Új privát üzeneted érkezett!

Kata
Köszi! Pedig már elküldted egyszer. :oops: Feledékeny vagyok. :roll:
Odamegyek 8ra, nagy hülyeséget nem csinálhatok. :D
Vendég

Sziasztok!

Gyorsan leírom a tragédiámat, és ha összeszedtem magamat majd jövök.

Múlt héten szerdán a munkából hazafelé a páromnak baleste volt, és sajnos már nincs többé. Az én házas-életem csak eddig tartott.

Majd jövök.

Kép
tand

Andi, Jézusom, Úr Isten!! Őszinte részvétem, ez rettenetes!! :cry: :cry: Az élet nem lehet ilyen kegyetlen!
Nem tudom, ezt hogy tudod fledolgozni, de nagyon sok erőt és kitartást kívánok hozzá!! :cry:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Andi!Őszinte részvétem!Ez borzasztó!!Itt ülök a gép előtt,és nem térek észhez!!Sok erőt Neked!! :cry:
Vendég

Andi,
Jesszusom.... nem tudom mit írjak, ennél szőrnyűbb nincs!!!!

Nagyon-nagy lelki erőt kívánok, rettenetesen sajnálom!!!!

Azért ugye van melletted valaki, aki támaszt tud nyújtani??

Ha bármiben tudok segíteni, nyugodtan írj akár privátot is!!!
Vendég

Andi!

Nem térek magamhoz!!!Fogadd őszinte részvétem!
Vigyázz nagyon a babóra!
Vendég

Andi atya úristen, ezt nem hiszem el, nem lehet igaz :cry: :cry: :cry: , nem lehet ilyen az élet. Fogadd őszinte részvétem, ha tudok bármiben segíteni én is, nyugodtan írj nekem privit, nem térek még mindig magamhoz. Nagyon vigyázz magatokra! Kérlek tényleg írj ha beszélni szeretnél valakivel, bár tudom nem nagyon ismerjük egymást, de ez szerintem nem akadály. Nagyon ölellek!

KépKép
vikike_

Andi!

Úristen! Ez borzasztó! Fogadd őszinte részvétem! Kérlek nagyon vigyázz a babóra! És persze rám is számíthatsz, ha tudok segítek. Írj nekem is, ha úgy érzed. Nem akarok erőszakos lenni!
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked!!!
Vendég

Andi
Te jó ég! Ezt nem hiszem el! Hogy lehet az élet ennyire kegyetlen!
Fogadd őszinte részvétem! :( :(
Vendég

Drága Andi!

Őszinte részvétem,nagyon sajnálom,sok erőt kívánok neked és nagyon vigyázz magatokra!Ha bármiben tudunk segíteni szólj...
Fel sem fogom komolyan... :( :( :( :(
Vendég

Drága Andi! :cry:

Természetesen, ha bármire szükséged van, akár csak egy beszélgetésre, szóljál, bármikor segítek! Csak az előbb még fel sem fogtam, mit is jelent ez az egész!! Ne felejtsd el, a drága kisbabátokban Ő tovább fog élni, miatta nagyon erősnek kell lenned!! Mégegyszer fogadd őszinte részvétem, és hatalmas lelkierőt, és kitartást kívánok neked!! Nagyon vigyázz magatokra!! Sokat gondolok Rád, kérlek légy erős!!!

Kép

Kép

hoppá

Andi fogalmam sincs mit írjak, kérlek vigyázz magadra és a kisbabádra, ha bármiben akármikor segíthetek, kérlek szólj!! Tarts ki!! Ilyenkor nincs bíztató szó, egyszerűen el sem lehet hinni. Őszinte részvétem!
Vendég

Jesszusom Andi,

Őszinte részvétem, és én is itt vagyok, ha beszélgetni szeretnél. :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andi, nem tudom mit is lehetne ilyenkor írni. Őszinte részvétem, ha bármibe a segítségedre tudok lenni, kérlek nyugodtan szólj!

Csak álltam a mosogató mellett és csapkodtam dühömben, félelmemben. (Viki mondta meg telefonon, akkor még fel se fogtam) El se tudom képzelni mit élhetsz át Andi, de az üresség és csalódás az életben amit most én érzek csekélység ahoz képest amit te érezhetsz. Kérlek, nagyon vigyázz magatokra a kis csöppödre a pocakodba!

madiani

Andi,
nem tudom olvasod-e most a bnetet, de láthatod, itt mindenki melletted van és segítünk, ha úgy érzed tudunk miben! Valóban most talán a legfontosabb, hogy magadra és a babucitokra nagyon vigyázz és erőt meríts ebből a remélhetőleg most már mocorgó kis apróságból!!!!!!!!! Most minden nap egy új kihívás, de SIKERÜLNI FOG!!!!!! Megcsinálod!!! És egy egészséges kis csöppségnek fogsz életet adni, aki értelmet ad majd az életednek!!!!!!

