Új privát üzeneted érkezett!

Drága Roz! igaz semmit nem tudok, de amit Seriffnek írtál nem hangzik jól....Remélem nem komoly bajotok van?! aggódok. :(

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Kazi
Annának volt olyan kakilása is,mikor köhögött tisztába tételnél,és kakilt,az meg a falon landolt,vagy az ágyon.Hát egyszer kapott a gyerekorvosunk is. :lol: Szép emlékek mi?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz, nézd mit találtam! :) Karácsonyra.... :wink: :wink:
http://www.vatera.hu/disney_princess_ag ... 34429.html
birolili

Lili!

De szupi a vaterás sátor,kár,hogy nincs Thomasosban,bár szerencse is,Donát ágya 140cm-es csak.Szutyuri :shock: :roll: barátnőm 2× vásárolt már tőle,nagyon meg volt elégedve,sürgősen kellett neki a FP zenélős hinta,amilyen Timciéknek is van,s a 31eft-os hintát aznap feladta,hogy barátnőm utalása oda sem ért még.Mi a baj vele?

Erszényes!

Most egyenlőre itt maradunk,unjuk már a cuccolást kicsit,én már rátaláltam álmaink házára Helvécián,egy ing.oldalon az a ház,teljesen nekünk tervezték,még a hűtő mérete a beépíthető mikro helye,a nappali tágas fényes csodás,minden olyan,mint amit álmodhatnánk,új teljesen,csak 21 mft,erre kellene még edzenünk,pedig nagyon jó az ára is. :) Majd valamikor :)
Vendég

Szutyuri..... kérdezd Dórát. :shock: 1hónapig szivatott minket, 2pihenőszéket szerettünk volna Tőle venni. 1hónapig ment a keverés, szín, hova küldja, mikor..... amikor kinyögte, h. eladták a 2db félretett széket. ÉS a pénz már okt. elején el lett utalva..... annyi keverc volt vele..... És mikor kinyögte, h. eladták a 2széket, visszakértük az árát, Dórának még mindig nincs pénz a számláján. TAlán ma....... :evil:
birolili

Sziasztok!

A péntek kinek jó?
és a szombat délelőtt és délután??? (mind1 nekem)

Írjatok! az új csatlakozók is ám!!!!
(kicsit elkeseredtem, mert azt hittem jobban rákaptok a témára) :oops:

Kép
adrienn021

Dóra, Lili,
én is nagyon örülök, hogy végre élőben is találkoztunk. Hogy Ti milyen fittek vagytok, hogy így a végén egy kis kétévessel bevállaljátok az Aprók táncát! És Dóra hogy ropta... Kati csuda édes, Zsófi pedig egy nyugodt kis tündér! Szurkolok, hogy jöjjenek a tesók mostmár.

Cukker,
szerintem is nagyon csinos vagy, ugye megbeszéltük. Bence születésnapja valahogy bennem maradt, biztos azért mert Marci is 99'-es. Voltak kint a focin, Marci meg fogja próbálni, majd kiderül, hogy tetszik neki. Egyelőre nagyon fel van buzdulva.

Bepa,
férjed még az Aranyban van? Mert akkor egyik reggel bedobom a járókát a kocsiba (persze csak, ha kocsival jön dolgozni).

Roz,
mi a baj? és kivel?

Ser,
tényleg jó lenne már találkozni, esetleg jövő szombaton az Aprók táncán? Szerintem mi bemegyünk megint, bár Eszti mindent akart csak táncolni nem. Nagyon édes lehet a kicsi Ricsi! Leo, hogy viseli? Hanna pedig gyönyörű, milyen hosszú a haja! Győzőnek utólag boldog névnapot!

Hajni,
Barnus nagyon édes!

Adri,
nekem sajna nem jó, elég nehéz a három gyerek mellett, de ha megbeszéltek egy időpontot és mégis összejön nekem, akkor szívesen csatlakozok.
balim

Mikor lesz megint az aprók tánca?
Ilyen kicsikkel is szoktak ott lenni, mint Levi?

