Sziasztok!
Na végre itt vagyok!
Annyira lefoglal Martinka,hogy általában olvasni van csak időm.Mostmár alszik a Drága!
Gabi,szép lett a babasarok!
Kriszta!Nekem van sztetoszkópom,sokat hallgattam vele Martinka szívét,de csak az utolsó időszakban találtam meg a szívhangot!Nagyon jó volt hallani!Amikor órákig lustizott,és meg sem mozdult,mindíg elővettem,és megnyugodtam,hogy minden rendben van!Mindíg megszámoltam,mennyit ver percenként!Apa is hallgatta behunyt szemmel,és mosolygott!
Judy!Örülök,hogy minden simán ment,és jól van Bazsi!
Ani,ne aggódj a kilók miatt,majd jönnek azok!
A szoptatás miatt meg nem szabad aggódni!Van aki azon idegeli magát,hogy biztos kevés a tej,és el is apad,szóval no para!
Nekem van egy listám,hogy szoptatás alatt mi ajánlott és mi nem ,vmelyik nap szívesen leírom,ha érdekel Titeket!
Martin baba gyönyörű,olyan kis ártatlanok,ahogy alszanak!Az én Martinkám egyik nap az etetőszékben aludt el,hát még ilyen sem volt!
A ruháját ne nézzétek,itthonra nem mindíg adok rá szépet!
Nati!Ringatón nem voltunk,mert egyik héten pont elaludt,utána meg nem értünk rá,aztán meg kiment a fejemből,de tegnap megbeszéltük a szomszéddal,hogy legközelebb együtt megyünk!
Martinka felfedezte a kukiját!
Ahogy levesszük róla a pelust,már nyúl is oda,és öszehúzott szemöldökkel vizsgálgatja!Tök édi!Csak akkor van gáz,amikor kakis a pelus,na olyankor résen kell lenni,hogy hova nyúl!
Nati és Vicuska,sokat gondolok rátok,hamarosan teszteltek,igaz?
Ja,és majd én is körülnézek itthon,van-e vmi ruha,amit oda tudok adni!
Viki!Nagyon megható volt amit írtál!Annyira kedvesek ezek a kis Manócskák!Martinka is bújós,mi a homlokunkat szoktuk összenyomni,és mosolyogva nézünk egymás szemébe!Most egy kicsit apás lett,mert múlt héten szabin volt a férjem,és nagyon sokat foglalkozott Vele.Hétfő óta,amikor elmegy dolgozni,mászik utána a kisgyerek,és percekig üldögél az ajtóban.Várja vissza apát.Olyan megható!
Na,ezt most elküldöm,nehogy elszálljon!