tapírjaimra az van írva, hogy nem toxikus pajzsmirigy göbök vannak, szám szerint 2. A bal lebeny picit nagyobb, az UHs csaj szerint ronda. Hát, én meg nem látok magamba. :D
A védőnő is azt mondta, hogy nőni fog a pulzusszám, mert ugye nem egyedül vagyok, de azért nem kellene, hogy eldurvuljon. Mikor elsőnek mentem vele orvoshoz (3 éve), akkor 130 volt. :D
A receptre felírt fagyira én is jelentkeznék, de a mandulám kell. :)

Lehet, hogy egyszer beszállok mellétek turkászni, bár anyósjelöltem is beszabadult pár helyre. :? Nagyon drukkol, hogy kis puncis legyen. :)
Vendég

Hú lányok, hogy ti mennyit írtatok!

Azt sem tudom már, hogy ki mit írt!

Gabi! Szép lett Noel baba birodalma, biztos jó helye lesz majd és jókat szunyál.

Kata! Nekem is fájdogált a pocakom alja meg a lábam is. Tágul a medencéd és ez néha kellemetlenül tud fájni. A lényeg, hogy feküdj olyankor le és pihenj. Próbálj a bal oldaladra feküdni, úgy a legjobb. Hanyatt nem szabad, mert ott nyom a baba nálad és magánál is egy fő ideget. Nekem is volt, hogy hanyatt feküdtem uh-n és a vége felé már oldalt kellett fordulnom, mert azt hittem elájulok. Ja, és gratula a szakdolihoz, biztos az államvizsga is sikerülni fog.

Nem tudom már ki kérdezte, de változó, hogy Martinka éjjel hányszor ébred. Eszik rendesen.Képzeljétek poénból tegnap is megmértem fürcsi előtt. Hát... kiakadtam. Vasárnap mértem:3740volt, és szerdán pedig 3900gramm! 16 dkg-t hízott 3 nap alatt, pedig hetente kéne minimum 15dkg-t.Kis vasgyúró lesz a drágám! Már érzem a kis hurkáson a plusz kilót!

Ani! Stramm csajszi vagy, hogy így csinálod a sulit.Nem semmi lehet ennyit utazni. Azért vigyázz magatokra nagyon!

Szilvi! Remélem nálad is minden oké lesz a vérvételen és tényleg jobb lenne, ha ide járnál, nem olyan messzire! Most még könnyű, de majd nagy pocakkal fárasztó lesz!

Márti! Hova tűntél? Minden rendben veled/veletek?

Andi! Nagyon sokat gondolok rád/rátok! Remélem minden oké és gyere ha úgy érzed, itt mindenki vár és mindenkire számíthatsz!!!Kitartást és sok erőt kívánok!!!

Vicuska! Ezek jó hírek! Bár én nem értek hozzá, de remélem, hogy zebrás teszted lesz!!!

Nati! Neked is drukkolok nagyon, és bízom benne, hogy hozzátok is beköszönt a gólya!!!

Kriszta! Milyen volt a szülés felkészítő tanfolyam? ÉS a védőnőnél is minden rendben volt?

Vikike! Jó volt veled talizni és sétálni! Aztán gyere ám, ahogy tudsz és mesélj még ilyen szépeket nekünk!

Alexa! A te MArtin babád is nagyon édi, ahogy bealudt. Amúgy itthonra én se adok rá olyan szép rucikat.Vagy lebukja, vagy esetleg összekakilja!

Judy! Örülök, hogy Bazsival minden oké! A fagyira én is beneveznék! És köszi, hogy leírtad nagyjából a szülést! Én is ezt akartam leírni, de megelőztél.

Remélem nem hagytam ki senkit! Igyekeztem!

Apának tegnapelőtt eleredt az orra vére melóhelyen, előbb hazajött, aztán tegnap délelőtt meg itthon, de nem akart orvoshoz menni. Aztán ma elment és beküldték a fül-orr-gégére sűrgősbe és egész délelőtt ott ültünk, meg még mellkasröntgenre is kellett mennünk. Elsütötték az eret az orrába. De amúgy minden rendben vele. Közbe babókánk is megéhezett, mentem ki a kocsiba és betömtem a száját finom tápláló anyatejcivel!

