Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma délután jöttünk haza, majd próbálom behozni a lemaradásomat, olvasni és írni is, de most hulla vagyok.
Azért a legfontosabbat nem hagyom ki:

Zafi!!!! Óriási gratula!!!!KépKépKép

Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Zafi: óriási gratula Neked!!! Vigyázz Magatokra és egyél jó egészségesen Kép Hát, most sajnos nem tudunk együtt szülni Kép
Úgy, de úgy irigykedtem, amikor olvastalak Titeket! Kár, hogy rám már nem lehet tippelni. Azért jó lenne Kép

Úgy tűnik megnyugodhatok a munkahelyem miatt. Tegnap bent voltunk Tomival, mert Juli ösztöndíjpálíázatához kellett jöv.ig. A nagyfőnöknél a szőnyegen játszott Tomi, puszikat dobott neki (nem tanítottam be Kép ) és elbűvölte a fickót. Szóval várnak szeptemberben!
Aztán még kismetróval elmentünk a Vistához és megvettük Zsófi repjegyét. Most már tuti, hogy utazik Kép
Lehet, hogy Julinak is összejön egy francia kislány, aki idejönne hozzánk.

Tomi kezd olyanokat mondani, hogy abda=labda, gyeje=gyere, tete=tessék, cuppog, ha Cupp bébiitalt kér. Szóval haladunk Kép

Na, pusz mindenkinek, most viszem a gyerekeket Borbáspusztára, ahol Juli meg Dani lesznek 1 hétig.
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Köszönöm mindenkinek a jókivánságokat,Napocska már sokkal jobban van a szurik után. KépKép

Most csak gyorsan majd még olvasok:

Solya
Jó utat nekem hiányozni fogsz ha nem jelentkezel KépKép

Bogancsi
Munkahely KépKép
Tomi nagyon kis ügyi KépKép
Gyerkőceidnek mozgalmas lesz a nyaruk, jó nekik! KépKép

Zafi
Én is sejtettem kivételesen ám hogy te vagy Kép, csak azt írtad hogy találgasunk gyorsan, -no meg Rebiéknek is olyan jól jött volna a sok sikeres vizsga után- mindenesetre nagyon örülök nektek! KépKépKépKépKép
Kép

Pussz:Dzsili
dzsili

Márti
Remélem Vilka pöttyei elmúltak már, az gyerekeimnek is volt az anyatejtől állítólag, de elmúlt ! KépKépKép Ármin meg egy ügyes nagy fiú ezt tudjuk jól! KépKépKép

Laura
Toncsi is belehúzott a hízogatásba rá is fér ne csodáld hogy igyekszik gömbölyödni, okos kis fiú tudja mi a jó neki! Romi meg a nagy tesó persze hogy szereti, milyen nagy lány hirtelen a kicsi mellet, igaz?
Fogadj el bátran minden segítséget és pihenj ha tudsz ez nem önzés ennyi nekd is jár, nem csak a pici születt meg de TE IS SZÜLTÉL, ezt ne felejtsd el! KépKépKépKép

BSzilvi
Gratula a fogacskához és a bűvös 10 kiló túlszárnyalásához! KépKép
Kakukk, kuka KépKépKépKép

Szilvi
Örülök, hogy jól van a legkisebbed és hogy láthattad ficánkolni! KépKépKép

BMárti
Hol vagy igazoltan vagy még távol???
PiciLacinak és az apukájának boldog tegnapi névnapot kívánunk Napoccsal! KépKépKép
Kép

Persze minden Lászlónak!!!! KépKépKép

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Most modemes neten vagyok, nem tudok sokat írni, dekomolyan.

Minden Lászlónak sok boldog névnapot kívánunk BeávalKépKépKép

Rebi!
mi van Csengével? Mikora ért tegnap haza? Csak olvastam a cseten, hogy nem értek haza időben, és, hogy ideges vagy, és azóta nem hallottam felőled. Remélem nincs semmi különös oka a hiányzásnak.Kép

Na gyors voltam, most télleg sziasztok!
Zsuzsa

beababa

Sziasztok!
Na, most már az ADSL-en vagyok!KépKépKép

Rebi!
Hol vagy? Mi van Csengével? Mikor ért haza tegnap a nagyszülőkkel?

Márti!
Vilka-Pöttyös Panni pötyei múlnak már? Sok sikert kívánok, hogy kitudjátok majd szűrni, hogy mitől lehetett.Kép

Laura!
Ügyes fiú Toncsi.KépKép Tudja mi a dolga!

Sztigris-Szilvi!
Irigy vagyok az UH miatt.KépKép

Bogancsi!
Tomi nagyon ügyes, tudja, hol, mit kell csinálni. Előtte biztos, hogy nem mondtad neki, hogy legyen bűbáj, hogy levegye a főnököt a lábáról.KépKép

Zsuzsi!
Hangulatod milyen? Nyugodtabb vagy már?

Dzsili!
Örülök, hogy Napocs már jobban van.KépKép De ugye nem szúrták a fülét fel? Fiúknak jó táborozást kívánok ajövő héten, jó idejük lesz remélhetőleg! Helyileg hol lesz a tábor?

Ma voltunk kirándulni egy kicsit Törökmezőn a turistaháznál. A Pityu-manó ott volt az osztálytársaival táborban, és elmentünk érte kirándulás címén. Bea nagyon jól viselkedett, élvezte, hogy rohangálhat, a gyerekek ajnározták.KépKépKép Volt regneteg házi állat, meg nem teljesen házi állat is, mindet megcsodáltuk, mindegyiknek visított egy jó nagyot.KépKépKép Voltak pár hetes kiscicák is, az egyiknek majdnem a Bea lett a veszte, mert jól meg szorongatta szegényt a leányzó, és ráadásul pont a torkánál kapta el. Kép Az egyik kislány alig bírta lehámozni a Bea kezét szegény macsról. Azt hittem, hogy hazafelé aludni fog, de a kocsiban már csak nyüglődött, és csak most este aludt el, addig viszont itthon már nagyon jól bírta a dolgokat.KépKépKép
Pityukám és osztálytársai tegnap döbbentek rá, hogy most már végérvényesen vége van az alsótagozatos szép életnek, azt mondja mindenki sírt tegnap este a tábortűznél. Fiúk lányok egyaránt. A tanítónénik uralkodtak magukon, ők csak könnyetek.KépKépKép

Van új kép a profilomban, a mai kirándulás eredményeként. Bea a nagy túrázó lehetne a kép címe.

