Roz
Nagyon ijesztő ezeket olvasni, remélem miharabb megtudtok valamit.
(((
Dóra
Sms-t megkaptad? Komolyan mindig eszembe jutsz.
Hajrá!
(Engem is befektettek a 40. hét után, de egyszer hazaszöktem. 8 napot kellett bent lennem. )
Lina
Én is drukkolok neked!
Kazi
Hát úgy eszem az almát, hogy amikor eszembe jut és jólesik. Csengődön vettünk 20 kiló nagyon finom Jonagoldot, van még belőle.
Balim
Ma láttam a Marcit az edzésen, nekem úgy tűnt élvezte. Mondd meg neki, nehogy megijedjen Anti bácsitól, hogy úgy kiabál, mert egyébként nagyon szereti ám a gyerekeket. Olyan lelkes edző, még szombaton is tart nekik edzést, meg versenyeket szervez, amikor meg kisebbek voltak mindig kaptak csokit vagy cukorkát edzés után. Ezek a kis manók mindig szaladtak az irodájába és libasorban ácsingóztak a finomságokért.
Ti ismeritek a Laláékat? Mintha velük lett volna Marci.
Hajni
Még nem is mondtam, hogy Barnus nagyon cuki és tiszta Ricsiiii!!!
Nem tudjátok a Szilcoop cipőházban van még akciós Siesta? Bélelt, meleg? 16 ezerért láttam a Malomban!
Kb 5-6-ot adnék csak érte.
Képzeljétek, Adri nem csinál mást egész nap, csak rajzol! Gyönyörűen fogja a ceruzát, úgy hívjuk, Picasso.
Nem győzöm papírral. Mindig kajabál, hogy "Tiszta papírt!".
Adrienn
Egyszer voltunk a Kőhíd utcai teázóban, nagyon jó volt. Szépen összejött a banda, pedig nem így indult a létszám.
Ser
Nem kaptál újra kedvet te is a babázáshoz? De nem, igaz? Most kezdtél el dolgozni.
Nekem vészesen közeledik a január. Dolgozni már nagyon mennék, de Adrit meg nem akarom böliben hagyni egész napra. Lehet, hogy kitolom februárra, amikor elkezdjük a beszoktatást.