Bocsi, hogy ezt is leírtam, csak eszembe jutott!

Lassan eldugulok, meg a kis manó is nemsokára ébred, hogy éhes!

Még lehet, hogy jövök, de addig is további szép délutánt mindenkinek. Bár az idő nem szép, de ez van, az ősz már csak ilyen.
Na, most már tényleg befogom, hirtelen szófosásom lett!

Pusszantás mindenkinek!
Vendég

Chrissyy
Most sikerült jól összekavarnom magamnak az ügyeket. Ráadásul ront a helyzeten, hogy nincs ideiglenes lakcímem és akkor fizetnem kell. Ennyit az ingyenes terhesgondozásról. :(

Mennyira kóros, hogy indőnként már most kilengek? :oops:
Vendég

Sziasztok!

Jó sokat írtatok!Mi délelőtt vásárolni voltunk,meg amúgy is csak egy negyed órája jött vissza az áram és reggel óta nem volt.

Alexaa!Nagyon édes Martinka,ahopgy elaludt az etetőszékben.Mutattam a páromnak is,neki is nagyon tetszett.

Nati és Vicuska!Mikor is jöttök azokkal a pozitív tesztekkel?Tudjátok,mindig akkor jön össze,amikor nem gonolnátok.:D

Most megyek barátnőzni.Kicsit tartani kell benne a lelket,meg biztos jó lenne neki dumálni egy kicsit,mert az anyukája öngyilkossági kísérletet tett,de szerencsére már minden rendben.

Elég hülye idő van ma,de 3 gyönyörű szivárványt is láttam.

Na pusszancs mindenkinek!Este lehet,hogy még jövök.
Vendég

Sziasztok!!

Remélem jól vagytok...én is várom már a pozitív híreket!:)

Én ma voltam szülésfelkészítőn..jó volt csak marha sokan voltunk egy pici szobában és így elég nehéz volt a légzést csinálni meg ellazulni..20an voltunk kb.
A védőnő rögtön megnézte a pici szívhangját nagy nehezen megtalálta és olyan jó volt hallani..a pici mindig oda rúgott ahol a szívhangvizsgáló volt:)

A párom olyan ari volt mert stresszeltem a buszozáson(itt Fehérváron még nem ültem buszon a jegy lyukasztónál be is égtem :oops: ) és direkt úgy intézte hogy eltudjon vinni kocsival..hazefelé már jöttem egyedül nagylány módjára..

Gabi köszi a számot nem akartam ám erőltetni..de aranyos vagy!Irigyellek a szivárvány miatt!!

Nekem folyton fáj a hasam sokszor feszül (ez a picur mozgása miatt van állítólag) és a vénuszdombom is fáj a doki azt mondta a méh súlya miatt és szedek rá Magne B-t..szerinte ez normális..

Kriszti
Sajnálom hogy elcsesztem a tegnap esti talit...:(

Szép estét nektek!pussz
Vendég

Sziasztok!

Alig győztem visszaolvasni. Előre is bocsi ha valamire nem reagálok!

Vicuska, nagyon szupi hirekkel jöttél. Ez fantasztikus. Mikor is tesztelsz? :wink:

Kata, köszi kérdésed, rosszullétek egyre ritkábban vannak (szerncsére....amúgy továbbítottam Natinak és Vicuskának). A szakdolid biztos szuper lett és az államvizsga is menni fog meglásd.

Nati, előrébb hoztad a tesztelést? :wink: Bár én se bírtam volna olyan sokáig :)

Judy, örülök hogy Bazsi már jól van. Barbi mozgása biztos fantasztikus érzés és látvány lehet. Biztos jelzi hogy: "Anya, vegyünk már nekem is pár csini cuccot"

Chrissyy, huh rosszúl hangzik ez a kiégetés. Remélem azért nem fájt neki. Jó lehet a kis hurkákat puszilgatni :) Vigyázok magunlkra, köszike, csak addig csinálom amig nem okozok gondot a babának.

Kriszta, ügyi vagy, ügyes nagylány! :) Mikor szokott lenni a szülésfelkészítő? Mert ha de. van akkor én tuti nem fogok menni.