Sziasztok! Zsuzsa

ui! bocsánat mindenkitől,akinek esetleg nem írtam, de mostanában nem nagyon van időn írni, de olvasni olvasok mindent.KépKépKép

beababa

Sziasztok!

Zafi: na most jól elmagyaráztuk ezt a fa-ölelgetést Szilának!Kép KépKép
Borcsa, Beja most ti jöttök! Hogy is volt?Kép

Dorka mostanába köszönés helyett mindenkire rámorog hangosan, mint egy oroszlán, nagyon viccesnek tartja és engem meg idegesít...Kép
Holnap leugrunk a barátnőmhöz Balatonra, remélem jó lesz.
Apa kezd puhulni babaprojekttel kapcsolatban, remélem a holnapi tali meggyőzi, a barátnőméknek 2 babájuk vanKép

BMárti, Norci, Szilvik, Andik, Lina, Orsi, Henke: meséljetek! Régen voltatok.

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Zsuzsa!
Nagyon jó az új kép a profilodban, olyan nagylány már Bea! És olyan szép is!

Márti!
Én is nagyon szeretném már látni kicsi Vilkát, remélem holnap találkozunk az Orczy-kertben! Elmúltak már a pöttyöcskéi? Kiderült végül, hogy mitől lettek?

Laura!
Jobban vannak a gyerkőcök?

BMárti!
PiciLacinak és apukájának utólag is nagyon boldog névnapot kívánok!

Gorsi, LadányiKata!
Ha ti is most tartjátok a fiuk névnapját, akkor nagyon boldog névnapot kívánunk nekik!

Lányok!
Akkor holnap az Orczy-kertben lesz a tali, ugye?

Tettem a profilomba hintás képet Petiről.

Mindenkinek kellemes hétvégét(már ami még hátra van!)

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

sziasztok

vilka az ölemben, úgyhogy maradnak a kisbetűk...
tehát, ha holnap jöttök az orczy kertbe, örülünk. én egyedül nem tudok lemenni a kétgyerekkel, és most telefonált anyukám, hogy ő nem jön, mert beteg lett, úgyhogy kéne majd egy kis segítség a kimenetelhez és a hazajövetelhez is - lehet? nem tudom, mennyit tudunk kint lenni, kb két órát gondolok, de persze, ha nagyon jól megy minden, akkor többet is

vilka nem pöttyös már, szerintem vmi mosószertől lehetett, úgyhogy vissszatéek az árminnál jól bevált óvatossághoz, amit mostanában sajna kicsit lazán vettem. vilka ma egy hónapos, reggel 5070 gr volt, áttértünk a midi pelusra és elcsomagoltam az 56-os ruhákat és elővettem 74-ig ármin cuccait - van, amit rá is fogok adni. és kapott az ágya fölé forgót, csilingelőt, azt nagyon szereti, meg a yükröt meg van egy színes kendője, azt is. olyan édesen tud mosolyogni.

ármin tegnap azt mondogatta félűálomban, hogy vilkababa-vilkababa, így aludt el. hihetetlen, hogy napról napra mennyivel okosodik. gondolom, ez mindenkinél így van. mondja, hogy vilkababa lány, egyáltalán, mindenkiről tudni akar mindent, hogy lány-e, szokott-e pancsolni, van-e köldöke, büdös-e a popsija, stb, stb, ezeket mind végigkérdezi, mikor szó esik róla ... néha fetrengünk a röhögéstől andrással. bár néha árminnal is, mert sokszor ő maga is tudja, hogy vicces, amit kérdez és előre nevet rajta. persze, ne komplett kabaréjeleneteket képzeljetek, sok benne a mutogatyáas, hümmögés, stb, de mi értjük egymást

most pedig elmegyünk a vadasparkba kirándulni

márti+ármin+vilka

zsuzsa, megnéztem beát, nagyon szép bnagylánmy

bszilvi, petike meg nagyon szép nagyfiú.
márti

Gorsi!
Nagyon boldog névnapot kívánunk Petinek!!!! Csinálsz valami tortafélét? Vagy netántán palacsinta lesz?Kép

LadányiKata!
A te Petidnek is nagyon boldog névnapot!! Mikor mész dokihoz?

Velünk semmi különös, szerencséreKép Napról napra több szót mond Donci, és még tüneményes imádnivaló kiskölök. Sokszor odabújik hozzánk, puszit ad, és mikor rámnéz és bársonyos hangon közli, hogy babi (ez vagyok énKép mamiKép), akkor mindig totál meghatódokKép

Pocaklakó manó is jól van gondolom, mert nagyon szorgalmasan dolgozik bentKép

Puszi és jó pocakosodást mindenkinek, aki szeretnéKép
Nyuszimanó 28.
nyuszimano

Köszönjük a névnapi jókivánságokat!

Bszilvi, Gorsi Petijének is boldog névnapot!!!!!

Nyuszimanó:Dokinál már voltam, UH-ra megyek 2 hét múlvaKép

Puszi, mert tombol a "nagy"

Kata
LadányiKata

Sziasztok!

Zafi: óriási gratula itt is KépKépKépKépKép
Jó volt látni, ahogy találgattatok, és nem is maradtam ki belőle teljesen, mert telefonon tartottam a kapcsoltatot Kép

Laura: Balu is rohan a gyerekek után a játszóra, de mi rengeteget is járunk oda. Valamennyi gyerekekkel való találkozás kell nekik, ez tuti. Én még várnék Rominál, elég változás neki most a kistesó is.