Judy,
azért Te is oszd meg velünk, hogy van Bazsi és sikerült-e a műtét! Ugye jóóóóóóóóóóóóóól????
Vendég

Csajszikák!

Szőrnyű ami történt, nem vagyok a szavak embere. :( Nem tudok mit írni.

Márti, gratulálok a kis pöcsöshöz (Attila), ha kapsz róla képet feltétlen szeretnénk mi is látni. A link nekem is nagyon tetszett és most hogy ezt a dalt olvastam is, felfogtam a mondanivalóját. :)

Nati, nagyon köszönöm a bíztatást, én is remélem hogy nem sokáig fog már ez az időszak tartani, szívesen átadom Neked és Vicuskának. :) Karácsonyi hangulatom nekem még nincs, de lehet csak azért mert az elmúlt 3 évbe már októbertől (reggeltől estig) karácsonyi hangulat volt a kötelező. Tesco üzletsoron dolgoztam. Kötelezően díszíten kellet az üzletet meg ilyenek. Viszont a karit már nagyon várom, biztos szuper lesz. Veszek majd valami jó játékot Levinek is :D

Szilvi, biztos nagyon élvezni fogjátok majd Erdélyt főleg Titababával. Mi is minden évbe megyünk, de ugye jövőre ki fogjuk hagyni mert hát egy pár hónapos babával nem fogunk olyan messzire menni. A másik az hogy ott azért a higiénia még nem olyan mint itthon. Drukkolok a 12. hetes uh-hoz, remélem jól vettem ki hogy holnap mész.

Chrissyy, Martin szépen növöget akkor (gondolom én :)). Én aggódok kicsit a szoptatás miatt, remélem nem lesz nagyon érzékeny a picibabánk. Nagyon rossz lehet hogy nem ehet azt amit akarsz. Te is hiányzol nagyon nekünk, gyere amikor csak tudsz, és mesélj.

Kata, hogy neked micsoda érzéked van a vásárláshoz... gratula az utazóágyhoz és a mocihoz.

Viki, javítottam a táblit. Hát igen elég fárasztó az utazás. A sulival nincs semmi gond csak a 3 órás vonatozás ne lenne.

Vicuska, nagyon igéretesek a tüneteid :) Millió drukk neked.

Kriszta, jó fej lehet a párod (kell a szerelem a tengerimalacoknak is). Én nem tudtam hogy igy születnek, jó hogy leírtad, tanultam megint valamit. :)

madiani

Sziasztok!

Így aludt ma evés után a baby! Nem tudtam neki ellenállni és odabújtam mellé!!!

Ani! Köszi, amit írtál és jövök,ahogy tudok! A szoptatás miatt pedig ne aggódj.Tudatosítsd magadban, hogy szoptatni fogsz és úgy is lesz. Csak a kajára kell odafigyelni és arra, hogy nagyon sok folyadékot igyál. És akkor lesz tejci!

Kép

Kép
Vendég

Olyan nehéz bármit is írni.....
Most is potyognak a könnyeim....Felfoghatatlan...Egész délután Andira és a kicsire gondoltam...

Nincs is kedvem írni.Majd talán holnap.Puszi Mindenkinek!

Andi,Neked pedig még egy hatalmas ölelést!!!
Vendég

Andi!

:( Őszínte részvétem.Ez felfoghatatlan.próbálj erőt gyűjteni a kisbabádból.Ha bármit tudok én is segíteni,igaz nem ismerjük egymást...
Vendég

Andi,
Nagyon sokat gondolok Rád és sok sok ölelést küldök, gyere ha úgy érzed!!! Tudom, hogy ez most egy rettentően nehéz időszak lesz, de ha "beszélgetni" szeretnél, vagy csak megosztanád velünk a fájdalmadat, gyere nyugodtan. Sajnos meg nem történtté nem tudjuk tenni a helyzetet, hisz mi sem fogjuk fel igazán, és érthetetlen ami történt, de lélekben Veletek vagyunk és nagyon drukkolunk, hogy babócátokból kellő erőt tudj meríteni!!!!!!

Vicuska,
mi volt tegnap dokinál?

Kriszti,
Martin baba igazán szépen fejlődik, nagyon tüneményes!!!!

Judy,
Bazsi hogy van? Minden rendben volt??

Ani,
hozzám jöhet rosszullét!!! Vállalom!!!! És mindent, amit az egészséges babáért kell!!!!
Ma reggel csináltam egy tesztet, hogy megnézzem, kiürült-e már a hcg a tüszőrepi miatt. És igen. Ennek most nagyon örülök, mert a következő teszt már pozitív lesz!!!!