Szilvi, hát nem eccerű a bürokrácia, nincs valaki akihez be tudnál Fehérváron ideiglenesen jelentkezni? Vagy most már meg akarjátok várni míg elköltöztök?

Gabi, nálunk (az irodába) se volt áram. Szidtam is mindenkit, nem tudtam mit csinálni, de úgy 10 felé visszajött. Beszélgess sokat a barátnőddel, biztos nagyon nehéz lehet most neki.

Na most rohanok teregetni....
Pusszantás

madiani

Sziasztok!

Kriszta!
Köszi szépen,megkaptam az üzit,csak nem tudtam visszaírni,mert nem volt a kártyámon lóvé.
Amúgy azért,ha a tesóm hozza is a híreket,fel foglak hívni,vagy küldök SMS-t,ha megérkezik a mi kis bébink.Meg ha véletlenül egyszerre szülnénk a tesómmal,akkor ő úgy se tudna jönni írni.Bár meg van rá az esély,mert ugye csak két nap különbséggel vagyunk kiírva,de azért nem hiszem,hogy egyszerre szülnénk.

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Kép

fáj a hasam,mensisen :( pedig akartam tesztelni holnap egyet,de így :roll:
semmi terhestünetem nincs.

Nati!
drukk+++++++++

tegnap éjjel azt álmodtam,hogy zebrásat pisiltem :shock: :P
Vendég

Vicuska!

Soha ne add fel! A legesélytelenebb ciklusok szoktak bejönni. Nekem is mensisen fájt a pocim és nem is volt más tünetem (egy darabig). Különben nem értem......nem ért oda a postám? Pedig elküldtem a rosszullétet, azóta nálam nem jelentkezett. :)

madiani

Sziasztok!

Nati aranyos vagy amit írtál, jól esett :D , megpróbálok sűrűbben jönni, drukkolok nagyon a teszthez, gyönyörű szép karácsonyi ajándék lenne.

Anta köszi, hogy beugrottál és vigyáztál Levire, legalább gyakoroltál kicsit :D .

Vicuska azért még ne add fel, nagyon drukkolok neked is igazán megérdemelnétek már a babót a Natival együtt!

Gabi nagyon szép Noel baba birodalma, és szuper a fal színe is. Én is gondolkodom már ha eljön a festés ideje, hogy a hálószobánk bordó színű legyen, na de az még odébb van, még elég frissek a falak, bár ki tudja meddig, lehet Levi beindul és vége a fehér falaknak :shock: .

Judy örülök, hogy jól sikerült a műtét és fantasztikus fiad van, hogy ilyen hősiesen kitartott. Nekem anno még mikor pici voltam sérvem volt, de én nagyon rosszul viseltem. Kicsit féltem is, hogy szülésnél nehogy megint kiújúljon.

Macika remélem sikerül megoldanod a vérvételes dolgot, tényleg kiborító lenne mindig Szegedre járni.

Chrissyy én is örülök, hogy sikerült talizni, jó volt beszélgetni, aranyos vagy. Majd remélem jobb idők lesznek és tudunk még talizni. Aztán ha mindenki megszült akkor meg a 13 babakocsival végigvonulunk a főutcán :D :D . Édes a kis Martin és szuper, hogy ennyi tejed van.

Alexa nagyon cuki ahogy bealudt a kiskrapek :D , etetés közben aludt el? Egyébként nálunk is ugyanaz a szitu a fütyivel, állandóan oda nyúlkál és figyelni kell ha kakis mert volt már, hogy belenyúlt :shock: . Az apa szindróma is ugyanaz, ahogy hallja, hogy nyílik az ajtó és apuci köszön már mászik is hozzá mint a villám :D . Nagyon szeretik egymást és jókat játszanak.

Kata ne izgulj minden rendben van, nekem is voltak ilyen fájdalmaim és szintén azt mondták rá, hogy biztos a baba nyom ideget, mindig fészkelődtem, hogy kicsit jobb legyen.

Anta mondta, hogy hiányoztam valszeg Levinek mikor vigyázott rá mert olyan kis szomorú volt, bezzeg mikor hazajöttem egyből vigyorgott a kis drága. IMÁDOM!!!