Minden Péternek és Lászlónak boldog névnapot Kép

Néhány órája értünk haza. NAgyon jó volt, Balu nagyon élvezte. Majd egyszer képek is lesznek Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

BSzilvi, L.Kata
Köszi.Kép A Ti Petiteknek is boldog névnapot kívánunk!Kép

Nyuszimanó
Neked is köszi.Kép
Nem sütöttem semmi különlegeset, azt inkább szülinapra tartogatom.Kép Viszont nagyon gazdag névnapja volt Petinek: Anyáméktól kapott hintát a kertjükbe, de mivel azt csak ott tudja használni, kapott vmi legos cuccost is, amit haza tud hozni. Tőlünk is Duplot kapott. Miután megvettük, véletlenül betértünk a Smart boltba és levásároltuk a pontokat, ami éppen egy gyereksátor-kuckóra volt elég. Kép Mindennek nagyon örült, úgyhogy végülis nem bánom a dolgot.Kép

Bevallom, irigylem sokatokat, hogy már mennyi mindent mond a gyereke, míg Peti alig akar beszélni, azok sem igazán hozzánk kapcsolódó dolgok. Az anyát sem úgy mondja mint régen, most mindeketten vmi atja-k vagyunk vagy mi.Kép Korábban már simán meg lehetett különböztetni az apát és anyát. Persze tudom, hogy egyszer majd ő is rázendít a szövegelésre, de olyan nehéz kivárni. És olyan idegesítő tud lenni, amikor szavak helyett nyögdécsel meg nyügis hangokat ad ki és úgy mutogat (jó esetben). Mondjuk a mozgást sem siette el, lehet, hogy a beszédben is biztosra akar menni?Kép

Márti
Naná, hogy segítünk nektek! Kép Csak csörögj, hogy mikor.

Viszlát holnapig!Kép
Gorsi
gorsi

cory
Köszi a névnapi kívánságot!KépA képeket meg várjuk.Kép

Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Holnap mi is megyünk az Orczy-kertbe! Márti, hát persze, hogy segítünk, csak csörögj! Kép 06702684049Kép

Hova is kell menni pontosan? Oda, ahol múlt évben voltunk, ahol három szobor-bácsi áll egy talapzaton?
Ebben az évben nem voltam ott, mikor az Orczy-ban taliztatok, az nem tom, hol volt...

Nyuszimanó, édes lehet Donci a bársonyos hangjávalKépKépKép Nálunk ugyanez van, csak Bálint "aja"-t mondKép

Na cupp mindenkinek, ma csúszik a fürdetés, most megyünk pancsolni...

Jóéjt,
Beja+Bácus
beja

Sziasztok!

Továbbra is köszönöm a gratukat!Kép VOltam dokinál, cisnált hüvelyi UH-t, 5 hetesnek mondta a kis "petezsákot"!Kép De nagyon jó fej volt, komolyan, majdnem annyira örült, mintha ő várna gyereket!KépKépKép Megkaptam a nyaralási eligazításomat, úgyhogy majd csak augusztusban látjuk egymást újra!Kép

LKata!Kép nekem május 14. az utolsó mensim, de mivel Réka is picit korábban jött, számíthatok rá, hogy február elején születik majd a babszem!Kép

Bogancsi!Kép én is sajnálom, hogy nem fogunk ezúttal együtt szülniKép De majd gondolok Rátok, OK?Kép

Dzsili!Kép én is úgy gondoltam, hogy valószínűleg a hétfői találgatás után kb. 60 %-ban én vagyok az esélyes, ezért mondtam, hogy csak egyet tippeljetek, azt hittem, simán összejön 10 találat, de így érdekesebb volt!Kép

Cory! Szila cinkostársamKép közvetítte az eseményeket a chat-ről és az icq-ról, úgyhogy tudom, hogy Téges is megkérdeztek, azt hiszem ettől váltam végleg gyanússá!Kép Ezt a lehetőséget nem vettem számításba! Nem hittem volna, hogy este 11-kor telefonon ilyen ügyben bárki is megkeres, de mint tudjuk, Rebitől még ez is kitelikKép

Pétereknek, Lászlóknak boldog névnapot!Kép (én Péterem nem most tartja)

TALI: holnap akkor 11-körül ott leszünk a játszótéren, ok? Már nagyon várom, hogy megszemlélhessük Vilka-babát! Márti, csörögj nyugodtan!

Zafi
zafi

Sziasztok!

Lászlók és Péterek!
Boldog névnapot.

Zsu!
Köszi a hiányolást. Jól vagyunk, csak volt egy csomó dolog itthon pl. tettem el meggyet, stb. meg a hétvégeket többnyire hármasban töltjük (azt az időt kivéve amíg én főzök, olyankor apa Vilivel játszóterezik), azért nem eresztettem olyan bőlére a dolgokat, mint szoktam.
Örülök, hogy férjed puhul tesó ügyben, én is hezitálok ám, bár egyre kevésbé Kép .

Vili is napról napra okosabb, új szavak "babapopó"
"pipi" "bú" (ez utóbbit a boci mondja) a cicára meg "c", vagy "di" a cicire és rám meg rendületlenül "didi". Úgy látszik neki csak apája és didje van, szegénynek anya nem jutott Kép

Gorsi!
Ne szomorkodj már ezen, és ne légy türelmetlen, tudom, hogy nehéz várni, én is úgy szeretném, pl. ha járna már Vili, de csak apa felé tesz max. két lépést és azt is inkább lendületből. Viszont annyi elvárással terhelik le majd még az életben szegény gyerkőcöket, (amitől én már előre rosszul vagyok, pl. ovikba felvételi, stb.), hogy mi szülők legalább ne legyünk türelmetlenek, és örüljünk annak amit már tudnak a kis gyerkőceink Kép

Cory!
Jó volt az utazás? Volt végül terhes öved?