Kata,
Sikerült végezned? Még tengernyi időd van, ma még csak szerda...

Szilvi,
mikor mész uh-ra és vérvételre? Ez még a 12. heti vérvétel?

Krixta,
hogy van kis pocaklakótok? Mozgolódik? A tengerimalacok története engem is megfogott - nagyon édes!!!

Alexa,
hogy van Martin baba? Eljutottatok végre a foglalkozásra?

Viki,
Levi továbbra is tüneményes és hozza a formáját!!!

Gabi,
hogy érzed magad? Kell vmikor dokihoz vagy nst-re menned?
Vendég

Sziasztok Lányok,

Túl vagyunk a műtéten, Bazsi nagyon hősiesen viselkedett. Egy szem könnycseppet sem ejtett sem a műtét előt, sem utána.
Most már itthon vagyunk, pihennie kell, sokat innia. Az evés még nem ugy megy ahogy kellene, de a lényeg ugyis a sok folyadék. Szegénykének nagyon fáj a torka, főleg most, hogy szárad és gyógyul a seb, de tényleg nagyon jól viseli. Na meg a cataflam fájdalomcsillapító is csodákra képes.
Még pár nap, és elmulik a fájdalom teljesen.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Lányok,
egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek, ha nem bánjátok. Cégünk több fogyatékkal élők otthonát támogatja, most szombaton pl Bólyra megyünk egy lakóotthont festeni, de karácsonyra ezeknek az intézményeknek céges szinten gyűjtést rendezünk.
Elküldeném nektek is a felhívást, és ha van valamitek, amitől szívesen megszabadulnátok, akkor szívesen elmegyek érte és behozom ide! Előre is nagyon köszönöm!!!!

Kedves Munkatársak!

Újra RUHA/JÁTÉK/HÁZTARTÁSI TEXTÍLIA GYŰJTÉST SZERVEZÜNK!
Az összegyűlt ruhákat közvetlenük juttatjuk el a rászorult intézmények lakói részére. (Bóly, Eger, Andornaktálya, stb).

Egyeztetve az intézményekkel, az alábbiakra van szükségük:.

RUHANEMŰK, CIPŐK:
gyermek, női, férfi kényelmes ruházat
cipő minden méretben

HÁZTARTÁSI TEXTÍLIÁK:
törölköző
konyharuha
ágynemű
takaró
terítő

VEGYI CIKKEK:
mosószer
tisztítószer
illatszer

MŰSZAKI CIKKEK:
használható CD, DVD, video lejátszó
kazetta, CD, DVD, VHS kazetta
egyéb műszaki eszközök

FOGLALKOZTATÓ ESZKÖZÖK:
könyv (gyermek, ifjúsági, felnőtt)
színes ceroza, rajzlap, festék, tempera, gyurma, kifestő
plüss állatok, társasjátékok
kézügyességet fejlesztő játékok

LAKÁSKIEGÉSZÍTŐK:
faliképek
egyéb kiegészítők

A munka megkönnyítése érdekében kérjük, hogy a fenti bontás szerint szíveskedjetek szelektálni a leadni kívánt tárgyakat!

Leadás időpontja: November 13-19 között, minden nap reggel 7.30-9.30-ig illetve 16.00-17.30 között.
Leadás helyszíne: 215-ös épület (Nov 15-19-ig autóval megközelíthető a Madridi u. porta felöl)
Kérdések esetén: Rajkovics Rita (2795) vagy Ujcz-Takács Natália (1817)

SEGíTSÉGETEKET ELŐRE IS KÖSZÖNJÜK!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Még mindig nem sikerült Andi felett napirendre térnem. Teljesen magam alatt vagyok...

Ani
Péntek reggel megyek UHra, de még melóhelyen nem tudják. Még ráérnek. :D
Nem sikerült előrébb hozni a vérvételt, rúgja meg a ló! Sebaj, így 19-re bepasszolok egy fogorvost. :D
Jó az új vonalzód!

Chrissyy
Martin baba gyönyörű!

Nati
Ez lesz az első vérvétel, de ha ilyen gyorsasággal haladnak, akkor már most kérek a 17. hetire is időpontot. :D
Drukk a következő teszthez, ami +++++ lesz. :)

Judy
Bazsinak mielőbbi teljes felépülést. Nagyon ügyes, hogy ilyen hősiesen viseli.
Vendég

Szilvi,
ezt nem értem.... HOgy hogy kell időpont a vérvételhez??
Vendég

Sziasztok!