Na dobok még fel képet, ne haragudjon akit kihagytam, sok puszi mindenkinek és szép babás álmokat!

KépKép
vikike_

Kép
Vendég

Anya vegyél már fel:
Kép

Esti elalvás a kanapén vacsi után: Kép

Kaját kunyizik a mamitól: Kép

Esti fürcsi: Kép

Anya nem kellenek már a pelusok: Kép

Kezdi már megmászni a polcokat: Kép :D :shock:

Ne haragudjatok, hogy ennyit raktam fel, de nagyon belelendültem meg aztán nehezen tudtam választani :roll:

KépKép
vikike_

Megvédem ám az unokaöcsém: Kép

Bocsi ez még lemaradt :oops:

KépKép
vikike_

Akarom mondani, unokaöcsémet, na túl fáradt vagyok már. Puszi mindenkinek!

KépKép
vikike_

Márti írtam privit! Puszi

KépKép
vikike_

Sziasztok!

hú jó sokat kerestetek, ne haragudjatok, hogy nem jöttem! "picit" el vagyok havazva, ma is rohanok el Kapolcsra nyelvjárást gyűjteni, bár az előbb tudtam meg, hogy lehet el se fogadják a dolimat róla, merthogy határidőn túli...na mindegy. :? Bocs, hogy most nem reagálok, mindenkinek írni fogok, de mivel írtatok jó sokat, sztem jó félóra mire elolvasom, felfogom, válaszolok...:) Szóval csak bekukkantottam, nehogy azt higgyétek, baj van. Voltam tegnap UH-n Svarcinál, irekt nem mondtam neki, h a másik doki fiút látott, találja ki ő is..:D Azt mondta, 60 százalék, lát vmi kukifélét :D, de azért a műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! :D:D hát ez édes! De jól van a picuri, rugdal rendesen, már nem mindig a pici mocorgást érzem, van hogy tényleg nagyot rúg! Úgy imádom! :D Viszont neeem kaptam képet :cry: mert nem volt jó a nyomtatójuk, de kimerevítette a végén a monitort és tök helyes kis buksija van! Fel volt húzva a pofija mellé a kiskeze, hát tüneményes!!

Még 1x bocs, ja és a priviket külön köszi! :) azokra is írok majd!
Vendég

Hello csajok!

Vikike, imádnivaló a kisfiad!! :wink: Nagyon édik a képek róla!! És már így álldogál!! :lol: neked is köszi a megnyugtatást!! Tegnap este is fetrengősen fájt!!! Mi lesz a szülésnél???? :shock:

Vicuska, ne hülyéskedj már: ilyenkor terhestünetnek nem kell még lennie, csak mindig keressük!! Hiszen még csak most (a beágyazódás után kb 3 nappal) kezdhet a szervezeted hcg-t termelni!! Lőjjjjj el egy tesztet, hátha... Bár még nem kell kiakadni, ha még nem látszik!! Lécci, lécci.....

Nati, te mikor lövöd el a tesztet, csak 14-én?? Még olyan soká lesz!!! :?

Végeztem életem utolsó szakdogájával!!!!! Juhhhhééééjjjjjj :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Soha többet iskola, már csak az államvizsga van hátra, és soha többet iskola!! :lol: Már köttetés alatt a doga, 10 felé leadom, és kész!! Hurrááááááá

Gabi, barátnődet sikerült egy kicsit felvidítani?? Kíváncsi vagyok, mikor lesz meg a babátok??

Chrissy, nem semmi apa orros sztorija. Azóta fogom az orrom... mert ilyenkor mindig beleélem magam... :?

MA nem leszek már csak délután, este fele, mert megyek apával Sárvárra, neki ott lesz egy cégnél buli,én meg elmegyek vele. De ott lesz net, úgyhogy én leszek!! :lol:

Kép

Kép

hoppá

Szép jó reggelt mindenkinek!!!

Vikike,
hát LEVI BABA GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!! Kész csodabogár!!!! Azok a szempillák és a szemek!!! El vagyok ájulva tőle!!!!!