Laura!
Neked már régebben akartam írni a bölcsiről, csak rövid az eszem és mindig elfeljtettem. Nagyjából u.az lett volna amit Cory írt. Tényleg elég változás Rominak a kistesó, nem lenne jó ha úgy érezné, hogy Toncsi miatt kell neki nap mint nap anya nélkül lenni. Nyáron gyerek közösségnek tökéletes a játszótér, télen meg jók a játszóházak, és az mégsem bölcsi.

Márti!
Persze, hogy segítünk. Mikor jönnétek. Mi ma is voltunk ám az Orczy kertben. Hétvégén nagyon más az itteni játszó közössége és nagyon zsúfolt is, így kitaláltam, hogy kimegyünk oda, hogy tudjam holnap az utat, meg életembe nem jártam ott, de annyira zizzent voltam Kép , mert először csak a Ludovika téren voltunk (arra hittem, hogy az Orczy kert) és nem értettem, hogy miért itt taliztok, aztán rájöttem, hogy mi a helyzet.

Dzsili!
Hogy van Napocs? Tudom, hogy recepttel is adódsod vagyok, de valamikor még nyaralás előtt, megígérem.

Sziasztok:
Norci
norci

Sziasztok!

Minden Lacinak és Lászlónak, Petinek és Péternek nagyon boldog névnapot kívánol!!!KépKépKépKép

Zafi,
tök jó volt cinkoskodniKép, tiszára gyereknek éreztem magam....Kép

Holnap nem tudok menni taliraKép, mert jön egy anyukatárs-barátnőmKép, akivel már jó rég találkoztunk. Úghogy léci-léci csináljatok sok-sok képet mindenkiről, hogy ne maradjak le semmiről és senkiről.Kép

Na, megyek aludni, mert irtó álmos vagyok...

Szila
szila

Sziasztok

Zsuzsa
Nem kellett felszúrni a fülét kifakadt magától....
Örülök hogy jól sikerült a tábor Pityuéknak!KépKépKép
Beja még mindg tündéri a képen! KépKépKép
Márk és Máté kedden reggel indulnak és vasárnapig nem lesznek én meg majd itt sirdogálok esténként az tuti. Ősibe mennek karate táborba, ez nekik edzőtábor.

Norci
Köszi a kérdést már jól van a leányzó! Kép
Hű te még befőzöl is? KépNekem erre nincs időm.Kép

Márti
Vilka baba megszünt pöttyösnek lenni ez jó hír, Ármin fiad meg egyre szebben beszélget ügyeske! KépKépKép

Pétereknek,Petiknek /apukám is az/ <blink>Boldog Névnapokat</blink> kívánunk!

Holnapra jó talizást mindenkinek!

dzsili

Sziasztok!

Petiknek, Pétereknek, Laciknak, Lászlóknak boldog névnapot Kép
Gorsi
Párod nem Levente? ... ha igen, akkor neki is boldog névnapot! (ha nem, akkor nem tudom, honnan jött, hogy Levente... Kép)

... vagyok, vagyogatok, de hulla fáradt vagyok... úgy látszik most jön a ki a szigorlatos idegesség, meg a pénteki... Kép

... majd írok valamikor bővebben...

jóéjt
Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

SZiasztok!

Én is boldog névnapot kívánok Gorsi, BSzilvi és LKata Petijének, Cory és BMárti Lászlóinak ... és mindenkinek, akit még illet!

A 11 talihoz nekünk is jónak tűnik egyelőre, de biztos, hogy bolondokháza lesz, mert Andrés kivételesen elmegy reggel 7-kor, úgyhogy 11-re én már feltehetőleg nem leszek beszámítható Kép

Andi! Jöttök? Kép

Rebi! És ti? Vagy ez már nagyon meleg Csengunak?

Dzsili! De jó, hogy Napsugár jobban van! Kép Ilyen nyárban még bosszantőbb a betegség, mint télen! Nem örülsz, hogy kicsit csak egyszem lánykádat kényeztetheted? Bár én is nyugtalan vagyok már attól is, ha Ármin néhány órát nincs velem ...

Szila! sajnálom, hogy nem jöttök Kép SZívesen látnám már Hangát is! Kép

Beja! A múltkor a játszótéren voltunk, a tó mögött van - de most már működik a napközis tábor (sajnos csak most jut eszembe, hogy Beja rákérdezett a helyszínre Kép) - nem tudom, így hol érdemes letelepedni??? De vhol a játszótér közelében, nem?

Gorsi! Ne aggódj, hogy Peti nem beszél - szerintem hamarosan nekikezd! És ne feledd, hogy pld Ármin majdnem 3 hónappal idősebb nála! Ez nagyon sokat számít! Ármin azóta táltosodott meg, mióta Vilka megvan Kép

Zafi! Csak nem hiszed, hogy egy kismamát Kép kérek segíteni? Majd inkább segítek én neked! KépKépKép

Laura! Gondolom, hogy nem jöttök, de legalább írj, hogy vagytok? Tudom, hogy kevés az időd, de nagyon érdekel! Kép

Nyuszimanó! Már 28. hét???? Kép Milyen neveitek vannak? Nagyon édes lehet Donci a Babival! Kép

Na, jóéjt, mert nem fpogok tudni felkelni reggel!

Márti+Ármin+Vilka
márti

Sziasztok!
Talizni megyünk! Kettesben Lucával, mert Réka nagyizik.
Márti! Hívjon! Jövünk!KépKépKép Persze, hogy segítünk.

KépKépKépKépBoldog NévnapotKépKépKépKép minden kedves László, Péter, Vilmos nevű Osztálytársunknak, és ApukánknakKépKépKépKép!