Én sem tudom felfogni a történteket..tegnap szinte egész délután pityeregtem magamban ... :cry: :cry::cry:

Judy
Örülök hogy Bazsikával minden rendben..igazi kis hős!

Chrissy
Martinka imádnivaló,írtam neked levelet az emailedre!

Nati
Tök jó hogy írtad hogy lehet segíteni,épp akartam kérdezni tőletek nem tudtok-e olyan helyet ahova lehet vinni ajnándékozni használt,kinőtt ruhát stb?Mert kidobni nincs szívem viszont ha valakin segít egy általam kinőtt kabát akkor már viszem is..nekem van pár ruhám cipőm stb..összeszedem a héten!

A pocaklakóm reggel és este mocorog de akkor is csak ha még fekszem akkor érzem...de a párom mindennap nézi a vérnyomásomat is szerencsére...sokat simizem meg beszélek hozzá ahogy Kriszti is javasolta..

Holnap megyek szülés felkészítőre..őszintén szólva nincs sok kedvem egyedül ebben a tré időben reggel de hát ez van..

A malacok imádnivalók azért is írtam nektek hogy szőrösen születnek mert mindenki kérdezte hogy nem gusztustalanok stb?Egyáltalán nem, tényleg mint a szüleik csak piciben..a párom szintén imádja őket tegnap is összerakta az apát meg az anyát kis dörgölőzésre :oops: :D mert ilyenkor amúgy szét kell szedni őket...
Vendég

Nati
Ez a szegedi SZTK heppje, kb 1 éve találták ki. Ráadásul csak telefonon lehet időpontot kérni, elvileg 1 hétre előre adnak, nem tudom az én 2 hetem miként sikerült...

Krixta
A vérnyomásomat nekem is figyelni kell, a háziorvostól kaptam vérnyomásnaplót, amit lelkesen vezetek. Még most... :D
Nekem is voltak tengerimalackáim, de elajándékoztam őket, mert rájukuntam kb 5 év után. Kamaszkori fellándolás volt. :?
Vendég

Sziasztok!

Ma ismét suli, gyorsan írok pár sort.

Chrissyy, nagyon édes Martin baba, apának is mutatttam, hogy nézze milyen édesen alszik. Nekem könybe lábadt a szemem, igaz teccet apának is de ő azért nem érzékenyült így el.

Nati, nagyon teccik a hozzáálásod, már küldöm is fénypostával a rosszullétet (megosztva Vicuska és Közted). Különben nagyon érdekes, ma olyan jól érzem magam mintha nem is én lennék. Remélem azért a babával minden oksi :shock:
Én is összegyüjtök egykét cuccot a héten ha kell (főleg ruanemüt és cipőt tudok). Vicuska ma megy dokihoz nem tegnap volt.

Vicuska, millió drukk estére! A tesztelés időpontját jól írtam a tábliba?

Szilvi, bocsika, javítom a tábliba. Jó macera lehet neked mindig Szegedre járni. Nem lehet ezt másképp megoldani? Ez nagyon durva.

Judy, nagyon ügyi nagyfiad van. Remélem most már te is megnyugodtál kicsit.

Kriszta, nagyon jó ha beszélsz a picurihoz és sokat simogasd is a pocid. Nem lesz semmi gond, ne aggódj, azt megérzi a baba is. Nem tudom milyen érzés amikor mozog, de biztos sokmindentől függ hogy ki mennyire érzi. Nem vagyunk egyformák, valaki sokat hizik valaki semmit. Valaki jobbban érzi valaki kevésbé. Gondolom ezek a dolgok sokmindentől függnek.

Én pl. ahogy írtam már 1 kg-ot híztam amikor a védőnő itt volt. Na azóta fogytam fél kilót. Tudom ezek nem nagy számok de azért végig futott az agyamon hogy miért lehet ez, hisz most híznom kéne. Amikor nem vagyok szarúl azon aggódom hogy most ez jó jel vagy nem. UH közelettével meg jobban izgulok mint egy vizsga elött, csak minden rendbe legyen.... De ahogy már többen is mondták nekem, ez már így marad egész életemben.

madiani

Ani
Ezt a vérvételes kavarást én csináltam magamnak. :? Gondoltam, kis naív gyerek, hogy ott gyorsan le tudom zavarni. Erre kiderült, hogy mégse. De majd a következő. :D
Az UHt már rettentően várom. Főleg úgy, hogy a párom elfelejtett szólni, hogy a román határon visszafele át kell menni a röntgenkapun.... :evil: Remélem, Titababával minden rendben lesz.
Vendég

Szilvi

Nekem a Schwarzi mondta hogy figyeljem a vérnyomásom én a kiskönyvembe írogatom...a mi vérnyomásmérőnk olyan ha megmozdulok mérés közben rögtön más értéket mutat..de kicseleztem mert elvittem a védőnőhöz és összehasonlítottuk azzal amit ő mért és kb.ugyanannyi...szerencsére a páromnak van türelme a mindennapi méréshez mert én elfelejteném néha..azért jó ha méregetjük..