Kép
adrienn021

Adri, ne keseredj el! :wink: Nehéz összehozni egy ilyen talit! Nyáron talán azért is könnyebb, mert csak kimegyünk az Arborétumba, és kész. Oda akár több gyerkőccel is.....
Nekem szombat nem jó, itthon van apucink, és akkor nem szívesen megyek sehova.
birolili

Lili!
Neked mikor lenne jó? Hány óra?
Apa fél 3 körül jön, én utána be tudok menni, mert mág 4 órakor sem cicizik Levi. Meg tudja etetni már ő is egyedül :)
Este 7 vacsi, addigra viszont itthon kell lennem!

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Nyhk
ha bejönnek a hidegek már nem a szabadban fogtok lovagolni,igaz?Van valami fedett hely ahová be tudtok menni?

Erszényes
hogy telnek a hosszú napok Jancsi nélkül?

Hüüü,nálunk most egy csomó manager felmondott,Karácsonyi hajtás elött,mi lesz ott,nem is merek belegondoloni.Endre kollégája is ,a másik áruátvételen.Kicsit naon gáz lesz a két helyen egyszerre.Nem irigylem.Azt hiszem nem fogok vele sokat talizni. :(

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok.Egy par kepet folteszek nektek.Aztan szomoru bucsut veszek,mert nincs mostanaban annyi idom,h.irogassak. :wink:
Kép Kép Kép Kép

KépKépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

sziasztok

balim! az jó szuper, mind1 mert a héten autózik .jövőhéten nem. péntek?igen aranyban van:)

Gabi
bepagabi

juj, még valami
ismerős babamasszázsban segítőt keres
tipp?

Gabi
bepagabi

Adrienn,

Én sajnos passzolom a talit (pedig jó lenne), nekem mindig van két "utánfutóm" és szétszednék a teázót. Meg tőlük nemigen lehet beszélgetni.
Voltam ma az Alföldben a cipővédőt megnézni. Úgy elhajtottak, hogy csak na. "Még sohasem volt náluk ilyen, talán egy bizikliboltban nézzem meg". pedig más is mondta az Alföldet, sőt azt is, hogy látták kirakva. SZóval rossz embert roszkor kérdeztem meg. Mérges vagyok nagyon. Utánna meg már nem volt időm visszamenni újra megkérdezni.

Timci,
Szépek vagytok :)

Hajny,
Amíg az idő engedi addig lovagolunk (gondolom ez azt jelenti, hogy ha nem szakad az eső v. a hó.) Sajna nincs fedett hely, gyűjtik rá a pénz. Nem szeretném, ha abba kellene hagynunk.

Dóra,
Hajrá :)

Thymi, Erszénye, Bepa, Donoé,
Csak "kívülről" látszik félelmetesnek a lovaglás. Már én is rá mernék ülni :) . Meg biztos kezekben van. Ott vannak vele 3-an. Leeséstől nem féltem őket. A gyógylovaglásnál pedig meg van határozva, hogy milyen fajta lóval lehet csinálni, és tényleg nagyon nyugodt ló.

Éjszaka a kicsi lányom csak 3 óránként kelt!!!! Ilyet nem csinált fél éves kora óta. Lehet, hoyg végre jön a (meg)váltás?

Kép

Kép
nyhk

Nyhk,mit is írtál mennyibe kerül a lovaglás óránként?örülök,h javulnak az éjszakák! Vhol én is láttam a cipőorrvédőt, nem lehet,h nem a cipőosztályon van az Alföldben,hanem a játéko-n?

Balim, sztem ha itthonleszünk,megyünk mi is az Aprókákra jövő szombaton. Hány órakor kezdődik? Leona sztem oké, de azért pont akkor szeretné, h Éva elkapja,mikor Ricsit szoptatja, meg hasonlók.Inkább Évát szeretné még jobban vagy megint magáénak, szerencsére Ricsi eddig ebben abszolút partnernek tűnik,mert tényleg egy hangja sincs, nyugdt és annyit de annyit mosolyog! :D

Kazi, vicceltem, ugye nem értettél félre :wink: :) !

Roz, mit sikerült intézni?

Kép
seriff

Dóra, mi újság Mi vot ma az nst-n? hol vagy????

Kép
seriff

Seriff,

Itt Kecskeméten 3000 mondtak óránkét, és azt osztják le. Nekünk 1700 Ft fél óra Nagykörösön.

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Ser, lapos nagyalfold... baba szivhangja rendben. T. nem vizsgalt, nem ultrahangozott, ellenben kozolte, hogy akkor holnap fekudjek be. Nem akarok. Holnap meg futok vele egy kort, nem tudom mi lesz. Nem hiszem el, hogy nem tudnek naponta bejarni a vizsgalatokra es muszaj lenne bent aludni es dekkolni egesz nap... Amiota hazajottem felorankent elbogom magam... nem akarom.