Borcsa+GyalogLuca

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Minden kicsi és nagy Péternek, Lászlónak, Vilmosnak és Pálnak nagyon boldog névnapot kívánok! Remélem nem hagytam ki egy nevet sem.

Sajnos most nem tudunk menni talizni, pedig már olllyan rég láttalak benneteket. Ha minden igaz a rosszulléteim elmúltak, így a következő Orczy kertes talin már ott leszünk.Kép

Vilka babát babusgassátok meg helyettem is!
Jó talizást!

A profilomban végre új kép van, de Solya "nőcijét" is fenthagytam.Kép

Pussz
Szilvi
sztigris

Sziasztok!

Köszi megint a névnapi jókívánságokat!Kép

Rebi
Igen, Levente és az ő nevében is köszi.Kép

Akkor a talin!Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

Márti!
Számomra is döbbenetes, hogy már a 28. hétKép, főleg,hogy Donci pont ennyi időre született.Ami ezután történik velem, az mind újdonság leszKép
Nem, egyáltalán nincsenek neveink. Bár most a párom fog nevet választani, én csak cenzúrázni fogokKép Ő azt mondta, hogy lehet a finn gyakorlatot fogja választani, és pl. 1-2 hétig név nélküli lesz a babánk, ha megszületett, ismerkedünk vele, és aztán döntünk csak, melyik név illik rá. Szóval ne lepődjetek majd meg, ha 1-2 hétig csak Kismanónak fogjuk hívni. Anyukámék már előre kivannak az ötlettől. Szóval majd meglátjukKép

Puszi: Nyuszimanó 28.
nyuszimano

Sziasztok!

Megpróbálunk mi is menni talira! Hozok fényképezőt, hogy senki se maradjon le Vilkáról és a többiekről!
Csak meg kell várnom, hogy lejárjon egy mosás!Kép

Nyuszimanó: köszi a mailt, sokat segített. Húúú, hát ezek a finnek, mit ki nem találnak? Érdekes ötlet, bár én már 20 hetes terhesen Dorkának neveztem DorkátKép

Minden Lászlónak, Péternek, Pálnak, Leventének boldog névnapot kívánunk mi is!

zsu26

Sziasztok!

Hazaérkeztünk, sajnos a mai talit kihagytuk, mert ugye ha egy férfi egy hétig egyedül van itthon...Kép Szóval takarítás, mosás van. öcsémék elvittek bútorokat, hogy az augusztusban érkező szekrénynek legyen helye, így most elég vicces a nappalinkKép

Elolvastam mindent, ezért is nem írtam tegnap.

Zafi! Itt is minden szépet és jót kívánok nektek. Én kimaradtam a találgatásokból, csak a besúgómtól tudtam meg sms-ben a hírt.(köszi BejaKép) Remélem hamarosan zafi lesz a besúgóKép

Márti! Remélem jól van már Vilka, nem lehet, hogy a málna volt a bűnös??

Laura! Jól vagytok ti is? Annyira örültem, hogy Toncsi ennyit hízott.Kép

Rebi! Gondolom most a minden miatt vagy ideges, azt nem mondom, hogy próbálj meg pihenni, mert Csengus nem biztos, hogy hagyna.Kép

Egyébként nagyon jó volt a pihenés. Hanna 2 dolgot csinált evett és dumáltKép Rengeteget beszél vannak nagyon szép magyar szavak is és természetesen a görög szavaink is.Kép

Jó talizást nektek! Remélem hamarosan találkozunk!

Pussz mindenkinek

Tikk
tikk

Sziasztok!

Nem mentünk, sajna a tali ma is a reménytelen kategóriába tartozott... Elvittük Csengut beoltatni, megkapta végre az MMR-t... 9.5 kg, és 80-82 cm.. .Kép úgyhogy legalább nőtt, ha már nem nagyon hízott... Nem értem a lányom... a szuri előtti vizsgálaton ordított, mint egy sakál, oltásnál már alig... utána meg röhögött, meg megvizsgálta a maciját... A doki szerint orvos lesz... KépKépKép
Valószínű időjárástól függetlenül a jövő hét is kimarad, mert ahogy Csengut ismerem, kijön rajta az oltás hatása... De most már 3 éves koráig nem fogják szurkálni .. KépKépKépKép
Csengu jóóó sokat hagy pihenni... KépKép tegnap hajnali 2-kor úgy döntött, hogy reggel van, és fél7-7-ig nem sikerült rábeszélni az alvásra... Akkor is csak a pókok elköltözésével sikerült meggyőzni, hogy igencsak jó lenne, ha aludna... Most éjszaka 2 óránként ébred... viszont cserébe mégiscsak lesznek alsó 2-es metszői... KépKép... meg szemfogai is... ha szerencsék van, a hátsó rágók előtt lesz egy kis szünet... Kép
most egy órával hamarabb elaludt, mint szokott... nem is bánom, mert elképesztően hisztis volt Kép Mindjárt én is lefekszem, hátha nem érzi meg, és legalább egy órácskát alhatok még én is... Kép

.. majd még jövök... valamikor.. Kép

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Cory, Norci: köszönöm a bölcsis hozzászólásokat, valahogy bennem is ez motoszkált. Sajna mifelénk nincsenek játszóházak, én egy fél napos bölcsit szántam volna annak.

Márti: nagggggyon irígy-irígy a taliért! Kép Kép Kép
Remélem, mi is mihamarabb eljutunk talira, de engem ez a nagy meleg is visszatart, főleg Toncsi miatt.
Képzeld el, tegnap egyedül mentem ám a két gyerekkel a játszótérre!
Odafelé nem volt gond: Romola babakocsiban volt, Toncsi kenguruban. Ott, amíg Romi játszott, Toncsi átköltözött a babakocsiba. Csak időközben poros-koszos lett a kezem, így visszafelé jövet Toncsit nem akartam megfogni és betenni a kenguruba, tehát ő maradt a babakocsiban. Romola viszont úgy gondolta, hogy ő nem gyalogol, ha Toncsi sem Kép, így Romit cipelhettem hazafelé. Még jó, hogy nincs messze (kb. 500 méter) a játszótér.