A malackákat is meg amúgy minden állatot imádok...szerintem most élem a 2.gyermekkorom..azért az nem semmi hogy 5évig elvolt nálad..állítólag max.6évig élnek..

Ani
Aranyos vagy és köszönöm szépen..én imádom érezni ha mocorog olyan mintha pillangó repkedne a pocakban..bár néha a húgyhólyagomat találja el de én még azt is imádom..nemsoká érzed majd!
Amúgy én a 13.hétig 3kilót fogytam mert állandóan hánytam..aztán utána teljesen megszűnt és már híztam vagy 4-5kilót :oops:

Nati & Vicuska
Nagyon drukkolok ám nektek,mégha nem is írok mindig hozzátok de lélekben veletek vagyok..Kriszti szerint boszi vagyok és az üveggömböm azt mondja nemsoká jönnek a jó hírek!! :wink:

puszi mindenkinek!
Vendég

Szilvi, áh most már értem. Röntgenkapu? Ez kötelező? Nem mehettél volna gyalogossan át a határon? Vagy akkor is van? Nem is tudtam! Vikivel is voltunk Erdélybe, asszem akkor 4 hónapos terhes volt. Ha akkor is volt röntgenkapu akkor nem ártott a babának.

Kriszta, huh, az nagyon jó érzés lehet. Pillangók? Szép hasonlat. Szeretem a pillangókat. Akkor nem aggódom a sulyom miatt.

madiani

Krixta
Nekem a háziörvös mondta, hogy vezetgessem, mert már a magas pulzusszámom miatt voltam kezelve. Egyelőre nincs vele probléma.
Meg a visszerekre kell figyelnem, meg minden másra. :D
A tengerimalacok nagyon aranyosak, volt még 1 aranyhörcsögöm, tiszta depis lettem, mikor elpusztult. Utána maradt a kutya és a macska.

Ani
Ha jól tudom, csak a kamionokat vizsgálják át, kábítószer, illegális bevándorlók stb. miatt. Senki nem szólt róla, hogy ez ott van, csak amikor majdnem leértünk a rámpáról. Két reflektorméretű ketyere volt. Ha tudok róla, akkor megyek gyalogosan..... :?
Azért bízom a legjobbakban...
Vendég

Sziasztok!

Végre bekerült a kiságy az eredeti helyére.Noel úgy nyomakszik egész nap,hogy azt hiszem széjjel reped a hasamon a bőr.Ja és megjelent az első csík a pocakom alján.

Nem tudom melyikőtök írta,hogy az R. Barbinak kolleganője volt.Barbiék jól vannak, a kis Vivien lassan másfél éves és eszméletlen milyen eleven (felér 3 fiúval is),amúgy nagyon aranyos.

Chrissyy!
Martin baba még mindig nagyon édes.Jó nézni a képeket amiket felraksz,mindig elábrándozok,hogy a mi kisfiunk vajon milyen lesz.
Valahogy el se hiszem,hogy nemsokára a karjaimban tarthatom.

Judy!
Örülök,hogy Bazsi ilyen hősiesen viselte a műtétet.És végre túl vagytok rajta!

Kriszta!
Nem küldték meg azt a bigyót,amivel a szívhangot tudjátok nézni?

Nati és Vicuska!
Ezerrel drukkolok Nektek!!!

Puszi Mindenkinek:Gabi
Vendég

A röntgensugárzás ráadásul csak a terhesség 12-18. hete közt tud ártani a babának.

Valamelyest megnyugodtam...
Vendég

4kor zúzhatok haza!!!!!! Megyek pénzt befizetni. :?
Majd holnap folyt. köv.
Pusszantás mindenkinek!
Vendég

Gabi
Majd elküldöd a számodat?Örülök hogy sikerült a kiságyat berakni..a múltkor mondta a párom hogy mentsem le a képet amit felraktál az ágyikóról mert nagyon tetszett neki!

A sztetoszkóppal az van hogy mégsem küldte el a pasi...én meg nem írok neki emiatt csak azért esik rosszul mert én fizettem volna érte nem kértem ingyen..na mindegy viszont a sors megszánt mert a nagynénémnél volt egy és nekem adta de az a baj hogy órákig hallgatózok és nem hallom a pici szívverését..érzem hogy mozog de sehol sem találom..:(
Vendég

Kriszta!