Hat evvan. :cry:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Szutyuri :twisted: :twisted: Ennyit róla....
Itt vagyok ám,de csak olvasgatlak benneteket...
Nyhk:cipőorrvédőt a www.siesta.hu oldalon találsz!!
Nem ismeri valaki közületek Gyenes Tímeát??? Ő is kecskeméti!
Vendég

sziasztok !
Köszönjük az aggódás. Iagzán nem tudom Én sem, hoyg mi a baj NIKInek vasánap nagy begörcsölt a feje zavarta a fény a hang csak feküdt .. ilyen igazán még soha nem volt de gondoltam a maleg -hideg váltakozás, vagy hogy előtte este későn feküdte le... de aztán hétfőn szóltak az oviba hogy úgy vették észre mintha Niki nem jól hallana gondoltam kedden elmegyünk tanácsadásra és beszélünk a házi orvossal ... de akkorára már az orra is elkezdett vérezni. A háziorvossal beszéltünk és Ő ugy gondolja, hoyg régi agyvérzés körül valami elkezdett történni. Hogy mi egynelőre nem tudjuk ma egész nap orvostól orvosig mentünk . Voltunk a szemészeten szemfenék vizsgálaton, orr-fül -gégészeten és audiológián irányitott hallás vizsgálton . Eddig sokat nem tudunk csak annyit hoyga bal fülére csökkentebben hall de az sem olyan vészes . ami nagyon lényeges lenne hogy minnél előbb lássa neurólógus ma 3 helyen voltam megkérdezni de sehol nem tudtak segiteni volt a kórházban is hátha egy felnőtte neuró. csak ránézne papirjainka vagy történne valami próbáltam régi svábhegyis dokinkat is elérni de nem tudom ... még a háziorvos hivást várom hogy Ő talált e valakit a házidoki azt modnta hogy csináltatni kellene egy mri is szerinte de arra meg csak a neurológusnak van konkrét jogosultsága... Egyébként ma csupa aranyos kedves segítőskész ember vett minket körül és ez jó volt :) A kórházban a szemészeten minden hol erőe vettek és minden hol nagyon kedevssek volt bár így is 1 re értünk haza reggel 8 tól ...

nyhk
Én ma vettem pont orrvédőt 2500 ft volt a szilcoop emeletén a szivárvány cipőboltban van sok már 2 hete kinéztem ma csak felszaladtam egy pillanatra megvenni . Ákosnak már 2cipőjéból lógott ki a lábaujja szó szerint

lili+dóra
sokat gondolok rátok ügyessek legyetek :)

bepa
van 2 babamasszás könyvem nagyon jó Én is abból maszíroztam ha kell szolj és összefutunk odadom .. az egyik egy hosszabb olyan 2-3 cm vastag a mésik iylen kis füzet füzet szerű abban rajzolt képekkel van illusztrálva mind a kettő szupi

seriff
sajnos a bagolyon sem foglalkoztak velünk bár nagyon segítő kész volt a csaj mondta hogy nálunk is csak felnőtt neuros doki van és hogy nem fogadhat minket . de azárt próbált segíteni aranyos volt

Kép

Kép

Kép
roz23

ja egyébként azért nem tudok neurológust taláni mert itt kecsónk a Bense dokinő foglalkozik ezzel de Ő meg szabadságon van elutazott egy konferenciára ..

Kép

Kép

Kép
roz23

Adrienn21- Ja, hogy új csatlakozókra is gondoltál!?:) Akkor én is mennék, ha összejön a találkozó. Nekem a péntek jó. De jó lenne még látni Lili 2in1! Bár Te már lehet, hogy inkább mást választanál, mondjuk a szülést!?Én még könnyebben mozgok babával a pocimban! :D Ha mégis tavasz lesz belőle, akkor már babakocsival megyünk.

dora-akkor ezek szerint Te már nem jössz. Próbáld megbeszélni az orvossal, hogy ne keljen befeküdni, olyan fölösleges. Ott az ember csak aggódik az otthoniakért, meg nem is olyan komfortos, nem? Hanyadik hetes vagy?