Amúgy már nem vagyunk olyan jól. Romola reggelente még szereti a kistestvérét, estére viszont nagyon anyás lesz már. Volt úgy, hogy végigüvöltötte, amíg Toncsit szoptattam (fél óra), közben bemászott az ölembe, átölelt szorosan... Szegénykém...
Nekem sem volt könnyű: az egyik az egyik oldalamon sír, a másik a másik oldalon szopizik...
Ráadásul Toncsi is "meghülyül" estére: míg nap közben, ha ébren van, nézelődik; este sír. Már két napja este 8-10-ig, kisebb megszakításokkal ugyan, de sír. És nem tudok rájönni, hogy miért: előtte eszik, büfizik, ott vagyunk körülötte, nem kakis a pelus, stb. De felvenni sajnos nem tudom: ilyenkor van Romival a vacsora, fürdés, fekvés.
Fúúúúú, szóval nem mindig könnyű.
Szóval, így vagyunk.

Márti: Ármin mennyire féltékeny? Nálatok vannak hasonló pillanatok?

Zsuzsi: drukkok mennek, hogy a férjed átgondolja a babaprojektet! Kép

Megyek teregetni, bocsánat, akinek nem írtam.

Sziasztok: Laura+Romcsi+Toncsi
p_laura

Jaj, Zafit és Ladányi Katát el is feleljtettem: nagy-nagy gratula nektek!!!! Kép Kép Kép Egészséges terhességet és könnyű szülést kívánok nektek!

Laura
p_laura

Sziasztok!

Nagyon jó volt ma a tali!Kép Tök jó sokan voltunk!KépKépKép

Márti! Le a kalappal! Nagyon jól bírtad két gyerkőccel!Kép Ügyik vagytok!Kép

Laura! Nálatok nincs egy talinak való hely? Oda is elmehetnénk egyszer Toncsi-nézőbe, nem?KépKépKép
Egyébként a 8-10-ig sírásról az jut eszembe, hogy anyukám mesélte, hogy én is ezt csináltam, menetrendszerűen! Nem lehetett semmit csinálni, ez volt a szokásos esti műsor!Remélem azért nálatok nem lesz ilyen! Kitartás, nagyon jól csinálod!Kép

Rebi! KÁr, hogy veletek nem találkoztunk, most mi elég ritkán leszünk a nyár folyamán, úgyhogy ki tudja mikor látunk titeket megint!

Tikk!Kép Boldogan leszek besúgó!Kép

Nyuszimanó! Pont tegnap néztem a hozzászólásod és az aláírásnál, hogy 28. Ez a kép annyira bennem van, hogy annak idején így írtad alá az utolsó hozzászólást Donci születése előtt! Nagyon eltelt az idő! Kellemes háttralévő 12 hetet kívánok!Kép

Zsuzsi! Várjuk a képeket!Kép

Ma korán megyek aludni, mert nagyon elfáradtam a mai talin is! Réka is befordult már a babájával!Kép

Zafi
zafi

Sziasztok!

Nagyon jó volt a tali Kép))
Utána még elmentünk az Auchanba, ahol találkoztunk a 3 nagy doktornénijével. Ő volt az, aki amikor megtudtam Tomit és el voltam keseredve Kép bíztatott, hogy ne hamarkodjak el semmit, meg azt is mondta, hogy szerinte nálunk egy 4.-nek is jó helye lesz Kép
És ott megettünk 1 szelet pizzát kettesben, és jókat szórakoztunk Tomival Kép Olyan jó, hogy már ilyen nagyfiú - bár ez a talin nem derült ki. Legfőképpen az én hibámból, ui. nem vittem neki csak bébikaját, az meg ugye nem kellett Kép

Rebi: kár, hogy nem tudtatok jönni, rég láttalak már Titeket. Szegény Csengus, jól megkínlódik a fogaival Kép

Tikk: jó előrelátóak az öcsédék, hogy már most elvitték a bútort Kép

Nyuszimanó: érdekes ez a finn névadási ötlet. Nálunk is volt nagyszülő-kiakasztás, amikor Danit vártam, de nem árultuk el, hogy már tudjuk, fiú lesz. Amikor fúnevet kérdeztek, mondtunk mindenfélét, de nem volt nekik elég. Erre azt mondtam, hogy ha nem hagynak békén, akkor Bognár Böngér lesz. (tényleg van ilyen név Kép ) Nem is emlékeztem, hogy Donci 28. hétre született.

Abszolút utólag (de nálunk nincs névnapozás), ezért BOCS: minden Lászlónak és Péternek valamint Leventének boldog névnapot kívánok!!!

OFF: a szomszédba megérkezett egy 12 hetes labradorkölyök. Hát, eszméletlenül aranyos Kép

Laura: nem irigyellek, nehéz lehet most a 2 kicsivel. Nálunk 16 hónap a különbség a lányok között&#8230; De most már nincs velük gond Kép

Még 1 OFF: még mindig nem válaszolt az angol család, pedig most már a repjegyek is megvannak Kép Őrület Kép

Na, megyek, olvasok még egy kicsit. Tomi fürdővizét nem részletezem, de mindenesetre jót pancsolt Kép
Jó éccakát! bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Lesznek képek a taliról? Kíváncsi vagyok ám nagyon.

Bogancsi,
van egy barátnőm, akinek tényleg majdnem BöngérKép lett a kisfia, sőt, otthon úgy is hívják!Kép

Laura,
lehet, hogy hülye kérdés, de muszáj: melyik szülőszobán szültél a Péterfyben? Amúgy egy ideig Hangánál is volt, hogy este 6-9 között ordított, pedig semmi baja nem volt. Aztán meg édesen aludt. MIndig.Kép (majdnem)

Tikk,
szia itthonKép!

