Sziasztok!
Én is gyorsan bejelentkezem, nehogy elfelejtsetek már minket!
Tontica:D
Annyira aranyos kis manóid vannak. Mind a három
. Nagyon nagy gratula, és örülök, hogy Anna ilyen jól vette az kezdeti akadályokat! Sajnos, nem tudok a sírással kapcsolatban segíteni, mert nálunk ilyen nem volt, de ha nagyon aggaszt és nem múlik, én biztos megkérdezném a gyerekorvost.
Liv
Nektek is nagyon gratulálok a kisebbik szép fiatokhoz
:):):)!!! Remélem, Gergő nagyon gyorsan túl lesz a sárgaságon is, és a tüdőgyuszi is elmúlik végre. Tudom, milyen nagyon rossz most Nektek, hogy nem lehettek a kis beteg manótok mellett állandóan, de hidd el, hamarosan túl lesztek rajta, és aztán az átmeneti anya-apa-és-tesóhiányt sokszorosan kompenzálja az a sok jó dolog, ami ezután rá vár, mint annak idején Dávidnál is. Én a magam részéről hagynám, hogy cumiztassák Gergőt, mert neki is jobb, ha valami megnyugtatja, amíg anya nincs ott... Nálunk 10 nap cumizás és nagy lyukú cumisüvegezés után sem alakult ki a cumizavar, úgyhogy ez sem törvényszerű. Ha meg igen, azt ugyanúgy le tudjátok majd győzni, mint Dávidnál, aztán következik újabb 3 év szopizás
:) Kívánok sok-sok erőt, és ha már nem lehetsz bent nála, akkor legalább próbálj meg sokat pihenni, hogy amikor már végre mellette lehetsz, legyen elég energiád!
Tudósíts minekt, hogy hogy áll a helyzet Veletek, és amint tudsz, rakj majd fel a fiúkról képet!
Maccs
Hát, Ti sem unatkoztok soha. Remélem, már jobban vagy, és Lili sem lett azóta beteg. Nagyon nem lehet könnyű 8 órában dolgozni az ovizás mellett úgy, hogy még napi 2 órát bumlizol a melóhely és Biatorbágy között
. Nekem a 4 óra is húzós néha.
Csirkesz
Remélem, megoldódott az elfoglalt, pisilésre rá nem érő Boti problémája. Nálunk egyszerűen csak odaviszem hozzá a bilit, ha látom, hogy már szükség lenne rá, és mondom, hogy itt a bili, lehet játék közben pisilni. Akkor gyorsan rápattan, csak hogy tudja folytatni a fontos dolgait, aztán már szalad is.
Móni
Jó, hogy sikerült ez az állás, remélem, Lili is belejött a nagypapás ovibajárásba
A többiektől bocsi, de nincs nagyon időm visszaolvasni. Azért mindenkit puszilunk.
Rólunk meg csak gyorsan annyit, hogy jól vagyunk, Zsombi ovizását végülis folytattuk, és nagyon nem bántam meg, mert a 2 hét betegség után meglepő módon minden sírás nélkül ott tudtam hagyni az oviban! Mondtam neki, hogy el kell intéznem ügyeket, és azért sietek, hogy ebédre visszaérjek érte. Azóta már ott tartunk, hogy én reggel 7-re beszáguldok dolgozni, apa leviszi az oviba 9 körülre, én meg megyek érte 1/2 1-re, és egész délután együtt vagyunk. Most már azt mondja, van barátja is (de a nevét nem árulja el
). Csomó programot csinálnak nekik ott, és élvezi, úgyhogy ezen a téren (is) sínen vagyunk. Picilány is jól van, úgy tűnik. Voltam vele magzati szívUH-n és 18. heti genetikai UH-n is, és mindent rendben találtak!!!! Mostmár lassan el merjük hinni, hogy lesz újabb babánk
. A nővéremék kisfia decemberben fog születni, Minilány meg márciusban, úgyhogy nagy közös babázásokra készülünk a nővéremmel
:):)
Hát, most ennyi. Ha egyszer egy picivel több erőt érzek majd az íráshoz (lehet, hogy már soha nem lesz ilyen?
), akkor kicsit bővebben is beszámolok.
Pussz