Örülök,hogy tetszetta párodnak a kiságy.Remélem a pici fiunknak is tetszeni fog és majd jókat alszik benne.Most már fent van a falvédő is mögötte,teszek fel olyan képet is.Mindjárt küldöm priviben a számomat,de amúgy a tesómmal is megbeszéltem,hogy ha megszületik a bébi majd feljön az én nevemmel és jelszavammal és majd ír Nektek rólam.

Azért sajnálom,hogy nem küldte el a pasas a sztetoszkópot,de mint olvasom megoldottátok.Azon meg ne izgulj,hogy nem hallod,néha még a védőnő is nehezen találja meg a szívhangot.Majd,ha nagyobb lesz a bébi,biztos megtalálod és meghallgathatod a pici szívecskéjét.

Kép
Vendég

Sziasztok!

Na végre itt vagyok!
Annyira lefoglal Martinka,hogy általában olvasni van csak időm.Mostmár alszik a Drága!

Gabi,szép lett a babasarok!

Kriszta!Nekem van sztetoszkópom,sokat hallgattam vele Martinka szívét,de csak az utolsó időszakban találtam meg a szívhangot!Nagyon jó volt hallani!Amikor órákig lustizott,és meg sem mozdult,mindíg elővettem,és megnyugodtam,hogy minden rendben van!Mindíg megszámoltam,mennyit ver percenként!Apa is hallgatta behunyt szemmel,és mosolygott!

Judy!Örülök,hogy minden simán ment,és jól van Bazsi! :D

Ani,ne aggódj a kilók miatt,majd jönnek azok! :D
A szoptatás miatt meg nem szabad aggódni!Van aki azon idegeli magát,hogy biztos kevés a tej,és el is apad,szóval no para!
:wink:

Nekem van egy listám,hogy szoptatás alatt mi ajánlott és mi nem ,vmelyik nap szívesen leírom,ha érdekel Titeket!

Martin baba gyönyörű,olyan kis ártatlanok,ahogy alszanak!Az én Martinkám egyik nap az etetőszékben aludt el,hát még ilyen sem volt! :shock:
Kép
Kép

A ruháját ne nézzétek,itthonra nem mindíg adok rá szépet! :oops:

Nati!Ringatón nem voltunk,mert egyik héten pont elaludt,utána meg nem értünk rá,aztán meg kiment a fejemből,de tegnap megbeszéltük a szomszéddal,hogy legközelebb együtt megyünk!

Martinka felfedezte a kukiját! :D Ahogy levesszük róla a pelust,már nyúl is oda,és öszehúzott szemöldökkel vizsgálgatja!Tök édi!Csak akkor van gáz,amikor kakis a pelus,na olyankor résen kell lenni,hogy hova nyúl! :shock: :D

Nati és Vicuska,sokat gondolok rátok,hamarosan teszteltek,igaz?

Ja,és majd én is körülnézek itthon,van-e vmi ruha,amit oda tudok adni!

Viki!Nagyon megható volt amit írtál!Annyira kedvesek ezek a kis Manócskák!Martinka is bújós,mi a homlokunkat szoktuk összenyomni,és mosolyogva nézünk egymás szemébe!Most egy kicsit apás lett,mert múlt héten szabin volt a férjem,és nagyon sokat foglalkozott Vele.Hétfő óta,amikor elmegy dolgozni,mászik utána a kisgyerek,és percekig üldögél az ajtóban.Várja vissza apát.Olyan megható!

Na,ezt most elküldöm,nehogy elszálljon!
Vendég

Ma már nem is írok többet,mindenkinek jó éjszakát kívánok!
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors bekukkantottam Vicuska miatt, de látom nem írt a doki után, na talán majd holnap. Nagyon drukkolok ám! Most ennyi, fáradt vagyok ebbe a pillanatba értem haza suliból, holnap igérem mindenkinek írok.

Alexa, nagyon tündi Martinka, édes ahogy elaludt. :)

Szilvi, örülök hogy nem okozhatot gondot a röntgen, kicsit aggódtam értetek. :shock:

Na tényleg megyek

madiani

Jó estét!

megjöttem dokitól.csak még megnéztem dr.Houset :wink:
ciszták eltűntek,felszívódtak :lol:
jó oldalon volt peteérés,mert azon az oldalon látta a sárgatestet,a rosszon nem :lol:
szép vastag a méhnyh-m :lol:
más még nem láccik :oops: de hát ez érthető :roll:
egy hét múlva újra megnéz,tesztet nem engedi,.hogy csináljak addig :evil:
hát azt hiszi,betartom????? :shock: :shock: :shock: :D
Vendég

Vicuska,örülök,akkor ezek,jó hírek!! :D :D Csak így tovább!! :D :D
Vendég

Jó reggelt!