KÉpzeljétek, azt hiszem, áttört Hanga 8. foga.Kép Ez is rágó, jobb alul. Sőt a felső rágók is egy héten belül kint lesznek szerintemKép. Fönt eddig csak a két egyes fog van, más nincsKép.

Szila
szila

SZiasztok!

Én úgy örülök, hogy eljöttetek! Nagyon jóléreztem magam! Kép Andi, neked külön is köszi a segítséget! KépKép És mindenkinek, aki felajánlotta! Kép

Ármint most PRÓBÁLJUK! elaltatni Kép, még mindig baromira pörög - hát, ilyen az, mikoregész nap csendes-rendeskedik, estére meg feléled! És Vilka is csak most aludt el, de remélem, most már jól fog aludni! Szerintem a meleg akasztotta ki őket!

Zsuzsi! neth@index.hu az élő címem! Elküldöd a múltkoriakat és a mostaniakat is? Köszi! Kép És esetleg egyet magadról az új ruhádban? Felcsigáztad az érdeklődésemet, de látatlanba nem merek nekivágni a nagy túrának Kép Hpgy Dóri milyen szépen beszél! Kép

Cory! Lett torta? Milyen? (és hogyan?) Csalának boldog szülinapot! Kép

Persze, alig-alig tudtam igazán beszélgetni vkivel Kép, úgyhogy nevelési kérdéseimet itt fogom feltenni (mert van néhány) nektek, de olyan jó volt látni titeket!

Bogancsi! Örülök, hogy végre titeket is láttalak élőben is! Kép Mi is pizzázni akartunk este Árminnal, de neki nem kellett, csak a "baj", azaz a vajas kenyér Kép Szegény, ma alig kapott enni Kép

De már megfőtt a holnapi kaja, úőgyhogy holnap nem kell koplalnia! Kép

Márti+Ármin+Vilka
márti

Sziasztok!

A tali nagyon jó volt Kép A hazaút kicsit gázosabb. Fél 6-ra értünk haza (fél 4-kor indultunk). A Móriczon találtak ugyanis bombát, így lezárták, és leszállítottak minket a villamosról. A 7-es busz a Gellért tértől a Kosztolányiig (normálisan 2 megálló) 1 óra alatt jutott el. Szerencsére Balu az első 5 perc után elaludt, így legalább ő nem kínlódott.

Márti: bementem a Kosztolányin a cukrászdába, és túrós-ribizlis tortát vettem. Majd hazáig egyensúlyoztam, de túlélte Kép

A lábam bucibb, mint valaha Kép

Ja, és fent vannak az új képeink Kép http://terszt.uw.hu

cory 25+0 Kép

cory
Budapest

Sziasztok Lányok!

Tényleg jók ezek a talik, a mai talán azért is volt jó, mert a gyerkőcök nem rohangáltak el és végre beszélgetni is tudtunk egymással.

A képeket az albumunkban találhatjátok:
http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=575

A tali után mi a csarnokba mentünk, ahol alig voltak, így könnyedén bevásároltunk, vettünk szalonnát (Dorka imádja) isKép Meg isteni padlizsánkrémet készítettem, Dorkának is nagyon izlett.

Na fent vannak a fotók, remélem meg tudjátok nézni és tetszenek is!

Üdv: zsuzsi és Dorka
zsu26

ZSuzsi! Olyan szép képeket csináltál! Kép És olyan szép címet adtál nekik Kép KÖszi! KépKépKép

Márti++
márti

Zsuzsi: van olyan kép, ahol Balu nézi Vilkát? Ha igen, átküldenél egyet nekem a cory@eposta.hu -ra? Köszi Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Márti: küldöm a mailt, kb.1800 KB, annyit elbír a mailetek? Sok kép van Vilkáról az albumban, a végén találod, a képek abc sorrendben vannak.

Cory: ugyanezt a dugót fogtuk ki mi is. Én is elmentem, igaz autóval, a Móriczra, majd fordulhattam vissza, borzasztó, ami volt. Hogy sikerült a szülinapozás? Párodnak Boldog Szülinapot kívánunk! Jól hangzik a torta! Nem lett semmi baja az úton? Most parancsra feküdj le és pihenj!Kép Nekem is dagadtak a lábaim és csak egy gyógyszer volt rá, a pihenés. Tudom nehéz Balu mellett, de egy picit gondolj magadra/magatokra!
most megnézem a szupermodell fiútKép

zsu26

Márti: hát nagyon sokat kellett gondolkodnom, hogy Vilka képeit hogy is nevezzemKép, ezért ez a nagy egyhangúság...de a lány magáért beszélKép

Cory: megnézem, de azt hiszem végig zoomoltam. Megpróbálom feltenni a hangos képet, hátha sikerül. Drukkoljatok!

Üdv: zsuzsi
zsu26

Na megpróbálom az egyik fotóhoz feltölteni a hangot is, ha nagyon sok lenne, akkor letörlöm. Remélem sikerül! Nem nagy dolog, de ha sikerül, akkor máskor a gyerekek beszédét is fel tudnánk tenniKép
Kép
<!--attachment: P6300075-22440.wav*mime_wav.gif*audio/wav*32.2*P6300075*P6300075%2ewav --><center><pre>
KépP6300075
P6300075.wav (32.2 k)</pre></center><!--/attachment-->
zsu26

Rá kell kattintani a wav fájlra és kinyít egy lejátszó programot a gépen, hangkártyás géppel lehet csak meghallgatni.
Ez a felvétel nem nagy szám, egy kis izelítő a hangzavarból, a hangulatból. Ha akarjátok, letörlöm.

