Hű, majdnem egy órája olvasok!
de a végére értem és na most reagálok ám mindenre itten.
Először is Kisati nevében is kösziii mindenkinek a gratulákat, aranyosak vagytok! A pocimanó nagyon sokat mozog, pörög, rugdos, de csuda jó érzés! Nemrég éreztem először állva is!
Ani, a tescos karácsonyi kötelező hangulatról nekem is megvan a véleményem, még jó, hogy már nem vagyok ott,h ogy a giccseket kelljen már most néznem! Szerintem szörnyű hogy lassan már augusztusban elkezdik a készülődést...
Nekem az igazi hangulatom az ijen összebújós, kint hideg, bent meleg, sütiillatú, narancsevős, beszélgetős estéktől jön meg. A vonalzód nagyon teccik, honnan van?? Megnéztem az oldalt, ahonnnan szedted, de pont ilyen babásat nem találtam (mármint ahol látszik h hogy nézhet ki most) A kilókról: én képzeljétek már 2-nél tartok!! Tök jó. A jó közérzet szerintem csak jót jelent, nem feltétlen kell rosszul lenned az elején, én vagyok az élő példa...
Jaj, tegnap a nyelvjárásgyűjtésen akkora jó beszólása volt erre egy 70 éves néninek: "mikor én vártam a fiamat, még csak találgattuk, hogy mi lesz, de a sógorom ezt hajtogatta: fiú lesz, mert jól érzed magad. És a nők rögtön jól érzik magukat, ha már egy pici pöcs is van bennük!"
Chrissyy annyira drága a kisfiad!!! Nagyon fotogén, de ez érvényes Alexa Martinkájára és Levi babára is! Tényleg jó sokat gyarapodott, biztos örülsz a kis hurkáknak. (láttad már azt a Michelin-baby-s plakátot?
) Az orrvérzős storyt egyszer én is átéltem, na nem nekem sütöttel eret, hanem egy barátnőmnek, a suliban csak úgy elkezdett folyni a vér és mentővel vitték be...hát nem lehet jó érzés. Lényeg, hogy jól van!
Nati még mindig csodállak a hozzáállásodért, nagyon-nagyon szurkolok, hogy zebrás legyél, arra a kis negás hangra meg ne hallgass, ami szerint elsőre tuti nem jön össze...Amúgy ennyi jótétemény után tuti kapsz jutalmul egy kisbabát!!
Judy, nagyon ügyes volt a kisfiad, örülök, hogy jól van és nő az étvágya!! Tök jó lehet, mikor nézik a többi gyerkőcök a születendő babát, hogy mozog!!
Amit írtál a napi 1-2x-i keményedésről, az mikortól normális? Mert nekem néha van ilyen, úgy 1 hete, de nem fáj, csak összehúzódik a hasam. Hamar elmúlik, főleg, ha lefekszem. Mellesleg Atika utána mindig nagyon mozgékony lesz...én hülye ezt elfelejtettem megkérdezni Svarcitól, annyira örültem, hogy minden ok vele. És az előtej? Mindig volt neked, vagy csak most Barbinál? (mármint így, a terhesség közepe felé-után) Turkiba szívesen megyek én is, veled nem leszek konkurencia, Katával igen, de majd lemeccseljük!
Krixta, úgy örülök, hogy már többet mocorog a babád, ugye kicsit megnyugodtál?? A malacok tényleg cukik lehetnek, én is akartam, de majd csak az új házba lesz mostmár. Törpehörim volt, de ő csak 1 hónapig élt.
mikor érezte, hogy közel a vég, eljátszotta, amit ők ilyenkor el szoktak: addig tekerte a mókuskereket, míg nagyon el nem fáradt...anya mesélte, hogy így volt, én nem voltam otthon, mire hazaértem, már nem élt szegény. A sztetoszkópos pasi picit felháborított, minek álltat ha nem adja oda végül??
Lényeg, hogy így is lett 1! A szülésfelkészítőn tényleg jó sokan voltatok, így nem lehet könnyű ellazulni...de ezt nem is értem, mármint hogy ki hova tartozik ebben, nekem pl azt mondták, h a kórházban lesz és délután 4től.
Szilvi, én is sok befőttet eszem...
de ez régen is így volt! Mikor olvastam a röntgenkaput, tök megijedtem, de jó, hogy nem lehet baja tőle Titababának! Ha majd tudjátok a nemét, akkor is így lesz emlegetve?
Szerintem annyira aranyos, akár névnek is jó lenne
Tök jó képet kaptál róla, simán felismerhrtő minden! Bár Vegerától nem vártam sokat, nekem nem szimpi, mert ő paráztatott be a 7. héten, hogy nem él a baba...
Ha arra gyanakszik, hogy több hetes, igazán mondhatta volna, mennyinek gonolja, mi alapján, stb...de lényeg, hogy semmi baja! Mennyiért vettél övterelőt? Ja a mellső fali tapadásnak örülj, az a jó!
Gabi, olyan jó, hogy pár hét és a karjaidban tarthatod a pici Noelt! Én is sokat gondolok arra, milyen lesz majd...Szép lett a babaszoba! Sajnálom a barátnődet, szörnyű érzés mikor vki el akarja dobni az életét és nem érted, miért...nekem a keresztapám lett öngyilkos, sajnos sikerült neki.
Alexa ez az etetőszékes kép szuper, gyönyörűen alszik! Vicces lehet a kukis játék is...
Mi az a ringató?
Vicuska, neked is borzasztóan szurkolok, ényleg alig várom, hogy Te is babás legyél, csodállak a kitartásodért! Nekem is fájt a hasam amúgy, mensisen...pedig hát...
Kata, én is úgy érzem, hogy hiányozni fognak a pici lökdösései, hogy magamban érzem, ahogy mocorog...Az ideget nyomja még Geribaba? elég szutyok érzés lehet ilyenekre ébredni, hogy fáj..illetve ijesztő. De fő, hogy tudod az okát és nincs baj. engem is csak addig idegesít vmi, amíg nemtom miért van! Gratulálok a szakdogádhoz, annyira várom m ár, hogy én is túl legyek a sulin, bár nekem még sok van...sokszor annyira elegem van belőle és legszívesebben ott is hagynám az egészet, de akkor mi lesz belőlem?
Viki, annyira jókat írsz, alig várom, hogy nekem is legyenek hasonló sztorijaim! És most gondoltam bele, hogy nekem is kis szívtipróm lesz ám!!!
Belegondoltatok csajok, hogy a kisbabáink tök egyszerre nőnek majd fel?? Ez szupi!! Remélem picur és Apu között is ilyen szoros kapcsolat lesz, bár nem aggódom, már most csípik egymást: pocimanó mindig akkor rúg, mikor apa tenyere ott van!
Andi, ha esetleg olvasol minket: nagyon sokat gondolok Rád én is, nagyon sok erőt kívánok neked és a picinek!!!
A végére hagyom a nagy felfedezést: rájöttem, hogy a kisbabáknak alváskor mindig csókos szájuk van!!!
hmm és bocs a kisregényért...