Anita,
még hozzám se ért ide a posta.... :shock: Bár Apa nézi mindig a postaládát, majd rákérdezek :wink: Azért előre is köszönöm!!!!

Kata,
GRATULA!!!!!! EZ IGEN!!!! Nagyon ügyi vagy, látod, ez is megvan!!! Aztán majd jól az orrodra koppintok, ha ismét tanulni akarsz!!!! Mit szólnál egy kis Helen Doron tanfolyamhoz???? :P :P

Szilvi,
köszi a gyűjtés, már teljes lázban vagyok, hogy mennyi lesz!!! :shock: De minél több, annál jobb :wink:
Hű, Te most vagy uh :roll: :roll: Gondolok Rád!!!!

Vicuska,
na ne máááááá!!! Még nehogy feladd!!!!! Tudod, pozitív teszthez járnak a mensis tünetek, ez olyan, mint az inszem és a progipótlás :wink: !!!!!!
Csináltál tesztet??????

Kriszti,
vigyázz apa nózijára!!! Szegény, nem irigylem!!! :oops: Martin baba hogy bírja a jövés-menést?

Gabi,
már nagyon izgulok érted!!!! Vigyázz ám magatokra, nagyon!!!! Barátnőd jobban van?

Krixta,
malackák? Tehetnél fel róla képeket!!!!

Alexa,
Te Martinkád megint aludt egy jót a székben??? Hihtetlen, mennyire édesek és zabálnivalók tudnak lenni!!!!!

Márti,
gyere ám, nem ér csak így sitty-sutty lelépni :wink: Gratula babókához!!!!!

Én úgy tervezem, hogy csak 14-én tesztelek... :oops: :shock: Aztán majd meglátom.... Tegnap este lefekvés után úgy elkezdett fájni a hasam alja, mintha épp mensiznék :shock: :shock: De aztán igyekeztem elaludni és most semmit sem érzek...

Vicuska,
hogy-hogy 26 naposra tetted a vonalzódat? Nem hosszabb szokott lenni? Neked a múltkor utro abbahagyása után jött meg, vagy közben?
Vendég

Halihó!

Viki!
gyönyörű a kissrác! :P :P :P
igazi csókos szája van :wink: lehet én is inkább kisfiút akarok? :D

Kata!
na ugye!csak elkészült.doki mit mond a fájásokra?jó Sárvározást :wink:

Nati!
azér 26 napos,mert inszem után 14-el számoltam,az meg a 12.cn-en volt :roll:
most egy kis kavar van a fejemben,hogy mikor is kéne nem megjönnie? :shock:
múltkor utro alatt megjött,de csúszott majd egy hetet és barnával kezdődött 2 napig.a szép hőm is csak az utro miatt van.lehet abba kéne hagyni.ha meg akar maradni akkor utro nélkül is szerintem :roll:
a hasam+derekam ugyanúgy fáj :(
Kép
Vendég

Vicuska,
a hőd gyöngyörű, tök mindegy, hogy mitől, lényeg, hogy szép!!! Az utrot meg abba ne hagyd!!!!!! BB azt mondta, akkor hagyjam abba a duphastont, ha az inszem utáni 21. napon sem pozitív még a teszt, mert akkorra már tuti ki kell mutatni, de addig nem aggódjak mert mindenkinél más a hcg alakulása!!!!!!
Kitartás, ebben a hónapban Te is és én is babásak leszünk!!!!
Vendég

Jóóóóóó regggggelt!!!!!!!!!!!! :D

Voltam UHn. 3/4 8kor már ott voltam, negyed 10kor került első egy doki, de 10 előtt már otthon is voltam. :)
Titababa jól van, de a doki szerint nem 12. hetes, hanem több. :roll: Semmi rendelleneset nem talált, tarkóredője 2 mm, mindene szép, szabályos működésű a csöpp szíve, mondta, hogy jár keze-lába. :)
Kaptam tőle képet is. :) Ha majd ritkul a banda és akkor beszkennelem.

Gabi
Sajnálom a barátnődet, nem lehet könnyű neki. Sikerült összeszedned a lelkét?