Üdv: Zsu
zsu26

Zsuzsi
Olyan iiiiiiiiiirígy vagyok, ezek a gyerkőcö már olyan nagyok, nem győztem csodálkozni, ezer köszönet a képekért!!!KépKépKép

Márti
Vilka babára is egy pindur csecsemőt vártam, erre egy tünemémyes nagy lány nézett /vagy aludt!/ vissza rám!KépKépKép
Hát, én így is szeretgetem Napocskát, de ha itthon vannak nyugodtabb vagyok, szívem szerint soha sehová semerre nem engedném el őket, de hát ezt nem tehetem meg, tiszta ideg leszek míg haza érnek. Olyan izgatottak készülődtek ezerrel,Máté idén megy először.Reggel indulnak.

Gorsi
Párodnal utólagosan is Boldog Névnapot kívánok!
Igazából Napocs is a saját nyelvén beszél ám, nem olyan sok mindent mond mint itt sok babóka csak néhány szó érthető amit tudatosan mond, oda se neki, nem sokára nbem győzzük leállítani őket annyit jár a szájuk.

Cory
A te "fickódnak" meg Boldog Születésnapot!
Elkezdtem megnézegetni huncudkát képeit olyan helyes komolyan mondom ilyen szeme és mosolya nem minden gyerkőcnek van ezen a világon! KépKépKép

Szilvi
Zsani is még mindíg nagyon bájos! KépKépKép Jó a montázs! KépKépKép

Laura
Kitartás, egy kicsit nődögél még Toncsi és könnybb lsz, bár ez nem vigasztal tudom, de azért az én ismerőseimnél akiknél hasonlóan kis korkülönbség van a gyerkőcök között ilyen szituációk előfordultak.
Enyém gyerekeknek is volt ilyen sírós korszakuk nem tudni miért, bízom benne gyorsan elmúlik, nem sokára pindurkád is átalussza az éjszakát és te is többet tudsz pihenni!
Drukkolok nektek! KépKépKépKépKépKépKépKépKép

dzsili

Zsuzsi
Én sajna nem tudok most hozzászólni a hanghoz, ugyanis tegnap átvittük az új házhoz a hangfalakat /5.1-es/ hogy a zsinórozást megcsinálják még a szőnyegpadló leragasztása előtt. Kép

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Én is feltettem azt a pár képet,amit csináltam. A Fotóalbumban, Orczy-kerti tali név alatt találjátok!

Cory!
Utólag is boldog születésnapot a "fickódnak"! Kaptál tortát? Hogy értetek haza?

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

Cory!
Lábad, dugó Kép ÉN szerencsére elkerültem a Körteret, mert a 6-os út fele jöttem. Legközelebb nem hagylak itthon titeket. OK?
Lacinak BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Zsuzsi!
Tök jók a képek!

Márti!
Vilka tündéri.
Honfoglaló klubbosokról nem találtam a megfelelő szót, talán megszállottak.

Menta!Bogancsi! ZSuzsi!
Nektek külön örültem, végre veletek is sikerült találkoznunk.

Vili tegnap már akkor aludt, mikor kifordultam az Üllői útra, viszont felébredt, amikor az autóból áttettem a babakocsiba, utána viszont estig nem aludt semmit, így este fél kilenctől reggel fél kilencig aludt Kép .
Ma ügyintézünk, vásárolunk nyaralás előtt. Holnap után megyünk, csak holnap temetés, így mindent ma kell.

Sziasztok.
Norci
norci

Sziasztok!

Megnéztem a képeket.Kép Hát....vagyok olyan irigy, hogy miért nem hagytam a takarítást másra.Kép Olyan szépek voltatok!

Márti! Nem is tudom, egyszerűen édes.Kép
És mennyien ott voltak! Menta, Bszilvi, olyan régen láttalak benneteket és volt akit még nem is láttam élőben.

Cory!Milyen volt a birthday-party? Lufik?Kép
A lábadat pedig magasra!!!KépKép

Na megyek reggelit csinálok, Zaba-Hanna mindjárt felkel és az első szavai mostanában: enni, hamiKép

Tikk
tikk

Sziasztok!

Olyan jók a képek!!!! Köszi!!!
Tomival végignéztük az összeset és Vilkánál mindig mondta, hogy baba Kép
Most csak ennyi, bogancsi

bogancsi
bogancsi

Szilvi!

Nagyon jók a képek! Nagyon szép pillanatokat kattintottál el!Kép Pl: Andi Baluval vagy mikor Balu és Cory buktát esznek, annyira aranyosKép
Helenát én nem is láttamKép, aludt, mikor Mentáék jöttek?

Rájöttem, hogy Dóri a foga miatt ilyen ciciőrült (most lassan esett le nekem), szegénykémnek hőemelkedése is van. Most végre lenyugodott, dentinoxot most végre elfogadta. És csúnya módon most a Mackót a kék házban-t néz, most ennek is örülök, mert végre nem sír és nem ráncigál.

Cory: Szilvi albumában van pont olyan kép, ahol Te Vilka és Balu van:
http://babanet.hu/album/main.php?album=579&page=1&image=7971

zsu26

Sziasztok!

Most csak ennyit:

Laura: Menta ezt üzeni:
Annak idején Helena is sokszor sírt rendszeresen esténként. Igazából
ez a fáradtság miatt van, mert sok minden nagyon új nekik és nem
tudják olyan gyorsan feldolgozni azokat, mint amilyen gyorsan kéne.
Meg vannak hasfájós babák is, akiknek tényleg fáj a hasuk.
Én azt javasolnám Laurának, hogy vagy ő kösse magára ebben a két
órában Toncsit vagy ha ő Romival fürdik, altatja, akkor kösse magára
Toncsit a papa. Úgy a leghatékonyabb, ha a kisfiú feje pont a papa
nyakánál van és ott halkan duruzsol neki. Tuti hatásos! (Ezt
hívják "nyakfészeknek".)
Így legalább nyugalom lesz és legalább erősödik a kaplcsolat apja és
fia között is.

Zsuzsi: köszi, nem erre gondoltam.

cory

cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?