Timci- Nagyon aranyos lányotok van! Szép mosolygós baba! :)

Kép
estelle26

Roz:
Sajnálom :( ,remélem mielőbb rendeződik a dolog és nem komoly+++szorítok!

Dóra:
Sajnálom,hogy be kell feküdni,tudom milyen vacak,én 2hétig voltam benn Larival.Szurkolok,hogy mielőbb kibújjon a picifiad! :wink:

Nyhk:
szuper,hogy alakulnak az éjszakák,csak így tovább!!! :D
Cipővédő a sport -játék osztályon találsz az alföldben!

Évi:
Akkor mikor jössz???Holnap de. nem jó,mert tüdő szűrőre megyek,11-2éve nem voltam :oops:
Timcinek kisfia van,nem lány :wink:

Timci:
Aranyos a kisfiad. :)

Ser:
Dehogy értettem félre,amúgy tényleg lökött vagyok! :lol: :wink:
De azért alakulok,10éve méginkább az voltam,talán40-50éves koromra megkomolyodok 8)
kazi

Sziasztok!

Dóra!
Szukolok neked, hogy ne kelljen befeküdni!
Úgysem jön hamarabb a baba odabent, nem értem akkor miért kell!
A vizsgálatokra meg úgyis elmegy az ember!
Képet tegyél már fel!!!!lécci!!!!

Roz!
fú, remélem nincs nagy baj!
lehet hogy csak valami vitaminhiány miatt fáradékony. :?:
Agyvérzés? ijesztően hangzik!Születéskor volt?

Nyhk!
mostanában mindenki kifogja a kedves embereket?
Kazi is! :evil:

Lili!
Akkor hány óra?

Kép
adrienn021

Ja Ser: :!:
Lehet tüdőszűrésre menni szoptatás alatt :?:
kazi

Estelle
persze! bárki jöhet! :D

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Roz
ez borzasztó amit leírtál.Remélem semmi rossz nincs Nikivel,naon drukkolok.

Nyhk
itt Kecskemét környékén nem néztetek lovaglást?Csak hogy télire ne kelljen abbahagyni.Esetleg megkérdezhetem a húgom nem e tudna ajánlani valakit.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nyhk, a játékosztályon van. Én ott láttam cipőorrvédőt. De ha gondolod, megveszem Neked. Holnap? Be is szalajtom hozzátok, ha gondolod. Apát úgyis vinnem kell befelé reggel.

Adri, hány órakor? Ez attól függ, h. GAbi hogy ér rá, mikor tud vigyázni Zsófira. Sztem fél4 - 4.

Roz, nagyon sajnálom! :( Remélem nincs nagyon komoly baj. :( +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nekem 5* - ös az nst-m. Azt mondta N.K. Szval kiválóan érzi magát Boti. Jövő héten szerdán kell újra mennem. Dórát úgy sajnálom, szegény. Ma már hosszan beszéltünk, én sem igazán szeretnék befeküdni......

Kazi, Neked miért kellett szülés előtt 2hétig bent lenned? Lejárt az időd? Vagy baj volt?
birolili

Kazi, hát elvileg lehet persze, de annyira nem szívesen röntgenezünk terhes és szoptató nőket. Az első érthető,a második ugye nem igazán,mert a rtg sugár nem megy át az anyatejbe, biztos,ami biztos úgy szoktuk,h aznap ha lehet ne szoptasson anyuka. Miért kell? Csak kíváncsi vagy? Mert akkor még egy kicsit várj, sztem.

Rozi, kérdezzek szegedi gyerekneurológust? Dobj egy sms-t és akkor délelőtt megpróbálom!

Dora, hát kérd már a férjedet :wink: , vagy az a koktél?

Kép
seriff

Seriff, azon mar tul vagyunk :wink: , koktelbol egy fel adagnyit mertem inni... :lol: Bea ajanlotta az ananaszlet, az is fogy... :lol:

Aranyosak vagytok :D

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra,
gondolok rád nagyon, hogy ne kelljen befeküdni!!!

Roz,
írtam pü-t.

Ma voltam UH-n, van egy 16 meg egy 13 mm-es tüszőm a 12. napon, most már csak az a lényeg, hogy repedjen is meg. Pénteken majd megnézzük azt is.