Krixta
Az emkés jegykezelő nekem is fel szokta adni a leckét. Még jó, hogy bérletem van. :)

Ani
Jó lenne, ha sikerülne rábeszélni ezt a lükegyereket, hogy legalább én hadd jelentkezzek már be... még egyszer megpróbálom, ha nem megy, akkor még van 1 munkatársam, hátha ő megszán. :)

Vicuska
A zebrás tesztem előtt én is ugyanezt álmodtam. ;) Drukkkkkkk!!!

Vikike
Hamarosan rövidre zárom ezt a rohangászós témát.
Nagyon jók a képek! :)

Kata
Gratula a szakdogához!!! :)

Nati
Feltettem, egyelőre még nem volt semmi reakció. :(
Vendég

Kutakodtam és BB volt, aki még 9kor is a folyosón rohangált. :D Láttam RLt is utcai ruhában, olyan volt, mint 1 karikatúra. :D
Vendég

Szia Szilvi,
ez szuper hír!!!! S ha nem 12 akkor hány hetes a doki szerint??? Szerinted mennyi?? Az is lehet, hogy csak jól táplálod és nő Titababa, mint a gomba :wink:
Nem tudod ki uh-zott??? A tarkóredőnél milyen értékeket fogadnak el?
Örülök, hogy minden simán ment!!!
Hát igen, RL-ről nekem is egy karikatúra jut az eszembe :lol: :lol:

Sajnálom, hogy a gyűjtésre még senki nem reagált, de talán hétvégén pakolgatnak és hétfőn nagy pakkokkal jönnek majd dolgozni az emberek :lol: :shock: :wink:
Vendég

Nati
A számítások szerint 12. hetesnek kell lennie, arról nem nyilatkozott, hogy szerinte mégis mennyi lehet. Majd RLt megkérdem, ő mit szól hozzá.
A tarkórendőre azt találtam, hogy 3 mm-ig jó.
Az UHs doki dr. Vegera Attila volt... még eddig nem hallottam róla, de jópofa volt. Most nézem, hogy 23 mm a buksiátmérő. :D
Bár az kicsit kínai, hogy a méhlepény mellső falon, mélyebben tapad... :?
Én is remélem, hogy őszi nagypakolást csinálnak, még jó, hogy kocsival jövök hétfőn. :D
Vendég

Szilvi,
nagyon aranyos vagy, hogy ennyit segítel!!!! De arra nagyon vigyázz, hogy nem emelgess!!!!
A csajok a méhlepényben biztos segítenek!!!
Vegerát nem ismerem, de valami nagyfejes úgy tudom, a szobatársamat is ő műtötte.

Én már tiszta lázban vagyok, holnap megyünk festeni, már gyűjtöttem céges pólót, vásároltam vizet, tejet, kakaót, rágcsit erre most kiderült, hogy a kávéról megfeledkeztem... Mehetek újra... ah :shock: :roll: De biztos jó kis "csapatépítő" lesz és már az otthonban is nagyon izgatottak a lakók :lol: :lol: :lol: Én olyan jól érzem ettől magam :P
Vendég

Nati
Ugyan, nem tesz semmit. Az emelgetéssel meg vigyázok.
A méhlepénnyel kapcsolatban olvastam egysmást, de nem lettem se szebb, se okosabb. :? Majd RLt meginterjúvolom. :)
Kicsit irigykedek a festegetés miatt. De ne erőltesd meg magad! Nehogy gond legyen...
Vendég

Itt van a kis Titababa :)
(kicsit ferdén sikerült a szkennelés)

Kép
Vendég

Szilvi!

Örülök, hogy minden rendben és NAGYON TÜNDÉRI TITABABA!Vigyázz nagyon rá!
Vendég

Chrissyy
Köszi a dícséretet. :)

Lassan megyek hazafele. Jó hétvégét mindenkinek! Hétfőn jövök.
Vendég

Sziasztok!

Szilvi, gratula, csodaszép a kis Titababa és milyen nagy már. Remélem jövőhéten hasonló jó hirekkel jövök én is. Vegera Attilánál születtem, ha jól emlékszem arra amit édesanyám mondott. :shock:

Vicuska, sztem nagyon szép a hőd, és a tüneteket ne is várd (az még korai). Drukkolok nagyon

Nati, neked úgyszíntén drukk ezerrel. Hétvégén szanálunk párommal és majd megbeszéljük mikor tudunk talizni.

