Sziasztok,
nálunk még nem téma a suli, először legyen egy normális ovi, normális ovónénikkel ahová járhat, de ezt majd a nagyira bízzuk, mert ő jár sokat ovikba szűrni. Annak örülnék a legjobban, ha abba az oviba járna, ahol nagyi törzshelye van és ő vihetné minden reggel.
Hu, Lelle olyan nagy frász. Hétvégén felmászott az asztalra és felboríotta az Apja italát, ami persze kifolyt, erre az Apja megfenyegette a mutatóujjával, Lelle leült megnézte az ujját és visszafenyegetett. Most meg már ha rászólok, hogy valamit nem szabad, összehúzza a szemöldökét és a szeme elé emeli az ujját és fenyeget. Na meg már úgy táncol, hogy le sem lehet lőni. Hall egy kis zenét, aztán rajta.
Oh, képzeljétek, tegnap este elromlott a fűtésünk, kevés lett a víznyomás benne, de már ma reggel meg is csinálták, viszont olyan rossz volt hidegbe fölkelni, Lellén a gyapjú hálózsákja + takaró volt, nem panaszkodott, hogy melege lenne. De már jó újra, úgyhogy fűtűnk is ezerrel, mert kint meg olyan hideg van.
Próbaként varrtam Lellének egy babát, amiből a végére sajna egy szörny lett, a férjem mondta is, hogy két csáppal helyre hozhatom.
de annyiból jó, hogy ha ránézünk elkap minket a röhögőgörcs. Tényleg vicces lett, Lellének meg kis sem szakad a kezéből, a Müllerbe is vinni kellett, próbáltam rejtegtni, de csak azt szedte elő. Úgyhogy ezt még gyakorolnom kell!!! Pl az egyik fülénél megszaladt a gép, így csak egy van neki...
Én is szerettem volna mosható pelenkákat, de kiszámoltam és egyszerre kb. 100 ezer lett volna összesen, ami persze ok, hogy megtérül, de amikor újszülött volt, mondta is az anyukám, hogy ugye, naponta kellene mosni, és mivel szárítógépünk nincs, elég nehezen száradt volna a tél közepén. De majd leszoktatósnak még meggondolom. Még most sem szánom rá magam, ugyanis nálunk Lelle napont min. 4× kaksizik. De a mosható pelenka nélkül is mosok minden nap, holott ruhánk, mint a tenger. Már nem tudom hová pakolni, igaz a nyáriakat ki kéne szedni, de így is túl sok ruhája van.
Viszont van olyan, hogy kukorica biofóliás pelenka, ami lebomlik ripsz-ropsz.
Csütörtökön megyek Surányihoz Mátyáföld. rep.térre, sajna szinte egész nap úton leszek, délre van időpontom így még 10 előtt indulni kell. De ha már ott vagyok, akkor hát az Ikeába is megyek, meg az Árkádba is kéne...
viszont fürdetésre meg haza kéne érnem, mert az esti tápot általában csak tőlem fogadja el. Délelőtt anyósom lesz vele, délután a hugom, úgy izgulok már most, rossz itthon hagyni. De mindíg ez van, ha ráhagyom valakire, nyilván csak olyanra, akit tudom, hogy 100%an el tudja látni, hogy jobban izgulok én, mint ők.
Tegnaptól elkezdte szeretni az extrudált kölest is, eddig csak a kukoricás volt a nyerő.
Ja azt meg még nem is mondtam, hogy a szappanbuborékoktól teljesen oda van meg vissza. Annyira lenyűgözi, sokáig tudunk azzal szórakozni, csak utána persze sírás van, hogy még, még, még...