Adrienn,
én is szívesen mennék talira, de csak ha jó sokáig maradtok, mert hivatalosan 5-ig tanítok Pesten, utána tudok csak elindulni haza. :(

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok

Roz! ez elég borzasztóan hangzik és csak szorítani tudok, hogy ne legyen nagy a baj. Szegeden nincs orvos, Pesten valaki??? Mert ahogy írtad az lenne a jó ha minél hamarabb látná neurológus
Könyvek: én 13-n megyek orvoshoz előreláthatólag.Ne Te fáradj, majd leprivizzük és beugrok érte, ha az jó Neked is!Addig kibírjuk-ják

Lina! drukkkkkkkkdrukkkkk

Dora! sztem ne hagyd magad, Te érzed mi a helyzet...(csak zárójelben, nekik jobb ha épp benn vannak amikro elkezdődik a szülés)

Borsi!mizujs Veletek, rég nem voltál erre!!!Fülecske?vagy nagyon le vagyok maradva???

Nyk! én a babaszobán láttam, hogy valaki hirdet cipőorrvédőt, ha meglesz átküldöm a címet.
Jóvvan' na tudom, hogy vugyáznak a babákra a lovon, scak én 1x ültem paci-háton, nem nagy élmény volt)persze én már nem vagyok gyerek:)

Lili! Azért az nem baj, ha Botinak jó benn :D
Nemsok van már , én annyira bíztam hamarabb jün a 2. bébi, de a természet...

Gabi
bepagabi

Bepa, most már én is kezdek "belenyugodni", hogy kivárja az idejét, csak mindenki azt mondta, h. elöbb jön..... és nagyon rákészültem már. De nem baj, imádom, mikor mozog. :)
És egyébként nagyon jól vagyok mostanában. :) Örülök neki. VAgy változik majd? Egyik nap ilyen, másik nap olyan.....

Lina, szorítok!!!!! +++++++++++ MIre Te Pestről hazaérsz....hát, sztem az már túl késő lenne. De lehet, hogy nagyon jól érezzük magunkat. :D

:?: :?: Hol találkozzunk Adri, Éva? A Főtéren nyílt egy új kávézó, a Columbia, nagyon jó kis hely. Az? Esetleg a Kőhíd utcai teázó, Hajniékkal voltunk ott? Na?

Milyen koktélt lehet inni ilyenkor szülésindításra? Bármilyet? És mit kell csinálni apával? Hm? :roll: :wink: :lol: 8) Dóra, alvás helyett?! (Utána úgyis 6hét múlva lehet. :wink: )
birolili

Köszi mindenkinek a cipővédő infókat. Holnap újra bemegyek az Alföldbe és nem hagyom lerázni magam. :)

Kép

Kép
nyhk

Hajny,
Köszi kérdezd meg a tesódat. Legalább lesz több infóm, hogy hol van még lovaglás. Legközelebb meg is fogom kérdezni, hogy télen hogy működik a lovaglás. Egyébként nekünk a Nagykörösi nagyon bejön. Meg Katonatelephez "közelebb" is van.

Kép

Kép
nyhk

Ser:
Köszi az infót!kb.6hete kezdtem a betegeskedést,köhögés stb.,másfél héttel ezelőtt nagyon fájt a mellkasom(de csak egyik oldalt a mellem alatt),ha köhögtem v. nagylevegőt vettem,mostmár jobb,de még érzem,ezért anyum nem hagy békén,hogy menjek el,nehogy nagyobb baj legyen,de akkor lehet inkább a dokihoz kéne elmennem :? -csak gondoltam úgysem voltam több mint 10éve szűrésen,de akkor ráér még...

Lili,Dóra:
Igyátok a málna levél teát,azt mondják jó!Én is ittam annó :wink:

Lili:
Először azt mondták,hogy kicsi a súlya Larinak-ezért kellett befeküdni-aztán két nap múlva már nem volt túl kicsi(gondolhatod :twisted: ),később meg azt mondták kicsit kevesebb a magzatvíz,meg úgyis mindjárt szülök,itt vagyok a legjobb helyen :twisted: -ja a gyerek meg otthon anyátlanul-na mindegy,túl vagyok rajta :?
kazi

Roz

Nagyon ijesztő ezeket olvasni, remélem miharabb megtudtok valamit. :((((

Dóra

Sms-t megkaptad? Komolyan mindig eszembe jutsz. :) Hajrá!
(Engem is befektettek a 40. hét után, de egyszer hazaszöktem. 8 napot kellett bent lennem. )

Lina

Én is drukkolok neked!