Kata, ez első részén túl vagy már csak az államvizsga van vissza, az meg simán fog menni. :D

madiani

Halihó!

Szilvi!
gyönyörű ez a fotó Titababáról!!! :lol: :lol: én is,én is akarok már ilyet :wink:

Ha holnap reggelig nem jön meg és fenn marad a hőm,lehet dobok egy tesztet :roll: :wink:
Vendég

negativ
Vendég

Hű, majdnem egy órája olvasok! :oops: de a végére értem és na most reagálok ám mindenre itten. :D

Először is Kisati nevében is kösziii mindenkinek a gratulákat, aranyosak vagytok! A pocimanó nagyon sokat mozog, pörög, rugdos, de csuda jó érzés! Nemrég éreztem először állva is! :shock: :D

Ani, a tescos karácsonyi kötelező hangulatról nekem is megvan a véleményem, még jó, hogy már nem vagyok ott,h ogy a giccseket kelljen már most néznem! Szerintem szörnyű hogy lassan már augusztusban elkezdik a készülődést...:) Nekem az igazi hangulatom az ijen összebújós, kint hideg, bent meleg, sütiillatú, narancsevős, beszélgetős estéktől jön meg. A vonalzód nagyon teccik, honnan van?? Megnéztem az oldalt, ahonnnan szedted, de pont ilyen babásat nem találtam (mármint ahol látszik h hogy nézhet ki most) A kilókról: én képzeljétek már 2-nél tartok!! Tök jó. A jó közérzet szerintem csak jót jelent, nem feltétlen kell rosszul lenned az elején, én vagyok az élő példa...:)
Jaj, tegnap a nyelvjárásgyűjtésen akkora jó beszólása volt erre egy 70 éves néninek: "mikor én vártam a fiamat, még csak találgattuk, hogy mi lesz, de a sógorom ezt hajtogatta: fiú lesz, mert jól érzed magad. És a nők rögtön jól érzik magukat, ha már egy pici pöcs is van bennük!" :lol: :lol:

Chrissyy annyira drága a kisfiad!!! Nagyon fotogén, de ez érvényes Alexa Martinkájára és Levi babára is! Tényleg jó sokat gyarapodott, biztos örülsz a kis hurkáknak. (láttad már azt a Michelin-baby-s plakátot? :)) Az orrvérzős storyt egyszer én is átéltem, na nem nekem sütöttel eret, hanem egy barátnőmnek, a suliban csak úgy elkezdett folyni a vér és mentővel vitték be...hát nem lehet jó érzés. Lényeg, hogy jól van!

Nati még mindig csodállak a hozzáállásodért, nagyon-nagyon szurkolok, hogy zebrás legyél, arra a kis negás hangra meg ne hallgass, ami szerint elsőre tuti nem jön össze...Amúgy ennyi jótétemény után tuti kapsz jutalmul egy kisbabát!!

Judy, nagyon ügyes volt a kisfiad, örülök, hogy jól van és nő az étvágya!! Tök jó lehet, mikor nézik a többi gyerkőcök a születendő babát, hogy mozog!! :D Amit írtál a napi 1-2x-i keményedésről, az mikortól normális? Mert nekem néha van ilyen, úgy 1 hete, de nem fáj, csak összehúzódik a hasam. Hamar elmúlik, főleg, ha lefekszem. Mellesleg Atika utána mindig nagyon mozgékony lesz...én hülye ezt elfelejtettem megkérdezni Svarcitól, annyira örültem, hogy minden ok vele. És az előtej? Mindig volt neked, vagy csak most Barbinál? (mármint így, a terhesség közepe felé-után) Turkiba szívesen megyek én is, veled nem leszek konkurencia, Katával igen, de majd lemeccseljük! :D

