Sziasztok!
Adél!Én úgy tudom,hogy egy héten belül megvannak a vérvétel eredmények.Itt a Margitban bekell menni az eredményért,csak akkor kerül oda a dokidhoz ha te oda adod neki.Legalábbis én ezt így tapasztaltam.Van egy olyan dobozka amire ráírták,hogy lelet kiadás.Ha mész az eredményért,akkor oda teszed a kiskönyvedet,és várnod kell amíg kiadják.
Viszont ha eljön az AFP vizsgálat utáni UH ideje,akkor előtte mindenképpen menjetek be az AFP eredményért,mert az UH-n csúnyán néznek,ha nincs veled a vizsgálat eredménye.Én ma így jártam,de az UH-n a nő tökre kiakadt,hogy mi az,hogy nincsen nálam az eredmény?Nem hagytam magam,és én is visszavágtam.Mindenki tévedhet,hibázhat,nem?
A cukros löttyhöz tényleg jó ha visztek citromot,én nem egy felet,hanem egy egész citrom levét belecsavartam
De mondjuk pici volt az a citrom
Kilehet bírni a löttyöt,szerintem rosszabb,hogy tűvel szurkálnak minket.
Tina!Az AFP eredménye nekem egy hét alatt meg volt.De ha jól tudom nézik a Hepatitis B vírust is,ez tovább tart egy-két héttel.Ma pont olvastam a kórházban,hogy vmi vírust néznek,de nem olvastam el figyelmesen,majd legközelebb.
Szorítok émelygés ügyileg,hogy minél előbb el múljon!Én a 18.hetet taposom,és sajna néha még most is előfordul nálam
Nem vészes,és hányni már egyáltalán nem szoktam,csak ezt a terhességem kissé rosszabbul viselem mint az előző kettőt.
Ma az UH-n nem 100%osan,de kislányt jósoltak,egyáltalán nem élem bele magam,mert tényleg bizonytalan volt a doki arca,de azért reménykedem,hogy a két fiú után csak sikerült egy kislányt produkálnunk a párommal
Erre fogom,hogy ilyen sokáig rosszul vagyok,mert a két fiúval a 12.héten elvágták a rosszulléteimet
Mazsola!Kiváncsi vagyok,hogy milyen volt a mai napod?Mennyit kellett várnod,stb...?Én 10-re mentem UH-ra,és 12 körül kerültem be.Még az is lehet,hogy ültünk egymás mellett amíg várakoztunk
Láttam a Szigethy doktornőt is,szerintem jócskán meghízott
Habár én ma az összes dokin(férfin)azt láttam,hogy huh de meghízott amióta nem láttam
Na akkor majd mesélj,hogy mi volt ma veled?!
Na sziasztok lányok,megyek egy kicsit szisztázni
Rita