Kazi

Hát úgy eszem az almát, hogy amikor eszembe jut és jólesik. Csengődön vettünk 20 kiló nagyon finom Jonagoldot, van még belőle. :)

Balim

Ma láttam a Marcit az edzésen, nekem úgy tűnt élvezte. Mondd meg neki, nehogy megijedjen Anti bácsitól, hogy úgy kiabál, mert egyébként nagyon szereti ám a gyerekeket. Olyan lelkes edző, még szombaton is tart nekik edzést, meg versenyeket szervez, amikor meg kisebbek voltak mindig kaptak csokit vagy cukorkát edzés után. Ezek a kis manók mindig szaladtak az irodájába és libasorban ácsingóztak a finomságokért.
Ti ismeritek a Laláékat? Mintha velük lett volna Marci.

Hajni

Még nem is mondtam, hogy Barnus nagyon cuki és tiszta Ricsiiii!!!

Nem tudjátok a Szilcoop cipőházban van még akciós Siesta? Bélelt, meleg? 16 ezerért láttam a Malomban! :twisted: Kb 5-6-ot adnék csak érte.

Képzeljétek, Adri nem csinál mást egész nap, csak rajzol! Gyönyörűen fogja a ceruzát, úgy hívjuk, Picasso. :) Nem győzöm papírral. Mindig kajabál, hogy "Tiszta papírt!".

Adrienn

Egyszer voltunk a Kőhíd utcai teázóban, nagyon jó volt. Szépen összejött a banda, pedig nem így indult a létszám.

Ser

Nem kaptál újra kedvet te is a babázáshoz? De nem, igaz? Most kezdtél el dolgozni. :)

Nekem vészesen közeledik a január. Dolgozni már nagyon mennék, de Adrit meg nem akarom böliben hagyni egész napra. Lehet, hogy kitolom februárra, amikor elkezdjük a beszoktatást.

Andi
Kép
cukkker

ROZ
Írtam pü-t.

KépKép
KépKép
nana09

Roz
Ez tényleg nem hangzik túl jól. +++++++++++++++++++++++

Lina
Biztató fejleményeitek vannnak!

Adri
Péntek nekem nem jó, apa éjszakás és nem tudom GYopit kire hagyni, meg sötétben nem is szeretek vezetni (nem látok jól)

Timci
Nagyon édes Atticy! Nagyon vigyázz magatokra és remélem majd azért otthonról is jelentkezel.

HAjni
MAjd kereslek telefonon.

Dóra, Lili
Tessék rosszakodni apával! Hátha kijön a babóca. Állítólag beválik, de én még nem próbáltam.

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Kazi!
Ez sem hangzik túl jól! Nekem volt már tüdőgyulladásom, réges-régen, de azt a doki is hallotta(persze én is, mert hörögve vettem a levegőt), Sztem először a háziorvosodat látogasd meg!
Én is ezt teszem ma :?
ja és a tüdőszűrő! Kellett az anyatejgyüjtőbe! De senki nem mondta, hogy ne szoptassak aznap! :evil:

Lili, Éva, Cukker!
Nekem mind1, hogy hol! Apát már rákészítettem a témára, nem nagyon örült :cry: Pedig imádja Levit, csak sztem fél tőle, hogy egyedül kell maradnia, ráadásul itthon, mert akkor lesz az uzsi is :lol: .
Aki tud csatlakozzon hozzánk!!!

Dóra!
majd írj, hogy mi van veled! vagy adj hírt magadról Lilinek!!!

Lina!
hát nem hiszem, hogy addig ott leszünk :( De majd elszöksz hamarabb :wink:. Legközelebb én is el szeretnék menni az aprók táncára!
Tudja valaki mikor lesz? Ekkora gyerkőccel, mint Levi szoktak már menni?

Roz!
Köszi, hogy gondoltál rám!
szurkolok Nektek!

Nana!
válaszoltam!!! :wink:

Vettünk a Levinek a Tescóba(reklám, bocsi érte) egy pörgődobot! Imádja, ütögeti, akkor dob szól, ha fogtatja, zenél. Egész nap ezzel játszik!!!!
Bepa! ajánlom nektek is!

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Roz, nagyon szorítok, hogy ne legyen nagy baj és az a kicsi is gyorsan kiderüljön!!