Krixta, úgy örülök, hogy már többet mocorog a babád, ugye kicsit megnyugodtál?? A malacok tényleg cukik lehetnek, én is akartam, de majd csak az új házba lesz mostmár. Törpehörim volt, de ő csak 1 hónapig élt. :cry: mikor érezte, hogy közel a vég, eljátszotta, amit ők ilyenkor el szoktak: addig tekerte a mókuskereket, míg nagyon el nem fáradt...anya mesélte, hogy így volt, én nem voltam otthon, mire hazaértem, már nem élt szegény. A sztetoszkópos pasi picit felháborított, minek álltat ha nem adja oda végül?? :? Lényeg, hogy így is lett 1! A szülésfelkészítőn tényleg jó sokan voltatok, így nem lehet könnyű ellazulni...de ezt nem is értem, mármint hogy ki hova tartozik ebben, nekem pl azt mondták, h a kórházban lesz és délután 4től.

Szilvi, én is sok befőttet eszem...:) de ez régen is így volt! Mikor olvastam a röntgenkaput, tök megijedtem, de jó, hogy nem lehet baja tőle Titababának! Ha majd tudjátok a nemét, akkor is így lesz emlegetve? :) Szerintem annyira aranyos, akár névnek is jó lenne :D Tök jó képet kaptál róla, simán felismerhrtő minden! Bár Vegerától nem vártam sokat, nekem nem szimpi, mert ő paráztatott be a 7. héten, hogy nem él a baba... :evil: Ha arra gyanakszik, hogy több hetes, igazán mondhatta volna, mennyinek gonolja, mi alapján, stb...de lényeg, hogy semmi baja! Mennyiért vettél övterelőt? Ja a mellső fali tapadásnak örülj, az a jó! :)

Gabi, olyan jó, hogy pár hét és a karjaidban tarthatod a pici Noelt! Én is sokat gondolok arra, milyen lesz majd...Szép lett a babaszoba! Sajnálom a barátnődet, szörnyű érzés mikor vki el akarja dobni az életét és nem érted, miért...nekem a keresztapám lett öngyilkos, sajnos sikerült neki. :(

Alexa ez az etetőszékes kép szuper, gyönyörűen alszik! Vicces lehet a kukis játék is...:D Mi az a ringató?

Vicuska, neked is borzasztóan szurkolok, ényleg alig várom, hogy Te is babás legyél, csodállak a kitartásodért! Nekem is fájt a hasam amúgy, mensisen...pedig hát...:)

Kata, én is úgy érzem, hogy hiányozni fognak a pici lökdösései, hogy magamban érzem, ahogy mocorog...Az ideget nyomja még Geribaba? elég szutyok érzés lehet ilyenekre ébredni, hogy fáj..illetve ijesztő. De fő, hogy tudod az okát és nincs baj. engem is csak addig idegesít vmi, amíg nemtom miért van! Gratulálok a szakdogádhoz, annyira várom m ár, hogy én is túl legyek a sulin, bár nekem még sok van...sokszor annyira elegem van belőle és legszívesebben ott is hagynám az egészet, de akkor mi lesz belőlem? :?

Viki, annyira jókat írsz, alig várom, hogy nekem is legyenek hasonló sztorijaim! És most gondoltam bele, hogy nekem is kis szívtipróm lesz ám!!! :D Belegondoltatok csajok, hogy a kisbabáink tök egyszerre nőnek majd fel?? Ez szupi!! Remélem picur és Apu között is ilyen szoros kapcsolat lesz, bár nem aggódom, már most csípik egymást: pocimanó mindig akkor rúg, mikor apa tenyere ott van! :D

Andi, ha esetleg olvasol minket: nagyon sokat gondolok Rád én is, nagyon sok erőt kívánok neked és a picinek!!!

A végére hagyom a nagy felfedezést: rájöttem, hogy a kisbabáknak alváskor mindig csókos szájuk van!!! :lol:

hmm és bocs a kisregényért...
Vendég

Vicuska, :? , a másik topicban olvasom, hogy görcsöl a pocid, és 1 tizeddel lejjebb ment a hőd. Az nem jelent még semmit, ugye tudod?? Hallottam Natit, BB mondta neki, hogy a 21. dpo-ig még bármi lehet!! Szóval nem feladni, ejnye-bejnye!!!

Kép

Kép

hoppá

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?