Vicuska, ez jó hír!! Gondolom azért nem "engedi" a doki a tesztet, mert pozitív lesz, de nem akar (elkapkodott) korai örömöt... :wink: Rosszul esik még a kv?? Vagy valami más tünet??

Maci, komolyan Szedegen akarsz vérvételt?? :roll: Nagyon megnehezíted a saját dolgod!!!

Alexa, de édes a kisfiad!! Én már nagyon várom, hogy lássam a mienket! Pont egy-két napja sírdogáltam azon, hogy hogy fog hiányozni a sok mocorgás a pocimban... :wink: de itt lesz élőben, és kárpótol mindenért!!

ANi, bírod a suliba járást? Jön a rossz idő, nem irigyellek. Persze, ha végzel majd, akkor másképp látod, de addig nem egyszerű.
Rosszullétek elmúltak??

Krixta, amilyen rendesnek nézett ki a hapsi, olyan szemét.. miért jó ez neki??? :roll: De jó, hogy a nagynénéd odaadta az övét! :lol: Én úgy vagyok vele, hogy mindennél jobb a mozgását érezni, ha nincs uh, akkor is érzed, hogy él, és mozog!

Gabi, nagyon szép lett a Noel-birodalom!! Gratulálok hozzá, öröm lesz majd ott lennie!!

Nati, remélem pár nap múlva teszel fel pozitív tesztes képet! Neked is nagyon drukkolok!! Valami tünet??

Judy, örülök, hogy minden oké Bazsival, és már otthon vagytok!! Mielőbbi gyógyulást kívánok nektek!!

Chrissy, még tehetnél fel te is Marin babáról képeket, nagyon édes!! Éjszaka hányszor kel fel?? Eszik rendesen??

Vikike, te is tehetnél képeket manócskáról, ő is szívtipró!! :wink:

Márti, mi újság?? Rég jelentkeztél!!

Andi, minden nap sokszor eszembe jutsz!! Nagyon sok kitartást neked!

Csajok, akik már szültek! Most vagyok a 24. héten, és tegnap hajnalban arra ébredtem, hogy húz, feszül a hasam jobb alsó fele. Aztán fájt a másik fele is, nagyon megijedtem... Bevettem egy Magne B6-ot, kb fél óra múlva jó lett. Aztán este megint rámjött a fájdalom. Az is tartott kb 1 órát. Néha éreztem csak keménynek a pocimat, nem végig. Ma reggel 3/4 7-től megint FETRENGŐS jobb alsó hasfájásom van. Nektek van/volt ilyen?? Tegnap este felhívtam B-t, elmondtam neki, azt mondta ne ijedjek meg, valszeg Geri nyom egy olyan ideget, ami oda sugárzik ki, vagy nyúlnak a méhszalagjaim... Mondjatok valami bíztatót, mit lehet ilyenkor tenni?????? :roll:

Kép

Kép

hoppá

Vicuska,
hájrá-hajrá!!!!!! Ez jó hírek, s lehet, hogy most ha látni fogja sem mondja el, nehogy az legyen, mint múltkor, nem??
Nagyon-nagyon drukkolok!!!!!

Alexa,
A Te Martin babád is nagyon édes, a ruciját meg nem is sasoltam, egészen addig, amíg nem mondtad :P
Hogy tudott elaludni evés közben - után??? :wink: :lol:

Kata,
szakdoli? Ma már köttetitek, igaz?

SZilvi,
aztán számolj ám be, hogy tetszett BB, no meg persze arról is, Titatba milyen :P :P S ha tudsz kérjél képet!!!!!

Ani,
nem irigyellek a suli és az utazás miatt. Stramm csaj vagy, hogy ilyen lelkiismeretesen csinálod!!!! A kilók miatt meg ne aggódj, a végén még bánni fogod a feljötteket :wink:

Gabi,
gyönyörű lett a gyerkőc sarkotok. Nagyon bensőséges és harmónikusak a szinek!!!! Noel baba egész biztos jól fogja magát érezni!!!
A tesóddal nem egyszerre fogtok majdnem szülni???

Krixta,
egész biztos előbb-utóbb hallani fogod a pici szívhangjá!!!

Judy,
most Bazsi otthon van, igaz, azért nem tudsz jönni olyan sűrűn :wink: . Legalább most sok időt tudtok együtt tölteni, mielőbb Barbi megérkezik!!!

Chrissyy,
Martinkátok még mindig nagyon édes!!!! A szoptatással minden rendben, igaz? Úgy látom szépen fejlődik!!!!
Vendég

Jó reggelit!