Dóri, Lili, sokat gondolok rátok! Egy barátnőm is mára van kiírva, nehezen jött össze a babájuk, izgulok értük rendesen :oops: :)

Kicsit elvesztem az utóbbi időben, rááltam a karácsonyi ajándékok gyártására, remélem mindennel végzek időben.

Hanna, Gréti, Atti, Botond, nagyon szépek a képeken. (ha valakit kifelejtettem bocsánat)

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Adrienn-Én még a Kőhíd utcai teázóban nem voltam, szívesen kipróbálnám..., de ahova ti szeretnétek! Hánykor? 16 óra? :)
Ja, és szerintem nyugodtan vidd el Levit az aprók táncára, ha nem is táncolni, zenét hallgatni, játszani, közösségbe lenni vele, biztosan nézelődni fog, és figyelni mindent!:)

Regina-Azt hiszem jövő hétre halasztva a látogatás, mert holnap papát viszem orvoshoz. Mihamarabb menj dokihoz!!!
Úgy élvezem az itthon létet! Bár alig vagyok itthon...csavargok, kiságyba vágatok matracot, anyagot nézegetek huzatnak, és olvasok, olvasok amíg lehet. Gyere vagy gyertek már ti is a teázóba! Mirivel úgyis beszélni akarok! :D

Kiságyba elég az 5 cm vastagságú szivacs? Vagy az vékony?

Dóra-Hazaengedtek?
A málnalevél teát én is hallottam, állítólag felpuhítja a méhet vagy a méhszájat? Lehet, hogy most hülyeséget írtam..., de valami ilyesmi hatása van. Én már napi 2 dl-t iszom. Szülés előtt 3 hónappal már ajánlják.

Lili- Tök jó, hogy Boti ilyen jól érzi magát bent! Akkor látunk még pénteken!
:D

Roz- Mik a fejlemények? Reméljük, nincs komoly baj!!!

Timci- Ne haragudj, hogy kislányt írtam! :oops: Akkor is édes! :)

Kép
estelle26

Lányok! A szivacs matarac vagy a kókuszmatrac a jobb? Egyébként néztem a Brendonban 6 cm vastagságúak a matracok.

Kép
estelle26

Estelle-nem haragszom,sot boknak veszem. :wink: A kokuszmatrac a legjobb.Nekem tengeri fuves van.De a kokuszos is nagyon jo,sokkal jobb,mint a szivacs.

Csajok-megjottek a 0-7 honapos korig levo babarucik is.Akit erdekelnenek meg lehet nezni oket Hajninal,szombaton reggel 9 tol.Akkor bemegyek Atticy-val es viszem a nagyobacska rucikat is magammal.Legkozelebb marcsak jovore tudok bemenni.Szoval aki erdekelt az ugyben jojjon Hajnihoz szomaton. :wink:

KépKépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Thymi-at ha lesz idom,biztosan benezek.Koszonom szepen a bokot.Aranyos vagy.A pocaklakoval minden ok?Birod?Es a kiscsaj,h.birja a sratpat? :roll:

KépKépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

sziasztok köszönm a sok infot privit ... mindnekinek irok majd de most rohanok

NANA
ha olvasod jól jönne amit felajánlottál ma 10 körül mondták hivjam a dokinőt mert beszalad a kórházba de hiába hivom senki nem veszi fel előre is köszi . Ha ma sem sikerül vele beszélnem marad pesten valaki ...

Kép

Kép

Kép
roz23

nana még annyi dobnál egy sms.-t ha sikerül valmit intézni nem leszek net közelben ma már .. 0620-5-986-333 köszi

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana
köszi tárgytalan elértem beszéltem vele hétfőn megyünk hozzá azt modta hogyha eddig senki nem találált semmit nem olyan sűrgős hétfőig várjunk ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Estelle!
Sztem is jobb a kókuszmatrac, mint a szivacs, főleg, ha van allergiás a családban! Mivel ez szellőzik, persze, ha nem tesz rá az ember gumilepedőt :lol: vagy szivacsot alá!

Roz!
ez már valami, hogy végre, tudtok menni dokihoz!olyan szörnyű, hogy mennyit kell menni, hogy végre valaki törődjön az emberrel :cry:

Lili!
akkor 4 kor, a null km kőnél a főtéren???

Kép
adrienn021

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?