Gabi
Nagyon helyes Noel új helye. Biztos tetszeni fog neki.
De szeretnék már én is itt tartani... :)

Alexa
Martin zabálnivaló, ahogy bealudt. :D

Ani
Holnap minden kiderül, már csak melóhelyen kell tudatosítani, hogy nem jövök 8ra. Egyesek feje elég szelektív...

Vicuska
Nagyon drukkolok,hogy a következő UHn már látszódjon egy petezsákocska!

Kata
Eredetileg úgy volt, hogy a hosszú hétvégén Szegeden leszek, nekem nem kellett jönnöm melózni, viszont munkanap volt. Erre teljesen áthúzták a számításaim! :evil:
Így marad a mostani felállás, a következőt már itt fogom csináltatni. Nézzük a jó oldalát, 19-én benézek fogdokihoz, megpróbálom rávenni a dokit, hogy fogadjon soron kívül endokrinológián, meg a háziorvosom is megkapja az EKGját. Így 4 legyet tudok egyszerre lecsapni. :D
Sajnálom a pocifájást. :(

El is felejtettem mondani, hogy sikerült övterelőt szereznem. :) Érdre kellett elmenni érte, de pont útba esett. Már ki is próbáltam, kicsit fura, de majd megszokom. :)
Tegnap este annyira megkívántam a barackbefőttet, hogy majdnem becsápoltam egy üveggel... (ami alig másfél literes) :oops:
Vendég

Kata,
bár még nem szültem, csak nyugtatgatni tudlak, hogy valóban lehet ideg!!! A barátnőmnem ez a 30. héten jött elő, pár hétig tartott és a terhessége legvégét már majdnem végig futotta, annyira jól volt. De abban a pár hétben alig bírt ülni, hajolni, menni, annyira pont nyomott egy ideget...
Kitartás, lehet, hogy az utóbbi pár napban megerőltetted magad lelkileg és szellemileg a szakdoli miatt és az kihatott kicsi Gerire is, s most integet, hogy tessék befejezni és csak rá koncentrálni :wink:
Remélem azért BB egy kicsit meg tudott nyugtatni!!!!!

Vikike,
gyere sűrűbben, mert mindig olyan szépeket és szívhezszólóakat írsz!!!!

Nincs különösebb tünetem.... tegnap volt egy hete az inszemnek, tegnap hasam feszült és lufi érzésem volt, ma is olyan furi, de semmi egyébb.... A depi pedig megint rámült... valami belső hang azt súgja, nincs akkora szerencsém, hogy már az első sikerüljön... Majd meglátjuk...
Vendég

Nati
Feltétlenül beszámolok a BBs tapasztalataimról. Képet nagyon szeretnék kikunyerálni, apa miatt is. Ha minden jól megy, akkor holnap hazaér. :)
A tegnapi gyűjtési felhívást feltenném a melóhelyi hírdetőújságra, ha nincs ellene kifogásod.
Vendég

Szilvi,
ha a cégednek nem gond, hogy sanofi-aventis neve alatt fog menni az egész... A ti cégetek nem akar saját gyűjtést szervezni? Nem lesz ebből baj? De én örülök neki, ha minél több mindent össze tudunk gyűjteni!!!
Csak majd azon agyaljunk, hogy a Ti embereitek hova viszik a cuccokat... Mert hozzátok babanetesetekhez elmegyek és összegyűjtöm, de sok-sok emberhez... Akkora kocsim nincs :-))). De rád bízom!!!
Vendég

ja, a szakdoliról elfeljtettem írni. Már az utolsó simításokat csinálom, bibliográfia, tartalomjegyzék, stb. a szakdogám most egy lánynál van, aki tavaly írt majdnem ugyanilyet, és átnézi, meg kicsi thozzáír. Nagyon rendes!! De ma ha törik, ha szakad, teljesen kész lesz, elviszem (holnap reggel) beköttetni, aztán leadom, és kész. Már csak az államvitsga lesz hátra, az meg piskóta :shock: ehhez képest!! :lol:

Maci, kíváncsi leszek BB-ről mit mondasz majd!!

natii, köszi a megnyugtatást, remélem tényleg "CSAK" Geri ideget nyom... tegnap attól tartottam, hátha így indul a szülés.... mert (előre is bocsi, :oops: de többen mondták, hogy a szülésnél olyan érzésed lesz, mintha kakilni :oops: kellene...) én ezt éreztem... de nem, hál istennek.. Remélem azért ez nem lesz minden nap, mert ijesztően fájdalmas... BB is mondta, hogy próbáljak meg testhelyzetet változtatni, úgy jobb lesz. És így is van, egy darabig jobb..... :roll:

Kép

Kép

hoppá

Bocsi, natii=Nati

Kép

Kép

hoppá

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X